MONDAY MOOD

Happy Monday, Lovebugs ♥

Jada, enda et innlegg med frokost og kaffekopp, men det er jo tross alt det morgentimene består av her i heimen. Frokosten er min favoritt.. Det er liksom en perfekt stund som legger grunnlaget for dagen, og over frokosten får Dennis og jeg skikkelig tid til å bare snakke sammen og legge planer for dagen og uken. Like etter jeg har knipset noen bilder, selvfølgelig.. The camera eats first, er det ikke det vi bloggere sier? Haha, ganske så idiotisk egentlig, men nok om det.. 

Jeg har troen denne uken..

Troen på at jeg klarer å være megaeffektiv, for guess what!? Jeg stod søren meg opp klokken null syv i dag! NULL SYV, folkens!! Jeg ropte av glede da jeg innså at jeg kom til å klare det, og bare, "DENNIS!?!? KLOKKEN ER SYV OG JEG HAR KOMMET MEG OPP AV SENGEN. WÆÆÆÆÆ". Jeg var i lykkerus skal jeg fortelle dere, og fikk allerede før klokken ni ryddet opp i mesteparten av mailboksen.

Hurramegrundt og stormende jubel. Nå skal denne frokosten nytes med god samvittighet! 

Denne uken kommer til å fly forbi, kalenderen er allerede fylt opp av herlige avtaler, og på søndag går turen til deilige LA. Allerede? Er vi virkelig i LA på denne tiden om bare én uke. Jeg er så giret, og jeg gleder meg så vanvittig mye til å vise dere bilder fra sol og sommer og spennende omgivelser. Håper dere er like giret som meg, for jeg har en følelse av at det kommer til å bli publisert sjuuukt mye bilder neste uke.. Jippi, endelig litt skikkelig blogglyst! 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og vaske håret som faktisk ikke har blitt vasket siden mandag forrige uke. Det er jo så gørr kjedelig, jeg hater det som dere vet, og tørrshampoen eller en lue er faktisk noen av mine aller beste venner. Off, jeg er så ekkel, men det får bare være.. I dag er jeg back on track med en uke hvor jeg gleder meg til å få ting gjort, til å sminke meg, og til å kle meg opp i fargerike outfits som skal rett ut på bloggen. 

Nei, dere.. I dag er jeg skikkelig happy, og det håper jeg dere er også. Nyt mandagen, deilige venner. Dere rocker!

KJØSS

30 kommentarer

Frida Pedersen

13.10.2014 kl.10:12

Wow for et i scooterens og sprudlende mandagsinnlegg, med masse energi. Hadde det ikke vært for at jeg var ganske i godt humør fra før ville jeg hvertfall blitt det av dette. Har nemlig en aldri så liten sen høstferie en uke etter at eksamen ble gjennomført forrige uke så imorgen går turen til Praha for å besøke storesøsteren min som bor der. Så en bedre mandag med litt halvveis reisefeber og gledessommerfugler kan man vel strengt tatt ikke ønske seg :-) ønsker deg en fantastisk fortsettelse av denne mandagen og ikke minst en fin uke. Klem og smask til deg <3

Jlb- Janne Bodin

13.10.2014 kl.10:16

Så herlig med et så positivt innlegg denne mandagsmorgenen, det fikk meg til å satse på en effektiv uke selv! Kos deg masse, fine deg!

Annika Peter

13.10.2014 kl.10:18

Så bra at noen greide å komme seg opp til rett tid i dag. Jeg derimot strever nesten like mye hver dag, skulle ønske jeg bare kunne ligge og dra meg en time eller to ekstra. Men nå er det første dagen etter høstferien, og jeg er faktisk for første gang giret på å gjøre det bra på skolen :O Det er ikke hver dag man hører fra meg!

Du er så utrolig heldig som skal til LA om bare en uke! Håper du får det gøy med pakkingen, for det er hvertfall noe av det beste jeg vet! Værre er det å pakke ut.. men det trenger du jo ikke å tenke på enda :) Ha en god mandag, Kristin! <3

krist.in

13.10.2014 kl.10:29

ser ut som en herlig mandag! Jeg kom meg tidlig opp og på jobb i dag, så prøver å være litt effektiv slik at jeg kan gå tidlig hjem! Tenk at du skal til LA, wow! Jeg skal til london på torsdag da, men det er ikke heelt det samme !

