IRRITASJONSTOPPEN

Hei igjen og hoppla!

Mandagen er godt i gang.. Sjokoladekakestykket ligger fortsatt på gulvet, og jeg har ikke akkurat fått gjort så mye som jeg håpet på. HAHA! Plutselig skulle jeg i et møte, og vips så fløy timene forbi. Dagen er heldigvis ikke over enda, men et event om et kvarter bidrar til at ryddejobben utsettes enda litt til. Det får bare være.. 

Jeg tenkte det var på tide å dele litt irritasjon med dere.. Det er alltid gøy, for nå har jeg seks punkter på listen som irriterer meg så mye at det ryker av meg, så nå må jeg få ut litt steam. Alright.. Er dere klare? Leggo!

1. NORWEGIAN SINE CASH POINTS

Altså hva i alle dager er dette for et stusselig tilbud? Norwegian kan dra de cash pointene sine opp et sted hvor solen aldri skinner, for det der er bare tull. 1 Cash Point, mine damer og herrer, tilsvarer ÈN krone, og vet dere hvor mange Cash Points du får av Norwegian på en reise til 10.000 NOK?? Hold fast.. 66 Cash Points. Det er faktisk 66 kroner det, og hva pokker skal du bruke de usle 66 kronene på, hæ? Ny flybillett? Det er søren meg ikke nok til å dekke inn ÈN koffert på en innlandsreise, så hurramegrundt for TIDENES dårligste tilbud.

Dette fant jeg fort ut av da jeg bestilte tur til NY. Jeg var superstresset for å ikke få med meg poengene under bestilling da jeg ikke kunne se at de var blitt registrert, så i full fortvilelse ringte jeg inn til en kundebehandler og fortalte at poengene manglet. Jeg så jo for meg at det var en god del å hente på en tur til Unaiten (på lik linje som hvis du booker hos SAS), så det var klart at jeg skulle få med de poengene jeg hadde krav på. I andre enden ble jeg møtt av en halvsur svenske som kunne fortelle meg gladnyheten om at poengene var notert. Phew, tenkte jeg og bare, "ja det var strålende! For det er vel 6000 poeng, er det ikke?", "eh.. nei, det er 66 poeng". "66 poeng? SEKSTISEKS? Hva utgjør disse i kroner og øre da?", "de utgjør 66 kroner". "Alright.. Så jeg har brukt hele ettermiddagen på å få fatt i dere for å sørge for at jeg har fått med meg 66 kroner på en tur som koster 10000 kroner?", "ja det kan nok stemme det ja". Altså, folkens? På dette tidspunktet var jeg så sur at jeg kunne fyrt telefonen rett i gulvet, og frustrasjonen gikk selvfølgelig utover svensken i andre enden. "HVA I ALLE DAGER SKAL JEG BRUKE 66 KRONER PÅ, HÆÆÆ??". "Eh.. En ny flybillett, kanskje?" sa svensken. "Ja du.. Hva faen er dette for noe piss?? Er du klar over at jeg må fly 151 ganger til New York for at mine Cash Points kan dekke ÈN tur til en verdi av 10.000??" Fy faen for et tåpelig opplegg. Jeg blir sur av å snakke om det, så nå går vi videre til neste punkt. HE HE!

2. MENNESKER SOM IKKE RESPEKTERER STÅ-BAK-DENNE-LINJEN VED BAGASJEBÅND PÅ FLYPLASS

Folkens, alvorlig talt. Du får ikke kofferten fortere om du står klint oppi bagasjebåndet.. Det eneste dette fører til er at alle andre får problemer med å løfte av sin koffert fordi DU står der og sperrer veien for oss som tar litt hensyn. Kom deg til helvette bak den sperrelinjen før jeg kakker deg i bakhodet med en spade!

Folk på flyplass generelt er i grunn irriterende. De som skal først av flyet for eksempel, selvom de sitter innerst ved vinduet og du sitter ved midtgang. Vent til jeg har reist meg før du på død og liv skal klatre over meg og løpe frem til utgangen mens flyet fortsatt er i bevegelse. Du må likevel vente på bagasjen, må du ikke? Og da vedder jeg hele årslønnen min på at du er en av dem som stiller deg innenfor sperrelinjen. DUST, ass!

