HVOR POKKER GIKK DET GALT FOR DEG?

Hello Lovebugs ♥

Jeg fikk ikke tatt turen innom dere i går, dessverre. Fokus begynte på en oppkastrunde, så da ble alt annet enn blogg prioritert. Nå må han bare bli bedre, for det er ikke noe hyggelig når de stakkars små dyrene våre ikke har det bra.

Jeg begynte riktignok på en aldri så liten tekst i går, som er viktig for meg å videreformidle. Jeg vet at det finnes mange forferdelige mennesker der ute, men etter en titt innom kommentarfeltet på diverse blogger i går, fikk jeg hakeslepp. Når sant skal sies, så trenger ikke alle som blottlegger livet sitt på nett en form for sympati, for er det én ting flere av dem tilsynelatende ser ut til å klare å heve seg over, så er det all dritten som kommer fra små troll som gjemmer seg bak en dataskjerm. Dette skriver jeg fordi jeg blir så frustrert over at det faktisk er mulig å få seg selv til å sette seg ned bak tastaturet og koke sammen de slemmeste gloser. Jeg lurer så vanvittig mye på hva som egentlig går gjennom tankene til dere som rakker ned på andre mennesker, enten når det kommer til personlighet eller utseende.

Hvordan får man seg selv f.eks til å skrive: "Du er så jævlig. Hva faen tror du at du er egentlig?", "Du oppnår ikke dette fordi du er flink. Du har bare vært heldig, du er ikke flink til en dritt!", "Hahahah, dette er det dummeste jeg har lest. Herregud du er så fjern!", "Hahahaah, etter at du var så STYGG på TV må vi selvfølgelig få se en fin video av deg. Så klart er du finere her med redigering og sepiafilter", "Du er så TRAGISK"

Jeg har et behov for å nå ut til dere som hater og klager så jævlig på alt og alle, og et behov for å få vite hvorfor! Hvorfor? Hvordan? Hvordan klarer du å se deg selv i speilet hver dag, og vite at du er en person som bidrar til en kjipere hverdag for en gutt eller jente du ikke en gang kjenner? Hva gikk galt i oppdragelsen?Disse kommentarene og tankene som består av klaging er en slags måte å få utløp for sinne på, noe som motarbeider stress og som får personen som klager til å føle seg bedre. Ved å bruke internett når man ut til mange mennesker samtidig, som igjen bidrar til en følelse av kontroll og makt over situasjonen, og ved å være anonym er det lettere å uttrykke aggresjon enn om man skulle ta konfrontasjonen face to face, siden man på en måte er beskyttet, MEN.. Hva er det som gjør at man kan la seg tillate å bli så ekstremt påvirket i negativ forstand? Jeg finner det ganske utrolig at meninger på bl.a en blogg kan bidra til hat og en betydelig dårligere dag for dem som leser, for det å lese er vel valgfritt, er det ikke? Det er dette jeg vanligvis skriver til dem som kommer med oppkast i kommentarfeltet.. Jeg hever meg over det, jeg bryr meg ikke, men jeg bryr meg nok til å oppfordre personen til å ikke lese, siden det tilsynelatende går stygt utover humør og dagsform. Det må da være så mye hyggeligere å ta seg en tur i parken og høre på fuglekvitter med en kopp kaffe i hånden, enn å oppsøke irritasjon som henger over deg i flere dager. 

Det er ikke alle som er like sterke og flinke til å heve seg over stygge kommenater og drittslenging, og for disse menneskene kan utfallet bli skikkelig stygt. Føles det godt for deg som kommer med oppgulp, å trykke ned andre mennesker? Er det sjalusi som er ute på luftetur?

Det er i veldig mange tilfeller sjalusi det handler om, som de aller færreste tør å innrømme. Man går kanskje rundt med en liten drøm om å ha et slikt liv som personen man f.eks leser om på bloggen har, men i stedet for å hylle vedkommende for sin suksess, rakker man ned på dem for å få seg selv til å føle seg bedre. Hva skjedde med det å være et medmenneske? Hva skjedde med det å unne andre mennesker gode ting her i livet? 

