Ten Years Designer Collaborations

Hurra for lørdag!

Ikke like mye hurra for at jeg i dag faktisk våknet av meg selv klokken 8, og at jeg har vært våken siden. Det er altfor tidlig til lørdag å være, og når det snurrer reklamer for bl.a Pro Aktiv og Sheer Cover på TV'n, vet du at du er oppe før fuglene fiser.

Hva pokker skjer med det egentlig? Sjuukt irriterende at dette ikke forekommer i ukedagene, men jaja.. Da får jeg mye ut av lørdagen, og i dag skal jeg shine leiligheten. Den skal være strøken før klokken ett har jeg bestemt meg for, så etter dette innlegget er publisert skal jeg brette opp armene, fyre musikken på full guffe, og sette i gang. Jeg gleder meg faktisk litt, så ånden er nok over meg.. Hurra!

Men greit.. Over til disse snapsene fra gårsdagens moteutstilling. Hva Katinka drar meg med på ass! Dere vet jo hva jeg føler for slike events som dette, og når mote/bloggenorge samles i ett og samme rom, er det noe som skjer med stemningen. Du finner ikke et snev av feelgood og du er garantert skeive blikk, men noen tilstelninger vil man liksom få med seg på tross av den rævva energien.. Da er det godt med partners in crime som gjør opplevelsen bedre, og som du kan hygge max med når man slurper i seg et glass med bobler, mens man tar de nødvendige bildene til et fyldig bogginnlegg. Haha, hei hei bloggeeeen! Alt jeg utsetter meg selv for, for å skape innhold til dere.. Dere skulle bare visst.. Haha!Utstillingen var absolutt artig å få med seg, og da vi gikk rundt og tittet på elementer fra de ulike kolleksjonene, ble det liksom litt mimring helt tilbake til 2004 da det hele startet. Jeg husker best Matthew Williamson, som jeg nevnte i forrige innlegg, men også samarbeidet med Jimmy Choo! Den kolleksjonen var faktisk ganske rå, men det råeste samarbeidet må være Alexander Wang. Holy shit!

Kolleksjonen slippes om ikke så lenge, og ut i fra det jeg har hørt og det lille jeg har sett, vet jeg at dette kommer til å bli helt fab. Selvom jeg ikke er spesielt godt kjent i designerverden og ikke har et snev av peiling på hva som foregår på catwalken, er det én designer som alltid har fanget min interesse - Alexander Wang.

Etter den lille runden vår, stakk vi videre til Vapiano for deilig italiensk og en Strawberry Daiquiri, akkompagnert av gode samtaler og mye latter. Vi ble sittende til de stengte, og deretter hoppet jeg på trikken som jeg forøvrig har et veldig anstrengt forhold til. Dette skal jeg fortelle dere mer om senere, for nå skal jeg svinge meg rundt med mopp og musikk. 

Håper dere får en fantastisk lørdag, fine venner. 

Kjærleik i massevis ♥

10 kommentarer

Thea

11.10.2014 kl.11:06

Du skal virkelig ha creds for at du er så ærlig, og ikke skyver ting under en stol! Det liker jeg virkelig med deg 👍

Emma Julie

11.10.2014 kl.11:23

Jaja, du får jo i alle fall mye ut av dagen. Krysser fingrene for at du har shinet leiligheten før klokken ett! Ser koselig ut selvom det kanskje er litt rar stemning. Så koselig at dere fortsatte kvelden på restaurant. Ja, har et litt dårlig forhold til trikk og undergrunner selv. Kos deg med vaskingen og ha en flott lørdag! :)

Anniken

11.10.2014 kl.11:32

Det høres deilig ut med shinet leilighet før klokken ett også kan du virkelig nyte lørdagen til det fulle etterpå! :-D

Haha, jeg synes det er fantastisk at du går på slike eventer for å skape litt ekstra innhold, men for å være helt ærlig så liker jeg best de fine og koselige innleggene dine fra date nights, jentekvelder eller bare bilder av nydelige deg! <3

Ha en magisk lørdag, vakre deg! Du er amazing!

Marita Malmgren

11.10.2014 kl.13:03

Nå er klokken 13 (3 over ett for å være mer nøyaktig) :p så nå håper jeg du har fått shinet skikkelig, hehehe :) Events høres så gøy ut, har alltid hatt lyst til å dra på det, du er heldig som har sjansen <3 Ønsker deg en nydelig lørdag! Stor klem fra Marita! :)

Katarina Sandvik-Olsen

11.10.2014 kl.16:27

Haha, huff, men deilig å våkne av seg selv hvertfall da. For satse på at du kan sove lenge i morgen da hvertfall! Jeg skal jobbe til 02.00 i natt og i morgen må jeg opp senest 08.00 for å rekke neste jobb på søndag, men det får heller gå

Høres bra ut, dette ser spennende ut, gleder meg til å se kolleksjonene i butikkene. Tviler ikke på at du gjør mye for oss, men det blir jo utrolig bra av det, så da er det vel kanskje verdt det? Ha en super søndag videre!

Klem<3

HenrietteA

11.10.2014 kl.17:10

Skjønner det er litt kipt å våkne så tidlig når man faktisk har muligheten til å sove lenge, men man får jo mye ut av dagen da! Fine bilder, det så hyggelig ut! Vapiano har så sykt god mat, blir aldri lei, hehe! Ble også litt vaske-lørdag for min del, kjedelig men det må gjøres, så blir det heller litt festligheter i kveld! Ønsker deg en superherlig dag videre fineste deg!

Mia Tønder Pettersen

11.10.2014 kl.21:12

Nå er jet spent på om du fikk shinet leiligheten :) Heheh, kjenner jeg deg rett så fikk du det vell til :D Sånn er det å være sta, hehe :)

Jeg stod opp klokken 04.45 og kom meg avgårde til flyplassen, og etter et lite stopp på Gardemoen var jeg på neste fly på vei hjem. Det er bestandig like godt å komme hjem. Borte bra, men hjemme best :D

Håper du har hatt en fantastisk lørdag <3 KLEM! Masse kjærleik til deg!

A

12.10.2014 kl.12:50

Den påfugelkjolen og den ved siden av var awesome! Du er ufattelig heldig som får være med på alle disse FAB eventsene!!!!

Nikita <3

12.10.2014 kl.13:04

Så sykt gøy :D

Emma Østli

12.10.2014 kl.14:19

Du er heldig, du som får dratt på så mye spennende! I går hadde jeg det utrolig bra, jeg ble med min beste venninne til byen hvor vi dro på det "stoppryllupet- greiene" hvis du har fått ed deg hva det er. Så spiste vi litt der fr vi satt oss på toget hjem igjen. Utrolig mye spennende og jeg kom hjem med flotte bilder og masse ny kunnskap.

Du er en flott blogger, husk det!

Skriv en ny kommentar

hits