NEW IN

God sndag, skjnninger♥

P en regnfull dag som dette er det ingen ting som er bedre enn krype opp i sofakroken med mannen og en kopp kaffe, mens favorittserien snurrer p TV'n, ifrt en chunky og comfy strikkegenser. Jeg har som dere sikkert har merket totalt strikkedilla om dagen, og herligheten under her kom p dren i gr. Sekshundre kroner fra Zara og verdt hver eneste krone, fy fader n koser jeg meg..

Kvelden i gr gikk med til kos i stuggu og en hjemmelaget pizza. Jeg prvde meg igjen p lage den beste pizzaen noen sinne med oppskrift p pizzasaus hentet fra google. Nr du sker opp "verdens beste pizzasaus" gr du liksom med forventningene om at det faktisk skal knulle i munn, men jeg ble for tusende gang ikke fullstendig overbevist. Jeg m bare innse n gang for alle at jeg aldri kommer til gjenskape den gode smaken som jeg husker fra barndommen, s heretter blir det ikke noe mer hjemmelaget pizza ala Kristin. Pokker alts.. Haha!

Hva gjr jeg galt? I gr kokte jeg sausen i 20 minutter med ingredienser som hakkede tomater, sjalottlk, hvitlk, salt, pepper, sukker, basilikum og oregano, men ikke faen om det ble snn jeg hadde hpet p. Kan noen der ute vre s snill fortelle meg hva som er hemmeligheten? Er det fordi jeg lager den selv at den ikke blir s digg? Blir det bedre om noen andre hadde laget den? ? Jeg er frustrert.. Over en pizzasaus, liksom! Haha..

Hvordan har helgen vrt s langt da, lovelies? Har dere noen spennende historier dele med meg?

Mtte dere f en deilig sndag s lenge, s blogges vi senere♥

SMASK

37 kommentarer

Miriam

12.10.2014 kl.13:08

Mamma bruker ha spaghettisaus i pizzasausen :P Og det er den beste pizzasausen jeg noen gang har smakt!!

ida

12.10.2014 kl.13:11

Prv pizzzasausen fra toro . Et glass med grnn kork (kjpes p kiwi).. pizzaen har aldri Vrt s god som etter jeg prvde det ..

HenrietteA

12.10.2014 kl.13:12

Hres ut som en hyggelig Sndagsmorgen! Den genseren s ikke annet en herlig ut! I WANT, hehe. Jeg er selv ingen kokk og sliter ogs med f til pizzasaus, men man m nok bare prve seg frem, bruke mer eller mindre av noen ingrdienser! Er selv glad i hvitlk (selv om man ikke fr den beste nden av det) og jeg synes at litt ekstra med det setter god smak! Hper du fr en fin dag videre Kristin!

Frida Abelsnes

12.10.2014 kl.13:13

h, lovely! Tror jeg m kikke litt p den selv :))

Har en historie vettu!

Jeg bor i et hus med 5 andre jenter og huset hrer til en folkehgskole i Drammen vi gr p. En kristelig folkehgskole...for nevne det. Verken noen av oss er kristne, og det blir jo litt festing en gang i blandt, noe som er strengt forbudt. S da har det seg snn at p fredag ble vi minst 20 stk som valge ta festen hos oss, enn dra ut. Dette virket jo smart det, etter en hel vinflaske og god stemning. Helt til politiet og nattevakten kom, fr kl 24!! Vi blir trolig innkalt til mte til uken, og fr kanskje utvisning i noen dager... Men det var verdt det, for s mye gy er sjeldent!:-D

Love'yah!

12.10.2014 kl.13:24

Har du link til genseren ?

Kristine

12.10.2014 kl.13:27

Haha jeg har ogs prvd lage god pizza bolognese eller spaghetti bolognese, blir aldri fornyd! Prvd alt fra hjemmelaget til kjpeprodukter. Gir opp jeg.. Uansett om jeg lager det selv eller andre gjr det s blir det faen aldri s bra som hpet..Skjnner fruatrasjonen din, haha! Kanskje snne ting bare smakte bedre da man var liten.. Ha en strlende sndag, kjre deg :)

Marthe

12.10.2014 kl.13:30

Kjenner til dei kokkeegenskapane.. blir like skuffa kvar gong eg skal lage noko heimelaga.. sjl om mamma str ved siden av og passar p, blir det ALDRI slik mamma lagar det.. lever i hpet om at en vakker dag fr eg det til :)

God sndag til dokke :)

Nikita <3

12.10.2014 kl.13:45

S fin :D

Mia Tnder Pettersen

12.10.2014 kl.13:57

Den genseren ser jo bare s deilig ut! Elsker slike strikk som bare stikker seg ut og bare er helt perfekt! :)

Noen ganger er hjemmelaget bare helt umulig f til. Jeg kjenner til det der alts... Huff jeg blir ganske frustrert bare av tanken om ikke f det til.. hehe :)

I dag er siste dag av hstferien, s den skal nytes sammen med familien :D

Hper du fr en fantastisk sndag videre <3 KLEM!

