SEX TALK #3


Well hello there!

Pensjonisten som benket seg opp i såffan i går med pledd, en hjemmelaget- og på grensen til uspiselig pølsegryte, samt en kopp te utpå kvelden der, er nå klar for å bli litt vill i knickersen og rød i kinnene. Jeg har nemlig snudd hele døgnet på hodet, skjønner dere.. Så i natt mens dere sov søtt og fredfult satt jeg og både tenkte og skrev om blowjobs. JA, jeg savner mannen min noe jævlig. Hhaahha!

Det er nemlig på høy tid med en ny runde sexprat, og tenk at det allerede har blitt 4. gangen vi lar det dampe her på bloggen da!? GØY! Sex er ikke tabu, vi trenger mer åpenhet rundt tema, og det har jeg tenkt til å sørge for. Sexolog eller ikke, det er hva den vanlige mannen/kvinnen i gaten har å si som er spennende, og jeg er så glad for at kommentarfeltet ved hver eneste sextalk blir en arena hvor vi alle kan diskutere, komme med tips og forslag, og la oss inspirere av hverandre. Høyt hurra!

Hva sier dere til å snakke litt blowjobs, hæ? Er ikke det tid for litt BJ-talk? JO det er det!

Det er ingen tvil om at de aller fleste menn er noen suckers for blowjobs, og det er dessverre uheldig mange kvinner som ikke har den fjerneste anelse om hvordan man skal håndtere mannens favoritt-verktøy. De griper fatt, fomler og famer for så å og gi opp, og her er en liten hemmelighet: Grunnen til at mannen priser blowjobs så høyt er fordi at for han føles munnen din som en vagina med en hjerne. La oss derfor være litt god med de fine mannfolkene våre, å gi dem noe av de de liker aller, aller best!

Suging, dere.. En superheit aktivitet som jeg tror alle jenter har hatt litt panikk for å drive med ved en eller annen anledning. Er man ikke dreven på området kan det være forbanna vanskelig å vite hva man skal gjøre, og som nevnt tidligere var min første sugeopplevelse ikke noe å skryte av. Det var verken godt for meg eller vedkommende, og jeg kan garantere at jeg ikke klarte å holde skarpe hjørnetenner unna. Ouch! Utakt, for lite spytt, hjørnetenner og gudene vet hva.. Nei fysj og fy!

Som vi var inne på i "let's talk orgasms" er det ingen jenter som liker å bli fingret med en finger som går i rekordfart til det ryker av klitoris. På lik linje er det ingen mannfolk som foretrekker en sugejobb som går så fort opp og ned at huden får brannsår av både tenner og en for lite fuktig tunge. Tålmodighet er en av de viktigste elementene når det kommer til en BJ, for hvis du trodde mannen du skulle overraske med en blowjob ville komme etter to minutter, er det bare til å tro om igjen. 

Det krever tid, mye fukt, så mye spytt, sikkel og slev at det godt kan renne nedover haken på deg, tålmodighet og riktig rytme for at en BJ skal være vellykket, og dette kan være svært krevende da man lett kjenner det i kjeven. Å suge pikk kan man faktisk bli ganske støl av, skal jeg si dere.. I kjeven altså, og også om skal finne riktig stilling for at enten armene eller beina skal følge med gjennom hele seansen. Om man så står på knærene foran han når han står oppreist eller om du kneler over kan mens han ligger - en BJ kan nemlig være ganske så slitsomt, men fy så gøy når man får det til, når man lever seg inn, og når man ser på mannen at han koser seg.

For det å leve seg inn, dere.. Det er en viktig del av det hele. Ønsker du å suge til det går for din deilige partner må du nemlig holde på mer en 30 sekunder, og ved god innlevelse havner man nesten inn i en slags transe som hjelper til å fullføre oppdraget. I tillegg ligger mye av magien i nettopp denne innlevelsen. Denne kommer man svært langt med om man ikke skulle ha teknikken inne, for noe av det som tar han til den syvende himmel er at du viser hvor sinnsykt lyst du har til å kjenne penisen hans i munnen din. Før du i det hele tatt nærmer deg The Little Guy skal du la han vite hvor mye du gleder deg, hvor inderlig lyst du har, og jo mer lyst du har dess lenger holder du ut. Du må i hvert fall være forberedt på å være der nede i 10 minutter!

