HAPPY HALLOWEEN

Hellooooo ♥

Jeg har vært så på farten i dag og ikke hatt et minutt til overs til å stikke innom å si hei til dere, sorry! Nå er vi i Bergen, livet smiler og på toppen av det hele er det Halloween! Hurra!

Da passer det jo perfekt å vise dere litt snaps fra Halloweenfesten vi var på i LA, og la meg bare si det sånn.. Halloween i USA er magisk! Helt forbanna magisk.. Norge har ikke en dritt å stille opp med i forhold, for her snakker vi ikke et sånt halvveis heksekostyme uten mål og mening.. Her snakker vi ekstremt gjennomførte kreasjoner som får deg til å ville klappe på sidelinjen av glede, men så er det jo noe med utvalget i USA som er et par hakk bedre enn her hjemme. Vi kjøpte våre kostymer på Halloween Town, og når du har en egen Halloween Town blir det liksom forbanna seriøst. GØY!

Denne festen, dere. HAHAHA.. FOR en kveld, FOR en fest. Og det vi ikke var klar over var at det var en GAY fest. Enda gøyere spør du meg, men fytti grisen så mye latex og peniser på vill flukt. Det er det sjukeste jeg har opplevd. Hahahahahah. 

Foto: Mariann Vik Høitorp @2minutter

Festen fant sted på LA Theatre i Downtown.. Den sjukeste og beste lokasjonen for en fest EVER. Igjen.. Så gjennomført.. Så magisk.. Og FRI bar. HE HE HE! Det var livsfarlig men så altfor innafor, og det var vel denne frie baren som var årsaken til at jeg plutselig ble kastet ut, like etter at Dennis hadde vært på livesending på amerikansk radio. GØY!

Eller nei.. Det var ikke den frie baren, det var hælene. Det var faktisk ikke min feil, det var hælene sine, og det var jo forferdelig kjedelig at jeg skulle miste balansen og klaske rett i bakken foran en vakt i 1-draget. Plutselig lå jeg der, med afroen på snei og beina rett til værs og bare, "SORRY, SORRY! Damn heels".. "Miss, you have to leave!!" Møkkavakt!

Selvom vi var hjemme litt tidligere enn planlagt kunne ikke kvelden vært bedre, og det er noe ubeskrivelig moro over det å feste i en spennende innpakning. Man lever seg helt inn i rollen og får det liksom et par hakk gøyere enn på en vanlig fest, og det får meg til å glede meg ekstra mye til neste helg og en forsinket Halloween gest hos Pay. Mitt kostyme er klart.. Det er kjøpt i USA, og det er det sjukeste kostymet ever. Hahahah, og nei.. Jeg skal ikke være hippie enda en gang, jeg skal være . . . . . . . . . . 

Nyt kvelden, Lovelies! Noen som skal på Halloween fest i kveld og i morgen?? Og i såfall.. Hva skal dere kle dere ut som?

LOOOOVE YAAAAAA

17 kommentarer

Hannah

31.10.2014 kl.21:01

Så stilige bilder! Så ut som en gøy fest :D

Skal selv på halloween-fest i morgen, som vampyr :)

Otilie

31.10.2014 kl.21:13

Så gøy ut! Og Dennis er jo den fødte pirat med det håret sitt ;)

Anniken

31.10.2014 kl.21:14

Hahaha, dere så jo bare helt FAB ut <3 Ser ut som dere hadde en superfin kveld i LA! Her på Hawaii er det fullt liv i gatene og Waikiki er stappfull med mennesker i alt man kan tenke seg av kostymer :-D Gleder meg til å oppleve det i igjen!

Jeg har ventet i spenning på å få kostymet mitt i posten, men nå ser det altså veldig mørkt ut... Baah! Vi skal ut å handle nå, så det blir nok noe spontant og ikke fullt så bra som det jeg hadde planlagt, hehe. Men men, Halloween feiring blir det uansett :-D Håper du får en deilig kveld, vakre deg <3 Smask

A

31.10.2014 kl.21:22

Hahaha! Ifølge bildene ser det ut som at dere hadde det veeeeldig gøy!

Håper dere koser dere resten av kvelden, her har kvelden gått til å åpne døra for barn med kostymer, levere ut godteri og chille max forran tv´n og data´n :P

A

31.10.2014 kl.21:22

Hahaha! Ifølge bildene ser det ut som at dere hadde det veeeeldig gøy!

