LOL @ LAX

Alright.. 

SinnaGjelsvik skal bare ta en liten tur innom dere, for det der gladkristen-opplegget jeg hadde gang i tidligere kan ryke og reise. "Ikke så verst med 7 timers forsinkelser" du liksom. IKKE POKKER! Etter halvannen time som superturister på Walk of Fame, og en aldri så liten grisete lunsj på Hooters, satt vi kursen til flyplassen.. Vi måtte jo uansett levere bilen til avtalt tid selvom flyet vårt plutselig fikk en ny timeplan, så vi dro utover i god tro om at Norwegian kunne hjelpe oss med noen nye flotte billetter, og dermed adgang gjennom sikkerhetskontrollen og inn til der det faktisk går an å være. 

Glem det!

Det var nok ingen muligheter for det skal jeg fortelle dere, så da kunne vi glede oss over 4 timer i avgangshallen. Avgangshallen, dere.. Der skjer det ikke mye. Det er heller ikke så mye sitteplass å velge mellom, så jaddaa, dere skjønner tegningen. Vi fikk på et mirakuløst vis de fire timene til å gå, og vi kunne omsider få sendt bagasjen av sted. KUN til København selvfølgelig, og ikke helt til Oslo sånn som egentlig stod på planen. Så nå når vi en eller annen gang i fremtiden kommer oss frem til Køben, må vi altså hente bagasjen, oppsøke Norwegian-personell, sjekke inn på hotell, sove, dra tilbake til flyplassen, sjekke inn på nytt, og boom.. Forhåpentligvis bli fraktet frem til the final destination. Jada, nå syter jeg og klager noe jævlig, men etter 11 timer i et fly vil man bare hjem. Ikke drive å loke rundt i Danmark, liksom. 

Så nå sitter vi her da.. Med to gavekort til en verdi av 40$ som plaster på såret som ikke duger til en dritt. Jeg trippet nemlig bort til en bar her i sted for å kjøpe to øl.. To øl siden det er det eneste som gjør dette usannsynlig lange oppholdet her på LAX litt mer levelig, og da det omsider var min tur viftet jeg fornøyd med mine vouchers da jeg skulle betale. Totalbeløp for to Corona var 19$, så min lille voucher var megagiret over å gjøre litt nytte for seg. 

Glem det!

"I'm sorry, but the vouchers are only available on food and water".. KØDDER DU MED MEG? LOL! Vi har jo ikke gjort annet enn å spise oss trillrunde og kvalme på all den junken som er sånn mer eller mindre det eneste man får fatt i her i avgangshallen, så det hadde jo vært rimelig alright om de kunne gitt de stakkars passasjerene som har måtte vente i SYV timer en gratis øl, hæ? Burde ikke det vært en litt sånn hyggelig ting å gjøre for oss som begynner å få rimelig kort lunte? Jo! 

Sånn.. Da får vi bruke 20 nye dollar på to nye Corona, og så får vi heller ta med oss vann for 40 dollar på flyturen. Vi kan jo lage en sånn egen vannstasjon bak med toalettene der eller noe, så skal det nok bli god stemning etterhvert.. Og joda.. Det er kjempeflott at vi i hvert fall får et symbolsk beløp i stedet for ingenting, bla, bla, osv, osv, men nå vil vi bare drikke øl og komme oss hjem fort som fææn. Haha!

Måtte dere få en hinsides happy morgenstund der hjemme, så skravles vi senere ♥

LOVE YA

//Foto: @dennispoppe (På tide å gi han litt cred for at han alltid stiller opp som fotograf, hehe)

16 kommentarer

Emma Julie

29.10.2014 kl.08:19

Fy fader misunner dere ikke akkurat der da! Man får gjøre det beste ut av det, selvom jeg vet at jeg selv ikke hadde vært så fornøyd akkurat. Love til deg Kristin for den flotte jobben du gjør :)

Camilla

29.10.2014 kl.08:23

Fy flate, hadde blitt helt fra meg. Takler dårlig utsatte fly og drittventing, for å si det rett ut. Når man skal hjemover vil man bare rett hjem. Punktum. ;-) god tur! Krysser fingrene for at turen ellers er ok!

Caroline

29.10.2014 kl.08:34

Hahah, du er så gøy, Kristin! Du er ekte og ærlig, og så har du en ffantastisk morsom måte å formulere deg på. Fast følger for en grunn. Digger deg <3

Nikita <3

29.10.2014 kl.10:06

Ha en fin dag :D

Ingvild

29.10.2014 kl.10:27

Men alt i alt bør du vel bare være sykt fornøyd med at du faktisk har vært i LA og fått muligheten til noe ikke mange andre får? :p

Anniken

29.10.2014 kl.10:28

Uff..! Føler virkelig med dere! Vi hadde en lignende reise på vei hit i August og den følelsen når vi endelig ankom Hawaii var bare helt ubeskrivelig!

