MORNING THOUGHTS

God morgen ♥

FOR en bryllupsfest i går. Helt magisk, rett og slett, men før jeg viser dere bilder fra begivenheten, må jeg bare få noen tanker ned på "papiret".

"Du er helt nede på 22. plass på blogglisten. Nå må du ta deg sammen, Kristin!! Kjør på med litt sexspalte og noen indre tanker og følelser, så ryker du litt opp på listen igjen!"

Denne kommentaren fikk meg til å tenke, og den fikk meg egentlig til å få øyene opp for et par tre ting. Selvom jeg skrev for en tid tilbake et innlegg om statistikk og at jeg ikke skal bry meg om den flere ganger, kan jeg ikke unngå å få statistikken slengt i trynet både titt og ofte, med en stadig påminnelse om nedgangstider. Deprimerende og lite motiverende? I aller høyeste grad. 

Selvom jeg er en av de bloggerne som jeg vil tørre å påstå har noen av de mest trofaste leserne i verden, som svært ofte skriver de herligste kommentarer om hvor glad de er i bloggen, er det likevel mange som mister interessen. Det er jo selvfølgelig helt naturlig, for det er ikke mulig å holde på alle som en gang bidro til en høyere ranking på den forbanna listen, men at jeg skal ta meg sammen?? Ikke pokker. Jeg tar meg sammen hver bidige dag for dere. Jeg setter himmel og jord i bevegelse for dere hver eneste dag, for at dere skal bli inspirert og ha noe litt ekstra å kose seg med i hverdagen, og hvis ikke det er interessant nok, nei hva er da egentlig vitsen. Nå skal jeg ikke bli helt drama queen og bare, "oooh my good, jeg trenger bloggpause, jeg går i kjelleren, bla bla bla", for det gjør jeg ikke, men jeg skal ærlig innrømme at jeg mister mye lyst og inspo. La oss sammenligne det med en jobb i butikk eller om man skal spille en fotballkamp.. Kommer det verken kunder eller tilskuere mister man liksom motivasjonen, eller hva?

Sexspaltene mine skulle være litt krydder og et lite spicy tilskudd til bloggen, det skulle liksom ikke være det eneste som holder den gående. Det er begrenset hvor mye man kan skrive om sex og indre tanker, og hvis det er sånn seriøst der jeg har kommet nå, hvor det kun er det som gir klikk, nei da har dette blogglivet her begynt å ta en kjedelig vending. 

Jeg skal ikke klage min nød riktig enda for lesere har jeg fortsatt, og jeg setter så inderlig pris på hver og en av dere.. Men hvis jeg ikke kan skape innhold som er interessant nok for mer enn en brøkdel av dem som kun klikker seg inn i forbindelse med sexspalter o.l, da må jeg revurdere om det faktisk er verdt å bruke så ekstremt mange timer på blogg som jeg faktisk gjør. Dette er jobben min ved siden av StyleConnection, det er dette jeg prøver å leve av, men for å leve av blogg trenger man følgere, og livet er for kort til å anstrenge rumpen av seg på å tviholde. Kanskje det bare er på tide å gi slipp? Ikke riktig enda, men om litt?

Veldig ofte tenker jeg at Norge ikke er åpen og klar for bloggen min og det jeg kommer med. Det fargerike og sprudlende. Men så tenker jeg også at det er forbanna viktig med et lite tilskudd som gjør ting litt annerledes enn resten, som skiller seg litt ut og som byr på noe annet enn det monotone. Men så går jeg tilbake til den forpulte statstikken, og så ser jeg jo faktisk svart på hvitt at det absolutt ikke er viktig. Flertallet har bestemt.. Det er det monotone som slår an! Ferdig med den saken.. 

Nå kunne jeg fortsatt å skrive i det uendelige om både hva jeg synes om motenorge og alt mulig annet, men det sparer jeg til litt senere, for i dag drar Dennis fra meg i to uker, og da skal jeg bruke den neste timen i armkroken fremfor her bak tastaturet. 

Peace out!

112 kommentarer

Christine Hindenes

02.11.2014 kl.10:22

Neeeei! Du må aldri sluttet å blogge! Jeg er avhengig av bloggen din og jeg klarer ikke gå en dag uten å lese bloggen din flere ganger!! Jeg suuuger å kommentere men jeg leser alle innleggene dine flere ganger og sitter å tenker over hvor fantastisk bra du skriver, hvor utrolig herlig du er og for en evne du har for å motivere og inspirere! Håper virkelig ikke du slutter å blogge i nærmere fremtid! Du gjør en så ufattelig bra jobb med denne bloggen, og jeg håper du syns det er verdt det! Jeg elsker ihvertfall bloggen din <3 stå på!

Marcus

02.11.2014 kl.10:28

Du er helt fantastisk og det samme er bloggen din!!

Ingrid Emilie

02.11.2014 kl.10:30

Kristin stå på, bloggen din er kjempe inspirerende og jeg har lest den helt siden paradise. Hver eneste dag sitter jeg med tlf eller pædden for å lese bloggen din, er jeg deppa ser jeg på dine bilder (som forsåvidt gjør meg trist for du er så jævla pen).

Emma Østli

02.11.2014 kl.10:34

For å være helt ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor du ikke er på toppen av lista... Du virker som en utrolig kul jente med et interessant liv og en interessant hverdag og jeg får både motivasjon og inspirasjon her! Er du ikke på toppen bare fordi du ikke har silikon og restylane stappet inn over alt? Du fortjener den førsteplassen bedre enn noen andre! Her får jeg heller inspirasjon til å leve det livet jeg vil leve i stedet for å få inspirasjon til å leve det livet bloggeren har, som man ofte får på andre blogger. Jeg er en av de yngre leserne dine, men til og med jeg finner masse som interesserer meg her!

Stå på og ikke bry deg om at lesertallene varierer litt;) I'm here anywayyys!

Julie

02.11.2014 kl.10:34

Du gir meg masse inspo :)

Hege

02.11.2014 kl.10:36

Neeei!!! Ikke slutt med bloggen din. Jeg er innom å leser hver eneste dag. Elsker bildene dine og måten du skriver på. Endelig en fargerik blogg, en blogg som fenger! Med en utrolig kul jente!! Jeg digger deg og digger bloggen din! Stå på og fortsett med bloggingen! Dette er første gang jeg kommenterer.. Men jeg skal pokker meg kommentere oftere om det kan bidra til at du fortsetter!! Vi trenger bloggen din! ❤️

Nicoline

02.11.2014 kl.10:37

Kristin!! Leser bloggen din nesten hver dag, men kommenterer egentlig ikke noe særlig.. Men du må bare vite at du er et av de råeste kvinnemenneskene jeg kan tenke meg, og dette er uten å ha møtt deg engang! Du og bloggen din inspirerer :D You go giiirl

Anncie

02.11.2014 kl.10:38

Hei Kristin😃 Har aldri kommentert bloggen din før, men tenkte at dette innlegget må jeg få si noe. Er trofast leser av bloggen din, som jeg mener er den BESTE bloggen i Norge 😃 Har ingenting med at jeg er fra Bergen og digger stilen din, men DU gir meg såååå mye inspirasjon i hverdagen. Drit i lister og statistikk , hver den du er, det er jo mye av det bloggen din dreier seg om, kunne si hva du mener, og ikke være en kjedelig A4 person 😃 stå på 👍 stooor klem fra gift, 4 barns mamma som leser bloggen din hver dag 😃

Fredrikke

02.11.2014 kl.10:43

du får IKKE lov til å slutte å blogge! Jeg har nå lest bloggen din i 2 år og den er virkelig med på å gjøre hverdagen mer sprudlende og glad :) Mange fine tips og råd jeg setter veldig pris på :) Du kommer ALDRI til å miste meg som leser, og jeg er ikke alene om å synes det :) Det du gjør betyr mye for meg og andre, og selv om du ligger på 22. plass er jo ikke det dårlig i det hele tatt! Takk for at du blogger, takk for all den tiden av livet ditt du legger i bloggen, takk for at du deler og tusen takk for at du er deg! <3 Du er så rå og bra Kristin! Håper du nyter tiden med mannen :) klem fra meg

Therese

02.11.2014 kl.10:43

Bloggen din er fantastisk! Klem fra Therese :-)

Cathrine Nilsen

02.11.2014 kl.10:44

Men Kristin daa :( :( :(

Men jeg skjønner det vel egentlig, du trenger lesere for at det skal gå rundt. Men jeg fatter faktisk ikke hvorfor du ikke har flere lesere enn du har, for det fortjener du virkelig! Får bare håpe du blir her lengee enda ♥

Emilie Norman

02.11.2014 kl.10:48

Kristin, du må aldri slutte å blogge! Bloggen din er helt fantastisk! Jeg titter innom bloggen din hver eneste dag, om jeg har tid eller ikke, for jeg må bare se om du har lagt ut et innlegg, og hvis ikke så leser jeg gjennom gamle innlegg, for du skriver så utrolig bra! Du er ikke som de alle andre bloggerne, og det liker jeg! Så stå på, Kristin <3 Du er sterk!

celina

02.11.2014 kl.10:52

Neineinei kristin, du må ikke engang tenke på å slutte med denne flotte bloggen din! Det er du som får oss gråmuser til og tørre og velge litt mer fargete klær, det er du som får oss til og kunne tørre å prøve litt mer :) det er du som gjør så jeg får inspiradjon i livet! Alle har en litt downer periode med inspirasjon.. men det kommer seg! :-) du er ei jente som burde hatt ri leilighet på hawai så du kunne bodd der om vinteren for og gi oss andre inspirasjon til og tørre selv mot mørke tider:) selv om høsten og vinteren kommer trenger man ikke kutte ut fargerike omgivelser :) bare gjør det du føler for så kommer inspirasjonen tilbake! Og ikke tenk på det med topplisten.. hvem bryr seg:) du er på toppen på min liste uansett, klikker meg inn på bloggen din flere ganger om dagen og ikke bare for og sjekke om det har kommet nye innlegg, men også for lese de andre om igjen og se på dine flotte bilder! Stå på flotte deg!

