HE'S HOME

Åh ♥

Endelig en å våkne opp sammen med, og endelig en å plage tidlig på morgenkvisten med bilder, kamera og gudene vet hva, haha. Vi hoppet tidlig i seng i går men heldigvis ikke så tidlig at jeg våknet midt på natten. Klokken syv ringte vekkerklokken og jeg var uthvilt.. Kan det virkelig være at jeg har kommet meg inn i den rytmen jeg så sårt ønsket å komme inn i før LA-turen?? I såfall er jo det helt hurra. 

Jeg vet ikke helt om Dennis var like keen som meg på å sprette opp av sengen for en time siden, men han ble i hvert fall sånn delvis frivillig med på noen bilder. Jeg bare, "Kjææære.. Endelig kan jeg ta bilder av deg og oss, kan du våkne? Kan du sette deg litt opp i sengen og se glad ut? Og så kysser du meg samtidig? Kan du? Kan duuuuu?". God som han er engasjerte han seg så mye som mulig når man fortsatt er i halvsøvne, og jeg setter så stor pris på at han holder ut med meg og alltid bidrar der det trengs. 

Fine, fine mannen min ♥

Ja, og så kom han jo hjem med gave til meg i går som jeg så vidt nevnte for dere, og det var bare SÅ gøy! I går kom det virkelig frem hvor godt han kjenner meg, og det første som møter meg er en stor shoppingbag med Mulberry merket tydelig markert i store gullbokstaver. Han vet jo at jeg ikke er noe fæn av sånne skikkelig dyre designermerker, og han lo godt da han så frykten i øyene mine.. Oppi posen var en stor eske, fortsatt med samme glorete logo, og da ble jeg faktisk litt usikker på om han søren meg hadde robbet hele kontoen sin for å kjøpe noe designer-ræl til meg som jeg absolutt ikke hadde hatt behov for. Det der ser jeg nemlig på som pengesløseri, men oppi esken, dere.. Der lå en herlig strikk fra H&M. 

Hahahahah, SOM vi lo begge to, og jeg kunne ikke blitt mer happy over gaven. Han hadde jo da sjarmert en dame på Mulberry i senk for å få både eske og shoppingbag, for sånt gir man jo selvfølgelig ikke ut til gud og hvermann. Herregud så GØY! Og så fikk jeg søren meg en nydelig blomsterbukett i tillegg som jeg alltid får når han har vært bortreist, så at jeg har kapret den beste mannen i verden? Uten tvil!

Nå skal jeg lage litt frokost til oss før jeg må gå i gang med dagens agenda. Det er mye spennende som skjer for tiden og jeg gleder meg skikkelig til å kunne avsløre litt mer etterhvert. Alltid gøy med litt hemmeligheter, eller hva? Hehe!

Var det forresten noen der nede i deilige Rogaland som fikk med seg dokumentaren LUV på TV Vest i går, hvor episoden handlet om Dennis og meg? Jeg gleder meg såå til å se, og skal nok dele episoden her på bloggen med det samme den legges ut på nett. Wuuhuuu!

Nyt dagen, fininger ♥

25 kommentarer

Tomine

13.11.2014 kl.08:54

Hei kjære, fine Kristin!

Ser ut til at din morgen er helt fantastisk, og jeg håper virkelig at resten av dagen din også blir det:-D

Æsj, hemmeligheter all the time! Du må nesten bare ta å røpe litt, hoho!

Jaa, vær så snill å legg det ut på bloggen, er jo dessverre ikke fra Rogaland så blir nok litt vanskelig å få inn TV Vest!

Ha en super dag, begge to<3

Stine Åsvestad

13.11.2014 kl.08:57

Awww, så fin kjærste Dennis er! Dere er nydelige :*

Jaa, du må legge ut episoden her på bloggen så jeg får sett!

Anniken

13.11.2014 kl.09:08

Så herlig at mannen din endelig er kommet hjem! Jeg merker godt hvor lykkelig du er da og det er så utrolig skjønt <3 Hehe, jeg kjente selv at jeg ble litt småsjokket når du skrev Mulberry... Jeg vet jo at du ikke er så opptatt av slikt og da var det bare enda søtere at Dennis hadde lagt en deilig genser fra H&M oppi! Åååh, dere er så himla herlig <3 Ha en nydelig dag! Smask

Silje

13.11.2014 kl.10:35

Hei Kristin!! Jeg kom over en blogg nå, den er nok ganske nyoppstartet, men den handler om farger og inspirasjon - og da tenkte jeg på deg med en gang!

Sjekk den ut her: http://blog.citynord.no/blog?blogger=24

Jeg digger deg! Og jeg digger hvor godt forhold du og kjærleiken din har det! Det er så kult at det virker som dere er nyforelsket, selv om dere har vært sammen noen år! Må si jeg sliter selv litt med å holde romantikken levende i mitt forhold..! Men vi prøver da ;)

Ha en nydelig dag!

Emilie

13.11.2014 kl.10:37

ååå så herlig!

