BRUKSANVISNING, JA TAKK!

Hallaisen babes!

I dag er jeg litt smånervøs og superstresset, for om ikke lenge skal jeg nemlig til en sånn jevnlig sjekk hos Gynekologen. Det er jo alltid alright å stikke innom med jevne mellomrom for å sjekke at alt er oppe og nikker der nede, spesielt etter man har bikket 25 år. Da er det nemlig viktig å få tatt regelmessige celleprøver for å sjekke om man har celleforandringer i livmorhalsen som kan føre til kreft, noe som ikke står på ønskelisten til noen av oss.. MEN.. Uansett hvor viktig det er med en gynekologisk sjekk er nok denne sjekken det mest ubehagelige og ukomfortable man kan gjøre i hele sitt LIVET. 

Jeg er i slutten av 20-årene og har avlagt noen besøk hos gynekologen opp igjennom årene, men jeg kommer aldri til å sutte å grue meg til disse gynekologiske undersøkelsene. Jeg HATER det.. Det finnes ikke noe mer ubehagelig, og er det ett sted jeg mister all form for selvsikkerhet og velbehag så er det her hos gynekologen. Den stolen der skremmer livskiten ut av meg, og så mener jeg bestemt at man burde få en slags bruksanvisning og en dette-kommer-til-å-skje-punkt-for-punkt-liste i forkant av timen. 

For det første.. Skal man ha på seg de jævla sokkene? Skal man ta de av? For det å bare ligge der iført en genser, sokker og et nakent underliv ser jo bare skikkelig dumt ut. Men så ser der jo dumt ut å ligge der i KUN en genser også, eller? Med bare tær og tørre høstlegger på vill flukt? Dette alene gir meg antydninger til nervøst sammenbrudd, og nå står jeg og diskuterer med meg selv om jeg skal ta på meg jeans og sokker som forblir på, eller om jeg skal gå for skjørt og strømpebukse slik at det blir naturlig å være barbeint. For har man sokker og bukse, så blir det litt unaturlig å ta av seg sokkene eller hva? HJEEEELP! 

Det samme gjelder intimbarbering.. Hvordan pokker skal man liksom se ut der nede når man legger seg opp i stolen for så å spre beina for en vilt fremmed. Ser de helst at man er nybarbert og smooth, eller synes de det er best med litt busk? Skal man ha typ et 3-dagers resultat der nede med antydning til hår, eller skal man være helt glatt? En gynekolog kunne sikkert ikke brydd seg mindre om hvordan du ser ut der nede, men det glemmer man liksom å tenke på når man skal vise seg frem på den måten. Dette kunne godt blitt inkludert i denne bruksanvisningen. 

Kjære pasient, vi minner om din time på torsdag og ønsker at du gjør følgende før og under din visitt her hos oss:

- Tar av deg sokkene før du setter deg opp i stolen.
- Barberer deg tre dager før din time.
- Husker å sette rumpen såpass langt frem i stolen at det føles som du skal falle ut av den.
- Slapper av mens du puster og ler, vi lover å gjøre timen din morsom og glad.
- Ikke glemmer å tenke på at dette er noe vi gjør flere ganger daglig gjennom flere år, og at vi har sett og opplevd alt - No need to panic!

Sånn!! Sånn burde det søren meg vært, eller hva? Hadde det ikke vært rimelig alright å få tilsendt et sånt skriv på forhånd? Jeg hadde i hvert fall slappet mer av og ungått mesteparten av usikkerheten rundt det å gå til gynekologen, som jeg frykter like sterkt som jeg frykter trikken. 

Jada.. Det er nemlig to ting her i livet som topper listen over det som skremmer meg, og det som gjør meg mest ukomfortabel og usikker - Gynekologen og trikken. 

Ojojoj.. Dette med trikk, dere.. Den skremmer like mye vettet av meg som gynekologen. Ikke fordi jeg synes den er direkte skummel, men rett og slett fordi jeg ikke aner hvordan jeg skal oppføre meg, eller hva som er vanlig trikkeskikk. 

