LACES & COFFEE

Fader altså..

Altfor sent for god morgen, men dagen har akkurat har blitt kicket i gang her i heimen.. På en typisk bloggete måte startet altså dagen med kaffe og magasiner, hvor side 32 med de grønne tonene ikke er inkludert på grunn av en tilfeldighet. Dette var selvfølgelig nøye planlagt for å få et flott visuelt uttrykk, og jeg bare, "Hei, hei bloggeeeeen, la oss blogge litt". Haha, off!

Det er vittig det der med omgivelser og rekvisita til bloggposter. Jeg tar jo denne bloggen min ekstremt seriøst som jeg både tror og håper skinner godt igjennom, og jeg har mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har svidd av noen kronasjer på detaljer og duppeditter, som KUN skal brukes som nettopp rekvisita til kommende blogginnlegg. Her har dere lov til å le høyt, og mitt mest ivrige bloggøyeblikk fant sted i sommer. Da Betty og jeg var i New York kom jeg over denne superkule og svære donut-baderingen på Urban Outfitters, som jeg tror de aller fleste har lagt merke til på en eller annen instagram. Denne kjøpte jeg selvfølgelig med en sånn iver og glede over å skulle ha en shoot med denne i poolen i Spania noen måneder senere. Jeg var så stoka at dere vil ikke ane, og resten av dagen var komplett grunnet tidenes superkjøp.

Fra mai til juli gikk jeg og gledet meg over denne baderingen som skulle være hovedperson i TIDENES Spaniaoppdatering, men i det flyet tok av fra Gardermoen kom jeg på at jeg hadde glemt hele greien hjemme i cribben. I det øyeblikket der føltes det som at verden gikk under.. Haha, can you believe it?? Det burde faen ikke være lov til å reagere over det som de aller fleste vil se på som bagateller, men for meg var det helt fobanna krise. 

Jeg gikk inn i en depresjon for pokker.. Denne tok jeg naturligvis med meg hele veien til Spania, og jeg skal love dere at både Dennis, Mamma og Jon ble rimelig greit informert om hvor fortvilet jeg var.. Opptil flere ganger om dagen, selvfølgelig! Til slutt måtte Jon filleriste meg.. "Det er en jævla BADERING, Kristin. ALVORLIG TALT".. BARE en badering, du liksom. Pøh! 

Det var vel kanskje bare en badering, men satan for en kul badering da! Jeg kjenner frustrasjonen sniker seg innpå meg nå mens fingrene fyker over tastaturet. Hahahah! Dennis, som den gode kjæresten han er, lovet meg at vi skulle finne en tilsvarende pool-rekvisita, og trålte tålmodig alle tenkelige butikker som kunne ha en sånn donut til salgs. Ikke ÈN donut å finne.. IKKE ÈN! Så da endte jeg opp med en betydelig mindre og ensfarget rosa badering som fikk spille hovedrollen i scenen by the pool, og jeg kunne sakte men sikkert fordøye irritasjonen og savnet etter donuten. Galehus neste, sa du? Helt greit! Jeg er jo helt skadet!! 

Neglelakk HER // Blondeshorts HER

Jaddaa.. And this is how the story goes, men vet dere hva? Jeg trives skikkelig godt med å være litt smågal på akkurat det punktet. Hvis min unormalt store interesse for det visuelle uttrykket og rekvisita kan bidra til ekstra freshe bilder på denne bloggen min, så er vel det bare en bra ting, eller hva? Så neste gang dere ser meg nærmest ta fyr av glede i butikker som f.eks TGR, Urban Outfitters, eller Ale Hop, så vet dere at det snart kommer en bloggpost med en eller flere gjenstander som er nøye valgt ut på forhånd. Hahahahahha!

Nå blir det sen frokost på oss, så da vil jeg bare ønske dere en visuelt nydelig dag, og så skravles vi senere ♥

LOVE YOU ALL

26 kommentarer

10.09.2014 kl.13:49

Det er vel det spm gjør din blogg til den desidert mest inspirerende.,

Karin

10.09.2014 kl.13:50

Hvor har du kjøpt koppen ?:)

Madelen

10.09.2014 kl.13:59

hahaha måtte le litt nå. Helt innafor å være litt gal på det området Kristin! Du har jo bare fine bilder på bloggen din, så hvis det må litt rekvisitta til, så er det vel ingen som bryr seg ;) tror dessuten at du ikke er alene om det i bloggverdnen. ønsker deg en fin dag videre :)

Liss

10.09.2014 kl.14:01

Menne Kristin... kan du ikke ta med deg den dougnutten å gjøre noe anna moro med den da? for nå kjenner jeg at jeg fikk sykt lyst til å se den!! :P

StyleConnection

10.09.2014 kl.14:02

Liss: Hahah, ja sant vel? Jeg skal bruke den som akebrett i vinter ;) Heheheh

StyleConnection

10.09.2014 kl.14:03

Karin: Litt usikker, dessverre. Fikk den i gave av en venninne, skjønner du <3

10.09.2014 kl.14:04

wææ, kjøpte du den donut baderingen men glemte den?!? Den som det på en måte er "tygd" en bit av? ahhaha fyfader, da hadde det nok klikket for meg også. Den er jo bare sååå kul!

Elsker måten du skriver på, ler meg ihjel når jeg leser innleggene dine. Hvor har du forresten kjøpt den digge cardiganen du har på deg fra? Den var såå fin!

