CAN'T HIDE THE AUTUMN LEAVES

Well, hello there!

Hallo fra Stalheim Hotell, folkens. Skjønner dere at jeg har vært litt offline eller? Tidlig i dag morges dro jeg Dennis opp av sengen for å spankulere bort til togstasjonen. Der møtte jeg min kjære far akkompagnert av et fabelaktig reisefølge og en reservert vogn på toget, før vi satt kursen mot Voss. Deretter gikk turen til Gudvangen og videre til Stalheim, og det er her vi befinner oss nå..

..For å feire min flotte far sin store dag, og dagen har gått med til sportslige aktiviteter. Can you belive it? Jeg? Aktivitet? Hallo? Ingenting stemmer på noen som helst måte, og da jeg tideligere i dag sendte snap til girlsa med et bilde av meg selv iført treningstøy med teksten; "Finn ÈN feil", var det ingen som tvilte på at det var treningstøyet det var noe i veien med. Det blir jeg nemlig svært sjelden sett i, og nå har vi altså lagt bak oss 7 km med vandring i det vakre og fargerike høstfjellet. Belønningen var en spektakulær utsikt, kalde pils, en deilig lunsj og selvfølgelig konkurranse i 5 forskjelige grener, og vinnerne avsløres i kveld på den store bursdagsfesten. Konkurranseinstinktet mitt var 100% tilstede, og hvis jeg ikke vinner blir jeg så forbanna at jeg tar beina fatt og går tilbake til Bergen.. Neida.. haha, joda.. Jeg MÅ vinne..

Men altså.. Alt dette har skjedd på denne lørdagen, og alt dette ETTER en tur ut i går som ikke ble like rolig som jeg hadde sett for meg. Jeg var så streng i begynnelsen og bare, "ikke pokker om vi skal feste skikkelig i kveld, Dennis.. Vi skal opp klokken 7 i morgen tidlig", før vi begge mistet all fornuft og danset som gale på et sted jeg i går valgte å kalle DrømmeDisco.

I går var vi faktisk på DrømmeDisco.. Musikken var sååå bra, altfor bra, og drinkene holdt samme standard. Det sier jo litt når musikken fra Grease spilles og Dennis tar på seg rollen som Danny Zuco og jeg som Sandy. Å herreguuud som vi danset, og heeeerreeeeguuud så turned ON jeg ble av den stilige mannen min i skinnjakke og hestehale, som sendte meg frekke og flørtende blikk mens han svingte meg rundt på gulvet. Klientellet generelt kan diskuteres, men så lenge man er i lag med en gjeng som du trives ubeskrivelig godt med, har det ingen ting å si om mannen på nabobordet sitter og runker til de 5 damene han har leid inn for anledingen.. Altså, jeg vet ikke om man skal le eller grine i en sånn situasjon, men jeg valgte å le, og jeg ler fremdeles. Kvelden i går (som varte til nærmere fire i morges) var hysterisk, og det skal den bli i dag også. Vi er 18 glade og feststemte mennesker på tur sammen for å feire, og tatt dagen så langt i betraktning, er jeg sikker på at det kommer til å bli en fantastisk hyggelig, morsom og herlig kveld. HUrrraaaa!!!

Da gjenstår det bare for meg å hoppe i dusjen etter noen svette timer til fots, og deretter skal finstasen på. Håper dere får en fantastisk fin lørdagskveld, og så skal jeg gjøre mitt beste for å titte innom i morgen hvis jeg får litt tid til overs mellom slagene. Min far har nemlig laget et intensivt og flott program for oss, og når internettet i tillegg er like treg som min bestemor var i trafikken, sier det seg selv at det ikke er noe vits i å bruke tid bak data'n. 

Nyt lørdagskvelden, lovers. I LOVE YOU! 

Kjøss

25 kommentarer

Mariel

06.09.2014 kl.17:54

Haha, såå gøy! Konkurranseinstingtet mitt er AALLTID til stedet når det gjelder spilling osv, og jeg blir så forbanna når jeg taper at jeg griner. Haha, jadda... NYT KVELDEN, OG KOS DERE! LOVEYOU BIGTIME <3

Hannah

06.09.2014 kl.18:00

Fikk et skjørt fra kolleksjonen din i dag, elsker det! :D

06.09.2014 kl.18:32

Elsker det øverste bildet! Det var så filosofisk og fargerikt :D Kos dag på tur Kristin! <3

Tattavkvinnene

06.09.2014 kl.19:22

Så gøy at faren din steller i stand et slikt opplegg i så flotte omgivelser :) Kos dere glugg i hjel hele gjengen, og lykke til med konkurransen! Håper du drar seieren i land <3

Huff, i sånne situasjoner er det neimen ikke lett å vite om man skal le eller gråte! Godt å høre dere koste dere likevel! Det hørtes ikke feil ut å danse i vei til Grease-låter med mannen iført skinnjakke! :D Klem <3

sigrid

06.09.2014 kl.19:26

hei, kan du ha video av leiligheten din når du er helt ferdig med den?

