LAST NIGHT'S LADY GAGA

God morgen, herligheter ♥

Har dere det fint? 

I dag har jeg skikkelig søndagsfølelse, og det kommer nok av at mandagen var alt annet enn stusselig, og at den føltes mer som en fantastisk lørdag. Det er jaggu ikke dumt å gjøre noe skikkelig happy på ukens kjipeste dag, og i går var det altså duket for Lady Gaga konsert med SOBAZAAR-crewet. Hva de bak SOBAZAAR får til ass! De slutter ikke å imponere, og å være en del av hele SO-universet er ikke akkurat kjipt når man blir invitert med til både London og Lady Gaga konsert. 

Kvelden i går var magisk, og selvom man kan si mye om Gaga, så er den damen helt forbanna RÅ! Hun dro dessverre litt lite folk i går, men showet hennes var like rått som alltid. Jeg glemmer aldri den gangen jeg så Gaga i Staples Center i LA! Det var et show utenom det vanlige som ikke kan sammenlignes med noen annen konsert jeg har vært på, og selvom Gaga var litt mer på toppen den gangen, var opplevelsen i går absolutt ikke dårlig. 

Enda bedre ble den jo da jeg fikk hygget med fine folk og herlige venninner som bla. Belinda, Katinka og Lilia, og under her kommer et realt sammendrag i form av bilder. Jeg har egentlig enda flere som skjuler seg på minnekortet, men etterhvert ville værken jeg eller kameraet fokusere. Haha, drikkebonger er farliger greier. 

FOR en gøy kveld! Det der var helt føkkings rått, og etter endt konsert hoppet vi i SOBAZAAR-bussen som fraktet oss til afterparty hvor det ble stemning for enda flere dance moves.. Jada, vi hadde jo fått svingt oss litt på gulvet nede ved scenen, og da Belinda og jeg satt kursen hjemover var jeg så svett og ekkel etter det som føltes som tidenes hardeste treningsøkt. Sånn går det for oss uten kondis.. Det er jaggu ikke mer som skal til enn litt dansing før man blir litt klam i luggen. 

Nå er jeg dødssulten og klar for en matbit, og siden jeg ikke har en dritt her hjemme og siden jeg ikke gidder å gå på butikken, blir det fiskegrateng til frokost. HE HE! Det var det eneste som gjemte seg i den stusselige frysen min, men fiskegraten er jo LIVET. Yummy..

Hva er planene for dagen da? Har dere noe spennende på gang? 

SMASK ♥

17 kommentarer

Marita Malmgren

30.09.2014 kl.11:53

Så mange fine bilder! GaGa er rå da :D Hadde nok vært en opplevelse å se henne live :) Ha en super tirsdag! Stor klem fra Marita! :)

silje bjerken

30.09.2014 kl.12:01

Så deg på change eventet! enda penere i virkeligheten, jo!

hilsen ihugga Kristin fan, haha :-D

Anne-Marthe

30.09.2014 kl.12:13

Å, SÅ misunnelig! Lady Gaga er jo rå. :) Apropos rå- tightsen du hadde på deg var sykt kul!

Cecilia Catharina

30.09.2014 kl.12:32

Så fantastiske bilder alle sammen! Ser og høres ut som du hadde en helt super kveld :D Ha en kjempefin tirsdag videre, og kos deg med fiskegratengen :-)

30.09.2014 kl.12:43

så fine bildet! :D ser ut som om du koset deg. digger tskjorten din!! Hvor er den fra? :)

Tattavkvinnene

30.09.2014 kl.12:43

Det ser dødsgøy ut! Herlighet, så rått å få se henne live :D Synd det var så få folk der da, skjønner ikke helt hvorfor de hadde det på Telenor Arena når hun ikke hadde fyllt Spektrum en gang. Men men, gøy var det nok utnasett ^^ Takk for fine bilder <3

Charlotte Tunes

30.09.2014 kl.13:20

Fiskegrateng er digg! Så ut som du koste deg veldig! :-D

Emma Østli

30.09.2014 kl.14:20

Åh, så gøy! Jeg har aldri vært på konsert med Lady Gaga, men jeg har veeeldig lyst og høres jo hvertfall ut som det er en god ide;) Har egentlig ikke vært på så mange konserter, men synes jo det er veldig morsomt og spesielt med gode venner rundt seg.

I dag skulle jeg egentlig gå en lang tur på et fjell her et stykke fra hytta, men det endte egentlig bare med at vi ikke fant fram og til slutt bare ga opp. Vi dro heller på et av de små fjellene vi kjenner godt. Ingenting er som familieturer på fjellet, altså!

Du får ha en fortsatt fin dag, da snuppiz :D

Mia Tønder Pettersen

30.09.2014 kl.14:40

Herregud så misunner jeg er! Gaga er jo bare helt rå! Å oppleve et slik show in real life hadde jo bare vært helt fantastisk! :D

Jeg hatt fri fra skolen i dag så jeg har vært på en hard økt på Stamina! Kjenner jeg allerede begynner å få gangsperre.. Huff dette lover ikke godt.. Hehe :)

Håper du hadde en fantastisk dag i går og i dag <3 KLEM!

A

30.09.2014 kl.15:59

Så heldig du er som fikk dra på konserten! Lady Gaga er jo rå..(noe du å er)

helene alvestad

30.09.2014 kl.16:12

helenealvestad@hotmail.com

har nominert deg :D

Alice

30.09.2014 kl.19:46

Kunne du lagt ut mer om London, eventuelt innkjøp?? Drit giret på å se!! Skal til London på søndag så trenger litt inspo. Elsker deg og bloggen din. Stå på!

Anniken

30.09.2014 kl.19:46

Det så jo bare helt fantastisk gøy ut og du ser helt nydelig ut som alltid! Haha, nå fikk jeg lyst på fiskegrateng... Det er så godt det og spesielt når den ikke er helt gjennomstekt, hehe. Håper du har en fantastisk kveld videre, søta! <3

Elise Karlstrøm Bjørnstad

30.09.2014 kl.20:29

Åååh, skulle så gjerne vært der! :( Håper du og dine fine venninner stooorkoste dere!

Emma Julie

30.09.2014 kl.22:06

Oi, som de steller i stand! Hadde vært gøy å oppleve Lady Gaga selv, men i dag har jeg handlet meg i hjel i Oxford Street. Utrolig koselige bilder! Ser magisk ut. Haha, er der selv as, at dansingen når man er ute er den treningen jeg får. Fiskefeltene ble vel god den? Smask :-)

ruth valerie

01.10.2014 kl.00:09

JEG ER SÅ UFATTELIG GLAD FOR AT DU ER EN SÅNN BLOGGER SOM GIR FAEN I HVA ANDRE SYNES OM HVA HUN SPISER! TAKK GUD FOR EN BLOGGER SOM SPISER PIZZA, GODTERI OG IKKE BARE JUICE OG NØTTER! (og dette ble skrevet med caps lock for du er så forbanna bra!)

Annette

02.10.2014 kl.16:01

hvor får man tak i capsen som det står hell no?

Skriv en ny kommentar

hits