3. DAMER I TRENINGSTIGHTS SOM IKKE HAR VÆRT PÅ TRENING

Si meg en ting.. Er dette trendy? Er det en form for mote, eller hva er egentlig dette her for noe? Asså man skal ta på seg det man føler seg fin i, for all del, men treningstights til de høyhælte bootsa dine, denimskjorte, perleøredobber og skinnjakke? Javel, så eier du en treningstights som er et symbol på at du faktisk er aktiv og i bevegelse, men bruk nå for guds skyld denne tightsen på TRENING og ikke ellers! Det heter TRENINGSTØY for en grunn liksom.. Dessuten går den skummelt langt opp i rumpen din, og det er faktisk litt kvalmt å se på. Kameltåen din synes også på mils avstang. "Hallaisen.. Si hallo til kjønnsleppene mine".. Nei ellers tusen takk du! 

4. HASHTAGGERE PÅ PRIVAT INSTAGRAM

Jeg irriteres og skjønner NADA. Du har en privat profil men du hashtagger til den store gullmedalje.. Jeg skjønner ikke!? Du vil tydeligvis øke følgertallet ditt ved å skrive inn populære hashtags, men du skjønner likevel ikke at ingen kommer til å få tilgang til det hashtaggete bildet? Asså.. Jeg har ikke noe mer å tilføye annet enn at dette er sjukt irriterende! 

5. ISBØTTE-OG BADECHALLENGE

Skal du donere penger, så kan vel dette gjøres uten at du må hoppe i havet midt på vinteren, eller helle en bøtte med is over hodet. Dette er bare dumt. Er det et skrik om oppmerksomhet, eller hva er det egentlig du vil oppnå? Jada vi skjønner at du vil være en helgen og gi en tohundrelapp til et veldedig formål, men gjør det fordi du virkelig ønsker å fremme et godt budskap. Ikke fordi du utnytter situasjonen til å vise deg lettkledd frem.. Det er dét som skurrer for min del. At det til tider blir for mye fokus på kropp fremfor en sykdom.

6. SAMARBEIDSPARTNERE SOM IKKE FORSTÅR VERDIEN AV MARKEDSFØRING

"Hei Kristin. Vi elsker bloggen din, og ønsker å gi deg et mobildeksel og en shampo mot at du skriver om nettsiden vår på din blogg, Facebook OG instagram. Vi vil nemlig bli omtalt for tusenvis av mennesker, skjønner du. UTEN å betale ÈN krone. Å markedsføre seg var nemlig GRATIS sist vi sjekket, men DU er faktisk så heldig at du skal FÅ ETT DEKSEL! Og den shampoen må du skrive fine ting om selvom du ikke liker den. Det er et kriterie"..

Vet du? Du og den holdningen din kan gå å ta seg en bolle, så skal jeg bare sitte her å le av deg i mellomtiden, din idiot. 

Åååå.. Guri land så deilig å få ut litt aggresjon.. Jeg har nemlig gått og irritert meg over dette kjempelenge, så nå kan jeg legge det bak meg og aldri ofre punktene over her en tanke EVER again.. Helt frem til jeg f.eks ser en idiot klistret inntil bagasjebåndet på Gardermoen, selvfølgelig. Hahaah!

Noen som kjenner seg litt igjen eller? Please si ja! Del litt frustrasjon sammen med meg her nå.. Hehehe. 

LOVE YOU ROCKSTARS!

73 kommentarer

Marita Malmgren

25.08.2014 kl.17:23

Haha, er alltids godt å kunne få ut litt frustrasjoner, spesielt på en mandag ;) Men ja, er mye jeg er enig i og som jeg også kjenner meg igjen i, spesielt nr2!

Annah sa

25.08.2014 kl.17:27

Hahahaha! Elsker irritasjons innlegg! En gang var det en mann som la på kofferten sin ved siden av min!!! Jeg sto hår han i køa!! Jeg hater folk på flypassen!!😂

Helle

25.08.2014 kl.17:39

Haha er så utrolig enig! Ihvertfall den med treningstights og flyplassen hhaha. Forresten kunne du ha laget en videoblogg om alle hodeplaggene dine, virker som du har utrolig mye bandana og capser og ville gjerne vite hvor alt er fra :)

Cecilia Catharina

25.08.2014 kl.17:40

Haha, det er alltid deilig å få ut litt frustrasjon, og JA jeg kjenner meg igjen i alle punktene du har skrevet om her! Og jeg må si det irriterer meg noe grenseløst at folk ikke bare kan bruke hode litt og være litt medmenneskelige og ha litt folkeskikk!

Elsker virkelig at du skriver om alt du har en tanke eller mening om, fortsett med det! :D Ha en helt fantastisk dag videre :-)

Eline

25.08.2014 kl.17:51

På vei hjem fra en av mine siste flyturer var det jaggu meg ei kjerring som klarte å ta feil koffert!

