SEX TALK #2

Frustrasjonen.. Panikken.. Ikke ÈN move i takt, alt er bare rot! Det å ri kan faktisk gi både angst og panikkanfall.

Vi har alle vært der.. Det tør jeg faktisk å si med en rimelig stor sikkerhet, for er det én stilling som på et eller annet tidspunkt har skremt vettet av oss kvinner, så er det å sitte på toppen. Du er fullstendig eksonert, på fullt display, du sitter der, han ligger der, du med kontrollen, han med en forventning om at du skal by på noen bevegelser ut av denne verden. Hvis kjemi og rytme jobber mot deg blir alt galt, og da mener jeg riv ruskende galt. 

Humpetitten, humpetatten, og hei hvor det går. Bevegelser i utakt, tvilsomme blikk, NULL nytelse! Det er ikke alltid like enkelt å innta rollen som cowgirl og ri med nytelse og stil. Det kan faktisk være veldig vanskelig, og en viktig gjenganger i sex talks'ene er kommunikasjon. Kommunikasjon er makt, kommunikasjon er nytelse, og kommunikasjon fører til trygghet. Når man sitter på toppen er det viktig å føle seg trygg på partneren, i hvert fall hvis man skal få et godt utbytte av akten. 

Mangel på erfaring gjør deg fort usikker når det kommer til det å ri en mann, og jeg glemmer aldri første gang jeg skulle sette meg på toppen og sette i gang. Jeg var dødsnervøs og det var alt annet enn seksuell nytelse som opptok tankene mine.. "Ser jeg fin ut fra denne vinkelen?", "hvordan ser puppene mine ut?", "hvordan skal jeg gjøre det? ", "opp og ned, frem og tilbake?", "skal jeg lene meg fremover eller bakover, eller skal jeg sette meg opp på huk?", "HJEEEEEELP"

Noen som kjenner seg igjen? Jeg hadde panikk, og første ridetur var ikke akkurat noe å skryte av. Jeg tror faktisk ikke det blir noe å skryte av før man gjør det med en person man er trygg på. Du skal tørre å spørre deg frem, du skal tørre å drite deg litt ut, du skal tørre å være utsatt, og dere skal begge være trygg nok til at det er rom for litt latter om bevegelsene ikke henger helt på greip. Enten må du som kvinne ta kontrollen og styringen over bevegelsene, eller så må mannen være den som jukker på deg mens han holder et godt grep rundt rumpen din. Det blir ofte bare rot om begge to skal være i full movement, og den takten er vanskelig å vedlikeholde over en lengre periode. Takten er nemlig en av de avgjørende faktorene for om det blir en fin ridetur eller ikke. 

Øvelse gjør mester, og det å ri en mann krever nettopp en god del øvelse. Kanskje noen har et naturtalent i ridning, men i de aller fleste tilfeller kommer ikke ridekunnskapene fra dag én. Det gjorde det i hvert fall ikke for meg, og jeg måtte dra på en god del humpetittenhumpetatten-turer, før jeg følte jeg fikk dreisen på det. Det er faktsk først i løpet av det siste året jeg føler jeg vet hva jeg holder på med, og der kommer vi igjen tilbake til trygghet og det å ha en partner man kommuniserer godt med. 

Men hvordan bør det egentlig gjøres? Det er veldig individuelt hva som foretrekkes, men likevel er det noen moves som er bankers, og noen du absolutt ikke bør finne på å gjøre under noen som helst omstendighet. Å prøve å skli ned på en penis uten å være våt nok er f.eks ikke godt for noen av dere. Ikke for deg, og i hvert fall ikke for han. Aldri, aldri prøv å press deg nedpå hvis du kjenner motstand, finn frem glidemiddelet hvis du har, eller bruk masse spytt som fungerer vel så bra. Når du har kommet deg nedpå begynner magien, og det er der du tar kontrollen over situasjonen. Det kan bli slitsomt som fy, du må være forberedt på noe som kan føles som en treningsøkt, men så er det jo veldig alright å la mannen nyte synet av deg, samtidig som han får mulighet til å slappe litt av innimellom all jobbingen.

