LAUNDRY DAY

Happy Sunday, babes ♥

Hadde dere en fin lørdagskveld? Noen juicy historier dere vil dele, kanskje? Hehe!

Her ble det ganske så rolig, men hjelpes så hyggelig. Racletten fra forrige århundre ville riktignok ikke funke og kortsluttet hele strømmen i cribben, så da måtte vi gjøre noe annet kreativt og litt mer hipt. Haha, raclette er jo egentlig bare superharry, men på samme tid så inn i granskauen hyggelig. Synd det ikke gikk som planlagt, men med vin i glasset og fine jenter rundt bordet ble kvelden perfekt, og vi satt og skravlet til klokken nærmet seg halv fire. Som oftest havner vi på byn rundt midnatt, så disse kveldene hvor vi virkelig får snakket og hygget er gull verdt.

Formen i dag er fin, men den var ikke like fin i morges da Fokus vekket meg og tvang meg ut på tissetur rundt halv åtte. Heldigvis sovnet jeg igjen med det samme vi kom inn, og der ble jeg liggende til langt over tolv. Det gjorde godt, og såpass godt at jeg klarte å få fingern ut og sette i gang med et realt laundry bonanza. Jeg hater å vaske klær, eller vent litt.. Jeg synes det er ok å vaske klær, men å henge klesvasken opp på tørkestativet suger. Spesielt sokke- og undertøysvasken som btw er i full sving i maskinen nå. Det tar jo forever å henge opp én og én sokk, og jeg kjenner at jeg gruer meg skikkelig til den der sokkevasken er ferdig. Haha!

Klesvask, dere.. Jeg har en tendens til å la den hope seg opp og utover skittentøyskurven. Denne gangen hadde jeg fylt opp både skittentøyskurven og TO stappfulle søppelsekker, så da var det virkelig på tide å få kontroll over den lille boden i gangen som også er et bittelite vaskerom. Det var ikke mulig å få opp døren for å si det sånn, og hver gang jeg skal virkelig få kontroll over klesvasksituasjonen går jeg i gang og sorterer for harde livet.

Hvitvasken går i én haug, den mørke vasken i en annen. Den lyse håndvasken havner der, den mørke håndvasken havner her, håndlevasken får en egen haug der borte, knallfargevasken havner oppå der, sokkene går i en egen haug her, og ullvasken havnder der. Nå består altså hele underetasjen av hauger med skittentøy som skal få seg en omgang vaskemiddel og sentrifuge, og jeg gleder meg til jeg en eller annen gang blir ferdig. Hehe!Nå ble det mye skravling om klesvask her, og jeg skal snart holde kjeft, men først MÅ jeg bare komme med et lite tips! Hvis man skal vaske mye er man naturligvis avhengig av et tørkestativ som rommer en del klær. Det der typiske og ikke minst ustødige slå-sammen-og-brett-ut-stativet suger max, og man får jo søren meg ikke plass til én vask på dem en gang, i tillegg til at det stjeler all gulvplass. Det stativet over her rommer nesten tre runder fra vaskemaskinen, da man kan "stable" i høyden, og siden jeg tydeligvis har en over gjennomsnittet stor interesse for laundry day, anbefaler jeg alle vaskekjerringer til å komme seg på IKEA og kjøpe et sånt stativ. Hahhahha, sånn.. DONE!

Noen andre som vasker for harde livet i dag og som har noen knallgode klesvasktips? Hehe!

SMASK

19 kommentarer

Marlene

23.11.2014 kl.15:22

Klesvask er døden og det er så irriterende å høre at den sentrifugerer, nesten sånn at den kommer ut av veggen og inn i stua jo.. Haha. Er flinkere til å vaske tøy nå og har Max 5 plagg igjen i skittentøyskurvene. Har heldigvis trommel, men henger opp bukser og pentøy og hettegensere så de ikke skal krympe. Hvertfall når de er nye henger jeg de opp også tar jeg de i trommelen etterhvert.. Men da jeg bodde i Lillestrøm var hele det bittelille badet mitt + gang full av tøy, greide aldri å komme ajour. Så endte med at jeg tok alt i en søppelsekk og sendte det til mamma. Haha, sleip jeg??

B

23.11.2014 kl.15:34

Kjæresten vasket treningsklærna sine for fire dager siden, og tørkestativet står fremdeles midt på kjøkkenet. Alt er selvfølgelig tørket!

Emma Julie

23.11.2014 kl.15:34

Høres ut som dere hadde det flott ja! Men hva er dette raclette du snakker om, haha? Å, fy fader klesvask er kjedelig det.. Det stativet så utrolig smart ut da! Ha en strålende søndag, Kristin :)

Har spurt om det før, men ikke fått noe svar. Jeg lurer på om du kunne laget et innleg angående sleeven din? Priser, tatovør, opplevelse, hvor mange omganger det gikk på, planleggingen osv. Det hadde vært supert!