Det er nok ingen hemmelighet at jeg suger på kollektiv trafikk. Dette er jeg direkte dårlig til, men jeg fikk faktisk et godt øye til trikken i sommer. Den var jo litt sjarmerende, den lot meg se litt mer av byen med musikk i ørene, og viktigst av alt.. Få meg ned til sentrum uten at jeg måtte lete i en time etter en svindyr parkering. Trikken er altså innafor, MEN.. Det er et stort men her, for hvordan skal det egentlig gjøres. 

Min største frykt er å ikke komme meg ut. Hvordan pokker åpnes den døren? Åpnes den av seg selv? Hvis jeg ikke finner stoppknappen, vil den stoppe likevel? Det er jo en trikk, stopper ikke den liksom automatisk på alle stopp? Dette er tanker som fyker gjennom hodet mitt når det nærmer seg mitt stopp, og jeg går faktisk ikke av med mindre noen andre skal av på nettopp dette stoppet. Å stå der ved utgangsdøren, UTEN at døren går opp og UTEN å vite hvilken knapp jeg skal trykke på for å få den opp, for så å måtte bli med videre mens verken jeg eller de rundt meg skjønner en pøkk?? Ikke pokker. Da blir jeg bare med videre ass! Jeg får faktisk skikkelig høy puls når mitt stopp nærmer seg i det fjerne, og jeg blir alltid like glad hver gang noen andre går av trikken samtidig som meg. Da blir jeg så lettet at jeg nesten feller en tåre, mens jeg gir meg selv et skulderklapp for god innsats. Hahahhahah, off.. Dette er jo ikke bra!

Kort oppsummert burde altså trikken og gynekologen komme med en bruksanvisning. En liten veiledning som kan gi deg mer trygghet når timen eller trikken nærmer seg. 

Kjære passasjer, trikken din nærmer seg og nå gjør du følgende:

-  Venter med å gå på trikken før de som skal av har gått ut.
- Holder deg godt fast hvis du ikke får sitteplass. Du kan stå akkurat hvor du måtte ønske i hele trikken.
- Trykker på stoppsignal hvis du skal av. Disse stoppknappene finnes langs veggene og ved utgangsdøren. Går ikke døren opp av seg selv, må du trykke på knappen på boksen ved døren som viser "stopp signal". Denne får døren til å gå opp, og du kan gå av på ditt stopp uten problemer.

Hahahahah!

Slike guidelines hadde gjort livet komplett! Selvom jeg overdriver litt vedr. trikken, så er det et par ting der som skurrer litt, og som jeg gjerne skulle hatt full kontroll på før jeg entrer det lyseblå fremkomstmiddelet. Da kunne jeg sittet der med en fullstendig ro i kroppen, med en viten om at jeg alltid kommer meg av når jeg skal, uavhengig av om vi er flere som skal av eller ikke. 

Jeg kunne også unngått svettetokter og panikkangst med en vagina på fult display hos gynekologen, noe som hadde gjort det både lettere og hyggeligere å bestille time til en ny sjekk. For er det én time som er enkel å utsette, så er det timen hos gynekologen, og er det én time som ikke bør utsettes, så er det nettopp denne. 

Åhåj.. Snakk om mange tåpelige tanker og dilemmaer på morgenkvisten, men jeg er faktisk ganske sikker på at vi er flere i samme båt, som faktisk bidrar til å gjøre denne torsdagsformiddagen litt enklere å forholde seg til.

Wish me luck! HA HA HA!

