FIFA FOR FAEN

Good morning, Supertars!

Jeg har vært over alle hauger allerede i dag, og dagen startet med å bringe en av de fine vennene mine til sykehuset for en oppfølgingstime som et resultat av en medisinsk neseoperasjon. Jadda.. Med bandasje under nesen og et lyseblått outfit fra sykehuset, satt hun seg fortomlet inn i bilen tidlig i dag morges. Like skjønn og fin som alltid, og er det èn som kan rocke en sykehustrøye, så er det henne. Tapre venninnen min!

Vekkerklokken var stilt inn på 7 i dag morges, men det var noe helt annet som vekket meg en time tidligere enn planlagt.. La meg bare si det sånn at FIFA 15 kom ut i går, og la meg bare si det sånn at FIFA er julaften, bursdag, påske, nyttårsaften OG 17.mai i én og samme føkka forening. 

"It's a very good day for Liverpool", "the sun is shining on Emirates Stadium", "will Arsenal manage to win this match", *fløyte, applaus, heiarooooop* and the list goes on and on.. 

Dette var altså det som fikk meg til å slå øynene opp i seksdraget, for joda.. I stuen satt Dennis fremdeles med FIFAen sin, helt oppslukt, helt i sin egen verden, og jeg bare, "assåå.. Er du helt forbanna nørd eller? Hadde du noen gang tenkt å komme å legge deg, typ EVER??".. Han hadde ikke det. Han hadde ikke på noen som helst måte i det hele tatt vurdert å hoppe til køys, og hadde det ikke vært for at jeg ropte og skreik som en galning, hadde han pokker ta sittet der fremdeles. 

Hva er det med FIFA, egentlig? Dere skulle sett han i går da det nærmet seg lansering. Han har jo hatt nedtelling siden FIFA 14 kom på markedet, men da det var ti minutter igjen til release stod han nærmest klar med champisen og hoppet opp og ned av glede og begeistring. Da det var ti sekunder igjen tok han fyr, og telte høyt ned fra ti til en, akkurat som man gjør når vi går inn i det nye året. 

Ti, ni, åtte, syv, seks, fem, fire, tre, to, EEEEEEEEN!!!

FIFA 15 er kommet for å bli, og nå kan jeg bare glemme filmkvelder og date nights på ubestemt tid. Pokker ta deg, FIFA! 

Jeg prøver å finne noe som vi kvinnfolk deler en like stor begeistring for, men etter å ha sett Dennis' engasjement i går (og i dag for den saks skyld) tror jeg dessverre ikke det finnes noe som gjør oss like giret. Joda, vi kan bli helt i fyr og flamme over noe nytt til garderoben, noen nye sko, noe nytt til hjemmet, en ferie, en opplevelse eller noe i den duren.. Men det gir oss ikke tourettestendenser, krampetrekninger og sikleproblemer. Han siklet i går for faen.. Sikkelet rant nedover haken da han kunne trykke på play (om man gjør det på FIFA), og etter han var i gang med spillerne sine på fotballbanen, var det ikke mulig å snakke til han lenger. 

Kjære gud i lyngen, FIFA? Whyyyyyy???

Når det er sagt unner jeg alle FIFA-elskere denne gleden.. Det er jo helt fantastisk å være vitne til en lykkerus av de sjeldne, men ett eller annet sted går faktisk grensen, eller hva? Kjære vene.. Jeg ler meg ihjel!

Nå skal det jobbes så da skravles vi bare litt senere, og dere? Jækla gøy å se reaksjonene deres på forrige innlegg og sexspalten generelt. Jeg digger engasjementet og at dere deler deres erfaringer og historier! You guys ROCK!

Peace out ♥

27 kommentarer

F

25.09.2014 kl.11:45

Har du sluttet med månedens leser?

