STATUS

God morgen, kjærligheter ♥

Jeg kan tenke meg at det er en litt bedre morgen for dere enn for meg, for jeg er på randen til undergang. Neida, jeg skal ikke være så altfor dramatisk, men la meg bare si det sånn at de to siste dagene er noe av det jævligste jeg har vært med på. Jeg har det fortsatt helt elendig, men nå klarer jeg i hvert fall å sitte oppreist uten å svime av, og i tillegg se tastaturet uten å få kraftig hodepine, så nå syntes jeg det var på tide å komme med en aldri så liten oppdatering til dere. 

Denne forkjølelsen viste seg å være alt annet enn forkjølelse og alt annet enn influensa. Etter at jeg i går morges besvimte i dusjen kunne jeg ikke lenger si til meg selv at "dette her går over, Kristin. Ikke vær så pinlge, du er ikke såå syk". Det var på tide å komme seg ned til legevakten, og der fikk jeg heldigvis umiddelbar hjelp. Med en feber på nesten 40 grader og en skyhøy crp, var det tydelig at jeg trengte hjelp relativt raskt, og da legen kom for å sjekke meg og lyse meg ned i halsen var det ingen tvil.. "Ouch.. Det der kan ikke være behagelig for deg, min venn" sa hun etter at jeg hadde brukt alle krefter i kroppen på å si "aaaaaaa". 

Halsen min var stappfull av ildsinte streptokokker som har ført til en ekstremt nedsatt allmenntilstand, og da jeg googlet bilder av disse streptokokkene skjønte jeg litt bedre at jeg hadde hatt store problemer med å få ned noe som helst. Fy fader.. Det der er ikke pent. Til og med vann føles som piggtråd når jeg svelger, jeg har ikke spist siden søndag, og sliter max med å komme meg igjennom dagene. Jeg klarer så vidt å snakke, men det å bare "være" litt med Dennis på FaceTime nå som han er borte hjelper i hvert fall bittelitt. Haha, i går da vi FaceTimet var jeg så fortvilet at jeg begynte å hylgrine som et lite barn som har mistet gassballongen sin på 17.mai, for akkurat da kunne jeg virkelig ønske at han var her og ikke i Stavanger. En armkrok hadde ikke vært så dumt, men så er jeg ikke keen på å smitte de rundt meg heller. Dette her unner jeg INGEN!

Jeg er satt på antibiotikakur i form av piller, men det er mulig jeg må legges inn for å få den intravenøst til uken om jeg ikke merker noen forbedring. Etter 6 piller kjenner jeg ikke noe som minner om en bedre hverdag, men jeg kan jo liksom ikke gjøre annet enn å vente.. Og sove.. Fy fader så mye jeg har sovet de siste dagene, jeg har vel egentlig sovet siden søndag, og det er virkelig ikke alright når man driver egen bedrift. Jeg ser at mailboksen fylles opp i rekordfart og har ingen energi til å i det hele tatt åpne en mail.. Det er søren meg nesten verre enn å være syk. Jeg takler det ikke, og jeg kjenner at jeg blir skikkelig fortvilet. Haha, mye mylig jeg overdriver svært her nå, men husk på det at jeg aldri er syk. Jeg tror jeg kan telle på én hånd hvor mange ganger jeg har vært sengeliggende i løpet av mitt liv, så når jeg da er så syk som det her, er det naturlig at det går litt inn på meg. Haha!

Nei, dere.. Jeg får sove litt til.. Nå vet dere i hvert fall hvorfor jeg har vært borte og hvorfor blogg blir nedprioritert om dagen. Jeg kommer sterkere tilbake, og da håper jeg dere er her fremdeles. 

Måtte dere få en fantastisk fin dag, skjønninger ♥

Klem i fleng

75 kommentarer

Iselin

06.11.2014 kl.09:18

åh, dette hørtes ikke bra ut! God bedring Kristin

Rebecca

06.11.2014 kl.09:26

:(:( Masse god bedring, Kristin <3

06.11.2014 kl.09:26

god bedring, kristin <3 håper du snart føler deg bedre!

