LIVET SOM SAMBOER

Litt over en måned i samboerskap har gått, og det er på tide danne seg en oversikt over hvordan livet som samboer fungerer så langt. 

Med det samme jeg flyttet til Oslo var den største gleden det å bo for seg selv. Jeg var fri, jeg var alene. Mine regler, mitt hjem, min garderobe, mine rutiner. Det var deilig! Jeg kunne la skittentøyet flyte rundt i hele leiligheten akkurat slik det passet meg, jeg kunne slippe en fis i sofaen mens jeg så på film, jeg kunne ta oppvasken når det passet meg, og det var ingen andre å ta hensyn til. Jeg visste at disse dagene som ungkarskvinne ville ta slutt på ett eller annet tidspunkt, og jeg kan med hundre prosent sikkerhet si at disse dagene er over for godt. Jeg er samboer og jeg ELSKER det. 

Det som er så fint med å bo med nettopp Dennis, er at jeg fortsatt kan inkludere mine gamle rutiner og uvaner i hverdagslivet, og det er det jeg tror er nøkkelen til et godt samboerskap og ikke minst et tegn på at det faktisk er tid for å flytte sammen. Joda, visse endringer og forberinger er bra og ikke minst høyst nødvendig, men dere skjønner hvor jeg vil hen. Å flytte sammen er ikke noe man skal gjøre for tidlig, og jeg ser heller ingen grunn til å drøye det for lenge. Når man blir eldre, trenger man heller ikke å vente i flere år for å ta det neste steget, rett og slett fordi man er så sikker på hvem man er og hvem man vil og ikke vil dele livet sitt med. 

Men alright.. Den dagen jeg ikke gadd å fyre på vasken eller musikken på full guffe da jeg skulle på do for å gjøre nummer to (ja, vi jenter driter, bæsjer og fiser, selvom det er noe enkelte mannfolk ikke vil innse) var dagen jeg skjønte at jeg har møtt mannen jeg vil dele hverdagen med. Haha, det høres kanskje rart ut, men det er faktisk ganske avgjørende for at man skulle klare å slappe helt av. Jeg glemmer aldri hvor inn i satans panikk jeg fikk den første gangen jeg slapp en ukontrollert fis foran Dennis, for da gikk jeg i hyperventileringsmodus med tårer i øynene og hele pakken. Det var jo på et tidligere stadie, vi har blitt så vanvittig mye tryggere på hverandre siden den gang, og de dagene er heldigvis forbi. Jeg slipper selvfølgelig ikke en fis når vi ligger i skje på sofaen f.eks og ikke ellers heller, men at jeg kan slippe en uventet høy fis rett ned i doskålen mens Dennis ligger i sengen i rommet ved siden av, betyr faktisk overraskende mye. Jeg begynner selvfølgelig alltid å le litt sånn hysterisk, siden jeg får et bittelite snev av pinlig berørelse, men latter kurerer søren meg alt!

Det å være samboer byr naturligvis på visse utfordringer så vel som gode stunder, og fordelingen av husarbeid er nok det som er den største utfrodringen her i heimen. Ikke fordi vi ikke er flinke til å fordele arbeidsoppgaver, men fordi ingen av oss gidder å løfte en finger. Vi er skippertakspersoner begge to, så når vi først tar oss selv i nakken for å shine, vaske og gjøre leiligheten smashing, blir den FAB. Frem til da lar vi det hope seg opp, og det som er så fint er at vi ikke kan skylde på hverandre. Jeg prøver meg selvfølgelig noen ganger på en "Dennis, jeg er faktisk litt skuffet over at du ikke ryddet ut av oppvaskemaskinen", men da får jeg bare latter tilbake. Dette er noe som står på skjerpings-listen. I tillegg er jeg merkelig nok en kontrollfreak, og måten Dennis setter ting inn i oppvaskemaskinen er liksom ikke på en sånn måte jeg mener er best og mest praktisk. Da ender det ofte med at jeg endrer på hele oppsettet, og det kan forståelig nok føre til sjukt dårlig stemning. 