Estefania

23.11.2014 kl.15:41

Så enig! Verste er å få hengt det opp på tørkestativet. Herlighet x) God søndag kjære fine! Her blir det straks te og toast... Har ødelagt døgnrytmen min x(

Kristine

23.11.2014 kl.15:48

Høres ut som du hadde en fin kveld da, ikke alltid byn er det gøyeste ;) gull verdt med lange samtaler og noe godt i glasset :) haha, da skal ikke jeg klage når jeg må brette klær som er ferdig i tørketrommelen, slipper hvertfall å henge det til tørk :) du får slappe av i kveld og kose deg med god samvittighet når man er ferdig med noe så kjedelig som klessvask ;) ha en fin dag videre :)

StineMilana

23.11.2014 kl.15:53

Skal egentlig vaske litt klær selv...

isabelle h

23.11.2014 kl.16:02

Jeg synes ikke det er så ille å vaske og henge opp, men å brette klærne!?! Hva er vitsen.. Hehe.. Nå er helt senga på gjesterommet her full! Hater å brette tøy!!

Helena

23.11.2014 kl.16:06

driver faktisk å vasker klær akkurat NÅ! haha :) syns det er drtittkjedelig, oppdaget fort at det ble både tre og fire maskinrunder når jeg sorterte klærne... uffamei. god søndag, sier jeg bare x)

Maren

23.11.2014 kl.16:12

Husker jeg riktig at du en gang skrev et innlegg om at du skulle prøve eller at du prøvde den Swiss skin roller. Kan du skrive et innlegg om hvordan dine opplevelser med den var? funket det? :-)

silje

23.11.2014 kl.16:13

Oh my gad, TAKK ! Det skal jeg ut på ikea å kjøpe I MORGEN! Etter at vi fikk en småttis vasker jeg tøy hver forbanna dag (utenom søndager da), og det er skjelden gårsdagens er ferdig tørr når dagens henges opp...så dette tipset, hvoren random, GULL ;) Takk!

Maria Isabell

23.11.2014 kl.16:17

Haha, vaske klær er jo gøy! Det er på samme høyde som å støvsuge, det er jo også morsomt. Vaske derimot, neitakk ;)

Gro

23.11.2014 kl.16:35

Oi, det var lurt! Mitt vanlige tørkestativ holder som regel (men ikke alltid!), så tror nesten jeg må kjøpe sånn neste gang jeg er i nærheten av en Ikea. Takk!

Jeg også venter til det renner over av skittentøy før jeg setter på vask. Men det er jo også det som er det mest økonomiske ;) Hehe. Å fylle maskinen helt. Og det er alltid et eller annet plagg i vasken som må vaskes på 30 grader, så da sparer en jo jaggu litt strøm der å. Så det vi altså gjør, er å spare miljøet! Tommel opp!

Tomine

23.11.2014 kl.17:15

Juicy historier fra i går? Dårlig med det, jeg satt å skrev i noen timer, hørte på musikk og slappet av i verdens største joggebukse og strikkegenser! Deilig lørdag!

Haha! Herlig og en meget kjent søndag, klesvask! Er på ferie hjemme hos min kjære familie i skrivende stund så klesvasken får vente til i morgen da det er hjem igjen til studier og en stressende hverdag! Men for et supert tørkestativ!! Det må virkelig kjøpes.

Christine

23.11.2014 kl.17:25

Ikea SORTERA bøtte med lokk reddet meg fra den frustrerende klesvasken. Jeg fikk sortert alt etterhvert, så vasket jeg klær oftere også :)

Ingen juicy historier fra gårsdagen. Vi har barnehelg, så det ble vafler til kveldsmat og da guttungen var lagt så vi gamle friends episoder :D Men jeg må dra frem racletten og brettspill en dag! :)

Karoline E.N

23.11.2014 kl.18:03

Ingenting er bedre en, en sikkelig jente kveld :) godt dere koste dere! Flink du, som vasker klær! Det skulle egentlig jeg også ha gjort, da dunken er full. Men det får vente til i morgen, for jeg kom akuratt hjem fra dåp og har endelig lagdt meg på sofaen i joggebuksa :D deilig! Ha en deilig søndag, stor klem

Ida Hindenes

23.11.2014 kl.18:20

Enig med deg! Det er så kjedelig og utsetter det alltid til eg må! Merker det på klærene når man til slutt går med ting som ikke passer sammen :P

Tattavkvinnene

23.11.2014 kl.18:53

Hater å vaske klær jeg også, mest fordi vi har vaskerom i kjelleren og må drasse på det tunge tøyet opp. Så må det henge på stativet som tar opp hele stuen/kjøkkenet vårt i et par dager! Hurra for klesvask! :(

Det tørkestativet der skjønte jeg ingen ting av xD Prøvde å se på det inne på IKEA, men det ser jo knøttlite ut! Får du seriøst plass til nesten tre maskiner på det? :O I såfall skal det stativet der kjøpes inn asap! :)

Linn Therese

23.11.2014 kl.18:59

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Ellers har jeg forresten en salgsrunde på bloggen min nå der jeg selger ei hel korg med flotte klær jeg aldri har brukt til en veldig billig penge! sjekk det ut da vel :-D

Silje

24.11.2014 kl.13:03

Å vaske klær er livet! Haha, jeg digger det. Jeg vasker klær hver søndag. Veldig greit å ta alt én gang i uken, så hoper det seg ikke så mye opp.

Skriv en ny kommentar

hits