SMASK

47 kommentarer

Guro

16.10.2014 kl.10:50

hahaha heilt einig i absolutt alt i dette innlegget :'D

Si

16.10.2014 kl.10:51

Jeg pleier å ha på meg kjole hvis jeg skal til GU, og så beholder jeg sokkene på. Da føler jeg meg ganske påkledd, og det er fint. Det er ikke noe digg, men det har mye å si hvor anspent man er. Hvis du er stressa knytes skjeden seg, og da er det i hvert fall ikke noe godt. Jeg pleier å si til legen min at han må bable litt underveis, så han forteller hva han gjør og hvorfor, og småsnakker om tilfeldige ting han tenker på. Det er fremdeles ikke årets koseligste begivenhet, men det er i hvert fall to tips som gjør det mye mindre kleint for min del. :)

Frøken Fredvang :-)

16.10.2014 kl.10:54

Det blir ikke så ukomfortabelt om du tar på deg skjørt, og lar skjørtet være på hele tiden. Da føler du deg ikke så naken, og blir ikke fullt så blottlagt :-) Good luck :-)

Christine Hindenes

16.10.2014 kl.11:08

Hahaha! Så sant så sant!!! Herregud, DU får sagt det du :-D

Vilde

16.10.2014 kl.11:08

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHH! Du formulerer ting på en så morsom måte at jeg ikke kan gjøre annet enn å le meg ihjel og hoppe rundt av glede. Takk for at du snakker om ting som ingen andre snakker om. Du er topp!

Julie

16.10.2014 kl.11:10

Haha, føler med deg! Første gangen jeg var hos gynekologen var jeg vel rundt 16 år. Jeg skulle starte på p-piller, og siden moren min har hatt hjerteproblemer (og p-piller helst ikke skal tas i bruk hvis du har familie med hjerteproblemer pga. arv og lignende) så måtte jeg på sjekk hos legen og gynekologen. Det som var mest kleint var vel at fastlegen min som jeg har gått hos siden jeg var liten, var han som skulle sjekke meg nedentil. Det gikk overraskende bra, men jeg gleder meg ikke akkurat til neste besøk, haha.

Når det gjelder trikk-angsten din så har jeg litt av samme følelsen når det kommer til buss! Der jeg bor så er det et busstopp som INGEN går av på. Bussene pleier bare å kjøre rett forbi, men siden jeg bor i nærheten så må jeg alltid av der. Det har hendt så mange ganger at jeg har trykket på stopp, men at bussen bare har kjørt videre og jeg har endt opp med å stå i midtgangen å skrike "STOPP! JEG SKAL AV!" Haha, uff så flaut. Det har også hendt at passasjerer skal på fra denne holdeplassen, og at bussjåføren glemmer å åpne døra for meg og bare kjører videre imens jeg står å veiver hysterisk med armene for å få han til å åpne dørene for meg. Haha, det skal ikke være lett nei! Kjenner jeg blir svett når jeg nærmer meg holderplassen min.

kristin

16.10.2014 kl.11:13

sokker og 2-3 dagers dette fordi du ikke vil fremstå som ufrisert down there pluss at jeg tror det letter gynekologens arbeid. men så vil man jo heller ikke fremstå som at man har barbert seg kun for gynekologen ved å være helt nyfresh heller... det er min tanke:) ellers så MÅÅÅÅ du sjekke innboksent din. har sendt seg en mail ang inkassovarsel som haster!

Tattavkvinnene

16.10.2014 kl.11:21

Wææ, nå minnet du meg på noe jeg ikke har lyst til å gjøre!! :( Har aldri vært hos gynekologen før, men så har jeg ikke bikket 25 enda x) Haha, jeg gjemmer meg fortsatt bak det magiske tallet der.

Men når var du der første gang? Jeg er 22 nå, er det innafor å vente til man er 25?

Renate

16.10.2014 kl.11:39

Takk, halleluja og amen osv 😂

16.10.2014 kl.12:15

HAHAHAH, herregud jeg lo godt nå. Glemmer faktisk aldri første gangen jeg var hos gynekologen min. Hun er en gammel og koselig dansk dame, men da hun hadde bedt meg om å gli ned i stolen litt mer for 3. gang og hun stod med hånda oppi der og andre hånda og trøkka meg på magen følte jeg meg som en kalkun under stuffingen.. Det verste var at hun så at jeg hadde det ubehagelig så hun spurte "Er du færdig med julegaverne?" Og jeg brast ut i total latter. Faen å flaut å snakke om julegaver imens noen var inni deg.

