SPEECHLESS

OH MY GAAAAAD!

Vet dere hva som nettopp skjedde???

Er dere klar over at det nettopp tikket inn en mail i mailboksen helt sånn på slutten av arbeidsdagen, hvor det søren meg ble annonserT at jeg er semifinalist i Vixen Blog Awards? Ikke bare i én kategori skal jeg fortelle dere.. Vi snakker FIRE FANTASTISKE kategorier, og det er takket være DERE!!!

Jeg er så glad og giret akkurat nå!! Jeg hopper opp og ned på stolen min her, og holder på å ta fyr av begeistring, for dette kunne søren meg ikke vært en bedre fredag. Sataaaaaan altså! Wuuuuhuuuuu ♥Dette gir så mye motivasjon til å fortsette å blogge for harde livet, men som dere vet så er min største motivasjon DERE! Tenk at JEG, Kristin Gjelsvik, har kapret de beste bloggleserne i verden, da!? Helsiken jeg er så himla glad i dere!!!

Phuuu!

Er dere spent på hvilken kategorier jeg er nominert i? FIRE kategorier for søren.. Jeg er helt målløs!  

♥ Årets Blogger STEM
 Årets Livsstilsblogger STEM
 Årets Moteblogg STEM
 Beste Outfit Of The Day STEM 

Nå er det altså enda en gang opp til dere, og jeg krysser alt jeg har for at dere vil slenge igjen en liten stemme. Tenk at jeg på forrige award fikk flest stemmer av alle, som gjorde meg til "Folkest Favoritt"! Jeg skjønte ikke en dritt da navnet mitt ble ropt opp, men det øyeblikket der kvalifiserer til det soleklare høyepunktet i 2014. Guuud så takknemlig jeg var.. Skjer det igjen tar jeg fyr på ekte. Haha!

Åh.. Nå skal jeg bare lande litt, så da vil jeg bare ønske dere en superdeilig fredagsettermiddag så lenge, så titter jeg innom litt senere. 

Takk for at dere finnes! Uendelig glad i dere ♥

45 kommentarer

Lea

05.12.2014 kl.17:00

Gratulerer såå mye, dette var fortjent! Har stempt på deg!

Elsker bloggen din! Den gir masse inspirasjon og jeg er super glad for at du skal fortsette! KLEM

Hege S. Espeset

05.12.2014 kl.17:03

Fredagen min blei 100 ganga bedre nå Kristin! Du aner ikkje kor mykje du betyr for meg. Du har hjulpet meg i så mange år, bare ved å vere deg sjølv, ikkje bry deg om ka andre synst og gjer- og rett og slett bare lever livet!

Jeg kan ikkje få sagt hvor glad jeg er på dine vegne!!!!!

Du er inspirasjon for mange jenter/gutter der ute som skal til å finne seg sjølv og finne seg ein plass her i verden!

Det å kunne lese en blogg der ikkje alt handler om designer vesker og hvor bra ALLE dagene er, er f...ing amazing!

Du er et prakseksemplar på hvordan en skikkeleg rollemodel skal vere!

Igjen suuuperduuper glad på dine vegne Kristin!!! <3

Så alle sammen stemstemstem, det finst ikkje noken andre som fortjener det meir en denne vakkre skapningen!

Tusen takk for at du er du Kristin! Du er unik!

- Fra den mest takknemlige blogg leseren din!

Cathrine Nilsen

05.12.2014 kl.17:05

Jeg så at du var nominert i sta, og ble såå glad på dine vegne! Du fortjener det virkelig!