Dekk tennene dine med leppene, og forsøk å covre dem gjennom hele seansen. De skarpe tennene dine skal han ikke være nødt til å føle én eneste gang! Vær leken og bruk tungen, varier tempoet i starten og varier bevegelsene. Om du holder et godt grep rundt penis med den ene hånden for så å bruke den andre til å enten holde deg oppe eller evt. kjærtegne andre kroppsdeler er du på god vei, og jenter? Ikke glem å puste. Dette er ofte en av de vanligste feiliene man gjør.. Man glemmer at man kan puste med nesen, og holder da pusten mens man suger i stedet. Det blir ikke behagelig, og det er utrolig hvor mye friere du blir med det samme du kjenner at pustekontrollen er i vater. Det hjelper også å være over dynen og ikke under, hvor det fort kan bli 40 varmegrader og svært nedsatt oksygentilførsel.

Hånden rundt penisen beveger du i et fint tempo opp og ned, som i en lett runk, mens du lar munnen følge den i bevegelsene. Opp og ned, rundt og rundt.. Om du skulle bli sliten i munnen slipper du unna ved å fortsette å runke mens du f.eks bruker tungen din til å slikke på hodet og rundt kanten, og på den lille strengen som sikkert har et navn men som jeg ikke vet hva heter. Noe som også er deilig for både deg og han er å lage kyssemunn, for så å styre innsiden av leppene rundt tuppen av penishodet, og så har vi da dette spyttet, jenter.  Spytt, spytt og atter spytt.. Klarer du ikke produsere nok må du tilføre noe annet, og et glass vann med isbiter i umiddelbar nærhet er ingen dum idé. Det er faktisk et must!

Om mannen du suger har en skikkelig XL-penis er det ingen grunn til å fortvile. Ikke prøv å imponere ved å svelge hele jævelen i et jafs mens tennene dine skraper opp den flotte lange køllen, og tårene kommer trillene grunnet kvelingsfornemmelser. Man må ikke servere en deep throat for å kunne kalle seg en sugegudinne, for det er faktisk utover mot penishodet det meste av magien foregår. Deep throats er mer behagelig om penisen ikke går under XL-kategorien, så det kan jo være gøy å prøve seg om du føler deg erfaren nok til å unngå brekninger. Det er nemlig ikke sånn altfor sexy, selvom mannen garantert har sansen for lydene fra penisen hans langt nedi halsen din. 

Når man har jobbet en stund og ser at mannen nyter det du holder på med, er det også på tide å gjøre seg klar for et helsikens fyrverkeri. Om du har lykkes med din blowjob er det ikke lenge til han kommer, og da er jo spørsmålet om du er åpen for å svelge, eller om du foretrekker at han skal komme en annen plass. Det er selvfølgelig ingen tvil om at mannen aller helst kunne tenke seg å sprute langt ned i halsen din, og hvis du er en tøffing som vil gi mannen din en såpass deilig gave, er det viktig å være litt fokusert og kontrollert når han når klimax slik at du kan svelge som en proff. Si til mannen din at du vil vite når han kommer, og i det han gir beskjed har du sånn ca 3. sekunder på deg til å gjøre deg klar. Mitt beste tips for å unngå å få munnen ukontrollert full av sperm, er å holde et godt grep på penis, føre den mot tuppen av tungen mens du runker lett, samle all gleden på én plass for så å svelge. Å suge opp og ned mens han kommer kan fort bli i meste laget, og ved å kunne svelge alt i ett jafs trenger du ikke kjenne smaken for lenge, og du kan stolt vise et smilende ansikt hvor du har fått ned hele ladningen. 

Alternativer til å komme i munnen om det skulle være uaktuelt er selvfølgelig å la han komme på puppene dine eller andre kroppsdeler, eller i ansiktet ditt. Det tror jeg de aller fleste menn liker rimelig godt, og det kan være ganske så hett å få en sprut midt i trynet som du også lar gå litt over leppene dine og lett inn i munnen. Mannen vil elske synet av deg etterpå, men husk - Sperm i øyet er vondt som faen! Om du skulle ha lyst til å la han komme i munnen din uten å svelge, er det selvfølgelig helt ok å spytte ladningen diskret ut når han er ferdig. 

Det er noen ting som også kan være smart å nevne her som går på hva mannen ikke bør gjøre/bør gjøre før han skal være så heldig å få noe av det han liker aller best.