Anna Charlotte Engh

10.09.2014 kl.14:13

Jeg er ganske så sikker på at den koppen er fra Kremmerhuset! ^^

Tiny

10.09.2014 kl.14:17

Koppen er kjøpt på Glas Thomsen 😊👍

Thea

10.09.2014 kl.14:25

Du tar alltid kjempefine bilder, Kristin! :D

Karin (og Kristin): Koppen er fra designeren Arne Jacobsen og kan fås blant annet her http://www.ting.no/kjokken/krus-og-kopper. Sikkert andre butikker som har de også. :)

Annah sa

10.09.2014 kl.14:28

Hahahaha!! Nesten det samme skjedde med meg når jeg skulle dra til Kroatia i sommer hadde jeg gledet meg såååå mye, siden vi er nesten aldri i utlandet, men da hadde jeg kjøpt meg den kule badefisken som jeg skulle ta med meg! Når jeg blåste den opp var det et kjempe stort hull!! Jeg trodde hele ferien var over! Men dagen etter hadde pappa kjøpt en helt lik til meg! Da kunne ferien begynne😂😂

krist.in

10.09.2014 kl.14:42

Haha, jeg kjenner meg jo litt igjen, er litt lik, bare kanskje ikke såå ekstrem? haha! De donutene er kule da !

xxx

10.09.2014 kl.15:01

ååfyyfaen du er så jævlig kul!!! digger deg

Angela

10.09.2014 kl.15:17

Ble glad av å se på de fargerike bildene dine, hehe:)

Karine

10.09.2014 kl.15:20

Som kunststudent så synes jeg det er helt innafor å være litt crazy og detaljfiksert :D Elsker bildene dine og måten du kombinerer hverdag med nøye uttenkte fargekomposisjoner ;)

Maria Christine Hammer

10.09.2014 kl.15:24

Haha :-D Jeg synes bildene dine er rå. Du finner de rette tingene å ta bilde av! Synd vi ikke fikk sett noen fete bilder med en donut badering, men det fikser du sikkert ved en annen anledning! ;-) Nå har jeg bestilt pakke fra styleconnection.no å gleder meg som f til å få den! Varer for litt over 3000 bestilt så gavekorte på 2500 kom veldi godt med! Overlykkelig! Håper de er på plass over helga :-D

Belinda Jakobsen

10.09.2014 kl.16:10

Her HAR du faktisk tatt det til nye høyder, for jeg legger merke til at du har tatt på deg shorts for å ta bilder, for så å ta den AV IGJEN for å legge den til nye bilder. Du er og blir tidenes mest gjennomførte blogger!

StyleConnection

10.09.2014 kl.16:18

Belinda Jakobsen: HAHAHA!!! Det er ikke normalt, vettu!!

Linn-Marita

10.09.2014 kl.17:22

Hahahah du nå måtte jeg le litt... Du vet jo at vi digger innleggene dine enten det er de nyeste motemagasinene med en Starbucks i hånden like mye som et innlegg fylt med McDonalds og en sliten jente i sofaen sin. Vi vil bare høre fra deg! Men fy for noen flotte bilder i det bladet der, arh ELSKER at grønn er så populært <3 Klem <3

Tattavkvinnene

10.09.2014 kl.17:53

Hahahahahah! Dør av dette innlegget! Du er så herlig Kristin <3 Jeg ser at det med donuten var litt kjipt, den er jo dritkul! Meen da kan du bruke den til en senere anledning :D

Ser noen lurer på hvor koppen er fra, tror kanskje det er fra Ting. Der selger de kommer med alle bokstavene på. De har noe tilsvarende på Kremmerhuset, men der er det litt forskjellige bokstaver. Noen er som den du har og noen er litt mer fancy :)

Ida Celine

10.09.2014 kl.18:05

Jeg ELSKER hele deg!

Du er herlig!!

Rebecca

10.09.2014 kl.18:54

Haha, jeg føler med deg! Har du forresten sjekket Ebay, angående den baderingen? For jeg fant en som kanskje kan være lik?? :) Håper det gjør dagen din litt bedre ihvertfall!

http://www.ebay.com/itm/GIANT-DONUT-SWIM-RING-BLOW-UP-INFLATABLE-HOLIDAY-BEACH-SWIMMING-POOL-FLOAT-LILO-/390902407736?pt=UK_Swimming_Pools_Hot_Tubs&hash=item5b03996238

Anniken

10.09.2014 kl.19:27

Hehehe! Du er helt herlig og jeg kjenner meg godt igjen... Når du har sett for deg noe og det spesielt så lenge og du faktisk glemmer den ene tingen, da er det KRISE, hehehe! Men godt at man kan ta det med et smil senere og le litt av hele episoden :-D

Har faktisk akkurat gått til innkjøp av en slik badering fra ebay for den baderingen må jo være en av de råeste rekvisitene ever?! Kom til Hawaii du, Kristin, hehe :-) Det hadde faktisk gjort meg sjukt glad, hehe! <3

Gro

11.09.2014 kl.02:50

Wiii, du er nerd! Det er gøy :D Men nå fikk jeg skikkelig lyst til å se den donuten altsåå :D

Henriette

11.09.2014 kl.15:04

Du tar så kule bilder!

Emma Julie

11.09.2014 kl.17:21

Hehe, synes bildene blir så bra med rekvesita du bruker, men du må ikke bruke opp pengene på grunn av dette da! Synes det ble bra med denne rosa baderingen i sommer også jeg, haha. Skjønner at du ble irritert når du hadde planlagt så nøye hvordan du skulle ta bildene i Spania! Utrolig fine og røffe bilder! Håper frokosten var god og at du hadde en flott onsdag :-)

Skriv en ny kommentar

hits