Vi sto pent å ventet (i god avstand...) ved bagasjebåndet, hvor min koffert ikke dukket opp. Den er nokså lett gjenkjennelig; turkis med fire hjul. Mens vi sto å ventet klarte jeg ikke la være å legge merke til en trist turkis koffert med TO hjul som gikk rundt og rundt på bagasjebåndet. Jeg sa til vennina mi at det hadde vært LITE typisk om noen hadde tatt feil koffert.

Et godt kvarter senere dukker det opp ei stressa dame, med min koffert :-) Ikke klarte hun å si ordentlig unnskyld heller. Makan altså.

Marthe

25.08.2014 kl.17:51

Haha kom med flere!

Tattavkvinnene

25.08.2014 kl.17:53

HAHAHAH! I love you! Folk på flyplass er noe av det verste som er! Folk skjønner tydeligvis ikke at man ikke kommer fortere frem bare av å bane seg vei til døra på flyet før de har rukket å sette hjulene i bakken. Jeg ser at det er digg å komme seg av flyet men herlighet! Det samme gjelder på buss! ARG, når bussen er stappfull og folk står som sild i tønne i midtgangen reiser man seg ikke opp to minutter før bussen har stoppet slik at alle må krype enda tettere sammen for at du skal komme litt fortere ut av bussen. Neste gang det skjer skal servere de en kraftsalve, for så mye vett burde folk faktisk ha.

Det cash point-systemet er også helt latterlig. Jeg tror kundene hadde vært mer fornøyde om de ikke hadde hatt det for å få lusne 66 kroner utav en tur til 10.000 blir bare for dumt!

Da håper jeg du har fått ut litt frustrasjon og at resten av dagen din blir superfin <3

Emma Julie

25.08.2014 kl.17:55

Haha, jaja bra du koser deg med møter og eventer istede for rydding da. Haha, må le av det som gjelder Norwegian - jaja, de lurer vel kunde sine rundt da. Kommer jo ikke akkurat så langt med 66 kroner i lomma! Haha, omg du er ikke den eneste som irriterer seg over folk på flyplasser - vent på din tur liksom.. Jeg er også ganske enig i de andre punktene dine, hehe. Kos deg på dette eventet :)

LisaLDN

25.08.2014 kl.18:14

Er so ekstremt einig med alt her! Sjølv om eg er skyldig i å slenge på meg Nike-tightsen om eg har dårleg tid før ein forelesning, hehe.

SPESIELT dei to første! Kva er det med folk som absolutt skal stå i vegen når eg skal løfte den overvektige kofferten min av båndet? Grrr. Og eg fløy frå Orlando til Oslo til Bergen og fekk under 100 cash points, så.. jah...

Kamile

25.08.2014 kl.18:31

Åhh! Jeg er så enig som det går ann å bli! Skjønner godt at du vil få ut litt av frustasjonen din. Fordi dette er så sant!

Digger bloggen din, stå på videre :))

Mari

25.08.2014 kl.18:42

Ahh, som om jeg skulle sagt det selv!! Skulle så veldig gjerne slått enkelte i bakhodet med en spade sjæl!

Tina Mari

25.08.2014 kl.18:49

Meningen med ice bucket challenge er at man i noen få sekunder skal kjenne hvordan det er å ha denne sykdommen (som man gjør det for). Det iskalde vannet lammer kroppen, og svekker musklene i noen sekunder. Men de badegreiene skjønte jeg ikke så mye av heller.

25.08.2014 kl.19:14

Meningen med ice bucket challenge er også å skape oppmerksomhet rundt sykdommen ALS! jo flere som vet om den, jo større sjanse er det for at flere donerer penger.

Guro

25.08.2014 kl.19:33

Takk for at du deler, jeg er enig i alle punkter! Fy flate så godt det føles å lese at jeg ikke er alene! Folk på flyplasser er verst. Enkelte mennesker burde faktisk måtte ta et kurs i reising før de slippes løs på Gardermoen! BAH!! haha

Grete

25.08.2014 kl.19:37

Eg ler så godt og kjenne meg igjen!!!! Men, heldigvis slipper jeg å bli så forbanna! Greit med engasjement, men jeg blir så sliten av det!! Bedre å bli litt eldre og mer avslipt!

frkaksberg

25.08.2014 kl.19:41

Haha, så morsomt!

Jeg kunne ikke sagt det bedre selv! ;)

Simen

25.08.2014 kl.20:05

Haha, for et morsomt innlegg :)

Hannah

25.08.2014 kl.20:26

Haha, er så sykt enig i de 4.øverste !!! De to siste har jeg egentlig ikke noe formening om, såå :)

Men ååh folk på flyplass spesielt!