Lek deg litt.. Jobb i sirkler, len deg fremover mens du beveger på rumpen, og ta ting helt i ditt eget tempo. Du er ikke nødt til å jobbe like kjapt som en duracellkanin på speed, for rolige bevegelser kan være vel så deilig for mannen som dem som foregår up tempo. Ved å reise deg opp slik at det kun er penishodet som er inni deg, har du muligheten til å bringe frem smilet på leppen hans. Beveg hoftene dine rundt og rundt noen ganger, før du brått sklir ned i bunn.. Da er du garantert et nydelig stønn fra din sengepartner. Dette må du gjerne gjenta noen ganger..

I tillegg kan du også prøve å lene deg litt tilbake slik at han får et herlig syn av seg selv inni deg, det blir garantert suksess. Her er det også mulig for han å ta på deg og stimulere klitoris, samtidig som du beveger deg i et fint og behagelig tempo. Dette kan selvfølgelig bli veldig fint for deg, og ved å lene deg litt frem slik at klitoris er godt plantet på eh ja.. Hva skal vi kalle det da.. Roten av penis, f.eks?, har du store muligheter for å komme, om du beveger deg litt frem og tilbake i penisens retning. Åhåj.. Jeg er så varm og svett nå! Knallrød i ansiktet er jeg faktisk, for dette er hett tema som kan være svært vanskelig å beskrive med tekst uten å bli litt varm i nakken. Jeg er jo som tidligere nevnt ingen ekspert, og ved å referere til egne historier samt inkludere litt juicy stuff mottatt fra venner, håper jeg å kunne gi noen velfungerende guidelines, selvom det kan virke ekstremt vanskelig til tider. Haha, skjønner dere hva jeg mener? 

Alright.. Vi fortsetter..

Virker det å ri fortsatt som en skummel affære som dere ikke vil få et bedre forhold til, er det ingen grunn til å fortvile. Det forventes ikke at du på død og liv SKAL ri partneren din, og det å ri er ikke en avgjørende stilling for at sexlivet skal være komplett. På en annen side skal dere vite at manglende erfaring ikke er en grunn til å fortvile. Hvem som helst kan bli en ekstremt flink rytter, og det kan jeg faktisk garantere.

Er dere klar over at en av mine venner holdt på å ri penisen av skaftet på mannen hun satt oppå da hun skulle ri for første gang, og som nå nylig har vært på et såkalt non stop sex train som hun og mannen kalte det så fint, hvor hun har ridd til hoftene har blitt støl? Joda, that's right. Hun er helt forbann rå, hun beveger seg i himmelske bevegelser til mannens store glede, og dette til tross for at hun en gang gjorde det så feil at mannen holdt på å begynne å grine av smerte. Det som var avgjørende for henne for å bli god på dette området var kommunikasjon, og det å ha en partner hun faktisk er glad i og bryr seg om. En hun kan være seg selv rundt, og en hun tør å åpne seg opp for.

Kjære lesere.. Dette ble litt i heftigste laget, men såpass må vi tåle. Nå vil jeg gjerne oppfordre dere alle til å dele morsomme og gode historier samt erfaringer. Spesielt dere mannfolk, for her har dere mye å lære oss kvinner!HADE! Nå gjemmer jeg meg i et skur frem til i morgen. Haha!

 

 

88 kommentarer

Emma Julie

24.09.2014 kl.17:24

Gud, jeg får ikke sagt det nok hvor rå du er altså! Elsker å høre på vennene mine snakke om erfaringer, og når du forteller det såpass nøye blir jeg såå glad! Haha, du har ingen grunn til å gjemme deg, leserene elsker jo denne sex spalten! Smask :)

Henriette

24.09.2014 kl.17:36

Åå, du skriver så fantastiske spalter! Dette er ingenting å gjemme seg i et skur for! Du er superkul og dette er utrolig morsomt å lese om! Ha en super dag videre!

24.09.2014 kl.17:39

Du er rå Kristin!

Cathrine F

24.09.2014 kl.17:45

Wow, du er helt rå! Har selv fått meg kjæreste, men vi venter ennå, har ingen fastverk. Det at du skriver slik gir meg ideer og man blir inspirert. Så fortsett! Det er helt fantastisk å lese.

