I CARE

En riktig god onsdagsettermiddag, flotte venner ♥

Her har samboerne akkurat spist en sen frokost, hatt en aldri så liten diskusjon omkring denne oppvaskemskinen, fått ryddet litt, og nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra mandagen som dere enda ikke har sett. Jeg glemte vel egentlig å fortelle dere at jeg skulle på en fotoshoot med resten av bloggerne i Side2, hvor vi fikk mulighet til å være bidragsytere til en god sak i regi av Blindeforbundet, og her er noen behind the scenes snapshots. 

Nina Skarra har nemlig designet noen superdeilige og nydelige skjerf som går til inntekt til øyeoperasjon for blinde. Tenk at det i dag er over 30 millioner mennesker som ikke kan se, og tenk at en øyeoperasjon til sjarmerende 250kr kan gi synet tilbake.. Er det ikke helt utrolig? 

Vi fikk i oppgave å style favorittskjerfet på hver vår måte, og det endelige resultatet av shooten får dere se om ikke lenge. Jeg gikk for en typisk Kristin-look med hoodie og lue, og med litt make-up og hår fra jentene på Siste Mohikaner ble resultatet relativt bra. Jeg har jo en tendens til å stivne fullstendig når jeg står sånn rett-opp-og-ned foran et hvitt lerret og en fotograf foran meg, men jeg fant en turkis krakk som jeg fikk sitte på, som gjorde hele uttrykket litt mer avslappet. Det er så hyggelig å kunne være med å spre et godt budskap, og hvis dere i forbrukerombudet skulle lure på om dette er skjult reklame og et betalt oppdrag, så kan jeg til min store glede fortelle at dette er noe som blir gjort GRATIS! Sånn.. Da slipper vi noe drama fra den kanten.. 

Jeg sitter ellers her med planleggingen av LA-turen, og herreguud som jeg gleder meg. Forslagene til fotografen er helt sinnsyke, så det er bare til å glede seg til det ferdige resulttet. I tillegg skal det bli så forbanna deilig å komme seg ut på reise igjen.. Jeg trenger sårt inspo, nye impulser og nye inntrykk, og selvom jeg har vært i LA 3 ganger tidligere, slutter den byen aldri å imponere. HURRA!

Skravles senere, babes ♥

20 kommentarer

Mia Tønder Pettersen

08.10.2014 kl.13:11

Åhh, jeg skjønner ikke hvorfor alle tror at hvis en blogger er snill og gjør noe gratis er det selvfølgelig skjult reklame!? Hallo, en blogger kan selvfølgelig også være snill og gjøre slike ting :)

Jeg syns det er fantastisk at du kan gjøre noe så fanatstisk! Jeg tenker det bare sier litt om deg som person :D Du er jo en fantstisk jente, så dette kom ikke som en overraskelse :)

Massevis av kjærleik til deg, herlige du <3 KLEM!

Marita Malmgren

08.10.2014 kl.13:18

Mange søte bilder <3 Fint at du sier noe om dette, er faktisk helt sykt hvor mange som er blinde.. hvor trist er ikke det :(

Heldige deg som skal til LA, min drømmedestinasjon, drømmer meg ofte dit <3 Har sagt det før, jeg elsker å lese bloggen din når du er på tur, det er SÅ gøy og inspirerende! Ha en fin dag! Stor klem fra Marita! :)

Lisa

08.10.2014 kl.14:29

Dere burde bo på Hotel Erwin hippeste stedet rett på venice beach, med den feteste roof top baren i byen, IT stedet og være.. de har de feteste hotell rommene og Red bull suiten dere er helt rå!

Beste hotellet jeg har vært på skikkelig god stemning der.

http://www.hotelerwin.com/

billig og bra.

tror du vil elske den chille surfer stilen laidback luxury :D

Beate

08.10.2014 kl.14:32

Ikke for å virke veldig negativ nå, for jeg liker bloggen din veldig godt, men du kan godt bli litt flinkere til å svare på spørsmål som blir stillt i kommentarfeltet..

Jeg har spurt deg spørsmål mange ganger - kun fått svar 1 gang..

Jeg prøver igjen - hvilken frisør bruker du (salong + frisør)?

