FML

Nei føkk det her ass..

Hvis dere legger merke til tidspunktet for publisering av dette innlegget og i tillegg får vite at jeg ikke er på sjarmerende bris, skjønner dere at jeg ikke er spesielt begeistret. Fredagen kan omtales som tidenes største møkkadag for min del, og selvom jeg aldri har vært mer trøtt og sliten typ EVER, klarer jeg ikke å finne roen i kroppen til å falle i koma før jeg får sagt hei og hallo til dere. 

London, forresten. HE HE! 24 timer i London med et fullspekket program gjorde meg max utilgjengelig, men når sant skal sies var det godt å bare suge til seg inntrykkene av alt som foregikk. Jeg forteller mer om dette i neste oppdatering hvor jeg også skal vise en haug med happy snaps, men la oss bare bli ferdige med denne forbanna fredagen. 

Klokken 0600 ringte vekkerklokken og det var på tide å komme seg til flyplassen. Vi snakker dagen etter en heidundrandes SOBAZAAR Lanseringsfest, så det sier seg selv at det ikke var greit på noen som helst måte å stå opp klokken null seks null null, enig? Enig! Vi satt kursen mot flyplassen og da vi landet to turbulente timer senere enn antatt, slo det meg at 1.septemer er på mandag, og at Dennis trengte hjelp til å flytte ut av leiligheten innen den tid. Ehh, jadda.. Jeg så for meg å fly nedover for så å leie en bil ettersom strekningen mellom Oslo og Stavanger er den kjipeste strekningen på jord, i tillegg til at ikke en eneste celle i kroppen min orket tanken på å tilbringe 8 timer med E18! At Belinda ikke hadde flyttehjelp gjorde saken annerledes, så jeg trosset den ekstremt lille lysten på roadtrip og tok gasspedalen fatt. Jeg hadde jo tross alt noen timer i godt og etterlengtet selskap med verdens beste Belinda foran meg, selvom de siste fire timene ble tilbragt bak rattet alene. I mørket. På landeveien.. Pokker ta.. Vi kom oss altfor sent av sted fra Oslo..

Anyways.. In the middle of nowhere, på den mest øde strekningen dere kan tenke dere, kjørte jeg av sted. Med Dennis i telefonen for å holde meg våken, og med foten godt plantet på gasspedalen. Klokken var jo tross alt bikket ett på natten! Det var kun meg, veien, og Dennis.. OG en sivil mådderfåkker av en politimann som lusket seg opp i bakruten min og fyrte på blålysene, for så å få meg til å stanse.. "Det er fra politiet"!! FAEN SATTAN.. "Jeg kjørte for fort, sant? "

Jeg kjørte for fort.. SEKS TUSEN FEM HUNDRE KRONER for fort. Jeg er så forbanna atte HJELP!!! Jeg ville jo bare komme meg frem, for 8 timer i bil med hangover som passasjer er ikke kult. Alt jeg drømte om var the final destinastion og en armkrok. POKKER! Jeg kunne faen meg flydd ned og leid en føkkings Range Rover for prisen av den boten. I tillegg kunne jeg vært fremme for lengst, men her sitter jeg altså.. Midt på natten og bare, "JAVEL", samtidig som jeg ler meg ihjel fordi jeg er så overtrøtt. Litt komisk er det jo faktisk.. Tragikomisk! Det der er siste gangen i hele mitt LIVET jeg kjører den strekningen igjen. Etter vi har kommet oss tilbake til Oslo på mandag, selvfølgelig. So long, E18.. Gå å ta deg en pølse!

Dessverre har jeg ikke noe passende bilde å by på i dette innlegget.. Hva skulle det vært isåfall? En svett og sliten selfie med en skummel politimann? Nei, folkens.. Nå er det natta. I morgen kommer jeg tilbake som et superhappy fyrverkeri, jeg lover!

LOVE YOU DARLINGS ♥

28 kommentarer

Sara Josefine

30.08.2014 kl.03:29

haha, jeg vet ikke om jeg skal le eller gråte på dine vegne Kristin! Veldig gøy at du tar deg tid til å skrive dette ned og dele med oss, det gav i hvert fall meg et smil om munnen. Og jeg er ganske sikker på at etterhvert vil du le av det du å ;)

Ønsker deg en strålende god morgen når du har fått deg en god natt svøn og leser dette. Klem fra meg <3

Camilla

30.08.2014 kl.10:01

Herreguuud for et langt døgn du har hatt. Men du er søren meg en god venninne og kjæreste, det får være den lille trøsten;-) Håper du fikk sovnet raskt og våkner med et lite smil og får i deg noe god mat!

