MAGAZINE MORNING

God morgen, mine fine ♥

Nå satt jeg akkurat kaffen i halsen på min vandring gjennom denne utgaven av Costume.. Litt ut i bladet blir jeg møtt av en kliss naken blogger med titsa og bushen på fullt display, og jeg glemte alt om skoene hun faktisk skal fronte for Bianco. En naken kvinnekropp er vakkert, for all del.. Men i Costume? Jeg var liksom ikke helt forberedt på at jeg skulle få pupper og vagina til frokost i dag, så en heads up hadde vært fint, HE HE!

Selvom Frk. Phil har en banging body som er usedvanlig pen å se på, klarer jeg ikke helt å bestemme meg for om jeg liker det eller ikke. Hmm.. Merkelig morgen!

Anyways.. Er det tirsdag i dag, ja? Det betyr to dager til en svipptur til London, og kun SEKS dager til jeg blir samboer. Halleluuja som jeg gleder meg! Jeg kjenner at jeg ikke fungerer på en like god måte uten et delvis daglig samvær med den kjekke mannen min, så vårt nye liv sammen kommer til å bli så ubeskrivelig godt for oss begge. Goodbye avstandsforhold.. Det var kjekt så lenge det varte, men nå forholdet til the next level. Hurra!

Har dere det fint i dag, Lovelies? Og dere? Bare sånn for å være enige vedr. gårsdagens irritasjonspost, så må dere ikke tro at jeg ikke støtter oppunder budskapet bak Ice bucket Challenge. Det er fantastisk at man kan dra inn mye penger til forskning på ALS og gjøre befolkningen oppmerksom, men det som irriterer meg er at det i mange tilfeller virker som om de som utøver dette stuntet er mer opptatt av å vise seg lettkledd frem, i stedet for å fremme fokusen rundt hva dette egentlig handler om. Jeg måtte se så mange videoer av halvnakne mennesker før jeg forstod hva dette faktisk gikk ut på, og det er da det faktisk skurrer litt. Skjønner dere hvor jeg vil? Det er uhørt å utnytte en lidelse til å vise seg frem.. Det er faktisk bare kvalmt!

Kjærleik ♥

35 kommentarer

Marita Malmgren

26.08.2014 kl.11:47

God morgen søta! Kjekt å høre om dine planer fremover :) Blir så koselig med deg og Dennis <3 Han virker som en helt fantastisk mann! Lucky you, de vokser aldeles ikke på trær, men jeg er også heldig og har en helt fantastisk en! Ønsker deg en nydelig dag! Stor klem fra Marita! :)

rems

26.08.2014 kl.11:47

Sååå søt blomst! :D

Cecilia Catharina

26.08.2014 kl.12:08

God morgen til deg også vakre! Så morsomt å høre om dine fremtidsplaner, jeg har også planlagt en tur til London, men den er ikke før i oktober. Jeg gleder meg helt VILT mye! :D Jeg har nemlig aldri vært der, om det kan være mulig og forstålig, hehe.

Helt nydelige, fantastiske og inspirerende bilder du har lagt ved! :D LOVE THEM! Jeg virkelig elsker bloggen din, den er så utrolig herlig, inspirerende og full av farger og liv! Og det er jo virkelig likbart :-) Ha en helt super dag videre =)

Victoria Hellerud

26.08.2014 kl.12:42

Så koselig at dere endelig blir samboere! Tenk at dere har hatt et avstandsforhold så lenge. Det står det respekt av, ikke alle par kommer igjennom noe sånt. But you did it!!

Når det kommer til den Ice Bucket-tingen, så for all del, om folk liker å stå halvnakne på facebook og kaste is på seg selv værsegod. Men det JEG ikke liker med utfordringen, er at jeg visste ikke at det var donasjon og ASL det handla om før jeg hadde sett mange videoer!! Budskapet blir mer og mer gjennomsiktig, og det viktigste, virker det som, er å gjøre selve Ice bucket-tingen. For det er liksom blitt "mote".

