DET FARGELØSE MOTE-NORGE

God morgen, venner ♥

Først og fremst.. Tusen millioner takk for så mange herlige god bedring- ønsker, dere er best. Kan det seriøst være at dere har hjulpet meg på bedringens vei? Wæææ.. Er det sånn det føles? Bortsett fra at jeg ubehagelig nok har snudd helt opp-ned på døgnet ettersom jeg har sovet konstant de siste dagene, kan det virke som at antibiotikaen sakte men sikkert begynner å kicke inn. Nå kan jeg jo til og med drikke vann uten at tårene triller av smerte, så det må jo være et godt tegn, eller hva? Og i går kveld klarte jeg til og med å tvinge ned en most avocado.. Fremskritt sa du? I aller høyeste grad!

Det er ikke mye spennende å ta bilde av her i heimen, og nå på morgenkvisten fant jeg noe hysterisk vittig i bloggarkivet som jeg rett og slett bare blir nødt til å dele med dere.. Dette her tror jeg faktisk at dere kommer til å ha litt sansen for. 

Jeg har alltid sagt at en av fordelene ved å blogge er at man år etter år bygger opp en slags dagbok i form av bilder. Jeg kan fra de siste årene alltid finne ut hva jeg gjorde på en bestemt dag eller hvor jeg f.eks dro på sommerferie om jeg skulle glemme dette, og det er faktisk superhyggelig å kunne bla seg tilbake, måned for måned og se hva som foregikk både på papiret og visuelt. Bloggen min ble opprettet i 2009, men innleggene herfra er det nok veldig få av dere som husker.. Kanskje til og med ingen. Jeg hadde ikke mange lesere på den tiden, og da bloggen min ble mer lest i 2012, valgte jeg rett og slett å slette alt av blogginnhold fra jeg begynte for å liksom få en helt ny start. Det tror jeg var en god idé, for det innholdet i 09-10 var ikke akkurat noe å skryte av. Bildene ligger riktignok fortsatt lagret i et bildearkiv i bloggen som bare jeg kan se (heldigvis), og noen av disse bildene ønsker jeg å dele med dere, og folkens? Det er lov til å le.. HØYT! Hhahah!

La oss ta for oss disse outfitinnleggene mine, shall we? 

Blogg var nytt for meg, jeg hadde ingen snøring om verken posering eller omgivelser for å få til noen freshe bilder, og hvilket kamera jeg brukte hadde i hvert fall ingen ting å si. Jeg var ekstremt lite kritisk selvom jeg utrolig nok brukte lang tid på hvert blogginnlegg, men at kvaliteten var dårlig var helt sikkert. Det var som regel selvutløser det gikk i. Med blitz. Gjerne inne foran en hvit bakgrunn, i et prøverom, på hotellrom da jeg var på reise, eller der jeg fant en ledig spot. Det ble som regel tatt 1-10 bilder, og uansett hvor dårlige disse var ble ett av disse bildene valgt. Sånn var det liksom med den saken. Outfitpostene bestod av kun ett bilde, for hva var vel vitsen med detaljbilder og close ups? Ingen vits..

Alrigt.. Tid for latterkrampe!Stilen min var til tider veldig voksen og det var ikke snakk om å ta i bruk farger. Jeg kjørte det safe med grått, sort og hvitt, og jeg ser faktisk ikke en eneste farge i noen av outfitpostene i 2009-2011. Trist! Tro det eller ei, så var jeg ekstremt opptatt av trender, jeg var livredd for å skille meg ut, i hvert fall siden jeg faktisk skulle legge ut bilder av meg selv på en blogg som var tigjengelig for alle, og selvom lesertallet var lavt var det viktig å tilpasse seg moten og være en del av saueflokken.

Min største inspirasjon var fargeløse Elin Kling.. På den tiden hvor hun kun hadde blogg hvor hun også delte noe av det personlige, og jeg husker hvor inderlig jeg studerte hennes antrekk bestående av jeans og hvite t-shirts, blazere og skinn. Sånn ville jeg også se ut, så jeg gjorde så godt jeg kunne og brukte hele lønnen min på klær som passet inn i motebildet. Kling var jo en trendsetter, men også hun hadde jo tatt det fra et sted, for sånn var det altså - fargeløst!

Som "blogger" måtte man jo komme med noe som var riktig på motefronten. Man burde shoppe på bestemte butikker, og hadde du ikke noe fra merker som f.eks Acne, nei da var det ikke vits i å ha blogg. Da jeg kjøpte mine første Acne Pistols var jeg så stolt at det holdt på å klikke for meg, og disse ble selvfølgelig vist ved så mange anledninger som mulig. Det var da jeg følte at jeg kunne kalle meg en ekte moteblogger, og i tillegg til de sjukt dårlige outfitinnleggene mine, var det selvfølgelig viktig å vise frem bilder fra catwalken, hvor de ulike designerne jeg ikke hadde peiling på hvem var viste frem sine kreasjoner. Jeg måtte jo vise at jeg var med på notene, for i mitt hode skulle jeg bli en skikkelig MOTEBLOGGER! Hahha, kjøss meg i ræva..

Plutselig gikk det et lys opp for meg.. Dette her var ikke meg, jeg var ikke den fargeløse jenten med en upersonlig stil. Neida, man trenger ikke å være en fargefest hver eneste dag for helsort kan f.eks være dødsrått. Jeg mener bare at det bør være rom for noe annet. Jeg var hun som var litt mer leken, hun som elsket farger og litt halvrare plagg, og det var det jeg ønsket å vise frem da jeg liksom fant meg selv og da lesertallet økte. Ikke bare hadde jeg lyst, det var også viktig, for sånn som motebildet var den gang og sånn som det er i dag, så ser jeg ikke at det lages et eneste rom for dem som ønsker å kjøre sin egen stil. 

Mote-Norge eller moteeliten her lands er et morsomt begrep. Det er en klan som kjenner de riktige folka, som selvfølgelig er venner, som er fargeløse og som er helt dønn identiske. De skiller seg ikke ut, men det er likevel dem som "bestemmer" hva som er hot og not! Er det rart at jenter får dårlig selvtillitt her til lands og finner det svært vanskelig å finne sin egen stil?? Jeg blir rett og slett bekymret for utviklingen, for i Norge er moten satt. Den skal være sånn og sånn. Du skal kombinere ditt med datt, og du skal for all del ikke bruke den til den. Skjønner dere hvor jeg vil hen? Hver sin smak, selvfølgelig.. Og med full respekt. Det er selvfølgelig ingenting i veien for å like det monotone, men jeg mener bare at det er viktig å skape rom for forskjellige stiler!