1. En discopikk, svette baller og vond lukt er det ikke én jente som setter pris på. Jenten har lov til å si i fra om hun merker ubehag, og du har det med å ta en grundig vask om en blowjob skal være aktuelt. 

2. Å knulle en dame i munnen uten at hun er med på leken er absolutt ikke innafor. Det er heller ikke å holde en hånd på hodet hennes, for så å føre denne opp og ned i det tempoet du ønsker. Det er damen som bestemmer, ikke deg, men du er selvfølgelig velkommen til å komme med ønsker og veiledning underveis.

3. Å forvente svelging er ikke ok. Vær takknemlig for det du får, og respekter at den fine damen din ikke er glad i å svelge. Du er pliktet til å gi beskjed når du kommer, for den overraskelsen settes ikke pris på!

Sånn.. Da tror jeg jaggu jeg klarte å gjør meg ferdig med mitt favorittema, haha. Jeg kunne sikkert skrevet dobbelt så mye, men jeg tror vi stopper her. Og jenter? Når man får dreisen på å suge kuk og ser hvor inderlig glad mannen blir over alt det deiige du gjør med han, da skjer det noe med selvtilliten og humøret. En blowjob er alltid en god idé, og alltid den perfekte i-siste-liten-gaven til den mannen du er aller mest glad i!

Sug og svelg, om 5 dager er det helg, og til dere mannfolk!! Kan ikke dere komme med noen setninger om hva dere liker aller best og hva som skal til for at dere gir en blowjob terningkast 6??

58 kommentarer

Ragnhild Bakke

09.11.2014 kl.14:25

fyfaen, du er rå :D

09.11.2014 kl.14:26

Takk for gode råd :) som folk skrev på russebuksen min " sug og svelg, God helg " hehe

Emma Julie

09.11.2014 kl.14:27

Nok en gang er du så bra!! Er noe ekstra spennende med det å lese om sex altså. Er enig i det du skriver, og de tre siste reglene burde alle respektere! Ha en flott søndag videre :)

Karianne

09.11.2014 kl.14:43

You go girl! Du skriver så innmari bra! Ha en fin dag videre Kristin:)

Tomine

09.11.2014 kl.14:45

Åh! Kristin du gjør faktisk dagen min med slike innlegg! Er det noe som man aldri kan få skrevet eller lest nok om så er det sex! Hahah!

Håper du har en super dag med bare avslapning og mye dårlig søppeltv:-D klem i fleng!

Karoline E.N

09.11.2014 kl.14:48

You rock! Bra skrevet. Ønsker deg en deilig søndag - klem

Siri

09.11.2014 kl.14:52

hahaha fyfaen kristin DU ER RÅ!!!!!!

Henriette

09.11.2014 kl.14:57

hahaha! åå, jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i hva du skriver! Husker første gang jeg ga en blow job - fikk høre etter på at jeg hadde brukt tennene ja... ouch.

Har tatt meg opp litt siden den gang vil jeg tørre å påstå, men alltids interessant med tips og triks til hvordan å bli enda bedre! Det gir jo jenter en utrolig god selvtillit også, så det er jo ikke noe vi KUN gjør for mannen sin del.

God bedring til deg!! :)

Irmelin

09.11.2014 kl.15:06

Kristin, jeg bare digger deg altså, fyttikatta du er så RÅ! Tenk å skrive et så utfyllende innlegg, og med en slik innlevelse! Jeg bare elsker det. Blowjobs er faktisk gankse gøy ja, så skjønner at du savner Dennis :-)

Ønsker deg en flott søndag videre! <3

09.11.2014 kl.15:27

Jeg tror også at jo bedre du kjenner partneren din, jo bedre blir blowjoben. Etter en stund er du helt trygg på han og du vet hva han liker og ikke liker ( hvis man er flink med kommunikasjon da ). Flott at du blogger så åpent om disse temaene. Jeg tror Dennis er en heldig mann ;-)

Simone H B

09.11.2014 kl.16:11

Nok en gang, jeg blir gira når jeg leser innleggene dine! Sextalks er alltid like spennende, man får aldrig nok! Elsker deg, Kristin