Astrid

25.08.2014 kl.20:39

Hahaha jeg dauer

Marlene

25.08.2014 kl.20:40

Dette innlegget fikk meg ironisk nok i veldig godt humør! Delig med noen som tørr å si ting som de er:)

Oda

25.08.2014 kl.20:48

Hahaha, jeg ler!!

Frkmalin

25.08.2014 kl.20:57

HAHAHA eg ler meg ihel!!!!! :D

Norwegian cash points er berre tull og tøys, sikkert en måte dei TRUR dei klarer å få fleire reisande!!!

Monica

25.08.2014 kl.21:05

Haha!Herlig innlegg!

25.08.2014 kl.21:29

Pkt.4 kan du bare slutte å irritere deg over :) For selv om man har privat instagram kan folk se bildet ditt via hashtaggen.

Irene Ellingsen

25.08.2014 kl.21:57

veldig enig derja! :)

Marthe

25.08.2014 kl.22:15

Heilt einig, spesielt når det gjeld fly og utfordringane! Altså, sjøl om den isbøtten tømt over deg skal gje meir fokus på ALS, ser eg ikkje heilt den.. skal folk bli meir opplyst om ein sjukdom, bør det gjerast på en anna måte slik at ein ikkje føler seg "tvungen" til å donere penger.. såg dokumentaren om ME på NRK tidlegare i kveld, kunne lett ha donert penger om ALS hadde blitt formidla på ein slik måte :)

Eva Karoline

25.08.2014 kl.22:22

Hahah, jaaa! Jeg er så enig med deg med at mennesker som virkelig ikke klarer å stå bak den rød linja på flyplasser er sykt irriterende! Altså, bagen kommer ikke fortere av at du står helt innpå og venter, nei... Omg, så sykt irriterende! Og når jeg ser sånne mennesker prøver jeg liksom å gjøre det helt åpenbart at jeg irriterer meg til døde, men de skjønner jo ikke! Jeg sier høyt til ''moren'' min: du må stå bak den rød linja.. Og folk rundt ser på meg som om jeg har sagt noe skikkelig dumt og fortsetter! Ah, irriterende.. -.-

Haha, jeg digger slike innlegg! Så mye jeg skjenner meg igjen i xD

Fanni

25.08.2014 kl.22:25

Du er så morsom! Sitter her og nærmest ler meg ihjel av innlegget ditt! Fortsett på det sporet du har vært på i det siste! Det synes kjempegodt på innleggene dine at du blogger fordi du har lyst til det! På den positive måten selvfølgelig. Digger deg Kristin! Du er helt rå på det du driver med!

Karin

25.08.2014 kl.22:31

Tror kanskje det er du som ikke skjønner markedsføring? http://time.com/3159673/als-ice-bucket-challenge-donations/

Cecilie

25.08.2014 kl.22:47

Nå fikk jeg meg en god latter på en mandags kveld Kristin :) Hehe, fantstisk! Jeg kjenner meg så godt igjen i mye av det du skriver, særlig i forhold til flyplasser. Jeg reiser masse, og det er alt for mange reisende der ute som ikke kjenner "skikk og bruk reglene" på flyplasser! Utrolig irriterende!

Ha en fantastisk kveld du :)

Anniken

25.08.2014 kl.22:52

Jeg kunne ikke vært mer enig i alt du skriver!! En herlig forklaring på en god del av irritasjonsmomentene som finnes der ute! Og dette med flyplass og flyvning generelt... Hva er det som skjer med mennesker?! Skulle tro det var en evig konkurranse å komme seg ut av det flyet og få tak i den jævla bagasjen. Når jeg ser noen som sitter ved vinduet lettere svett i luggen for å komme seg ut av flyet føles det ekstra deilig å gni rumpen enda et hakk ned i setet og ta livet med slående ro. Og dette med tights, bruk bukse for guds skyld? Ja, rumpen din blir pittelitt strammere i en TRENINGStights, men det er ikke dermed sagt at dette skal brukes som bukse... Haha, deilig å få ut litt frustrasjon!

Du er herlig, Kristin! <3

25.08.2014 kl.23:12

Haha, du skriver så fantastisk bra! Det ved flyplassen/ på flyet kjenner jeg meg igjen i. En haug med tullinger. Takk for at du gjorde mandags kvelden min bedre med en del latter. :-)

Sara

25.08.2014 kl.23:21

Dette går vel også under punkt 2 som handler om å respektere de rundt seg, men mennesker som PRESSER SEG INN på t-banen før andre har kommet seg ut!! Herregud, har lyst til å slå skulderen inni sånne mennesker bare for å poengtere. T-banen drar ikke fra deg! Gud..