I dagens mote-Norge er det ingen som går mot strømmen, og alt jeg ser er en eneste stor saueflokk som jubler over hverandres evne til å kle seg likt. Helhvitt eller helbeige.. Applausen står i taket. Alle blogger og instagrammer og går på eventer, og alle gjør det på helt samme måte. Outfitbilder skytes best når man er på farten, med et lett vindkast i håret, og naturligvis med et morskt og alvorlig blikk. Man smiler ikke som en del av moteeliten, da er man kav alvorlig og det er jaggu ikke rart. Da tenker jeg spesielt på at man naturligvis må være aller først ute med kommende trender, og om det så er vinterens strikk midt på sommeren så skal disse selvfølgelig taes i bruk. Man kan jo ikke smile da vel.. Når man er iført alpakkaull mens temperaturen ute viser tretti varme. 

Tilbehøret skal koste.. Moten skal koste.. Joda, innimellom må man jo liksom score noen "menneskelige" poeng ved å hylle rimelige plagg fra H&M, men i utgangspunktet er det viktig kvalitet og design.. Man kan ikke være på toppen av moteeliten med mindre man har det "riktige" utstyret, sånn som jeg trodde for 5 år siden. Det har ikke forandret seg et gram, og jeg kjenner jeg blir deprimert av hele greien. Hvor er smilene? Hvor er fargene? Hvor er de glade elementene? Hvor er de som skiller seg ut? 

Etter mange reiser rundt om kring i verden er det ingen tvil om at Norge er det kjedeligste landet når det kommer til mote og nå også interiør. Jeg har ikke opplevd en mer monoton plass hvor hele befolkningen er mer eller mindre lik. Over alt i resten av verden ser man en helt annen selvsikkerhet blandt folk.. En selvsikkerhet som kommer tydelig frem i form av at man tør å velge sin egen stil og mote, og det virker ikke som at en stusselig moteelite får "bestemme" noe som helst over hva som er trendy. Det er noe av det jeg liker best ved det å reise og oppleve verden.. At man faktisk får sugd til seg inspirasjon til å gjøre ting annerledes! 

Jeg nevnte så vidt interiør over her, og la meg bare si litt om det også før jeg skal prøve å avslutte. Hva skjedde egentlig med interiøret? Plutselig var hver forbanna interiørbruker på Instagram på lik linje som hver motebruker identiske. Rustikk tre, marmor, beige toner, hvitt og sort. Minimalistisk. Punktum! En trend fløy innover landet vårt, og vips så var tusenvis av hjem helt forbanna like. Man blir jo sjokkert om man ser en GUL sitron på et bilde av detaljer fra et kjøkken, for litt knæsje farger her og der er jo tilsynelatende livsfarlig.Til og med barnerom blir innredet i disse fargetonene for at det ikke skal krasje med resten, og når jeg ser slikt får jeg hakeslepp. La nå barna få kose seg på rom i fargerike omgivelser.

Også jeg ble påvirket av det jeg så, for joda.. Mange av elementene er rålekre - Det skal jeg ikke legge skjul på, men jeg kjenner depresjonen sniker seg innpå meg sterkere og sterkere hvor hver gang jeg blar meg gjennom news feeden på Instagram. Det er faktisk NULL inspo å hente.. Med mindre man vil søke medlemsskap hos saueflokken, selvfølgelig. 

Jeg ønsker ikke å være en del av den, jeg nekter.. Og det prøver jeg å gjøre klart og tydelig på både blogg og instagram. Jeg vil gå mot strømmen. Jeg vil vise alle jenter og gutter der ute at det er ok å kjøre sitt eget løp og gå med akkurat det man har lyst til. Uansett om det er "trendy" eller ikke, og uansett hvor gammel man er.. Stilen min blir ofte karakterisert som noe barnslig, og det er helt ok.. Men finnes det virkelig en øvrig aldersgrense for å ta i bruk fargerike og litt crazy elementer? Hvem har i såfall bestemt dette?

Saueflokken inspirerer meg faktisk til å gjøre ting enda mer unikt og enda mer ekstremt, og det første jeg skal gjøre når jeg er frisk er å bringe frem en eksplosjon av farger i leiligheteten. Selvom vi skulle gjøre den mer unisex var det da ingen grunn til å ta bort omtrent alle de fargerike elementene, og Dennis er helt enig. I USA fant vi et sinnsykt maleri på Venice Beach med en fargeskala som gjør deg glad, og dette skal få hedersplass i stuen. I tillegg kommer kolleksjonen min også til å bli enda mer ekstrem.. Helt crazy, faktisk.. Jeg har jo hele tiden sagt at jeg vil lage noe til dem som vil skille seg ut, og det skal jeg ta enda mer på alvor.

Jeg merker at jeg ikke trives i en fargeløs hverdag, for farger gjør faktisk ekstremt mye med humøret. Den fargeløse moteeliten burde virkelig prøve å slenge inn en farge eller to, da hadde vi kanskje sett et og annet smil innimellom morskheten og alvorlige blikk. 

Phuu.. Det der var godt! 

Nå skal jeg prøve å ta meg en etterlengtet kopp kaffe og kanskje bevege skrotten fra sengen og opp i sofaen. Jeg får jo liggesår snart, og dette rommet begynner å bli ekstremt lite inspirerende. Haha!

Nyt dagen, fininger ♥ Måtte den bli sprudlende og fargerik!

78 kommentarer

lisaskramh

07.11.2014 kl.09:01

Helt rått! Kuleste motebloggen i landet! Jeg kunne aldri gått med dine outfits, men jeg digger det max! Du er et fantastisk lyspunkt i en grå og trist hverdag :)

Anniken

07.11.2014 kl.09:04

YAAAY! Jeg er så glad for at du begynner å bli bedre, søta! Jeg har savnet innleggene dine og det har virkelig vært noe som har manglet fra hverdagen min denne uken. Men det aller viktigste er at du blir 100% frisk <3

Det er så morsomt å se på tilbake på dette og det som er helt sikkert er jo at du kler absolutt alt, men du ser uten tvil SÅ mye freshere ut i farger og det du kler deg i den dag i dag. Du gir meg så mye inspirasjon og jeg prøver så godt jeg kan å kle meg i farger og spice det litt opp, selvom det av og til kan bli litt vanskelig (spesielt med et studentbudsjett, ehe) Jeg er så glad for at du ikke følger resten og gjør din egen greie! Det er derfor jeg ELSKER deg!