Dette tar meg videre til det å være glad på andres vegne! Det er en skikkelig god følelse, men jeg tror dessverre at det å være glad på andres vegne kan være vanskelig for mange. Hvis det går skikkelig dritt og ingenting ser ut til å gå din vei, kan det være vanskelig å bli genuint glad for dem rundt deg som oppnår noe bra her i livet. Kanskje har du droppet ut av skolen, du har en jobb du mistrives i, og ikke så mye penger på konto som du skulle ønske. Kanskje ble du nylig dumpet av kjæresten din, og så ser det kanskje ikke ut til at du får dratt av sted til det reisemålet du alltid har drømt om.. Da kan det være vanskelig når de rundt deg lykkes. Kanskje vennene dine kommer inn på drømmeutdanningen? Kanskje de har spennende jobber, og kanskje de stadig er på reisefot til nye spennende detinasjoner? Kanskje de lykkes i kjærleiken, og kanskje det står bra til økonomisk? Kontrasten kan virke stor, og man kan føle seg mislykket. 

Denne følelsen av å være mislykket kan nok ofte oppstå når bloggere, venner eller bekjente viser en polert hverdag, og et liv som minner mer som en dans på roser enn noe som har rot i den virkelige verden. Man blir nemlig stadig vekk møtt av et slikt bilde som kan virke urealistisk og ikke minst uoppnåelig, men igjen.. Menneskene bak har jo gjort noe riktig for å komme seg nettopp dit. De ønsker å formidle sin suksess til deg, men nyhetene om nye oppnåelser gjør deg langt fra så glad som du egentlig burde bli. Smilet ditt er falskt, du kjenner det knyter seg i magen, du blir sur og bitter, og du sliter med å bli glad på deres vegne. Hvorfor? Har ikke de rundt deg lykkes fordi de selv har jobbet iherdig for å nå et mål? Er ikke da deres fremgang velfortjent?

Jada, mye er falskt og mye er staget. Flere av dem prøver nok å fremstille hverdagen som mer perfekt enn det den egentlig er, men dette er vel opp til personene selv å bestemme, eller hva? Jeg heier absolutt ikke på dem som ikke viser livet slik det egentlig er, men det er da ingen grunn til å ikke vise respekt og aksept, er det vel? Hva så om man vil se ut som en barbie og fylle opp både lepper og boobs med plastik, er ikke dette egentlig helt ok så lenge personen bak selv synes det er pent? Hva så om man vil vise frem et strøkent hjem og biler i millionklassen, er ikke dette egentlig helt ok så lenge det får personen bak til å føle seg bedre? Gir dette oss som står på sidelinjen og ser på, rett til å baksnakke eller gå til angrep i form av kommentarer som aldri burde se dagens lys? 

Den som leter skal finne! Hva gjør du selv hvis livet ikke ser ut til å gå din vei? Setter du deg ned på en stol og drar luen godt nedover ørene? Stenger du alt ute for så å synes synd på deg selv? Er man deppa mister man energi, men hva gjør du egentlig for å få den tilbake? Det er faktisk kun opptil deg å lykkes eller ikke.. Joda, man kan bli møtt av visse hinder på veien, men kan ikke alle egentlig bli møtt av disse hinderne? Er ikke de rundt deg, om de så er venner eller mennesker du leser om på en blogg, i utgangspunktet vanlige mennesker som har klart å oppnå noe bra her i livet? Jo.. Da er vel muligheten godt tilrettelagt for deg også, eller hva? 

Om det er mye som virker svært mørkt for deg nå, er det viktig å tenke at det ikke vil være sånn for alltid, MEN.. Det går ikke over av seg selv. Drømmejobben serveres ikke på et sølvfat. Flybillettene til drømmedestinasjonen dukker ikke bare tilfeldig opp i postkassen. Det har de ikke gjort for de på den bloggen du leser, eller for de rundt deg heller, så slutt å rakk ned på andres suksess. Nå trenger du faktisk bare å lete opp de riktige hjelpemidlene for å komme deg opp fra den avgrunnen du føler du befinner deg i, for også du som sitter bak det tastaturet og gjemmer deg bak anonyme drittkommentarer fortjener å nå dine mål og lykkes. Også du som ikke klarer å være glad på andres vegne, fortjener å lykkes. Men for guds skyld, dette klarer du bedre ved å holde en stødig kurs og full fokus på deg selv, og ikke henge deg sånn opp i hva alle andre gjør. 

Les gjerne DETTE innlegget for en aldri så liten motivasjons-boost!