Jeg så faktisk dere på tv nå i morges! Fikk ikke med meg alt men litt :)

Ha en fiiiin dag, klem<3

Monicishi

13.11.2014 kl.10:45

Du, kommer noe fra den nye kolleksjonen din på nettbutikken før jul? Eller er alt vårkolleksjon? :)

StyleConnection

13.11.2014 kl.11:22

Monicishi: Det kommer masse nytt om ikke lenge :) Bare til å glede seg!! :D :D

Karoline E.N

13.11.2014 kl.11:36

Hei solstråle :)

Hahaha, nå lo jeg utrolig godt og ikke minst veldig genialt gjort! Tommel opp for dennis, veldig kreativt!! Da er vi to, dyre ting er ikke noe for meg heller og veldig bortkasta penger da du nesten kan få den samme tingen på H&M til en veldig billigere penge, som det går ann og leve med! Hihi.. Ønsker deg en deilig dag <3

Marita Malmgren

13.11.2014 kl.11:54

Så koselig <3 Og så snill han er med deg! <3 Ønsker dere en nydelig dag! Stor klem :)

miriam

13.11.2014 kl.13:04

åå såg det på tvvest nu, va kjempekoselig!

Bjarne Rune

13.11.2014 kl.14:23

Veit akkurat åssen det der er! Savner Magdahøna såå sjukt om hu er ute på livet en kveld. Er så stusslig i soveposen uten henne..

13.11.2014 kl.14:40

synes du klage litt på Dennis faktisk, at han må ta bilde av deg osv at han på en måden blir tvinga til å delta på det.

krist.in

13.11.2014 kl.14:53

fine dere er! åh, jeg fikk ikke sett det på tvvest, du må legge ut når det kommer på nett :D

Cecilie Lien

13.11.2014 kl.15:40

Åhh, herlig at han er hjemme igjen! Fikk dessverre ikke sett dokumentaren i går, men gleder meg til den legges ut på nett :D

Kristine

13.11.2014 kl.18:05

Så heldig du er :) skulle gjort alt for å få kjæresten min hjem.. Kos deg masse med gutten din :)NYT det og god klem!

Mia Tønder Pettersen

13.11.2014 kl.21:34

Åh Dennis er så fantastisk med deg! Og du er så heldig, som har kapret en så fantastisk mann! :) og en strikk fra H&M er aldri feil!

Dagen i dag har gått kjempe fort og den har vært helt fantastisk, jeg vet ikke hvorfor men jeg har bare hatt en herlig dag :D elsker slike dager!

Håper dere får en fantastisk dag videre nydelige dag <3 KLEM!

A

13.11.2014 kl.21:35

Det var litt av en gave må jeg si :D Jeg synes noen merketing er greit, men ikke alt, og IKKE når de koster maaaaange tusen! Bra dere kjenner hverandre så godt :)

Jeg lurer på hvordan fremtiden deres kommer til å se ut...Kanskje det snart kommer noen småtasser som vekker dere om morgenen? Hvem vet? Jeg tror i alle fall at dere er PERFEKTE sammen og jeg unner dere alt godt :)

siljepia

13.11.2014 kl.21:47

Da har jeg fått sett episode 4 i dokumentaren LUV som handlet om deg og Dennis :)

Måtte smile og flire litt da jeg så når Dennis viste frem sin robot støvsuger , og du så lite begeistret ut :P hehe , ble den tatt med i deres felles leilighet i Oslo ? hehe.

Hyggelig å høre om deres fremtidsplaner også da :) Hele episoden var fantastisk å se :) Håper dere har hatt en fin dag :) klemmer :)

Tattavkvinnene

13.11.2014 kl.22:25

Haha, for en genial gave! Da kjenner man hverandre godt når man kan tulle på den måten :D Love it ^^

Dere er nå to søtinger der dere ligger da, skikkelig koselig bildet nederst der <3

Oda Amalie

13.11.2014 kl.22:59

fineste kjæresteparet! <3

S

13.11.2014 kl.23:31

Hahah åå herlig!!

Takk for at dere to ga meg et god latter og et etterlengtet smil denne ellers så triste og mørke torsdagskvelden. Digg! Kjente meg så godt igjen 😁

Du er herlig, Kristin 👍💪

Silje

13.11.2014 kl.23:59

Her er linken til programmet :) http://www.tvvest.no/Video/33087/2014/11/11/Fant-hverandre-p%C3%A5-TV

Emma Julie

14.11.2014 kl.18:55

Høres kjempe koselig ut, og ikke minst kjempe snilt og morsomt av Dennis å gi deg en gave og en spøk! Mhm, lurer på hva disse hemmelighetene er altså. Oi, gleder meg til episoden! Klem :)

A

17.11.2014 kl.23:46

En strikk? Hva mener du med det? Hva er det? Et hårstrikk liksom, haha?

StyleConnection

18.11.2014 kl.07:39

A: Hehe, en strikk som i en strikket overdel ;) Typ cardigan :) Glemmer jo helt at jeg bruker ord og uttrykk som ble brukt da jeg jobbet i klesbransjen, og at dette kanskje er ord ikke alle forstår ;) Klemmer

Skriv en ny kommentar

hits