Linn-Elisabeth Halvorsen

24.09.2014 kl.18:04

KRISTIN! I LOVE YOU! Jeg ler meg halvt ihjel av avslutningen din, og syns det er amazing at du tør å skrive sånne innlegg! Keep it up (no pun intended!)!

Lara

24.09.2014 kl.18:10

Bra innlegg! men jeg synes igjen at det å misbruke ordet angst og panikkanfall ikke er noe bra. Dette er en alvorlig psykisk lidelse og skal ikke brukes som en filleting!

Dette kan være sårende og fornærmende for folk som har det!!!

Lene

24.09.2014 kl.18:12

Haha, du er rå Kristin! Elsker innlegg som dette!

Sigrid Iselin

24.09.2014 kl.18:16

Drit bra innlegg! Du er rå :D Gleder meg allerede til neste spalte

Kimberly

24.09.2014 kl.18:20

wow, du er sååå rå!!! Utrolig bra skrevet!

Karoline

24.09.2014 kl.18:26

Asså, jeg kommenterer aldri blogger men når jeg først gjør det er det fordi det er innlegg som er så sabla bra at det fortjener creds for det!! Temaene du skriver om treffer så utrolig mange, og selvom det kan være "kleint" å skrive, så beundrer jeg deg for det! Takk for at du tør å være så vanvittig ærlig!!

Silje

24.09.2014 kl.18:36

For det første: Veldig bra skrevet og veldig tøft gjort av deg å dele!

For det andre: Har du noen tips til at jenta kan få brukt seg selv mer under sex? Har en kjæreste som er veldig glad i å jobbe, og veldig glad i å se meg nyte det. Men iblandt kan jeg ofte sitte igjen med følelsen av at jeg gjør for lite, og han for mye. Klart jeg også rir, og klart jeg synes det er gøy! Men ofte blir det slik at han til slutt tar over, og "jukker" på meg isteden.

Har du noen tips? Får du også iblandt samme følelse, eller gjør du og Dennis akkuratt like mye arbeid?

- Silje :)

Silje

24.09.2014 kl.18:44

Jeg. DIGGER. deg. Ferdig snakka.

24.09.2014 kl.18:52

FYFAEN DU ER RÅ KRISTIN!

Marthe

24.09.2014 kl.19:05

Digga at du skriv slike innlegg!

Lene

24.09.2014 kl.19:13

FANTASTISK!! Du skriver om det vi så gjerne vil lese om, men som vi ikke helt finner riktige svar på der vi leter. Du skriver om det livet vi kjenner oss igjen i og om ting som vi så gjerne vil få bekreftet at andre også opplever. Alt er ikke perfekt og du lar oss vite det! Jeg blir søren meg imponert over det du presenterer på bloggen hver eneste gang og jeg håperndu vet at leserne dinensetter pris på bloggen din! Klem:)

A

24.09.2014 kl.19:36

jaja...du sier i alle fall det du mener...

Elisabeth

24.09.2014 kl.20:13

For en AWESOME blogger Kristin, dagens høydepunkt uten tvil :) Jeg lurer på en ting som frustrerer meg så sykt. Det er en fyr jeg er interessert i, og han er interessert i meg også. Hele sommeren snakket vi sammen hver dag, og han tok ofte initiativ. Så plutselig trengte han litt tid og var redd for å gå for fort frem. Nå er han ikke like ivrig. Hva kan jeg gjøre for å være sikker på at han legger merke til meg, og tenker "Damn, that girl! " Poste et smashing bilde på face eller insta?

Klem fortvilet og kjærlighetssyk jente♡

Elise

24.09.2014 kl.20:24

Yiiihaaa for et knall innlegg Kristin! Å ri er noe av det absolutt beste og deiligste jeg vet om. Jeg synes takten er lettest å holde ved å lene meg litt frem, da får rumpa og hoftene skikkelig kjørt seg. Men det klarer de, er jo tross alt de største musklene vi har;) Samtidig treffer også penis på de riktige punktene på denne måten, hvertfall for min del. Her synes jeg jenta virkelig skal jobbe, bare kose seg, ta styringa og prøve seg frem, men mannen kan for all del hjelpe til litt med takta. Men ikke for mye, da blir det kluss som du sier ;) Keep on riding ladies!