Anne Siri

25.09.2014 kl.11:47

Det veier opp for alle turene du tvunget dennised deg på IKEA! Jeg selv takker høyere makter for at kjæresten min ikke har et snev av fotballinteresse 😜😂

StyleConnection

25.09.2014 kl.11:50

Anne Siri: HAHAHAH! Well said :D

StyleConnection

25.09.2014 kl.11:50

F: Nei, men jeg har bare ikke rukket å spille inn video. Skal gjøre det ila helgen ;)

Cecilia Catharina

25.09.2014 kl.11:56

Jeg virkelig elsker måten du skriver innleggene dine på! De er så full av liv og morsomheter, at i alle fall jeg sitter og ler litt for meg selv, hehe :) Jeg skjønner meg veldig lite på hvorfor så og si alle gutter er så interesserte og oppspilte for dette spillet. Jeg har prøvd det, får det ikke til, gav opp og synes ikke det var så veldig morsomt :) Men for all del, moro for dem å ha noe å drive med :) Ha en helt fantastisk dag i dag vakre du <3

Eli

25.09.2014 kl.12:19

Haha. Jeg bor også sammen med en spilleglad person. Her er det ikke FIFA - men en hel haug med diverse skytespill. De er søte da, disse gutta. Selv om det kan være litt frustrerende å bo med til tider ;)

Marita Malmgren

25.09.2014 kl.12:20

Åh, fifa er noe drit, haahah :D Kan faktisk ikke fatte morroa med det greiene der. Men fotball generelt er kjempe moro, i dag er det Odd-Sarpsborg, heia ODD! <3

Jeg stilte deg et spørsmål for ikke så lenge siden, men fikk ikke noe svar, så jeg spør igjen: jeg lurte på en ting, har planer om å bestille det sorte skjørtet ''Favorite skirt'', jeg bruker vanligvis xs i skjørt og underdeler, er den stor i størrelsen? er kjekt å vite så jeg ikke kjøper den så den ikke passer :)

btw. Gratulerer så masse med å være nominert til vixen, skal stemme på deg, håper virkelig du vinner, det fortjener du! <3 Stor klem fra Marita! :)

Silje

25.09.2014 kl.12:28

Velkommen i klubben :)

Camilla

25.09.2014 kl.12:54

Oh lord, kjenner igjen kjæresten min i denne teksten. Han har i hovedsak den gleden over et dataspill, men FIFA tilber han også. "Heldigvis" er det noe med internett her i studentleiligheten som gjør at wi-fi ikke er så lett å koble med playstation, så da har han mistet liiiitt piffen. Visstnok ikke like gøy å spille offline!;-)

Klem!

Mia Tønder Pettersen

25.09.2014 kl.12:55

FIFA altså :) Som du sier så er det vel kommet for å bli :) Hehe, syns faktisk litt synd i deg! Menmen, du får bare takle det! :)

Jeg er på min andre hjemmedag nå.. Jeg syns faktisk det er sykt kjedlig å være syk og hjemme, men sånn er det bare.. Jeg har virkelig blitt "bitt" av forkjølaen..

Håper du får en fantastisk dag videre <3 KLEM!

Nikita <3

25.09.2014 kl.13:13

Det er faktisk gøy :D

Kine

25.09.2014 kl.13:42

Hahahaah! Jeg kjenner meg virkelig igjen! Det er ikke Fifa det går i her i huset, men mannfolket har hatt utallige andre spill han har gledet seg så vilt til! I fjor høst tok til og med han og en kompis fri fra jobb i EN UKE da et spill de hadde gledet seg såååå til kom ut! Og de spilte omtrent 24/7 i en uke altså :P det var ville tilstander! haha!

Ida Martine

25.09.2014 kl.14:01

Haha, uff! Gutter og FIFA, altså...

Ha en super dag, fine deg <3

Karoline

25.09.2014 kl.14:38

Jeg føler med deg! Måtte pokkern meg dra hjem tidlig fra skolen i dag for å sjekke at spillet hadde kommet. FIFA ødelegger livet mitt 😩😩

Kristine

25.09.2014 kl.15:47

Hahah, du kan skrive om hva som helst og likevel gjøre det morsomt :) dette er den eneste fordelen ved å være i et avstandsforhold. I tre år har jeg sluppet unna fortballspill og actionfilmer :) du får dra han med på date i helgen heller ;)

Elise Bjørnstad

25.09.2014 kl.17:13

Kjenner meg igjen i det du skriver.. :(( Nå er ikke kjæresten min avhengig av Fifa, men andre like uinteressante spill..

