SUMMER MEMORIES

HE HE!

Tross gode råd fra dere i går skjedde det igjen. Vekkerklokken ringte halv syv, jeg så på den, skrudde den av, følte meg relativt våken og egentlig klar for å stå opp, men så la jeg meg ned igjen på puten.. Ble liggende bittelitt siden jeg tenkte det var lurt med 5 minutter til under den varme dynen, og så.. TRE timer senere våknet jeg i full panikk.. Like forbanna på meg selv som i går, så joda.. Sånn går no dagan! Pokker altså. 

Frokosten har vandret fra kjøleskapet og ned i magen, og jeg har brukt den siste tiden på å bla meg tilbake i sommerarkivet. Høsten har for alvor slått seg til ro her i Oslo, noe som egentlig ikke er så rart siden vi tross alt har kommet oss noen dager ut i oktober. Det blir kaldere for hver dag som går, og på slike dager hvor man sitter inne med et pledd over seg og titter ut på et guffent vær, er det ingenting som er bedre enn å se tilbake på varme og sprudlende sommerminner. 

Denne sommeren her har virkelig vært TIDENES beste sommer! Den tok aldri slutt, satt tidlig i gang, og her er et deilig sammendrag av mine sommermåneder ♥I mai gjorde sommeren sitt inntog, og det var tid for en fantastisk start på en fantastisk sommer. StyleConnection ble lansert med et heidundrandes brak på BLÅ, hvor lokalet var fylt til randen av herlige mennesker som bidro til en minnerik og perfekt kveld. Noen få dager senee satt Bettyen og jeg kursen til New York, hvor vi kunne nyte en himmelsk uke i spennende omgivelser, før Dennis og jeg dro videre til idylliske Rosendal. Det var også duket for hyttetur i Valdres med bergensgjengen, og mai måned kunne ikke blitt bedre!Regnet det i juni i det hele tatt? Jeg tror søren meg ikke det, og for å være ærlig kan jeg ikke huske en eneste dag med dårlig vær i løpet av sommeren. Juni var magisk men også veldig hektisk, og begivenheter som min kusines utdrikningslag i Bergen, ELLE- og Universal sommerfest, samt Musikkens Dag gjorde juni til en ekstremt festlig måned. Det var også tid for TV-innspilling og masse is i det nydelige været, samt grilling, coctail-kurs og karaokenight med de fine jentene mine. 


Åh! Juli.. Det var på tide å pakke kofferten og dra nedover til SYDEN. Før avreise hadde vi StyleConnection fotosjuuut, og det var omsider tid for åpningsdag av nettbutikken. FOR en nervepirrende dag! Vi spratt champisen på terrassen til mamma og Jon i Spania, og feiret åpningen med Tonje og Co på kvelden. Etter fine og late dager på hytten i Albir dro Dennis og jeg videre til Ibiza, hvor vi koste oss gløgg i vidunderlige omgivelser. I tillegg til max hygge i Spania ble det også tid til en jentetur til Kragerø i strålende sol, og et par runder med øl og bowling fikk vi også skvist inn i juli. Perfekt!


August.. Deilige august! I tillegg til score voksenpoeng ved å finne frem fiskestangen og sette kursen mot Nøklevann, ble det også tid til 24 timer i London i forbindelse med lanseringen av SOBAZAAR. Jeg hadde bursdag som ble feiret tre dager til ende, både i Bergen med den fine bergensgjengen, og i Oslo med de herlige jentene mine. Det nærmet seg tiden hvor Dennis skulle flytte til Oslo, som resulterte i altfor mange turer på IKEA. Dennis klikket mens jeg var i himmelen, og leiligheten gjennomgikk en aldri så liten makeover. Jeg startet å skrive en sexspalte som har kommet for å bli, og jeg fikk omsider et sunnere forhold til det å blogge. Blogge når man ønsker og har innhold, ikke fordi man føler man må! Jeg skrev innlegget "Et liv basert på statistikk", og fikk en mindre stresset hverdag tross mye på agendaen. Deilig!


Herreguud for en magisk og fargerik sommer, og herreguuud så fort den farte forbi. Jeg kan ikke tro at det bare er to måneder til desember og julekaos, men før den tid skal jeg heldigvis kjenne mer sol og varme på kroppen. Selvom jeg elsker julen er jeg ikke helt klar enda, men etter hjemkomst fra både LA og Marokko er jeg sikker på at jeg lengter etter julemusikk og julestrømpe. Haha!

Fininger.. Nå er jeg spent! Hva er deres beste sommerminne?

