MAST

//Annonse

Happy tirsdag ♥

Nå sitter vi her i sengen og drikker kaffe med hver vår mac på fanget. P3 surrer i bakgrunnen, og starten på dagen kunne ikke vært bedre. Før vi hopper i dusjen, pakker bagen og setter kursen mot Gardermoen og Bergen, har jeg den store gleden av å fortelle dere at det er kommet flere deilige produkter fra MakeStyle og MAST på markedet. MakeStyle er LIVET!! Det er den eneste nettsiden for skjønnhet, hår og hudpleie jeg sverger til, og at produktene fra MAST er designet av gründeren bak nettshoppen selv, gjør meg både stolt og glad. Jeg hyller gründere som virkelig får det til, og Janne hos MakeStyle er en av dem jeg hyller mest! Fy fader for en flink frøken ♥

Men alright.. Dere har forstått at jeg digger MakeStyle og deres produkter, og den nye MAST rettetangen- og børsten er intet unntak. Krøllstavene fra MAST er magiske, det har jeg fått frem i tidligere innlegg (HER og HER), og omsider kom en rettetang i samme serie. Det har jeg lengtet etter, og Gizmo Straightener knuser alle andre rettetenger ned i støvlene. Ikke bare gjør den håret rettere enn noen gang, rettetangen lager også de nydeligste krøller, og hvordan man lager krøller med rettetang skal jeg vise dere i en video om ikke så lenge. Etter min mening blir faktisk rettetangkrøller et par hakk finere enn krøller laget med krølltang.. 

Rettetangen fra MAST er helt spesiell. For det første har den digital varmeregulering slik som krøllstavene, og her fokuseres det på produkter som ikke gjør skade på håret, og som man kan bruke hver dag. Gizmo leveres med en helt ny vibrasjonsteknologi og har titanium plater som gir et profesjonelt resultat på kort tid. Den passer for alle hårtyper, lengder og tykkelser, og i tillegg beskytter den fargen i farget hår. 

Rettetangen har titanium plater som aldri blir rue. Keramiske plater blir rue på sikt, de har ikke samme glatte overflaten etter lang tid i bruk som titanium. Varmen blir veldig jevn og fin slik at rettingen skal bli perfekt. I tillegg leveres retetangen med vibrering. Denne virbreringen kan man skru av og på, og den gjør at de produktene man har i håret før retting, infiltreres bedre inn i håret og rettingen føles mer «smooth».

At gradene kan gå så høyt som 230 er perfekt for oss med ekstra tykt hår, og den høye temperaturen gjør rettingen til en lek! Rettetangen fra MAST er et «multi-redskap» for de som ønsker minst mulig påkjenning for håret og fortest og best mulig retting, og vibreringen er et ekstra pluss, som gjør at rettetangen blir one-of-a-kind med den nyeste teknologi. Hurraaa!

Naturbørsten Ricci Grande fra MAST passer like bra til kort hår som til langt, og den er utformet i en unik mix av villsvin hår og nylonhår som børster og løser opp floker mye raskere enn en vanlig hårbørste. Naturhårene beskytter håret mot skade og gjør håret anti-statisk og glatt, og nylonhårene kommer helt inn til hårfestet og masserer ut naturlige oljer fra hodebunnen som gir håret en naturlig glans, og det er ingen tvil om at MAST Ricci Grande er et must for alle som er opptatt av å ta vare på håret.

Clipsene fra MAST bruker du når du krøller, føner eller retter håret. Pakken inneholder 6 stk Alligator clips, og er et superdupert hjelperedskap når man har behov for å krølle eller føne litt og litt av håret om gangen, og GB by Gun-Britt Straight Spray er perfekt til utglatting af kruset/krøllet og permanent hår. Hurraaaa for supre produkter og hurraaaa for MakeStyle! Nå har jeg alt jeg trenger for ulike frisyrer, og det kan dere også få til en redusert pris. Nå gir vi dere fantastiske lesere nemlig 10% avslag på alle produktene i dette innlegget ved å ta i bruk rabattkoden Style10! Tilbudet gjelder ut november, så da er det bare til å shoppe i vei til deg selv eller til noen du er glad i. De nye produktene fra MAST passer nemlig perfekt under juletreet, hehe!

Nei, dere.. Vi må få opp tempoet her i heimen, så da vil jeg bare ønske dere en superduper dag så lenge, og så skrives vi fra vakre Bergen ♥

SMASK

17 kommentarer

Mathilde

18.11.2014 kl.10:39

Jeg vil ha de produktene :-)

Kristine

18.11.2014 kl.11:34

Har siklet etter Mast-produkter lenge, kanskje jeg slår til nå med litt avslag ;) ha en fin tur til nydelige Bergen! Solen skinner litt i dag, håper det fortsetter sånn :) ha en fin dag!!

