SWEET SATURDAY

Heisann skjønninger ♥

Lørdagsmorgen, levende lys, nye friske blomster fra Floriss Paléet, frokost og verdens beste selskap.. Denne lørdagen er foreløpig så fin som den kan bli, og vi nyter hverandre, varme rundstykker og godt pålegg før Dennis skal til Stavanger. Heldigvis blir han ikke så lenge borte denne gangen, men akkurat lenge nok til at vi kan savne hverandre litt.. Perfekt, hehe!

I kveld kommer jentene på middag her hos meg, og jeg kjenner det er et stort behov for litt samvær med chicksa. Altfor lenge siden sist vi fikk hengt og skravlet over vin og god mat, og jeg gleder meg max til en girls night. 

Hva står på deres agenda i dag da? Har dere noen spennede planer?

Nyt dagen ♥

12 kommentarer

Karoline E.N

22.11.2014 kl.11:51

Åh, hva er ikke bedre en, en rolig morgen med godt selskap og god frokost! Jeg og min samboer pleier og gjøre det vi også, men nå er det lenge siden, da han har hvert på jakt hele denne høsten! I dag er planen og handle inn det siste til dåpen jeg skal på i morgen, da tant ungen skal døpes i morgen. Og på kvelden skal jeg jobbe, da jeg har kvelds vakt :) nyt denne lørdagen Kristin, kos deg masse! Stor klem

Helle Marie

22.11.2014 kl.11:54

Hoola Kristin!

Lekkert hos dere om morningen. Her ligger oppvasken fra i går og skriker etter å bli tatt, kjenner jeg angrer på at jeg utsatte det til i dag! Huff. Så hyggelig å høre du skal kose deg med jentene, det blir nok supert:-) her er planen å dra til svigermor på årets første pinnekjøttmiddag, åå kjenner jeg blir sulten! Pinnekjøtt er jo livet! Så håper at etter den middagen så kanskje kommer jule stemninga snikende. Syntes nå butikken tar av og starter jule forbredelser litt tidlig, men kanskje greit å for da husker jeg at jeg må starte med julegaver. Er ikke sjeldent jeg har stått på den 23 og bare shit, julegaver ja, det må handles! Hahah:-)

Håper i hvertfall du får en superduper helg og koser deg glugg ihjel! Dwt skal jeg!

Klem:-)

Kristine

22.11.2014 kl.12:09

For en deilig morgen! Og med kjæresten og verdens søteste hund må du nok ha det beste selskapet ja ;) heldige deg! Og herlighet for en søt pute med babypingviner du har i sofaen. Smelt..du må kose deg masse i kveld med venner og slå ut håret :) her blir det øving til eksamen hele helgen, blah... Ha en flott dag, Kristin :)

Emma Julie

22.11.2014 kl.12:35

Åå, dere har alltid så koselige morgenstunder med god frokost. Misunnelig! Litt koselig å savne hverandre litt, slik at man kan kjenne på hvor mye man faktisk liker personen. Utrolig lekre bilder! Kos deg maks med jentene i kveld. Jeg skal på juleverksted hos en vennine av meg, så det gleder jeg meg til! Trenger absolutt noe julestemning i blodet altså. Nyt dagen selv, skjønne Kristin :)

Elise

22.11.2014 kl.13:26

Gratulerer til Dennis med ny jobb i Oslo og til deg med ny, fresh header! Ha en fortsatt fin dag :D

Stine Åsvestad

22.11.2014 kl.13:43

Så kosli morgenstund hos dere da, Fokus er så søt! <3

Jeg har en sånn slowmotion dag i dag, bruker lang tid på alt og har egentlig ikke noe mål med dagen... Mulig jeg skal bruke litt tid på lekser og øving til prøve, vi får se. Ellers er jeg og mamma alene i helgen, så håper på en kosekveld med hu i dag<3

Kos deg i kveld med jentene, Kristin!

krist.in

22.11.2014 kl.14:24

dere har det så fiint :) Ser gjerne flere interiørbilder altså ! Her er det kun eksamenslesing på planen, men det frister mer å se på ski på tv !

Ida Hindenes

22.11.2014 kl.14:41

Høres ut som min start på dagen! Hehe nå skal vi på Scandic ørnen og god middag ute i kveld! Kjekt å være med venner men i dag blir det date kveld for min del 😄 kos deg Kristin og god tur til dennis !

Gro

22.11.2014 kl.15:19

Ha en fin lørdag! Digger forresten den nye headern ^^

Marlene

22.11.2014 kl.15:24

idag har jeg vært i Sverige og nå tenkte jeg å ta turen opp til familien for å spise middag der + levere det jeg har kjøpt til de. Så da blir det vel masse hundekos og kattekos og sløving med de andre! :D

sara

22.11.2014 kl.15:45

Men hvorfor bor dere sammen hvis han reiser fra deg hele tiden for at dere skal "savne" hverandre. Er det peonget?

Emma Østli

25.11.2014 kl.17:36

Ååå, så koselig! Søte vofsen din! OMG, du er virkelig helt awesome på å pynte leiligheten din! Den er så sjuukt fin!!! Hahhhaha, wish I was Your husband!:D

Skriv en ny kommentar

hits