Gro

02.11.2014 kl.10:53

Jeg så den kommentaren og tenkte "WTF?!". Du har jo nettopp servert oss masse fargerike og inspirerende innlegg fra LA, skal du lissom skjerpe deg? Ble litt provosert altså. At du er på 22. plass bør ikke bety noenting, da er det bare en hel del med mennesker som ikke har fått øynene opp før bloggen din enda.

Håper du fortsetter med bloggen din, det er et lite høydepunkt i hverpagen å lese nye innlegg fra deg :)

02.11.2014 kl.10:55

Skjønner veldig godt at du blir frustrert, men ikke glem hvor mange det er som kikker på bloggen din hver dag. Det er kanskje ikke like mange som før, men det er søren meg mange. Du skriver fantastisk bra, og gir inspirasjon og glede til mange.

Men har du det bra for tiden? Du virker litt sliten? Husk og ta vare på deg selv!

Klem fra meg, og skal titte innom bloggen en ekstra gang for deg. Så skal vi få bloggen din opp på toppen igjen! klemz <3

Guro

02.11.2014 kl.10:55

Kjære Kristin! Du er fantastisk, og du inspirerer meg hver dag! Før var jeg all black i klesveien, men nå tør jeg å finne frem fargene som det blir fler og fler av i klesskapet. Du må for all del ikke fortsette å blogge hvis du ikke liker det lenger, men jeg håper at du finner motivasjon og inspirasjon til å fortsette. For bloggen din er et høydepunkt i hverdagen, her kan jeg drømme meg bort fra det grå og kjedlige, og det er helt magisk å se alle de fantastiske bildene dine! Klem i fleng til fargerike fantastiske deg! <3

Camilla

02.11.2014 kl.11:00

Er skikkelig glad for at det er så mange fine kommentarer over her:-) Sier meg enig! Du er så flink og det er bare merkelig at du ikke er på topp 5 med kvaliteten du leverer her inne.

Kristin

02.11.2014 kl.11:05

Kjære Kristin! Selv om jeg ikke kommenterer så ofte, er jeg innom bloggen hver dag og setter pris på alle inspirerende innlegg og bilder. Ikke bry deg om statistikken, dine trofaste lesere følger deg uansett! Hvis du gir deg med bloggingen, kommer det til å bli en trist og grå bloggverden :/ Vi trenger deg, ditt sprudlende vesen og din fargerike hverdag! You go girl, du gjør en fantastisk jobb, og vi setter pris på deg♡ Stor klem fra meg, og ønsker deg en flott søndag!

Susannecasandra

02.11.2014 kl.11:08

Kristin !! Ikke slutt å blogg. Du har fortsatt mange som er inne på bloggen din å leser vær dag, men Kansje ikke legger i gjen kommentarer i vært innlegg. Men de er der. Som mange flere sier her så gir du inspo å ider til så mange folk. Jeg Synnes rett og slett at denne herre topp lista er helt tåperslig. Men det må vel bare være sån at de med silikon å de som prøver å legge skull på de negative sidene med seg selv skal være "gøyere" å lese. Men det er de apsulutt ikke. Jeg personlig synnes det er mye gøyere med din blogg. Å jeg vet at det er mange andre her ute i verden som mener det samme som meg. Ser du noen andre av topp bloggerene som har for pokker greid å lage egen nettbutikk som driver aleine ? Nei ingen. Bare du! Du går fullt inn får ting du har lyst til. Jeg har lest bloggen din i 2 år snart 3. Jeg må alltid innom får å se på de gøye innleggene dine :) håper du får en fin dag sammen med dennis før han reiser :)

Ida

02.11.2014 kl.11:21

Du har kvalitet og et særpreg over bloggen din som veldig få andre blogge på topplisten har!! Jeg har fulgt bloggen din så utrolig lenge og blir stadig inspirert av det ene innlegget etter det andre. Keep going!! DU ER RÅ KRISTIN!

Anne-Lise

02.11.2014 kl.11:24

Nydelige, herlige, gode Kristin<3 Har ikke kommentert så ofte, men er innom bloggen din hver eneste dag og ofte flere ganger for dag. Du er til STOR inspirasjon og jeg blir i godt humør av din blogg! Stå på! Du er et arbeidsjern!:)

Sanne

02.11.2014 kl.11:32

Har tatt meg i å lure på, ved flere anledninger, hvorfor du ikke er lengre oppe på blogglisten. For er det én blogg som faktisk skiller seg ut og gir litt inspirasjon, så er det din! Du skriver så utrolig bra og "laidback", om jeg kan si det på den måten, noe jeg digger. Bloggen din er dermed fast rutine i hverdagen, og jeg synes det er like artig HVER gang jeg er innom. Så du trenger virkelig ikke å skjerpe deg; det er sånne nettroll som legger fra seg slike kommentarer som du nevnte i blogginnlegget ditt. Fy, noen folk burde skamme seg! Så STÅ på videre, for du inspirerer meg og en hel haug andre hver eneste dag med fargene, bildene og den herlige skrivemåten din hver eneste dag!

Hanna Halvorsen

02.11.2014 kl.11:34

ikke slutt å blogg! Elsker hver gang jeg ser at du har skrevet et nytt innlegg. Du skriver morsomt og inspirerende. Det at du skriver så ekte, liker jeg veldig godt. At du ikke setter på en bloggmaske som mange andre, for å vise at livet deres er perfekt. Når du ikke har det bra, skriver du det. Det får meg til å føle meg mer normal, istedenfor å sammenligne med en perfekt blogger. Da hadde jeg følt meg så mislykka i forhold. Den gangen du skrev om at du ikke gadd å vaske leiligheten, og det kakestykket på gulvet du aldri gadd å plukke opp. Da lo jeg meg ihjel. Det er så typisk meg å. Og at alle ikke er så pripne er jeg veldig fornøyd med. Jeg blir glad av å lese innleggene dine, og du setter mye farge i min hverdag! Du har inspirert meg mye i klesveien og jeg har turt å gå med fler "crazy" klær, og ikke bare følge strømmen. Ville vært veldig merkelig om jeg ikke fikk lese noen av dine fantastisk inspirerende og ekte innlegg framover. Jeg hadde syntes det ville være utrolig synd om du måtte slutte. Det går isåfall an å ikke skrive like mange innlegg hver dag, slik at du ikke bruker hele livet på det når du ikke får noe i gjengjeld. Håper det ordner seg for deg. Jeg heier på deg!

02.11.2014 kl.11:35

Aldri slutt! Du gir meg inspirasjon i en grå hverdag. Du er en morsom og herlig person. Bloggen din er helt super.

Izzy

02.11.2014 kl.11:37

Nei, denne bloggen må bli!! Det er jo en av de eneste bloggen i norge som føles ekte, og som man kan smile av :-) Jobber selv i avis, et yrke hvor man får tilbakemeldinger titt og ofte, så kjenner igjen følelsen av å få et lite stikk når noen ikke er fornøyd, men slik er det bare. Enkelte mennesker har bare nødt å lire av seg negativitet.

Husk, du ble ikke folkets favoritt uten grunn! Det er ikke noen man nødvendigvis blir av en førsteplass på topplisten:)) Stå på og keep up the good work!

Ingrid

02.11.2014 kl.11:38

Etter et slikt innlegg er det klart at de kommer mange kommentarer om at du aldri må slutte å blogge, for du er så god - og hvis du slutter så mister alle det gode humøret. Alle bloggere som skriver slikt får den responsen..