Kristin

55 kommentarer

mona

02.10.2014 kl.13:13

Wow! Veldig bra. Håpe mange lese dette :)

02.10.2014 kl.13:19

Har ikke ord. Du er fantastisk Kristin!

idarebnord

02.10.2014 kl.13:41

Måten du får frem poenget i denne tenksten er så utrolig fantastisk. Håper alle sammen får med seg dette innlegget i og med at jeg føler de fleste ikke snakker så mye om akkurat dette. Stå på, Kristin! Du er rå.

CAROLINE MARIA

02.10.2014 kl.14:00

Så sinnsykt bra skrevet!!

Anne

02.10.2014 kl.14:05

Syns det er så utrolig bra at du tar opp disse tingene!

Det er så sant at det er mange der ute som syns det er vanskelig å være glad på andre sine vegne, men hvis man klarer det så er det så utrolig givende å se hvor mye de rundt deg setter pris på det! :) Det er så viktig å hjelpe hverandre med å bygge hverandre opp og ikke tråkke ned på andre for å få seg selv til å føle seg bra. Hvis man er støttende og glad på andre sine vegne så er det stor sannsylighet for at de gjør det samme for deg når du enten trenger det mest eller vil dele din suksess.

Syns du har så fantastisk innstilling og personlighet!

Kimberly

02.10.2014 kl.14:20

Du formidler så bra ! Håper mange tar seg tid til å lese dette. DU er et utrolig godt menneske, Kristin! Stå på !

Rikke Nilsen

02.10.2014 kl.14:22

Du er så flink med ord, Kristin! Håper virkelig så mange som mulig tar seg tid til å lese dette innlegget, for du har så ufattelig gode poeng!

Christine

02.10.2014 kl.14:34

Kjempebra innlegg Kristin! Dette trengs å skrive om! Leste et innlegg på Sophie Elise sin blogg i går om hennes fortid og mye av det hun har gått igjennom. Dere er to jenter som blogger utrolig bra og virkelig har jobbet dere oppover for å ha den statusen dere har i dag.

Jeg hyller dere og klarer ikke fatte og forstå hvorfor dere får dritt kommentarer. Alle mennesker er ulike, kan ikke folk bare respektere det? Bra innlegg! Elsker at du er så ekte!

Tine N

02.10.2014 kl.14:35

Åh! Vet du, noen ganger tenker jeg at du er for flink med ord og formidling til å "kun" formidle tankene dine via en blogg. Du burde vært forfatter eller skribent et sted der du kan nå ut til så mange flere.

Jeg digger deg ❤

Marie

02.10.2014 kl.14:56

Amen.

Daniela

02.10.2014 kl.15:00

Du er den beste bloggerne jeg vet om. I stedenfor å fremstille alt så ryddig og flott hele tiden skiller du deg ut selvom både personligheten, stilen og bloggen lyser stil og originalitet. Samtidig som du er så utrolig reflektert! Jeg heier på deg ❤️❤️

Anniken

02.10.2014 kl.15:00

Nydelig skrevet Kristin! Stå på❤️Elsker deg og bloggen din!

02.10.2014 kl.15:10

Ka tid ska du å dennis var me på det tv showe ?, så du sa du sko var me på i høst, plis svar!!!!❤️❤️❤️

Karoline Johannessen

02.10.2014 kl.15:14

fint innlegg :-)

Tattavkvinnene

02.10.2014 kl.15:18

Veldig bra at du som har så mange lesere tar dette opp på en god måte! Jeg har sett mange forsøk på å sette lys på disse nettrollene, men for at noe slikt skal tas seriøst tror jeg det er viktig at ting er godt formulert. Du sier alle de riktige tingene og jeg håper virkelig at de som skriver slikt faktisk tar seg tid til å lese dette.

Kjempebra innlegg Kristin, kanskje du har klart å konvertere et nettroll eller to i dag <3

Tonje Cathrine

02.10.2014 kl.15:20

Uff. Syntes det er altfor lett å sitte bak en data og slenge dritt til andre. Lurer på hva slags mennesker dette er. Håper disse menneskene går en liten runde med seg selv. Makan.

Lene

02.10.2014 kl.15:33

Så fint at du tar opp dette på en så ordentlig måte. Jeg håper virkelig de som er innom bloggen din tar seg tid til å lese og at de det faktisk gjelder tar til seg det som står. Det er ikke umulig at du har tent et lys hos noen akkurat nå - bra jobba :)

Lite

02.10.2014 kl.15:34

Skjönner. Jeg sluttet å blogge jeg.