Marita

24.09.2014 kl.20:25

Råbra skrevet Kristin! Jeg bare elsker sextalk spaltene dine! Og jeg kjenner meg veldig godt igjen i mye av det du skriver. Den første gangen på topp er aldri perfekt, men øvelse gjør mester. Og får å kunne nyte det så må man kunne stole på sin partner og "gi litt faen", man får ingen nytelse av å konstant tenke på hvordan man ser ut i den og den vinkelen :P Jeg har hatt fast kjæreste i 4 år, og jeg må ærlig innrømme at å ri er det beste jeg vet! Men jeg lærte ikke å nyte det før vi hadde vært sammen i over 1 år, nå slost vi om å få være på topp :P

24.09.2014 kl.20:25

Til neste spalte.

Jeg og samboeren min har sex i et år, men jeg får aldri orgasme. Han er så lei seg for det, og jeg vet ikke hva jeg skal svare han lengere. Noe tips og råd? :)

Mariel

24.09.2014 kl.20:32

Jeg er målløs! Du får alt sagt på en så SIINNSYKT BRA MÅTE!! DU ER HEELT RÅÅÅ :* LOVEYOU BIGTIME SUNSHINE! DU STRÅÅLER

24.09.2014 kl.20:34

Utrolig bra innlegg! Det er såå fett at du tør å skrive om noe såå tabubelagt!!

jente 18

24.09.2014 kl.20:35

HeRreGuuUd!

Jeg kommenterer ALDRI! Men måtte bare nå. For de siste helgene har jeg hatt sex med en jeg er keen på, og vi finner hverandre bare i helgene, i ukedagene snakker vi ikke sammen i det hele tatt, hehe, noe å skrive om kanskje?

Men siden det er de første gangene mine så føler jeg at den ridingen går bare ikke! "hjeeeelp" som du skrev! haha. Bra alle har vært gjennom det.

bob

24.09.2014 kl.20:35

Det skrives ha det ;)

Julie

24.09.2014 kl.20:36

Haha STEIKE DA, og så alt for kjent! DETTE er så mye bedre en cupcakes, shabby chic og jævla hold-in tightser! Digger deg! Kunne du skrevet en liten notis til oss utenfor et forhold, også kjent som One night standsenes fans? Ikke alltid like lett med kommunikasjon...men hvilke triks nailer det? Forslag til tema: orgasme under samleie...jeez

Xoxo!

Henrikke

24.09.2014 kl.20:39

Herregud så rå du er! Jeg digger deg over alt i denne verden ass! Du får frem smilet mitt hver gang jeg går inn på bloggen din! Du er rett og slett tvers igjennom RÅÅÅÅ!!

M

24.09.2014 kl.20:39

Du er fantastisk, elsker disse spaltene. Kom gjerne med flere, jeg elsker dem! De hjelper mye. Blir helt målløs, Kristin! Du burde bli hyllet for dette og din åpenhet. Jenter elsker det

..

24.09.2014 kl.20:58

Veldig bra skrevet! Synes du skal skrive en spalte om det som en nevnte over her "hvordan jenter kan være mer aktive i akten".. for det blir jo ofte sånn at det er gutta som tar seg av mye av arbeidet, og at vi jenter ofte ligger litt på latsiden.. Bare et tips! :) Ha en fin kveld!

24.09.2014 kl.21:00

JA! det å ri synes jeg alltid er skremmende ihvertfall med den første typen min som jeg ikke var trygg på i det hele tatt, vi var bare sammen i noen uker... men hadde sex ganske ofte. Føler jeg skuffer gutten når jeg oppå fordi jeg føler ikke jeg får det så bra til..

24.09.2014 kl.21:02

KRISTIN DU ER RÅÅÅÅÅ! Kan du skrive litt om hvordan det var første gangen du hadde sex?