LIKEVEL - så er det ingen som fortjener å høre det mer enn deg. Jeg tror det at du er voksen (selvom ikke du helt vil innrømme det) og samtidig er så sprudlende, entusiastisk og ungdommelig har stor effekt. Du er så utrolig god til å formidle, også det som ingen andre tør å formidle. Jeg er fast leser, men dessverre altfor dårlig til å kommentere... Men det skal jeg prøve å bli bedre på, for de gode trenger god respons - slik er det! :)

Stå på videre, Kristin - om du orker! Hvertfall blir jeg å lese bloggen din <3

02.11.2014 kl.11:43

Jeg elsker bloggen din! Er så lei alle de kjedelige rosabloggerne, som blogger om de samme kjedelige outfittene! Du gir meg kjempemye inspirasjon og så mye farger i en ellers kjedelig hverdag. Håper du ikke slutter på en stund!

Anne Mette

02.11.2014 kl.11:53

Heilt enig med alle over her !

Du he den beste bloggen som inspirera mej mest . Du hadde fortjent og låge på 1.plassen . Men dessverre så e det rosabloggerne som trona fortsatt . Men en gong blir folk leide av det også . So kanskje en dag sette folk meir pris på personer som dej . En fargeklatt med Glimt i auget ;)

Du e en heilt annaleis blogger og det sette Ej og monge andre så stor pris på !

Men forstår du blir frustrert .

Stå på Kristin !! Du gjer en ufattelig bra jobb <3

Digga dej ! Stor klem

Hanne Kristin

02.11.2014 kl.11:53

Hei Kristin! Duuu, jeg elsker bloggen din. Noen ganger er statistikken bra, andre ganger er den litt dårligere. Men du må huske på at du har Norges absolutt fineste og mest inspirerende blogg. Du er så ærlig og ekte og samtidig kan du inspirere oss på en mye kulere og virksom måte enn noen andre.

Husk at noen dager er grå, noen er fargerike men alt i alt har du oss leserne som ELSKER deg.

Ikke slutt å gi oss den inspoen som vi leserne dine er så totalt avhengige av.

Ingen over ingen ved siden av #kristin4president.

Når all skrytingen er over skal jeg gi deg en liten tilbakemelding på kleskolleksjonen, jeg elsker klærene og stilen og synes det du gjør er dritkult. og jeg vet at det er dyrt og at dette er noe du har skapt selv. Men jeg vil be deg om å vurdere å lage flere forskjellige størrelser på klærene.

Jeg har sååååå lyst på hangover hoodie, men da jeg må ha xl eller kanskje til og med xxl for å få så baggy og kul som jeg ønsker kan jeg ikke kjøpe den.

Så vær så snill å vurder å produsere str XS og Xl og kanskje til og med XXl. du får flere kjøpere av det! Jeg LOVER!!!

Ha en finfin søndag og nyt siste tiden i armkroken på mannen din <3

Peace and Løv

AndreaB

02.11.2014 kl.12:04

Uff dette var jo bare vondt å lese! :'( du er en så fantastisk blogger og blant alle de 8 bloggene jeg leser hver dag er du DEN ENESTE som faktisk skiller seg ut! Har jeg lest et av innleggene dine og starter å lese en annen blogg er det ofte kun innlegget ditt jeg tenker på! Du har noe veldig eget ved deg selv og jeg skjønner absolutt at det ofte virker som dette ikke er verdt det - men jeg håper du skjønner at det er helt feil!

Du skriver så ekte Kristin, Norge trenger en slik blogger i havet av alle rosabloggerne! Håper du blir i lang tid fremover, jeg trenger inspirasjonen fra deg HVER DAG! Hva gjør jeg uten bloggen din?!? Vil ikke en gang tenke på det, DU ER MIN NUMMER ÉN UANSETT!!!!!<333

Miriam

02.11.2014 kl.12:05

Kjenner jeg blir litt sånn ooohhmyyygaaad,bloggen din er den beste av de beste. Det går ikke en dag uten at jeg er innom. Det er gjennom bloggen din jeg finner inspirasjon til hvert eneste dags outfit. La bloggen din vare for alltid ;) Var stolt av deg selv og alt du får til,sammenlignet med andre bloggere så må du være den som er mest trofast,det er ikke en dag uten innlegg. YOU ROCK :)

Lotte

02.11.2014 kl.12:12

Du må aldri slutte å blogge! Jeg er avhengig av bloggen din og det går ikke en dag uten at jeg leser bloggen din. Jeg er ikke veldig flink til å kommentere på alle innleggene dine, men du skal vite det at jeg leser bloggen din hver eneste dag! Du er min number one<3 DIGGER deg Kristin:)

Mira Martine

02.11.2014 kl.12:12

Du kan aldri slutte å blogge! alt du skriver synes jeg er kjempegøy å lese! Du er en av de bloggene jeg bare MÅ lese hver dag! :-D De dritkommentarene er bare å prøve å legge bak seg:-) Tror vi er utrolig mange som absolutt ikke kan tenke seg at du slutter å blogge ;-) Stå på!

Anette

02.11.2014 kl.12:16

Kjære Kristin.

Jeg slenger meg på det mange av de andre sier her. Du er inspirasjonen i en grå hverdag, og jeg har fulgt bloggen siden du var med i paradise hotel (huff, kjente det var litt kleint å si). Når jeg begynte å lese den, så leste jeg meg helt til starten av bloggen din. Du gjør så mye morro virker det som. Du reiser mye rundt, og frister med nydelige bilder fra alle verdens kanter. Jeg vet at jeg ikke kommenterer så ofte jeg heller, men jeg er innom bloggen din hver dag. Og er jeg selv på reise, eller ferie, så er det så morsomt å komme tilbake, for da har jeg masse digg å se frem til.

Jeg har 4 blogger jeg følger fast, og har fulgt fast i mange år. Jeg kommenterer sjeldent til noen av dere, men det betyr ikke at jeg ikke setter pris på dere heller. Men jeg tenker ofte at det er andre som kommenterer, så jeg lener meg litt tilbake på dem.

Jeg håper du finner inspo til å fortsette å underholde oss! Det må vel være bedre med lesere du vet setter pris på deg, og det er de trofaste som kommer igjen dag etter dag, ENN om halvparten av de som var innom, kun hadde vært innom for å slenge igjen dritt i kommentarfeltet?

Nei, Kristin. Du får stå på. Du er ei fantastisk dame, og jeg håper du holder på så lenge du kjenner at dette er noe du brenner for, og virkelig vil! Jeg heier på deg <3

Klem fra Anette (23)

siljepia

02.11.2014 kl.12:16

kjære deg Kristin :)

Du må for all del ikke vurdere å slutte å blogge pågrunn av statistikk og at det er en person som kommer med en slik lite fornuftig kommentar og utsagn..

jeg og mange andre vet at du står på hver bidige dag for å lage bra innhold i innleggene dine her på bloggen.

Du må bare fortsette som du gjør , og jeg skal innrømme at jeg har vært dårlig på å skive kommentar i det siste. jeg skal nå ta meg sammen og slenge inn en kommentar mye oftere ,men til slutt så vil jeg at du skal vite at jeg leser absolutt alle innleggene dine og det trur jeg og håper at du vet :)

Stor klem :) Hilse masse til din kjære mor og jon og ikke minst Dennis :)

02.11.2014 kl.12:20

Du må ikke slutte å blogge Kristin!!!

For meg er bloggen din et lysglimt i hverdagen..

02.11.2014 kl.12:22

Ikke slutt å blogg!!!!

Kristine

02.11.2014 kl.12:22

Hvis blogglesere i gjennomsnitt liker å lese om fasade, trening, extensions i alle varianter så er det ikke rart du ikke ligger på toppen av listen.. Du har nemlig en så fantastisk blogg at jeg fatter ikke at ikke flere vil lese en slik som den. Er det ikke mye gøyere med en blogger som snakker fra leveren, som er åpen og ærlig, morsom og inspirerende? Det er nettopp derfor jeg elsker bloggen din, jeg håper du aldri slutter å blogge! Sug til deg alle gode kommentarer og stå på! Stor klem :)

minsin

02.11.2014 kl.12:25

Jeg forstår det er lesertallene du lever av, det er disse tallene som gir deg sponsorer. Men hadde jeg hatt ett produkt jeg ønsket å promotere ville jeg virkelig heller betalt deg, og flere av de andre bloggene som ligger rundt 2000-6000 lesere pr dag, mange av bloggene som er i toppen, de ville ikke jeg at ffolk skulle forbinde mine produkter med. Du fremstår som seriøs , leken og omsorgsfull blogger. Jeg tror mange av dem som pryder toppen av topplisten ikkehar trofaste lesere , som leser for dem er oppriktig innterresert i innholde, sikker på at 75% av leserne kun klikker inn for å se, peke og le....

Fortsett å blogg, fortsett å del, du har mye godt i deg som smitter over på leserene dine :) Hilsen voksen kjerring på over 30 .

Frida Helen

02.11.2014 kl.12:25

Hei Kristin.

