WINING & DINING

Åh!

Jeg vet hvorfor jeg aldri har vært verken flink eller giret på å leke meg på kjøkkenet, og det er jo selvfølgelig fordi det er forbanna kjipt å lage mat til kun 1 person. Det er jo faktisk superstusselig å engasjere seg på kjøkkenet når maten skal servers til deg selv, men etter vi nå har blitt to merker jeg at det er hyggeligere å stå å leke seg med ulike ingredienser og kaseroller. 

Nå er tiden ved kjøkkenbenken både romantisk og fin.. Det er en tid for å være sammen, til å legge bort telefoner, til å le seg ihjel av hvor mye man suger bak kokeplatene, og tid for å bli enda bedre kjent. Ekstra fin blir den ved å kose seg med et par glass rødvin.. Hehe!Da Katinka var her for en tid tilbake lærte hun meg å lage en vanvittig god thai inspirert rett som har blitt laget ved flere anledninger i ettertid. JAVEL, så er det faktisk den eneste retten som har blitt laget på dette kjøkkenet siden hun lærte meg den, men halleluuuja så god den er. Denne går på repeat til vi blir lei, men foreløpig er dette en soleklar favoritt hos begge to. 

Nå skal vi kose oss mens en god film snurrer i bakgrunnen. Til dessert blir det smågodt og en god armkrok, og torsdagskvelden kunne ikke vært mer perfekt!

Nyt kvelden.. Jeg er så himla glad i dere ♥

SMASK

20 kommentarer

Thea

18.09.2014 kl.21:09

Kunne du kommet med oppskrift på den? :)

cathrine steinnes

18.09.2014 kl.21:16

Ja gjerne ei Oppskrift takk :p

Frida Pedersen

18.09.2014 kl.21:21

Det er hyggeligere og spise og lage mat sammen, uten tvil. Det merker jeg også som har bodd i hybel alene et år, men som nå bor sammen med to andre skjønne jenter <3 tar gjerne oppskrift på denne nydelige retten din. Ha en fabelaktig kveld :)

18.09.2014 kl.21:27

Oppskrift takk :)

Elise

18.09.2014 kl.21:34

Høres koslig ut :)

Hanna

18.09.2014 kl.21:41

Speaking of kokkelering! Testet nettopp ut en glutenfri hjemmelaget pizza som rett og slett er dødsgod! Husker fra tidligere at du har etterlyst en god oppskrift, så tenkte jeg skulle anbefale denne :)) Lagde med vanlig grovt mel istedet for glutenfritt og fungerte minst like bra. Håper den faller i smak :) ha en fortsatt strålende kveld!

http://www.veganmisjonen.com/2014/05/oppskrift-glutenfri-pizzabunn-blomkal.html

henriette

18.09.2014 kl.21:43

gi oss oppskriften daaaa!!!! :D

Marita Malmgren

18.09.2014 kl.21:52

Høres ut som om dere tilbringer en flott torsdagskveld sammen, dere fine mennesker! <3 Hadde vært moro om du kunne vise bilde av denne retten og kanskje kommet med oppskrift, elsker å prøve nye ting på kjøkkenet! :D du er best, og jeg er så uendelig glad i deg kjære Kristin! <3 Nattaklem fra Marita! :)

Emma Julie

18.09.2014 kl.22:00

Så utrolig enig der altså! Det er utrolig kjedelig å lage en uslig porson til bare seg selv. Får håpe den ene retten du får til er ekstra god hver gang med et glass vin. Også håper jeg desserten med godis og armkrok blir super! Gud, skulle ønske det var meg akkurat nå, men her har jeg verken en armkrok eller godis, fordi her har man hverken kjæreste og man må på skolen. Vi er glad i deg også :)

Polska.blogg.no

18.09.2014 kl.22:21

Enig as ! Om du kunne tatt deg litt tid til å lese mitt siste innlegg hadde jeg satt utrolig stor pris på det. Jeg ble mobbet alle årene på ungdomsskolen. Vil at dette skal nå alle de som trodde de var alene om det :)