24.09.2014 kl.21:09

Drit rå er du ! Wooooh

Kan du lage et innlegg med forskjellige sex stillinger der jenta er den som skal gjøre jobben og forklare litt små triks som du gjorde i dette innlegget ? :D

Gjerne tips til andre stillinger som er litt crazy også der gutten / eller begge kan styre showet :D

24.09.2014 kl.21:12

Du er rå!! :-) kjempe bra skrevet, og du skriver på en måte slik at det ikke blir kleint og flaut. Dødskult! Kan du ikke skrive om hvordan å suge noen? haha, sikkert mange som lurer på det også

Anine

24.09.2014 kl.21:20

Til neste spalte: jeg har aldri fått orgasme under sex.. Bare oralsex.. Jeg skjønner det ikke. Jeg har prøvd alle mulige stillinger osv, men det går ikke. Nå skal det sies at sambo blir ferdig alt for, alt for fort, men uansett hvem det har vært med eller hvilken stilling så fungerer det ikke. Jada, det kan komme tider der jeg syns det er døds deilig, men det varer kanskje i 10 sek.. Lurer nesten på om det er noe galt med meg?!

24.09.2014 kl.21:21

Digget innlegget ditt Kristin! Stå på me dette! Vil gjerne ha mer av disse innleggene på bloggen :) elsker at en blogger tørr å blottlegge seg slik å ta opp tabubelagte emner som du sjeldent kan lese andre plasser å ivertfall ikke blogger! Keep it up! Dine innlegg er morsomme, intressange å utrolig gode!

Kristine

24.09.2014 kl.21:30

Du min venn får ikke lov å gjemme deg i det hele tatt! Så modig du er. Du tør å skrive så åpent om dette, og jeg skulle ønske flere kunne være like åpen om sex. Vettuka? Vedder på at alle jenter her hadde betalt for å være på fest med deg og pratet som sånt med deg. Kommunikasjon, kjærlighet og trygghet er nøkkelen, helt klart. Bli den nye Carrie Bradshaw da, pliiis... Hehe! Se for deg disse rosabloggerne skrive dette innlegget. Nettopp, hadde aldri skjedd. Du er så annerledes, vi trenger deg. "Hvem som helst" kan skrive en blogg og ta bilder, men du er unik! Du er åpen og ærlig, og du er den eneste bloggern jeg vet om som faktisk er det. Er så lei av bloggere som tryner'an utenfor Ikea og er åpen om å være litt sliten innimellom blir sett på som ærlige og åpne. Bite me, det er du som er det. Stå på, Kristin!

24.09.2014 kl.21:30

All credz til deg, Kristin, du er bare helt RÅ! Du har ingen grunn til å gjemme deg i et skur, herregud. Alt jeg har å si, stå på videre! Sånne innlegg som dette er så mye bedre enn de som skriver om extensionene sine, og ikke tørr å ta opp sånne "tøffe/kleine" temaer, men du har guts og gjør det uansett! Keep it up! :)

Madelen aas

24.09.2014 kl.21:35

Ååå digger disse innleggene!!

Fortsett med det!!

Anette

24.09.2014 kl.21:43

Fyfaen du er helt rå Kristin!

Marie

24.09.2014 kl.21:58

Kom over dette innlegget tilfeldig, og herregud så kul du er! Endelig en blogger som tør å blogge om noe annet enn bare sminke og extensions. Fast leser nå, hehe:):)

Frida Sofie Abelsnes

24.09.2014 kl.22:28

Kristin, du er helt rå! Du får virkelig sagt det! Er så lei av å lese stive innlegg om fakta og kjedelige statistikker. Jeg vil ha historier og erfaringer fra virkeligheten, og det får jeg virkelig her!

Sagt det før, sier det igjen: ELSKER bloggen din! Det er den eneste jeg leser, og det med god grunn! Stemt på deg til Vixen, lykke til snuppa <3

Inger

24.09.2014 kl.22:38

FOR ET INNLEGG, så tøff du er! Morsom og interesangt å lese, og så flink du er til å skrive, haha :D Stå på! Du er god :)

hedda<3

24.09.2014 kl.22:44

digger deeg! du er rå!!

24.09.2014 kl.22:52

Fy faen så bra! Digger deg. Takk!

Elise

24.09.2014 kl.22:54

Gud, du er rå Kristin! Er ingen hemmelighet om at alle digger slike innlegg, selvom man kanskje ikke alltid tør å etterspørre dem. Du snakker fra levra og kommer med supre tips som jeg så absolutt skal teste ut ;) Keep on going girl! Flere slike innlegg vil vi ha!