Lene

25.08.2014 kl.23:32

Endelig kom den, punkt nr 3! Har irritert meg over det så lenge! Altså, det er jo ikke et verdensproblem, men det ser bare så himla dumt ut! :p

Anne

25.08.2014 kl.23:41

JAAA HAAH no words needed! Du ROCKER crazy woman XD

Kjersti

26.08.2014 kl.00:22

HAHA, dette digget jeg!! Må si meg enig i så og si alt.

Badeutfordringen irriterte meg grønn.

MEN ice bucket challenge derimot syntes jeg er en bra ting, siden det gir så masse oppmerksomhet rundt ALS, som så og si ingen vet hva er. Selvfølgelig irriterende å ha det i feeden på facebook og instagram hele tiden, men FOR en oppmerksomhet :-)

åååh, flere sånne innlegg, JA, JA, JA!!

May Rita Søyland

26.08.2014 kl.01:10

Hei, skal til og bestille noen skjørt på nettbutikken din.. men det er ikke noen str guide? kan du gi meg en korti forklaring om de er små eller store i str, ene ? ønsker svar snarest mulig. og hvor lang tid tar d før varen er fremme ca ? :)

StyleConnection

26.08.2014 kl.01:16

May Rita Søyland: Så gøy å høre, fine deg :) Skater Skirt er veldig liten i størrelsen. Kristin Skirt derimot, er superstretchy og fin i størrelsen. Er er du en M er M perfekt. Leveringen skal nå ikke ta lenger enn 2-3 dager :) Håper du finner noe du liker <3 Klem

Christine

26.08.2014 kl.02:58

Digger innlegget!

Åh! Min kjære og jeg har hatt en kampanje om treningstights. Jeg har to småsøstre i tennåringsalderen som mener treningstights er delvis akseptabelt. Men det irriterer oss grenseløst med de som hiver på en treningstights og drar på mcdonalds for å spise. Det plagget passer ikke med mindre du har tenkt å gå til anskaffelse av svære svetteringer, kols pusting og tomatfarge i ansikte. Okei, kanskje ikke så alvorlig. Men...

Har også mye imot grå joggebukser. Men det er en mye lengre historie :-P

Mia Tønder Pettersen

26.08.2014 kl.07:46

Hele mandag er en irritasjon i seg selv! Så å da få slengt ut det man har på listen av irritasjon er jo bare så godt! :) er så enig med deg i masse av det du nevner ovenfor! Folk på flyplassen/flyet er vel de verste! ;)

Håper du har hatt en super mandag og får en super tirsdag <3 KLEM!

Oda

26.08.2014 kl.08:16

Som flere over meg har skrevet, er poenget med det iskalde vannet/isen man heller over seg/det kalde vannet i hav/sjø for de som utfører the ice bucket challenge nettopp det at det lammer kroppen for et øyeblikk eller to og dermed setter fokus på hvordan mennesker med ALS har det hele tiden. Synes det er flott, jeg, at det har blitt så stort! :) Tenk så mange som har donert penger. Er selvfølgelig for at man kan gi til veldedige formål ellers også, men er utrolig moro når ting som dette her skjer også. Husker jo folk drev og badet tidligere i sommer/vår og ga penger til kreftforeningen - mener å ha hørt at de faktisk fikk inn et par millioner kroner - som resultat! Og det er ikke noe annet enn kjempemoro, synes jeg :) At noe så "teit" faktisk kan gjøre så mye godt :)

StyleConnection

26.08.2014 kl.08:58

Oda: Heisann Oda :)

Det er forsåvidt supert. Absolutt! Men for veldig mange som utfører denne challengen ser det ut til at det er viktigere å vise seg frem i bar overkropp eller bikini, fremfor å få frem hvilket viktig formål vi snakker om her. Jeg måtte selv komme over en god del challenger før jeg skjønte hva det egentlig gikk ut på, og da mener jeg bestemt at flere har feilet big time i i oppgaven om å sette fokus på ALS. Skjønner du hvor jeg vil? Strålende med donasjoner, altså.. Det er helt fabelaktig.. Men det får da være grenser for hvor mye man skal fokusere på seg selv, når det egentlig ikke har noe som helst med saken å gjøre.

Ønsker deg en strålende dag, fina <3

Stor god klem til deg

Trude A

26.08.2014 kl.08:58

Hahaha ler så jeg griner. JA, jeg er så enig med deg!

Hilde

26.08.2014 kl.09:06

hehe, sitter faktisk med treningstights as we speak! på jobb.. og nei skal ikke på trening:P

hehehe......