Jeg har nå vært fast følger av bloggen din i et par år, og har lest hvert eneste innlegg. Jeg har dessverre aldri vært noe flink til å kommentere, men jeg har alltid fulgt deg. Og du inspirerer meg, Kristin! Du er ikke like overfladisk og rosa som de andre bloggerne. De er selvfølgelig flinke de også, men blogg Norge trenger sånne som deg. Sånne som ikke pynter opp hverdagen så altfor mye, men skriver ting som de er. Du viser at du er menneske du også, og at du kan ha dårlige dager som alle andre. Jeg skjønner at det er umotiverende å skrive når statistikken er dårlig, men uansett så skal du vite at du inspirerer meg! Hver eneste dag❤️

Emilie Andrea

02.11.2014 kl.12:26

Hei!

Jeg må ærlig si at du er den eneste bloggeren som klarer å spre glede gjennom tekst. Du er så positiv i tankegangen og gleder deg over små ting og hendelser som skjer i hverdagen, og det er faktisk en helt unik egenskap!

Hver gang jeg leser en av dine energirike innlegg får det meg til å tenke på alle de små positive tingene som skjer i hverdagen(selv om jeg egentlig er en stor ulykkesfugl :P) Du gir farge og liv til den ellers gråe og faste hverdagen til de fleste her i Norge, og det setter i hvert fall jeg veldig stor pris på! :)

Jeg personlig er veldig glad for at du har en annerledes blogg og at du virkelig inkluderer oss i din hverdag :) Keep up the great work!

Klem fra Emilie Andrea (18)

Charlotte

02.11.2014 kl.12:35

Har aldri kommentert, men leser bloggen din hver eneste dag!! Du må ikke slutte å blogge!! Spørr du meg, er det du som skulle ligget på topplisten! Du gir oss virkelig det lille ekstra, hver eneste dag!!

Tara Andersson

02.11.2014 kl.12:42

Kristiin!! Jeg kommer aldri i livet til å klare meg igjennom en dag uten et fargerikt innlegg fra bloggen din, så ikke tenk tanken engang! Du er helt fantastisk, og du aner ikke hvilket forbilde du er for meg. Gi faen i hvor du er på topplisten, eller hvem som mener hva om bloggen din! Stå på, og ikke gi deg!! Du er super

Stor klem fra Tara<3

02.11.2014 kl.12:53

Jeg er veldig klar for det du har å komme med. Men etter alt for mange år med mobbing så er ikke selvtilliten min tilstede til å skille seg vilt ut. Jeg vil men blikkene skremmer meg.

Jeg trenger en kilde til inspirasjon. Nå er den deg. Kjedelig? Bildene dine har fått meg til å tippe over. Og innlegg har fått meg til å gråte. Ikke fordi de har vært sårbare. Men bare å se hvor langt man kan komme. Om man bare jobber. :-)

Emilie

02.11.2014 kl.13:01

Aldri kommentert en blogg før, men fuck it, jeg prøver.

Jeg er under gjennomsnittet engasjert i blogger, og bloggere for den saks skyld. Men sweet jesus, så engasjert jeg er i deg. Norge trenger en blogg som dette! For makan for et kjedelig og svart/hvitt land dette er. Det er så jævla deilig å se at en tørr å tre ut av "normen", det monotone, og det som ville vært andres komfortsone. For ett inni satans kjedelig land vi lever i, hvor det er om å gjøre og se mest mulig like ut, man skal gå i det og det, ha håret sånn og sånn ect. Vi trenger fler som deg! Og om Norge ikke er klar for det/deg, så gjør de klare! Og jeg ser i kommentarfeltet ditt at du har inspirert mange grå mus rundt om! Når det er sagt, så er en 22. plass ikke dårlig, Kristin. Jeg mener du skulle vært regjerende mester på 1. plass, men i forhold til alle bloggene som fins i Norge, er en 22. plass absolutt ikke dårlig. Tips: flytt til ett annet land, ha blogg der, så kan jeg nesten garantere deg 1. plass.

Haha, jeg har så mye kjærlighet for deg, Kristin! Føler vi er skikkelig buds.

Jeg heter Emilie, er 22 år og kommer fra Oslo, tattoveringer og reise er det jeg lever for. Tror vi egentlig er litt soulmates as. Nå vet du litt om meg og, bare hyggelig.

Stine

02.11.2014 kl.13:02

Lurer fortsatt bloggen din, men Savner outfits. Tror det er flere som gjør det. Ikke bare details bilder. Keep it up gøøørl

Marthe

02.11.2014 kl.13:03

Det er ytterst sjeldent at jeg kommenterer på blogger, noe jeg kanskje burde endre etter dette innlegget...

Ikke slutt med bloggingen, Kristin! Jeg har fulgt det lenge nå, hver dag, flere ganger daglig. Har jeg kommentert før? Vel, kanskje to eller tre ganger, men jeg vil at du skal vite at jeg elsker bloggen din! Jeg er ikke den som kommenterer så mye på innlegg, men tro meg: Jeg leser, jeg ler, jeg gråter og jeg lever meg inn i det. Du skriver ekte og artig, samtidig som du skriver med et språk som gjør det gøy å lese.

Og ja, fargene du bringer inn i hverdagen - De er absolutt fantastiske :-)

Stinejessie

02.11.2014 kl.13:03

Lurer faktisk. Hahah. Leser skulle det stå

hedin

02.11.2014 kl.13:05

Kristin da, ikke gi opp. Jeg leser på bloggen din hver eneste dag. Hver gang jeg er på datan (flere ganger om dagen så sjekker jeg om det har kommet ett nytt innlegg). Kjenner meg veldig igjen i deg. Du elsker farger og det gjør jeg selv. Jeg elsker bloggen din. Drit i statistikken, det er bloggen og innleggene dine som inspirerer meg. Du får hverdagen min mye mer positiv. Vær så snill, ikke gi opp? Hilsen en jente på 25 år som elsker bloggen din :)

Malin

02.11.2014 kl.13:13

Ikke slutt å blogg!!

Du tar så masse fine, inspirerende og fargeglade bilder! Bruker alltid å klikke meg innom flere gangen om dagen for å se om du har blogget mer. Du blogger på en så laidback måte, at jeg føler jeg kjenner deg, haha :)

Nora

02.11.2014 kl.13:14

Ikke tale om at du skal gi opp på det her! De grå og mørke vintermånedene kommer til å bli så satans sure uten fargekladdene dine Kristin! Du skal selvfølgelig gjøre noe du vil og føler deg vel med, men åhh som du kommer til å bli savnet!!!

Linn-Marita

02.11.2014 kl.13:21

For noe tull! Eller altså, forstår hvorfor du tenker slik, men du aner ikke hvor mye bloggen din betyr for meg. Og mange andre! Du gjør hverdagen så mye bedre, med din positive holdning og fargeklatter over alt. Aldri slutt med dette, jeg føler du er som en venninne for meg. Du er fantastisk <3

02.11.2014 kl.13:22

jeg har lest bloggen din fast siden du var med på paradise, og dette innlegget synes jeg var skikkelig kvalmt skrevet. du kan ikke slutte å blogge fordi noen hopper av i svingene, du må komme deg igjennom det. du må bygge deg opp igjen, fortsett å kjempe, ikke bare stikk av og rømm fra problemene dine, for det er det du truet med å gjøre. og det er patetisk. for jeg vet du ikke er på den måten, og innlegget her fikk meg foresten til å føle at ingenting er viktigere en å ligge høyt oppe på lista, det er viktigere med lesere som virkelig bryr deg, en med mange som ikke kunne gitt lenger faen. kvantitet før kvalitet er det du vil ha, og hvis du vil ha masse lesere som gir faen, så skriv det rett ut istenfor å dekke det til med at du har sunket på blogglistene, og at sex spaltene dine er de eneste som gjør at vi fortsatt leser,

du burde foresten skrive mer personlige innlegg, om noe intresant. det er ikke alltid like morsomt å lese om ditt perfekte liv, men alle reisene hvis man har en sykt shitty dag! skriv er innlegg som alle kan føle seg hjemme i

Nikita <3

02.11.2014 kl.13:27

DU er flink! Ikke bry deg om dumme kommentarer :)

Elisabeth

02.11.2014 kl.13:28

KRISTIN!!! Du er best i hele denne verden!!!

Er selv innom bloggen din hver eneste dag og grunnen til det er fordi jeg leser ingen andre blogger enn din! Du skiller deg ut fra resten av "rosabloggerne" og er rett og slett... ja, jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive deg for du er såå sinnsykt herlig. Uten deg hadde denne bloggverdenen blitt kjedelig, for du lyser virkelig opp topplisten. Aldri slutt og blogg kjære deg!

Klem <3

Astrid

02.11.2014 kl.13:32

leser bloggen din hver dag og har gjort det i sikekrt 3 år nå!!!!! du er rå

Ida

02.11.2014 kl.13:34

Huff, nei ikke si noe så trist som at du kanskje skal slutte å blogge! Bloggen din er den beste av alle i Norge, og blogg - Norge trenger en så fargerik, sprudlende og ikke minst inspirerende blogg som din!! Drit i statistikken, du har fortsatt maaange lesere!!