Sofie Olea Grav Hartvigsen

18.11.2014 kl.12:21

Bra produkter, og fine bilder! God tur til Bergen! :)

Karoline E.N

18.11.2014 kl.12:23

Åh!! Den rettetangen står øverst på min ønskeliste, da jeg har et sikkelig krøllete hår, sikkelig korketrekkere har jeg!! Så, krysse fingrende for at den ligger under treet i år :) god tur til Bergen, håper dere får et fint opphold. I Trysil i dag er det sikkelig dårlig vær, så vil egentlig bare ligge i senga i hele dag! Hehe. Stor klem

Sanna

18.11.2014 kl.14:38

Har alle dere bloggere fått sponset dette nå? Kan jo lese om disse helt utrolige produktene som er LIVET over alt....

Emma Julie

18.11.2014 kl.15:13

For en flott morgen det høres ut som! Hårproduktene høres veldig bra ut. Min rettetang begynner å bli dårlig, så kanskje det er denne det blir neste gang. Ha det flott i Bergen. Snakkes :)

StyleConnection

18.11.2014 kl.15:58

Sanna: Noen bloggere har fått dette sponset ja, og det er vel bare positivt? Jeg mener, når såpass flotte produker er tilgjengelig på markedet, er det jo fint at noen kan informere det Norske folk, eller? :)

Camilla

18.11.2014 kl.16:06

MAST har levert mye bra :-) Er stor fan av krølltangene selv og er veldig glad i designet. Lekkert og enkelt. Rettetang er ikke noe for meg, men synes det er bra de utvikler sortimentet sitt når de leverer som de gjør :-) Synes børsten er søt, men sier meg fornøyd med TangleTeezer for øyeblikket og kan heller vurdere Ricci Grande når den blir ødelagt :-)

Stine Åsvestad

18.11.2014 kl.16:25

jaaaa! Ser frem til en video hvor du viser hvordan du lager krøller med rettetang! Ønsker meg en krølltang, men er sikkert lett å bruke en rettetang også:)<3

A

18.11.2014 kl.18:33

Jeg har sååå lyst på en MAST krøllestang! Jeg har en krøllestang, men der glir krøllene ut med en gang...Har hørt at det ikke skjer med MAST sine. De som bruker krølltangen til MAST har perfekte bølger, og gjerne over flere dager!

Jeg liker litt reklame innimellom alle inleggene, spesielt når det er en rabattkode med på kjøpet ;)

Tusen takk Kristin! Du er FANTASTISK!

18.11.2014 kl.19:16

Elsker bloggen din :) mye spennende å lese !

Syntes rettetangen både ser fin ut og virker bra, men et veldig lurt tips til både deg og alle andre som bruker rettetenger: ikke bruk høyere enn 180 grader. Man ødelegger håret sitt om man bruker varmere. Bare ta små tynne deler med hår og bruk heller litt lenger tid enn å slite håret helt ut. Hilsen frisør :-)

StineMilana

18.11.2014 kl.20:08

Den ser bra ut, hadde jeg ikke akkurat fått en hadde jeg kjøpt denne :D

19.11.2014 kl.09:08

Har du skrevet dette selv? Har ikke sett deg med slike skriveleif (og formuleringsmåte) før:

"GB by Gun-Britt Straight Spray er perfekt til utglatting >afIaf< føn og børste for å oppnå den optimale glatte frisyre."

Liker bedre når du skriver ting fra bunnen av, da blir det også mer troverdig ;)
Herlige produkter :)

Tattavkvinnene

19.11.2014 kl.21:45

Herlig! Digger produktene fra MAST! Jeg var jo superheldig og fikk Volum 1 i goodiebag på lanseringsfesten din <3 Og den har blitt godt brukt!! Love it :) Har også skaffet meg de klypene der og de er kjekke å ha når man skal krølle hår. ^^

Kjenner jeg sikler litt etter den rettetangen der, selv om jeg egentlig har en veldig god en fra før xD

Emma Østli

20.11.2014 kl.20:30

HURRAAA for rabatt! Jeg elsker makestyle og Mastproduktene er utrolig gode! Jeg er veldig fan av krølltengene derfra og hårsprayene er også veldig gode! Fikk egentlig veldig lyst på det meste derfra nå, men hvis jeg klarer å holde ut en måned så har jeg vel noen flere ting å tilføye til årets ønskeliste! Guudameien som jeg gleder meg til jul nå! Beste høytiden evahh!

Ha en kjempefin kveld videre!

Lene

27.11.2014 kl.19:17

Jeg har fått den rettetangen av typen, den blir nok liggende under juletreet så gleder meg til å prøve den :D har den største krølltangen fra mast og den er bare supergod! :-)

Skriv en ny kommentar

hits