Meen jeg får ikke til å stemme :( Det skjer ingenting når jeg trykker, men jeg får bare prøve igjen senere da.. Heheh

Madeleine

05.12.2014 kl.17:08

Det fortjener du! =) Jeg skriver en kalender på bloggen min der jeg skriver om en blogg hver dag. om en blogg jeg liker og er fast leser av og i dag har jeg lyst å anbefale din! =) Kan du evt sende meg ett bilde av deg eller tilatelse til å bruke ett bilde fra bloggen din i dette innlegget?=)evt til madeleine_bl_15@hotmail.com håper du får en fin kveld og helg! =)

Rebecca

05.12.2014 kl.17:10

Så supergøy!! Er fast leser av bloggen din, men pleier egentlig aldri å kommentere på bloggene jeg leser. Følte jeg måtte det nå, for dette var så utrolig gøy, og jeg er så glad på dine vegne! Dette fortjener du virkelig, Kristin. Du er en utrolig stor inspirasjonskilde for mange unge jenter der ute, og du bidrar til bloggverden med noe helt unikt og annerledes enn mange av de andre kjedelige, typiske "rosabloggerne" som kun skriver om sine overfladiske, "perfekte" liv. Hadde det vært opp til meg, og sikkert tusener av de andre leserne dine, så hadde du vært nummer en på topplisten! Skal sørge for å stemme så mye som det lar seg gjøre, når er det fristen går ut?

Hurra hurra, god helg!

Karoline E.N

05.12.2014 kl.17:10

Gratulerer så mye, Kristin <3 det er så fortjent og du kan tro jeg skal stemme hver eneste dag, for er det noen som fortjener en pris, så er det nettop deg! Du er bare så fantastisk bra og jeg blir så sinsykt happy når jeg leser bloggen din, ser på bildene dine og jeg får en så sinnsykt innspirasjon av deg. Jeg håper du får en fantastisk fredag, nyt den for all den er hvert. Stor klem til deg

Camilla

05.12.2014 kl.17:12

Vell fortjent :-) Kommer til å stemme på deg hele veien til finalen :-)

Eline

05.12.2014 kl.17:27

Åååå så gøy:)) det er SÅ fortjent!!

Grattis:))

Kristine L

05.12.2014 kl.17:37

Har selvfølgelig stemt :) Åå så du fortjener dette, Kristin! Beste bloggeren i dette landet, uten tvil. Og Gud så skjønn du er på bildet :) Ha en gøy fredag og nyt følelsen! Det er så fortjent og jeg er så glad på dine vegne :)

Cecilie

05.12.2014 kl.17:52

Gratulerer så mye Kristin!!

Dette er så utrolig fortjent, du legger så mye sjel, personlighet og stil ned i det du gjør. Din personlighet lyser virkelig gjennom bloggen, og du er deg selv! Det jeg også liker særlig godt med deg er at du også skriver om de "dårlige" dagene. Du maler ikke et glansbilde av at livet er perfekt hele tiden, for det er det virkelig ikke!

Jeg har stemt på deg! :) You rock ! Keep up the good work, we love you!

Hilsen fast leser

Therese

05.12.2014 kl.18:04

Gratulerer så mye Kristin :) det fortjener du skikkelig og jeg håper ditt navn blir ropt opp i år også for du er en rå og sinnsykt kul jente med en så inspirerende og bra blogg :) jeg la inn en ekstra stemme til deg og regner med at alle de andre følgene dine vil gjøre det samme! :)

Ha en kjempefin helg og kos dere masse :)

Mange klemmer fra Therese :)

Janne

05.12.2014 kl.18:09

å gratulerer så mye!:) det fortjener du absolutt, jeg stemte på deg :)
Du fortjener det! Har så klart stemt på deg! Ha en fin helg videre! :)

Catarina

05.12.2014 kl.18:23

Så utrolig kjekt! det fortjener du!

Skal såklart stemme på deg, bare et problem. når jeg trykker stem så skjer det ikke noe? satser på at stemmene mine er komt inn fordi om, og prøver igjen senere for sikkerhets skyld! :)

Gratulerer og heia deg :D

Ingvild

05.12.2014 kl.18:24

Gratulerer skjønneste Kristin! Dette er så vel fortjent, jeg håper inderlig at navnet ditt blir ropt opp i minst en av kategoriene!! Du inspirerer på så mange områder både i klesstil, personlighet og rett og slett hvordan man kan leve på best mulig måte:)) jeg pleier vanligvis ikke å kommentere blogger, men følte et kall for å kommentere her. Du er bare så herlig og jeg vet utviltsomt hvor min stemme går. Goo Kristin!!