Anniken

18.09.2014 kl.22:27

Det høres helt perfekt ut <3 Det blir en sånn kveld på oss også når vi er ferdig på skolen :-) Mangler bare smågodtet, hehe. Det er definitivt en av de tingene jeg savner her på Hawaii! Kos dere ihjel, skjønninger! Klemmer

Anette arentzen

19.09.2014 kl.01:29

Åh, det høres så digg ut! Her i huset er det for tiden mannen som står for kokkeleringen, siden jeg går med knekt skulder og fatle! Men han kan faktisk imponere!!! Det beste han lager er en hjemmekomponert chopsuey med svin og wok, herremin så god den er!!!

Jeg får nok utnytte han i noen uker til, før jeg er tilbake på kjøkkenet og har ansvar, og da står det hjemmelaga nuggets på menyen :-)

Men jeg vil veeeeeldig gjerne ha denne oppskriften du skryter sånn av, for gubben han ELSKER thai mat, og hva er vel bedre enn at han kommer hjem fra jobb, og der står det klart en god middag og ett deilig glass vin?

Syns virkelig han fortjener det, etter å ha stelt så godt med "happicappen" sin, som han kaller meg:p

Nyt dagen sammen, og nyt hverandre!!😁😁😁

Mia Tønder Pettersen

19.09.2014 kl.08:09

Helt enig! Det er jo helt fantastisk gøy å lage mat, synes hvertfall jeg :)

I går var jeg helt skutt når jeg endelig var i seng! Jeg hadde akkurat hatt min andre treningsøkt for dagen. Var egentlig en fantastisk følelse å legge seg med!

Håper dere får en fantastisk fin dag og at maten smakte godt i går <3 KLEM!

theresekristina

19.09.2014 kl.10:02

Det er mykje hyggeligare å lage mat sammen eller til noken :) Håpe du hadde ein super kveld!

Nikita <3

19.09.2014 kl.11:17

Så herlig :D

A

19.09.2014 kl.15:09

Det gjør mye om du har selskap mens man spiser...kan du ikke legge ut oppskriften på bloggen da? kanskje det blir flere sin favorittrett... :-P

Henriette

19.09.2014 kl.22:28

Det er noe helt spesielt å dele et måltid med noen ja! Mye hyggeligere enn å spise alene! Thai mat er utrolig godt ja, så forstår at det er en favoritt! Høres ut som en superhyggelig kveld!

Tattavkvinnene

19.09.2014 kl.23:30

Uuu, det hørtes jo ikke dumt ut! Selv om du ikke pleier å legge ut oppskrifter så hadde vi (i hvert fall jeg) satt stor pris på det ^^

Det er så gøy å lage mat, og man blir bare mer og mer glad i det! I promise :) Kjøp deg en fin kokebok eller sjekk ut matbloggere og du finner en haug med deilige retter du kan prøve deg på :D

Rikke

22.09.2014 kl.13:26

Jeg er så enig i at en kokkeleringspartner er gull verdt for å kunne glede seg ekstra når man lager mat! Det er mye hyggeligere å kunne dele et måltid, og la skravla gå mens man (forhåpentlivis) nyter noe man har laget sammen.

Jeg har en supergod oppskrift som enhver person vil kunne klare å lage, dersom du er interessert i å utvide kokkekunnskapene. Alt du trenger å gjøre er å kutte opp kyllingfilet i passende biter, og steke denne. Deretter heller du over kokosmelk, og en dæsj rød currypaste som man får kjøpt på de fleste asiatiske butikker. Valgfrie grønnsaker kan slenges i pannen og koke i kokosmelkblandingen, og vips så er middagen klar. Det er virkelig enkelt, og alt lager seg selv! Bare pass på å legg grønnsakene oppi i riktig rekkefølge i forhold til koketid.

Ha en fortsatt strålende dag Kristin!

Ida

22.09.2014 kl.14:13

Kunne du tenkt deg å dele oppskriften? :)

Skriv en ny kommentar

hits