<3 <3

Kine

02.11.2014 kl.13:39

Ikke hør på de som kommer med slike teite kommentarer. Jeg tror at blogglesere, uansett hvor godt de liker bloggen din vil ha tider der de ikke får lest bloggen like ofte eller kommentert like ofte.. jeg merker selv at nå som student er høstsemesteret utrolig travelt og kjekke ting som blogglesing må nedprioriteres litt. Jeg synes du gjør en formidabel jobb med bloggen din! Du inspirerer, gleder og motiverer! Stå på!

Charlotte

02.11.2014 kl.13:41

Neei!!! Eg må ha bloggen din i min hverdag kristin!! :-D du gir meg latter å glede! Eg digge deg!! stå på!!

Klem i fleng!! <3

Marthe

02.11.2014 kl.13:45

Forstår tankegangen din, Kristin. Forstår også at du trenger lesera for at ting skal gå rundt.

For meg er du ein gledesspredar av dei sjeldne, du skriv om kvardagen og lar oss bli kjent med deg. Dei som dr på toppen, klarar eg ikkje bli kjent med. Det er ikkje interessant det dei skriv om.

Bloggnorge trenger slike som skil seg ut, og der er du!

Stine Åsvestad

02.11.2014 kl.13:50

Fortsett med bloggingen! Jeg elsker deg og innleggene dine, og det syns godt at du gjør mye arbeid med å gi oss alt dette. Jeg kommenterer ikke ofte, men jeg leser bloggen din hver dag, og elsker de fargerike bildene og spesielt klesstilen din som er så forbanna rå! For min del spiller det ingen rolle hvilken plass du ligger på på statistikken, jeg leser den uansett, så får de som klager slutte å lese eller bare holde kjeft ;) Love u Kristin❤️❤️

Hanna

02.11.2014 kl.13:54

Du må ikke fokusere på de ytterst få negative kommentarene om din blogging. Hvofor ikke se på alle de positive, som faktisk liker deg for deg? :)

Birgitte

02.11.2014 kl.13:55

Nei og nei!!! Ikke gi opp fantastiske du, hva er bloggnorge uten din fargeklatt? Setter så stor pris på all tid du legger ned for å gi oss trengende, klengete, avhengige lesere noe å feste blikket på. Ingen annen blogg inspirerer og er så ærlig! Ingen andre blogger kan jeg le høyt og hjertelig av og sammen med. Du skinner gjennom innleggene og snakker bergensk inni hodet mitt mens jeg leser - vær så snill å ikke gi opp enda :) tall og statistikker går bare i bølgedaler, slik er det vel alltid.

Annabelle Sørensen

02.11.2014 kl.14:13

Ja, blogg-norge trenger deg! Vi trenger personer som deg. Jeg er så jævla lei av alle de andre kjedelige og sykt norske bloggerne. Sorry altså, men det er sant. Bloggen din er ikke som alle andres, derfor leser jeg din. Jeg har aldri brukt å kommentert bloggen din før (ikke så mye i hvertfall), men jeg har begynt og prøver å kommentere hvert innlegg nå. Du er en fantastisk herlig og sprudlende person som jeg DIGGER! Det er så deilig at det finnes mennesker som deg. Det er mennesker som deg som forteller meg at det kanskje er et håp for menneskeheten igjen. Du er helt utrolig flink å skrive og ta bilder, og bloggen din er utrolig interessant. TAKK for at du finnes, Kristin! Kos deg videre idag <3

Lene

02.11.2014 kl.14:19

Jeg leser bloggen din hver dag, men kommenterer så og si aldri. Men nå synes jeg at jeg burde fortelle deg at du er veldig inspirerende og en fantastisk jente ❤️ ikke gi opp bloggen, du har så mange faste lesere som er veldig glad i både deg og bloggen! Vi trenger litt variasjon og en liten fargeklatt i bloggverdenen:) Klem

Mari

02.11.2014 kl.14:23

DU ER VIKTIG, Kristin!!! Elsker måten du skriver på totalt uavhengig av sexspalten din (selv om den er et fint krydder av og til). Du er spennende og inspirerende i kraft av å være deg! Aldri slutt med det og ikke slutt med bloggen. Kos deg med din kjære Dennis. Stor klem til deg <3

Åse

02.11.2014 kl.14:41

Du er mye mer interessant å lese enn de som ligger på toppen! Bare se alle tilbakemeldinger du har fått over her. Det gir deg kanskje inspirasjon til å fortsette når du ser hvor mye du betyr for så mange? Gi blaffen i statistikk og topplister!

02.11.2014 kl.14:43

Kristin! For ei dame du er! Din blogg er en av få blogger jeg leser, nettopp fordi din blogg er inspirerende og fengende! Du skriver på en morsom men seriøs måte, og skiller deg ut fra andre blogger på en positiv måte! Jeg er innom bloggen din hver dag i håp om at det skal være et nytt blogginnlegg som får meg til å smile og bli i godt humør 😊

Keep on the good work!

Vilde

02.11.2014 kl.14:45

Kristin, bare fortsett akkurat sånn som du gjør! Bloggen din er herlig del av hverdagen min, og sikkert mange andres. Ikke hør på lesere som ber deg ta deg sammen, og ikke bry deg om statistikk. Du er helt fantastisk og flink og du må ikke endre på det :) sexspalten er en bonus, men det er ikke grunnen til at jeg klikker meg inn hver dag!

Line

02.11.2014 kl.14:46

Jeg pleier ikke å kommentere men jeg leser en del blogger og er innom deg ganske ofte. Selv om du skriver at du ikke vil klage, så er det akkurat det du gjør med dette innlegget. Jeg blir litt provosert, for jeg tror ikke helt bloggere hat skjønt sin rolle. Dere tilbyr et produkt, på lik linje med for eksempel aviser og magasiner. Forskjellen er at dere (som regel) bare er en person som står bak. Det betyr selvfølgelig at ting blir mer personlig, men det har dere valgt den dagen dere skrev et blogginnlegg i stedet for å søke jobb i feks et magasin. Som leser av blogger eller "kunde" omdu vil, har ikke jeg noe ansvar for å få deg til å føle deg bra. Du har en åpen nettside der alle kan trykke seg inn, og du skal prise deg lykkelig for at du nå tjene penger på dette. Om jeg lar være å gå inn her, eller la være å legge igjen en kommentar skal jeg ikke få dårlig samvittighet for det. Om fu slutter å blogge? Javel, synd, men det påvirker ikke livet mitt nevneverdig. Så slutt å klag, og prøv å bli bedre.

Hannah

02.11.2014 kl.14:48

Du er en av favoritt-bloggerne mine Kristin, elsker bloggen din! :D

Fortsett med bloggingen, den er super:)

Emma Julie

02.11.2014 kl.14:49

Skjønner deg godt, men du ser oss som kommenterer någenlunde alle innleggene dine og viser interesse, og ønsker deg bare godt i livet! Vi som ikke bare er interessert i sex spalten, men vært innlegg du skriver! Har ikke mer å si en ann du har den beste bloggen jeg har lest. Nyt tiden med Dennis før han drar :)

kristine

02.11.2014 kl.14:53

Av alle bloggene som finnes er det kun din jeg gidder å følge hver eneste dag. Hvorfor? Fordi du viser at selv fantastisk spennende og vellykkede jenter som deg også sliter en gang iblandt. Fordi du er ærlig om hvordan hverdangen din egentlig er (innlegget om hvor forbanna vanskelig det er å stå opp i riktig tid og få gjort det man skal for eksempel! Helt konge!). Og ikke minst fordi du er så fantastisk innspirerende! så TAKK, enkelt og greit!

Estefania

02.11.2014 kl.15:00

Kristin? Altså.. NEEI du må ikke finne på å slutte pga et slikt utsagn! Jeg eelsker bloggen din og jeg blir så glad av å lese og se det du deler. Du er så inspirerende og ikke minst ei eihundrende bra dame. Vi er mange her som heier på deg! Selv skal jeg bli flinkere til å kommentere igjen! Glad i deg. Ønsker deg en riktig fin søndag. Klem i fleng!