Nora

16.10.2014 kl.12:19

Jeg bruker å ha på meg en lang genser som føles som en kjole. Hvis sokkene blir med i dragsuget når jeg tar av meg buksa så lar jeg dem være.. Hvis de holder seg på føttene så ser jeg ingen hensikt i å ta dem av..har faktisk ikke tenkt over det med sokker eller ikke..ha ha! 😄👍Hvis sokkene er sure er det sikkert best å ta dem av? 😊

Annabelle Sørensen

16.10.2014 kl.12:55

Hahahah, kjenner meg SÅ igjen!

Voks opp!

16.10.2014 kl.13:23

Hvem i h... er interresert å lese om musa di i avisen? Skjerp deg?

StyleConnection

16.10.2014 kl.13:44

Voks opp!: Ingen som tvinger deg til å lese noe som helst.. Dette er et innlegg til jenter som sitter med de samme tankene som meg :) Ha en strålende dag!

16.10.2014 kl.13:53

hahhaha kristin du e så arti :)

16.10.2014 kl.13:53

hei kristin:)føler med deg der.Jeg har vært hoss gynokolog å tatt en del celleprøver å di 3 siste gangene har det visst seg at dem ikke har vært bra,jeg fikk innkalling fra sykehuse der jeg måtte ta en litt mere ubahagelig celleprøve.Det visste seg at den også ikke var bra så nå må jeg videre til sykehuse for å opperere bort noen livmortapper(ikke noe morrsomt)å få en slik beskjed,men man må bare se det positive i det:)så det er viktig å få tatt disse celleprøvene lell om det er et herk å få gjort det,men absolutt værdt det.Så anbefaler alle om å vær nøye med å bestille seg time til gynokolog så man får tatt disse prøvene:)Lykke til kristin dette går helt fint.

Silje

16.10.2014 kl.14:13

Hahah! Herreguuud som jeg kjenner meg så syykt igjen på gyno-greiene!!

Personlig, går jeg alltid for en tredagers. For da ser det på en måte ikke ut som jeg har stelt meg kun for legen - for DET føler jeg er kleint! Men det er heller ikke så mye hår at legen må grave seg fram igjennom busken!

Haha, værste gynokologen jeg har vært hos var forige gang; han var en godt voksen mann som nærmet seg pensjonsalder og over gynostolen hang det HEKSER. Fuckings HEKSER. Sykeste jeg har vært med på. I tilegg gjorde han et par feil der nede - jeg skal ALDRI tilbake til han for å si det sånn...

Lykke til! Det går heldigvis over veldig fort da:)

elisabeth

16.10.2014 kl.14:16

Kunne du laget et innlegg om lyder fra vaginaen under samleie? eller ihvertfall ta det med i et innlegg om du skal skrive flere sånne sex relaterte innlegg?

Cathrine Lynne

16.10.2014 kl.14:26

Er ikke lenge siden jeg var hos gynekologen selv, og det er heeeeelt grusomt! Første gang besvimte jeg, og denne gangen kastet jeg nesten opp. Blir kvalm bare av å høre eller tenke på det! Godt å høre at jeg ikke er den eneste som synes dette er forferdelig!!!

Ingrid

16.10.2014 kl.14:27

Men Kristin! Kunne ikke du vært en knupp å skrevet et innlegg om nettopp dette med Gyno og dine erfaringer, meninger, morsomme historier og tips? Litt sånn som i sexspalten? Du er ikke den enste som hater Gyno :( Gleder meg forresten til neste sex talk, de er best!

