WHAT I LOVE ABOUT SUNDAY

Hei igjen ♥

Denne søndagen ble jaggu helt vidunderlig, og det på tross av hangoveren som har hersket litt over meg i dag. Etter en real matfest på Diner'n hvor det ble inntatt både mac'n'cheese, chili con carne, milkshake, bagel og kaffe, var jeg delvis back on track, og det var så fantastisk herlig å bare sitte der og trøkke i seg all slags godsaker, akkompagnert av gode samtaler med de fine venninnene mine. 

Etter noen timer med sladring over matfatet tuslet vi opp i Birkelunden hvor det hver søndag er søndagsmarked. Det ble ikke noe shopping på oss, men det er alltid like koselig å titte litt på alle de sjarmerende duppedittene som finnes der. Frisk luft var også en bonus, så etter litt vandring satt vi oss ned for å skravle litt mer før vi gikk hvert til vårt. Jeg sitter nå i sofaen hvor jeg har funnet frem kiloet med smågodt som jeg handlet i går, og i dag tror jeg faktisk at jeg topper listen over antall inntatte kalorier. Jeg kan ikke huske sist jeg spiste sååå mye, og jeg ELSKER slike dager hvor jeg liksom aldri blir mett. Hahahah! Foran meg ligger en halv grandiosa som Dennis etterlot seg før han i sted dro til Stavanger, så den skal jeg selvfølgelig også gå løs på. Kald og litt svidd grandiosa er faktisk føkkings yummy. 

PERFEKT søndag! 

Nyt dagen da, skjønninger. Måtte den bli like fin som dere ♥

SMASK

17 kommentarer

Emma Julie

28.09.2014 kl.19:23

Haha, ja noen dager er det godt å bare stappe i seg mat altså! Ser ut som søndagsmarkedet er veldig koselig. Nyt resten av søndagen :)

Kaia

28.09.2014 kl.19:30

så utrolig hyggelig! Jeg har også stappet meg mett på kaker og vafler i dag. Søndager er til for å nytes med god mat :)

siljemarlen

28.09.2014 kl.20:12

Kule ting på markedet.

Jeg kan vel si at en kalori bombe dag slår de fleste dagene.

Så lenge man holder de med jevne mellomrom så er det alltid

like herlig guilty pleasure er altid nødvendig.

Ha en fin dag videre.

Lene

28.09.2014 kl.20:22

Høres i utgangspunktet ut som en perfekt søndag:)

Sara

28.09.2014 kl.21:06

Er det bare jeg som lurer på hva som står på posen på det siste bildet?😜

Ha en fortsatt fin søndag Kristin!💕

Cecilie

28.09.2014 kl.21:41

Finner ikke e-post adr til deg... Går det an å få sendt deg en Mail? :-)

Mia Tønder Pettersen

28.09.2014 kl.21:47

Så koselig! Kjenner jeg blir helt misunnelig på deg! Ser ut til at dere har hatt det kjempe koselig :) Jeg skulle virkelig ønske at vi kunne ha marked hver søndag her også. Hvor koselig hadde ikke det vært? :D

Denne søndagen har jeg brukt på å slappe helt av, jeg har en litt spesiell dag fremfor meg..

Håper du har hatt en fantastisk søndag, og får en fantastisk kveld videre <3 KLEM!

Emma Østli

28.09.2014 kl.22:06

Åh, så herlig! Søndager altså, for en dag :D Deiligste dagen i uka spør du meg! Gaaad, så nydelig du er, VIRKELIG! Supre bilder som alltid;)

I dag har jeg virkelig utnyttet den barnslige siden av meg for alt den er verdt og kjørt på med megazone på fest. Du vet sånn når man løper rundt som tullinger og skyter på hverandre med laserpistoler. Kan ikke akkurat skryte på meg at jeg var så veldig flink, men gud så gøy! Så var det tid for å dra til hytta her oppe i Valdres. Nå sitter vi da i pysj foran peisen og ser på Farmen på TV;)

Ha en herlig kveld videre, Kristin!

Anita

28.09.2014 kl.23:20

Hei! Jeg lurer veldig på hva du bruker for å lage de bølgene vi ofte ser deg med? Synes det er så utrolig fint, men de bølgetenger jeg har prøvd har vært veldig dårlige og rett og slett bare gitt meg ekstra volum, ikke bølger. Kan du anbefale noen? Går det veldig lang tid å bølge håret? Har bare halvparten av din lengde.

Vil også si at du inspirerer hver dag. Har fulgt deg siden paradise, er veldig gøy å se deg utenfor hotellet. Du virker så snill og god og må være den ærligste bloggen på markedet. Fortsett slik!!

Silje kvamme

28.09.2014 kl.23:30

Heihei! Kjekt å se bildene dine! Hvilket kamera tar du dem med? 😊 elsker oppdateringene er så kjekt å gå innpå å.se hva du gjør på og evt. sprell og morsomheter du har rotet deg bort i! 😛 anyways ha en finfin uke! Og så lurte jeg bare på om det var mulig at du skrev navnet til venninnene dine under bildet

Er litt kjekt å vite hvem som er

hvem. Da blir det så mye lettere å følge med :)

Da tar eg kvelden! God Natt!

Anniken

29.09.2014 kl.07:23

Jeg har lagt i fosterstilling i hele dag og angret på det høye inntaket av vin jeg hadde i går... Grandiosa høres faktisk helt himmelsk ut, hehe.

Herlige bilder, søta! <3

Elise Bjørnstad

29.09.2014 kl.09:35

Skjønner ikke hvordan det er mulig å være så sabla FIN nå man har hangover..

Emma Haugen

29.09.2014 kl.14:22

Uansett hva du gjør så der du fantastisk ut, kan du lære meg????? At du har hangover nå er jo bare helt sinnsykt :(

Like vakker uansett hva du gjør!!

Var ute selv på lørdagen og på søndagen hadde jeg den hangovern, og tro meg. Jeg lå bare rett ut i senga jeg... Mens du ser jo helt fantastisk ut!!

Love youuuuu <3

A

29.09.2014 kl.17:04

For noen fine bilder! Det ser ut som at søndagen din var toppers! Den milkshaken og bagelen så bare himmelsk ut, fikk vann i munnen her jeg satt å leste :P

Stine Sørensen

29.09.2014 kl.17:43

Elsker slike søndager altså! Og du jeg må bare spørre: hvor ligger den råkule dineren?

Ida

29.09.2014 kl.17:58

Nam nam..:) lurte på om du snart kunne lage et vinterjakke innlegg? Stilen din er bare ELSK og jeg hadde satt pris på litt inspirasjon!! :)

Julianne

29.09.2014 kl.20:34

bare et tips til deg om du fortsatt leter etter en DONUT-badering!! http://www.blacc.no/product/donut-pool-float her er den hihi :D vær så god!!

Skriv en ny kommentar

hits