Innspoo

02.11.2014 kl.15:00

Kristin du må ikke finne på å slette eller legge ned den urbane måten å vise Norge hvem du er! Jeg er så lei dette blogg samfunnet for er det noen som burde vært øverst så er det hverfall du og mange andre som er enda lengre ned en deg på den helsikkes lista! Du er ikke for ekstrem, men litt og det holder. Gjør som du allerede gjør, for det er kvalitet, det er morsomt, det er urbant, det er helt forbanna rått! Så ikke gå den veien som bloggerene øverst på lista har gjort! Det er en jobb og jobb er jobb! Det tar tid og blogge, jeg har selv prøvd, men du har så mange gode lesere her på bloggen at du må ikke finne på å slutte å inspirere oss haha! Men stå på Kristin, ta deg heller en pause, så ser du nok at du savner det likevel :)

Linn-Therese

02.11.2014 kl.15:23

Neeei, du må ikke slutte å blogge! Jeg leser en del blogger, og din er den siste jeg leser hver gang. Sparer det beste til sist ;)

Fredrikke

02.11.2014 kl.15:36

Du er den enste bloggen jeg leser Kristin.. Min eneste inspo kilde! Det sir litt om blogge Norge, gjør ikke det? Du er den eneste som ikke spyr menigsløse og rosa innlegg her. Vi trenger deg!!!!!

Lene

02.11.2014 kl.15:39

En av de beste og mest inspirerende bloggene jeg vet om! :) Og for å være ærlig så synes jeg ikke 22. plass er dårlig!

Victoria M. Solgaard

02.11.2014 kl.15:45

Du er den eneste bloggen jeg leser fast, hver eneste dag. Hvorfor? Fordi du gjemmer ikke hverdagen. Det er så mange ute bloggsamfunnet som skjuler det som egentlig skjer. Så mange deler den positive hverdagen men legger skjul på det som ikke er altfor bra.

Du legger ut fest-bilder, noe som er sjeldent syn på en blogg. Du er min motivasjons kilde. Du legger ut sprudlende bilder, antrekk som inspirerer meg så mye og du deler den delen av hverdagen som er unik. Måten du skriver på engasjerer leseren så sinnssykt mye. Bloggen din er rett og slett dødskul!

Skal ikke sitte her å skrive at du aldri må legge ned bloggen din, men om du hadde gjort det, hadde det vært trist. Det er din blogg og du vet selvfølgelig best. Det at statistikken din synker litt betyr ikke at den ikke kommer på topp igjen. Jeg rett og slett elsker bloggen din, og den gir meg så mye motivasjon når det gjelder min egne blogg. Du får bildene dine til å se gøyalle ut, og hadde du lagt ned bloggen, hadde det vært veldig trist.

Jeg heier på deg Kristin, keep goin' :-)

Sofie

02.11.2014 kl.15:49

Som mange andre her sier så er det fremdeles veldig mange som setter pris på det du gjør, og jeg er innom bloggen din flere ganger til dagen for å sjekke om det har kommet noe nytt :) Like glad blir jeg hver gang, og syns stort sett hvert eneste innlegg er inspirerende. Grunnen til det er nettopp det at du skiller deg litt ut fra det man ser på som "normalt" her i Norge! Helt ærlig er jeg nok av typen som har rimelig lik stil som alle andre, men noen ganger prøver jeg å skille meg litt ut, og mye av det er takket være deg, da jeg ser hvor mye det gir å ha sin egen stil og egen måte å gjøre ting på!! :)

Selv om ikke alle innlegg er sex-spalte og indre tanker er du en inspirasjon og selv de hverdagslige innleggende har alltid et hint av noe veldig annerledes enn andre blogger og det er nettopp det som gjør at jeg klikker meg inn her hver dag :) Fortsett som du gjør, og de som ikke er her har tapt, for er de som går glipp av noe <3

kristine

02.11.2014 kl.15:58

for å vere heilt ærlig Kristin.. så har du den beste forbanna bloggen i Norge! Du har liksom alt!! amazing interiør, heilt RÅ stil, inspirerande bilder og jammen kan virkelig dama å skrive og formulere seg og. Innlegga dine har ofte innslag med god humor(viktig), og det er ikkje ofte du har reklameinnlegg, men jammen er dei bra og! Eg har aldri kjeda meg når eg har klikka inn på bloggen din (fleire gang om dagen)!! .. Så det har alltid forundra meg at du liksom ikkje er på toppen på blogg.no? Det seie berre meir om dei som lese blogg, enn om deg. du er RÅ!

Readninggirl20

02.11.2014 kl.16:01

Jeg leser blogg din daglig og synes du er stor inspirasjon, Hadde synes det var kjempe trist om du slutter å blogge. Jeg liker st blogg din er full av gode innlegg og lese den hver dag uansett innlegg og synes du gjør en kjempe bra jobb. ikke la slike kommentarer, ødelegge dagen og blogg din. Jeg ønsker meg at du forsetter og jeg skal forsatt følge med. Ønsker deg en fin søndag :)

Mally

02.11.2014 kl.16:17

Du har den mest inspirerende bloggen EVER!!

Så drit i hva folk måtte mene, du skriver en blogg hvor du bestemmer innholdet. Du viser det som engasjerer deg, og med ditt engasjement inspirerer du mange..

Jeg har lest bloggen din hver dag i veldig lang tid, og noen ting er kanskje ikke like interessant, men alle kan ikke like alt.. Jeg synes du er super, og herregud så herlig og ærlig du er!!

Fortsett som du gjør du✌️

Kimberly

02.11.2014 kl.16:42

Kjære Kristin!

Det er leit å høre dette, og det er svært irriterende at folk kommenterer slike dumme ting! Bloggen din er fantastisk, og ikke bare pga sexspalten din! Ikke hør på disse idiotene, inspirasjonen du bringer til oss lesere hver bidige dag er mye mer en bare en artig tekst om sex. Du er fantastisk, kreativ, morsom og ikke minst interessant. Fortsett som du gjør, så håper jeg Norge kan forstå hvor jordnær og ekte du er, for du fortjener virkelig en plass på toppen. I mine øyne er du på 1.plass. Du er et stort forbilde for mange og jeg digger deg!

Stor klem fra meg!

Karoline E.N

02.11.2014 kl.16:51

Hei søte du :)

Jeg vil bare si at denne bloggen gir meg alltid et stort smil om munnen hver eneste dag med alle disse herlige fargerike bildene, den morsomme teksten, dype innlegg og awesome antrekks bilder. Denne bloggen gir meg mye energi og masse inspo hver eneste dag! Jeg er ikke flink til og kommentere og det fordi j ikke alltid vet hva jeg skal skrive, men innom bloggen din er jeg hver eneste dag! Denne bloggen er inspirerende med eller uten sex spalte og skrive noe som at du skal skjerpe deg er ingen riktig måte og si det på.. For den energien og fliden du legger i denne bloggen er helt fantastisk og jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre uten denne fargerike og herlige bloggen der du Kristin, har all credden for at den finnes. Så 100 ganger hurra for deg <3 jeg håper du tar sånne kommentarer som en pose med møkk og kaster den.. Du er rå og jeg vil bare gi deg en KLEM, for at du er du! fortsett og vær deg, for du redder mange med denne herlige bloggen!

Victoria

02.11.2014 kl.17:28

Vel, jeg vet ikke om du har lagt merke til meg før, men jeg har fulgt bloggen din siden desember 2011, så det er snart hele TRE år siden jeg klikket meg inn første gangen...wow, som tiden flyr. Jeg har alltid hatt sansen for deg; bildene du poster, ordene du bruker og måten du bruker de på, stilen din ++. Fargene du tilsetter hverdagen min er så fantastiske - for du fyller faktisk dagene mine med farger, her jeg sitter hjemme (nesten) hver morgen. Det er UBESKRIVELIG deilig å kunne klikke seg inn på en blogg, og KUN få positivtet og "bright colors" i fleisen, i steden for silikonpupper og drittsnakking om andre mennesker.

Jeg ser på deg som et tvers gjennom GODT menneske, og jeg håper så inderlig at du fortsetter med det du gjør. Jeg håper du ikke legger fra deg drømmen om å leve av blogg og nettside, og sist (men ikke minst) håper jeg du kan fokusere på det fine; stå-på kommentarene, de gode vennene dine, den flotte kjæresten din, den herlige familien din.... BAD i godhet ♥

02.11.2014 kl.17:31

Nei, ikke slutt! Vi trenger en daglig dose Krsitin og dine fargerike, kreative og ikke minst inpirerende innlegg! Ikke gi opp, du er best!! <3

02.11.2014 kl.17:53

Du må absolutt ikke slutte! Elsker litt farge! Leser innom hver dag og setter virkelig pris på en blogg som er Skikkelig gjennomført! Stå på

Caroline

02.11.2014 kl.18:38

Du og bloggen din er fantastisk Kristin!! Ekte, ærlig og så fargerik!! ;)

Don't stop, just keep going dear.. <3

Elina

02.11.2014 kl.18:48

Hei, Kristin!

Jeg er en av de bloggleserne dine som er alt for dårlig til å kommentere, men nå gjør jeg det likevel.Du må for guds skyld ikke slutte å blogge!Jeg elsker bloggen din, og jeg elsker deg! Det du skriver er ekte, og du legger ikke på noen slags "falsk fasade" som mange andre bloggere gjør på det de skriver. Jeg vil også tro at det er en litt eldre generasjon som leser bloggen din enn f.eks leserne til Sophie Elise. Jeg tror også det er flere i den yngre generasjon som leser blogger enn hva de som er litt eldre gjør. Det jeg prøver å si er at det er mange fjortisjenter som styrer den forbannede blogglisten. Jeg synes du skal prøve å gi litt faen i den listen, selv om det sikkert ikke alltid er like enkelt.