Kine

13.10.2014 kl.10:32

Haha! Du er god! Min mandag er dessverre ikke like fin.. jeg var på en skikkel8g snurr på lørdag og det føles som om kroppen fortsatt er sliten... jeg ville helst bare skru av vekkerklokken og sove videre, men fikk tvunget meg selv opp av sengen og sitter nå på forelesning og halvsover.. nesten hvertfall..

Du må uansett ha en kjempe fin dag! :-)

Kristine

13.10.2014 kl.10:37

For et energisk mandagsinnlegg! Jeg pleier egentlig aldri å bli påvirket av å lese et innlegg, men nå kom jammen humøret seg :) ble motivert til å gjøre matte nå til og med, verste jeg vet! Haha, jeg sitter og tenker på at jeg må manne meg opp å vaske håret, er jo såå kjedelig, helt enig med deg der. Ha en strålende uke!!

Anette

13.10.2014 kl.10:43

Hørtes ut som en perfekt start på dagen! Men jeg lurer bare på en ting, hva jobber Dennis med?

Mariell

13.10.2014 kl.10:45

Hurra deg rundt og tommel opp for deg som kom deg tidllig opp! Kjekt med en spennende uke for deg da. Gleder meg til å lese om dine oppleveles i LA:D

Men jeg lurer på hvor lang tid det tar å få varer vi har bestilt? Jeg bestilte i slutten av september, ikke sett eller fått noe bekreftelse på bestillingen. Har forresten send en privatmail på stylconnection siden på facebook. Ha en fortsatt fin dag! Kleem

StyleConnection

13.10.2014 kl.11:01

Mariell: Wææ! Dette var ikke bra, vanligvis tar det 2-4 dager, så dette må vi finne ut av :) Skal sjekke meldinger straks! Klemmer

Henriette

13.10.2014 kl.11:03

Så utrolig motiverende og deilig å lese et POSITIVT mandagsinllegg! Ga meg en liten boost på en grå mandagsmorgen! Ha en fortsatt fin dag! :)

Frida Abelsnes

13.10.2014 kl.11:20

Så herlig å lese! Jeg fikk skikkelig mandagsboost nå, takk babe!:D

Åh, kjenner jeg gleder meg til å bli samboer igjen, og reise til LA i april❤️

Shit, du sprer glede Kristin! U go girl!

Camilla

13.10.2014 kl.12:03

Hahah. Fy søren jeg digger skrivingen din. Grattis med en superbra start på uken!;)

13.10.2014 kl.12:04

Jobber egentlig Dennis ?

Linn Therese

13.10.2014 kl.13:56

Hei, jeg har lest bloggen din utrolig lenge, men har aldri lagt igjen en kommentar. Så jeg tenkte altså at det var på tide. For det første så elsker jeg måten bloggen din har utviklet seg på. De emnene du skriver om å generelt måten du formulerer deg på liker jeg veldig godt. Jeg syntes du er utrolig vakker, og tenkte at jeg rett å slett bare måtte si det!

Keep up the good work!

Beklager for at jeg kanskje virker litt rar..? Men det har seg slik at jeg har vært sterk motstander av alkohol i alle mine atten år, men denne helgen bestemte jeg meg endelig for å prøve.. Jeg har vel egentlig litt fylleangst, for jeg husker ikke så mye. Men det er ikke meningen å skrive om dette i DITT kommentarfelt, er bare det at jeg blir så fort revet med, men jeg har skrevet et helt eget innlegg om helgen på bloggen min da :)

Jeg håper at du har hatt en kjempe fin start på denne uken, og at du koser deg i massevis! Kleem <3

Annelin Otterlei

13.10.2014 kl.14:13

Den frokosten der så utrolig digg ut!! Jeg var selv oppe klokken 07 i dag :) Så var det rett på forlesning et par timer. Deretter dro jeg hjem og vasket badet, i tillegg til at jeg har skrevet ferdig en oppgave jeg nå har levert inn (7!! timer før deadline)!! Jippi! Føler meg superflink.