Marita Malmgren

06.11.2014 kl.09:34

Uff, det er ikke greit å være syk :( Håper virkelig du blir frisk så fort som mulig! Masse masse god bedring kjære gode Kristin! <3 Stor klem fra Marita! :)

Ida

06.11.2014 kl.09:38

Streptokokker er drepen! Masse god bedring :)

Camilla

06.11.2014 kl.09:42

Masse god bedring! Håper det går over i rekordfart <3 Gode tanker sendes din vei.

Ida

06.11.2014 kl.09:43

Masse god bedring! <3

Caroline

06.11.2014 kl.09:44

Gjelle, ikke glem at det er LOV Å VÆRE SYK! Verden går ikke under fordi om du er vekke noen dager..;)

Camilla Gabrielsen

06.11.2014 kl.09:51

GOD BEDRING! Sender deg solstråler fra Bergen, for her skinner det litt i dag! Håper du blir frisk fort! KLEM

Christine Hindenes

06.11.2014 kl.09:52

ÅÅÅ stakkar deg! Uff høres veldig ubehagelig ut! Håper du er på bedringensvei nå når du har fått medisiner. Ønsker deg god bedring og skal tenke masse på deg <3

madde_lin_92@hotmail.com

06.11.2014 kl.09:59

uff, hørtes forferdelig vondt ut. Ønsker deg riktig god bedring og sender deg varme tanker :) stor klem fra ålesund <3

Camilala BB

06.11.2014 kl.10:00

Spis rå ingefær!! Veldig strerkt, men kan love deg at det hjelper for halsen!! Ha også en ingefærbit i varm te!😊👍 God bedring! Bli fort frisk😘

juliane

06.11.2014 kl.10:05

God bedring!! Huff :-(

Gro

06.11.2014 kl.10:05

Herregud, det der hørtes ikke digg ut! Håper du ikke må legges inn, og at du snart blir frisk. Ikke tenk på mailboksen, og vi kommer fortsatt til å være her når du er tilbake. Hvis du er bekymret for at du ikke legger ut noe innhold på bloggen, få ei venninne av deg eller Dennis til å gjesteblogge litt imens? Kanskje? Hmhm. Masse god bedring til deg i hvert fall :)

Karoline E.N

06.11.2014 kl.10:17

Hei fine du <3

Nå fikk jeg sikkelig vondt av deg, Kristin! Jeg håper at du snart kjenner en bedring og at du blir fort frisk. Det er lov og være syk og vi alle er her når du kommer tilbake, frisk som en fisk! Håper dennis snart kommer hjem igjen og kan gi deg den armkroken du fortjener! Når man er syk trenger man all den støtten man kan få :) masse god bedring. Stooor klem

Anne-Marthe

06.11.2014 kl.10:26

Uff, hatt det selv så vet hvor jævlig det er :/ får håpe du blir frisk snart, savner blogginga di! :)

Kjersti Fruseth

06.11.2014 kl.10:28

Huff, så uflaks du har! Super stor god bedring :) Stooor klem..

Annabelle Sørensen

06.11.2014 kl.10:34

Ååh, så ekkelt :( Håper det går fort over!! Masse god bedring <3

Vilde

06.11.2014 kl.10:36

God bedring, Kristin! <3 det er helt jævlig å være så syk!