Hedvig

09.11.2014 kl.16:20

Jeg satt faktisk i går og tenkte på at det hadde vært fint med en ny sextalk snart. Selv holder jeg på med en gutt jeg har stor tro på at kommer til å bli kjæresten min. Det er bare ett problem. I senga har jeg så liten selvtillit at jeg ikke tør å ta noe styring overhode. Vi har ikke snakket om det, men han må jo skjønne at det er noe jeg ikke liker når jeg aldri har ridd han eller sugd han. Han tar seg alltid av dette, så han både slikker, fingrer og gjør alt som er godt på meg. Jeg skulle så gjerne ønske jeg bare turte å ta kontroll, men jeg er så redd for å drite meg ut. I tillegg er jeg ikke så fornøyd med kroppen min, så tanken på å sitte oppå han og blotte alt jeg har, er ikke så veldig fristende. Uansett, sextalk-innleggene dine er veldig bra, og forhåpentligvis er jeg komfortabel nok med meg selv en dag til å gi han det han fortjener.

Lise.

09.11.2014 kl.18:35

Veldig godt skrevet søte Kristin :-D savner mer vidio blogging fra deg :-) Kunne du ikke hatt sex talk i en vidio istedet for og skrive om det ? :) det hadde vært awsome <3 :D< Digger deg <3

Ingrid

09.11.2014 kl.18:56

Utrolig bra skrevet! Kjempeflott at du tar opp slike tema som faktisk latterlig mange går rundt og lurer på og kanskje føler seg usikker angående.. Selv hater jeg å suge, rett og slett fordi jeg føler meg så usikker og ja, føler jeg ikke har peiling på hva jeg skal gjøre!

vargas12

09.11.2014 kl.19:05

Hei

Dette var gledelig lesning, bra det er noen bloggere som tør å skrive om det folk flest tenker på, men få tør å snakke om! En orgasme per dag gir god helsegevinst, det er bare å kjøre på!

Vargas

martine

09.11.2014 kl.19:53

Hahah, du er faenmæ rå! Dennis er heldig ass

09.11.2014 kl.20:08

Når du får håret ditt så fint og bølgete, er det curlstyler trippeltang du bruker? Åssen erfaring du har med denne i så fall?

09.11.2014 kl.20:40

Herregud du er så kul jeg digger dette her

09.11.2014 kl.20:45

HAHA, du er rå, Kristin!! Elsker disse sextalkene, fortsett med det!

FrøkenFitness

09.11.2014 kl.21:11

Tommelen opp for flott innlegg! BJ er fantastisk i rikitg setting :) Synes det er utrolig kult og tøft at du tar opp sex som tema og gjør det mindre tabu, kjør på!

Milla

09.11.2014 kl.21:15

Du er faen meg rå!!!

Har et veldig rart og kanskje litt ekkelt spørsmål, håper at du eller noen andre kanskje har noen efaringer eller peiling på om det er normalt! Er det noen som noen gang har fått diare av å svelge? Jeg har svelget flere ganger, og det har bare skjedd meg en gang, for noen uker siden, med typen jeg nå dater. Har blitt sinnsykt usikker etter det og ikke turt å gi blowjob til han kommer fordi jeg er så redd for at det skal skje igjen. Har som sagt aldri skjedd før, og jeg hadde også drukket en del den kvelden, så kan jo hende det bare var en ekstrem fyllesyke? Noen som har noen erfaringer eller peiling på om man faktisk kan få diare av å svelge eller om det bare var tilfeldig??

Digger sextalkene dine, Kristin, fortsett med det!!

Silje

09.11.2014 kl.21:37

You rock girl!

K

09.11.2014 kl.21:54

Hei! Digger disse innleggene. Men lurer litt på ang vannglasset med isbiter?? Hva brukes det til? Er det noe digg å få noe så kaldt på seg?

h

09.11.2014 kl.22:01

Herliiig! :-D

StyleConnection

09.11.2014 kl.22:10

K: Hehe, vannet er til for å drikkes ;)

09.11.2014 kl.22:36

Du er helt rå Kristin!! Men ville vært kult og også skrive ''sex talk'' til mennene ute der. Og la dem vite hva tenner oss damer og hva dem kunne gjort for oss. ;D Men anyways så elsker jeg inlegget :D

Charlotte

09.11.2014 kl.23:19

Fyfaen ass kunne gifta meg med deg og jeg har elsk på menn for alle penga!! Du er rå

Annabelle Sørensen

09.11.2014 kl.23:28

herregud du e fantastisk kristin

tror e elska d eller nokka????? neida, joda, men digge at du skriv sånne innlegg som det her også!