Lene

16.10.2014 kl.14:46

Haha du får virkelig sagt det, Kristin! Det er en fryd og lese bloggen din. Du får meg alltid til å le, noe som er veldig greit når jeg sitter her på jobb og teller timer til jeg er ferdig. Og ang gynekolog! Kjole eller skjørt er tingen. Du føler deg mye mindre naken. Jeg pleier dessuten å ta på meg strømpene for anledningen, da det får meg til å føle meg så godt som påkledd. Eller... Alt er vel relativt. Ellers masse lykke til, og fortsett og vær det strålende vesenet du er!

jente89

16.10.2014 kl.14:53

Synes det er veldig bra tema du tar opp:). Sikkert mange jenter som sitter med disse tankene. Selv er jeg 25 år og vært hos gyn 4 ganger. I fjor fikk jeg påvisst en stor cyste på h eggstokk og måtte operere bort eggstokken og cysten..og denne cysten ble oppdaget ved en tilfeldighet..derfor synes jeg at alle kvinner bør bestille en time gyn selv om man er under 25 år :)

Håper det gikk fint med deg Kristin :)

Nikita <3

16.10.2014 kl.15:01

Høres skummelt ut :O

Marion

16.10.2014 kl.16:35

Synes helt ikke at gynokologbesøket var så jæklig, jeg! På ingen måte behagelig, men ganske overkommelig. Jeg er vel gjerne bare heldig? :)

Nancy

16.10.2014 kl.16:36

Så utrolig bra at du tar opp et sånn tema og er ærlig om ting! Jeg er bare femten, så har ikke tatt noen undersøkelse enda (heldigvis!!!) selv om jeg vet det er utrolig viktig når man kommer i 20-25 årsalderen :-) håper det gikk bra for deg og ønsker både deg og Dennis (Fokus og da selvfølgelig) en fin dag videre! <3

Du er fantastisk!!

Haha, kjenner meg igjen i den trikk-skrekken, blir sånn selv når jeg er usikker :-O

Sanne

16.10.2014 kl.16:42

Hahaha, fantastisk innlegg! Elsker måten du legger frem forskjellige tema på - du får virkelig sagt det! :-)

Katarina Sandvik-Olsen

16.10.2014 kl.16:59

Haha, utrolig bra.. Veldig glad jeg ennå kan utsette gynokologbesøk noen år til.. huff, er det noe jeg gruer meg til så er det dette.. Trikk og buss ser jeg på som samma greia, så der har jeg heldigvis ikke så mye å frykte.

Fantastisk morsomt at du legger fram ting på denne måten, må le for meg selv, men vet jeg kommer til å tenke på akkurat det samme selv, jaja

Ha en super dag videre, når skal jeg på håndballkamp, klem<3

Silje

16.10.2014 kl.17:04

Kunne du ikke tatt opp dette med gynekologen? Spurt vedkommende litt, for jeg tror vi er flere som lurer på det samme. Hva er normalt, hva liker de/liker de ikke at vi gjør osv. Hadde vært gøy med et lite intervju med en gynekolog. Kanskje ikke under selve timen din, og heller ikke før/etter, eller for så vidt den samme (!!), men avtale et intervju med en gynekolog en dag! Spørre leserne dine om spm å spørre. Hehe, hadde vært interessant :)

Marthe

16.10.2014 kl.17:24

Off, kjenner at eg grua meg til GU.. så henger meg på Silje over her om intervju! Trur kanskje at denne yrkesgruppa hadde reagert positivt på det :) sjøl om det kan verr pinleg!

siljepia

16.10.2014 kl.17:47

jeg skjønner deg veldig godt ,og at du tar opp dette slike temaer er veldig bra :)

Har selv time til gynekolog for å ta en celleprøve , og jeg gruer meg helt sykt til den 14 november da timen min er..Det er første gangen også , og det gjør det absolutt ikke noe bedre.

Håper og trur det gikk bra med deg i dag ?