Linn

25.09.2014 kl.17:14

For å si det sånn, her var det en som kom løpende inn døra etter jobb og heiv på ps4'en for å laste ned FIFA... 47% gjenstår av nedlastingen og jeg forbereder meg på å bli fifa-enke på nytt!

Anniken

25.09.2014 kl.19:43

Hehehehehe! Jeg ler meg ihjel! Dere to er helt herlig :-D

Henriette

25.09.2014 kl.21:40

Åå, haha, det er så morsomt at noen er helt oppslukte av slike spill, kjenner et par slike folk selv! Du skriver forresten utrolig morsomt, uansett hva du skriver om så fanger det masse oppmerksomhet og blir utrolig gøy!

Tattavkvinnene

26.09.2014 kl.00:05

Hahahaha, digger dette innlegget! Kjæresten min er ikke noe FIFA-fan, men Battlefield og GTV derimot! Huff, jeg skjønner ikke at det er mulig å bli så giret over et spill! Men for all del, det er jo bare fint hvis at de får så mye glede av noe så "enkelt". :) J

Julia

26.09.2014 kl.11:43

haha, våknet opp til det samme her! Skjønner det ikke 😂

A

26.09.2014 kl.14:11

haha :D jeg har virkelig ikke talent innenfor FIFA... takler meg selv hele tiden og, jah... ser egentlig ikke heller hva det er som er gøy med det...men det er jo bare meg! takk og lov for at vi er forskjellige!

Emma Julie

26.09.2014 kl.15:50

Får håpe vennen din får det godt! Haha, fy fader jaja han er jo glad for noe da, men som du sier: grensen går et sted, haha! Du får finne noe som kan underholde deg i mellomtiden i mens han er opptatt med spillet sitt. Klem :)

27.09.2014 kl.02:00

Jeg kjenner til problemet.

Jeg og samboeren min driver å flytter for tiden. Og jeg jobbet jo så klart kveld i dag, så fikk ingen mulighet til å piske han rundt. Han ble møtt med en liste over ting som må Gjøres asap. Da jeg endelig kom hjem så jobb var vel to ting gjort. Som var å kaste søppel, og ta ned gardiner. Typ 5 minutter. Resten av kvelden hadde gått på FIFA. Er det seriøst mulig? Helt utrolig at han ikke var hjemme fra jobb.

christine

27.09.2014 kl.02:51

Bra skrive! Men jeg er en Fifa elsker selv å fifa 15 er bare magisk i forhold til 14. Kjenner også flere jenter som digger fifa..så d er bare å starte me å digge d å spille sammen med han då er d mye gøyere..jeg spiller både med venninner, kompiser og broren min like gøy uansett! :)

Emma Østli

29.09.2014 kl.07:51

Hva skal man si? Fifa står øverst på min liste over hva som må slettes fra verden for å si det pent! De må jo bli lei en gang...?! Fotball absolutt HELE dagen. Jeg har aldri vært mye til fotballfan, annet enn at jeg ser på noen kamper her og der. Men jeg kan bare ikke forstå at de ikke blir lei av å løpe etter en ball og hvertfall ikke sitte og se på at andre gjør det på et spill? Jeg skjønner offisielt ingenting!

Mindy

30.09.2014 kl.20:48

Hehehe.. Eg ler meg ihel.!! Heilt fantastisk bra skrevet :) Ser det hele for meg og er ufattelig gla for at Mannen min ikje e heilt sååå fan av FIFA.. Eller glem det., nå når eg leste dette for han va det rett inn for å se om det va så kult at det faktisk gikk an å få tourettstendenser. Krysse fingrene for at han komme å legge seg inatt ;)

Skriv en ny kommentar

hits