Mia Tønder Pettersen

09.11.2014 kl.23:32

Jeg elsek sextalk. Ferdig, punktum, ikke mer å si om det. Og jeg elsker virkelig deg, du er helt forbannet rå!

Loveyou! <3

Stine

10.11.2014 kl.00:13

Hell yeah !! er helt enig med deg i at sex må være lov å snakke om Kristin ! Sex er jo helt naturlig. Synes det er så digg den følelsen man får når man har gitt mannen en blowjob og man ser at han kommer og at han nyter det som bare det !Mestringsfølelse delux

Ingrid

10.11.2014 kl.00:14

Fy faen du ruler, Kristin! jeg ligger i senga og ler helt for meg selv, og den reaksjonen er det svært få som klarer å få fram! creds til deg for dette innlegget, det var utrolig nyttig!

Sigrid Elise

10.11.2014 kl.00:19

awesome! Jeg elsker SEX TALK:D

G

10.11.2014 kl.00:51

Fy faen jeg digger disse Sex Talkene dine! :))

Men ett lite tips til å gi en enda bedre BJ; Bruk en grapefrukt. Skjær den i en passe tykk skive, lag et hull som er ca like stor i diameter som kuken du skal suge og tre den på. Så mens du gir mannen/gutten din en BJ, beveg grapefrukten opp og ned! Hahah jeg vet det kan høres veldig snålt ut, for det tenkte jeg også første gang jeg hørte om det. Men jeg kan love dere, det FUNKER som faen! :)) Min type ELSKET det i ihvertfall :D PS: Viktig at grapefrukten er rom temperert!

Kristine

10.11.2014 kl.01:39

Du er så rå, kan ikke få sagt hvor mye jeg digger deg!

Du er faktisk til veldig god hjelp, det er så mange elendige kvinner når det gjelder dette temaet, og jeg kan si med hånden på hjertet at jeg er ikke en av de beste selv. Fra og med nå skal jeg bli en mester!

Lisa

10.11.2014 kl.08:24

Han her hjemme kan takke deg for en ekstra hyggelig kveld i går! Føles godt å gi uten å alltid bare få! Synes det er så utrilig mye fokus overalt på at gutta på streve for at jentene skal komme, men de må få lov til å stå i fokus de også!

Julie

10.11.2014 kl.10:07

haha digger deg, du er så rååå! Etter flere års erfaring med sex så føler jeg meg ganske sikker på de fleste områder, men det er jo alltid morsomt å lære nye ting. Det eneste jeg sliter med er å svelge. Jeg klarer det bare ikke, og brekker meg med en gang jeg kjenner et hint av "salt" i munnen. Har prøvd å svelge flere ganger, og en gang var det så ille at jeg kastet opp og var kvalm resten av kvelden. Det ødela ganske mye, så jeg tror jeg bare må droppe svelginga. Som du sier, det er ikke alle som er helt med på den svelge-delen :)

Marte

10.11.2014 kl.10:41

Konge bra innlegg! Det er en god følelse når man føler at man begynner å mestre det - og virkelig vet hva mannen digger! En ting jeg savner litt i innlegget er fokus på hele utstyret, altså også ballene. Det har i hvertfall jeg opplevd er en stor del av moroa å ta med de på leken, og har kun fått utelukkende positive tilbakemld på det :-D

Iselin

10.11.2014 kl.11:04

Kristin - jeg DIGGER deg!! Leser bloggen din hver dag, og gode gud så sinnsykt mye bra du skriver om!!

Sex er ikke tabu, det er godt!! :-D

john

10.11.2014 kl.11:13

Dette var god lesing! Men du nevner ikke noe om de som ikke liker dette. Min kjæreste suger meg ikke uten kondom. Noe som ikke kan måle seg med dette du skriver om. Noen kommentarer til det?

Cecilie

10.11.2014 kl.12:03

Haha, fantastisk innlegg!! Jeg ser på meg selv som ganske god på BJ's, og jeg elsker den følelsen av kontroll vi jentene har når vi gir gutta en BJ. Skjønner virkelig ikke de jentene som ikke "liker dette" - for alle jenter vil jo bli slikket av gutten?! Nei altså, man må gi og ta ;) Tommel opp for sex talks!