Emma Julie

06.11.2014 kl.10:36

Synes så synd på deg, høres så absolutt ikke godt ut. Vi kommer til å være her fortsatt vi når du har blitt bedre, hehe! Fortsatt kjempe god bedring til deg vakre Kristin :)

Marielle

06.11.2014 kl.10:42

Huff, skjønner godt at du har det jævlig nå! Er ikke greit med høy feber og kraftig halsbetennelse. Men du er i hvertfall heldig som ikke er syk ofte :-) hvis det er en liiten trøst, så hadde jeg det samme som deg ca 4-5 ganger i året før, så jeg har vært på utallige antibiotikakurer, crp prøver. Jeg også svimte av, og har fått intrevanøs antibiotika og sykehusinnleggelse. Er heldigvis mye friskere nå etter jeg fikk en litt sunnere livsstil og oppererte :)

Så tro meg; nå som du er på antibiotika er det nok over snart! Tror det er vanlig at det tar ett par dager før den virkelig kicker! Ønsker deg good bedring, og gleder meg til du er tilbake! Klem

Lene

06.11.2014 kl.10:45

Masse god bedring til deg Kristin! Ingenting er verre enn å være syk... Alene!! Varm melk med honning er vidunderlig for halsen når den er sår og full i ekle ting. Hehe! Så håper jeg du snart er oppe og går igjen. Forresten, du gikk ikke tilfeldigvis på slåtthaug skole i dine yngre dager? Jeg satt akkurat og så gjennom noen av de gamle årbøkene mine. Men igjen, masse god bedring til deg. Klem i fleng fra Bergen :)

Estefania

06.11.2014 kl.10:48

Ånei, så jævelig ekkelt :( Måtte du bli frisk fort kjære fine! *GodBedring* - klem, i fleng ♡

Tomine

06.11.2014 kl.10:50

Kjære deg, Kristin! Føler med deg! Hold senga og bli frisk!!:-D

Sitter hos legen jeg og i skrivende stund, tror det virkelig er tiden for sjuklinger nå, hehe:-)

Kristin Torgersen

06.11.2014 kl.11:00

GOD BEDRING KJÆRE DEG!

For ikke mange ukene siden så hadde jeg akkurat det samme. Halsen fult av streptokokker, over 40 i feber, kjempe svimmel og masse smerter i muskler og ledd! Det er det mest forferdelige jeg har gått igjennom så jeg vet AKKURAT hvordan du har det! Jeg ble syk veldig spontant, altså jeg begynte plutselig å få litt vondt i halsen og dagen etter lå jeg rett ut med masse feber osv. Jeg ringte legen og de trodde det bare var en forkjølelse/influensa akkurat som det du trodde nå, men det ble bare være så måtte ha en lege time. Legen min sa som din, haha! Så nei, dette unner jeg ingen nei!

Mitt tips til det er å spise litt saftis! Det var selvfølgelig VONDT som alt annet, men det føltes mye bedre etterpå når halsen ble kjølt ned litt. Jeg lå rett ut med sykemelding i en uke, en forferdelig uke! Håper du blir frisk snart! Og god bedring igjen! :)

Ida Hindenes

06.11.2014 kl.11:11

Huff! God bedring, lag deg en milkshake eller smoothie det er bedre enn varme ting! Pluss kulden dreper de bakteriene. Selv har eg ikke hatt halsbetennelse på flere år etter eg fjernet de fordi eg var syk sann hver måned. Sov masse !

Bli frisk <3

Andrea

06.11.2014 kl.11:34

Masse god bedring!!!<3

Marte

06.11.2014 kl.11:47

God bedring!! <3 Streptokokker er helt forjævlig. Hadde en runde med det selv for ikke lenge siden.. For meg hjalp det faktisk litt å spise saftis rett før jeg prøvde meg på noe annen mat eller skulle ta antibiotika. Var ikke da like vondt å svelge :) Håper du blir bedre snart, så du slipper å legges inn!

Igjen, goood bedring! <3

Paul

06.11.2014 kl.12:19

Bare kall meg Paulina siden det er så mange jenter her... Jeg lurte på er dette en halsbetennelse/ forkjølelse eller hva snakker vi? Håper du mår bedre.

Kristine

06.11.2014 kl.12:30

Stakkars stakkars deg! :( håper du kommer deg snarest, det der hørtes ikke godt ut.. Fortsatt god bedring kjære deg.

