SAMMEN KAN VI GJØRE EN FORSKJELL

Åh!

Dere, ass. Takk for fine gratulasjoner og ord! Sammen er vi dynamitt ♥ 

Men, fininger? Skal vi for et lite øyeblikk droppe alt om det overfladiske, og gå sammen om å redde liv? Det kan vi nemlig gjøre ved noe så enkelt som å støtte UNICEF sin julekortaksjon. Mens vi i Norge forbereder oss på å feire jul med familie og venner, er millioner av barn i hele verden på flukt fra krig og katastrofer. Derfor har UNICEF sparket i gang en julekortaksjon som i praksis betyr at hvert julekort kan utgjøre en forskjell.

Hos UNICEF kan du nemlig bestille årets julekort eller hvilke som helst andre kort for den saks skyld, og det som er så fint er at du kan laste opp dine egne bilder som du ønsker å benytte. Dersom vi kan bidra til at UNICEF får 10000 bestillinger av julekort vil det sikre hele 12000 alvorlig underernærte barn behandling gjennom den mest kritiske fasen, eller finansiere at flere tusen barn kan fortsette skolegangen selv om de er i en nødsituasjon. Jeg ber derfor om deres hjelp til å spre budskapet slik at flest mulig velger å bestille sine julekort via UNICEF i år.Åh.. 

Jeg håper så inderlig at vi sammen kan skape litt oppmerksomhet rundt dette, og selvom jeg velger å tro at de aller fleste ønsker å bidra uten å få noe i gjengjeld, vil jeg likevel nevne at alle som hjelper til blir med i trekningen av et Nikon kamera til en verdi av 4.300NOK. Det blir du ved å bestille julekort, men også ved noe så enkelt som å klikke deg inn på www.julekort.unicef.no og trykke på knappen hvor det står "Jeg støtter julekortaksjonen"

Jeg stemmer for at vi gjør julen litt bedre for noen som virkelig trenger det der ute. 

Nyt fredagskvelden, kjære venner. Nå skal jeg spise snop og bestille julekort fra UNICEF ♥

Kjærleik

12 kommentarer

Linnea

05.12.2014 kl.20:30

Kristin du er et så fantastisk menneske! Jordnær og fantastisk er definisjonen av deg. Takk for at du skaper oppmerksomhet rundt mange flotte temaer, og dette som et av de viktigste også. Takk! <3

Kristine L

05.12.2014 kl.21:03

Flott! Dette er så viktig, og fint at du som blogger skriver innlegg om dette. Sammen kan vi gjøre en forskjell, alle kan gjøre litt ;) håper du også får en fin fredagskveld! Klem

Karoline E.N

05.12.2014 kl.21:05

Du er et godt og varmt menneske, Kristin og det er klart vi sammen skal hjelpe andre mennesker! Det er ikke noe bedre her i verden en og hjelpe andre som trenger litt ekstra hjelp i hverdagen. Jeg skal i hvertfall støtte dette, for er det noe som får meg til og føle meg bedre, er det og gi noe til noen som trenger det! Ønsker deg en deilig fredag - Klem

Lea

05.12.2014 kl.21:42

Så bra du tar opp dette! Du er et varmt menneske som bryr deg om andre, selvfølgelig må vi spre budskapet for å hjelpe de!

Håper du også får en super fredagkveld! KLEM

Kimberly

05.12.2014 kl.22:23

Så flott at du tar opp et så viktig tema som dette! Dette er så viktig, og det er sant i det du sier; sammen kan vi gjøre en forskjell <3 Du er et fantastisk forbilde!

siljepia

05.12.2014 kl.23:58

Utrolig flott at du tar opp slike viktige ting :) Håper selvsagt at det er mange som kjøper fra unicef.. :)

Emma Østli

06.12.2014 kl.09:28

Synes det er veldig bra at du tar opp dette veldig viktige temaet! Jeg skal selvfølgelig støtte dette!

Nå må jeg egentlig komme meg ut av sengen snart, for nå skal jeg styles litt før jeg og min beste venninne skal på en aldri så liten fotoshoot! Wohoo, ingenting er bedre enn en vintershoot ute i snøen!

Ha en kjempefin dag, da søta :D

Nikita <3

06.12.2014 kl.16:08

Fint innlegg :)

Marthe

06.12.2014 kl.16:38

Så bra at du, som har en så populær blogg, skriv eit så viktig innlegg! Du er en varmt og fint menneske, Kristin ♡

Hilde

06.12.2014 kl.18:12

Takk for et viktig innlegg :) Jeg skal helt klart kjøpe julekort for en så bra sak.

Emma Julie

07.12.2014 kl.14:28

Kjempe fint gjort av deg, Kristin! Du er super god :)

hypevision

08.12.2014 kl.02:34

Fint gjort av deg Kristin! Jeg visste faktisk ikke at unicef solgte julekort. Budskapet er spredt og jeg skal definitivt ta noen bilder i morgen, og etterhvert bestille mine egne. :)

Skriv en ny kommentar

hits