Gjerne nevne litt om hvordan det gikk :)

Skal ærlig innrømme at jeg gruer meg litt ekstra etter å ha lest dette innlegget :P hehe wish me luck :P Klem :)

Emma Julie

16.10.2014 kl.17:59

Hhaha, omg du er så herlig! Liker så godt at du snakker fra hjertet. Jeg har ikke kommet i alderen ennå til å gå til slike årlige underlivsundersøkelser, men gud er det noe jeg ikke vil så er det akkurat det, men man er vel nødt og det er vel til det beste. Det skulle faktisk vært en bruksanvisning på dette altså, selvom de sikkert har sett alt av hva folk har på seg under undersøkelsen og det nedentil. Håper undersøkelsen gikk bra for deg da!

Pleide å føle det samme når det gjaldt buss hvis jeg ikke visste hvor jeg skulle trykke på stopp knappen for å komme av på riktig stopp. Man får liksom litt panikk der og da. Så du er ikke alene om noen av tingene, og heldigvis ikke jeg heller. Smask :)

catarina kippersund

16.10.2014 kl.19:46

Haha du er så bra!

Kunne ikke vært mer enig med deg. Jeg er i en alder av 19 og har bare vært i den skumle stolen 1 gang og det er en opplevelse jeg ikke vil gjennoppleve. Desverre er jeg klar over at det er nødvendig.

Jeg fikk faktisk litt angst av å være i den stolen. Er rett og slett helt JÆVLIG.

Ellen

16.10.2014 kl.21:06

Hahahah ! jeg digger deg Kristin !!! du skriver ufattelig bra, og får meg i godt humør !

Audhild

16.10.2014 kl.22:26

Jeg har født et barn og skal ærlig innrømme at det er ikke behagelig. Men det er utrolig viktig. Jeg var hos gynekolog rett etter fødsel og det var pyton. Men engang senere gikk det utmerket. Plutselig var det gjort :)

Candela

16.10.2014 kl.23:25

Tro meg, gynekologen din bryr seg fint lite om du er hårete eller ei nedentil, om du har genser, skjørt eller sokker. H*n gjør bare jobben sin, og har sett alle varianter av underliv før. Det h*n er opptatt av er at du skal føle deg trygg, godt informert, og at alle prøver man tar er representative. Jeg jobber selv som lege, og har gjort x antall gynekologiske undersøkelser, og endetarmsundersøkelser - som også må sies å være nokså intimt. Stiller du med rosafarget kjønnshår farget barbert som zorromerke ville jeg nok et øyeblikk tenkt du var en mer enn gjennomsnitlig fargerik person, inntil jeg konsentrerer meg om jobben min igjen - å sørge for at pasienten får god og korrekt behandling. Hør med venninnene dine og få dem til å anbefale deg en de synes er bra! :)

Mia Tønder Pettersen

16.10.2014 kl.23:41

Kristin du vet hvor mye jeg elsker slike "tankeinnlegg", blandt annet med dilemmaer der du bare trenger å få tankene dine ned :)

Jeg har hatt en kjempe fin dag i dag. Jeg klarte å gå på skolen i dag, spiste kake siden jeg har bursdag (:)), på skolen da! :D Jeg har vært hos legen. Tilbringet litt tid med familien og jeg har vært på Sivert Høyem konsert! Sistenevnte var definitivt det beste :) Det var bare syyykt bra! Nå er jeg endelig klar for sengen. Og gud det skal bli godt med helg i morgen :)

Og når det gjelder gynekologen så er det jobben deres, de er vandt med det. Men jeg skjønner usikkerheten der :)

Håper du har hatt en fantastisk dag nydelige deg <3 KLEM!

Charlotte

17.10.2014 kl.09:02

Jeg kjenner meg godt igjen her.. Første gangen jeg var hos gynekologen var vel jeg 12-13 år gammel da jeg hadde en syste, så helgvis (på en måte) Var det mer vondt/ubehagelig enn flaut. Det er alltid flaut å ligge der med beina i været mens en mann står å stirrer på dine private deler, men jeg er på en måte blitt vandt til det i en alder av 19, har nå snart hvert hos 15-20 forskjellige gynekologer osv.