Julie

06.11.2014 kl.12:34

Huff..:( jeg hadde det på samme måte for noen uker (måneder?) siden. Det er HELT jævlig, jeg klarte ikke engang svelge mitt eget spytt eller vann. Og selvfølgelig får man jo en utrolig spytt-produksjon i munnen når man absolutt ikke ønsker å svelge. Jeg gråt og gråt alle nettene for bare det å ligge stille uten å gjøre noe, gjorde vondt. Og da jeg endelig trodde det ble bedre, ja det flyttet det seg jammen meg over på den andre siden av halsen..

Nei huff det er ikke noe godt.. Jeg gikk ned mange kilo..

God bedring, dette unner jeg ingen..!

Linn Frestad

06.11.2014 kl.12:35

Uff, du må ha god bedring Kristin! <3

Charlotte

06.11.2014 kl.12:38

Off! Masse god bedring!! Klem i fleng <3

Lise

06.11.2014 kl.12:52

masse god bedring kjære Kristin :D <3 Håper du virkleig blir frisk<3

Kimberly

06.11.2014 kl.12:54

Uff a meg! stakkars deg :( Håper du blir frisk snart, kjære deg. Du får ha masse god bedring <3

Mariell

06.11.2014 kl.13:01

Ønsker deg masse god bedring! Håper du blir frisk snart :-)

06.11.2014 kl.13:09

God bedring! <3

Ingrid-E

06.11.2014 kl.13:28

Uff, høres ikke bra ut... Håper du blir frisk snart! Masse god bedring til deg, søta <3

Stine

06.11.2014 kl.13:40

Huffameg, håper du blir bedre rimelig kjapt! Ikke noe gøy å være syk, og å ha vondt i halsen er helt for jævlig, noe av det verste jeg vet.

GOD BEDRING! <3

Marte

06.11.2014 kl.14:11

hørtes forferdelig ut! God bedring :)

Kine

06.11.2014 kl.15:02

Huff :( Dette hørtes ikke godt ut en plass! Jeg synes du har lov til å syte og klage litt jeg.. For det er faktisk IKKE greit å være skikkelig syk! Håper medisinene snart virker sånn at du kan bli frisk som en fisk :) God bedring skjønne deg <3

A

06.11.2014 kl.15:16

Du har absolutt lov til å klage! En blogg er et sted hvor vi, som er vilt fremmede for deg, får se hvordan livet ditt er både på gode og DÅRLIGE dager! Jeg tror mange tenker at dere har et perfekt liv og tjener lettjente penger, men det stemmer jo ikke! Det å dele hele livet sitt på nettet krever MYE av en person. Selv er jeg veldig tilbaketrukken på nettet. Det er faktisk nesten bare i kommentarfeltet på denne bloggen jeg sier mine meninger! Du er helt FAB og fortjener å få støtte og folk som heier på deg!

Jeg er slik som deg! Blir nesten aldri syk. Jeg kommer faktisk kun på en gang jeg har vært sengeliggende, og det var da jeg hadde vannkopper. Grunnen til hvorfor jeg ble så syk var fordi jeg var ungdom. Håper med hele mitt hjerte at du blir frisk snart og starter på igjen med den normale hverdagen. Takk og lov for at det snart er helg sier jeg bare!

Klemmer tilbake :*

Charlotte

06.11.2014 kl.15:23

Uff, masse god bedring! Håper du snart blir frisk:) Utrolig kjedelig å være syk.

Anette

06.11.2014 kl.15:24

God bedring, Kristin! Jeg håper atibiotikaen begynner å fungere snart.