Anniken

24.09.2014 kl.22:55

Hehe, this is why I love you! Du er så vanvittig god, Kristin :-) Et tema som jeg kan tenke meg at var til hjelp for mange der ute! <3 Duu... Kan man stemme flere ganger på Vixen? Det er jo bare en vinner i mine øyne! Mange klemmer

Cecilia Catharina

24.09.2014 kl.23:12

Guud! Du er virkelig helt RÅ, Kristin! :D Jeg virkelig elsker disse innleggene dine, de er så åpne og ærlige! Slike hilstorier og erfaringer fra virkeligheten som du skriver om er en av mange grunner til at dette er min absolutte favoritt blogg :D

Jeg virkelig elsker bloggen din! Stemte selvfølgelig på deg til Vixen, og håper virkelig du vinner :D Masse lykke til fantastiske deg <3

24.09.2014 kl.23:15

Tør nesten aldri å ri (trodde jeg var alene om dette), men ble litt mer trygg etter å ha lest innlegget ditt! You go girl :)

hilde

24.09.2014 kl.23:15

du er råkul kristin :)

Mia Tønder Pettersen

24.09.2014 kl.23:47

Dette var bare helt fantstisk Kristin! Elsker som sagt disse spaltene dine, spesilet når det er snakk om sex. Syns selv det er utrolig "godt" å få lese andres opplevelse slik at jeg vet hva jeg skal tenke på når jeg kommer då langt selv.

Det at kommunikasjon har mye å si om sex´en blir bra eller ikke er så sant! Selv om det bare er en One Night ting, så har framdelse kommunikasjon mye å si :)

Håper virkelig ikke du har gjemt deg i et skur, for dette er jo bare fantastisk! Håper du har hatt en fantastisk kveld <3 KLEM! Loveyou

Maren

24.09.2014 kl.23:49

Haha du er bare helt rå!! LOVE IT

Kira

25.09.2014 kl.00:24

Så herlig at du skriver om dette! Veldig nyttig og interessant. Akkurat det jeg trengte nå :)

25.09.2014 kl.05:51

Dette er jo helt rått Kristin, haha! Du tørr å bare fyre lys, admire you

25.09.2014 kl.07:36

Krstin!!! <3
Rå moro å lese :) Kan vel ikke si at jeg er en ekspert på å ri jeg heller. Men det kommer seg nok. Blir da så sinnsykt sliten :O

Julie

25.09.2014 kl.09:54

Så utrolig bra skrevet! Før syns jeg det var utrolig ubehagelig og kleint å ri, men nå elske jeg det. Det er den eneste måten jeg klarer å oppnå orgasme :-)

Kristiane

25.09.2014 kl.10:49

Du er galen (!!) men jeg digger det! Får følelsen av å sitte å snakke med venninner når jeg leser disse innleggene. Nå skal jeg si noe utrolig teit, men jeg har igrunn aldri hatt store problemer med å være på toppen utenom at jeg blir S.L.I.T.E.N! Kanskje fordi første gangen jeg var på toppen var det jeg som var den erfarne av oss. Det hjelper litt på selvtilliten :) i tillegg ... Emm.. Første gangen jeg kom var jeg også på toppen. Hehe. Bare gode erfaringer her i gården altså. Et naturtalent er jeg neppe, men man kommer langt med god selvtillit.

Sara Josefine

25.09.2014 kl.11:16

Dritbra Kristin, digger det, Takk!!

Birte

25.09.2014 kl.12:53

Åhh jeg elsker deg! Trodde jeg var alene om denne følelsen, men det var jeg ikke, så TAKK! Stå på Kristin, du er rå!

Stine Åsvestad

25.09.2014 kl.13:18

Haha, dette er altså så morsomt og lærerikt, Kristin! Så rått av deg å skrive innlegg som dette, ikke alle som tørr det tror jeg. Kan bare se for meg hvor rød og svett du var når du skrev dette xD Gleder meg til neste sexspalte!

Camilla

25.09.2014 kl.13:40

elsker de innleggene her! :-D fortsett sånn!

Kine

25.09.2014 kl.13:45

Jeg kjenner jeg hadde elsket en jentekveld med deg! Du er så rå!

R

25.09.2014 kl.15:25

Jeg virkelig elsker disse innleggene!