Frida Pedersen

05.12.2014 kl.18:33

det er så fortjent Kristin ❤️ jeg skjønner at denne fredagen ble topp, nyt den søte skjønne du :)

Emma Parkvold Kvam

05.12.2014 kl.18:36

Gratulerer så masse skjønneste Kristin! HEIA DEG😍

Så til de grader fortjent!👏 Jeg stemmer så klart på deg❤

Elin

05.12.2014 kl.19:44

Gratulerer Kristin!! Ingen som fortjener dette mer enn deg! :D

ONLY - Karianne

05.12.2014 kl.19:52

Hei Kristin!

Gratulerer så innmari masse til deg! Dette passer deg godt ;)

Skal se på deg på TV også :)

Klem fra Molde ;)

Hanne Di Lorenzo

05.12.2014 kl.20:04

Hei Kristin :D Hvordan er det å bo med en gutt? Jeg flyttet sammen emd kjæresten min i sommer etter 5år sammen, vi er begge 21 nå. Og en ting han ALDRI gjør er å vaske. Tror han har tatt i støvsugeren en eller to ganger siden han flyttet inn. Og Vi har hver sin vaske uke, men han vasker ikke i sin uke, så blir "ekstra" skittent til det er min tur. Nå er jeg kanskje litt fin på det, men har dere to noen plan der? For gutter, eller hvertfall min gutt kan gå lenge uten at han merker skitten, spesielt på badet!!!!!! Jeg er NAZI på bad, og mener når er er han sin vasketur så skal man vaske! Han kunne ha gått i måndesvis uten å vaske eller støvsuge..... Hva er ditt tips? Til nå har jeg nektet han litt kos, hahaha, men det funka ikke ! Kunne du kanskje hatt et innlegg om å hvoradan dere takler ders problemer? Hilsen frustrert jente som er samboer med verdens værste grisekopp!

Maria synnøve

05.12.2014 kl.20:42

Det fortjener du så sykt !!!❤️❤️ gratulerer ❤️ forresten så befinner eg meg i heimbyen din og favoritt byen min , bergeeeeen , hahahah :))

Line Arnesen

05.12.2014 kl.21:56

Selvfølgelig skal jeg stemme! Har allerede satt på alarm imorra slik at jeg husker å stemme da også :)

Heier på deg!! WOHOO : D

Kimberly

05.12.2014 kl.22:19

Yeyyy, så glad på dine vegne! Selv har jeg stemt på deg som årets blogger så ofte jeg har kunnet, og håper du stikker av med en av titlene, det fortjener du <3 Skal selvfølgelig stemme videre :D krysser fingrene og heier på deg!

Ingerlise Sørlie

05.12.2014 kl.22:37

Ikke rart at du blir folkets favoritt! Dette fortjener du masse Kristin! Digger alt sammen ved deg. Gratulerer så mye! :-) <3

Tonje

05.12.2014 kl.22:42

Hei!

Jeg lurer på en ting :) Når føler du at du er "for gammel" for å kle deg slik som du gjør nå? Jeg er selv redd for at jeg kler meg for barnslig og ikke rett for min alder (25)... Du kommer vel ikke til å kle deg slik om 10 år ? :) hehe

StyleConnection

05.12.2014 kl.22:56

Tonje: Aldri ;) Hva man går kledd i handler ikke om aldersgrenser men om livsstil. Jeg er ikke up tight og basic, jeg er fargerik, laidback og leken, noe jeg alltid vil være. Ta surfermiljøet på la oss si Hawaii.. De er ingen av dem som kaster flip flopsene, capsen og den store hoodien selvom de blir "voksen", rett og slett fordi stilen er en del av så mye mer. Stil skaper personlighet, og som sagt.. Ingen alder skal få ta bort mye av det som gjør meg til meg. Enig?

