DENNIS VS. KRISTIN PÅ IKEA

Phuuuuu!

Alright.. Nå har jeg snakket så mye om IKEA i det siste at jeg rett og slett synes det er på tide å vise noen bilder. Jadda.. Nå må jeg faktisk vise dere hvordan det her egentlig foregår.. Når Dennis og jeg kjemper oss gjennom helvetesvarehuset, i håp om at forholdet ikke er over når vi kommer til kassen. 

I dag fikk jeg én time.. ÈN time til å gjøre unna alt på listen, og jeg gikk med på dette så lenge stemningen skulle være på topp gjennom hele runden. Etter én time var vi kommet til pynteputeavdelingen og her fikk jeg første advarsel av totalt tre. Jeg var jo så giret da jeg kom til denne avdelingen, og at jeg faktisk fikk mannen med på å leke fotograf for å forevige min entusiasme er jo helt utrolig. Han knipset mens han pustet tungt.. Sånn pust som er et resultat av at man begynner å bli rimelig oppgitt, men da han var ferdig hadde han heldigvis nok batteri på telefonen til å bli underholdt noen hundremeter til..

Vi tuslet videre.. Han oppgitt og drittlei, jeg megahappy og giret. I avdelingen med kurver og småoppbevaring kom andre advarsel. Jeg visste at det var på tide å få opp tempoet, men sånn helt dønn seriøst.. Jeg måtte jo få med meg alt på listen.. Også det som ikke stod oppført, som jeg kom på at jeg måtte ha underveis. Dennis bare, "du frøken, den der.. den står faaaen ikke på listen", og jeg bare "eh, joo selvfølgelig gjør den det.. DUST", mens jeg skrev den diskret opp på listen med IKEA blyanten. BUSTED! Jeg var ikke kommet til tredje bokstaven før lappen og blyanten ble revet ut av hendene mine. "Kristin Gjelsvik! Ikke prøv deg din lille snik".. HE HE!// Denimskjorte fra StyleConnection (her)

Noen som lurer på om vi rakk å komme til den tredje advarselen?? Hahahah, GJETT om vi gjorde, og dette skjedde i bilde- og rammeavdelingen. Dere skulle sett Dennis da jeg ikke klarte å bli eng med meg selv når det kom til valget om enten en ramme fra Ribba eller en ramme fra Olunda.. HAHAHA, han klikket i vinkel og dro meg videre.. Valget falt på Eketånga.. Ikke fordi det var denne jeg hadde mest lyst på, men fordi det var den som stod nærmest, og dermed den eneste jeg fikk røsket med meg da jeg ble dratt ut fra avdelingen. Plantene gikk vi rett forbi, og vasene kunne jeg bare glemme å se på. Min time var over for lengst, men vi fikk jaggu med oss alt vi skulle ha. Halleluuuuuja! 

Jeg ler meg ihjel! IKEA, takk for nå. Du har vært en fryd å være sammen med, men nå blir det nok en stund til vi sees igjen. 

Hva skjedde med meg, liksom? Jeg som hatet IKEA har blitt en skikkelig IKEA-lover! Dennis derimot.. Det er en helt annen historie!

Talk later, darlings ♥

39 kommentarer

Cathrine Nilsen

19.08.2014 kl.18:44

Hahahahah! Dette innlegget fikk meg faktisk til å le :) Dere er herlige!

Elise Bjørnson Kleven

19.08.2014 kl.19:00

Hahaha, digger dere! <3

Mariel

19.08.2014 kl.19:06

hAHAAH, dere er så herlige! Forstår Dennis, men forstår deg bedre :) Haha, jeg ELSKER IKEA, og kunne godt vert der litt oftere, men vi er forskjellige, og godt er nå det!

Håper dere får en NYDELIG night, og KOSER dere! Det fortjener både du og Dennis! LOVEYOU BIGTIME, SUNSHINE! <3 Klem i fleng :*

19.08.2014 kl.19:12

Haha, fikk meg en god latter nå!

Er det denim skjorta i kolleksjonen din?

Martine S

19.08.2014 kl.19:13

Hahaha!! Neei så herlige dere to er altså! Du skriver på en så morsom måte, at jeg bare må trekke på smilebåndet og le! Skulle faktisk likt og vært flue på veggen mange ganger når det gjelder dere ass! Hahah! Men, IKEA og menn? Jævlig dårlig kombo. Har erfaringer med det selv, så vet godt hvordan dette føles for deg, hehe. Neste gang, dra med deg ei vennine eller dra alene og handle planter og vaser, for da kan du bruke den tiden du trenger og akkurat DET trenger vel ikke Dennis og bli med på? Hehehe.. Blomster og menn også, funker dårlig! De bryr seg nada! :-P

Meen, nå er dere sikkert vel hjemme og pleier forholdet etter turen i dag ;-)

Smask <3

StyleConnection

19.08.2014 kl.19:23

Anonym: Hehe, herlig :) En god latter forlenger livet, er det ikke det man sier? ;) Skjorten er fra kolleksjonen ja, så denne finner du i nettbutikken. Verdens diggeste denimskjorte :)

Mia Tønder Pettersen

19.08.2014 kl.19:26

Hahah, fikk meg en liten latter ved å lese dette innlegget :) Dere er herlige begge to! Før du vet ordet av det er dere tilbake på IKEA :D

Jeg har vært en tur på skolen i dag men ikke noe spesielt annet. Frem til i morgen er jeg alene hjemme, egentlig er jeg bare veldig ensom.. Menmen, jeg overlever :)

Håper du får en fantastik kveld videre <3 KLEM!