V

25.09.2014 kl.17:30

Digger deg kristin! Så mye bedre å lese om dette en havre pannekaker, hva du må spise og ikke! Elsker at du er en jente med sterk personlighet og tørr å skrive om ting som faktisk oppstår i hverdagen! Stå på, og ja til flere innlegg som dette!

Marthe

25.09.2014 kl.18:12

Kjære Kristin! Det var akkurat dette jeg trengte, og etter å ha lest kommentarene ser det ut til at jeg ikke var den eneste!

Elsker disse innleggene dine og sex, og det vi egentlig ikke tør å snakke om. Tusen takk, dette likte jeg godt!

PS: Jeg sliter med dette .. Huff

silje

25.09.2014 kl.18:50

haha, elsker de intime detaljene, her fikk jeg masse tips til hvordan jeg kan forbedre meg, heldigvis har jeg en parter som jeg er veldig trygg på å elsker veldig høyt, men jeg er ikke veldig glad i å ri, kanskje disse tipsene vil gi litt mer futt og fart i rideturen vår, det bruker alltid å ende opp med at han gjør meste parten, dette er nok fordi jeg har så vanskelig med å komme desverre.. men dine tips skal absolutt prøves, Takk :D

Guri

25.09.2014 kl.19:22

Du er så forbanna rå, Kristin! :O) Du er et bra forbilde for jenter! Elsker at du tør å skrive om slike ting!

Maria

25.09.2014 kl.19:31

Elsker slike innlegg! jeg føler jeg kjenner meg sånn igjen i din situasjon når det kommer til gutter. Mange idioter der ute som du tror er verdt det, helt til du finner en som faktisk klarer å gi deg orgasme (!!). ikke fordi han er så forbanna flink, men rett og slett fordi dere liker hverandre så godt at alt rett og slett blir helt fantastisk. Sexlivet mitt nå er sikkert 20 ganger bedre nå enn noen gang, og jeg elsker det å kunne føle at alt er greit å snakke om. Å sitte på toppen skremmer meg ikke lenger i det hele tatt, kjæresten min sier det har blitt myye bedre. Så ja, jeg digger slike innlegg, fortsett med det!

XO

smask ;*

25.09.2014 kl.19:52

åhh jeg elsker disse innleggene dine!!

Emilie

25.09.2014 kl.20:50

ELSKET DET!!!!

du er helt rååååå <3

Jeg kjente meg igjen i noen komentarer her oppe, at vi jenter føler at vi kunne gjort mer og at det helst er gutten som holder på å styrer!

Noen tips og stillinger?

Veronica Bremnes

25.09.2014 kl.21:35

Hehe, fantastisk Kristin :D

25.09.2014 kl.22:11

du er råååå!! elsker disse innleggene :D til neste gang kan du gjerne skrive litt om noen tips til hvordan vi jenter kan ta litt mer kontroll? tips til stillinger? Digger deg!

Karoline

25.09.2014 kl.23:53

Har bare en ting å si: du er rå(!) Keep it up

Nina

26.09.2014 kl.01:36

Jeg ELSKER disse innleggene! Håper virkelig folk stemmer på bloggen din til vixen awards! Vi trenger blogger som din, som skriver om andre ting enn trening, kosthold og sminke :D Stå på videre Kristin, du er helt RÅÅÅ!

26.09.2014 kl.15:42

ELSKER sex spaltene dine!

Marie

26.09.2014 kl.16:42

YOU ROCK!

Tina

26.09.2014 kl.17:09

Etter en stund i fast forhold har vi funnet tonen godt i senga, og det å være på toppen er nå min favoritt- orgasmegaranti jenter! Anbefaler alle jenter å prøve seg fram, og er han litt for stor til at du klarer å ri han, går det ann å ri rett etter han har kommet. Bare å snu seg rundt. Høres kanskje litt rart ut, men ahhh. så deilig!

