BERGEN WEEKEND

//Sponset opphold

Hei og god lørdag, fininger ♥

Hvordan er formen etter gårsdagens Halloween fester? Er det noen walk of shames i dag iført kostyme?? Hhaha, det må jo nesten være verre enn walk of shames på 18.mai. 

Vi er i Bergen.. Regntunge men deilige Bergen, for i dag står bryllup på planen, og i går dro mamsen, Jon, Dennis og jeg til verdens fineste by for å lade opp til dagens vidunderlige program. Det er min kjære kusine som skal giftes bort, og vi gleder oss alle mann til både vielse, middag og en fantastisk fest. Morgentimene har gått med til en real hotellfrokost her på herlige Scandic Ørnen, og ingen ting er hyggeligere enn å nyte en lang og god frokost i godt selskap. Vi fikk nesten følelsen av å være på "hytten" i Spania, og jeg setter altså så uendelig stor pris på tiden jeg får med familien. Herlig!

Nå slapper vi av her på rommet før vi skal gå i gang med stryking av bunadskjorter, for antrekket for kvelden er nemlig bunad. Det er faktisk det vakreste plagget som finnes, og det blir jaggu bunad på mannen også. OMG! Jeg EEEELSKER menn i bunad, det er faktisk noe av det fineste EVER, og Dennis i bunad?? *sikle, sikle*.. Da er han faktisk så fin at jeg begynner å rødme.

En oversized flanellskjorte og kaffe er perfekt akkurat nå, og nå koser jeg meg skikkelig, selvom jeg kjenner at det å være tilbake i Norge suger ut all inspirasjon. Selvom jeg elsker landet vårt, er det ikke det mest inspirerende landet for oss kreative sjeler. Det er matt og fargeløst nå på grå og regntunge høstdager, og jeg savner det å bli inspirert i det sekundet jeg går utenfor døren. 

Er det én ting jeg skal gjøre fremover, så er det å både kle meg i farger og ikke minst invitere fargene tilbake til leiligheten. En fargeløs tilværelse passer meg langt opp i rassen, og jeg er så luta lei av Instagram for tiden.. Det er pokker ta ikke én farge å se på en eneste oppdatering.. Alt er grått og beige og trist og kjedelig og likt. ALLE er like.. Både i interiøret og i klesveien, og jeg spyr av det. Saueflokk ass!

Nei, dere.. Nå må jeg begynne å stryke litt skjorter og sånn her, så da vil jeg bare ønske dere en nydelig dag, og så skravles vi litt etterpå. Bunadbilder kommer, hehe!

SMASK

17 kommentarer

krist.in

01.11.2014 kl.12:58

åh, gleder meg til bunadsbilder! Enig i at alt er grått og trist og lite inspirerende. Novembertunnellen ... drittmåned. Meen så blir det litt lysere når desember kommer med rødt og grønt og gull og fun !

Marthe

01.11.2014 kl.13:00

Heilt einig, menn i bunad er ELSK! Og den grå og triste tida vi går inn i no, bør gå fort!

Kristine

01.11.2014 kl.13:18

Dere var uheldig med været da, men er sikker på at det blir en fantastisk dag :) hahah er så enig om instagram, og spesielt de der interiørjenetene som ikke kan ha en eneste farge på verken seg selv heller i huset. Alt er jo grått, hvitt og svart. Til og med lekene til ungene er i grått og lyseblått, kan du tenke deg så deprimerende å bo sånn? Nei, hadde vært kjekkere om noen av bildene kunne vært litt fargerike og koselige ;) Takk Gud for din sprudlende og fargerike blogg!! gleder meg til bilder :) Ha en fantastisk dag, kjære deg :)

A

01.11.2014 kl.13:43

Dere må kose dere i bryllup så gleder jeg meg masse til å se bilder fra dagen i dag :) Jeg er helt enig med deg i at det er alt for få som bruker fargerike og sprudlende klær, og det er der det er bra at noen er som deg, Kristin! Elsker at du tar på deg hva enn du føler for, for mange er redde over hva de andre skal mene om dagens outfit...bra at noen står for seg selv og gjør va fader som gjør de lykkelige! Du er en STOR inspirasjon med dine fargerike innlegg og jeg håper med hele mitt hjerte at du IKKE endrer deg eller klesmerket ditt til kjedelige farger og mønster! Tvert i mot håper jeg du kommer med noen herlige prints på den nye kolleksjonen! Toalettmapper i forskjellige prints og en stor Styleconnection-logo er noe jeg VIRKELIG håper du kommer til å designe!

Annabelle Sørensen

01.11.2014 kl.14:40

Åh, bryllup er såå koslige! Dere får kose dere masse :-) Gleder meg masse selv til mai så jeg får bruke bunaden igjen!

Tattavkvinnene

01.11.2014 kl.15:21

Skjønner at det er lite inspirerende å komme fra fargerike og freshe LA og hjem til gråe Norge. Denne tiden på året hvor det ikke er skikkelig høstfarger lenger og snøen ikke har kommet er det skikkelig grått og trist :/ Men hvis det er noen trøst så setter du mye farge på tilværelsen i hvert fall! <3

Håper dere får det fint i brylupp i kveld! Gleeder meg til å se dere begge i bunad! :D Stor klem!

