ALLE FAMILIER TRENGER ET HJEM

Et sprudlende hei fra meg, på denne flotte mandagsettermiddagen ♥

Denne iskalde men solfylte mandagen har gått med til diverse gjøremål og bl.a en roadtrip ut til lageret.. I dag virket turen ut dit ekstra lang, men litt allsang i bilen gjorde susen. Eller det vil si.. Jeg sang mens Dennis tastet i vei på telefonen. Godt selskap sa du? Haha, ikke pokker!

Før vi går løs på middagen blir jeg nødt til å dele et viktig budskap med dere som jeg skulle gjort for lenge siden. Jeg har så dårlig samvittighet for at dette innlegget har blitt utsatt så lenge, men bedre sent enn aldri, eller hva?

Arktis påvirkes kraftig av klimaendringene, varmes opp dobbelt så raskt som resten av kloden, og sommerisdekket kan være borte allerede innen 2016. Isbjørnmødrene får det stadig vanskeligere da de trenger isen for å bygge hi til barna sine og for å skaffe mat, og denne dramatiske utviklingen kan bety at de kjære isbjørnene dør ut. Dette er helt forferdelig å tenke på, men heldigvis kan kampanjen Arctic Home gjøre det enklere å hjelpe isbjørnmødrene. 

World Wildlife Foundation (WWF) og Coca-Cola har gått sammen om et prosjekt hvor hensikten er å sikre isbjørnen et habitat også i fremtiden, og på www.arctichome.no kan vi alle sammen bidra, og støtte arbeidet WWF gjør for å ta vare på isbjørnene i Arktis. Coca-Cola dobler automatisk beløpet man gir, helt opp til en million euro, så om man gir 100 kroner, gir Coca-Cola også en hundrings. Dette gjør at det virkelig monner, og at vi kommer nærmere målet som over en 5-års periode er $10 million.Åh ♥

Se på disse herlige isbjørnene her da.. Jeg blir oppriktig lei meg av tanken på at disse vakre skapningene ikke er her om noen år, men om vi støtter WWFs arbeid, kan vi kanskje klare å sikre at isbjørnmødrene fortsatt skal ha trygge steder å føde og oppdra barna sine om noen år fra nå.

Jeg donerer med glede, og det håper jeg dere ønsker å gjøre også! Bli med å sikre at isbjørnen har et sted å leve i fremtiden ♥

Kjærleik 

//Innlegget er IKKE betalt

13 kommentarer

Jlb- Janne Bodin

13.10.2014 kl.18:16

Du er bra! <3

Christine Hindenes

13.10.2014 kl.18:19

Ååå så bra innlegg! Bra du støtter en så viktig sak! Jeg kommer til å gjøre det samme. Jobber i dyrebeskyttelsen så slike saker som dette er viktig for meg! :-) veldig bra du sprer budskapet!

Katarina Sandvik-Olsen

13.10.2014 kl.18:20

Haha, han er hvertfall med på tur, så det er vel kanskje bedre enn ingenting. Godt du får sunget litt, da blir det vel ikke annet enn topp stemning?

Huff, dette er bare så utrolig trist, Håper virkelig man klarer dette før det har gått hele fem år. De er så skjønne skapninger, ville vært veldig leit om de forsvant, sitter med tårer i øynene og klump i halsen når jeg tenker på det. Må virkelig få gitt litt penger selv også!

Nyt resten av dagen, klem<3

13.10.2014 kl.18:35

Viste ikke du var så opptatt av miljø !

Nå ble jeg glad, klima er en am mine hjerte saker. Babler hull i hode på venner og familie haha?

Marthe

13.10.2014 kl.19:27

Ååh, Kristin! Dette var eit flott innlegg om eit viktig tema! Kjekt at ein så profilert bloggar skriv slike innlegg, at ein i drt heile tatt set fokus på klima uten å få ei krone for det.. respekt! Ikkje alle som hadde gjort det trur eg.

Marianne

13.10.2014 kl.19:35

Naturforvaltaren inni meg frydar meg, eg blir direkte glad av å lese ikkje berre at coca-cola har ein kampanje for isbjørnane, men at du tar deg tid til å spre det "glade" (då det er meget blandet) budskap. Eg gjekk naturforvatling i fjor på VGS, og skeiv ein oppgave om nettopp isbjørnen og fekk ein 6`ar, så eg likar å tru at eg ha litt peiling :P

All creds til deg !!! :D

by the way; eg diggar bloggen din !!!!! :D

Margrethe

13.10.2014 kl.21:25

Du er så utrolig flink Kristin. Jeg har troen på om alle mennesker bidrar litt med miljøet, så vil tilstanden bli bedre. Kom over denne setningen i dag: Everything in your life is a reflection of a choice you have made. If you want a different result, make a different choice.

Denne setningen kan jo gjelde når vi skal prøve å endre på miljøet på en måte. Dersom du vil fortsette å ha det klimaet vi har nå så må vi kutte utslippene. Og da må man gå litt i seg selv, og gjøre noen endringer i livet. Skal så lite til for å endre litt på mye.

Ha en fiiiiin kveld/natt videre :) Stor klem fra meg :D

Mia Tønder Pettersen

13.10.2014 kl.21:48

Åh, hjertet mitt blør med tanke på disse stakarne..

Jeg har vel ikke hatt den beste mandagen i mitt liv.. Menmen livet går videre :)

Håper du derimot har hatt en fantastisk mandag så langt! Noe som det virker som :) Blir så glad av å titte innom bloggen din :) Håper du får en vidunderlig dag videre <3 KLEM! Kjærliek!

Henriette

13.10.2014 kl.22:55

Åå, så bra at du har slike innlegg! Er selv en klimaentusiast, så dette likte jeg! :D

Anniken

14.10.2014 kl.07:24

Dette er så utrolig trist og det er helt ufattelig å tenke på at det skjer! Jeg er kjempe glad for at du gir oppmerksomhet til slike saker, herlige Kristin <3

Emma Julie

14.10.2014 kl.17:28

Haha, Dennis alltså. Så trist, virker som utrolig fine dyr! Håper du hadde en flott dag i går :)

Emma Østli

14.10.2014 kl.21:45

Du er et godt menneske, du Kristin! Isbjørnen er verdens herligste dyr og at så mange av dem ikke har det bra is killing me!

Dette var en liten tankevekker for meg!

Ha en nydelig kveld videre!

15.10.2014 kl.17:38

Hvorfor ser det ut som om isbjørnene på bilde er bundet fast med et tau rundt bena?

Skriv en ny kommentar

hits