02.10.2014 kl.15:36

Du skriver så bra! Bra innlegg!

Lite

02.10.2014 kl.15:46

Et godt tips er å slutte å blogge hvis det kan gå innpå deg. Et annet er å overse det. Hvis det ikke går så kan du ta en ekstra titt og finne ut at det er dere selv, innad i disse blogg kretsene som sitter og skriver dette og det med vilje. En ting er å bli kalt opp, det bröy jeg meg aldri om, men å bli tilagt et liv man aldri lever eller å måtte gjöre enkelte ting som kunne väre litt skummelt for å si det pent, nei det kunne jeg ikke. Noen ganger handler det om integritet. Man gidder da vel ikke ta i mot noe sånt.

Marianne Gulli

02.10.2014 kl.16:23

WOW Kristin! Så utrolig bra skrevet! Håper alle tok seg tid til å lese dette! Jeg så bare masse tekst og tenkte neeh, dette var mye å lese, men jeg startet og klarte virkelig ikke å stoppe! Stå på videre, klem i fleng <3 Ha en super dag videre i solsteiken!

Karina

02.10.2014 kl.16:28

Stående applaus!

Marthe

02.10.2014 kl.16:49

Skal ærleg innrømme at eg av og til har hatt lyst å skrive inskikkeleg kjip kommentar på ein blogg.. eg har faktisk skrive kommentaren, men ikkje sendt den avgårde. Dette er av den enkle grunn at eg ikkje kjenner vedkomande, og eg hadde ikkje følt meg noko betre som person. Kven veit korleis denne bloggaren taklar all dritslenginga? Ikkje alle dom klarar å heve seg over det og sjå framover.

Det er så fint at du tek opp eit slikt tema, og får fram poenget så godt som du gjer! Håpar mange les dette innlegget, og tenkjer seg om før ein kommenterar.

Elise Furland

02.10.2014 kl.17:01

Et bra og viktig innlegg! Håper flere tenker seg om, før de snakker- og skriver stygt om andre!

A

02.10.2014 kl.17:07

Du er helt RÅ! du er en person man blir glad i på et blunk, selv om vi kun leser bloggen din, men den sier så ufattelig mye om deg som person! Du virker rettferdig, glad og fargerik! Noe jeg kan si sikkert er at du er ei knallsterk jente! Om du får stygge kommentarer er det bare å skrolle litt lenger ned, der er det alltid noen som vil si noe fint om deg, Kristin! Inne i mitt hode ser jeg ikke noe negativt med personligheten din, alle har sine up's and down's, men det hindrer ikke deg i å være den du er! Du er konge!

Katrine

02.10.2014 kl.17:43

Amen, Kristin!! Du har en så fantastisk evne til å formidle! Å det e akkurat som om du har tatt alle tankan mine ut av hodet mitt, og skreve dem ned! Du e gulle god, og det gjenspeile du på hele bloggen din! Du e den beste versjonen av dæ sjøl, og det sett æ masse pris på :) smask!

02.10.2014 kl.17:47

Du skriver utrolig bra! Heier på deg Kristin :-)

Emelie Isabell

02.10.2014 kl.17:57

Du skriver helt strålende og inspirerende! Jeg får en sånn "good feeling" hver gang jeg leser dine artige bloggposter, men samt også seriøse og inspirerende. Stå på og fortsett akkurat sånn som du skriver nå. Virkelig en motivasjon i hverdagen når du kommer med ord som dette. Flere burde ta tankene i samme bane som du er i nå. Helt latterlig at så mange anonyme mennesker skal få lov å ødelegge dagen til noen andre, bare for å føle seg bedre eller dra medmennesker ned på et nivå som de føler seg over.

PS. håper Fokus er på bedringens vei! :))

Emma Østli

02.10.2014 kl.18:27

Du er virkelig fantastisk! Dette er et utrolig viktig tema og jeg er så enig som det går an å bli. Jeg har selv opplevd å få stygge kommentarer på nett og det er så utrolig fælt. Som du sier, jeg kan ikke fatte at disse menneskene har samvittighet til å gjøre dette og deretter leve videre og vite at du har vært med på å bryte ned en annen person.

