BERGEN BREAKY

Heia Lovebugs ♥

Livet, ass.. Bergen, solskinn, hotellseng, kjæresten, hotellfrokost, og kritthvitt sengetøy. Det kan ikke bli bedre! 

Vi er altså i Bergen for å gjøre et par-tre spennede ting som jeg dessverre ikke kan si noe om enda, men det jeg kan fortelle er jo at vi i går hadde en etterlengtet og superhyggelig hang out med de fine bergenservennene mine. Dette her er en gjeng jeg har kjent siden ungdomsskolen, og at man faktisk klarer å bevare et såpass tett og unikt vennskap etter så mange år er ikke hverdagskost. Det er ingen tvil om at jeg savner Bergen og de som står meg nær ekstremt mye, og for hver dag som går får jeg bare mer og mer lyst til å flytte tilbake til verdens fineste by! Kanskje jeg begynner å bli ferdig med Oslo? Hmm.. 

Det som derimot er skikkelig dritt på denne turen er at jeg selvfølgelig har glemt batteriet til kameraet mitt hjemme, og det er faktisk total jævla krise for en blogger som både elsker og samtidig er helt avhengig av å dokumentere det som skjer i hverdagen. Jeg holdt på å rive av meg alt håret på hodet mitt i går da det gikk opp for meg at batteriet ble liggende i laderen hjemme, for nå har jeg jo faen meg fått inspirasjonen tilbake, UTEN muligheten til å utnytte den bak et kamera. Pokker altså! Supercrappy iPhone-bilder skjer bare ikke, så da får dere prøve å kose dere litt med dette trivelige bloggefrokostbildet under her.. 

Bildet er jo faktisk tatt på samme hotell, i samme seng, men for 2 uker siden riktignok, og i dag har jeg faktisk spist akkurat det samme som ligger på denne tallerkenen. Det må da gjelde for noe, eller hva? Haha!  

Bah.. Hva man ser på problemer nå til dags - jeg har glemt et batteri for søren.. Det er faktisk ikke verdens undergang, og vet dere hva? Det er faktisk forbanna herlig å bare "være" til en forandring. Å bare ligge her i sengen uten å knipse bilder man har sett tusen ganger, før av en gørrkjedelig kaffekopp mot nakne ben i en hvit seng, eller det å bare nyte den spektakulære utsikten fra rommet, uten å å nyte den gjennom en kameralinse. Solen skinner i dag og Bergen er vakrere enn Oslo noen gang kommer til å bli på en novemberdag! Det skulle jeg jo aller helst dokumentert, men nå skal jeg ut, rusle rundt, og bare suge til meg alle de herlige vibbene B-town har å by på.

Vi skrives når det blir naturlig, hehe!

LOVE YA ♥

15 kommentarer

Mia Tønder Pettersen

19.11.2014 kl.10:05

Denne mørketiden gjør noe med oss.. Jeg sover hele tiden, like all the time. Og jeg hater det, jeg har ikke energi til å holde meg selv våken. Jeg bruker også minimalt med tid på internett, jeg føler jeg har gått i en slags dvale. Huff nei livet skal ikke være lett.

Pluss at læreren vår i naturfag er bare helt forferdelig, unnskyld altså. Men starten på denne dagen kunne ikke vært værre.

DU ser som alltid smashing ut! Og gamle bilder gjør ingenting :) Like fin uansett!

Håper du får en fantastisk dag videre <3 KLEM!

Ida Hindenes

19.11.2014 kl.10:06

åååå som jeg gleder meg til eksamen er over og bare kan nyte Bergen ! Det er jo faktisk den fineste byen 😁 kos seg videre Kristin 😄

Karoline E.N

19.11.2014 kl.10:15

åh, ingenting er bedre en og ha noen netter på hotell og ikke minst og spise en deilig hotell frokost :D hihi.. Kjipt med laderen!! Å glemme en sånn liten ting er jo veldig irriterende.. Men uansett. Jeg vil ønske dere en super deilig dag i Bergen :D nyt hverandre!

Emma Julie

19.11.2014 kl.10:16

Åå, skulle gjerne hatt litt av den solen her også ja! Oi, lurer på hva disse spennende tingene er altså. Jaja, da får du oppleve alt utenfor kameralinsen. Du fant jo et fint bilde til dette innlegget! Love :)

19.11.2014 kl.11:01

Kan forstå frustrasjonen din godt, men nyt det. Kamerahverdagen er tilbake før du aner det.

19.11.2014 kl.11:17

Shiaaaaat en bergensjente håper på å se deg i dag å få knipset et bilde!!! Digger deg kristiiiiin! Kos deg i b-town, den er jo uten tvil den beste byen ;-))

Carina

19.11.2014 kl.12:39

Bergen er og blir mye finere enn Oslo uansett, etter min mening! :) Kos deg super masse i Bergen :)

A

19.11.2014 kl.15:24

Jeg har faktisk aldri vært i Bergen, men jeg har helt ufattelig lyst til å reise dit en gang SNART! Må bare få lov til å gi litt oppmerksomhet til den personen som har laget den nye headeren! Den er fantastisk!

Kos deg i Bergen og du burde unne deg en pause! Du er best!

Cath

19.11.2014 kl.15:52

Om du ikke ønsker en kamerafriweekend så kan du jo bare gå innom en fotobutikk og kjøpe et ekstra batteri evt. Canon selges nesten "overalt" så tror ikke det skal bli noe problem å få tak i om det skal bli krise ;)

Nikita <3

19.11.2014 kl.16:08

Ha en fin dag :)

Kristine / KvDesign

19.11.2014 kl.17:36

Yay, nå er headeren jeg laget til deg oppe å går i designet ditt :D Så kjekt å se!

Kristine

19.11.2014 kl.18:12

Kos deg i verdens beste by :) sikkert deilig bare å slappe av og ikke tenke på å ta bilder hele tiden. Nyt tiden og bare kos deg rett og slett :) smask!!

Sofie Olea Grav Hartvigsen

19.11.2014 kl.20:05

Kos deg masse i Bergen fine Kristin! <3

MariaChristine

19.11.2014 kl.21:24

Jeg elsker den nye headern din!! 😃

Tattavkvinnene

19.11.2014 kl.21:42

Æsj, så kjedelig å glemme lader (i hvert fall for oss) meen du fortjener å få et par dager hvor du ikke tenker blogg hele tiden :D Kos deg med det du, vi overlever uansett <3 Klem

Skriv en ny kommentar

hits