Flere utfordringer er kosthold og samboerkilo. Jada.. Dette har jeg vært inne på tidligere, for det er jo noe litt ekstra koselig med det å være samboer, for da kan man kose seg med en film på kvelden, og til filmen vil man kose seg med noe godis, og siden man er sammen om det å ha lyst på litt kos, så blir kosen et faktum. Faens kosegodt altså. Vi må visst bare innse at vi ikke er et supersporty lavkarbopar som følger sunne oppskrifter og en streng treningstimeplan, men vi skal nok etterhvert klare å bytte ut smågodtet med grønnsaker og frukt. Det er jo egentlig bedre med en skål full av en fargerik fruktblanding enn en fissen pose med en blanding av gummi og e-stoffer. We're getting there.. Haha!

Noen ganger vil jeg slå han helseløs. Ja, det vil jeg! Sånn som nå nettopp f.eks, for dere vet disse uvanene, sant? Vel.. Dennis' verste uvane er at han biter negler og at han biter på huden rundt neglene, og jeg HATER det! Jeg blir så irritert av å se han sitte der med fingrene i munnen, og jeg kjenner at jeg blir skikkelig forbanna. FORBANNA med capslock faktisk. Dette er jo sånne uvaner jeg ikke la merke til tidligere, som nå har blitt et giantisk irritasjonsmoment, og her er det viktig med kommunikasjon fremfor ukontrollert sinne. JA, jeg har prøvd meg på sistnevnte nemlig, og det funker ikke så bra. HEHE! 

Det sier seg selv at det funker bedre med "Dennis? Elskling? Du vet hvor sterkt jeg misliker at du biter negler, sant? Kan du for min skyld være en engel å bite når jeg ikke er i samme rom som deg? Vær så snill", enn "FY FAEN KAN DU SLUTTE MED DEN JÆVLA BITINGEN DIN FOR SATAN?? JEG BLIR SÅ JÆVLA KVALM AV DEG! KAN DU KUTTE UT?? SATAN SÅ FORPULT IRRITERENDE"

Som samboere må man før man går løs på partneren faktisk ta en runde med seg selv.. Gjør jeg noe som kanskje kan være like irriterende? Hva kan vi begge endre på for en enda bedre hverdag? etc. Det kan nemlig fort bli litt farlig å kun henge seg opp i hvilke feil din kjære samboer gjør, og det er altfor enkelt å glemme å ta fatt på dine egne uvaner.

Min verste uvane er at jeg alltid er sent ute, og at jeg aldri klarer å beregne tiden. Tiden er min fiende, og det er en forsinket Kristin for Dennis også. Han HATER meg når han må vente. Han HATER når jeg sier "jamen skatt, jeg skal bare.." Hvis Dennis hører "jeg skal bare" tenner han på alle plugger, og her har både han og jeg forbedringspotensiale. Jeg kan bli flinkere med tid. Han kan bli flinkere til å oppmuntre meg til å være i rute i stedet for å være sur på meg fordi jeg er sen. 

Kommunikasjon, ass! Nøkkelen til alle gode ting her i livet. Dennis og jeg har fortsatt en lang vei å gå til alt blir helt perfekt, for kranglingen dukker opp, og det er ikke alltid den blir håndert riktig. Krangling er abslolutt ikke bare en negativ ting, og jeg kunne aldri vært i et forhold uten en eneste diskusjon eller uenighet. Det er sunt med bittelitt motstand, men det er også viktig å være voksen nok til å innse når man tar feil og være mann eller kvinne nok til å si unnskyld.  

Jeg nyter livet som samboer. Jeg elsker både tanken på å legge meg i kroken hver kveld så vel som det å faktisk ligge der, og selvom det dukker opp en og annen utfordring og uenighet i tide og utide, ville jeg aldri vært foruten det å være to. Nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen ♥

Hvordan er det med dere? Hva liker dere best ved det å bo alene, og hva er best eller mest utfordrende ved det å være to? 

SMASK

56 kommentarer

krist.in

07.10.2014 kl.18:04

Herlig at du har slike innlegg som dette! Vårt største problem er at vi begge er travle, og at når vi først er hjemme samtidig vil vi baare kose oss. Se film, serier, spise mat og ligge i sofaen og trykke på telefonen. Så de studiegreiene, oppvasken, klesvask og rydding blir liksom alltid utsatt. Og hver gang noen sier de tenker å komme innom, hopper vi opp og løper rundt som gale for å få det ryddig, haha !