En liten funfact; har mottatt Kristin Blue Zebra-skjørtet fra nettbutikken din; ELSKER DET!!!!! :-)

Annah sa

30.08.2014 kl.10:53

Åååå! Stakkar deg! Jeg synes så synd på deg! Håper at dagen i dag blir bedre enn i går da❤️

Frida Pedersen

30.08.2014 kl.10:58

Åh fy søren! Det døgnet der er vel kanskje ikke det lyseste du har hatt da nei! Uff, bot og sivil er det mest irriterende som finnes. Hvorfor er de ute etter noen som kjører litt over fartsgrensen midt på natten til ingen skade for noen isteden for å prøve å ta de som virkelig er en fare for trafikken. Blir så forbanna over å måtte betale penger til staten også... Men men! Godt du kom deg trygt frem og at den strekningen er lagt bak dere :-) ha en god helg videre Kristin <3
Huff, det var litt av en fredag. Skikkelig surt med bota da. Huff, håper dagene blir bedre :)

Line

30.08.2014 kl.11:56

HAHAH! KRISTIN, JEG MÅ LE LITT.. DU SKRIVER PÅ EN SÅ UFATTELIG MORSOM OG INNLEVENDE MÅTE. TAKK! Sorry caps lock.. Ble bare så glad for et ekte innlegg med morsomme skildringer. Du er best!

Cecilia Catharina

30.08.2014 kl.12:02

Uff, det hørtes ut som en veldig slitsom dag! Men for en god venninne og kjæreste du er som gjør noe slikt! Det var godt du kom deg trygt frem og at den lange strekningen er lagt bak deg :)

Nora Erdal

30.08.2014 kl.12:02

Off, Kristin! Komisk, trist og dyrt! Men se det på den lyse siden, dette er noe du desidert noe du og Dennis vil le av i etterkant, pluss at det var en liten lærepenge på at det vil du aldri skal skje igjen! Tenk at det var en mening med det, at neste gang ville kanskje boten vært enda høyere om du hadde tatt flyet denne gangen? Håper du har en flott helg,skjønne deg! <3

Kos deg masse med Dennis!!

StyleConnection

30.08.2014 kl.12:08

Camilla: WÆÆÆ! Så gøy, Camilla :) Nå ble jeg sååå glad! Hadde vært så kjekt å se deg i det, så hvis det skulle dukke opp et bilde på instagram, MÅÅ du hashtagge styleconnection :) :) SMASK

siljepia

30.08.2014 kl.12:09

Høres ut som en fin mini tur du hadde i London :)

Men huff ,kjedelig at fredagen ble ødelagt da,. Det var sikkert kjedelig og så surt det må være å få en slik bot da..

Håper du fikk en fin natt og lørdagen blir litt bedre og tenk at du får nå endelig din kjære flyttende hjemme hos deg i Oslo :)

klem :) <3

30.08.2014 kl.12:12

Her har du min fredag; fikk 10 000 i bot for fartsovertredelse på vei til et vors, for så og havne på glattcella seinere på kvelden.......

Emma Julie

30.08.2014 kl.12:18

Gleder meg til å se bilder fra London! Det høres ikke ut som en fab fredag akkurat. Det er surt altså! Det er utrolig lett å dytte litt for mye på gasspedalen, spesielt etter midnatt.. Håper du fikk det litt koseligere når du kom fram til armkroken til Dennis. Får håpe lørdagen blir litt bedre enn møkka dagen i går! Love :)

Mia Tønder Pettersen

30.08.2014 kl.12:28

Så utrolig kjipt! Når man bare har lyst til å bli ferdig med den forbanna veien så skal det faen meg komme en jævla politimann å gi deg masse i bot. Det er akkurat da man hater livet sitt. Men bare se framover til mandagen når Dennis endelig kommer flytende til deg :)

Jeg brukte fredagen til å endelig bruke litt tid på å være sammen med mine to beste venner <3

Håper du har en fantastisk dag så langt <3 KLEM!

Maiken

30.08.2014 kl.12:41

Åh herregud!! Kjenner så jævla godt til den jævladrittfuckingfaen følelsen!! 2 bøter på 2 mnd, lappen i 8 år og null bøter.. så skjer det på 2 mnd??

Totalt 8000 i bot og 4 prikker vs: kjøre som en jævla prest i 3 år for å ikke miste lappen og de pengene....... de jævla pengene!! Kunne blitt brukt på ny tatovering som jeg har spart opp til!!!!!! ARGH!!!! FUCK laser og SIVIL! FUCK!!!

JEG FØLER MED DEG!! ;)

Anniken

30.08.2014 kl.12:41

Ååå, føler med deg, Kristin <3 Godt at du tar det med en smule latter iallefall selvom det er surt..! Håper du har fått sovet ordentlig ut nå! Gleder meg til å høre fra deg igjen, herlige deg!