Du skriver så ekte, og jeg føler jeg virkelig kjenner deg. Stå på videre Kristin, jeg digger deg!

<3

Katarina Sandvik-Olsen

02.11.2014 kl.18:53

Huff da, jeg hadde ikke engang merket at du var så langt nede, leser bloggen din fordi jeg elsker den, og kan den naturlignok utenatt så trenger ikke lete for å finne deg. Men du har en helt fantastisk blogg, elsker at du skiller deg litt ut, og rett og slett gir Norge en liten fargebombe! Hvis du skulle vurdert å slutte håper jeg virkelig det blir en stund til, men det er jo selvsagt opp til deg. Men jeg personlig gleder meg alltid til å komme innom og lese noen supre innlegg, bli inspirert og drømme meg litt bort fra min ellers kjedelige hverdag. Du og bloggen er hvertfall helt supert, veldig glad for at jeg kan komme hit for en liten pause!

Klem<3

Michelle, hemmelig fan

02.11.2014 kl.19:04

Hei! Alt handler ikke om å være best, men å like det man driver med. Jeg har to blogger jeg leser fast, og en av de er din. Jeg leser den fordi jeg liker å få litt fargerik inspirasjon i hverdagen! Fortsett å skriv, det er mange som trenger dine fargerike innspill i hverdagen sin. Du lyser i hvertfall opp min hverdag. Betyr ikke det noe?

Karoline

02.11.2014 kl.19:20

Ikke slutt å blogg! Har lest bloggen din tidligere, men mista litt interessen en stund men er tilbake igjen nå, og syntes den er mye bedre nå!! Virker liksom litt som du kanskje har blitt litt mer "personlig", greier ikke helt sette fingeren på det, men syntes hvertfall den har blitt kjempebra!

Og jo, det da jeg ikke skjønner et at bloggere (som f.eks tcmn uten å nevne noen) som blogger sånn 1 gang i uka greie, ligger over deg på lista som blogger 2-3 ganger om dagen? Det jeg tenker, er atttt de som ligger øverst på topplista ligger der fordi de skiller seg veldig ut i en eller annen måte. Ikke at du ikke skiller deg ut, men kanskje ikke så mye, eller på den måten som flest "interesserer" seg for. Se på noen av de da. Mamma som 14-åring, pupper som ikke ligner grisen, lepper man kan bruke som spisebord, og generelt, ja, folk som skiller seg ut. Prøver ikke å si at du skal forandre deg, ikke i det heletatt, men bare min teori om hvorfor du kanskje ikke ligger øverst da.

Måten du blogger på er jo sikkert grunnen til at du har veldig trofaste lesere også, at den er litt sånn for "spesielt interesserte". Den er liksom ikke like generell som de andre muligens.

Ikke spør meg hva meninga med kommentaren var, hakke peiling, men jeg vil hvertfall ikke at du skal slutte å blogge!!

Bella

02.11.2014 kl.19:21

Kristiiiin! Jeg bare elsker bloggen din! Du er vakker, naturlig pen og naturlig sexy!Du har en mann som man klart ser at han elsker deg til døden. Hvis man har alt det du har så drit i første plass på bloggen, det er bare et tall. Folk elsker deg fordi du er ærlig og sier det du har i hjerte. Det har jeg lagt merke til siden paradise, men hvis det er til noe trøst så er du den beste bloggern i hele verden assa! Stor klem <3

Iselin

02.11.2014 kl.19:32

Du får ikke lov til å slutte og blogge. Det er dessverre ikke innafor hos meg. Dette er min escape fra hverdagen og min motivasjon til å kunne skille meg ut blant de andre på skolen. Jeg er den eneste av min gamle og nye vennegjeng som kan gå med caps og fargerike klær på skolen, takket være deg! Jeg ser så forferdelig mye opp til deg Kristin, at du aner ikke. Jeg kommer til å fortsette å lese denne bloggen helt til du ikke orker mer, men du skal ikke gi det før på leeenge. Tenk over hvor mange jenter du har inspirert, jeg er ganske så sikker på at jeg ikke er den eneste som føler slik jeg føler ovenfor deg. Du er amazing, rett og slett fantastisk, og uten deg hadde jeg vært ennda en person i mengen som går med grå genser og converse. Jeg vil ikke være den personen, jeg liker slik jeg har blitt nå. Så STOR takk til deg og dine innlegg på bloggen. Du reddet meg og kommer fortsatt til å være mitt store forbilde og rollemodell. Igjen, du er fantastisk Kristin!

StyleConnection

02.11.2014 kl.20:26

Karoline: Vet du, Karoline? Den kommentaren var skikkelig god <3 Takk!! Du har veldig rett i det du skriver her! Stor god klem til deg

monica

02.11.2014 kl.21:10

Hei! Jeg kommenterer aldri men leser hvert bidige innlegg du skriver, syns ikke du skal slutte å blogge, tvert imot syns jeg du skal ekspandere, begynn å skrive hele teksten på engelsk også slik som andre bloggere, så får du en global blogg og slipper å føle irritasjon over Norge, den begrensningen setter du jo selv ved å kun skrive på norsk. Google translate er for irriterende å bruke for de fleste, en blogg skrevet på både morsmål og engelsk gir flest lesere, evt. kan du ha sånn flaggikon som hjemmesider har hvor man kan velge norsk eller engelsk :-) Du er nemlig for bra til å la landegrensene begrense deg, det er jo det du prøver å lære oss, å ikke begrense oss men å se muligheter istedet! Du har laget dette hinderet i hodet ditt hvor Norge er problemet, så løs det da, i ekte Kristin-ånd, you are no quitter! :-)

Ingrid-E

02.11.2014 kl.21:15

Kjære Kristin, du er så fantastisk! Jeg gleder meg til å lese bloggen din hver dag. Elsker at du er så fargerik! Toppliste?? Jeg kommer ikke på at det finnes en toppliste en gang. Jeg leser bloggen din fordi jeg digger personligheten din, at du er så ærlig og fordi du skriver så utrolig bra! Ikke fordi du ligger på plass nr. 1, 5, 22 eller 100! Hvilken plass du ligger på på topplisten bryr jeg meg svæært lite om. Blir inspirert av deg hver dag, og jeg er ikke den eneste som blir det. Håper virkelig du ikke mister motivasjonen til å blogge pga. slike kommentarer. Stå på videre! Du er et forbilde :)

Love you <3 Stor klem!

Anniken

02.11.2014 kl.21:31

Vakre, nydelige og herlige Kristin <3 Jeg kjenner at dette gjorde litt vondt å lese! Hvis du slutter å blogge så har jeg faktisk ikke noe å glede meg til hver bidige morgen, jeg har ingen som gir meg tonnevis med inspo hver uke og jeg har heller ingen som får meg til å smile eller le hver gang jeg er på mobil eller pc. Du er rett og slett en himla stor del av hverdagen min og hvis du forsvinner så blir jeg veldig lei meg.

Jeg merker at du er elsker dette! Du har en ekte lidenskap for det du gjør og det vises så sterkt gjennom bloggen din. På denne såkalte bloggtoppen så er det ikke én som fortjener å være på topp høyere enn deg! Det er et fåtall på den toppen som skriver godt eller har interessante innlegg, det er noe helt annet som trekker lesere og det er trist, men sant. Du er så ekte og ikke minst ærlig, Kristin og det er kun to av hundre ting jeg digger med deg.

Kristin! Du er magisk og vi trenger deg! Mange varme klemmer til deg <3

Linnea

02.11.2014 kl.22:05

Du er ikke som alle andre, det har jeg og mange andre visst helt siden innsjekk på Paradise! Bloggen din er et paradis. Bare se over her på hvor mange som aldri før har kommentert, men som blir inspirert av deg hver eneste dag, det er så flott å lese. Hvert innlegg som dette, som har en dypere mening, leser jeg alle kommentarene til. Jeg elsker å få med meg alle kommentarene, både dårlige og bra, akkurat sånn som du leser de. Ser at noen av leserne dine også er flinke til å mimre, som tilbake til det kakestykket du ikke gadd å plukke opp fra golvet, hahaha det er jo helt fantastisk. Du gir oss så mye Kristin, og jeg så at en over hadde kommentert at livet dens ikke hadde nevneverdig blitt forandret... Kjøss meg i ræva. Bloggen din er den bloggen her i Norge som faktisk hadde fortjent å ligge på den 1.plassen, men for min del kunne blogg.no bare skrinlagt hele listen, ærlig talt. Til forskjell fra deg tilfører ikke disse rosabloggerne noe til samfunnet. Jeg som mange andre heier på deg! Og det er slett ingen dårlig idé å ekspandere, som monica over her foreslo. Leser bloggen din hver gang jeg har mulighet. På grunn av videobloggene dine og Paradise vet jeg jo hvordan du snakker, og jeg leste at noen hadde kommentert at de leste innleggene dine på bergensk inne i hodet sitt, og det gjør jeg også faktisk, hvis det ikke er altfor lenge siden jeg hørte deg på video. Jeg plager også venner og familie med å sammenligne ting som skjer med ting du har opplevd, og det er ikke sjeldent de hører "du vet hun bloggeren, Kristin, jeg leste på bloggen hennes at...." hahah må le når jeg tenker på det. Du betyr veldig mye for meg, og jeg føler at jeg kjenner deg. For MEG hadde det betydd noe om du sluttet å blogge, og det er ikke et av juleønskene mine i år. Vil lese bloggen din til evig tid <3 Loveuuu

Klem fra Trysling på 18 år som håper å få se deg på dette fjellet en gang!