Anniken

19.08.2014 kl.19:33

Dette er det festligste innlegget jeg har lest på lenge. Tipper alle jenter kjenner seg igjen her! Imponert over at du fikk med deg mannen i det hele tatt;)

Takk for et godt innlegg:)

LisaLDN

19.08.2014 kl.19:33

Må innrømme at eg lo høgt av dette innlegget! Fantastisk!

Birgitte

19.08.2014 kl.19:37

Tusen poeng til deg for dagens latter :) Så ekte, herlig og underholdende! Helt fantastisk godt skrevet.

Hannah

19.08.2014 kl.19:55

Haha, så morsomme bilder! Liten tvil hvem som koset seg mest på ikea! :)

Jeg venter fortsatt på mail fra deg ang. klær, men det er jo tydelig at du har mer å gjøre nå som Dennis flytter inn, og de morsomme oppdateringene om deg og han gjør ventingen mye bedre, haha! :D håper jeg får svar snart, men har forståelse for at du har mye annet å gjøre og siden du tar deg av mailen alene! <3

Carina

19.08.2014 kl.20:26

IKEA er og blir en historie for seg selv!! Har aldri likt stede selv, er døden for alle og en hver :P Var der med typen tidlig i sommer. Var inne der i tre timer, men da var det også veldig på tide å komme seg ut av bygningen!! Så full forståelse for frustrasjonen som kommer fra Dennis : PSuper morsomme bilder, å kan lett sette meg inn i situasjonen :)

Ane

19.08.2014 kl.20:40

Haha, akkurat sånn ser det ut når jeg drar med meg samboeren min på IKEA også 😁

Oda-Renate

19.08.2014 kl.21:11

Haha, åå! Jeg absolutt digger dette innlegget! Fantastisk morsom, og jeg kan se det så godt for meg :p Bra dere er ferdig for denne gang da :) Hehe, ha en super kveld videre!

Eva Karoline

19.08.2014 kl.21:32

HAHAAHH, så morsomt å lese! sånn typisk kjærestepar på Ikea som skal flytte sammen, det er skikkelig søtt <3

Jeg har 3 av de putene du holder på en av bildene, og jeg må bare si: de lukter dritt! Den lukta er jo sikkert noe som går vekk etterhvert, men har hatt den et par uker, og lukta er der fortsatt. de lukter sånn sur melk... æsj

Men de er store og myke da, så jeg liker dem likevel, haha :)

Julie Marie

19.08.2014 kl.22:13

Hehe, herlig!:D ser dere for meg og ler mens jeg leser, dere er noen herlige mennesker!

Hver gang jeg skal en liten tur innom ikea, ender jeg alltid opp med mange timer brukt og mer i handlekorgen, enn det jeg hadde tenkt ;D

Kos dere resten av kvelden, supert innlegg dette her *tommel opp* :D

Emma Julie

19.08.2014 kl.22:14

Haha, herre må le av dere to! Har i alle fall funnet ut at jeg ikke skal ta med min fremtidige kjæreste på IKEA. Haha, det er litt morsomt at du får advarsler og blir busted når du skriver på ekstra ting! Får håpe Dennis forsatt har litt tolmodighet igjen.. Bra dere fikk med dere alt dere skulle ha slik at dere kan si hejdå til IKEA for en stund. Jeg liker selv IKEA veldig godt, men hvis man har med noen kan det bli dumme irritasjoner. Ha en flott tirsdagskveld, Kristin :)

19.08.2014 kl.22:25

Hvordan størrelse har du i denimskjorten? usikker på hvordan den er på størrelse og hvordan str jeg skal kjøpe.

Anne

19.08.2014 kl.22:32

Ååååå dere er så søte!! IKEA ass digger den plassen, Hihi! Du er awsome Kristin!! Digger deg, håper du hadde en bra dag!:)

Ragnhild

19.08.2014 kl.22:41

Hahaha! DETTE blogginnlegget er det morsomste jeg har lest på lenge! Bildene beskriver alt. Måtte vise det til kjæresten også, da vi har hatt noen turer på IKEA selv de siste ukene som nyinnflyttede samboere :) Digger forresten bloggen din! Du er rå :)

Anna

19.08.2014 kl.22:51

Hva har skjedd med Dennis? hahaha, føler han var veldig spinkel før som på paradise hotel, men nå ser værtfall armene hans <3 veldig muskuløse ut <3

Nora Erdal

19.08.2014 kl.23:02

Hahahahhaha, trekker ALLTID på smilebåndene når jeg leser om deg og Dennis! Høres ut som dere har det morsomt også da!