Mariel

30.08.2014 kl.12:42

Ååå, STAKKAR DEG!! SÅÅÅ kjipt... Håper dagen i dag blir en STOR opptur i forhold til gårsdagens :* Love you SEXY <3

Marthe

30.08.2014 kl.13:33

Uff, det der var berre trasig lesnad, verkeleg! Håpar likevel det er noke du kan le av om ei stund! :) ønsker deg ein super dag, med kjæreste, armkrok, kos og godt humør <3

Eva Karoline

30.08.2014 kl.13:59

Fy søren, så langt døgn! Skjønner deg veldig godt, men du er da en suuper venn og kjæreste da! <3

Velkommen tilbake i norge. Nå får du legge deg til å sove, så du får i deg litt søv, hvertfall, hahah xD

Tonje

30.08.2014 kl.14:01

Du skal vel være glad for at du slapp å blåse i tillegg

Hva med å ikke drikke en helg? Å ikke drikke på et event? Det går an

KristineH

30.08.2014 kl.14:40

Hei Kristin! Jeg har lest bloggen din i flere år, men ikke kommentert før (vet - dårlig av meg!) Men hvertfall. Dette innlegget måtte jeg bare skrive noe på! Føler så syyyykt med deg. Nøyaktig det samme skjedde meg i april. Hadde vært i en heidundranes bursdagsfest hos min venninne Elise som bor i Oslo (som forøvrig er veldig god venninne med deres felles fine Sandra, som også var i den bursdagen - herregud, for en morsom dame!). Sliten og trøtt på søndagen kjørte jeg på E6 mot Østfold. Jeg ville jo bare hjem på sofaen, og hadde kommet meg til Rygge da en politibil plutselig lå i rumpa mi med blålys. Og guess what!? SEKS TUSEN FEM HUNDRE, thank you very much! Fyrti helvete for noen sure penger! Ble så jævlig forbanna på meg selv, samtidig sim jeg takket høyere makter for at jeg ikke kjørte noen usle små kilotemer i timen raskere - da hadde jo lappen røket! Så ja, føler virkelig med deg, Kristin! Mitt råd er å betale den umiddelbart, og prøve å glemme hele greia! ;-) Hvor mye ble du tatt i? Jeg ble målt i gjennomsnittsmåling; 127 km/t i 1,5 km..

Sheida

30.08.2014 kl.14:45

Hei søta hvor kjøper du de armbånd dine. You be sweet heart and share some store link if you have them. svar på mitt egen blogg eller email. Setter stor pris på om du kunne delt dine butikker hvor du har kjøpt dem.

StyleConnection

30.08.2014 kl.15:09

Tonje: Det går an, ja.. Det går an! Men jeg velger likevel å la være ;) Hehe! Og du? Jeg kjører selvfølgelig ikke i påvirket tilstand! Nyt lørdagen :) Klemmer

Tine N

30.08.2014 kl.15:27

DEN følelsen! 58 km/t i 50 sona... sure penger, men jeg lærte av det! Kjører aaaldri over fartsgrensen der det er lavere enn 60 lengre!

Benedicte

30.08.2014 kl.17:53

Eg måtte berre le høgt. Absolutt tragikomisk. God helg vidare. :)

Stine

30.08.2014 kl.18:11

Åhuffda... Kjipt! Håper du har hatt det fett hvis vi ser bort fra boten og trøtte dager :)

Tattavkvinnene

31.08.2014 kl.15:33

Huff, for en kjip fredag! Kan tenke meg de lappene svir i lommeboka :( Håper i hvert fall at de 24 timene i London var utolig bra da? Og at du holder ut en siste tur :D Nå flytter han jo snart inn! Hihi <3

Martine S

01.09.2014 kl.00:57

Vet igrunn ikke hvordan dette føles, meen kan tenke meg det! Fy søren så vanvittig surt da!!!? Hatt ganske så flaks mens jeg har vært ute og kjørt, for har ligget over fartsgrensen gaanske mange ganger .. Aff, hva er sannsynligheten for at sivilbilen ligger RETT bak deg på en øde vei midt på svarte natta?! Relativt stor tydeligvis. :( menmen, man lærer jo alltids av sine feil! Kommer sikkert til og komme opp i samme situasjon som deg (jeg håper jo ikke det) meen, vet aldri!

Kjør forsiktig heretter sweetheart! <3

Og du, sånn helt på tampen.. Du må være verdens beste kjæresten for Dennisen, og Belindas gode bestevennine! Herlige solstråle <3

Linn-Marita

01.09.2014 kl.19:19

Å herlighet nei, noe så kjedelig! Føler skikkelig med deg! Ble selv stoppet her på torsdag da jeg klarte å kjøre forbi en politibil i 70-sona, mens jeg holdt 90... På et eller annet merkelig vis klarte jeg faktisk å lure meg ut av boten. Vet ikke om det var mitt vakre smil eller den hysteriske gråtingen som gjorde det, men politimannen sa ha en fin kveld og kjør forsiktig videre. Hipp hurra!

Men tilbake til deg - huff :( Håper det går bra <3 Klem! <3

Skriv en ny kommentar

hits