Håper du får en fantastisk start på helgen og ikke minst at du blir HELT frisk <3 Smask

Cecilie

07.11.2014 kl.09:06

Hver sin smak og godt er det :-) farger er gøy det. Men i en alder av snart 30 år? Som du er.... Syntes jeg kanskje du bør prøve å "ta" tilbake litt den voksne stilen som du hadde. Syntes du er en super flott jente med en herlig personlighet. Men til tider syntes jeg du kler deg som en gutt rett å slett. Men ja skjønner jo at dette er en stil også, kan bare bli litt for mye. Ser noen ganger ut til at du tar på deg ALT du finner i skapet om du skjønner. Men er du som skal være happy med deg selv, ingen andre :-) ha en super fin helg

Stine

07.11.2014 kl.09:23

Du skiller deg ut som et fyrtårn og jeg digger det! DU gir meg inspirasjon og jeg blir rett og slett glad av å se alle fargene og gleden i bildene dine!

You rock!!

Iselin

07.11.2014 kl.09:26

Jeg leste faktisk igjennom noen gamle innlegg på bloggen din her om dagen, og jeg må si jeg fikk litt sjokk. Det er helt utrolig hvor stor forandring du har fått når det gjelder stilen og måten du tar bildene på! Men samtidig er det forståelig, fordi mye har forandret seg på de årene. Syntes det var veldig morsomt å lese, og må si jeg lo litt da jeg så hvor du valgte å ta outfit bildene den gangen iforhold til hvordan du gjør det nå.

Stå på videre babe!

Marielle

07.11.2014 kl.09:30

Kjære Kristin, Jeg er på din alder og vet du hva? Hadde det ikke vært for deg hadde jeg fortsatt vært den fargeløse, grå musen jeg var som ingen la merke til. Da jeg fikk øynene opp for deg og bloggen din, fikk jeg også lyst til å gjøre ting annerledes og til å synes.

Jeg tok noen grep, og med litt farger og en stil som skilte seg litt ut, fikk jeg en selvtillitt som ikke kan beskrives. Den har hjulpet meg gjennom vanvittig mye, så tusen takk. Tusen takk for at du var den som sa det var ok at man kan være litt annerledes!

Lene

07.11.2014 kl.09:42

You rock, Kristin! :D Hvorfor skal man sette grenser for seg selv og kle seg i klær man egentlig ikke liker fordi at moten sier det skal være sånn? nei vet du hva.. Elsker stilen din! :D

Stine Bakkejordet

07.11.2014 kl.09:49

Hey! Jeg er veldig glad for at du har funnet ut hvem du er i stilen din. Hadde det ikke vært for deg, så hadde jeg kun gått i nøytrale og kjedelige klær! Du er min største inspirasjon, og jeg har fulgt deg siden 2011. Jeg kommer alltid til å være fast leser! Rett og slett fordi du viser at det er greit! Det er greit å være seg selv, gå i det man liker og ha en livlig personlighet. Og jeg ser her på bloggen din hvor godt det blir tatt i mot av andre :)

❤️

Izzy

07.11.2014 kl.10:15

Livet er for kort til å bruke beige..

Er så enig i at folk er for opptatt av trender her i landet, uten at det gjør folk til noe mer interessante mennesker av den grunn. Tvert i mot. Jeg elsker at personlighet blir gjenspeilet gjennom stil.. og ikke minst at folk tørr å mikse nytt, gammelt, farger, sort og spennende tilbehør. Jeg sier ikke at alle må ha den samme interessen for mote, men jeg er helt sikker på at de fleste hadde hatt gått av å kommet ut av skallet sitt!

Den gamle stilen din var jo egentlig ganske alright, men enda freshere nå! Tenk om regnbuen kun bestod av gråtoner? :S

Selv var jeg sånn passe usikker som barn/ung, helt til jeg rundt 15-årsalderen fant min egen stil. På den tiden en litt gutteaktig og småharry skatestil, men for all del.. på den tiden begynte jeg å bli mindre sjenert og opplevde at folk kjente meg igjen gjennom stilen min. Fikk ikke mindre venner av den grunn heller! Det er noe fint ved å ikke matche asfalten..

Madelen Myhre Mathisen

07.11.2014 kl.10:34

Du er helt rå, Kristin!!!! Det er en skummel moteverden vi lever i, hvor som du sier, de aller fleste ikke vet bedre enn å følge saueflokken. Og det er trist at det skal være så forbanna tøft å være seg selv i en verden hvor du blir holdt igjen for å finne ut hvem du egentlig er! men så har vi mennesker som deg som er en fantastisk inspirasjonskilde for mange, mange på veien til en bedre selvsikkerhet :D

Lillian

07.11.2014 kl.10:35

Fantastisk, rett og slett! Ingen ord kan beskrive dette bedre :)

Kimberly

07.11.2014 kl.10:38

Jeg er så enig med deg! Finner lite inspirasjon av å bo i Norge, og kjenner jeg mister motivasjonen til å gjøre det som står på agendaen om dagen.

Er så leit. Skulle gjerne ønske jeg kunne gå i hva jeg ville uten å få en hel gruppe av mennesker til å stirre på meg som om jeg var et romvesen. Det er ikke rom for frihet innen mote-norge. Er lei av retning denne moteverdenen tar.

Er så flott at sånne som deg kan komme med inspirasjon i hverdagen, og vise at det er ikke feil å skille seg litt ut, og at man kan rocke et antrekk uansett hva.

Du er flott!

JC

07.11.2014 kl.10:54

Jeg leser bloggen din daglig, men trur jeg aldri, vertfall skjeldent, har lagt igjen en kommentar..idag måtte jeg!

Må si at jeg er helt enig i at Norge er veldig kjedelig, både innen klær og interiør.

Jeg er en av de som skiller meg ut - og er stolt av det.

Har fått utallige kommentarer, fra venner og bekjente, om når jeg skal begynne å kle meg mer voksent..hvorfor skal jeg følge deres versjon av hva de synes er voksent? Jeg vil gjenspeile min sprudlende og kreative sjel i form av klær og interør, og ønsker at når jeg får besøk, så skal de bli glade øyeblikkelig pga min fargefest i klær og hjem 😊

Det er okay å skille seg ut! ..og det er okay å følge strømmen. Men det er ikke okay å dømme de som velger å gå en annen vei enn resten av flokken 😊

Estefania

07.11.2014 kl.11:04

Ååh!! Herlig innlegg! Og jeg er såå enig! :) Du er så sinnsykt flink til å skrive og formulere deg! Herlig lesning! Fortsatt god bedring kjære fine gode du! ♡

Petra

07.11.2014 kl.11:13

You GO girl! Jeg har fått en knalloransje lenestol i stua!

