LOOKING FORWARD

God morgen ♥

Har dere sovet godt?

Jeg liker disse nye rutinene jeg omsider har kommet meg inn i, og nå har jeg faktisk klart å stå opp mellom syv og åtte de siste ukene. Deilig! Jeg har jo strengt tatt ikke tid til annet, og målet fremover blir å legge fra meg alt som har noe som helst med jobb å gjøre rundt klokken seks på ettermiddagen.

Jeg er altfor dårlig til å skille jobb og privatliv, rett og slett fordi at mye av jobben faktisk inluderer privatlivet mitt, men det er noe med å gjøre seg så ferdig som overhode mulig i den typiske arbeidstiden, sånn at man kan legge bort alt av elektronikk og bare nyte kvelden og samle energi. 

I hvert fall nå i disse deilige juletider. Vi har jo ikke rukket å gjøre en dritt som skaper julestemning her i heimen. Verken julestjernen eller syvstaken har kommet på plass i vinduet, og det er faktisk ikke ok. I helgen skal derfor Dennis og jeg skape nye og herlige tradisjoner. Det blir så fint, for nå når vi er samboere er det jo på tide å innføre nettopp disse tradisjonene i ulike høytider, som gir den rette, herlige stemningen, og som vi kan ta med oss videre.. 

Siden vi begge har hatt det ekstremt hektisk den siste tiden, har romantikken blitt glemt, og den skal vi bringe tilbake på date i morgen kveld. Jeg har sommerfugler i magen for pokker, sååå mye gleder jeg meg, og det er altfor lenge siden vi var ute og hygget med god mat og vin. På lørdagen skal vi pynte til jul, kjøpe juletre, spille julemusikk, og bake. Hehe, det var jo disse nye tradisjonene vet dere, så denne helgen ser jeg virkelig frem til. 

Åh ♥

Kåpe fra Urban // Klokke fra Neff/Junkyard HER // Neglelakk fra OPI/StyleConnection HER // Hello Kitty Ring fra StyleConnection HER // Skull Knit fra StyleConnection HER // Lue fra Sixth June HER //  Skjerf fra Monki

Nå skal jeg vekke den fine mannen min før han skal av sted på jobb. Snart helg, herlige mennesker. Noen som gleder seg?

Nyt dagen! Dere er best ♥ Og sånn helt på tampen.. Jeg har kåret vinneren av den første kalenderluken, og vinneren ble Barbro Kvernes. Gratulerer så mye til deg, søta. Etter god hjelp fra mamma som ropte "stopp" mens jeg scrollet meg nedover kommentarfeltet, var det ditt navn vi stoppet på. Ekstra kos siden både mamsen og jeg ble rørt av den fine kommentaren din. Ta kontakt med meg sånn at jeg får både adresse og størrelse. 

SMASK

10 kommentarer

Mia Tønder Pettersen

04.12.2014 kl.08:31

Åh det er så fantastisk herlig å stå opp tidlig for å få med seg dagen :) man får jo da brukt morgenen til noe produktivt isteden for å bare sove, heheh :)

Heldigvis ble det slik at vi slapp 1. Time i dag på skolen :) jeg ble så ufattelig glad da :) så jeg har fått sove en time ekstra i dag!

Håper du får en fantastisk morgen og dag videre nydelige deg <3 KLEM!

Kristine L

04.12.2014 kl.09:09

Så bra du har kommet inn i rutiner da :) spesielt nå i desember som er så hektisk. Jeg har endelig fri i dag, så da blir det julegaveshopping for alle penga bokstavelig talt og så kaffebesøk hos familien i kveld, KOS :) håper du får en flott dag, Kristin!

Marita Malmgren

04.12.2014 kl.09:25

Hei og hå! Håper du får en fantastisk dag fantastiske deg! Du er verdens beste! Håper du får en fantastisk helg i morgen og at dere koser dere mye med det juletiden har å by på! Bare 20 dager til jul! Helt vanvittig! I dag blir det julegavehandel med kjæresten etter skolen :) Love you <3 Stor klem fra Marita! :)

Emma Julie

04.12.2014 kl.11:12

Flott at du har kommet inn i nye rutiner som du liker. Høres ut som det blir en toppers helg hos dere! Kos dere masse, og prøv å få litt julestemning. Dere fortjener kun det beste! Utrolig kule bilder, digget klokka! Gratulerer masse til vinneren. Nå må jeg snart farte til skolen her.. Ha en super torsdag, Kristin :)

Karoline E.N

04.12.2014 kl.13:32

Det er så deilig når man har funnet rutinen man ønsker og være i. Deilig og starte dagen tidlig, for da får man så mye ut av dagen! Så koselig med date og julehandel, det er jo så koselig når man gjør noe sammen og skaper tradisjoner sammen som samboere! Jeg skal henge opp klær og komme meg en tur ut, for det er nydelig vær i Trysil i dag. Hihi :) Ønsker deg en deilig dag vakkre deg

Kristine

04.12.2014 kl.13:59

Hvor har du tatt tattoene dine? Du har nevnt det før, men husker ikke :) hehe

Victoria LT

04.12.2014 kl.16:11

Da må du kose deg masse med alle planene de neste dagene! :)

Ha en fortsatt super torsdag, Kristin :)

Annika Peter

04.12.2014 kl.18:00

Jeg gleder meg så sinnssykt mye til helg at det er ikke til å tro! Og med julestemninga på topp er det ikke noe som er bedre enn litt julebaking med hele familien :D Deretter er det partytime! Snakk om hærlig helg.. Kos dere på date, og ha en god helg <3

Janne

04.12.2014 kl.18:54

så koselig det blir da! :) Du ser så bra ut Kristin, kjempefine klær:)

Emma Østli

04.12.2014 kl.21:13

Grattis til den første julekalender-vinneren! Morsomste med jul er jo absolutt kalendere, yeyyy!

Jeg er enig i at det til tider er deilig å stå opp tidlig, men fyy så jævlig det er å tvinge seg opp i mørket kvart på sju for å dra på skolen! Herregud, gleder meg som aldri før til helg, ass! HahaxD

Etter skolen i dag dro jeg hjem til kompisen min Andreas og var litt hos han, selvfølgelig endte jo det i at jeg måtte gå hjem igjen, 50 fuckings minutter tok jo selvfølgelig det... Så kom min awesome Vilde bort og så pakka vi inn de siste julegavene så de er klare til å gis ut i morgen! wohooo :D

Skriv en ny kommentar

hits