ONE YEAR

Fy faen den dårlige internettforbindelsen tar knekken på meg her, men ved enkel pusteteknikk og en kopp kaffe klarer jeg å holde sinnet i sjakk.. Det finnes ikke noe mer irriterende, men alright.. Jeg er delvis online nå, så det får gå!

Anywho..

Jeg må jo selvfølgelig dedikere et eget innlegg til min fine mann, for tror dere ikke at vi i følge Facebook har vært sammen i 1 år? Hahah, jadda.. I går ble jeg nemlig møtt av en kollasj og en gratulasjon fra Facebook da jeg logget meg inn, og for å være helt ærlig hadde nok ingen av oss kommet på at vi faktisk har vært Facebook-official i ETT helt år, om vi ikke hadde fått en aldri så liten heads up. 

Vi har jo lagt en bittelitt turbulent fortid bak oss med mye on and off, men i fjor.. 21. oktober 2013 ble vi altså et par sånn på ekte, og siden den gang har vi holdt sammen i tykt og tynt. Joda.. Vi har holdt på å drepe hverandre ved flere anledninger og kranglet til fillene fyker, men samtidig kunne vi ikke hatt et bedre og mer stabilt forhold. Ingen ord i denne verden kan beskrive hvor inderlig høyt jeg elsker Dennis, og nå gleder jeg meg bare ekstremt mye til fortsettelsen. Gårsdagens jubileum ble feiret i rolige omgivelser her i cribben.. Et par øl og en pizza var liksom feiring nok for oss, og dessuten var det fint med en innekveld da Dennis ikke var helt i slaget. Han fikk sovet seg frisk gjennom store deler av dagen, og det lot meg dra på shopping ALENE, for det er vel ingen hemmelighet at Dennis ikke synes shopping med meg er det gøyeste som finnes, så i går satt jeg meg i bilen og suste ned til West Hollywood. 

Problemet når jeg går rundt alene på denne måten er jo at jeg blir litt usikker, og dermed et perfekt offer for både gateselgere og promotører.. Ikke vet jeg hva som skjedde i går, men jeg hadde i hvert fall ikke baller nok til å si nei da jeg ble dradd inn i en sånn der skjønnhetssalong for å teste både hudpleieprodukter og diverse hårredskaper. 

Før jeg visste ordet av det satt jeg i en stol og fikk håret krøllet med noe som liksom skulle være verdens beste krølltang, mens jeg samtidig fikk hendene smurt inn med en superduper håndkrem. Altså.. Det der var IKKE greit, og da jeg omsider klarte å komme meg ut fra salongen hadde jeg brukt 60$ på et møkkaprodukt jeg egentlig ikke ville ha. Svake, svake menneske!! Jeg ble så sur på meg selv!

Jeg vandret videre med min 60$ vidunderkrem for å stoppe innom Starbucks for å få med meg en iskaffe. På utsiden ble jeg møtt av en mann i førtiårene som promoterte sånne bussturer rundt i Hollywood. Neida, jeg ble heldigvis ikke tvunget med ALENE på busstur rundt i området, men jeg ble stående å skravle altfor lenge. Han sluttet ikke å mase, og samvittigetsfull som jeg er ble jeg selvfølgelig bare stående der som en idiot og smile mens jeg velvillig svarte på de tusen spørsmålene han stilte meg. SÅ.. 

Så kom tusenkronersspørsmålet.. "Well, I love talking to you.. Maybe you can write down your phone number so I can give you a call some day? I really want to get to know you better, and would love to buy you a cup of coffee".. HE HE HE! Mannen var nok nærmere 50 når jeg tenker etter, så om jeg så hadde vært singel hadde jeg aldri i mitt liv vært keen på den kaffen. 

Jeg takket pent nei og tuslet videre, før jeg innså at det var like så greit å bare komme seg hjem til pasienten som sikkert hadde behov for litt pleie. Godt valg, så kvelden i går ble altså rolig og superkoselig, og i dag er vi frisk og rask og klar for nye sprell. Vi vurderer Disneyland, og det tror jeg kan bli helt forbanna magisk!

Hvordan står det til der hjemme? All good in the hood?

SMASK

23 kommentarer

ingridharkestad

22.10.2014 kl.16:48

Gratulerer <3

Tonje Indseth

22.10.2014 kl.16:52

Gratulere kjæmpe masse ♥

Archipelago

22.10.2014 kl.16:53

Gratulerer med ett år ilag!

Haha, for en type (han skravlete, eldre mannen, altså)! Ha et fremdeles fint opphold i USA :-)

Veronika

22.10.2014 kl.17:01

Grattis, grattis! Dere kler hverandre virkelig! :-)

Høres ut som dere har det magisk der nede! Misunnelig til 1000. Her er det øs pøs regn dagen lang med lange arbeidsdager.