Elsker hvordan du klarer å gjøre en så kjip situasjon både interresant og morsom for oss lesere <3 Du er helt herlig! Gleder meg til neste livstegn og ikke minst til dere endelig har kommet dere trygt hjem! Klemmer

Julie

29.10.2014 kl.10:29

Norwegian er helt på trynet. Aldri reis med dem hvis dere vil ha hjelp og god service, for Norwegian kan bidra med det stikk motsatte!

Victoria

29.10.2014 kl.11:07

Åh, jeg vet så godt hvordan det føles!! Det er max frustrerende! Da jeg hadde vært to uker i Canada i sommer var jeg SUPERklar for å dra hjem til familien - men neeeeida, siden jeg måtte ha rullestol fikk jeg ikke reise. Pappa, derimot, fikk reise, men hva pokker skulle jeg gjort uten han der da?? 17 årig nordmann alene i Canada? Tror ikke det... Så vi måtte vente til kvelden neste dag med å fly; først 10 timer til London, vente der i 5 timer, så 2 timer til Norge. Crappy opplegg, herlighet. Var sjeleglad da jeg fikk satt meg i bilen og var på vei hjem til min vidundelige seng, for da var jeg søren meg sliten!

Håper dere får noen gode netters søvn når dere har hentet all bagasje, det fortjener dere virkelig nå :-)

Annabelle Sørensen

29.10.2014 kl.14:58

Hahah uffff! Heldigvis aldri opplevd noe sånt.... enda!

A

29.10.2014 kl.15:10

Det å være på flyplassen i ett par timer kan ga greit, men når det er oppe i hele syv timer skal du vær så god ha lov til å klage!!! Selv har jeg overnattet på flyplassen, noe som ikke var spesielt gøy det heller, men vi var i alle fall forberedt på hva som skulle skje. Håper dere i det minste får en fin flytur til Kjøben og en god natts søvn, så håper vi på en problemfri hjemmreise derifra ;)

GOD TUR <3

Mia Tønder Pettersen

29.10.2014 kl.16:27

Åh, det er jo nødt til å være det værste.. Huff, 11 timer med fly, for så å oppsøke noen, for så å overnatte i København.. Jeg syns virkelig synd i dere.. Menmen, sånn er livet noen gange.. :)

Som sagt så har vi internasjonal uke på skolen, derfor skal vi ha kafé på skolen i kveld.. Ikke noe jeg har ekstremt lyst til, men må man så må man :)

Håper dere får en fantastisk dag videre kjære deg <3 KLEM!

Madeleine

29.10.2014 kl.16:41

huff da. hehe. håper dere kommer dere trygt hjem da hvertfall :P

Ida Hindenes

29.10.2014 kl.18:06

Kjenner til følelsen, hjem fra bali ble det 12 timer venting på Singapore flyplass og 8 av de på en terminal uten så mye som en kiosk! Blæ! God tur hjem 😉

Katarina Sadvik-Olsen

29.10.2014 kl.18:13

Huffda, dette høres virkelig ikke morsomt ut.. Skjønner godt du er lei, det er snakk om en lang periode, men hjelper ikke å grave seg ned heller, utrolig nok. Dere får prøve å slappe av på flyet og ta det rolig i Danmark, klem <3

Emma Østli

29.10.2014 kl.19:50

Uffameien, det er ikke morsomt det der altså, men til og med et sinnainnlegg klarer du å gjøre morsomt og spennende å lese! Du har virkelig talent og du treffer meg i hvert eneste innlegg du skriver;) Jeg satt også fast på flyplassen i London, men der var det jo heldigvis bare en time hjem så det var jo greit. Meeen, vi satt der og ventet i sånn fire-fem timer og gikk og tittet i to butikker om igjen og om igjen og når flyet vårt endelig gikk og vi gikk ned i kjelleren og skulle gå på så vi at den butikken vi hadde lett over hele byen etter og ikke funnet lå der i kjelleren! Faen ta deg Victoria's Secret...! Jaja, men du er snart hjemme vettu, blir jo deilig det også:)

Håper du kommer deg hjem snart! Ha en herlig dag♥

Frida Pedersen

30.10.2014 kl.09:29

uff jeg føler med deg. Når vi var på ferie i USA for to år siden var det kun ETT av de mange gangene vi reiste med fly som var on time! Ett forbanna fly og det var Oslo til newark. Innenlands flyene var forsinket av ulike grunner alt fra dårlig vær til feilberegning av passasjerer, YES du hørte riktig. Det duste føypersonellet trodde de hadde lastet flyet for tungt for passasjerer og bagasje så de måtte få 7 frivillige til å gå av flyet slik at vi kom oss avgårde, da de endelig hadde fått det

fant de ut at de hadde feilberegnet og vi ikke var for tunge likevel og måtte dermed lesse alle personene og bagasjen deres på igjen. Vi mistet også flyet hjem så vi måtte ha et par ekstra netter i ny selv om ikke det var det værste, men det resulterte i at jeg måtte direkte fra Gardermoen og på jobb, jetlag som faen!!! Herlig med ferie ass!! Hehe

Håper dere har kommet dere trygt hjem nå! Stor klem

Velkommen tilbake til fedrelandet

Skriv en ny kommentar

hits