Nikita <3

07.11.2014 kl.11:25

Bloggen din har blitt sykt bra :D

Stephen Grindhaug

07.11.2014 kl.11:29

Word!

Beate

07.11.2014 kl.11:32

Hver sin stil og godt er det!

Du har din og jeg har min :-)

07.11.2014 kl.11:43

Jeg prøver å finne stilen min, noe som ikke er lett når man er 16. Men beige og hvitt er i hvertfall ikke min ting.. Haha. Er i hvertfall blitt glad i mørke farger må som det er høst. Men på sommeren elsker jeg farger!

Og interiør, farger farger. Elsker det!

Veldig bra innlegg. Man trenger flere smilende folk!!

Kristina =]

07.11.2014 kl.11:53

Såååå bra skrevet! Ja til farger og egen stil! Kjør på 😄👍

Jeg liker å kle meg i svart,hvitt,grått og brunt og den klassiske stilen. Men jeg elsker også farger og det litt crazy 😄 stilen forandres fra dag til dag og med humøret.

Stå på videre og bli frisk! ❤️

charlotte

07.11.2014 kl.12:02

Jeg synes det er dødskult at du skiller deg ut i denne triste gråe mote verdenen :D du er en stor inspirasjon for meg som også er en jente som hater å gå i triste farger! Jeg elsker det å kumne skille meg ut og gleder meg til flere crazye plagg for kolleksjonen din!! <3

God bedring! Og fortsett å være den fantastiske inspirasjonen du er !! <3

Emma Julie

07.11.2014 kl.12:10

Så bra å høre at du er bedre! Hehe, synes både den gamle og den nye stilen var fine begge to. Jeg vurderer etter humøret om jeg er en del av saueflokken eller er litt mer fargerik. Hehe, jeg har også blitt tatt av interiør butikkene. Men veldig flott innlegg! Ønsker deg masse god bedring! :)

Gro

07.11.2014 kl.12:17

Det er så deilig lesning! Nå har jeg aldri vært opptatt av mote, og alltid vært glad i farger, men av deg blir jeg inspirert så stilen min blir mer gjennomført. Så takk:) Jeg digger at du er en fargeklatt i en grå og stiv moteverden :)

Mariell

07.11.2014 kl.12:22

Oi, det va litt av en forandring mellom disse outfit collagene! Morsomt å se :) Du er en stor inspirasjonskilde til å skille seg litt ut og tørre å være seg selv. Jeg har veldig sansen for din stil selv om det kanskje ikke er helt meg å kle meg så fargerikt, og ikke minst har jeg veldig sansen for måten du står opp mot saueflokken, hehe. Du er ærlig og sier ting rett ut, jeg digger det. Stå på Kristin!

Også godt å høre at du er på bedringens vei, og fortsatt god bedring :)

Linn

07.11.2014 kl.12:33

Kjempe bra skrivd:) Må jo si man kjenner seg litt igjen hevrtfall på interiøret:P Har nok fortsatt lyst på den grå trestigen, men har hvertfall pledd med farger til å henge på den da. Fortsett å inspirere for jeg er hvertfall kjempe glad det finnes en som deg som sier ting som de er og gir farge i hverdagen. Tommel opp for det.

Christina

07.11.2014 kl.12:34

du er RÅ.

Kristin

07.11.2014 kl.12:37

Amen!
Det er veldig synd ja. Men det kan jo også hende folk er redde for å skille seg ut - for da kommer jo den forbaska janteloven inn.

krist.in

07.11.2014 kl.13:11

Takk for at du er en fargeklatt i et superkjedelig Norge <3

Da jeg gikk på videregående gikk jeg på byens største sosseskole hvor alle var prikk like, og jeg ble så irritert at jeg begynte å gå med forskjellige knallfargede sokker, digre sløyfer i håret, perlesmykker i tusen farger og kjoler og skjørt. Nå har jeg tonet litt ned igjen, heldigvis, hehe, men jeg er fremdeles glad i farger og har en haug med fargerike jakker i garderoben.

Nå går jeg jo på bi - og igjen er alle prikk like, og jeg blir så irritert for at alle de som liksom skal oppnå noe måå gå i lyseblå skjorte, svart skjørt og svarte sko. boring! jeg satser på å få jobb selv om jeg går med akkurat det jeg vil!

Jeg er såå glad i masse hvitt og farger som innslag hjemme, and i love it. Og jeg elsker å lese bloggen din og få masse inspirasjon til hvordan man kan bringe litt farger inn i en grå hverdag! For meg som grafisk designer er det såå viktig å bli inspirert av omgivelsene rundt meg <3

Charlotte

07.11.2014 kl.13:30

Heia!!!!!!!!

Christine :)

07.11.2014 kl.13:31

Hei Kristin! Tenkte å kommentere i går, men det glemte jeg. Synes det er synd du sliter med lavere lesertall enn tidligere, men jeg leser iallefall bloggen din fast, og kan ikke forestille meg at jeg kommer til å slutte med det. Du er så flink til å skrive, og det er godt med en blogg som både har god tekst og gode bilder.

Og forresten, hvis du fortsatt sliter med sår hals er iskrem lindrende. Når jeg har hatt streptokokker synes jeg iskrem eller noe annet kaldt (yoghurt, isbiter o.l.) hjelper veldig godt med å gjøre halsen bedre en liten stund, selv om du selvsagt ikke blir fortere frisk av det. Prøv det :)

Tomine

07.11.2014 kl.13:43

Du er som alltid en stor inspirasjon, Kristin! Kjør på med mere farge! Jeg er helt enig, jeg mener: i et slikt grått og kjedelig samfunn som vi lever i trenger vi farger, glede og morsomme kreasjoner enten det er i kunst, bøker, mote eller interiør! Kjør på å tørr å skille dere ut litt!:-D

... Du er rå!❤️

A

07.11.2014 kl.13:52

Jeg er helt enig med deg, Kristin! Mange kler seg i gråtoner og mørke dystre farger, men jeg liker det. Det er ikke nødvendig vis kjedelig selv om det er grått...Det kan være blandet inn freshe stoffer og fasonger som gjør antrekket mer spennende. Selv er jeg lei av alle som følger strømmen med ting som Acne skjerf, Ugg, Micael Kors osv...I tillegg er de fleste moteplaggene DYRE! Mange tusen kroner for ett merke!