LOVE LOVE ♥

22 kommentarer

Veronika Lauritsen

07.10.2014 kl.13:22

For noen herlige bilder, og som jeg misunner din sommer! Selv har jeg bare vært i Norge i hele sommer, kanskje hatt en svipptur til Svinesund, ellers bare jobb, jobb og enda mer jobb! Neste år skal jeg gifte meg, så da skal det bli utenlandsferie, og som jeg gleder meg! :-)

Josefine

07.10.2014 kl.13:29

Ja denne sommeren ser det ut som om du har klart å presse mange fantiastiske ting inn i! Min sommer har vært lange varme skift, men jeg har kost meg som bare. En liten tur til Berlin i juli gjorde susen. FOR EN BY! Fin dag til deg i dag x

K

07.10.2014 kl.13:55

OT, men hva skjedde med styleconnection exlusive?

Mia Tønder Pettersen

07.10.2014 kl.14:05

Åhh, SOMMER! Herlige sommer, jeg savner deg! Spesielt nå; Jeg sitter i Kristiansand med DET fæle høstværet! Det er jo koselig, men ikke like koselig når jeg vet hvor fint vær de har hjemme.. hehe :)

I løpet av denne sommeren vil jeg si det beste minnet var Bulgariaturen, hvis vi ser bort i fra at jeg ble syk og knakk tåen min.. Hehe, klomse! :D

Om en liten stund skal jeg, broren min og kjæresten hans dra til et innedørsbadeland her i Kristiansand :) Tror det blir gøy, med tanke på sist jeg var i badeland fikk jeg ikke nyte det... Hehe :D

Håper du får en fantastisk dag videre, nydelige deg <3 KLEM!

Husk du får en ny mulighet til å stå opp klokken 07.00 i morgen, så livet er ikke over :)

07.10.2014 kl.14:40

Härliga minnen ;D

Marianne

07.10.2014 kl.15:24

Har du vurdert å legge vekkerklokken/mobilen i andre enden av rommet slik at du fysisk må stå opp å slå den av? :) funka for meg da jeg var dårlig til å komme meg opp om morgenen i en periode. :)

O

07.10.2014 kl.16:22

Er du opptatt av hva du spiser eller tar du det som frister mest? Kan du legge ut bilder av måltider, eventuelt skrive oppskrifter viss du bruker å lage egen mat?:)

Når det nermer seg jul, kunne du lagt ut et innlegg med tips til julegaver o.l?

A

07.10.2014 kl.16:39

Det er tydelig at sommeren din har vært minnerik og morsom! Mitt beste sommeferieminne er surfecamp! så fantastisk fine mennesker og morsom sport!!! Men nå er jeg klar for Haloween og jul! Jeg stemmer også for et innleg hvor du tipser om noen gode julegavetips ;)

Nikita <3

07.10.2014 kl.16:45

Fine bilder :D

Henriette

07.10.2014 kl.17:00

For noen herlige og sprudlende sommerbilder du hadde der. Synes selv det er gøy å se tilbake på sommerminner og vite at året går fort, og en ny sommer dukker opp før man vet ord av det! Det ser ut som du hadde en minnerik sommer fylt med mye moro og jeg håper du får en fin høst også! Kjenner jeg er litt misunnelig på at du skal ut å reise! Man føler seg nok aldri klar for jul og vinter, men man blir det jo, år etter år, hehe. Mine beste sommerminner må egentlig være late dager på stranden, sol, god mat, venner, musikk og reising! Håper du får en flott ettermiddag videre fineste Kristin!

Kaia

07.10.2014 kl.17:07

Herregud for et herlig innlegg, akkuratt det jeg trengte nå! Har ventet på bussen ute i kulden i en halvtime fordi det ikke var plass til alle på den, så fikk jeg litt sommer gjennom bildene :)

Virker som du hatt en helt fantastisk sommer, mitt beste minne er vel amsterdam med besteveninnen min i starten av ferien, florida med familien, hytte og båttur med veninner og bare det å slappe av med sommer og kos uten noe stress og bekymringer :D NÅ gleder jeg med altfor mye til sommeren igjen, det skal blir BRA! :D

Emma Julie

07.10.2014 kl.17:10

Haha, dumt at dagen startet slik, men det er lov til å slappe av litt i blandt. Ser jo hvor utrolig mye koselig og spennende turer/kvelder du fikk vært med på gjennom sommermånedene! Åå, du er heldig som skal på enda flere turer før kulda virkelig setter inn. Jeg selv gleder meg jo faktisk ganske mye til jul. Elsker alt som har med jul å gjøre, sjohei! Oi, mitt beste sommerminne er det mange av, men de fineste var vel at jeg ble 18, fikk billappen, fikk dra på byen å riste på rompen opp til flere ganger, var både i Danmark og Croatia og mange koselige kvelder med både jentene og noen gutter. Men herre er nok flere ting jeg har glemt, for sommeren er virkelig en herlig årstid altså! Ha en flott tirsdag videre :)

Katarina Sandvik-Olsen

07.10.2014 kl.17:49

huff da, de fem minuttene lurer virkelig alle, hvis jeg ikke griper muligheten med en gang ender jeg alltid opp med å sove for lenge selv.