Camilla

12.10.2014 kl.14:05

Er ikke s flink p pizzasaus jeg heller, men synes heldigvis det alltid smaker ganske godt uansett:-)

Sitter forresten hangover i sofaen med Paradise Sweat fra StyleConnection. Verdens beste plagg. Har lenge savnet en slik genser/jakke! Takk for designet!!:-)

12.10.2014 kl.14:09

Prv barbeque-saus som pizzabunn. Toppet med kylling, lk og sopp! Ddsgod.

A

12.10.2014 kl.14:16

Nr du skal lage pizzasaus trenger du ikke koke den frst. Det du trenger er tomater, lk, hvitlk, salt, pepper, og de krydderene du synes er gode. Alt dette tar du i en plastikkboks og moser alt sammen med en stavmikser. N er da pizzasausen ferdig. Da er det bare kjevle ut en fab deig, klesje p litt saus, ta p fyllet du nsker og sende pizzaen i ovnen :) Genseren din ser s fin ut!!! Jeg er over gjennomsnittlig glas i strikk og ull <3

Ragnhild

12.10.2014 kl.14:18

Ha oppi en god olivenolje p slutten det er trikset ;)

Emma stli

12.10.2014 kl.14:23

h, for en deiliiiiig morgen! Jeg sov over hos den beste Vild'en i verden og n tenkte vi lage noen boller vi kunne kose oss med i dag! S kommer vi sikkert til se p noen filmer og litt snt, da og rett og slett kose oss med innevret denne sndagen!

Ha en herlig dag, da!

Marlene

12.10.2014 kl.14:32

Hvis man legger med tomatpure, fr man en sterkere smak. Friske urter vill alts gi mer smak enn trkede. Fersk Chilli vill ogs ke i smak. Hvis du er pen for prve en helt ny pizzasaus. Ta en boks rmme og bland inn tre store tskjeer med pesto, Tilsett rd lk og tomater, uter og krydder etter behag! Ikke kok, bare bland og smr p :)

Vilde

12.10.2014 kl.14:43

Jeg lager alltid pizzasaus med tomatpure og pesto, sleng inn litt hvitlk og friske urter s blir den helt fantatisk!

Line

12.10.2014 kl.14:47

God sndag sta:)

Tomatpure, soltrkede tomater(de p glass i olje), oregano, basilikum,salt,pepper,et bittelite skiva sitron. Kjr med stavmikser og du har en DIGG og enkel saus.

Mari

12.10.2014 kl.14:48

, hjemmelaget pizzasaus er s godt!! Her i huset er det mannen som er eksperten (mine sauser blir aldri like gode selv om jeg bruker nyaktig samme ingredienser...). Han kjrer i hvert fall tomater, litt tomatpur, olivenolje, basilikum, oregano, salt, pepper, hvitlk og rdlk i miksmasteren til det blir en saus. Og noen ganger koker han, andre ganger ikke. Jeg er helfrelst p denne blandingen, s ikke gi opp ;-) ser det er mange gode tips over, s med tiden blir nok sausen din perfekt! Ha en nydelig dag i den nydelige genseren, flotte dame :-D

M-i

12.10.2014 kl.15:05

Jeg tar to bokser hermetiske tomater med basilikum, opphakket lk, noen fedd hvitlk (etter smak og behag) og oregano, s koker du alt snder og sammen som italienerne gjr til du fr en tykk fin saus. Det er en fin grunnsaus, s kan du bare tilfre andre ingredienser om du vil det! Italienerne kan best ❤️

silje

12.10.2014 kl.16:13

Hres ut som en fin sndag:) Genseren der va veldig fin og sikkert behagelig ha p:) Et forslag til Pizza saus er blande en boks med knuste tomater,krydder og stning og 1 spiseskje oliven olje og kjr i en blender eller mikser. Hper dere fr en fin sndag videre :)

Emma Julie

12.10.2014 kl.16:19

Ja, sndager skal g til TV-titting alts. Strikkegenseren s utrolig digg ut, skjnner at du er fornyd! Bedre lykke neste gang med pizzasausen, man m bare prve p nytt for f det til tenker jeg. Dette klarer du! I gr var jeg ute p livet i Strmstad hvor det var oktoberfest med vennene mine, hadde det utrolig kjekt! Ha en flott sndag, snakkes :)

May

12.10.2014 kl.16:32

Kunsten f til gode smaker er vre tlmodig. Lage gang p gang. Men jeg hadde tilsatt tomatpurre og fersk chilli. Det sukkeret er helt undvendig. Bare fortsett, en vakker dag finner du den perfekte smaken og da har du laget Kristins beste pizzasaus😄

katrine

12.10.2014 kl.17:29

Hvitlk,lk, chilikrydder,paprika krydder, 2skjeer tomatpure,litt creme fraiche, fersk timian,fersk rosmarin,salt,pepper. Bruker ogs litt vann til rre ut med. Denne er ogs knallgod som lasagnesaus,men da bruker jeg ogs purre og gulertter. :-) hjemmelaget er alltid best! :) lykke til

Katarina Sandvik-Olsen

12.10.2014 kl.17:48

Hres deilig ut! Utrolig fin genser! Stikk er bare helt fantastisk nr det blir litt kaldere, ogs er det s fint, blir deilig fylle klesskapet n kjenner jeg!