Camilla

07.10.2014 kl.18:48

Haha, kjenner igjen masse du skriver. Jeg ble selv samboer med min kjære denne høsten og det er veldig mye nytt man skal få et system i. Jeg og min kjære har veldig ulik døgnrytme foreksempel. Jeg foretrekker å legge meg før midnatt og stå opp før klokken åtte, han er skikkelig nattdyr og sover gjerne et par timer ekstra :-) Men alt har sin sjarm! ;-)

Kat.

07.10.2014 kl.18:49

Hahaha, kjenner meg så igjen i begge dere to egentlig. Jeg var inntil nylig i et 5 år langt samboerskap, og f.eks er jeg som Dennis og biter både negl og hud. Selvom exen min påpekte det på en pen måte, så ble jeg sur. Sikkert fordi jeg ofte gjør det uten å legge merke til det selv, og så blir man provosert over at andre liksom skal være forstyrret av det. "la meg bare bite i fred, okei?" Tror ikke det er noen riktig måte å snakke med neglebitere på, hehe.

Frkmalin

07.10.2014 kl.19:02

Eg kjenner meg så godt igjen!!!!

Nå har eg vert samboer med da min samboer :D i snart 8år. Så en begynner jo å lære litt forskjellig. Men må virkelig sei at eg trivst best med en å dele alt med. Ja det er fint åleine også, for all del, men er noe med det å alltid ha noe å komme heim til eller å vente på :)

Alle har sine perioder i ett samboerskap at ALT er gale!!! Men det glømmet man for det er mest fint ;)

alice

07.10.2014 kl.19:02

skal snart flytte sammen med kjæresten min. alt er ganske så perfekt etter å ha kjent hverandre snart i tre år, men jeg kjenner jeg blir nervæs når jeg tenker på at vi skal bo i sammen. . dette innlegget fikk meg til å bli litt mer rolig og glede meg heller, haha :)

Anna Charlotte

07.10.2014 kl.19:03

Jeg bor fortsatt hjemme hos mamma, så spørsmålene kan jeg ikke svare på. Men digger måten du skriver på, og jeg kjenner meg igjen i noe av det du skriver her. Jeg veldig enig med løsning på det også. Dette er noe jeg faktisk tenker på ganske ofte. hehe ^^

Christine

07.10.2014 kl.19:17

Åå så herlig at dere trives! Fy søren du skriver så gøy! Ler meg ihjel og jeg kjenner meg SÅ igjen i akkurat det samme. Ble samboer i sommer så har vært igjennom de samme stadiene som du beskriver! Hehe herlig!

Karina

07.10.2014 kl.19:31

Åh, skippertak! Det er noe dritt ass, men det blir jo bare sånn! Det er jo utrolig fint å bo alene, men det er jo utrolig godt å ha en samboer som ikke er fullt så skippertaks-person som meg selv. Hahah uff det mest utfordrende akkurat nå er at vi alltid utsetter den helveetttes ikea-turen for å kjøpe klesskap. Han sier vi ikke trenger noe skap fordi jeg ikke trenger alle klærne jeg har, som fører til at jeg klikker i vinkel

Pelle

07.10.2014 kl.19:43

Om det e mine solbriller Dennis !?

Nikita <3

07.10.2014 kl.19:51

Cuties :D

siljepia

07.10.2014 kl.20:09

Herlig å se at du deler hverdagslivet deres på bloggen :)

Det jeg trives best med å bo alene , er å kunne bestemme helt selv og ha mine egne rutiner og hvordan ting skal gjøres og alt det der ;)

Håper selvsagt at jeg kommer til å få dele livet med noen en dag i fremtiden ;)

Håper på flere slike innlegg :)

Charlotte

07.10.2014 kl.20:19

Hoho, bra skrevet! Kunne du ha lagt ut det innlegget du skrev om den første fisen din foran Dennis? Vet liksom ikke hva jeg skal søke på :p

Kamilla

07.10.2014 kl.20:34

Du skriver ufattelig bra må jeg si. Interresant å høre om dine tanker rundt samboerskapet hittil, ettersom jeg selv ble samboer for bare 4 dager siden og er veldig spent på hvordan det blir :) Det blir nok fantastisk, det er jeg sikker på, men kommer nok til å komme opp i noen liknende situasjoner som du beskriver der også! Og som du sier, er det jo bare sunt med uenigheter og diskusjoner innimellom :) Blir bra dette!