Noe av det jeg satt meg mest opp i med innlegget var det du nevnte med smilene. Vi som er "selfie-generasjonen" er vandt med å ta fine bilder av oss selv, fra riktig vinkel, i riktig lys og på riktig sted. Om du prøver å legge merke til smilene til mange av de som tar mange selfies har de et falskt smil som ikke ser ekte ut på noen som helst måte! Som oftest er munnen lukket og de skal ha den "perfekte" svingen. DETTE ER IKKE ET NATURLIG SMIL! Vi smiler alle med åpen munn og smilende øyner. Ofte er bildene som er tatt når det ikke er meningen med selfies, bare et minne om en god stund de beste, for da får man vist det virkelige smilet.

Det å møte mennesker på fjellet er noe jeg ELSKER! Det er vanlig å si "hei" til de man møter på. Dette kan føre til at noen får en bedre dag, siden en vilt fremmed sa "hei". Hvorfor kan ikke dette være noe som er vanlig? Eller i det minste løfte blikket og smile til de som passerer?

Nå fikk jeg også delt mine tanker, go det var godt :)

Håper du forstår hva det er jeg mener, for jeg er helt 100% enig med det du har skrevet i dette innlegget. Bra antibiotikaen begynner å fungere! Håper du blir frisk over helgen :) Kos deg så mye du kan!

Andrea

07.11.2014 kl.14:09

Elsker stilen din, du er en av de som virkelig får farger til å se dritbra ut! Selv vender jeg alltid tilbake til svart og grått, kan ikke noe for det. Leker heller med forskjellige tekstiler og former osv! Fortsett å inspirer med den fargerike stilen din, du får det så bra til!

07.11.2014 kl.14:36

Elsker stilen din. Virkelig en inspirasjon!! Vis jeg hadde hatt litt mer cash i lommeboka ville jeg kjørt på som du. Men det er ikke alltid like lett å komme med nye og freshe outfits hele tiden når man er student. Anyway, du lyser opp en grå hverdag :D

Ragnhild

07.11.2014 kl.14:51

FOR et rått innlegg! Du får virkelig sagt det. Bloggen din er en av veldig få jeg leser jevnlig, enkelt og greit fordi den skiller seg ut i mengden, er fargerik og glad, og full av inspirasjon. Stå på, jeg digger bloggen din!

Birthe

07.11.2014 kl.14:59

Først må jeg si; for et knall bra innlegg Kristin!! Du har helt rett i det du skriver, alt for mange som ikke tør å skille seg ut og følger strømmen. Jeg var selv en sånn en, som ikke turde å gå med det jeg virkelig likte. Du har vært en stor inspirasjon for meg helt siden jeg startet å følge deg her på bloggen. Du ga meg mot til å gå med det jeg likte og tenke "føkk it! Jeg kjøper den galaxy tightsen, eller det neon rosa skjørtet" elsker farger! Helst knæsj neon! Jeg digger skulls og nagler, oversize hoodies og snapbacks. Selvsagt kan ikke alle like det samme, men en må tørre å være seg selv og gå i den en liker, uten å føle seg "uglesett"

Karoline E.N

07.11.2014 kl.15:01

Hei fine Kristin!

Så godt og se at du begynner og bli frisk igjen, ingenting gleder meg mer en det! Det er så godt og lese en blogg der det kommer frem så sterke meninger og det er nesten så jeg føler du står i min stue og sier det til meg, for så sterkt mener jeg dine meninger er :) du skriver så SINSYKT bra at jeg bare smiler når jeg leser. Du har en rå stil og jeg elsker den! Ingen som kan si om det er mote eller ei, for det syns jeg nesten at man må få dømme selv! Det jeg kler meg i, er mote for meg.

Ønsker deg en deilig helg - stoor klem <3

Mariann

07.11.2014 kl.15:34

Beige... Jeg hater beige! Hvem kler beige egentlig?

Keep up the good work, Kristin! Norge trenger deg :-)

Camilla

07.11.2014 kl.16:04

Flott innlegg! :-) Er veldig glad for at du er sånn en inspirasjon og fargeklatt i bloggverden :-)

Ida Celine

07.11.2014 kl.16:11

Stunning! Digger deg, jente!

Oda-Renate

07.11.2014 kl.16:18

Er det noen jeg får inspirasjon fra, så er det deg! Du er så rå og kler deg og sier akkurat hva og hvordan du vil.. og det er det jeg digger så sykt med deg! Helt enig, jeg misliker mote-Norge det er en oppskrift på hvordan man skal kle seg og ditt og datt.. og den vil ikke jeg følge. Digget dette innlegget! Du er rå og en enorm inspirasjon :)

S.

07.11.2014 kl.16:42

" Stilen min blir ofte karakterisert som noe barnslig, og det er helt ok.. Men finnes det virkelig en øvrig aldersgrense for å ta i bruk fargerike og litt crazy elementer? Hvem har i såfall bestemt dette?

Smak og behag er like forskjellige som vi er individualister, noen elsker klassisk mote og trender mens andre velger seg en stil som er outrert og ikke påvirket av de skiftende motene. Skal moter selge og penger tjenes så er dynamikken viktig for å holde pengemøllen i gang. Det er nemlig big business.

Der er imidlertid en regel jeg våger å stå inne for, og det er at man bør søke å kle seg slik noenlunde etter den alderen man representerer. Det finnes knapt noe mer latterlig og patetisk enn voksne som ikler seg fjortissklær. Det er mulig at de mener seg henrivende, men jeg tror at sannheten om folks oppfatning ikke uttales og formidles til den det gjelder fordi de er redd for å såre. Det ER vanskelig å si til en venninne at hun bør ta seg en ekstra sjekk i speilet, en realitysjekk, rett og slett.

Det skal mot og styrke til å hevde en sterk individualisme, og dette har du åpenbart, det skal du ha. Når det er sagt så mener jeg at du kler mye bedre en mer klassisk stil i klesveien. Når man er rundt de tredve så vil de fleste velge seg noe helt annet enn caps og multifarvede lag på lag av fluoriserende tøy.

Men, lykke til!

Ingrid-E

07.11.2014 kl.16:43

Alt kler den smukke! Du e like pen i gråtoner som i knæsj rosa ;) men må si jeg liker stilen du har nå best, det er den stilen som inspirerer mest! Okei det rimte også... haha!