StyleConnection

26.08.2014 kl.09:11

Hilde: Haha! Da håper jeg du har en aktiv jobb i det minste ;) Hehehe

StyleConnection

26.08.2014 kl.09:11

Christine: TAKK!

siljepia

26.08.2014 kl.09:57

Er helt enig i det meste her :) Som flere skriver så er flyplasser største min irritasjon. Det at folk går i treningstøy uten å skal på trening, er jo fordi det er utrolig behagelige klær,men skjønner godt at det kan være irritasjon :)

Det er riktig i det du skriver om at mange som tar denne isvann bøtte greiene, gjør det slik at det viser nesten at det er mest om å gjør å vise kroppen sin..

Håper du får en fin dag :)<3

Ida

26.08.2014 kl.10:36

Selv ville jeg aldri dratt på meg treningstights utenfor treningssenteret, men sOm jeg savner at folk skal kunne få ha på seg hva de vil uten at andre skal legge seg opp i det! Håper ingen går og irriterer seg over hva jeg har på meg :)

Eline

26.08.2014 kl.11:04

Før ICE-bucket challengen var det få som visste hva ALS i det hele tatt var. Poenget er jo nettopp det - få oppmerksomhet på saken. Om noen bruker det for å fremstå som en helgen som donerer 200 kr, så OK. I det minste får flere høre om ALS, kanskje gjør det noen nysjerrige å får dem til å lese mer om det. ALS er en grusom sykdom, der man tilslutt trenger hjelp til å i det hele tatt puste, før livet tar tidlig slutt. Aldri før har ALS-forskning fått inn så mye penger til videre forskning som nå. Kjenner jeg blir litt lei meg over at noen kan tenke på dette på den måten.. hoppe i havet også, er du klar over hvor mye penger de fikk inn til forskning av kreft? Aldri om de hadde fått inn så mye penger uten å reklamere og få folk engasjert på den måten. Jeg selv har hatt mye sykdom rundt meg, og blir lykkelig uansett hva som gjør at folk støtter forskning av både kreft og ALS (og andre sykdommer, selvsagt)

StyleConnection

26.08.2014 kl.11:42

Eline: Kjære fine Eline <3

Har du lest kommentaren min over her? Du må ikke missforstå meg og tro at jeg ikke støtter oppunder budskapet bak Ice bucket Challenge. Det er fantastisk at man kan dra inn mye penger til forskning på ALS og gjøre befolkningen oppmerksom, men det som irriterer meg er at det i mange tilfeller virker som om de som utøver dette stuntet er mer opptatt av å vise seg lettkledd frem, i stedet for å få fokusen rundt hva dette egentlig handler om. Jeg måtte se så mange videoer av halvnakne mennesker før jeg forstod hva dette faktisk gikk ut på, og det er da det faktisk skurrer litt. Det er uhørt å utnytte en lidelse til å vise seg frem.. Det er faktisk bare kvalmt!

Stor klem til deg <3

JOHANNE

26.08.2014 kl.12:00

Haha, norwegian sine cash points er faktisk det verste. Jeg ble headhuntet av de på flyplassen og trodde dette var det beste som hadde skjedd meg, men fortsatt like dyrt å fly.

Ingrid Nordli

26.08.2014 kl.14:28

JAA, åh gud!

Eline

26.08.2014 kl.14:51

Da er jeg med, og det er selvfølgelig dumt at noen litt for oppmerksomhetsyke stjeler fokuset fra det viktige budskapet som formålet er at det skal fremme. Takk for svar så kan jeg jo si at du har en fantastisk flott blogg. Liker når folk tørr å by på seg selv og ikke minst FREMME seg selv. Det er det vi har for lite av i Norge, janteloven står for sentralt og ingen tør å fremme seg selv og hva de holder på med.. nesten ingen hvertfal:-) Kan anbefale deg en youtubeblogger som har noen videoer om akkurat det - shamelessmaya, kul dame, minner om deg:-)

Anette L

26.08.2014 kl.15:26

Hehe, kjenner nesten jeg blir sint bare av å lese om dette. Jeg er kjempe lei alle slike challenger som begynner som noe fint, men som har blitt en måte å skaffe seg selv goder på. Badingen tidligere i år var også slik, begynte med at man donerte penger, så skulle man plutselig få vin, snus, røyk, cash, osv hvis man ikke hoppet i havet. Teiteste ever.