Håper dere koser dere resten av kvelden, her har kvelden gått til å åpne døra for barn med skumle kostymer, levere ut godteri og chille max forran tv´n og data´n :P

Kristine

31.10.2014 kl.21:22

Men så forventes det heller ikke at Norge skal ha en dritt å stille opp med på Halloween siden det er en amerikansk tradisjon ;) men jeg tviler ikke på at det må ha vært fantastisk å oppleve det i selveste LA :) helt rå kostymer, kult når folk faktisk kan kle seg ut og ikke bare komme i med noen bunny-ører HEHE! Ha det gøy i fantastiske Bergen!!

Kimberly

31.10.2014 kl.23:45

hahha digger kostymene deres! helt rett i at Norge har altfor dårlig utvalg :/

skal selv på halloweenfest i morgen, og skal kle meg i militærklær :)

Katarina Sandvik-Olsen

01.11.2014 kl.00:06

Haha, hærlig du var da! Deilig når det skjer litt også, regner med at det sikkert kommer litt flere oppdateringer når du har fått slått deg litt ned og føler du har overskudd, bare bra at du får slappet av litt også :)

Kipt å måtte dra hjem tidligere, men da fikk dere en rolig avslutning og det var vel ganske greit det også? Kos dere videre i kveld/natt, klem <3

Andrea

01.11.2014 kl.01:18

Jeg var ute i kveld! Hadde kled meg ut som en amerikansk fotballspiller! :D

Cathrine F

01.11.2014 kl.11:03

Jeg var ute i går kveld i et halloween selskap. Det var morsomt. Kledde meg ut som et militærspøkelse, og vant for beste kostyme. Det var veldig morsomt, haha :-)

Så kjekt at dere hadde det bra over dammen.

Ida Vinda

01.11.2014 kl.13:10

Stilige bildet, ser ut som om dere koste dere! Jeg var på venninnekveld i går med jacuzzi, godteri, skrekkfilm og sugarskull sminking, bilder på bloggen ;)

Annabelle Sørensen

01.11.2014 kl.14:45

Haha, så gøy ut! Likte kostymene deres forresten!

I Norge ser man jo bare jenter som kler seg som sluts, uff.... Synes det er flaut.

Jeg var ikke ute igår, har en oppgave på skolen, så jeg gikk heller ute blant unger som gikk "knask eller knep", og intervjuet dem!

Tattavkvinnene

01.11.2014 kl.15:16

Hahah, drit kult kostyme på dere begge! Dennis passet jo skikkelig godt til å være priat med håret sitt! Og du rocka den afroen xD Jeg skal på Halloweenfest i kveld men vet ikke helt hva jeg skal kalle det jeg går som. Skal sminke meg som et slags skjelett ^^

Emma Julie

01.11.2014 kl.17:35

Åå, ser ut som den festen var helt rå! Dumt med vakta, men er lett å misforstå. Haha, så artig med gay fest, vil gjerne oppleve den morroa selv! Jeg hadde en halloween fest hos meg i går, så vi hadde det toppers! Jeg var kledd ut som arrestert/fange. Love :)

Nikita <3

01.11.2014 kl.17:36

Kult :D

Mia Tønder Pettersen

01.11.2014 kl.19:43

Åh så fantastisk! Ser ut til at dere har hatt en utrolig gøy fest :) Skulle virkelig ønske vi gjorde det til en like stor ting her i Norge også! Elsker å kle meg ut, og virkelig gjøre noe ut av det.

Håper dere har hatt en helt fantastisk dag i Bergen <3 KLEM!

Emma Østli

01.11.2014 kl.21:20

Så utrolig kult kostyme! Så ut som dere hadde det bra;) Jeg og en venninne arrangerte en egen fest og det gikk egentlig veldig bra. Ble ikke så mange gjester, men det er jo egentlig like greit! Jeg kledde meg selvfølgelig ut som en kanin og hadde det veldig morsomt med å pynte meg :D Jeg overnattet hos den beste venninna i verden og nå for et par timer siden kom jeg hit til den beste farmoren i verden! Nå skal vi bare slappe av og kose oss hele kvelden og så skal vi se om vi får oss noe spennende å finne på i morgen:)

Håper du får en fantaaaastisk kveld, søtaa :*

Skriv en ny kommentar

hits