Bra du begynner å bli bedre i formen. Gleder meg til et innlegg i eksplosjon av masse farger! Liker at du skiller deg ut fra resten av motebloggene. Rock on! Smask på deg <3

Lise

07.11.2014 kl.16:54

Så utrolig bra skrevet kristin. :-D Du er bare best.

Du har virkelig en god stil jeg virkelig DIGGER <3

Ha en fantastisk strålende dag og kveld og natt og alt <3 :D

Anine

07.11.2014 kl.17:34

Litt enig med Cecilie..

Jeg digger deg altså, Kristin! Digger stilen din også.. man blir så utrolig glad av farger. MEN, Du er jo i en alder av 30.. Du kler deg litt barnslig for alderen, om det er lov å si? Det er jo selvfølgelig hver sin smak! Men nå som du er såpass "gammel"(du er ikke gammel, Hehe) så kan det jo være en ide å finne en mellom ting? Voksen, men farger? ..

martine

07.11.2014 kl.18:18

Så bra innlegg, må le av de outfit bildene! :D Du har blitt såå flink, for en forandring. Har du forsatt den acne tightsen?? Så interessert i å kjøpe den, elsket pritet med kjøpte den aldri når den var i butikk og har ikke klart å glemme den :P

Oda

07.11.2014 kl.18:42

Tenkte på det i går faktisk. Var og tittet rundt i butikker, og sutra over at jeg gledet meg til sommer fordi da er det '' lov'' til å ha på seg farger. Men dette innlegget motiverte meg veldig. Jeg trenger ikke årstidene til å bestemme hva jeg skal ha på meg, man må stå opp for det selv. Tusen takk Kristin, du lyste opp kvelden min masse ❤ Nå blir det andre farger ✌🎊🎶🎂💄👗👑

07.11.2014 kl.18:45

Folk er forskjellige, jeg synes oppriktig det er dødsfint å kle seg helsort med de riktige plaggene. Dette betyr ikke at jeg aldri går med farger, men grønn bukse og gul topp er ikke noe for meg. Syns det er litt trist når det virker som om du "ser ned på" de som ikke slenger på seg alt mulig av fargekombinasjoner når de skal ut. Kanskje ikke det som var intensjonen, men det var slik jeg oppfattet det :-)

Renate

07.11.2014 kl.19:23

Hva skal jeg si, for det første kan jeg jo begynne med å si at jeg digger å lese bloggen din, for det andre blir jeg faktisk litt sint av å lese dette.. Jeg vet at du nok har en annen innsikt med tanke på at du nok treffer på denne såkalte "moteeliten" innimellom, men å kalle Norge kjedelig på mote og interiørfronten på grunnlag av en "bloggelite/moteelite" blir for meg helt feil! Det finnes tusenvis av freshe mennesker i dette landet og det tror jeg igrunn du er enig med meg i, og jeg skjønner at "mote" er noe annet enn "klær", for for min del kan moten være det samme og de som vil følge den skal gledelig få gjøre det..

Det viktigste er uansett å finne sin stil og det gjør man både ved å følge flokken i perioder og ved å gå sine egne veier, men jeg synes du litt for mange ganger i det siste har trukket dette fram og kjenner at det er kjedelig å lese når du skal rakke ned på "de beige", for det er nettopp dette du gjør! Noe jeg flere ganger har hørt fra folk som gjerne ikke vil følge "saueflokken" er at de blir sett ned på av nettopp denne flokken som de selv ser ned på.. Å gå i sirkel er så kjedelig! ;)

Jeg tror du prøver å få fram at det er greit å gå egne veier, men du får ikke frem dette budskapet med å rakke ned på andres valg, noen går helt klart sine egne veier med sitt helbeige/sort/hvitt uttrykk.. Vil du ha rom for farger, må man også gi rom for det motsatte..

En kommentar til din stil: Jo eldre man blir, jo mer forstår man at man aldri blir voksen! ;) ..så fokuser på deg og din stil, er værtfall derfor jeg har lest bloggen din i noen år nå, for merkevaren Styleconnection og the fab Kristin står sterkt i sine farger!

Marthe

07.11.2014 kl.19:23

Kjekt å lese at formen kjennest betre ut!

Moro å sjå forandringane du har hatt gjennom åra, men kjenner at eg er litt einig med nokon lenger oppe.. når du er så "gammal" som du er, hadde det vert fint å sjå deg kledd i litt meir.. men all respekt for at du går din eigen veg!

Emma Østli

07.11.2014 kl.19:31

Åh, så deilig å høre at du er på bedringens vei! Unner ingen å være syke, verste som finnes!

Haha, så morsomme bilder! Selv om det kanskje ikke var den beste kvaliteten er det jo utrolig morsomt å se den forandringen :D Jeg elsker å bare sitte og se igjennom mange gamle bilder, men det er jo selvfølgelig myyye morsommere å se på gamle og stjøgge bilder av vennene mine:P

I dag har jeg jo vært på skolen og hatt det veldig greit, men guudameien nå blir det godt med helg! Jeg skal i bursdag i morgen så nå skal alt gjøres klart så jeg kan sove så lenge som mulig, haha.

Da skrives vi vettu! Fortsatt god bedring, da♥

Anna

07.11.2014 kl.20:03

Men Kristin, kanskje det ikke er sauflokk, men rett og slett det de fleste folk syns er finest= Vi i skandinavia har jo ganske lik stil, noe som skiller seg veldig fra feks øst europeisk eller amerikansk. Vi har en ganske enkel og klassisk stil, noe jeg syns er nydelig. Jeg syns din stil og det å kle seg i knæsje farger med caps og peise på med så mye tilbehør uten å miste balansen ser helt jævlig ut og er rett og slett dritharry. Kan man ikke bare la alle ha sin stil, trenger ikke være en sauflokk bare fordi man har samme smak.

Elise Stenfeldt

07.11.2014 kl.20:41

Herregud stilen din er så råå! Og jeg er helt enig, stilen generelt i Norge er forferdelig A4 og kjedelig.. Din stil inspirerer meg masse!