Selv så hater jeg store folkemengder generelt. Sild i tønne gåing på kjøpesentre er ikke noe for meg. En annen ting er folk som stopper opp i døråpninger, foran rulletrapper, midt i en trang gang for å prate og ikke evner å flytte på seg så andre kan komme forbi. Tredje ting er folk som har det så utrolig travelt at de presser seg frem og tror de har første pri og "forkjørsrett" i butikk-køer, ut av fly, på gata, i korridorer. De bare dundrer på å bryr seg ikke om andre. Har flere ganger berget tantebarn ut av slike situasjoner. Hva med normal folkeskikk? Hva skjer med folk liksom? Eldste tantebarnet på 5 år vet tydeligvis mer om dette enn mange andre.

Vi må vel ha litt og irritere oss over også, blitt en kjedelig hverdag hvis man ikke hadde hatt noe som helst å klage over ;-)

Elin

26.08.2014 kl.17:36

Ååh, det der med bagasjebåndet er til å bli gal av! Jeg begynte nesten å gråte av forbannelse sist jeg skulle hente bagasjen min etter en flytur! Og barn som har NADA OG NIX med bagasje å gjøre skal helst LIGGE OPPÅ bagasjebåndet! Jeg blir gaal!

Tamara

26.08.2014 kl.18:25

Kjenner meg igjen i alt! Spesielt flyplass-punktene og treningstightsene.. Blir SÅ irritert, kjempesur faktisk!

Linn-Marita

26.08.2014 kl.18:41

Å fysøren kjenner meg SÅ igjen i alle punktene!! Særlig det med flyplass folk.. Holder på å snappetil og skrike HOLD KJEFT! Takk for at du sier det vi alle tenker...

Stine Furulund

26.08.2014 kl.18:43

FOLK BAK BAGASJEBÅNDLINJA! jeg bokstavelig talt ropte ut sist jeg var på Gardemoen om ingen skjønner hvorfor den jævla linja er der. Herregud folk altså.

også skal jeg adde en ting til lista di, folk som går sakte. Jeg skjønner jo såklart eldre mennesker og små barn, men sånn som det er på skolen jeg går på, skulle man tro det var mesterskap i skilpaddefart. Herregud, jeg blir gal.

26.08.2014 kl.19:44

Hahaha, syns det er litt komisk at en svenske jobber hos norwegian?!

26.08.2014 kl.19:54

Dette innlegget var spot on. Stemmer på en prikk, og jeg kan ikke annet en å si meg helt enig! Fantastisk :)))

Mariel

26.08.2014 kl.20:06

Åh, er utrolig enig med deg! Og spesielt dette med treningstights. Hahaha, HVER DAG ser jeg det, og jeg går og irriterer meg over hva de tenker med, og hvorfor de i det hele tatt klarer og gå rundt med det. HAHA, OFF..

Mita

26.08.2014 kl.20:45

Ah, det får meg til å tenke på badeutfordringen.. Hadde ei bekjent på Facebook som skulle ha 200 kroner til kreftforeningen, og ei pakke RØYK til seg selv av de som ikke tok utfordringen...... Jeg bare :O Selvmotsigende?

27.08.2014 kl.08:49

Beklager å si det men du har vel for pokker ikke noe med hva andre har på seg. og hvor rottent tror du ikke det føles nå når du klikker på at noen har tatt på seg en treningstights som de går med utenfor treningssenteret? Det kan jo være hundre grunner til dette? Takk skal du ha for at du fikk meg til å føle meg utrolig dust for at jeg bruker treningstighst som er helt sort som bukse nå og da. det er nemlig ikke mange bukser som passer meg da jeg har for stor runpe og for store lår og litt mindre midje. så da når buksene ikke passer og det føles helt jævlig å skulle gå inn i en egen avdeling for overvektige i butikken sånn at alle ser at jeg må inn dit for å handle, ja da drar jeg heller på meg en tights som faktisk passer og som jeg føler meg konfortabel i! Så flott da å vite at jeg ikke lenger kan gå med hva jeg selv vil og føler meg bra i, uten at alle andre skal dømme meg nedenom og hjem. Takk skal du ha.

No name fame

27.08.2014 kl.12:20

Har ikke lest alle kommentarene her- så beklager om jeg gjentar.

Jeg har en hektisk hverdag, med småbarn og turnusarbeid, og gjør alt for å spare tid i hverdagen.

Jeg bruker uniform på jobb. Skal jeg trene etter jobb, er det derfor veldig lettvint å ta på meg (rene) treningsklær hjemme på morgenen, skifte til uniform på jobb, skifte tilbake til treningsklær etter jobb, trene, for så å dra hjem og dusje. Nei, jeg går ikke med treningsklær hele dagen, men for noen kan det kanskje se slik ut (naboene feks. som så meg i treningsklær på morgenen og ettermiddagen). Husk at de du ser med treningsklær, har ikke du fulgt hele dagen. Jeg kan også være en av de du beskriver som har på seg pensko, skinnjakke osv, fordi jeg skal på trening, dusjer på treningssenteret, for så å skifte til hverdagsklær. På den måten slipper jeg å pakke ned alle klærne jeg skal ha på meg etterpå.