HenrietteA

07.10.2014 kl.20:59

Utrolig gøy å høre om ditt samboerskap! Høres ut som om dere har det utrolig bra sammen og virkelig har funnet ut hvordan dere skal tilpasse dere hverandre. Som du sier kommunikasjon er nøkkelen til alt, alle diskuterer her i livet og det er så fint å høre at dere har funnet måter å håndtere ting på. Jeg tror virkelig dette er et forhold som kommer til å vare, dere er rett og slett perfekte sammen! Ha en fin kveld videre fineste Kristin

Marius

07.10.2014 kl.21:00

Wow, for noe vrøvl. Eat a dick.

Knotten

07.10.2014 kl.21:04

Pissprat!!!!!!!!!!!!!!!

Karina

07.10.2014 kl.21:10

Haha, for et bra innlegg❤️ gøy å høre om samboer livet

Otis

07.10.2014 kl.21:11

Man kaller en spade for en spade,dikke dikke dikk er for små barn! Bli voksen!

Ragnhild

07.10.2014 kl.21:13

Haha, dette innlegget passet meg midt i blinken nå. Satt nettoppp å irriterte meg over visse ting min samboer har for vane/uvane.

Vi flyttet sammen for under en måned siden og vi har HELT forskjellig oppvaskspolitikk. Jeg er en skyller, han er en "setter inn med alle matrestene hengende igjen på tallerkenen". Det er nok det som irriterer meg mest, så da kan jeg vel konkludere med at vi har det fint. I tillegg irriterer det meg sinnsykt mye når han "setter ting i bløtt", for eksempel stekepanne, i flere dager.

Uff, men han er fin også da. I går kom jeg hjem til ferdiglagt middag og nyvasket leilighet. Så jeg får nesten dårlig samvittighet når jeg irriterer meg over slike bagateller.

Det som er mitt triks, er å ringe til mamma eller en venninne, og "tømme meg". Da får jeg utløp for min irritasjon. Ellers funker det å trene.

Uansett, jeg digger bloggen din Kristin! :) Keep up the good work!

malene

07.10.2014 kl.21:26

Og der begynte jeg å lese bloggen din! Kjenner meg igjen og please, ikke bytt ut godisskålen med gullerøtter. Er så lei av oversunne blogger og de som havner i den fella. Det er så deilig å ha lest igjennom dine innlegg og se at du er et naturlig godt forbilde-for meg og mange andre!

Linn

07.10.2014 kl.21:30

Åh, herlig lesning! Har selv bodd sammen med min kjære i noen år og jeg elsker det! Husker spesielt godt aller første gang jeg slapp en ukontrollert fis foran han .. Vi satt begge i sofaen, han med spillkonsollen og jeg med blogg! Så lot jeg det stå til fordi jeg GLEMTE at han var der!! Har aldri vært så flau i mitt liv, men det åpnet opp for en ny verden, for å si det på den måten! Typen og jeg er så åpne og "kule" med hverandre på det meste. Utenom de gangene jeg har hatt storrengjøring for 6 gang på rad uten at han har løftet en finger.. Da får han høre det! Men ellers er det bare helt topp :-)

B

07.10.2014 kl.21:35

Jeg og kjæresten har vært sammen i et og et halvt år(kjent hverandre siden barneskolen, er 20 år). Han har vært i militæret et år og jeg vært ute å reist. Og nå flyttet vi sammen til en ny by for å studere! Det går overraskende bra. Han er veldig lett å ha med å gjøre, så vi har ikke kranglet eller diskutert noe enda(kun på fylla en gang hahha). Men vi har liksom ingenting å krangle om. Vi er enige om alt, og det er faktisk ingenting som irriterer meg med han enda heller. Haha!

Katarina Sandvik-Olsen

07.10.2014 kl.22:13

Haha, så utrolig morsomt å lese slike innlegg. Det å prompe når noen andre er i nærheten er generelt fælt spør du meg, men håper jeg blir litt roligere på det området med årene.. Må nesten være litt diskusjoner for at ting skal funke skikkelig tenker nå jeg, så jaja. Kan bli spennende å både bo litt alene og kanske få en samboer om noen år, men først dette og ett år til på videregående, så blir det bra, da kan det skje ting.

Klem <3

Marthe

07.10.2014 kl.22:20

Det er fint å vere to, verkeleg. Det å ha noken å kome heim til, eller å kjenne på saknet etter den andre. Bor for tida hos mamma, men kjenner saknet av å vere to.