Hege

07.11.2014 kl.21:09

Den stilen du har nå, skulle du hatt når du var yngre,, Og den stilen du hadde når du var ynge, skulle du hatt nå;) Synes den stilen du hadde tidligere, er utrolig elegant og sofistikert og mer voksen (uten å være kjedelig!). Men alt kler den smukke, så kos deg videre i de glade fargene <3

M

07.11.2014 kl.21:11

Skjerpings Kristin! Jeg vet ikke helt hva du vil fram til her,men å kalle det en saueflokk? Fordi du liker å kle deg som en klovn betyr ikke at resten av saueflokken skal like det. Ære være deg for å gå med deg du liker og føler deg komfotabel i, men du kan strengt tatt ikke mene at "resten" av Norge er kjedelig fordi de ikke kler seg i allrverdens farger å mønster til enhver tid? Samme gjelder interiøret som du prater om og. Smaken er som baken og den er delt i to og det er nå faen meg godt! Prøver du å forsvare din egen klesstil og dine fargerike valg? Virker sånn med disse innleggene. Og forøvrig ang disse innleggene dine om lesertalll, tror du det er så mange som kan relatere seg til deg? For all del, på mange områder ja, men ikke når det gjelder klesstil! Tror de fleste leserne dine er litt for beige/grå/kjedelig i stilen for din blogg,

Helly

07.11.2014 kl.21:25

Du og du, hvor flink du er til å ordlegge deg. Blir så glad av å lese, nesten uansett hva du skriver om. Dette med farger i stilen, er jeg helt enig med deg i. Skjønner ikke at det grå, og svarte er så inn, og at det er nesten det eneste man skal gå med nå. Er jo ikke noe gøy i det hele tatt. Liker også at enkelte plagg ikke er så sterk i fargene, men føler meg best når jeg får ha, hvertfall noen fargerike elementer i et antrekk. Farge mot grått og svart, er jo så utrolig fint! :D

Linn

07.11.2014 kl.21:48

GUUUUD ALTSÅ!!!

Jeg blir så oppgitt over enkelte over her. De leser gjennom linjene, og får ikke med seg budskapet her. Du sier jo for faen ikke at "saueflokken" ikke gjør det riktig.. Du forteller bare om dine meninger og synspunkter, hva du mener er fint, og at du synes det er feil at moteeliten skal få lov til å bestemme hvordan man skal kle seg her til lands. Kan ikke folk begynne å lese teksten før de blir så sure og sinte? Jeeez jeg blir så irritert..

Tusen takk for at du gir rom for at man ikke trenger å følge motebildet slavisk. Tusen takk for at du gir jenter muligheten til å kjøre på med egen stil uten at det skal ta knekken på selvtillitten. Tusen takk for at du er ærlig og for at du deler viktige temaer, og tusen takk for at du ikke er en av dem som mener at mote og stil har en aldersgrense. For det har det ikke! "kle deg mer voksent" du liksom. Og hva er da voksent? Perleøredobber, blazer og høye hæler?? Skjerpings til dere som er så trangsynte..

Stor klem til deg Kristin. Jeg beundrer deg, og bare til en opplysning så er jeg 31år ;)

Anette

07.11.2014 kl.22:10

Man ser så utrolig forskjell fra de bildene. På de gamle forsvant du litt. Nå stråler du jo! Jeg blir glad, inspirert og motivert av å se den fargerike stilen. Og måten du tar bildene dine på.

Lyser opp hverdagen min i en eller så grå og trist en.

Tina

07.11.2014 kl.22:33

Jeg elsker stilen din Kristin, right up my alley! Og er så enig i det du skriver her. Blir så inspirert av folk som tørr å skille seg ut. Keep up the good work!

M

07.11.2014 kl.23:14

Oki jeg trekker tilbake det jeg skrev om at du kler deg som en klovn. Det var faktisk stygt sagt, beklager!

:(

08.11.2014 kl.10:28

Du kler deg som jeg kledde meg når jeg var i 14års alderen. Syns du har overdrevet det hele med strømper dratt langt oppover knærne og en sleeve nedover armen som får deg til å se relativt skitten ut. Helt greit å ha en layback stil til en viss grad... men du overdriver og prøver så hardt at du slutt bare ender opp med å se harry ut :(

Du var så layback og fin den tiden du klarte å kombinere klærne dine på riktig måte uten og prøve for hardt , der du slang på deg en jeans noen freshe conversene og en fargede overzise tsjorte som fikk deg til å se utrolig bra ut ,samtidig som vi kjente oss igjen i stilen din:)

emma

08.11.2014 kl.11:50

Altså jeg liker stilen din, personlig stil er det kuleste. Selv så elsker jeg minimalisme, sort og hvitt. Men jeg går også i olajakke og fargerike sokker. Men tror ikke du tenker over hvor mye arbeid det er å få til en minimalistisk stil. Tar like lang tid å få til en gjennomført minimalistisk stil, som å få til en fargerik en. Svært få som ser arbeidet bak noe så enkelt. Og hvem bestemmer at farger er morsomt, og sort og hvitt er kjedelig. Kjør på med det du selv liker og synes er kult

Linn L.

08.11.2014 kl.15:10

Ahh, Kristin :) Jeg er en av dem som har fulgt deg siden du var "fargeløs" (dine ord) og litt mer anonym i klesveien. Og jeg må bare få si at at allerede da beundret jeg deg for klesstilen din og uttrykket ditt, selv om du helt klart var "roligere" da så var det allikevel noe med deg som gjorde at jeg syntes du skilte deg ut!

Jeg forstår behovet ditt for å bruke farger i det du mener er en sort/hvit/beige hverdag, men jeg syns kanskje det er litt nedverdigende å kalle "resten" for en saueflokk. Jeg gjorde vel kanskje det samme for 10 år siden (er 31 år), men en ting som har gått litt opp for meg er at når noe er såpass populært og bredt i samfunnet - så er det vel nettopp fordi det er det folk flest liker? Jeg personlig tror ikke det trenger å være fordi folk ikke tør skille seg ut.

Uansett - jeg syns du er en awesome kul jente med kledelig stil til DEG, og det er flott at du ikke føler noe behov for å følge noen spesiell mote men kler deg akkurat som du måtte ønske. Stå på :)

Stine

08.11.2014 kl.15:44

GUUUUD som jeg elsker deg Kristin!!! Skulle virkelig ønske jeg hadde like mye selvtillitt og turte å sle meg akkuratt som jeg vil.

Du er sannsynligvis den kuleste personen jeg vet om!

Sanne

08.11.2014 kl.17:13

Ææh, utrolig artig innlegg, og SÅ gøy det er å kunne se forandringen din "svar på hvitt" :-) Synes stilen din er kjempestilig, og elsker at du drar den helt ut!

Håper du får en topp lørdag!

