REUNION

Hahaha!

Man kan si mye rart om Paradise Hotel og Paradise Hotel deltagere, og etter kvelden i går kan man fortsatt si veldig mye rart om både konseptet og ikke minst deltagerne. Det er jo ikke til å stikke under en stol at flertallet er sånn som man forestiller seg når man hører PH klinge i ørene, men så er det jo noe fint over den gode miksen av både de som svever litt og de med litt mer bakkekontakt. Det skal være en miks for at det bli god underholdning, og denne miksen førte også til at kvelden i går ble en underholdende affære. 

Når man er på slike tilstelninger føler man jo at man egentlig kjenner alle bittelitt.. Man har jo fått et visst forhold til dem på TV, og siden man alle har vært med på galskapen, har man liksom noe til felles. Noen har man jo i tillegg møtt ved flere anledninger, det i seg selv blir en ice breaker, og med rikelige mengder vinglevann får man det til å funke uansett. I går funket det helt utmerket, og jeg koste meg skikkelig i godt lag med både nye bekjente og gamle godklumper fra sesongen jeg var med i. Det ble både skåling og klemming med både Alina, Christina, Bjørnar, Are og Andreas for å nevne noen, og selvfølgelig Iselin. Den frøkna der ass.. Så jævla skjønn! Hun er jo bare god og smilende, og de nye puppene hennes fikk i går en real omgang av både Dennis og meg. Jeg blir jo så forbanna fascinert av silikonpupper, og heldigvis for meg fikk jeg klemme og ta på dem så mye jeg bare ville. Det ble en del klemming, for å si det sånn. Hahahahah!Åhåj.. FOR en kveld, og FOR et opplegg. Tidligere klipp snurret på TV-skjermen for å skape en real PH-feeling, Arne som står bak hele greien holdt en flott tale til oss, og stemningen var generelt god. Sølve (den herlige PH reporteren i Se&Hør) var på plass som gjest, og Sølve er virkelig noe for seg selv. Gøy å ta en fest med han for en gangs skyld.. Vanligvis står jo han klar med en mikrofon i hånden for å gjøre intervjuer, men i går var han helt i slaget.. 2 meter høye Sølve som er så herlig atte HJELP. Du finner ikke en mer orginal type, og på et tidspunkt i går tror jeg søren meg at Dennis og jeg lovet å oppkalle vårt fremtidige barn etter Sølve. Assååå.. Hhaah! Sølve, for faen.. Eller Sølvi, som Sølve sa, hvis det skulle bli en jente.. Litt usikker på den der i dag, for de navnene på barna våre skal være helt utenom det vanlige.. Hahahaha!

Nei, dere.. Jeg må hive meg i dusjen for om en timestid inviterer Helle på raclette-night, og det skal bli en forbanna koselig affære. 

Nyt kvelden, babes! Hva står på planen? 

LØØV

14 kommentarer

Emma Østli

04.10.2014 kl.18:12

Haha, så morsomt! Så ut som du koste deg! Veldig kule bilder også☺

Nå skal jeg fikse meg litt popcorn og kaffe og så skal jeg legge meg på sofaen med en awesome film! Det blir deilig!

Ha en herlig kveld videre, skjønne Kristin♥

Nikita <3

04.10.2014 kl.18:28

Så gøy :D

04.10.2014 kl.18:59

Så ut til at dere hadde en koselig kveld :) <3 Når kommer innkjøpsvideoen fra London? Å kan du lage en sminke video?

Katarina Sandvik-Olsen

04.10.2014 kl.19:11

Høres utrolig bra ut! Haha, vi har alle noe som interesserer oss mer enn annet ja, må si jeg lo godt nå, men da var du jo heldig med det! :)

Andrea ser så veldig forandret ut.. Er han det også?

Håper du får en fortsatt fantastisk kveld videre, og koser det masse med å ta livet litt mer med ro i dag.

Kan du lage et innlegg med tips og triks til bra bilder, synes alltid bildene dine er så innmari fine, må øve meg så jeg blir like flink en dag!

Klem <3

Lilly

04.10.2014 kl.19:57

Hva skjedde mellom deg og Camilla egentlig? Hun skriver på sin blogg at "noen folk" ikke hadde plass i livet sitt til henne etter PH.... :S

Anniken

04.10.2014 kl.20:42

Hehe, høres ut som du hadde en kjempe fin kveld, søta! Jeg må ærlig innrømme at jeg glemmer liksom at du i det hele tatt var med i PH, men jeg heiet jo sånn på deg og Dennis da det rullet skjermen, hehe! Jeg er bare så glad for at du begynte å blogge for fullt etterpå for hverdagen min hadde ikke vært helt den samme hvis ikke! <3 Ha en herlige kveld, nydelige deg! Klemmer

silje <3

04.10.2014 kl.22:18

For noen festlige bilder.

Blir så glad når man ser sånt.

Håper dere har stor kost dere :D

Tattavkvinnene

04.10.2014 kl.22:56

Høres ut som en morsom kveld :) Og PH-deltakere er jo kjent for å kunne feste, så kan se for meg at det var en relativt ok kveld :D

Elise Karlstrøm Bjørnstad

05.10.2014 kl.00:01

Åååh, så utroolig koselig! :D Håper dere storkoste dere alle mann!
Det så kjempe moro ut :)

A

05.10.2014 kl.10:14

Det ser ut som at dere hadde en super kveld!

Emma Julie

05.10.2014 kl.14:38

Haha, bra dere storkoste dere da! Ser ut som om dere hadde en herlig kveld. Søte bilder ble det også. Håper du koste deg masse hos Helle i går! Klem :)

Mia Tønder Pettersen

05.10.2014 kl.14:56

Dere er jo bare en herlig gjeng alle dere! Jeg syns faktisk PH bare er et utrolig kult konsept hele greia :) Det var jo faktisk slik jeg "fant" deg :) hehe :D

Denne søndagen har bare vært en helt avslappende søndag, slik som jeg liker det :)

Håper dere her hatt en fantstisk helg <3 KLEM!

Line

06.10.2014 kl.09:23

Lubisney? Så pr kåt..æsj.. Kjente du svettelukta?

Skriv en ny kommentar

hits