Eg må dele litt av livet til meg og min første samboer. Ha bodde heime hos sin mor,eg gjekk på vgs. Eg flytta etterkvart inn der, noko som var fint i starten. Kom alltid heim til noken. Etter ei stund la eg merke til uvanene hans (neglebiting som den verste). Sa ingenting.. han sjøl klikka i vinkel fordi eg, heilt ubevisst, smatta heilt forferdeleg.. til slutt gjekk det så gale at vi begge sa dei mest sårande tinga til kvarandre.. skal aldri flytte sammen med en som bor hos foreldra sine meir i alle fall, usunt forhold på mange måta..

Benedicte Grødem Nes

07.10.2014 kl.22:27

haha, her kjenner jeg meg igjen med min samboer! Bra skrevet Kristin!!

hunfranummer13

07.10.2014 kl.22:39

Kjenner meg så utrolig godt igjen i alt sammen! Unntatt det med uvaner, men de dukker vel opp med tid og stunder haha!

Marita Malmgren

07.10.2014 kl.22:39

Selv bor jeg fortsatt hjemme hos mamma og pappa, men jeg ser virkelig så frem til tiden etter jeg har giftet meg! Jeg er 100% sikker på at jeg har funnet gutten/mannen i mitt liv <3 Og fremtidsplaner er allerede lagt klare, jeg gleder meg! <3

Mia Tønder Pettersen

07.10.2014 kl.23:54

Åh gud jeg gleder meg til samboerlivet <3 Jeg har riktignok ikke funnet den rette enda, men jeg gleder meg så masse! Så masse til jeg endelig kan flytte inn sammen med mannen i mitt liv! Kjenner jeg blir litt rar av å skrive "mannen i mitt liv", litt klissete kanskje!? Hehe :)

Elsker det at du tar opp slike tema som dette! Det er jo bare så fantastisk å kunne lese om andres erfaringer rundt noe slikt :)

Håper du har hatt en dag fylt med mange gleder <3 KLEM!

Hus å stille vekkeklokken på 07.00 i morgen, og denne gangen klarer du det :D Jeg har troen på den, HAHA :)

Elisabeth Hansen

08.10.2014 kl.00:54

Jeg kjenner meg utrolig mye igjen i det du skriver her. Jeg ler. Jeg ler fordi du beskriver så godt hvordan jeg og min samboer har det! Vi har bodd sammen i over et år nå, og vi har hatt gode og dårlige tider. Mye av det skylles akkurat som du skriver - dårlige uvaner og irritasjonsmomenter. I ettertid er hele krangelen bare utrolig morsom og vanvittig teit. Jeg må få lov å nevne - den høylytte fisen i toalettskålen er helt fantastisk å få overstått! :D

Andrea

08.10.2014 kl.08:51

Jeg ler høyt av måten du skriver på, måten du beskriver ulike situasjoner på! Kjenner meg veldig igjen i det, og er enig i at vi trenger utfordringer i hverdagen, det er bare sunt for oss :) Jeg slenger meg på og sier at jeg også NYTER livet som samboer, det er fantastisk! :)

A

08.10.2014 kl.09:19

Det høres ut som at deres forhold er perfekt spør du meg...

Ak

08.10.2014 kl.09:48

elsker bloggen din først å fremst. Du og dennis minner meg på mange måter om meg og min samboer. Men er mye krangling her om allt mulig men hver gang vi krangler så pleier han å smile til meg å da er det helt umulig å være sint lengre, for da begynner eg å smile og.. :-) å det å prøve å holde seg seriøs når man egentlig har lyst å le, er vanskeligt haha:P så kranglene våre ender alltid opp i latter eller kosing :D ellers er det vell det at han jobber seint så eg pleier å ta meg av allt husarbeid til tider noe som er litt tungt i lengden ... Vi kan og skjerpe oss i matveien menmen er ikke så lett med en kresen samboer!

Kristin

08.10.2014 kl.09:52

Åå du er så skjønn! Du er så flink til å skrive sånn at jeg virkelig TROR på deg! Det er det ikke mange bloggere som gjør nå for tiden altså. Også må jeg si at jeg kjenner meg skikkelig igjen i det å alltid være for sen, fordi man "skal jo bare".... Skjerpings på oss begge! Hehe:)

Natalia

08.10.2014 kl.10:04

Heisann! Jeg lurte på om du kunne ta en titt innpå bloggen min: nataliaotto.blogg.no. Har nettopp lagd den så jeg hadde sutte stor pris på det.

