IT'S BRITNEY BITCH

HE HE HE!

De av dere som kjenner meg (ja, jeg bruker ordet "kjenner" for nå begynner vi å få et rimelig godt forhold til hverandre, sant?") vet at jeg HATER bloggevents som pesten. Det finnes ikke en mer overfladisk setting hvor damene måler hverandre opp og ned for så å hviske litt til sidekvinnen, og er det ett sted man kan oppsøke om man ønsker å føle seg litt utilpass, så er det slike events. Jeg holder meg som oftest langt unna, men noen eventer slipper jeg liksom ikke unna..

Sånn som i dag f.eks.. I dag ble jeg med Katinka (om er typ TIDENES største Britney-fæn) på lanseringen av undertøyskolleksjonen som Britney har designet for Change. Katinka er så FAN at hun har mobilcover med bilde av Britney, skjønner dere? Hun har et sånt forhold til Britney som Dennis har til FIFA, og i dag hadde jeg én oppgave som gikk ut på å bare bli med på dette eventet som støttespiller. Jeg ble med, og ble i dag vitne til Katinka sin enorme begeistring. Jeg har aldri sett lignende, så søtt og føkka på samme tid, og da hun dro i gang "Kristin? Nå står vi her, helt fremme, for vi skal inn først. FØRST! SKJØNNER DU HVA JEG SIER TIL DEG???? VI SKAL INN FØRST AV ALLE FOR POKKER!!!" kunne jeg ikke gjøre annet enn å le.. Makan så sjarmerende. 

Vi kom oss inn til slutt.. Ikke helt først men sånn cirka, for det var jo viktig å kapre de beste plassene.. På dette tidspunktet sa jeg til Katinka at hun kunne få gleden av å sette seg helt fremst, mens jeg kunne bringe frem det hun måtte ønske av cupcakes og makroner. Jeg tok jo rollen som støttespiller svært alvorlig, og på slike events finner man jo også ALLTID cupcakes og makroner.. Som alle bloggere bare tar bilder av men som ingen spiser. Kalorier, vett! Så etter en liten leveranse av søtsaker til fremste rad, fant jeg en litt sånn hyggelig plass bakerst i lokalet.. Strategisk plassert ved kaloriene selvfølgelig, og her ble jeg stående å hive innpå av all slags pastellfarget mums mens jeg knipset litt bilder av omgivelsene som dere ser under her. Da Britney kom på scenen kjente jeg et par-tre sommerfugler i magen, mest fordi jeg var så lykkerlig over at Katinka satt helt fremme i lokalet og såå nærme sin soleklare favoritt gjennom tidene, men selvfølgelig også fordi det søren meg er Britney vi snakker om her. "Hit me baby one more time", liksom. Ojojoj så fæææn jeg var på den tiden!

Etter eventet stakk vi videre til Olivia for en matbit og hyggelig skravling før jeg satt kursen hjemover, og nå er det TV- og sofahygge som gjelder. Fredag ass.. Beste dagen i uken, eller hva? 

Hvordan har dere hatt det i dag da, superstjerner? 

SMASK ♥

// Nærbilder fra scenen: Lise Åserud - Scanpix 

25 kommentarer

Henriette

26.09.2014 kl.20:52

haha, rakk akkurat å kommentere forrige innlegg før dette poppet opp! Utrolig fine bilder med god stemning, håper du hadde det supert! Skjønner det var spennende å møte Britney på ordentlig! Mye fint undertøy var det også! Ingenting er som sofahygge på fredager, og det blir uten tvil det samme for min del etter en lang og tung uke! God helg fineste Kristin!

Cecilia Catharina

26.09.2014 kl.20:56

Så utrolig fine bilder, og så gøy det må ha vært å være der, selv om du ikke er så glad i slike eventer, for som du sier, det er Britney liksom! Jeg var selv utrolig fan av henne da jeg var mindre :D Ha en helt fantastisk fredagskveld og helg søte deg <3

Smilerz

26.09.2014 kl.20:58

æææ fy søren så heldig!

hadde dritdigg dag i grunn! slapp de 3 første timene på skolen så vi hadde bare 2 norsktimer kl 11 for så å ha høstferie! begynner å få sansen for videregående jeg ass!

håper du har kost deg massevis i dag! digger deg!

følger bloggen din hver dag å nå tenkte jeg å bli litt flinkere til å kommentere! :D

Charlie

26.09.2014 kl.21:55

Så gøy då!

Sku så gjerne vært støttekontakt for noen der asså! MEN eg har sittet heme og lest om alle andre bloggere som har fått vært der i dag! =P tehehe

Liker det du sier om maten på bloggevents, haha, kunne jo ikkje vært mere riktig, så då e det bra at noen plasserer seg strategisk der kaloriene står mens alle andre står med rumlende mager =P

(Tenk så mye penger som går med på alle de fine fargerike snaksene som settes frem og så blir det bare tatt bilder av! )

hehe

Ønsker deg en super helg i sofakroken, sjøl sitter eg her sminkefri, med håret i en ball på hodet og nyter fredagen i comfyclothes!

(sku ikkje tro eg var sminkeblogger sånn som eg ser ut i dag! =P )

GOD HELG!

