SLOW SUNDAY

God morgen, darlings ♥

Hvordan har dere det i dag? Er dere fin i formen eller ligger dere i fosterstilling etter en heidundrandes lørdag? 

Fokus og jeg er i totalt avslappingsmodus, og bruker søndagen til sen frokost og hyggelig søndagsunderholdning på TV'n. Nå hørtes jeg ut som tidenes pensjonist, men det er faktisk innafor på en søndag etter en skikkelig voksen og halvedru lørdag. Herlighet så koselig vi hadde det i går. God mat, gode samtaler og god vin førte til en perfekt lørdagskveld, og det var virkelig godt med litt etterlengtet venninnehygge. I tillegg fikk vi trukket ut forbokstaven til den byen vi skal reise til, så nå er det opp til reiselederne, Stine og meg, å avgjøre the final destination. Vi har nemlig opprettet en sånn liten reisegruppe da vett, så nå overfører alle vi jentene et bestemt beløp til en reisekonto hver måned, som skal brukes til en reise når vi nærmer oss vår.

Det utnevnes to nye reiseledere ved hver reise som tar seg av bookinger og aktiviteter, og de andre får ikke vite noe som helst får vi møtes på Gardermoen. Gøy? Så forbanna GØY!!! Men hallo? Se på han sjarmøren over her da.. Hjertet mitt smelter! Perfekt søndagsdate det her, siden Dennis ikke kommer hjem igjen før i morgen. 

Nå skal jeg pakke ut etter London og sette på en klesvask.. Neida, vi har ikke fått styr på alt som ble med oss hjem fra tur enda, og nå begynner det å flyte over i underetasjen. På tide å få litt orden? Uten tvil!

Håper dere får en vidunderlig søndag ♥

14 kommentarer

hedin

21.09.2014 kl.13:02

Så søt han er <3

Emma Julie

21.09.2014 kl.13:06

Overraskende bra form her i stuen altså. Så ut som en utrolig deilig frokost! Koselig å høre at du hadde det supert i går med jentene, og ikke minst at dere har funnet opp denne reisegruppen med hemmelig destinasjon da! Skulle gjerne hatt den søndagsdaten selv altså. Kos deg med rotet. Ha en flott søndag :)

Frkmalin

21.09.2014 kl.13:25

Formen er faktisk overraskande bra etter 2dager med oktoberfest i bondepikedrakt!!!!

Om den hadde vert dårlig så hadde det absolutt ikkje gjort nåke etter ei kanon helg!!!

21.09.2014 kl.13:48

Et nytt sex-spalte snart eller, Kristin! Elsker de innleggene, setter pris på om du hadde skrevet ned noen spenstige triks! Striptease, "ri" mannen osv! Oh yeah

andelly

21.09.2014 kl.13:52

Formen er bare bra her. Klarte å stå opp kl. 09:00 som jeg helst prøver på hver dag. Litt stolt ettersom jeg la meg så sent i går, hehe. Men så utrolig koselig med sånn reisegruppe da du. Det burde jeg og venninnene mine også ha. Men det hadde vel ikke skjedd noe i praksis før vi alle får oss mer jobb og penger ;P ideen med skifting av reiseledere og at stedet og aktivitetene holdes hemmelig, er jo bare super gøy og genialt! Man får det virkelig ikke mer morro enn man lager det til selv, det er no sikkert å visst :D

StyleConnection

21.09.2014 kl.13:52

Anonym: Tenkte å kjøre i gang en liten spalte i morgen ;) Sånn siden mandagen trenger å bli krydret opp litt.. ;)

Nikita <3

21.09.2014 kl.14:12

Søt hund :D

Mia Tønder Pettersen

21.09.2014 kl.14:35

Slike søndager er de beste. Helt avslappende, med sen frokost og TV :)

Jeg har vært våken siden klokken 07.00 i dag.. Hehe, jeg meldte meg frifillig til å være barnevakt for mitt kjære tantebarn :) Gjorde meg egentlig ingenting å våkne så tidlig for en så herlig gutt!

Håper du får en fantstisk dag videre <3 KLEM!

Hannah

21.09.2014 kl.15:34

For en skjønn hund! <3

Formen her er helt fin! Skal også på fotballkamp om noen timer :)

Ha en fin søndag:)

Cicilie

21.09.2014 kl.17:44

Så jævlig gøy greie dere jentene har med å trekke en bokstav og utnevne to reiseledere som skal ordne hele pakka, genialt! gleder meg til å se hvor dere ender opp, lykke til ;)

Anniken

21.09.2014 kl.20:57

For en fantastisk ting å gjøre! Ingenting er bedre enn å oppleve nye land og steder og det å gjøre det sammen med venniner er jo helt perfekt! Hehe, elsker at de andre ikke vet noe før de kommer på flyplassen! Genialt <3

Den bamsen der er seriøst det skjønneste jeg noen gang har sett i mitt liv! Har så lyst til å susse og kose på han at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, hehe! For en hjerteknuser <3

A

21.09.2014 kl.21:38

Det er akkurat slik en søndag skal tilbringes. Rolig og bare kos i heimen! Er det mulig å få vite denne forbokstaven til reisedestinasjonen? Elsker selv å reise, og etter innleggene fra Berlin er den plassert høyt oppe på listen over destinasjoner jeg vil reise til!

Tattavkvinnene

22.09.2014 kl.01:02

For en god idé å ha en sånn reisegruppe! Fy søren, det vil jeg gjøre med mine venner også! Skal foreslå at vi kan ha det etter vi alle er ferdig med å studere, for det hørtes ut som tidenes koseligste ting å gjøre med venninner ^^ Du/dere finner på så mye gøy sammen, blir skikkelig inspirert. Plutselig er det fisketur, så er det roadtrip og nå dette. Kan ikke annet enn å digge det <3

Henriette

22.09.2014 kl.16:42

Så utrolig krearivt med en sånn reisegruppe, høres utrolig morsomt ut! Høres ut som du hadde en fin lørdagskveld også! Jeg håper du får en fin uke!

Skriv en ny kommentar

hits