Lene

08.10.2014 kl.14:53

Hvor er skjorta du har på deg fra? :)

StyleConnection

08.10.2014 kl.15:11

Beate: Åh. Sorry!! Jeg lover å bli bedre :) De få gangene jeg faktisk går til frisøren, går jeg til Hendrix Hair! Ingen over, ingen ved siden <3

StyleConnection

08.10.2014 kl.15:11

Lene: Den er vintage. Kjøpt i Altea i Spania :)

StyleConnection

08.10.2014 kl.15:14

Lisa: Takk for fantastisk tips!! Sitter nemlig og funderer på hotell eller leilighet gjennom AirBnb, men dette skal jeg definitivt sjekke ut <3

Emma Østli

08.10.2014 kl.15:15

Åh, så utrolig bra gjort av deg! Du er en flott person! Så utrolig irriterende det må være at alle tror du får betalt for å være snill! Hva skjer?!

Akkurat nå er det boller in the making så blir det litt sukker kos i kveld, da!

Hatt en fin dag? Kos deg videre!

Elina

08.10.2014 kl.15:53

Så herlig!

Jeg skal også til LA, i Februar, og som jeg gleder meg! Jeg og to venninner har tatt et friår etter vgs for å reise jorden rundt! Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg! Og jeg som aldri har vært utenfor Europa skal både til Asia, Australia og USA! Gleder meg til å få enda flere herlige inspirasjonsbilder fra deg når du reiser til LA!

Stå på Kristin, leser bloggen din hver eneste dag, og jeg mener det når jeg sier at du gjør dagen min et hakk bedre hver eneste dag!

<3

Emma Julie

08.10.2014 kl.16:22

God onsdagsettermiddag ja! Oi, så utrolig bra og spennende. Gleder meg til å se resultatet! Så i alle fall utrolig artig ut. Åå, gleder meg til LA bilder også! Snakkes :)

Nikita <3

08.10.2014 kl.16:51

Fine deg :)

Katarina Sandvik-Olsen

08.10.2014 kl.17:47

Så utrolig morsomt! Da vil jeg vel si at mandagen var ganske så bra likevel :) Deilig med en rolig start i dag da, gleder meg til å se bilder fra denne shooten.

Så spennende å deilig å få reist litt mer, når jeg er ferdig med skole skal jeg virkelig gripe sjansene som byr seg selv altså! Gleder meg til mange spreke bilder fra LA. Du får alltid tid til fine reiseinnlegg også, deilig å drømme seg bort i bildene dine..

Ha en fortsatt fin onsdag, klem <3

krist.in

08.10.2014 kl.18:02

så spennende. Gleder meg til å se resultatet! gøy at dere stiller opp for en god sak :)

HenrietteA

08.10.2014 kl.18:48

Morsomme bilder, høres utrolig gøy og spennende ut! Bra dere støtter en god sak og gjør noe gøy samtidig! Gleder meg til å se resultatet, blir sikkert veldig bra! Ønsker deg en riktig fin kveld videre fineste Kristin, klem

Hanne Kristin

08.10.2014 kl.21:18

Så kult Kristin! Liker veldig godt at du er med og støtter gode saker. Det må jeg bli flinkere på. Mitt forsett for oktober på den fronten er å kjøpe =Oslo av en selger og støtte brystkreftsaken på en eller annen måte. Lurer på å kjøpe det rosa armbådet på Lindex fra Jean Paul Gaultier, har du sett det? synes det er ganske fresht og kult at man støtter en god sak. Ha en fin kveld, søteste, fresheste lille bergenserinnen jeg vet om :D Klem fra Hanne Kristin som liker stilen din.

PS: Nominerte deg akkurat til Årest blogger ;)

Anniken

08.10.2014 kl.21:49

Gleder meg veldig til å se resultatet også er det utrolig bra at dere stiller opp for en veldig god sak! :-)

Og SOM jeg gleder meg til du skal til LA, iik! Det blir så ufattelig bra og jeg klarer nesten ikke vente på behind the scenes bilder og annet knask <3

siljepia

09.10.2014 kl.09:43

Herlig å se :) utrolig bra å støtte de blinde :) Gleder meg til å se oppdateringer fra La :)

marlin

10.10.2014 kl.01:35

Den grå cardiganen var suuuuper fin! Hvor er den fra? :D

A

10.10.2014 kl.14:49

For en bra sak!!! gleder meg til updates fra LA

Skriv en ny kommentar

hits