Håper du får en flott dag videre, og så håper jeg uken går superfort! Jeg gleder meg nemmelig noe sinnsykt til oppdateringer fra LA! :D

Annabelle Sørensen

13.10.2014 kl.14:31

Åh, så heldig! Har utroolig lyst til LA jeg også, gleder meg til å høre hvordan det er der! :-D

Tonje

13.10.2014 kl.15:00

I dag ringte vekkerkokken min 0525, da var plutten min våken og klar for ny dag.. Verre med mamsen!😉

Ha en fin dag, Kristin 😘

Elina

13.10.2014 kl.15:18

Blir skikkelig motivert av deg Kristin, denne uken blir bra! :D

Forresten, jeg trenger litt hjelp. Jeg bestilte den skull tshorten på nettsiden din (som forresten er råkul!), men jeg finner ikke noe kontonummer jeg skal betale til? Jeg har verken fått noe på mail eller i pakken hvor t-shorten ble sendt. Jeg prøvde å sende mail på nettsiden, men mailen blir ikke sendt, og jeg fant heller ikke noe telefonnummer jeg kan ringe til. Nå er jeg redd jeg snart får purring for ikke å ha betalt, men det er jo vanskelig når jeg ikke får betalt i det hele tatt... Håper du kan hjelpe meg!

<3 Elina

Katarina Sandvik-Olsen

13.10.2014 kl.15:35

Åh, så utrolig deilig, når har du virkelig vært veldig flink! Skjønner på deg at du er fornøyd også, så da er det jo bare en helt perfekt start på uken. Ser ut som en deilig start på uken i mortsetning til mine frokosten hvor jeg må kaste med meg en brødskive for å rekke bussen, jaja, helgene er ganske bra!

Gleder meg til masse herlige outfitbilder, så dette blir bra. Veldig heldig som skal på tur og kose deg masse, gleder meg stort til oppdateringer derfra!

Ha en super mandag videre, klem <3

A

13.10.2014 kl.16:05

Woooho!! Det var noen fryktelig fine lysestaker du hadde der...hvor er de fra?

Gleder meg til updates fra LA! Snakk om inspirasjon! Så håper jeg du får en FAB tur!

Marita Malmgren

13.10.2014 kl.16:22

Så godt å høre du har en fin mandag! Du er kjempe flink! Stå på! :-) ser ut som dere koste dere med frokosten, elsker nystekte rundstykker! Og gjett om jeg gleder meg til oppdateringer fra LA :D blir gøy!! Ha en nydelig dag videre <3 klem i fleng fra Marita! :)

Emma Julie

13.10.2014 kl.17:34

Kom på en ting nå; fikk vi aldri en oppsumering på hvordan den kjærlighets uken til deg og Dennis gikk? Hadde vært spennende.

Frokosten ser som vanlig god og koselig ut! Gratulerer igjen med å komme opp så tidelig. Gleder meg til å se hvilke avtaler du har, og ikke minst bilder neste uke i LA. Haha, får håpe håret og sminken ser litt bedre ut nå. Gleder meg at du er happy i dag, det liker vi. Klem meg :)

Anniken

14.10.2014 kl.07:32

YAY! Jeg er så glad for at du er glad, søta :-) Jeg er faktisk så giret på turen din til LA at jeg ser for meg og dagdrømmer om hvordan blogginnleggene dine kommer til å se ut neste uke, hehe! Iik, dette blir magisk!

Gleder meg til å lese om dagen din litt senere, vakre deg! Håper den blir fantastisk <3 Klemmer
For et herlig innlegg :)

Tattavkvinnene

14.10.2014 kl.14:19

Frokost og kaffekopp-innlegg er så koselig så ^^ Når blidene er så freshe som dine så kan du blogge så mange frokostinnlegg du vil <3

Digger ærligheten din på slutten der forresten xD Å vaske håret er faktisk noe av det kjedeligste som finnes! I hvert fall når man har mye hår! :)

Astrid

14.10.2014 kl.15:26

Hva gjør Dennis på for tiden? :)

Emma Østli

14.10.2014 kl.21:40

Yeyy for herlig mandagsinnlegg og wohoo for happy mondays! Du er en herlig jente og en inspirasjon for mange! Elsker disse morgeninnleggene man bare blir glad av å lese!

Ha en herlig kveld, søte deg♥

Nikita <3

15.10.2014 kl.09:02

Herlig bilde :D

Line

15.10.2014 kl.21:49

For en bukett! <3

siljepia

17.10.2014 kl.18:32

Herlig start på en mandag da :) Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

hits