Godt du pleier en syk mann, men godt han ble fort frisk. Har alltid drømt om å dra til Disneyland, så gleder meg til å følge med her på bloggen om dere drar dit (følger bloggen uansett da) :-)

AndreaB

22.10.2014 kl.17:09

Gratulerer så mye Kristin!! Har heiet på dere to helt siden Paradise Hotel XD<3

Ellers håper jeg dere drar til DisneyLand - er fantastisk fint der etter min mening, var der for to år siden<3 Ellers er den beste fornøyelsesparken i L.A. "Six Flags - Magic Mountain" etter min mening! De har de sjuuukeste berg- og dalbanene der, helt sinsykt! Nå leste jeg jo at du ikke var helt begeistret for simultaroene i Universal Studios, så om Six Flags er noe for deg er jeg usikker på :P Hvis du foretrekker vannparker så kan dere dra til "Six Flags - Hurricane Harbor". :D

Emma Julie

22.10.2014 kl.17:29

Bra du har tålmodighet igjen når nettet er dårlig! Gratulerer så mye med 1 års sammenhengende forhold, woho. Har likt dere som en kombinasjon siden Paradise Hotel. Får håpe Dennis følte seg litt bedre etter at han hørte hva du hadde møtt på veien, haha. Fy fader, gamle menn kan være så ekle. Fikk du handlet noe du likte da, som er mulig å få se? Håper dere kom dere til Disneyland og koser dere masse! Stor klem :)

Katarina Sandvik-Olsen

22.10.2014 kl.17:36

Haha, gratulerer, så godt noen husker på dere da. Må le litt av tanke på deg der nede som blir med på alt og bare kjøper noe for å slippe unna.. Jeg vet jeg hadde gjort akkurat det samme selv, hehe.

Godt å høre dere er friske begge to, disneyland er supert, håper dere får en fantastisk strålende dag, kos dere, klem <3

Marthe

22.10.2014 kl.17:59

Tida går altså så fort, tenk at de har vert saman i 1 år allereie! Gratulera så mykje <3

Håpa de har det heilt fantastisk! Misunner dokke voldsomt. Glad eg har berre ein arbeidsdag att før ei veke ferie.

Frkmalin

22.10.2014 kl.18:04

Hohoho - visst det står på facebook så er det jo sant!!! :D

Grattis med 1 år, håper dokke får maaange fleire ilag. Eg har 8års jubileum med min kjæreste idag faktisk,ganske stas å ha en dato og feire litt ekstra :)

Haha, du høyres ut akkurat slik som meg på tur, vil liksom vere hyggelig med alle, MEN det lønner seg sjelden, på reise also;)

Ha en fortsatt fin tur, opplev og kos dokke!!! :)

Nikita <3

22.10.2014 kl.18:04

Så herlig :D

Susanne Lauvsland

22.10.2014 kl.18:24

Gratulerer<3 Dere passer så godt sammen!

Maria

22.10.2014 kl.19:18

da regna i bergen, ikkje kom heim igjen. bare bli der :)

Annabelle Sørensen

22.10.2014 kl.19:28

Gratulerer så mye, finiser <3

Hahaha, kjenner til den der samvittigheten ja.. Skummelt hvor stor innflytelse den har på valgene man tar!

Emilie Norman

22.10.2014 kl.19:32

Gratulerer så mye begge to! :-) dere er fantastiske! <3

Anna Charlotte

22.10.2014 kl.19:39

Gratulerer med 1 års dagen! Hvordan og hvor redigerte du du dette bilde? :D Skikkelig inspirerende! ^^

Marlene Nilsen

22.10.2014 kl.20:56

Gratulerer :D

A

22.10.2014 kl.22:24

Gratulerer med 1 års dagen!!! Er litt svak selv når det kommer til selgere, men en del av meg er bestemt så jeg klarer å holde meg unna, HELDIGVIS!

siljepia

22.10.2014 kl.23:17

Gratulere så mye til dere begge :) Dere er et flott par :D <3 Masse lykke til videre :) <3
Gratulerer med 1 år ilag :)

Anniken

23.10.2014 kl.01:44

Gratulerer så mye, skjønninger <3 Jeg har jo fulgt bloggen din siden ja... Veldig lenge, og har jo også dermed fått med meg litt av det som har skjedd opp igjennom tiden. Jeg ble så utrolig glad når du gjorde det klart at dere var sammen, og det for godt denne gangen! Et vakrere par skal man lete lenge etter!

Jaa, reis til Disneyland! Åh, jeg kjenner at jeg er super misunnelig allerede! Jeg har så lyst til å reise dit og har drømt om det siden jeg var liten, hehe. Disney er livet! Det er ingen tvil om at California er min neste destinasjon etter Hawaii <3

Ha en fantastisk dag videre, søte deg! Smask

Tattavkvinnene

23.10.2014 kl.13:16

Aw, så koselig :) Gratulerer så mye med 1 årsdagen som var <3 Dere er så søte sammen!

Elise Karlstrøm Bjørnstad

23.10.2014 kl.20:45

Ååh, gratulerer! <3 Jeg og kjæresten fyller to år om ikke så lenge!

Ida Sofie Eneberg Auraaen

04.11.2014 kl.18:06

Så koselig :) Selvom jeg trodde dere hadde vært sammen lengre, hehe :) Men uansett, dere er så fine sammen!

Skriv en ny kommentar

hits