Digger bloggen din! :-)

Anniken

08.10.2014 kl.10:18

Hahaha, jeg kjenner meg så godt igjen i flere av punktene dine over her og nok en gang setter jeg uendelig stor pris på ærligheten din. Det er ufattelig deilig å ha en kjæreste og samboer som man kan være seg selv rundt, og ikke minst en som får deg til å føle deg trygg.

Jeg tror kanskje ikke at min bedre halvdel helt hadde sett alt komme i det han spurte om vi skulle bli kjærester, men jeg er glad for at han liker meg akkurat som jeg er, hehe. Og dette med vasking, rydding og ikke minst godis i ny og ne. So what? Who cares? De aller fleste av oss har det litt rotete og skittent av og til... Da setter man bare ekstra stor pris på alt når det faktisk er ryddig og reint, hehe. Og godis hører til livet! Eller det er livet! Men jeg også prøver å holde meg til helgene, hehe :-)

Tusen takk for at du deler, herlige Kristin! Smask <3

08.10.2014 kl.12:21

Du kan jo si til Dennis at du ikke kommer til å kysse han igjen før han slutter å bite negler! Det sa jeg til min kjæreste og da slutta han, hahah

08.10.2014 kl.14:20

Bare vent - fisingen blir nok integrert i andre rom også! :-)

Emma Østli

08.10.2014 kl.15:11

Haha, for et morsomt og godt skrevet innlegg! Høres ut som dere har det bra sammen, det fortjener dere! Dere virker som the perf couple og dere er jo bare sååå søte sammen!

Ha en kjempefin dag!

Emma Julie

08.10.2014 kl.16:14

Haha, det er bra dere kan være helt dere selv med hverandre da. Samboerskap byr på både vondt og godt, men slik er det! Utrolig flott bilde av dere! Jeg bor fortsatt hjemme, så vet ikke hvordan det er å bo med kjæresten, men å bo hjemme byr på problemer det også. Håper du hadde en flott tirsdag i går :)

Charlotte Tunes

08.10.2014 kl.17:15

HAHAHA, FEEL YAH

Caroline

08.10.2014 kl.17:30

Åh, dette er som jeg skulle skrevet det selv! Typen min biter også negler og huden ved siden av, og jeg VIRKELIG HATER DET! Det er SÅ ekkelt! Heldigvis kjefter jeg ikke pga det, det kan hende men da har jeg allerede sagt ifra pent 3 ganger tidligere ila den samme timen. Et evig slit, men ville ikke vet foruten han selv om, men kunne godt vært foruten bitingen.

Tattavkvinnene

08.10.2014 kl.19:04

Så gøy, dette innlegget liker jeg godt! Jeg har vært samboer i mange år allerede, men det er deilig å lese at vi ikke er så sære som jeg av og til tror vi er. Og det med sånne små uvaner som man aaaldir la merke til før kjenner jeg meg sånn igjen! Kjæresten min drikker så utrolig høyt noen ganger og det er så sinnsykt irriterende xD Haha, jeg skjønner selvfølgelig at det er meg det er noe galt med, så jeg nynner litt for meg selv når har setter i gang så slipper jeg å lage dårlig stemning :)

Silje

08.10.2014 kl.19:18

AMEN! Du skriv fantastisk bra!

Maja

08.10.2014 kl.19:48

Fint innlegg! Kan du også skrive et inlegg om det å oppleve at kjæresten er utro, og hvordan du kalrte å tilgi Dennis etter det? :)

Maren

08.10.2014 kl.20:42

Jeg og kjæresten min bor ikke sammen fordi jeg er 17, og har ikke tenkt å flytte ut enda. Men han er derimot snart 20 og er på god vei ut. Jeg ser for meg at jeg kommer til å være mye i han sin leilighet, og jeg tror det er det beste før vi flytter sammen. Vi har vært sammen i et år nå, og om vi hadde flytta sammen nå hadde det nok gått helt greit, men jeg tror ikke jeg ville tatt sjansen på det, i forhold til at det kan ødelegge forholdet i enkelte tilfeller... Vi har det veldig bra nå, og sånn vil jeg ha det en god stund fremover <3 Elsker han jo veldig!