Kristin, du skal vite at du er en herlig person som skriver dette til hele Norge. Det er så godt å vite at hvis det skal komme en dag hvor jeg er helt umotivert, sint eller lei meg så er det bare å klikke seg inn på bloggen din. Da blir du møtt med god motivasjon, sterke og meningsfulle innlegg, flotte bilder og en herlig og nydelig jente med navn Kristin. Håper mange ser dette innlegget! Du fortjener alle lesere i hele verden med dine fantastiske innlegg og gode formidlings evne. Du er rå, aldri glem det!

Ha en super dag videre, det fortjener du så inderlig!

Cecilia Catharina

02.10.2014 kl.18:58

For en fantastisk tekst, og for en herlig person du er! Jeg har ikke opplevd å få stygge kommentarer på bloggen min, men jeg har opplevd det i virkeligheten, og ble veldig mobbet store deler av barne- og undomskolen, både på og av nettet. Dette er virkelig et viktig tema og ta opp, og folk trenger å skjønne at selv om man bare slenger ut en kommentar så har det konsekvenser og det gjør vondt å få dem.

02.10.2014 kl.19:15

Du er en så fantastisk person Kristin! Skjønner at innlegget var rettet mot kommentarene Sophie har fått på de siste innleggene.. folk er tragisk ..

Anniken

02.10.2014 kl.19:30

Du har så rett, Kristin! Og det er trist at dette i det hele tatt foregår. Hvis folk føler seg provosert så burde de bare holde meningene sine for seg selv! Det er ikke noe poeng i å sitte bak en skjerm og slenge av seg stygge gloser til hun eller han som befinner seg på andre siden. Det blir rett og slett patetisk!

Utrolig bra at du tar opp dette temaet, Kristin og ikke minst at du sier det rett ut akkurat som det er! "Hvis ikke du har noe fint å si, så ikke si noe" så enkelt og greit burde det være. <3 LOVE!

Fredrikke

02.10.2014 kl.20:28

Fantastisk skrevet! Kunne ikke vært mer enig. Takk for at du setter ord på det <3

Katarina

02.10.2014 kl.21:37

Utrolig bra skrevet! Virkelig godt å høre det er flere som tenker på samme måte, og siden din "stemme" er litt høyere, kan det faktisk skje en forandring. Håper virkelig noen tar til seg dette og heller skrive en positiv kommentar, nestegang de ønsker å skrive noe :)

Anette arentzen

02.10.2014 kl.21:56

Dette var rett og slett magisk og lese!!!!!! Jeg har ikke ord, det er så bra skrevet!!!

!!!

Silje

02.10.2014 kl.22:09

Enig!

The common mistake that bullies make is assuming that because someone is nice that he or she is weak. Those traits have nothing to do with each other. In fact, it takes considerable strength and character to be a good person.

Emma Julie

02.10.2014 kl.22:20

Så utrolig sann og virkelig tekst! Takk! Skjønner ikke hvordan anonyme folk kan rakke ned så mye på et menneske de ikke kjenner, det er noe jeg aldri selv kunne gjort. Derfor lurer jeg på hvor de får alt dette hatet fra? Hvis det er noe jeg misliker, holder jeg det for meg selv. Blir så glad av at du er så ærlig og ekte, skriver fra hjertet og setter pris på oss snille lesere. Klem fra mig :)

Simone h Breistrand

02.10.2014 kl.23:03

Som om jeg skulla sagt det selv! Skjønner ikke hvordan eller hvorfor folk hater på andre over nettet. Er det er slags behov de har? Tror de er mere sjalue, jeg. Jeg er jo selv sjalu åsånt flere ganger.. Men hallo?! Jeg skriver iallfall ikke dritt til de!

Kristine

02.10.2014 kl.23:41

Du er utrolig flink til å sette ord på dine tanker og følelser, og jeg håper virkelig noen av nett-trollene som leser dette kjenner et stikk i magen av anger.

02.10.2014 kl.23:56

Veldig viktig tema. You go girl.

Forresten, det er heller ingen som vil ha noe med de bitre menneskene å Gjøre. Hvem vil vel omgås med en som slenger med leppa. Det blir en del av dem til slutt... :(
Kjempe fint innlegg. Irriterende at folk må pirke i diverse ting som blir skrevet og de får rett og slett dårlige selvtillit. Det er jo ikke noe koselig å få slike tilbakemeldinger når man blogger. God bedring til hunden din :)

Camilla berg

03.10.2014 kl.09:12

FANTASTISK SKREVET!! du er virkelig en fantastisk person, Kristin!!