Åh, må virkelig si jeg misunner den sommeren din, så utrolig mye fint du har fått oppleve! Kanskje Dennis er heldig og det blir en stund til neste tur på IKEA? haha

Mine beste minner med denne sommeren må være å ha kost meg max med gode venner, slappet av og ladd batteriene. Blitt mye turer til badesteder, jentekvelder til sent på natt, og selvsagt et par gode fester.. :)

Kos med masse videre på denne tirsdagen, klem<3

Anniken

07.10.2014 kl.19:34

Ah, herlig :-) Jeg har jo selvfølgelig sett igjennom alle disse bildene tidligere fordi jeg levde nemlig litt på din sommer mens jeg brukte store deler av min på å jobbe, hehe. Jeg ville jo spare opp en del penger til jeg skulle tilbake til Hawaii, så sommeren min var ikke så alt for innholdsrik. Men noe av det beste må være turene til Lillehammer hvor jeg besøkte min kjære og en fantastisk tur over fjellet til Trolltunga i nydelig vær.

Sommeren i Norge var jo helt magisk dette året! Og det er første gang på så lenge jeg kan huske at det eneste jeg klarte å tenke på når jeg var på jobb var å kommme meg hjem og hoppe rett i sjøen. I tillegg hadde jeg tidenes inntak av norsk is og det var så verdt det! Det får heller dingle litt i bikinitrusen her på Hawaii for norsk is det MÅ man ha, hehe.

Jeg er SÅ glad for at sommeren ikke er over for deg, Kristin! Og jeg sitter allerede og tripper fordi jeg gleder meg sånn til bilder fra både LA og Marokko. Du tar jo så magiske bilder i tillegg så dette kan jo ikke bli annet enn fantastisk! Ha en nydelig dag videre, vakre deg <3 Smask

siljepia

07.10.2014 kl.19:59

ja huff ,den varme dynen er så god tidlig om morgenen , men er også skummelt og slå av vekkeklokken og tru at du bare skal ligge i 5 minutter og våkne opp. Fordi det å kommer forsent på jobb er jo krise. ;P heh

Kjempe fine og herlige bilder og lesning :) Elsker å lese innlegg som dette :) Ja julen gleder vi oss alle til :) hehe, Håper dagen ikke ble så ille likevel :) klemmer :)

Marthe

07.10.2014 kl.22:27

Ha vekkerklokka såpass langt unda slik at du fysisk må reise deg for å skru den av, det hjelper :) sliter sjøl med å komme meg opp om morningen, spesielt høsten og vinteren.. mørkt og kaldt ute, godt og varmt under dyna!

Så fine bilder å sjå tilbake på, ser ut som sommaren din var heilt fantastisk! <3

Marion

07.10.2014 kl.23:07

Du har utrolig bra stil! Fin blogg :-)

Emma Østli

07.10.2014 kl.23:16

Haha, kjenner meg igjen i den fæle morgenfølelsen og synet av klokken som viser alt for mye! Jeg går jo på skolen og mitt verste mareritt er å komme for sent dit fordi jeg sovnet igjen! Det er bra jeg har bloggen din å motivere meg opp med om morgenen, da:*

Utrolig fine bilder! Har sett igjennom mine egne og blir så glad av å se på dem! Er så glad i vennene mine! Er jo fælt å tenke på at sommeren alt er over, men heldigvis er det jo sommer hvert år!

Ha en nydelig kveld, kjære deg!

Tattavkvinnene

08.10.2014 kl.19:01

Wow, for noen fine måneder du har hatt <3 Jeg har jo fult med hele tiden, men det er så gøy med slike oppsummeringer, man glemmer jo så fort hva som skjedde for bare et par måneder siden :)

Dette har vært en av mine aller beste sommere også, jeg feiret bursdagen min i juni, var masse sammen med familien og var på ferietur til Finland :) Masse kos i nydelig vær <3

Annabelle Sørensen

10.10.2014 kl.12:01

Åh, fine bilder! Ser ut som du har kost deg masse! :-)

Hahaha, prøver å tenke meg om hva som er mitt beste sommerminne, og jeg kan ikke komme på noe spesielt! Har ikke vært på noen turer, såå øh.. Mye av sommeren min ble tilbringt på fotballkamper eller foran tven for å se fotball! VM og tippeliga - deilig! Har også hatt det supergøy med venner også i det fiine været!

Vilde

11.10.2014 kl.11:22

Flott innlegg og fine bilder, kjenner jeg allerede gleder meg til sommeren igjen, hehe. Jeg bor i Valdres, kult at dere var på hyttetur her! :)

Amanda

15.10.2014 kl.18:39

Virker som at du har hadd en fantastisk sommer! Jeg må bare si at tatoveringene dine er sinnsykt råe! Jeg vet ikke om du har skrevet et innlegg om dem før, men isåfall hadde det vært interessant å vite bakgrunnen til alle tatoveringene, hvor du har tatt dem osv! Er en tatoveringsfreak selv med over middels interesse:D no creep!

Skriv en ny kommentar

hits