SATURDAY SNAPS

Altså..

I går sendte Belinda meg et bilde av solen. Den var så fin! Jeg lurte først på hva den gule vakre runningen som strålte egentlig var for noe, for her i Oslo har vi ikke sånn nemlig. Da hun forklarte at den heter sol og at den gjør det lyst ute ble jeg helt satt ut. WOOOOW, tenke jeg bare.. En sånn sol vil jeg se i Oslo også, og i dag, dere.. I dag kom den så vidt frem. Jeg vet ikke om det egentlig var sol eller hva det nå var for noe, for det var liksom et skydekke foran alle strålene, men det var lysere! Lyset var skarpere enn vanlig, så jeg tror det var en sånn sol som lusket bak skyene. 

Da ble jeg selvfølgelig nødt til å kaste meg ut døren for å suge til meg litt dagslys, og begeistret som jeg var dro jeg kameraet med meg sånn at jeg kunne knipse litt bilder før det ble mørkt. Mørket snek seg innpå rett etter turen min innom polet rundt halv to, så jaddaa.. Lenge leve mørketiden! All respekt, klemmer og ære til dere som bor oppe i Nord. Som faktisk ikke ser et minutt med dagslys gjennom vintermånedene. Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan dere klarer det, for her blir man jo så deprimert atte HJELP!

Blomstene jeg møtte på min vei, den knallrosa leggingsen, hvitvinen i vinmonopolposen, og den nye Hello Kitty ringen (kommer snart på StyleConnection) fikk frem smilet, og nå er jeg ekstra giret på en herlig kveld med noen veldig herlige venninner. Vi kjører på med raclettemiddag med et raclettejern fra 90-tallet, så dette her kan bli en sjukt funny og spenstig aften. 

Nyt kvelden, fininger! Måtte den bli like magisk som dere ♥

SMASK

15 kommentarer

Kristine

22.11.2014 kl.18:34

Hehe du e no så skjønn. En sånn sol tittet innom i selveste Bergen i dag til og med ;) føler vi er en gjeng med troll her. Blir jo så overrasket over sollyset, for så å få hodepine og vondt i øynene.. Jaja, sol og litt lys er bare så deilig, fatter ikke hvordan de i nord klarer det. Blir ikke direkte deprimert av mørketiden, men det finnes jo grenser. Håper du får en fantastisk gøy lørdagskveld med jentene :) slå deg løs og nyt! God klem :)

Karoline E.N

22.11.2014 kl.18:42

Hei solstråle :)

Åh, meg vil ha sooool. NÅÅ! Her i Trysil har det ikke hvert sol på lenge og jeg kan faktisk ikke huske sist det var sol her. Hjelpes, vil bare ligge under dyna og bli der. Disse bildene gjorde noe med humøret mitt, for var mye energi i dem *smiler* du er så flink til og ta bilder som gjør noe med humøret, flinke deg :) den hello kitty ringer var helt nydelig, for nå er det jo sånn at jeg elsker hello kitty og har faktisk en tattoo nederst på leggen. Hihi :) men kos deg masse med jente kveld, nyt den. Det fortjener du <3 jeg sitter på kvelds vakt og koser meg her! Stor klem til deg

Mari

22.11.2014 kl.19:21

... er det nå det er slemt å si at sola har titta frem både titt og ofte den siste uka i Bergen? Mehe, ha en fin lørdag! :)

Isabel

22.11.2014 kl.20:13

Hehe,vi ser jo sola 1-3 timer om dagen! ;) ha en fin lørdagskveld videre da! :)

22.11.2014 kl.22:24

Gjet hva?

Hahah, i natt drømte jeg at du og denis hadde 3 super søte unger. Som dere hadde holdt hemmelig på bloggen. Noe som høres ganske så vanskelig ut men greit nok. Også skulle jeg sitte barnevakt for de skjlnningene. En ting er sikkert er at om dere får barn Vil de vøre noen hjerteknusere!<3

Karine

22.11.2014 kl.23:20

Sola tittet frem i Kristiansand her om dagen, men nå er det tilbake til evig regnvær. Føler meg godt rustet til å dra hjem på juleferie til det mørke, men herligste Nord-Norge :) Sånn btw så er hemmeligheten til overlevelse i mørkeitda, solarium og ekstra vitamin D ;)

Katarina Sandvik-Olsen

23.11.2014 kl.00:03

Alltid deilig med litt sol ja! Kjenner bare de minste glimta gjør noe positivt med dagene. Synes du hvertfall fikk utnytta tiden godt og bildene ble bra som vanlig. Håper du har hatt en super dag, klem<3

Hanne

23.11.2014 kl.05:35

Nu e det 2mnd til sola kommer tilbake her i Finnmark, og det gledes til den tid kommer ! :D

Ida Hindenes

23.11.2014 kl.09:08

Kjekt når sola gidder å titte innom! Håper du fikk en fin fin kveld med jentene dine 😊

In deep shit

23.11.2014 kl.11:57

Kristin!! På en måte regner jeg deg som en nær venninne siden jeg har fulgt bloggen din lenge.. Og jeg har et problem som kanskje du har et godt svar på. For det med kjærester, ja det er en utfordring syntes jeg. Selv har jeg vært i et seriøst forhold én gang, men nå er jeg singel igjen. Tingen er at jeg har nesten bare guttevenner og har bygget meg opp en fasade mot å snakke om kjærester og slikt. Selvfølgelig hører jeg på de hvis de har noe å si, men jeg mitt kjærlighetsliv ligger langt unna bordet for å si det slik. Det viser seg at en god kompis har følelser for meg. Med en gang går jeg rett i et modus hvor jeg nærmest hiver han ut av livet mitt. Jeg har virkelig ikke lyst til å "ikke leve opp" til forventningene som ligger rundt det med å være en god kjæreste. Samtidig blir jeg helt skjelven av å ta med noen hjem til Norge for å møte foreldrene mine. Shit man.. Sånn som dette kan jeg ikke ha det for evig. Noen gode tips?

Mathilde

23.11.2014 kl.13:13

Fine bilder, Kristin :)

Emma Julie

23.11.2014 kl.15:26

Bor ikke langt unna Oslo, og været er fortsatt trist ja.. Flotte bilder du fikk på turen ute! Håper du hadde en artig kveld med jentene :)

Tomine

23.11.2014 kl.17:20

Blir like inspirert av snapsene dine hver gang, Kristin! Må ærlig innrømme at å klare å se så mange små fargesprakende inspirasjonskilder i en relativt fargeløs verden er en kunst i seg selv! Hah, nå hørtes jeg meget seriøs ut et øyeblikk, men i bunn og grunn er det sant!

Ha en finfin søndag, fine Kristin!!

Tattavkvinnene

23.11.2014 kl.18:46

Herlig med litt mer lys igjen! Det er så nitrist at det bare er noen usle små timer med godt dagslys for tiden. Det går jo ikke an å få tatt noen skikkelig bilder med mindre man har formiddagen fri xD Jeg klarer nesten ikke vente til vi får lysere dager igjen! Kanskje litt snø hadde gjort susen, da bruker det i hvert fall å bli litt lysere!

Disse bilden var i hvert fall veldig fine dag! Fint lys og herlige farge <3 Og søt ring forresten ^^

Emma Østli

25.11.2014 kl.17:39

Jeg hater virkelig disse dagene hvor det blir nattamørkt klokka tre på dagen så disse solfylte dagene er virkelig gull verdt! Kaldt er det jo dessverre uansett, men må vel bare venne meg til at det ikke er sommer lenger. Jeg bare HATER vinter...

Skriv en ny kommentar

hits