SaraK

06.11.2014 kl.15:56

Uff, nå fikk jeg vondt av deg! De bildene på Google var alt annet enn lekre :( Hååper kuren begynner å virke snart for dette unner jeg deg ikke. Masse god bedring, stor klem <3

Anya

06.11.2014 kl.16:10

God bedring! :)

Nancy

06.11.2014 kl.16:26

Stakkars deg! Det er lov å synes synd på seg selv av og til, iallfall når man har 40 i feber!! Håper du snart blir frisk, det fortjener du så inderlig <3 men du må bare bruke den tiden du trenger, før du kommer tilbake til "normalt" ;) ønsker deg RIKTIG GOD BEDRING!!! <3<3 stooore klemmer til deg<3

Reiseglad Reiseglad

06.11.2014 kl.16:32

Fort gjort å bli syk etter langdistanse flytur .. Jeg pleier å bli syk hver gang jeg har vært ute på en lengre flytur .. God bedring søta!

Marthe

06.11.2014 kl.16:40

Neeei, så trasig! Håpa pillene fungerer, sjukehusinnleggelse er kjipt.. men! Du veit i alle fall ka som er galt, og du har starta på behandling.

god betring fine!

Vero

06.11.2014 kl.16:42

Uffda dette hørtes helt forferdelig ut, stakkars deg! :( må bare få si hvor utrolig imponerende det er at du skriver et så langt innlegg selv når du er så syk som du er! Stor creds til deg, beundrer deg og bloggen din! Bare husk at du har lov og full rett til å legge arbeid til side når du er syk! Du er fantastisk uansett :) masse god bedring til deg!!

Caroline

06.11.2014 kl.17:32

ÅÅÅÅ stakkar Kristin! Bare hvil deg, og bli frisk så kommer du tilbake da du er frisk! vi er alltid her!!

renate

06.11.2014 kl.17:55

akkoratt hatt det samme! gått på pencelin siden den 28.oktober nå, og først idag er jeg helt tipp topp i helsen, (små vondt i halsen enda) , god bedring, du trenger det!

Simone H Breistrand

06.11.2014 kl.18:27

Aah, såå kjipt! Ønsker deg gooood bedring, så får du bli frisk så fort som mulig!

Nikita <3

06.11.2014 kl.19:22

God bedring :)

siljepia

06.11.2014 kl.19:29

Huff ,så kjedelig at du skulle få det da :( God bedring kjære deg <3 :) Tenker masse på deg :) <3 klemmer :)

Ingrid Mathilde

06.11.2014 kl.19:46

Uff, så forferdelig kjedelig! God bedring kjære Kristin <3

Thale

06.11.2014 kl.20:16

Nettopp hatt det selv, det jæveligste jeg noen gang har opplevd i form av sykdom! Gikk uten mat og noe særlig væske i tre hele dager.. Masse god bedring!!

06.11.2014 kl.20:32

God bedring <3

Anette

06.11.2014 kl.20:47

GOD BEDRING KRISTIN!

Emma Østli

06.11.2014 kl.21:04

Åh, fyyyy! Det hørtes ikke bra ut, nei! Herregud, det er virkelig ingenting som er verre enn å være syk. Bare ligge hjemme å ikke gjøre noe at all... Jeg er heldigvis veldig sjeldent syk, men når jeg først er det virker det jo bare ENDA verre!

Håper du blir frisk så fort så mulig!

Sofie

06.11.2014 kl.21:20

God bedring! Streptokokker er grusomt, hadde det selv for en liten stund siden.. Håper du blir bedre fort!!Sofie

Tonje - Mitt Liv

06.11.2014 kl.21:22

God bedring! ;)

Silje Steffensen

06.11.2014 kl.21:43

Huff.. Helt jævlig å være syk, og hvertfall når man er alene! God bedring, Kristin <3

terese hagen

06.11.2014 kl.22:07

High five! Jeg har også streptokokker i halsen nå.. helt jævlig :-( God bedring, skjønne du!

Mia Tønder Pettersen

06.11.2014 kl.23:02

Jeg får vondt i meg av å vite hvor vondt du har det.. Huff, dette kan ikke være godt.. Det er jo helt forferdelig å ikke føle at man ikke får noe med seg eller får gjort noe. Men jeg skal love deg en ting, kjære venn; Det kommer til å gå bra. Selvom du har veldig vondt nå, så blir det bedre! :)

MasseMasse god bedring kjære, fantastisk du <3 KLEM!