Caroline

26.08.2014 kl.12:45

Åå, er så glad på deg og Dennis vegne. Jeg har selv vært i et par avstandsforhold som har endt i tragedie hver gang, beundrer dere veldig. Så fantastisk bra gjort! Tenk at dere møttes på paradise hotel av alle steder, must be faith!;) Håper dere fungerer like bra tett på også!! KOOOOOS DERE <3

Anna Charlotte

26.08.2014 kl.12:47

Er det en lidelse det skal gis penger for? Herregud, jeg har sett flere av de videoene, og har visst hele tiden at det er for å samle inn penger for noe bra. Men har aldri visst hva. hehe :p Så fin plante ;p Hehe, digger skrivingen din, Kristin! ^^

StyleConnection

26.08.2014 kl.12:55

Anna Charlotte: Ja, skjønner du eller? Når budskapet ikke når igjennom er det noe som er helt forbanna feil!!! Haha

StyleConnection

26.08.2014 kl.12:55

Victoria Hellerud: WORD!!! Det er det som er så feil! SMASK

camillasliife

26.08.2014 kl.12:57

Åh så heldig du er som skal til London! Og gratulerer så mye til dere to som flytter sammen :D

Lilian

26.08.2014 kl.13:01

Ja hva POKKER skjedde med nakenshooten??? Jeg er helt satt ut!!! Takk for at du skriver så morsomt og at du tør å si hva du mener! Digger deg!!

Kristine

26.08.2014 kl.13:22

Åå du er så heldig som blir samboer! Gleder meg til jeg blir ferdig med avstandsforhold også :) Glad på dine vegne! Ha en fin dag :)

Mia Tønder Pettersen

26.08.2014 kl.13:31

Vel, nakenhet til frokost! Er det så galt da? Hehe, tuller bare :)

Jeg har hatt en super dag så langt! Koser meg masse på skolen og har det bare bra!

Håper du til tross for nakenhet har hatt en fantastisk dag <3 KLEM!

Milla

26.08.2014 kl.13:48

Haha, bra start på ein tirsdag :D Sjøl sitte eg med datan på fanget og tvn på i bakgrunnen. To dager igjen te eg blir mor for første gong. Så me ska begge to oppleva no på samme dag, no eg syns e fint. Glede meg te å se koss livet ditt blir framover som samboer. Masse lykke te med flytting og innredning og alt det fina som e rundt det å bli samboer!!

Annah sa

26.08.2014 kl.14:27

Jeg skjønner ikke hvordan de støtter ALS ved å helle en bøtte vann?? Det kan heller være sånn at de må gi penger!!

Så hyggelig at for deg en samboer!!❤️

Martine S

26.08.2014 kl.14:33

God formiddag, vakre kvinne!! :*

Må si du har hatt litt av en morgen altså, hahah! Man er ikke helt forberedt når man plutselig får en kvinnekropp planta opp i fleisen når man blar gjennom, så skjønner godt at du ble litt satt ut!! Hhehee.

SÅ hyggelig og høre nyheten om at det kun er seks dager til Dennisen flytter inn! Syns dere kan be inn alle leserne dine på en heidundrende fest! Høres ikke det sykt bra ut? Haha, joo i mine ører klinger det bra ;) vi skal nok få pressa oss sammen ;p

Ihvertfall så håper jeg dere to turtelduene får det sinnsykt bra sammen når dere først skal bo sammen (noe jeg ikke tviler ett sekund på) dere er fantastisk bra begge to!

Kan jeg få spørre deg hvor i London du skal? Vært der to ganger, og kunne gjeerne tenkt meg dit flere ganger! London er så vakkert! <3

Ha en fab dag, kjære deg!! Smasksmask :*

Marie

26.08.2014 kl.14:55

Hei kjære, gode deg :)

Jeg digger når du endelig trår til og sier litt om hva du mener eventuelt ikke mener. Det eneste jeg setter spørsmålstegn ved er at du som regel må forsvare deg etterpå i et nytt innlegg, som oftest fordi leserer peker fingeren sin på noe du har sagt/ment.

Jeg tenker det er nesten unødvendig for deg å gjøre, la de misforstå, eller mene det motsatte. Slike mennesker vil du uansett alltid møte! Fortsett å være deg, selvom det kanskje ikke pleaser den ene prosent som har behov for å være kritisk, eller si deg i mot. Husk - det er din blogg og du kan fargelegge den akkurat slik du vil.

Stor, varm klem!