Anniken

26.09.2014 kl.21:55

Hehehe! Du må jo være tidenes vennine <3 Jeg er så himla glad for at du skiller deg ut fra andre bloggere! Det er det som gjør at jeg klikker meg inn her hver eneste dag, flere ganger om dagen. Du er unik på verdens beste måte, Kristin! Yes! Fredag, smågodt og film :-D Kos deg maks, søta :-) Smask

Elise Furland

26.09.2014 kl.21:56

Haha, du er så morsom og flink til å skrive, Kristin! Men så godt at dere koste dere :)

Elise Karlstrøm Bjørnstad

26.09.2014 kl.22:33

Herregud, så sykt koselig! Her er det også tv og sofakos som gjelder resten av kvelden. Ellers har jeg hatt det bare bra, noe jeg håper du også har! :)

Hannah

26.09.2014 kl.22:37

Så kult! :D

Madeleine

26.09.2014 kl.22:43

herlig ;) Husker jeg var super fan av hu når jeg var fjortis.. hehe. things change for å si d sånn....xD

Tattavkvinnene

26.09.2014 kl.22:56

Åå, så herlige bilder! Skulle SÅ ønske jeg var der, på første rad, men men. Jeg fikk sett det live på TV2 da, ble så glad da jeg så de streamet! :)

Haha, smart å plassere seg rett ved søtsakene! Man må jo smake når det først ligger der, det kunne ikke falt meg inn å bare ta bilder av makroner uten å spise de. *matmums* <3

Du får kose deg videre i kveld Kristin, jeg skal tilbringe kvelden med kjæresten og Mad Men :) Klem <3

Louise

26.09.2014 kl.23:09

Så spennende! Leste at hun skulle komme hit, veldig spesielt med hennes undertøykolleksjon. Hva syns du om kolleksjonen? Syns det var mye tøft som jeg kunne ha tenkt meg selv faktisk.. Fikk noen noe alene tid med henne eller var det fort inn og fort ut igjen? Hørt tyskland mente hun så utslitt ut og egentlig litt fjern. Hvordan opplevde du henne? =)

Ha en fin fredagskveld videre,

Her koser jeg meg med vin og min nye entusiasme nemlig E-siggen ;)

Peace

Emma Julie

26.09.2014 kl.23:24

Haha, bra Katinka fikk den plassen hun ville ha da! Omg, du er best as, godsakene som gjelder! Utrolig fine bilder. Gleder meg at du er så glad på din venns veiene! Ha en flott fredags kveld videre :-)

supermarie

26.09.2014 kl.23:59

Haha, jeg går ALLTID og håper at du er bedt på de eventene jeg blir bedt til (som da jeg leste du var på Universals sommerfest, men da var jeg i Spania?), for jeg opplever de eventene MINST like jævlige som det du gjør, så da jeg på forhånd leste at du hadde den samme følelsen tenkte jeg YES, endelig noen jeg evt kan forfølge resten av kvelden uten å føle meg som en vandrende skyteskive. Hva ER det med disse eventene som forvandler folk til så?. jeg finner ikke ordet. Det er noe rart, iallfall!

SÅ kult å se Britney, hun var jo tidenes helt på barneskolen :D Holder seg godt! Good heelg!

andelly

27.09.2014 kl.02:33

Å, så heldige dere var da! Og stilige bilder. Kan tenke meg at det var stort for henne ^^ Men dette var i Oslo sant? Ikke Bergen? :P

nullkreativitet

27.09.2014 kl.10:27

Sjekk ut bloggen!

Julianne

27.09.2014 kl.10:51

<3

A

27.09.2014 kl.12:50

Snakk om å være en god venninne!! du er bare helt super, det å gjøre noe som betyr så mye for noen andre en helt fantastisk snilt gjort (selv om at jeg er sikker på at du hadde det gøy selv å)! det er ikke hver dag man får møte selveste Britney! må si at de cupcaksene så helt ubeskrivelig yummy ut! <3 håper du får en superduper helg :)

Charlotte Tunes

27.09.2014 kl.14:30

Husker jeg fikk Britney Spears konsert i gave av mamma til 10års dagen. Det var virkelig stort det! Husker det som om det var i går, haha! :-) Flotte bilder :-D

Nikita <3

27.09.2014 kl.15:36

Så gøy :D

Emma Østli

27.09.2014 kl.16:36

Så koselig! Ja, Britney er en kul dame! Jeg kan vel ikke akkurat kategorisere meg som en slik føkka fææn, men at hun er kul, det skal hu ha! Hørtes hvertfall ut som om dere koste dere og det er jo alltids godt å høre!Flotte bilder som alltid i tillegg!

Ha en fortsatt fin lørdag:)

Mia Tønder Pettersen

27.09.2014 kl.18:25

Herregud du er jo bare super heldig! Det er jo trossalt Britney Bitch :) jeg er faktisk positivt overrasket over hvor fin kolleksjonen var :) Jeg elsket den faktisk!

Jeg har til nå vært på jobb.. Jaja, fint å bruke lørdagen på noe sånt :)

Håper du har hatt en fantastisk lørdag så langt <3 KLEM!
Rå moro å se bildene fra eventen :)

Kine

27.09.2014 kl.23:12

Jeg kjenner jeg skulle ønske jeg hadde en bloggvenninne som kunne ta meg med på sånne eventer! Forstår godt hva du mener med at de ofte er kjipe og det der, men det er også mange eventer jeg synes virker utrolig kjekke! Som feks dette da man faktisk fikk se selveste Britney! Hvor kult er ikke det, og hvor misunnelig er ikke jeg akkurat nå?? :P haha!

Frida Pedersen

28.09.2014 kl.08:38

Det jeg liker så godt med deg og dine innlegg er at du skriver så utrolig bra, vært eneste innlegg blir interessant og verdt å lese fordi du ordlegger deg på en måte som er morsom å lese på, det er vel en av de beste egenskapene en blogger kan ha:) love it

siljepia

29.09.2014 kl.01:21

Flotte bilder :) Det ser gøy ut å få være med på slike eventer :) klem :) Høres ut som en flott Fredag :)

Skriv en ny kommentar

hits