Pernille Nybakken

06.09.2014 kl.19:42

Ååååå! Så herlig. Både turen ut og feiringen av din kjære far (til tross for din avstand til fysisk aktivitet)! Håper dere har det råbra, og at du ikke er støl når du våkner i morgen :*

Og hvis ikke brudevalsen min danses til "You're the one that I want", nekter jeg å si ja. Hehe!

Anniken

06.09.2014 kl.23:17

Kos dere masse! Det høres herlig ut å være på Voss nå og jeg tipper dere får en fabelaktig helg <3 Klemmer

Nikita <3

06.09.2014 kl.23:21

Fine bilder :D

Mia Tønder Pettersen

07.09.2014 kl.00:17

Så utrolig gøy at faren din har laget en slik hyggelig sammenkomst sammen med andre flotte mennesker! Tipper noen fikk seg en liten overraskelse når de fikk se deg i treningstøy, hehe, ikke slemt ment! :)

Høres ut som om at dere hadde det svært festlig i går kveld også :)

Jeg har brukt lørdagen til å bare slappe helt av :) Herlig!

Kos dere masse i kveld/natt <3 KLEM!

Emma Julie

07.09.2014 kl.00:37

Oi, herre her hørtes det jagumei ut som om du koste deg gløgg altså! Du får gratulere faren din så mye fra oss blogglesere! Haha, vi får håpe du blir vinneren! Det er vel det beste for alle, hehe. Søte bilder! Hahha, omg skulle ønske jeg så dere på DrømmeDisco altså!! Haha, hva skjedde med han som runket? Da tenker jeg dere var på en bar og strippeklubb ish greie, haha hadde nok undret litt på dette selv og bare skrattet det vekk! Håper dere har en heidundranes feiring nå for din far! Herre, du er så morsom: "like treg som bestemor var i trafikken" haha. Kjøss tilbake :-)

Oslofru

07.09.2014 kl.08:21

Vilka härliga bilder! <3

Annah sa

07.09.2014 kl.10:00

Det så super herlig ut!! Misunner deg kjempe mye!😘😘

Nora

07.09.2014 kl.11:04

Kristin! Du er fuckings meg på 4. plass på topplisten! Og tro det eller ei, det er jeg som er megastolt!!! Jeg har aldri vært så glad på noens vegne før!

Er så stolt av å kunne ha fått lov til å følge deg hele veien, hele veien liksom. Du har selv beskrevet opp og nedturer, og selv om jeg ikke alltid har vært her for å kommentere har jeg alltid vært en leser og stor fan! You go girl!

Marte

07.09.2014 kl.16:13

Du ruler!

Jeg må bare få sagt hvor stor inspirasjon du er!

Og btw. Jeg har fått min første pakke fra kolleksjonen din, og E.L.S.K.E.R det! Ble forelsket i hettegenseren du har på bildet, hvilken str. har du i den?

Marianne

07.09.2014 kl.17:22

Voss er fantastisk! Kos deg :)

Charlotte

07.09.2014 kl.18:25

Åååå! Så koselig!! :D er så glad får at du er du og sprer glede hver enste dag i min hverdag!! <3 kos dere masse og nyt tiden!! :-) klem!!

Marthe

07.09.2014 kl.18:35

Hei! Ser ut som du har hatt ei finfin helg med feiring og kos :) måtte le litt når du når du måtte ha på treningskle og vere på sportslege aktiviteter ;p

kos dokke vidare :)

Kristine

07.09.2014 kl.18:57

Fjording<3 hahah... kos dere masse :)

siljepia

07.09.2014 kl.21:39

Nydelige bilder og ser ut som at dere har det kos på tur.. Det er gøy å feire sin egen far da :) Håper dere koset dere maks :)

Karine

08.09.2014 kl.02:45

Høsten er absolutt den fineste årstiden :) Spesielt når man får være ute og ikke minst med familien :)

Maria

08.09.2014 kl.15:09

Hei fine Kristin!

Grættis med masse suksess <3

Men lurte på kor henne skoene dine e fra?

Asics eller? :D i want, i need!

Kos deg på tur <3

mvh svært fast leser, men sjelden kommenterer :)

StyleConnection

08.09.2014 kl.15:11

Maria: Tusen takk, søte deg :) Skoene er fra Asics, ja... Kjøpt på G-sport for 2 halvannet år siden..

Linn-Marita

08.09.2014 kl.21:10

Hahaha du skriver så morsomt! Men er det ikke alltid slik da, at når man planlegger å ikke dra så himla på byen, så ender man lett opp på det heteste dansegulvet med MEST drikke? Jeg ler for meg selv... Du er råkul! Og så fin natur du befinner i ! Høres ut som om du har kost deg <3 Klem!
Fine bilder :)

Henriette

11.09.2014 kl.15:20

Elsker bloggen din!

Skriv en ny kommentar

hits