Eva Karoline

26.08.2014 kl.14:56

Så koselig planer du har fremover! Jeg gleder meg til å høre👌

Jeg har hatt en skogtur meg skolen idag, jeg... Jogga 2 mil, så jeg er vel egentlig ganske stolt, heheee

Kos deg i London og tiden videre (i samme hus) med Dennis❤️

Oda-Renate

26.08.2014 kl.15:28

Åå, ser ut som en deilig morgen! Herlige bilder! Så utrolig spennende at dere snart blir samboere, det blir så stas! Håper du også får en super tur til London, gleder meg til det blir blogging derfra :D Ha en fantastisk dag videre, skjønner Kristin!

Anniken

26.08.2014 kl.15:51

Er helt enig ang dette med Ice Bucket Challenge, synes man kunne gjort en god gjerning feks og filmet det eller bare tatt et bilde, noe som hadde satt litt mer fokus på hva dette faktisk handler om. For jeg visste faktisk ikke hva grunnen til dette var før jeg så igjennom kommentarfeltet ditt.

Iik! Skjønner at du gleder deg til å få mannen din i hus nå! Da håper jeg du legger ut flere av de videoene hvor dere bruker den appen med helium stemme osv. Har ledd til jeg har grått av de du allerede har lagt ut på Facebook siden din, hehehe. Dere er helt herlig! Ha en fantastisk dag, nydelige deg <3

Elisa

26.08.2014 kl.16:31

Det er absolutt ikke bra å reise så mye som du gjør. En svipptur her og en svipptur der, en reise her og en reise der. Vet du ikke at fly er noe av det mest miljøskadelige som finnes? Og har du tenkt nor over hvor mye du har flydd i år?

I tillegg virker det som om du har et ekstremt forbruk, spesielt på klær og sko. Så den videoen dennis la ut av alle skoene dine, og jeg klarer ikke å tenke meg til hvor mange par du har. Er det virkelig nødvendig med SÅ mange? I tilegg har du ekstremt masse klær, virker som om jeg aldri ser deg i samme plagg fler en èn gang. Jeg vet at dette er jobben din, men det går an å begrense seg. Der finnes flere, gode oppegående bloggere med mange lesere som har langt mindre klær og sko en deg, og som ikke reiser så sinnsykt mye med fly som deg. Jorda blir ødelagt, og sånne storforbrukere som deg er mye av grunnen.

LisaLDN

26.08.2014 kl.17:18

Kjenner eg misunner den London-turen litt. Har flytta til Oslo etter 3 år i London, og kjenner eg har abstinensar, hehe ;) Må ta meg ein tur i høst sjølv!

Kjersti

26.08.2014 kl.17:51

SÅ glad på deg og Dennis sine vegne, selvom jeg ikke kjenner dere, haha!

Og veldig glad du skrev forklaring på ice bucket challenge irriteringen din :-) Helt enig med deg der!

Har forresten bestilt Kristin skirt Tie Dye. Fikk det i dag, og skal rett inn og bestille et skjørt til hvert øyeblikk.

SÅ glad jeg skal til Tyrkia neste uke, og se fresh ut i skjørtene fra nettbutikken din, ååååh, stas :-)

Emma Julie

26.08.2014 kl.18:25

Haha, ja burde kanskje vært litt forberedt på å få det servert til frokost! Utolig fine bilder du har tatt. Håper du hadde en flott morgen med litt bush på kjøpet, hehe! Oioi, London. Gleder meg til oppdateringer derfra! Å, så herlig at Dennis snart flytter inn. Jeg hadde nok aldri kunne taklet et langdistanse forhold, så en stor klapp til deg! Jeg er så enig i det du sier om denne isbøtte oppgaven. Jeg skjønte faktisk ikke hva dette handlet om før jeg leste kommentarene dine. Ha en strålende tirsdag videre! Kjærleik :)

Linn-Marita

26.08.2014 kl.18:49

Det var da svært til en opplevelse til frokost... Huff av meg. Ååå så fantastisk gøy at Dennis flytter inn! Føler så med deg på den lengselen av å være nær sin fantastiske mann hver dag, det er noe eget med den tryggheten! Nei huff må ikke bli for klissete her. Årh kos deg masse i London - gleder meg til å få oppdatering m/bilder derfra! London er fantastisk nydelig <3 Klem fra meg og ha en flott tirsdag videre <3

Marlene Nilsen

26.08.2014 kl.19:08

Herregud som jeg elsker bloggen din Kristin, jeg blir så glad hver gang jeg er innom :D

Ingrid

26.08.2014 kl.19:53

Åh, det er så bra Kristin! <3

Jeg har selv en far med ALS, og det er absolutt ikke slik vi vil det skal utføres på.