Jeg har et elsk/hat forhold til Ikea. Det er sååå mye fint, men man blir så trøtt og lei av hele greia at du ikke har lyst å nærme deg butikken på flere måneder!

Håper ellers dere har fått handlet mye fine ting til huset, gleder meg til å se resultat om det kommer på bloggen <3

Ha en fantastisk kveld videre, om du ikke allerede har sloknet etter handlingen på ikea,haha...

Linn-Marita

19.08.2014 kl.23:25

Hahaha jeg sitter her og ler for meg selv - mamma stirrer underlig bort på meg. Måten du skriver på er så muntlig og morsom og jeg ser omtrent for meg scenarioet til deg og Dennis i hodet, noe så morsomt! Bra jobbet av Dennis å holde ut, og godt gjort av deg til å få med alt du skulle og til og med litt til med en litt utålmodig mann ved din side. Bra dere kom dere gjennom <3 Gleder meg til å se den nye stilen i leiligheten på bloggen etter hvert! Klem <3

Lena

19.08.2014 kl.23:32

Hahaha, beste innlegget! :D Er så fint å se noen som faktisk viser vanlige hverdagslige situasjoner som andre kan kjenne seg igjen i på bloggen sin. Du er awesome!

Marthe

19.08.2014 kl.23:36

Haha, fantastisk! :D

StyleConnection

19.08.2014 kl.23:45

Anonym: Så hyggelig å høre at du vurderer å handle :) Jeg har størrelse M, og denne sitter løst og fint :)

siljepia

19.08.2014 kl.23:59

Haha ,er det lov å flire litt ? Måtte altså rett og slett flire litt ,høres ut som at det hadde vært et morsomt syn å fått sett :) hehe :)

jeg var selv på IKEA i dag , og brukte 3 timer. Ikke for å skryte :P hehee.

En god del lapper fløy ut av lommeboken for å si det slikt. :p :)

Det føles sikkert mye morsommere å dra dit nå som du og Dennis skal flytte sammen og trenger å innrede slik som dere begge vil. :)

Håper Tirsdagen har behandlet dere ellers veldig bra :) klem ;)

Frida Pedersen

20.08.2014 kl.06:35

Morsomtå lese dette innlegget og bildeserien tror jeg passer perfekt med hvordan situasjonen var i "real life" selv skal jeg faktisk på IKEA i ettermiddag sammen med mamsen og hun hater det om mulig enda mer enn Dennis, "vi kan dra dit fem på elleve" sier hun alltid "da er det ikke så mye folk" men heller nesten ingen tid av åpningstiden igjen heller :/ meeen hun klarer seg så lenge hun er forberedt fra før og får kaffe og kanelbolle i enden ruten.

Frkmalin

20.08.2014 kl.08:45

Synst nesten sjøl at ikea er litt travelt!!! (Heldigvis) er nærmeste ikea nesten 5,5t ifrå her eg bur!!! :D

En gang i blandt greit og kjem veldig ann på om en skal innrede ny leilighet eller kun ha en kommode ;)

Ender alltid opp med meir enn man skal uansett...rart det der :-D

Signe

20.08.2014 kl.09:44

Hahaha!! Kanskje ikke Ikea igjen med det første?! Men veldig morsomt å høre om da! Forresten så føler jeg du virkelig er tilbake på bloggen med kvalitet og gode innlegg! Fortsett slik og ha en strålende onsdag :-)

Anniken

20.08.2014 kl.10:21

Åh, dere må være det skjønneste og morsomste paret noensinne! Gruer meg allerede til kjæresten og jeg skal flytte hjem til Norge å handle på IKEA, haha.

Marianne

20.08.2014 kl.12:21

Man er dømt til å bruke en hel dag på Ikea så fort man beveger en fot innenfor dørstokken, så du har vært flink som brukte så liten tid! (selv med uønsket hjelp)

Thale

20.08.2014 kl.13:07

Hahah nå lo jeg godt! Jeg skal på ikea senere idag med min samboer! Håper jeg får litt mer enn en time der :P

Er generellt ikke så glad i å handle på ikea! Godt du kom deg gjennom og fikk med alt på listen din :)
Jeg må bare le :p Synes jeg ser det for meg :)

Annah sa

20.08.2014 kl.14:30

Hahahaha! Jeg dør! Det et akkurat som mamma og pappa på IKEA😂 jeg lurer på når de nye klærne kommer i butikken?❤️

Hilde

20.08.2014 kl.14:42

HAHA, for et herlig par dere er! De bildene sier mer enn tusen ord - og herregud så artige bildene er!! Du gira og blid, Dennis mest opptatt av mobilen og ganske oppgitt. Men bra dere fikk alt som stod på listen! :D Unner dere alt godt både nå og når dere bor sammen. Tror dere får det kjempefint! :)

Ingrid Nordli

20.08.2014 kl.17:51

HAHAHA! Dere er rå!

Camilla Lundby

21.08.2014 kl.14:56

Det blir helt nydelig der, skulle gjerne leid deg som dekoratør i det nye huset mitt 😃 hihi!

Pernille Nybakken

22.08.2014 kl.12:57

Hahaha! Elsker dere

Skriv en ny kommentar

hits