Håper alt ordner seg med gynekologen, lykke til! <3

Klem <3

Anniken

17.10.2014 kl.09:55

Hehehe! Genialt innlegg, søta! Tusen takk for at du tar opp slike temaer, det er så greit å vite at andre tenker det samme og jeg er helt enig i at en slik bruksanvisning hos gynekologen hadde vært så mye bedre.

Du er helt herlig, Kristin <3

Ingrid-E

17.10.2014 kl.10:57

HAHAHA! ÅÅh jeg dør av latter her jeg sitter på jobb. Du skriver så sinnsykt bra! :D Dine hverdagsproblemer som alle vi andre også har, er veldig morsomt å lese om. Sette stor pris på at du er så ærlig og åpen i innleggene dine. Du er helt fantastisk!

Astrid-Helen

17.10.2014 kl.11:22

Hahaha! Fantastisk skrevet XD Faktisk helt spot on, Kristin!!

Ida Evjen

17.10.2014 kl.21:44

Hahahah, du skriver så bra!! Elsker at du tar opp temaer som ingen andre snakker om. Du ruler! :D

Anonym

17.10.2014 kl.23:10

Hvorfor vil du ikke godkjenne min kommentar? den er borte hvertfall.:/

A

18.10.2014 kl.08:52

HAHAHA! Lykke til!

Stine

18.10.2014 kl.12:00

Aaaaah, er så glad at det er flere som tenker slikt!😂😂

Jeg var faktisk for første gang hos gynekolog på tirsdag og funderte selv over akkurat samme spørsmål. Nå skal det sies et jeg er over gjennomsnittet jålete og er livredd for dårlig hygiene!

Men jeg endte opp med:

- dusj og barbering rett før timen. Jeg syntes lukt kommer lettere frem når man har hår.

- boyfriendjeans, lang cardigain og korte sokker. Jeg ville ikke få "innestengt" lukt, så unngik noe ettersittende. Sokkene ble selvsagt på, jeg HATER tær, det er ekkelt og hvertfall hvis de ikke er stelt.

Så sånn gikk det! Jeg følte meg "bra" med tanke på forholdene, og det blir det jeg gjør fremover :) det viktigste er vel uansett at man føler seg bra, hvordan det ser ut har jo ikke så mye å si, dem har tross alt sett mye rart :P

Marianne

18.10.2014 kl.18:11

hahaha Kristin!! Jeg digger dette! Og deg! Dette er grunnen til at jeg i en travel hverdag velger å lese DIN blogg. Ikke mange hadde turd å skrive dette, inkludert meg selv. Tanker om at jeg ikke vil ta bybanen for det minner meg på at jeg egentlig er gal, fordi pulsen øker når vi nærmer seg stoppet mitt og jeg vurderer å marsjere til enden av banen for der ser at noen andre står klar til å gå av, kun for frykten av at jeg ikke skal klare å få opp den jævla døren, er nå litt bedre! haha. Og den stolen.. den er ikke grei! Greit å vite at dette er tanker som ikke er så uvanlig alikavel!

Martine

19.10.2014 kl.19:28

Denne kommentaren har lite med innlegget å gjøre, men jeg skriver det her likevel. Du er SÅ flink å skrive! Du skriver utrolig levende og jeg hører nærmest stemmen din i hodet mitt, og det gjør det så gøy å lese! Jeg kommenterer aldri blogger, men etter å ha lest din nå i et par uker var jeg bare nødt :-) Stå på!

30.03.2015 kl.13:25

Har time om en uke, har begynt og google febrilsk :/ Kom over bloggen din og takk gud for dette innlegget, du får virkelig sagt det. Har hørt om folk som har tatt av seg alt utenom sokkene, hahah😂 Har aldri vært hos gynekolog før, aner ikke hva jeg skal gjøre(er 16)

Skriv en ny kommentar

hits