Dette er en helt forferdelig sykdom, som har forandret familien vår, både på godt og vondt. Men det er så rart å ikke ha en far som kan gjøre slik som alle andre. Men selv om han verken kan snakke, gå, eller bevege seg, er han fortsatt den beste faren jeg kunne hatt. Når jeg gir han en klem, er det de beste sekundene på dagen min, fordi jeg vet at det betyr så sykt mye.

Ta deg gjerne en titt innom bloggen hans!

Www.paleikrem.blogspot.com

Klem i bøttevis!

-Ingrid (15)

Marthe

26.08.2014 kl.19:57

Haha, fin start på dagen, eller? :p

Blir nok supert når de flyttar saman, glad på dikkans vegne! :)

Julie Storlien

26.08.2014 kl.20:14

Hei fineste Kristin!!

Beklager så mye at jeg ikke har vært innom kommentarfeltet de siste dagene. Jeg har enten hatt alt for mye å gjøre eller vært på hytta (uten internett), slik som jeg var i helgen.

Jeg har utrolig travle dager for tiden. Jeg kommer ikke hjem før kl. 16 hver dag, og da er jeg nødt til å gjøre en haug med lekser, før jeg har litt ekstra tid til å være med venner og å skjekke sosiale medier, hehe. Jeg håper at denne perioden ikke varer så lenge. Det er så slitsom, og dagene bare flyr av gårde. Jeg skulle ønske jeg hadde masse tid igjen,hehe ;)

Haha, morsomt cover på Costume. Det kan jeg tenke meg skaper diskusjoner....

Er såå gøy at du og Dennis snart blir samboere, det blir så fint for dere begge kan jeg tenke meg. Elsker bildene ovenpå forresten.. Har også samme koppen, love it <3

Ha en super kveld!!

Klem i fleng <3

Mariel

26.08.2014 kl.20:26

Åh, gleder meg jeg også til dere blir samboer :* Det blir fiint <3 Ha en DEILIG kveld, vakreste!! Love you

Tea

26.08.2014 kl.21:21

Hei!

Hvor er Gull-boken fra? Den var så kul!

Nora Erdal

26.08.2014 kl.22:27

Ååå, skal bli så koselig å lese en litt mer kjærlighetsblogg håper jeg?:D Får aldri nok av det!<3 Så glad på deres vegne, og gleder meg som sakt til resultatet i heimen!

Håper du har hatt en gledelig tirsdag, og får en god natt søvn skjønne du!

God natt:*

dolcevita96

26.08.2014 kl.23:09

Er helt enig med deg meg icebucket challengen.. Det er så mange som ikke engang skriver hva det gjelder, og da forsvinner jo halve poenget:p

KristineN

27.08.2014 kl.10:32

Elsker koppene dine! Hvor er de fra? OM jeg gleder meg til å se leiligheten ferdig eller! Åh, slik en utålmodig sjel :p Ha en fin dag :)

Pernille Nybakken

27.08.2014 kl.11:43

Åh, det blir nok kjempebra når Dennis endelig kommer på plass!

Enig med deg i den ALS- challengen. Jenter som står der forventningsfulle i sin hvite store t-skjorte, med DET håpet om at t-skjorta blir gjennomsiktig rundt brystpartiet - og helst sitte tett over rumpa. . . Haha, det er jo nesten fælt. Håper virkelig de har fått inn en del penger til selve ALS-forskingen da :-)

Elsker kaktusen din 8-)

Tattavkvinnene

28.08.2014 kl.00:30

Haha, skjønner hva du mener! Har ikke sett alle bildene selv, men hadde ikke helt forventet det av Costume. Når det er sagt så liker jeg det jeg har sett så langt, hun ser jo feiende flott ut, så jeg synes det er tøft at hun gjør det :)

Skriv en ny kommentar

hits