Haha, pizzasaus er ikke det enkleste alts, fr bare prve et par ganger til kanskje, jeg har trua p at du fr det til! Lykke til, klem <3

LL

12.10.2014 kl.18:05

Prv med litt balsamico eller litt worchestershire saus. Det blir godt! :)

Silje

12.10.2014 kl.18:22

Hvis du prver ta en kjttbuljong i litt vann og helle i sausen, pluss litt sitoronvann blir min ihvertfall veldig god! Samt rdlk og sopp :)

12.10.2014 kl.18:23

Prv med litt matflte i pizzasausen. Det er digg 😃

Lill

12.10.2014 kl.18:28

Prv med en liten klype malt stjerneanis i pizzasausen din. Det er dt som er hemligheten!

Videre skal man alltid ha en liten klype sukker med i tomatbaserte supper og sauser, jeg bruker ogs bestandig noen drper med wochestershire, som forsterker smaken.

Men prv litt stjerneanis neste gang, og gi beskjed, tror det er den lille snerten der du er p utkikk etter. Er den som gir pizzasauser p norske pizzeriaer den karakteristiske smaken. :)

Sofie

12.10.2014 kl.18:43

Haha jeg jukser litt. Tar steker kjttdeig, og nr den nrmer seg ferdigstekt s kaster jeg oppi rdlk, hvitlk, vrlk, litt chili og lar det steke til rdlken er nrmer seg "gjennomsiktig". S peiser jeg oppi en Toro pizzafyll pose slik det str p pakken. Nr det begynner bli klart har jeg oppi pesto! Det funker som bare det.

Ikke helt hjemmelaget men gir bra med smak og er ikke minst fort gjort.

Ha en fin sndagskveld!

Annabelle Srensen

12.10.2014 kl.19:26

Har absolutt null peiling p mat, dessverre! Helgen har vrt fin, har vrt ute med venner og bare kost meg :-)

silje

12.10.2014 kl.19:47

h den genseren s sykt fantastisk ut, har du en link du kan legge ut? helgen har gtt med til jobb og besk av svigers, men det har vert kos det da :)

Kristina

12.10.2014 kl.20:12

I sauser med hermetiserte tomater og/eller tomatpure synes jeg det m til med litt stning.. 1 ss sukker, honning evnt balsamicosirup.. Da tar du bort rsmaken p tomatene :)

Katja

12.10.2014 kl.22:46

Nr du lager tomatsaus er det viktig bruke hermetiske tomater av god kvalitet. Velg en av de dyrere sortene de har i butikken, det utgjr virkelig en forskjell. Ellers er det viktig balansere ut syren med sukker, og koke s lenge som mulig p lav varme. Hvis du vil ha lk i m du steke den p lav varme til den blir blank og myk, fr du tar i hakket tomat og tomatpur pluss evnt hvitlk. Krydder br du ha i mot slutten. Hper du lykkes, for en virkelig god tomatsaus kan heve pizzaen/pastaretten til nye hyder.

KristineH

13.10.2014 kl.11:02

Hei Kristin! Hvis du vil prve en dag med hvit saus i stedet for rd, s bruker jeg enkelt og greit creme fraiche! Bruk en slikkepott og smr utover deigen, ha p nsket fyll (til hvit saus synes jeg speke-/parmaskinke, pepperoni, champignon, paprika, rd lk og Jarlsberg er best). Eller s fortalte min kjre venninne Elise at hun hadde ftt hjemmelaget pizza hos deres felles venninne Sandra her om dagen - det hadde visst vrt den beste pizzaen Elise hadde spist noen gang - kanskje hemmeligheten er nrmere enn du tror? ;-) Sandra knows! :-D

Michelle

13.10.2014 kl.13:12

, for en DEILIG genser! Hvilken strrelse har du i den? :D

13.10.2014 kl.14:27

Jeg bruker bare en kartong med hakkede tomater. Gjerne den som er smaksatt med basilikum og oregano. Synes pizzaen blir best enten med peperoni og ananas, eller med spekeskinke og blmuggost. Man m sklart ha vanlig ost i tillegg, gjerne fersk mozzarella! Nam!

Elien

13.10.2014 kl.16:40

Prv med litt brunt sukker i tomatsausen din, veldig godt! :)

Skriv en ny kommentar

hits