Janne

08.11.2014 kl.17:53

Du har en veldig bra blogg, jeg leser deg ofte! MEN, hver gang du skriver innlegg hvor du kritiserer resten av blogg-Norge som går på eventer som er så overfladiske syns jeg du taper litt ansikt. Hvorfor skal du være så negative til "alle" de andre? Du er vel ikke den eneste bloggeren som skiller seg ut i klesstilen. Noen av de største bloggerne som f.eks. Anette Haga og Ulrikke Lund er jo noen av de som har litt stil som går utenfor det vanlige. Greit nok at du skiller deg ut, men hvorfor kritiserer du "alle" de andre som at du er så ufattelig unik?

StyleConnection

08.11.2014 kl.18:09

Janne: Heisann Janne :) Der misforstår du meg totalt. Jeg kritiserer ikke "alle" andre.. Jeg kritiserer bare det at mote-Norge er så ekstremt trangsynt når det kommer til ulike stiler, og at det er et for lite rom til å skille seg ut uten å føle seg uglesett. Du har helt rett i at mange av de største motebloggerne går egne og unike veier noe som er helt rått, men fellesnevneren er veldig ensformig. For meg er det bare viktig at alle jenter skal kunne kle seg i akkurat det de har lyst til, uten at noen står på tronen og forteller at det de tar på seg er feil.

Det burde ikke finnes noen fasit, og selvom jeg mener at altfor mange er gørr kjedelig i klesveien, sier jeg ikke at det er noe galt med å være fargeløs. Hver sin smak og godt er det, selvom jeg hadde funnet mye mer inspirasjon om det typiske mote-Norge var litt annerledes ;)

Når det gjelder eventer, så kritiserer jeg fordi det rett og slett er overfladisk. Jeg har ikke sansen for jenter som måler hverandre opp og ned, som ser stygt på hverandre, og som tisker og hvisker når nye jenter entrer rommet. Det synes jeg bare er usmakelig og på grensen til mobbing, men jeg akspterer selvfølgelig at du mener at jeg taper ansikt, når jeg uttaler meg om nettopp dette.

Stor klem til deg og takk for kommentar <3

Janne

08.11.2014 kl.18:25

Bra du responderer! Kan godt hende jeg misforstår deg. Men får et annet inntrykk av deg når du kommer med innlegg som dette, som du gjør en gang i blant. Og det var ikke meningen å være krass i kommentaren. Men når du fremstiller det som at alle i motenorge er like, får man kanskje et inntrykk av at du ser på resten av motenorge slik du har et inntrykk av at de ser på deg når du er på en event. Hvis du skjønner hva jeg mener? Hva med å skrive et innlegg om hvem som faktisk inspirerer deg, av personer i moteverdenen? For det må jo være noen? Ser du får noen kommentarer om at du har en barnslig stil osv. og det syns jeg absolutt ikke er tilfelle. Men hva med å se litt nyansert på "alle" de andre bloggerne i mote-Norge? Trekke frem noen som har en personlig stil?

StyleConnection

08.11.2014 kl.18:39

Janne: Jeg skjønner absolutt hva du mener, og det er noe jeg skal tenke over til neste gang. Jeg mener selvfølgelig ikke å dra alle under én og samme kam, så du har rett i at "alle" kan bli litt feil. Det er jo heller ikke det jeg mener, så flott at du påpeker! Visst er det kvinner her til lands som også inspirerer, og det er absolutt en veldig god idé å trekke frem noen jeg mener skiller seg ut som som har en personlig stil :) Takk!

Marianne

08.11.2014 kl.22:02

Må si meg veldig enig i dine tanker om denne klanen. Vennskap og tjenester virker det som det dreier seg om. Men stil og fashion er ikke det samme, tenker jeg. Din stil er personlig og fresh, men ikke fashion og mote i mine øyne.

Når det er sagt, synes jeg at du skal fortsette med det som inspirerer deg. Det er mange som heier på deg :-)

Camilla

08.11.2014 kl.23:22

Hehe, saueflokken liker ikke at du kaller en spade for en spade ;)

Jeg er nok til en viss grad en del av denne saueflokken, men jeg skjønner veldig godt hva du snakker om! Følger man én interiør-instaprofil (eller mote..), så har man sett alt, stort sett. Det er veldig kjedelig at man virkelig må LETE for å finne noe som stikker seg ut, noe som faktisk kan inspirere, noen nye strømninger..

Tusen takk for at du er en inspirasjon - og for at du snakker rett fra levra! Stå på :)

-C

Tattavkvinnene

09.11.2014 kl.03:02

Gøy å se litt gamle bilder av deg :) Jeg går nok mer kledd som fortids-Kristin enn slik du kler deg nå, men det betyr ikke at jeg ikke digger stilen din. Jeg synes det er kult at du skiller deg ut og jeg synes du virker som en utrolig bra person.

Når det er sagt så synes jeg ikke den ene måten å kle seg på er noe mer riktig enn den andre. Om folk vil kle seg i fargrike klær, i beige, som punkere eller hva det måtte være synes jeg er opp til hver enkelt. Før hadde jeg rosa, blå og grønne striper i håret. Jeg gikk i sorte skjørt, band t-skjorter og fargerike strømpebukser. I dag har jeg en litt mer alminnelig stil og jeg trives med den. Likevel er jeg den samme personen, så det er så dumt å dømme noen etter innpakningen deres ^^

Julegleder.blogg.no

09.11.2014 kl.10:56

Jeg er heldigvis av de som IKKE bryr meg om moter og trender :D Jeg kjøper klær som jeg trives i og hjemmet mitt er for å brukes :D Har både rød,blått grønt, gult og litt grått her hjemme :

Møblene mine er gjenbruk. Trives jeg med meg selv og hjemme i huset mitt??? Jepp. Det gjør jeg :D :D :D :D

StyleConnection

09.11.2014 kl.14:07

Julegleder.blogg.no: HURRAAAA for deg :D :D :D

Tea

09.11.2014 kl.14:54

Setter så utrolig stor pris på at du gidder å skrive noe i innleggene dine. Leser altformange blogger som skriver en meningsløs setning og legger ut 200 bilder av seg selv. Føler du virkelig mester "bloggyrket"! du har en så unik klesstil som jeg blr fryktelig inspirert av! Takk, for at du er den du er :)

Elise Christina

11.11.2014 kl.10:59

Du er en sann inspirasjon Kristin! Svart-hvitt-fargeløst tilhører gamledaar, farger for life tjohei <3

Karoline

20.11.2014 kl.04:14

Veldig inspirerende å se stilutviklingen din! :D

Skriv en ny kommentar

hits