I DON'T DO MONDAYS

. . .

Og DER var vi tilbake til der hvor mandagene suger, haha. Det er bare noe med denne mørketiden som suger ut all energi, som fører til ineffektivitet og lite kreativitet, og jeg trenger desperat påfyll av et par solstråler og noen friske blomster for å få opp driven. Jeg vet at vi er flere i samme båt, og det hjelper faktisk litt! 

Vi skulle egentlig vært i Marokko denne uken, men i stedet er vi her.. I nitriste Oslo hvor solen ikke har meldt sin ankomst på så lenge jeg kan huske, hvor det er konstant grått, mørkt og trist, men da den forbannade sykdommen kicket inn og stjal en hel uke med jobb, hadde jeg null sjans til å reise bort i 7 dager til en location med dårlig internett. Guuuud så grusomt det var å kansellere den turen, men sånn er det når man driver et firma alene. Man kan ikke bare overlate alt som skal gjøres til noen andre, så Marokko får vente til et tidspunkt hvor vi har litt mer tid til overs. 

Så var det denne bloggen, da.. Som krever sitt, og som krever en person bak tastaturet som er full av energi og struktur. Som kan publisere noe inspirerende og kreativt, men som ikke får gjort en dritt ved å overtenke blogginnleggene. Det er min største svakhet. At jeg tenker for mye over det jeg gjør, og veldig ofte virker det mot sin hensikt. Jeg stiller ofte for mange krav til hva mine blogginnlegg bør inneholde, men noen elementer kan jeg liksom ikke herske over.. Som solskinn, evig dagslys, og høye temperaturer, f.eks. Haha.. 

Dette var det jeg klarte å koke sammen i dag.. Jeg ble nemlig sittende på gulvet med diverse magasiner og andre happy elementer rundt meg for å desperat tvinge frem noe inspo, og omgivelsene mine fra den siste timen kan jo like så godt bli innhold i dagens første bloggpost. Nå har jeg fått motivasjon til å hive på meg en fargerik genser, ta outfitbilder, handle inn masse frisk frukt, kjøpe stoff til en kjole jeg skal sy, og kjøpe inn mønstrete og fargerike putetrekk til stuen. Så da var det ikke så dumt å bruke en time på stuegulvet likevel?

Bah!

Mandag, ass.. Jeg kan ikke si at jeg er i knallgodt humør, det må jeg helt ærlig inrømme, men at jeg skal prøve å hente frem smilet ved å komme meg ut av huset er i hvert fall sikkert. 

Måtte dere få en deilig dag, fininger ♥ Håper solen skinner der dere befinner dere!

LØØØV

15 kommentarer

Stine Åsvestad

17.11.2014 kl.14:20

Har den samme feelingen som deg i dag, Kristin, det var litt tungt å stå opp fra den deilige senga mi klokka kvart over seks... Men prøver å gjøre det beste ut av en tung gråværsdag, nå er jeg på bussen hjem fra skolen, skal innom jobben å levere noe, før jeg tar siste bussturen for i dag helt hjem (hva skulle jeg gjort uten buss).

Tror jeg skal lage meg en kopp god varm kakao for å få litt varme i meg, og skrive ferdig en skoleoppgave om ergonomi, yeeeey for mandager

Love u <3

krist.in

17.11.2014 kl.14:39

funker fint med litt inspirasjonstid! Skulle ønsker jeg hadde tid til det, men her er jeg for fullt inne i eksamensperioden, bare en uke til den første av seks ! ææ !

Kristine

17.11.2014 kl.14:56

Huffameg, men det er faktisk godt at vi er flere i samme båt :) har eksamen om en uke og gruer meg som en hund.. Synes virkelig synd på deg når en tur går vekk pga sykdom, men flott at du setter jobben så høyt! Må ha vært vanvittig surt å kansellere turen..Håper humøret blir bedre i løpet av uken, du er jo solstrålen selv :) selvom ingen forventer at du alltid må være på topp skjønne deg :) håper du får en fiin uke! Stor klem

A

17.11.2014 kl.15:14

Her er det full sol og fantastisk sol! Trist at det ikke er det med deg. Fra det ene til det andre...Skal du sy kjole?!!! Såå kult! Får vi se tegningene dine?

Ha en topp mandag videre, eller i det minste så god som mulig ;)

charlotte

17.11.2014 kl.16:15

skjønner hva du mener;) ha en fin kveld Kristin!