Maria

10.11.2014 kl.12:34

Wooho! For ett innlegg - dette får fantasien til å sette igang! Når kommer porno-filmen "Dennis og Kristin in Paradise"???

:)

10.11.2014 kl.12:44

Jeg foretrekker å ligge på ryggen med hode litt opp og at kjæresten min står på knærna over meg mens jeg suger han. (Han kan da støtte hendene i veggen). Da får man ordentlig grep om penis og man slipper å bli sliten i armer osv for å holde seg oppe. Han kommer mye fortere ved denne stillingen enn når han ligger.

E

10.11.2014 kl.13:05

fytti, klasse innlegg!

10.11.2014 kl.13:33

:O æsj?

Marte F.

10.11.2014 kl.15:59

Syns det er fint at du vil sex skal bli et mindre tabu tema og ta opp og snakke om både på nett og til vanlig. Du skriver veldig bra og inspirerer folk til å komme med egne erfaringer, men på noen punkter (særlig i dette innlegget) føler jeg at du bare prøver å brife. Det kan av og til virke som om du skriver dette fordi du vil at folk skal skjønne hvor god du er i senga. Jeg liker disse innleggene godt og kan relatere til mye, men jeg syns det kan være litt mer generelt enn det er nå. Uansett...digger deg! <3

10.11.2014 kl.16:41

Heisann!

Kan ikke du skrive noe om første gang og litt rundt det og sånn? :) du skriver så bra!

10.11.2014 kl.22:13

Så fantastisk at du har begynt med "sex-talk"-innleggene! Ja jeg husker første gang jeg gav en BJ. Gutten møtte jeg på fest, men ingen av oss var noe særlig fulle. Han var i militæret i byen jeg var på fest i, og etter en lang og trivelig kveld da venninnene hadde dratt til forskjellige steder, gikk vi rundt i byen og snakket. Så dro vi til han hvor han egentlig skulle hente en jakke, hvor det meste begynte. Jeg fikk mye skryt, og han var veldig grei mot meg i og med at han visste at det var første BJ for meg. Han kalte meg et naturtalent innen området, men først når jeg leste dette innlegget begynte jeg å få litt tro på meg selv! Ja jeg gikk rett på og svelget det hele. Hahah, veldig moro med dette innlegget altså! Fortsett sånn! :)

Linnea

10.11.2014 kl.22:16

Du bidrar til mer kunnskap! Hahah, inspirasjonskilde #1!!! Hurra for sextalk m. KristinG <3

Skråplan

10.11.2014 kl.22:41

Hei!

Må begynne med å si du skriver på en utrolig bra måte. Og er bra du tar opp sex, det er så utrolig viktig å snakke om!

Tingen er den, at jeg og typen min har det vert mye frem og tilbake med. Vi var slutt en periode men ble sammen igjen. Jeg var med en annen gutt når vi var slutt og det gjorde meg med en gang usikker. Som vanlig var det det med å være øverst, men også noe uforventet så var den "nye" typen så utrolig stille. Han var på en måte litt mystisk og lagde lite lyder under akter. Jeg var vant med at typen laga en del lyder under akten, som jo gjør det litt mer intenst? Jeg lager lyd jeg også. Men den nye gutten påpekte etterpå at jeg laget kanskje litt for høy lyd etter hans mening. Og for min del laga kanskje han litt for lite/ingen lyder . Har du vert med på lignende? Kunne du skrevet noe om dine tidligere opplevelser/historier fra kjente rundt temaet om lyd under akten? For ikke å snakke om hvor skal man se?? Noen ser direkte på meg, men det kan være litt for æææh, skal man smile tilbake? Se en annen vei? Se sensuell ut(noe jeg ikke klarer)?

Håper du skriver noe om dette!😁 har vertfall fått selvtillitten opp etter de forgje innleggene!

11.11.2014 kl.09:59

Jenter, ikke vær redd for å bruke tenner, min parter synes det er utrolig deilig! Spørr selvfølgelig partneren din om hva han liker hvis du ikke kjenner han så godt. Og hvis han synes det er greit med tenner blir du heller ikke så sliten i kjeven 😉

Det varierer jo selvfølgelig fra person til person hva de liker, ikke vær redd for å spørre, det er slik man blir kjent med hverandres sexlyster 😊

Marte

11.11.2014 kl.12:59

Hei!