Asdfg

01.11.2014 kl.16:36

Heihei! Lurer på en ting! Hvordan går det egentlig med styleconnection.no? Er det folk som kjøper ting osv?

Emma Julie

01.11.2014 kl.17:43

Haha, var noen walk of shames her ja, men heldigvis ikke meg. Nå skal jeg avgårde til en stor halloween fest, så jeg skal kose meg! Noe jeg håper dere også gjør i bryllup. Ha en flott lørdag :)

Nikita <3

01.11.2014 kl.17:54

Fine bilder :D

alida

01.11.2014 kl.19:41

HVORDAN HAR DU FÅTT LAGET DEN FORSIDEN TIL DAY PLANNER BOKA DI?BESTILT PÅ EN NETTSIDE DER DU KAN LASTE OPP PRIVAT BILDE?

Linn Therese

01.11.2014 kl.20:33

Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin lørdagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

Kine

01.11.2014 kl.21:22

Ååh, Kristin! Jeg har endelig fått svidd av litt penger i nettbutikken din! :-D har ikke fått muligheten før nå pga tull med lånekassen.. men nå, nå venter jeg i spenning på pakke i posten og håper jeg blir like fornøyd som jeg tror jeg blir!! :-D

Emma Østli

01.11.2014 kl.21:26

Så koselig, kjempefin skjorte forresten:) Vet du hva? I natt drømte jeg faktisk om deg og om at jeg møtte deg, haha. Så våkna jeg og bare "HVA FAEN, MØTTE JEG IKKE KRISTIN?!" Morsomt det, da!

Det er jo ikke rart at jeg gjorde det når jeg er en såå stor fan! Men heeeelt serriøst, jeg er virkelig utrolig glad i bloggen din og er veldig imponert over hvor flink du er til å oppdatere bloggen din. Og det er ikke bare noen korte, dårlige og kjedelige innlegg vi får, men utfyllende og gode, lange innlegg. Også flere ganger om dagen også, vettu! Nei, vettuhva! Jeg er rett og slett målløs, jeg! Du fortjener alt du måtte ønske deg, haha;)

Håper du har en utrolig flott kveld hjemme i Bergen og husker på at du er en flott dame!

Renate

01.11.2014 kl.22:53

Du er helt nede på 22 plass på blogglisten. Nå må du ta deg sammen Kristin!!! Kjør på med litt sexspalte og noen indre tanker og følelser så ryker litt opp på listen igjen!!!

Ha en flott bryllupsfeiring :-D

S

01.11.2014 kl.23:38

Digger deg Kristin! Er fast leser, og titter minst 2-3 ganger daglig innom bloggen, men jeg gleder meg sinnsykt mye til neste sex spalte, nårtid er den?? er så artig å lese!

StyleConnection

02.11.2014 kl.03:49

Renate: Skal JEG ta meg sammen? Hva med leserne som svikter meg? Jeg gjør ikke annet enn å prøve å komme med innhold hver eneste dag som skal inspirere, og hvis det kun er sexspaltene mine som holder på leserne, nei da er det faktisk ikke noen vits i å fortsette...

Det er rett og slett bare trist!

Stor klem til deg <3

thea

02.11.2014 kl.20:48

hahahahahHAHAHAH kristin jeg elsker deg så høyt!!! haha det er ingen blogger, eller personer for den saks skyld, som får meg til å le så høyt som du gjør(og i dette tilfellet synes jeg bare av en merkelig grunn at "saueflokk as!" var hysterisk)! Herrejesus du gjør virkelig dagen min kristin, og thank you thank you THANK YOU for det!! Du lyser opp enhver kjedelig høstdag, og jeg bare digger deg!

Ellers har jeg nettop lest innlegget over, om at du måtte "ta deg sammen"! UNNSKYLD MEG, hvis leserne dine ikke digger bloggen din sånn som den er nå, skjønner jeg ingen verdens ting... du er jo som kirsebæret på toppen av kremen, ketchupen på pommes fritsen og hele pakken! Du gjør liksom blogg-norge komplett, og uten deg? Ja da ville bloggnorge blitt så kjedelig at jeg hadde spydd av all den mainstreame rosabloggingen som var igjen. Nei vet du hva, nå får disse "sex-spalte-gale" leserne ta seg sammen selv, for du er bets, og gjør jobben din akkurat slik den skal gjøres! Jeg er ialelfall alt annet enn lei bloggen din for tiden, siden du er den eneste som bringer litt positiv energi og farger (<333) inn i denne forferdelig kjedelige og gråe høsten... du vet, vi bergensere har en tendens til å bli litt spinnvill i topplokket av alt regnet!!

Stå på videre kristin, det er mange som fortsatt hyller deg for den du er og gjør bloggen til, og jeg er definitivt en av dem!

klem i fleng fra thea!!!

Skriv en ny kommentar

hits