StineMilana

17.11.2014 kl.16:56

Mandag er fæle dager.. me no likey likey mondays :P

S.

17.11.2014 kl.17:16

Igjen, hvorfor bruke dine lesere til søppelbøtter for ditt eget dårlige forhold til ukens første dag, det begriper ikke jeg. Ikke så smart å gjøre det i hvert fall, om du vil beholde dine lesere. Det er nemlig ikke noe vi synes er ok å lese om, men det ser ikke ut til at du vil ta det innover deg. Dessuten blir mye på repeat, slik som banning og sverting og det å fortelle om om fester som beskrives som fyll med påfølgende hangovers. Siden du fremstår som en hengiven kjæreste som elsker din utvalgte, så tenker jeg at det vil være naturlig å tenke fremtid i steden for all tilsynelatende flukt fra det som er hverdag for de fleste av oss andre. Slikt som å skaffe seg egen bolig, fortelle hva kjæresten din jobber med ( siden du skriver en hel del om ham allerede, og implementerer han selv ) Ja, til og med kanskje det å tenke på å stifte familie. Du og dere er jo i praksis mer enn voksne alderen tatt i betraktning. Sender over stafettpinnen, men seff. - det er jo enhver sin frihet å velge.

Mina

17.11.2014 kl.18:22

Jeg har noen spørsmål.. Kunne du snart hatt spørsmålsrunde igjen?

Hvor jobber Dennis? Er han fortsatt bartender?

Skal dere planer om å kjøpe leilighet sammen?

HILSEN EN FASTLESER <3

Mathilde

17.11.2014 kl.18:46

Ha en fin mandag videre :)

Maria Christine Hammer

17.11.2014 kl.19:17

I Trondheim så har solen skint i flere dager 😃 men dt blir jo mørkt før jeg kommer meg hjem fra jobb så får ikke sett så mye til den desverre så skjønner deg godt. Mørketiden er noe dritt, mn plutselig så er det sommer igjenn😊 det handler om å være så positiv man kan👍 å du forresten, kan man få kjøpt en sånn rosa styleconnection bok? Jeg vill ha! Hadde vært perfekt å bruke på jobb til å skrive ned avtaler i! Ha en fin kveld videre 😘

Gro

17.11.2014 kl.20:37

Haha, S. Jeg føler meg igrunnen ikke som en brukt søppelbøtte altså, selvom Kristin ikke liker mandager. Lover :D

Tattavkvinnene

17.11.2014 kl.20:41

Mandager er ikke alltid så greit, jeg er enig der! Jeg liker å tenke på mandag som en ny start, men det er søren meg ikke alltid den holdningen der fungerer xD I dag gikk det bra da, jeg hadde nemlig min første dag i praksis, (eller prøve-praksis), selve praksisen starter ikke opp før over nyttår hvis jeg er så heldig å få den ^^ Krysser fingrene! Og måtte du ha en nydelig mandag videre <3 Klem

Emma Julie

18.11.2014 kl.10:26

Det er ganske trist ute ja! Venter på at snøen skal komme jeg, slik at det blir litt mer julestemning. Dumt at du måtte kansellere turen til Marokko.. Men det hørtes ut som om du fikk noe av inspirasjonen tilbake i går allikevel, tros det var mandag :)

Frida Pedersen

18.11.2014 kl.17:11

Jeg føler sånn med deg Kristin!! jeg har vært helt uttafor i flere dager, HVERT jævla år kommer vinterdepresjonen og tar meg, jeg er gråtkvalt hele tiden, tenker kun negativt og klarer ikke glede meg over noe spesielt. I tillegg er inspirasjonen og ikke minst motivasjonen til både trening, sunnhet og S.K.O.L.E helt ueksisterende og det passer meg ikke så bra med tanke på at jeg har eksamen om under en mnd. Nå kan ikke desember komme fort nok så jeg kan få frem den koselige stemningen inne i meg og litt mer lys i gatene!!!!

Hele uken føles ut som mandag... søren :(

Emma Østli

20.11.2014 kl.20:08

Kjenner meg veldig godt igjen, ja... Kan ikke akkurat si at mandag er favoritten min. Det gjelder bare å finne frem det beste i det verste og heller lete etter inspirasjon enn å sitte inne hele dagen og stirre på tv'en.

Håper resten av kvelden din blir like fin som deg♥

Skriv en ny kommentar

hits