Henriette

02.11.2014 kl.22:07

Jeg ble så trist når jeg leste dette innlegget. håper den som kom med kommentaren har litt dårlig samvittighet for det var slemt! snakk om å ha forventninger til folk! Jeg syntes du er kjempe flink, jeg klikker meg innom hver dag, ofte flere ganger om dagen også fordi jeg er avhengig av å lese de fantastiske innleggene dine. du gjør en super jobb, som du skal være stolt av. det håper jeg du er også! Håper ikke du slutter ennå og lar dette påvirke deg i så stor grad at du legger opp tidligere enn du hadde tenkt. du mister ikke meg hvertfall!

Mange gode klemmer til deg <3

Linnea

02.11.2014 kl.22:10

FORRESTEN!!! Jeg så på videobloggen på Belindas youtube-konto "Kristin gjør ting hun ikke kan" i kanskje forrige uke.. Da du skulle lage mat, og valget falt på sushi! Hahahaha for en video, jeg måtte bare se den flere ganger og vise den til alle venninnene mine. For en dame du er! Elsker å se sånne videoer av deg, der er råbra! Savner det litt <3

Malene V

02.11.2014 kl.23:35

Hei Kristin.

Det virker som om du trenger en oppmuntring, og det fortjener du. Det er ikke ofte jeg kommenterer innleggene dine, men jeg leser bloggen din hver eneste dag!

For meg er du den beste bloggeren vi har i Norge, du er unik! Jeg elsker at du ikke fremstiller livet ditt som helt perfekt, slik som resten av bloggnorge gjør. Din fargerike og fantastiske stil, og ikke minst smilet ditt, gjør dagene lettere og inspirerer mange, i hvert fall meg! Du rocker hele bloggverden! Ikke bry deg om statistikken, for meg så er du akkurat god nok som du er og det er bloggingen din også.

Jeg vil i hvert fall lese bloggen din til døden skiller oss ad.

En stor klem til deg <3

Martine S

03.11.2014 kl.01:26

Hei på deg snupp! :) du må ikke finne på og legge ned bloggen din, da mister vi ei blogger som er enestående, snill, ærlig, inspirerende! Det finnes INGEN bloggere som er i nærheten av deg, du er som sagt helt enestående, Kristin! Du er så real, flink til å skrive og sette ord på ting! Men jeg kan forstå at tanken har streifet deg når du får slik kommentar.

MEN, kjære vakre deg, tenk at dette er kun EN person av de mange tusen leserne dine. Hun kan neppe ha fulgt med på bloggen like lenge som vi faste lesere har gjort. Se bortifra den kommentaren, for du trenger absolutt IKKE ta deg sammen! Jobben du legger ned på denne fine bloggen er totally amazing! Du gjennomfører med glans fra punkt til prikke. Vi setter så utrolig STOR pris på deg! Og å lese denne bloggen gjør meg sykt glad. Har jeg en litt grå dag, og klikker meg inn på bloggen din, blir humøret mitt SÅ mye bedre! Jeg har ikke ord, Kristin, men.. Jeg håper du forstår at jeg elsker bloggen din, og all jobben du legger ned for alle oss lesere.

En stooor bamseklem fra Martine som digger deg!! :*

R

03.11.2014 kl.14:36

Jeg har ikke lagt merke til at bloggen din har gått ned, på ingen måte. Jeg føler heller ikke at du har slappet av med den, så fortsett den veien du vil, det er jo derfor vi leser.

STOOOOR KLEM

Wenchis

03.11.2014 kl.14:52

Yo!

Leser bloggen fast, men kommenterer aldri. Måtte dog gjøre det nå.

Snakker om deg til venninner når vi er ute og shopper:'jeg leser en blogg, og hun har så sykt kul stil, sjekk den ut!' hele tiden :P haha,må le av meg selv, høres jo ut som en besatt fjortenåring. Sannheten er at jeg er ei 'voksen' jente på 28år. Ingen blogger er som din, og jeg henter MYE inspirasjon her. Når jeg ser bilder, så tenker jeg ting som, phu, det er innafor å gå med lue hele året selv om man er snart tredve. Man kan være pokker så feminin, selv om man har litt guttete og tøff stil.

Du er jo like gammal som meg, og det er herlig å se at det er fler som sier; du trenger ikke bli ei gammal kjerring selv om antall lys på bursdagskaka forteller deg at du begynner å bli det.

Nei, ikke legg ned bloggen. Du har nok sikker mange unge lesere, men du er viktig for oss litt opp i årene også, som ikke gidder sånne som nå ligger på topplista!

Heia heia!!

Anne-Beathe :)

03.11.2014 kl.17:41

Du må ikke finne på å slutte med bloggen!

Nå er ikke jeg den som er mest ivrig i kommentarfeltet, men du skal vite at du har den eneste bloggen som jeg faktisk leser fast. Etter uker på reisefot, bruker jeg faktisk flere timer på å gå igjennom de gamle postene dine, bare for ikke å gå glipp av noe! :) Stå på! :D

Karina

03.11.2014 kl.21:25

Jeg har leitet nettet opp og ned for å finne flere blogger som er like fargerike, vittige og inspirerende som din, men har så langt ikke funnet noe som kommer opp på samme nivå. Du og din blogg er unik Kristin, og vi trenger deg blant alt det monotone som topper "den forpulte statistikken".

Det er din blogg som alltid er først på leselista mi.

Det er dine videoblogger av deg og Dennis som jeg og min kjæreste ler oss i hjel av - fordi vi kjenner oss så godt igjen

Det er din blogg jeg alltid titter innom vist jeg trenger inspirasjon når jeg skal ut å shoppe

Det er din blogg som har fått meg til å smile selv på dager der alt annet er dritt

Til helvette med statistikken, vi som leser bloggen din DIGGER deg din herlige fargeklatt <3

Ida Sofie Eneberg Auraaen

04.11.2014 kl.18:40

Trist at du får kommentar som dette. Jeg synes du har helt rett i at du er en annen blogger enn vanligvis av de som ligger på topplisten, men jeg ELSKER å lese bloggen din. Du gir meg masse insperasjon med fagerike og flotte bilder :) Du er veldig flink, uansett om du ligger på 1.plass eller 30.plass! :)

Monicishi

04.11.2014 kl.20:20

Jeg har tatt meg selv i å hoppe over et innlegg du har skrevet, og det var det der du reklamerte for shampoo. ETT inlegg, et innlegg som du tjener penger på for å reklamere, som må til, men som for meg er veldig uinteressant. Det betyr at jeg hopper over 9/10 innlegg på andre blogger, eller jeg leser forsåvidt ingen andre blogger enn din egentlig, og du skjønner vell kanskje hvorfor:)

Poenget jeg prøvde å komme fram til var: Det er deilig å lese bloggen din, den er fargerik og inspirerende, det inneholder humor, ærlighet og klær i min stil, som jeg har råd til. Så fortsett med det, vær deg selv :)

Tattavkvinnene

05.11.2014 kl.01:08

Oi, for en kommentar å få slengt i trynet. Jeg synes ikke den var fortjent i det hele tatt, du har en variert og god blogg med innhold som inspirerer selv på de gråeste dagene. Jeg har lest bloggen din i veeeldig lang tid, helt siden du var med på Paradise Hotel, men så gikk det en liten peridoe hvor jeg nesten ikke leste en eneste blogg, men jeg er så glad jeg fant tilbake til bloggen din <3 Du har virkelig kvalitet på det du publiserer og det kan virkelig ikke alle toppbloggerne skryte av! Bildene dine er amazing og du skriver så lekent og lettlest. Nei, hvis ikke din blogg klatrer seg opp på topp 10 snart så skjønner jeg ingen ting :(

Kjersti

07.11.2014 kl.16:07

Du kan jo prøve deg å slutte!! HAHA, eneste bloggen jeg leser! :-)

Sånne kommentarer fortjener du ikke!

Skriv en ny kommentar

hits