Ellers tommel opp for en bra blogg!

Hilsen leser som er innom nå- og da ;)

Ida hindenes

27.08.2014 kl.15:08

Det med bagasjenåndet e såååå jævelig irriterende ! E de blind eller bare dum? Eg pleier å si høyt, herlighet så mange som er egoistiske eller noe lignende sann at de sender meg blikk;) men det å prøve å skynde seg ut kan ha en forklaring, eg har sittet innerst (uten å velge plass selv) ikke hatt bagasje (eller den ble direkte overført) og skal nå et fly som de har beregnet litt dårlig tid på mellomlandingen, særlig Gardermoen. Da er det irriterende at de ytterst klarer å bruke 10 min på å samle tingene sine slik at eg må løpe ! Hendte faktisk sist gang :p hater å måtte løpe til neste fly! Men ellers e eg enig folk må roe seg;)

Trine

27.08.2014 kl.15:14

Kjente jeg fikk vondt når jeg leste om treningstightsen. Jeg er ei ganske stor "dame", så det er ikke mange bukser jeg får på meg som ikke er joggebukse (som jeg heller ikke jogger med). Jeg går ikke i butikker for å kjøpe klær fordi jeg er redd for hva andre skal tenke om meg og jeg finner som regel ingenting som passer.

Så det var vondt å høre at det er et irritasjonsmoment med treningstights utenfor treningssenteret. For jeg vil jo ikke være irriterende.

❤️❤️❤️

27.08.2014 kl.19:27

Haha du er heilt rå Kristin! Helt enig med deg:)

Linn-Therese

28.08.2014 kl.21:28

Haha, kjenner meg så sykt igjen i punktet om treningstightsen. Blir litt sur hver gang noen "pynter" seg med treningstights! =P

Birgitte

29.08.2014 kl.14:36

Heeelt enig i det med bagasjebåndet! Hvis blikk kunne drepe hadde jeg nok drept veldig mange *tråkke-over-streken-så-jeg-kan-se-bagasjen-min-men-ikke-du* folk. Bra jeg ikke er den eneste ;)

Mokki

29.08.2014 kl.16:57

Oppførselen på flyplass kan jeg bare signere for, hva hjelper det om alle klistrer seg til båndet så ingen ser koffertene som kommer eller klarer å få dem av båndet? Og hvorfor i F%!&/// lar man alle ungene stå rett ved båndet og gå i veien for alle med fare for at de setter seg fast? Ja jeg skjønner at du er drittlei ungen din etter 4 timer på et fly men da får du heller levere dem på hittegods. Og hvorfor i granskaugen sniker mannfolk på 1,90 seg foran meg på 1,60 ved båndet for å stille seg sånn at man ikke har mulighet til å se en dritt?

31.08.2014 kl.00:40

Irriterer meg alltid over andre reisende.. Sykt irriterende at andre fyller håndbagasje hyllen der jeg har plass fordi de har sykt mye håndbagasje og ikke har mer plass i sin egen hylle og jeg må finne en eller annen hylle plass lagt bak/frem i flyet.. Eller hva med de som har sete lent ned når vi skal spise mens jeg har sete opp fordi jeg tenker på de bak meg, det er jo sykt liten plass å spise med sete foran den lent helt oppi tryne mitt. Eller de som spør om jeg ikke kan ha sete lent bakover fordi det er så lite plass men de selv kan ha sete lent ned?? Hva slags egoisme er det? Enten har alle sente lent bakover eller ingen.. Haha jeg dør litt vær gang..

M

31.08.2014 kl.15:03

Jeg jobber hos Norwegian og er så sykt lei sånne kunder som deg som sprer dritten sin til den som tar telefonen. Du har forstått at kundebehandlerne ikke har noe som helst å gjøre med cashpoints, sant? Lite hyggelig å banne og skrike til han/hun i telefonen. Hver jævla dag får jeg kjeft for akkurat det der. Håper du følte deg bedre av å kjefte på et menneske som ikke kan noe som helst for at cashpoints fungerer på den måten det gjør :)

Elisabeth Øverland

01.09.2014 kl.23:57

Hahaha, det er det beste jeg har lest på lenge! Akkurat som at jeg skulle ha skrevet det ord for ord selv! Kjenner dette letta litt på min frustrasjon også! Stå på, let the steam out!

Skriv en ny kommentar

hits