08.10.2014 kl.21:36

Sykt at jeg faktisk gidder å kommentere et innlegg til en blogger, men nå MÅ jeg. Jeg leser tuuuuuusenvis av blogger, og etter å ha tatt alle de i betraktning kan jeg trygt si at du er den mest humane. Du og komikerfrue pynter verken på sannheten, eller løgnene. Har du en stygg kvise i panna, så viser du den stolt frem. Fiser du i ny og ne, så er det ingen skam i det. Har du sex, ja, da forteller du om det. For vet du hva? Jeg har også kviser, jeg fiser og har også sex med kjæresten. Det har også Andrea Badendyck, Julia Nyland og Aurora Mohn. Og alle andre mennesker, men dette er jo en KJEMPE hemmelighet!!!!

Eller ikke.

Glad for at du deler dette med oss. Digger deg, Kristin!

elise

08.10.2014 kl.23:20

hahaha, du er så sykt bra!

marthe

08.10.2014 kl.23:35

Herlig Kristin!

Når jeg leser dette skjønner jeg at vi har en ganske så lik kjæreste!Haha. Jeg og min flytter mest sannsynlig med hverandre til Tigerstaten neste høst, det gleder jeg meg veldig til.

Lykke til videre<3

Hilde Skaiå Tveit

08.10.2014 kl.23:41

Lykke til videre :-)

renate

09.10.2014 kl.13:03

du og dennis minner meg veldig om meg og kjæresten min! selv om vi bare eg 16 å 17 år så er vi akkoratt som et gammelt ektepar! vi har vert sammen i 2 år (vært veldig kompisert!) vi har det så utroligt morsomt sammen, selv om vi krangler ofte så bare ler vi av det og begynner å leke sloss. det er bare sånn små krangler som ikke betyr noe haha:) han har også uvanen og bite negler og jeg takler det ikke. vi sitter blant familie medlemmer og han sitter der med hele handa i kjeften! mammaen min vet at jeg ikke liker det å det gjør ikke hun heller og ikke tanten min så vi sitter å roper på han haha utroligt irriterende og morsomt. har kjøpt sånn negle ting til han fra apoteke, det bør du smøre på fingrene hans! haha ler meg i heeel når han spiser det! og da slutter han selv! :D

Anonym

09.10.2014 kl.13:11

Haha, litt morsomt og lese dette innlegget! Det minner meg veldig om meg og kjeresten min! Jeg er 16 og han er 22.

Han har den uvanen med at han ikke klarer og følle med tiden, glemmer og gi beskjed osv. Dette blir selvfølgelig jeg kjempe sint for noe jeg angrer på hver gang.. Vi bor ikke sammen men vi sover sammen stort sett hver dag! Jeg trenger virkelig råd for hvordan jeg kan roe meg ned og tenke annerledes om hans tidsbruk. Hvordan kan jeg fortelle ham det på en fornuftig måte, uten og kjefte? Hehe

Katrine

09.10.2014 kl.14:05

Hahaha!! Made my day

Inger

09.10.2014 kl.22:53

Haha! Jeg har irritert meg lenge over min samboers neglebiting. Det plaget meg så grenseløst at jeg nesten fikk overbevist han om å gå til psykolog for å søke hjelp. Det hele endte med at jeg gav han en rosa liten neglebørste, som han nå tyr til og skrubber neglene med full kraft hver gang fristelsen dukker opp. Haha, endte godt for vår del.

Tomine

10.10.2014 kl.09:04

Hahah! Skippertak er greia! Men det jeg hengte meg mest opp i og det jeg kjenner meg mest igjen i er oppvaskmaskina! Den fordømte oppvaskmaskina og måten folk setter tallerkener og alt mulig fjas inn på! På en eller annen snål måte har det blitt en liten ocd her i heimen: noen setter inn, jeg går bort og retter opp!

Men nok om det..

Nå bor jeg alene, og det beste jeg vet med å bo alene er at jeg kan gjøre som jeg vil, følge mine egne regler, ikke bli påvirket av andres kosthold! Fantastisk!:D

Annabelle Sørensen

10.10.2014 kl.11:55

Bor alene nå - og det trives jeg godt med!! Er deilig å bare kunne være seg fullt ut, og slippe å ta hensyn til andre.

Bra du trives å bo sammen med Dennis, dere er så fine!

Daniel

10.10.2014 kl.11:57

you're both cute

Skriv en ny kommentar

hits