EN GOD START PÅ EN GOD DAG

En riktig god og deilig morgen, fininger ♥

Energien fra i går har blitt med meg over til i dag (noe som forøvrig ikke er så rart siden den var enorm nok til å gi liv til en hel hær) , og jeg tror jaggu jeg har klart å komme inn i nye gode rutiner etter forrige uke. Døgnet er blitt litt føkka, det må jeg bare si.. Og ettermiddagsluren som ikke er en lur men dyp søvn ødelegger litt for å komme seg i seng til normale tider. I natt sovnet jeg ikke før rundt tre, men likevel våknet jeg av meg selv før vekkerklokken ringte litt over syv, og DÈT er noe å juble over. 

Dere vet jo hvor mye jeg slet med å komme meg opp og i gang før jeg dro til USA, og nå håper jeg bare det varer til langt ut på nyåret. Det er jo så fint å få gang på dagen og få ting gjort, og når man på toppen av det hele tar seg tid til å lage en god frokost blir det bare julaften og bursdag på en og samme gang. Haha, de små gledene i livet, ass!

Jeg har blitt så hekta på egg, og hver morgen gjør jeg så godt jeg kan for å klare å koke egget sånn at eggehviten er stiv mens plommen er bløt. YUMMY, det er søren meg den beste kombinasjonen ever, og jeg har utrolig nok fått rimelig god dreisen på eggekoking, skal jeg fortelle dere. Haha! Dette er Dennis sin favoritt også, og frokosten som alltid inkluderer hvert sitt egg tar vi oss alltid god tid til. 

Det er jo litt søtt av vi har fått sånne vaner som samboere, eller hva? Klissete men søtt, og jeg tror frokosten gjør noe magisk med alle kjærestepar og samboere. Det er her man får kikcet dagen i gang sammen.. Med gode samtaler og noe godt på tallerkenen, og jeg tror denne stunden er litt av hemmeligheten til et godt, stabilt og kjærlig forhold. Jeg glemmer aldri hvordan mormor og morfars frokostrutiner var, og hver eneste dag gjennom hele oppveksten min, var jeg garantert å finne de herlige menneskene på kjøkkenet på morgenkvisten, med ristete brødskiver, kokt egg og godt pålegg, mens de skravlet og koste seg. Der har vi fasiten, og sånn vil jeg også sitte med mannen i mitt liv når jeg blir gammel og grå.. Hehe!JA, jeg savner Dennis noe så altfor mye, så i dag har jeg klart å lure han hjem igjen. Eller.. Det var ikke mye luring som var nødvendig, for han er like giret på hjemreise som meg. Heldigvis, haha!

Halv ni, dere, og fortsatt to timer til jeg skal i møte. Tiden frem til da skal jeg nyte med et par kopper kaffe, og jeg gleder meg til å fiffe meg opp litt og komme meg ut blant mennesker. Et gladkristent hei fra meg på morgenkvisten, som dere merker, for her er visst alt halleluja! Hahahah..

Nyt dagen, skjønne venner. Måtte den bli like fin som dere ♥

SMASK

14 kommentarer

Eli

11.11.2014 kl.08:47

Ha en fin dag du også! :)

Annabelle Sørensen

11.11.2014 kl.09:04

Det er så godt å ta seg tid til å spise en good frokost, selv om jeg aldri tar meg tid til det selv.... Må bli flinkere! Ha en superfin dag <3

Kristine

11.11.2014 kl.10:10

Åå sånn er det fortsatt med mine besteforeldre, alltid en god frokost sammen etter 60 år som gift :) får håpe vi i våres generasjon kan fortsette med det samme, dere er jo på god vei, hehe :) ha en strålende dag, Kristin!

Marita Malmgren

11.11.2014 kl.10:53

Ser ut som en god frokost! Koselig at Dennis kommer hjem igjen da! <3 Dere to er fantastisk søte sammen! Har vært litt fravær fra meg i det siste, mye som skjer med skole og familie. Mistet min oldemor på torsdag så skal i begravelse til henne i dag.. Trist :( Men forhåpentligvis er hun på et bedre sted nå! Ønsker deg en fantastisk dag! Aldri glem at jeg er kjempe mega glad i deg! <3 Stor klem fra Marita! :)

Karoline E.N

11.11.2014 kl.11:12

God morgen, fine Kristin :)

Ønsker deg en kjempe deilig dag, nyt den masse! Stor klem til deg

Mia Tønder Pettersen

11.11.2014 kl.12:00

Den hendelsen som du skrev om i går, hahaha! Det er så kleint å gjøre noe slikt! Herregud! Jeg dør :D hahahahah

Det er så godt når man står opp om morgen og føler seg helt uthvilt ;) det et faktisk noe av det beste som finnes :)

Dagen i går var like ille som bestandig.. Mandager vet du, og etter en fantastisk helg i Oslo så var det ikke noe gøy å stå opp tidlig for å dra på skolen. Men i dag er jeg i praksis i en barnehage, så denne morgen var mye lettere enn gårsdagen :) jeg syns faktisk dette er super gøy :)

Håpet du får en fantastisk dag videre <3 KLEM!

Therese

11.11.2014 kl.12:05

Ha en fin dag :D

Katarina

11.11.2014 kl.13:05

Så flink du har blitt til å hvertfall stå opp tidlig, får mer ut av dagen på den måten. Endelig er jeg tilbake og kan lese litt her etter en uke på skoletur i spania helt uten nett, og det og komme tilbake til disse tre siste innleggene må man jo bare smile av, gjør noe med dagen altså! Du er helt super, kos deg videre i dag, klem <3

A

11.11.2014 kl.15:14

Så bra at du klarer å stå opp til den tiden du skal! Kos deg masse på møte!

Bra at Dennis kommer hjem igjen da! Håper du får en fab dag ;)

ML

11.11.2014 kl.17:37

Hvor er koppen fra? Mener du har sagt det før men kan ikke huske!

Emma Østli

11.11.2014 kl.21:04

Åh, så søte dere er! Hørtes ut som en herlig morgen, er ikke like rolige morgener når man går på skolen, hehe... Stresser opp klokka sju og løper som bare faen :P

Håper du har en kjempefin kveld også!

Tomine

11.11.2014 kl.21:07

Egg er rett og slett driiiitdigg hvis man får det akkurat slik! Elsker at energien din ble med over til idag, du er virkelig herlig! Og å lese et sånt blogginnlegg om dagen gjør jo at selv humøret mitt blir noen hakk bedre!

Ha en fantastisk kveld, Kristin:-D

Emma Julie

12.11.2014 kl.14:53

Heier på deg for at du kommer deg opp til en fin tid! Denne frokosten kunne jeg gjerne hatt vær dag selv altså. Håper du koser deg masse med Dennis sin hjemkomst og i møtet i går :)

Anniken

12.11.2014 kl.21:03

Jeg er så glad for at du kommet deg inn i en god rytme igjen, søta :-) Og det finnes faktisk få ting som er bedre enn å starte dagen med en skikkelig frokost! Merker at jeg savner norsk mat så utrolig mye nå, og skjønner ikke helt hvordan jeg skal overleve frem til juni, haha <3 Smask!

Skriv en ny kommentar

hits