Jeg må bare si at jeg digger sexspaltene dine, og syns det supert at noen tørr å blogge om noe annet enn falske vipper, botox i leppene og hvor forferdelig det er at en negl brakk :) Så fortsett med dette!

Men så har det hele veien vært noe som har "plaget" meg litt med disse spaltene, og jeg skjønte egnetlig ikke helt hva - før en her over kommenterte at det virker som du forsøker å fremheve hvor god du selv er sengen. Jeg sitter litt med samme inntrykket som henne... og det vet jeg ikke helt om jeg liker.. hvis du skjønner?

Men uansett: stå på videre - digger deg!

StyleConnection

11.11.2014 kl.13:30

Marte: Heisann Marte :) SÅ gøy at du liker dem og sååå dumt at du får det inntrykket. Det er virkelig ikke hensikten, for også jeg har masse å lære og mange områder jeg kan bli bedre på, men når det kommer til disse spaltene må jeg bare fyre løs og ikke holde tilbake på noe av det jeg tenker på og ser for meg, for at vi ikke skal føle at vi sitter i seksualundervisningen på barneskolen. Skjønner du hva jeg mener? Håper det gir mening :)

Stor klem til deg <3

Stine

14.11.2014 kl.17:20

Først må jeg bare fortelle deg hvor en utrolig dyktig skribent du er, og hvor fantastisk du fremstår når du åpner opp for slike temaer på bloggen! Fortjener virkelig ros, stå på! :-)

Du ga meg et fortjent spark bak og traff spikeren på hodet. Usikkerhet er derimot den tyngste last når det kommer til "seksuell utforskning" og kan bli en real hindring. Jeg har derimot et spm som jeg må ha svar på før jeg kan gi min kjære en glede han har vært snill og ventet på. Skal forhuden være trukket ned, eller ... ?

Dette innlegget ga meg virkelig lyst til å suge kuk, og nå gleder jeg meg til jeg kan overraske min kjære!

Takk Kristin, du er herlig! <3

Lene

14.11.2014 kl.22:19

Endelig fikk jeg lest innlegget som jeg har gleda meg sånn til! Det er så fantastisk å lese om dine erfaringer som vi lesere enten kan kjenne oss igjen i, være enige eller uenige i eller kanskje lære av. Det å overraske med en real blowjob er som du sier aldri feil, og det finnes vel ikke noe bedre enn å gi kjæresten sin en deilig avslutning eller start på dagen. Skulle gjerne ønske jeg var større på å svelge, men jeg har vel funnet ut at jeg helst liker å la han komme PÅ meg, framfor inni munnen min da jeg ikke helt har fått smaken på den varme, salte smaken som fyller munnen litt for fort. Er du enig eller uenig?

Og til slutt må jeg bare si at jeg - og mange over her - setter virkelig pris på disse (og alle andre) innleggene du så ærlig deler med oss. Tusen hjertlig takk:)

Ina

29.11.2014 kl.17:35

Kjempebra tema å ta opp, det er tydelig noe som mange "trenger", meg selv inkludert. En ting jeg gjerne vil høre om er hvordan bedre kommunikasjonen, hva kan man snakke om og hvordan stille spørsmål. Er en ting om man har vært sammen lenge og er helt trygge på hverandre, men det er ikke alltid så lett i starten å spørre om hva personen liker og kommunisere hva man selv vil.

Johanne<3

12.12.2014 kl.17:03

MER SÅNN HER KRISTIN!!! <3 du er best, og stå på videre kjære deg!! <3

Maiken

27.12.2014 kl.16:37

Haha! Dette er det morsomste jeg har lest på lenge! Mer slik! :-D

Koe

22.02.2015 kl.20:37

Mange gode tips du har, en ting: mintdrops! Gjerne fisherman's friends. Bare.. prøv det!! Ikke glem ballene, og prøv å "dunk" penishodet inn i kinnene dine mens den er inne i munnen. Jeg selv var så nervøs før første BJ at jeg gikk på nett og leste meg opp først :P Endte opp ganske bra pga det he he. Og til dere som synes hun fremhever seg selv: Ingenting galt i det, de fleste mennesker gjør dette på en mer eller mindre skjult måte :) Alle vil vi fremstå så bra som mulig, ja? Det er ikke negativt så lenge det ikke er KUN det man gjør.

Skriv en ny kommentar

hits