Annabelle Sørensen

03.10.2014 kl.09:40

Du skriver så utrolig bra, Kristin!! TAKK.

Izzy

03.10.2014 kl.10:15

Et viktig tema å ta opp innimellom. Spesielt i disse sosiale medier-tider. Det er utrolig hva folk får seg til å skrive noen ganger, og hvor stort behov enkelte har for å dra andre med seg ned i dritten.

Har selv tatt meg selv i å bli "provosert" til å starte på en kommentar, for så å slette den rett etter.. Kommentere kan man gjøre når noen faktisk oppfordrer til (saklig) debatt. I det siste har jeg rett og slett fått nok av at folk føler de kan si alt, bare fordi de er anonym. Skulle ønske disse personene stilte seg opp face-to-face mot noen og sa det samme.. Da tror jeg låten hadde hatt en annen klang.

For all del. Vi må ikke alltid være positiv til alt noen skriver, og når man er blogger eller journalist så må man tåle kritikk. Men for guds skyld la nå den kritikken ha noe mellom øra.

Kat.

03.10.2014 kl.10:34

Veldig bra og viktig tekst! Jeg blir også så innmari provosert og lei meg egentlig på de bloggerne som får slengt dritt etter seg hver dag. Jeg hadde vært innlagt på psykiatrisk om jeg opplevde sånt selv.. Men I mitt tilfelle ble jeg rakket ned på og truet + slått på ungd.skolen; før blogg-bølgen. Da skjedde det jo face-to-face + at mobberne la ut mobilnummeret mitt på en datingside, så det ringte kåte mannfolk til meg i flere dager (nevnte jeg at jeg var 13 på den tida?) Ble truet med å bli knivstukket osv. Men i ettertid har jeg egentlig syntes synd i mobberne mine - de hadde det egentlig ikke bra på hjemmefronten og trengte å føle seg bedre/populær ved å ty til mobbing (de var vel misunnelig på meg). Nei, glad jeg er voksen.

Tante Lene

03.10.2014 kl.11:43

Hei dokka, Blir helt varm om hjertet av å lese slikt som dette. Har selv vært mottager for sure oppgulp i mange år da jeg var yngre og syntes du har satt fokus på noe utrolig viktig her. Er så glad for at Dennis har funnet et slikt grepa kvinnfolk som deg =) x

Helene

03.10.2014 kl.11:44

Det her hyller jeg!!

Silje

03.10.2014 kl.12:16

Bra skrevet!! Har fundert mye på dette selv i det siste, hadde igrunn vært litt artig om noen av disse nettrollene stod frem og forklarte hvorfor de gjør dette.

LisbethS.

03.10.2014 kl.14:20

AMEN!

Haldis

03.10.2014 kl.14:43

åååå, har tenkt lignende så mange ganger, du er flink til å forme det til ord og setninger! fantastisk

Alexandra

03.10.2014 kl.16:43

Fantastisk! Vi trenger folk i denne verden som virkelig står opp for det de mener og tar opp saker som er tankevekkende og nyttige! Takk!

Det er så sant det du skriver, og du er så utrolig reflektert:) applaus til folk som deg som tar seg tid av sitt liv til å sette seg ned og skrive tekster søm gir en viktig mening og har et aktuelt tema for samfunnet. Hvis det virkelig er en stor feil vi mennesker gjør, så er det at vi tror vi kan dømme og rakke ned på folk uten å ha sett livet med deres øyne.

Stå på videre! Du er god:)

Kine

03.10.2014 kl.21:19

Oh my god!!! Du er så vanvittig dyktig når det kommer til sånne tekster Kristin! Du klarer liksom alltid å si derette tingene på en sånn måte at man bare må høre på deg! Jeg skulle så sykt ønske jeg kunne snakket med deg, for du virker som en så fantastisk jente med mye kunnskap og gode meninger! Du rocker!!

siljepia

04.10.2014 kl.00:54

Er utrolig godt skrevet av en slik dypt tekst..

Er noe alle bør tenke over litt og ha i bakhodet..

Jeg delte denne teksten på min side på facebook,håper du så det ? hehe :) Har nå endelig fått nominert deg i forskjellige kategorier :)

Håper du vinner :)

Elise Karlstrøm Bjørnstad

05.10.2014 kl.00:09

Utrolig bra skrevet, Kristin!

Sandra Marie

05.10.2014 kl.23:53

haters gonna hate... bra skrevet

Skriv en ny kommentar

hits