Hannah

05.12.2014 kl.23:31

Gratulerer :D

silje

05.12.2014 kl.23:36

Gratulere så mye :) Det er virkelig fortjent :) skal stemme mye på deg dagene fremover :) klem :) er mange av dine lesere som er glad i deg også :) <3

Liv Linnea

05.12.2014 kl.23:51

Gratulerer! Skal stemme på deg

Christine

06.12.2014 kl.00:15

Vel fortjent!

stine Bakkejordet

06.12.2014 kl.00:16

Det er så sinnsykt fortjent! Grattis❤️ heier på deg

Tattavkvinnene

06.12.2014 kl.01:24

Sorry for at jeg ikke har rukket å gratulere deg før, men HERREGUD SÅ GØY! Du fortjener virkelig å ta med deg disse prisene hjem og jeg skal selvfølgelig stemme på deg :) Det som er så gøy er jo å se hvor glad du bli for dette, da er det ekstra motiverende å bruke litt tid på å stemme ^^

Skal krysse fingrene for deg :*

06.12.2014 kl.02:31

Har stemt på deg i alle 4 kategoriene! håper du vinner og lykke til <3

Helle Marie

06.12.2014 kl.02:45

Du fortjener å være nominert til alle de prisene der! I mine øyne er det ingen tvil om hvem som er årets blogger! U rock!

Du er en inspirasjon, et forbilde, en som har lært meg å tråkke utenfor min comfortsone, og et vakkert menneske på utsiden som på innsiden!

Heia Kristin!!

Klem!

Malene Wilhelmsen

06.12.2014 kl.06:16

Vel fortjent! Gratulerer så mye, flotte du -og masse lykke til! :D <3

Emma Østli

06.12.2014 kl.09:22

Ingen, INGEN fortjener det bedre enn deg! Har stemt på deg og skal fortsette å stemme på deg så ofte jeg kan. Du er den beste bloggeren som finnes og det overrasker meg absolutt ikke om du vinner alle sammen. Veldig mange andre bloggere har alt fokuset vendt mot seg og blogger fordi de vil ha oppmerksomhet. Du gir leserne dine inspirasjon og en god opplevelse på bloggen din!

krist.in

06.12.2014 kl.09:44

SÅÅ gøy ! Jeg skal stemmestemmestemme! Hver tolvte time går det visst an, så det kan bli mange stemmer fra denne kanten !

Hege B

06.12.2014 kl.09:52

Skal prøve og få stemt på deg 1 gang om dagen, rett og slett fordi jeg syntes du fortjener det!

Victoria Johansen

06.12.2014 kl.12:24

Wow, gratulerer!! Så herlig!

Jeg klikket meg inn på første STEM-link for å se beskrivelsen, og det virket nesten som det er DU som beskrives: "utmerket seg med sitt unike innhold og sterke personlighet, og som hver dag inspirerer, imponerer og engasjerer sine lesere ? med en aldri så liten dose one of a kind."

Masse lykke til, jeg stemmer på deg!

Veronica <3

06.12.2014 kl.12:57

Gratulerer så mye verdens heftigste blogger! jeg stemte på deg på alle <3 du er best

LinnK

06.12.2014 kl.20:33

Det er virkelig fortjent, Kristin! Du er en fryd for de som trenger inspirasjon og glede i hverdagen :) You go girl!

Emma Julie

07.12.2014 kl.14:24

Åå, herre så artig! Jeg har selvfølgelig stemt før, og stemmer selvfølgelig igjen! Kjempe fint bilde av deg også. Lykke til :)

Ida

07.12.2014 kl.23:50

Glad på dine vegne, søte deg :)

Nå har jeg stemt på alle nominasjonene dine igjen :)
Gratulerer :) Har stemt på deg :)

Style By Keinapel

18.12.2014 kl.19:46

Jeg har stemt på deg i alle kategoriene :)

Skriv en ny kommentar

hits