L

26.09.2014 kl.18:55

Jeg og kjæresten har vært sammen i over 1 år og har et veldig bra sexliv. Men det med at han gjør jobben skjer litt for ofte synes jeg. Men en gang våget jeg å ri skikkelikt til det kom for begge så håper det kan skje igjen og at jeg blir litt bedre til det :)

Mariell💗

26.09.2014 kl.21:45

Fyfaen du er helt rå Kristin!! Elsker bloggen din! Og dette var til stoooor hjelp 😍😍👌

S

26.09.2014 kl.22:24

Herreguuud, du er helt rå Kristin! Jeg forguder deg, haha :D Ikke alle som tørr å ha disse type ting på bloggen, og det er annerledes, det er deg. Og det er det som gjør at alle elsker deg! Har noen spm til deg som jeg håper du kan svare på i neste sex spalte! Må bare si at tipsene du gir, skal jeg definitivt teste ut! Du er rå :D

Jeg og kjæresten min har vært i lag i over 1 år, sexlivet er helt fantastisk, men jeg føler han gjør ganske mye av det! såklart rir jeg, men jeg føler at jeg ikke får det godt nokk til.. Helt ærlig, føler jeg meg som en amatør haha. Noen tips til hva jeg kan gjøre for å få opp selvtilitten og bli bedre når det gjelder det? Og en ting til, jeg føler liksom aldri når vi har sex at jeg kommer, jeg får orgasme og til tider er veldig høylytt - så ja, det er helt fantastisk! Men jeg er så usikker på om jeg kommer, har liksom aldri helt følt det.. Hva kan jeg gjøre?

Kristine

27.09.2014 kl.01:32

For et par helger tilbake var jeg på byen med noen venninner, alkoholen tok over og plutselig går jeg hånd i hånd med en gutt jeg overhodet ikke vet hvem er. Neste jeg husker er at vi sitter et sted å prater, han prøvde virkelig å få meg med hjem til seg, selvom jeg fortalte han ti ganger at jeg hadde mensen. Virkelig? hvem gutt vil ta med seg ei jente hjem fra byen som har mensen..Plutselig var taxien der for å hente oss, han klarte å få meg med hjem og han betalte tusen kroner for taxi turen.

Vi gikk inn til "Hulen" hans som jeg så fint kaller det, tok av klærne og la oss i sengen. Ble litt kyssing og klåing, og han maste om sex. Jeg fortalte han enda ti ganger at jeg hadde mensen og han spurte om vi kunne ha analsex. Analsex har jeg aldri prøvd meg på før, og jeg ville absolutt ikke ha analsex for første gang med en "onenight stand".. så det ble det heller ikke noe av. Pluselig presser han hodet mitt mot penisen sin og sier "sug meg". Alkoholen hadde tørket ut munnen min, så spytt var det ikke mye av. Jeg måtte gå inn på toalettet og ta meg noen sluker vann under vasken før jeg satt i gang. Jeg angrer virkelig på at jeg ikke kledde på meg og løp ut av døren da.

Natten var lang, han snorket som en bulldåser mens han skviste puppene mine.

Når han endelig våknet og jeg fikk se han i lyset fant jeg ut at jeg hadde virkelig hatt ølbriller for første gang. Jeg måtte komme med det kleine spørsmålet for å spørre om hva han het, jeg ante ikke. Han kjørte meg hjem, og jeg ba han sette meg av en 10 min gåtur fra huset mitt.

Sandy

27.09.2014 kl.12:05

Jeg har lest blogger hver dag i mange år, men kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har kommentert,men nå må jeg bare.. Du er helt råååå!!!!!! Fortsett sånn!! 😄😄👍👍

Yeeeeeey

28.09.2014 kl.00:50

DRIT BRA!

Karoline

28.09.2014 kl.22:14

Jeg elsker deg, Kristin!!!

LisbethS.

29.09.2014 kl.10:02

Haha, noe så morsomt! Dette er en kul spalte som du MÅ fortsette med! Elsker at du er så ærlig :-D Føler meg så truffet på det meste, men du får det til å føles helt okey å "drite" seg ut.

Julie

29.09.2014 kl.17:46

Dette innlegget gjorde mandagen mye bedre!! ELSKER disse sexspaltene. Det er så godt å høre at ikke alt er perfekt i senga med en gang.. Du er rååå Kristin

Hissigmannen

30.09.2014 kl.19:10

At jenten tar en ridetur er flott det - da jobber jenten litt også. Full pupp!

Pelle

01.10.2014 kl.08:27

Znork...legg ned skrivinga.

Marte

02.10.2014 kl.21:16

Takk for dette innlegget! Inntil nå trodde jeg var den eneste som synes riding er skummelt, haha.

Skriv en ny kommentar

hits