A

06.11.2014 kl.23:44

Hei Kristin :)

Jeg har følgt bloggen i flere år, og har nå gått flere runder med meg selv om jeg skal kommentere her eller ikke. Ikke for å være stygg, men vil bare gjøre deg oppmerksom på at slike innlegg hvor du skriver blant annet at du er "døden nær" og at så enormt syk kan føles veldig provoserende for oss som faktisk ER skikkelig syke og har vært det i måneder/år, og for ikke å snakke om dem som faktisk ER døden nær. Ja - jeg skjønner at du ikke har vært så mye syk og at dette oppleves uutholdelig for deg - men det er faktisk bare en halsbetennelse! Det går over, og det over fort. Såklart skal det være lov å klage litt, men det er mulig å tenke seg litt om ift hvilke ord man bruker og hvordan man fremstiller det...

Ellers vil jeg bare si at du har en flott blogg og jeg liker å følge deg, og god bedring! :)

Stine bakkejordet

06.11.2014 kl.23:45

Æ, fyfaen! Streptokokker er det verste som finnes. har hatt det 3 ganger, og det er heeeelt jævli! Jeg raste ned 7 kilo fordi jeg ikke klarte å spise på to uker. Så jeg vet hva du går igjennom nå ja! Men stå på! Tenk på alt som er positivt, sett på den fineste disneyfilmen du vet om, tenn noen lys og legg deg i sofaen med dyna <3 Funker fett!

Ble forresten bittelitt starstuck(flaut) når jeg så at du følger meg på insta! haha..

Du er en bra en!

god bedring <3

Mona

06.11.2014 kl.23:45

God bedring!!

Har en teori om topplisten jeg vil dele med deg! Jeg som mange andre digger deg og den super freshe bloggen din men mange av oss som kanskje har vokst litt forbi den typiske rosa perioden (les: øverste del av topplisten) er inne i eksamenlesning og da blir blogglesning litt nedprioritert! Jeg håper hvertfall teorien min stemmer for etter min mening er du den største inspirasjonskilden til farge og glede i hverdagen!

Nå ble det en jævlig lang kommentar haha! Digger deg, du er best, begynner å hylgrine hvis bloggnorge mister deg !!!!

Tina

07.11.2014 kl.00:25

Ånei, så vondt! Hold ut Kristin og prøv og ikke stresse, det er lov å være syk. God bedring videre!

StyleConnection

07.11.2014 kl.00:50

Mona: Takk, vakre deg <3 Takk!!!

Sigrid

07.11.2014 kl.00:50

Huff så trist Kristin, så utrolig vondt det hørtes ut! Bra du kom deg til legen og fikk antibiotika, og håper det blir bedre etterhvert for det der hørtes jo helt jævlig ut... ligger selv sengeliggende med kyssesyken så da er vi to, selv om du har det veldig mye verre enn meg haha :) du får ha god bedring kristin! Elsker bloggen din <3

PiaKristin

07.11.2014 kl.03:42

Det høres virkelig ikke godt ut! Masse masse god bedring,Kristin <3

Ingrid Kostamo

07.11.2014 kl.08:12

Huff Kristin 😔.

Dette høres ikke så veldig bra ut det du har godt gjennom de dagene. Det er utrolig slitsomt å være sånn syk og det tapper utrolig mye energi også.

Du må ha god bedring Kristin 😊😘💋❤✌

Natalia

07.11.2014 kl.13:56

God bedring! Håper du blir frisk snart! :D

Ida Sofie Eneberg Auraaen

10.11.2014 kl.18:03

Uff, jeg har hatt det så mange ganger.. Det er så forferdelig, og du blir helt utmattet! Masse god bedring <3

Skriv en ny kommentar

hits