VAFFELONSDAG

Hallaisen skjønninger, hallaisen torsdag!

Først og fremst.. FOR et engasjement i de siste innleggene!! WÆÆÆ jeg digger dere herfra til månen og tilbake, og jeg ELSKER å lese om deres mange erfaringer, flauser og andre juicy stories i innlegget "Let's talk orgasms"! Hahah, dere rocker, og det her skal vi fortsette med fremover!

Fra orgasmer til vafler.. Haha! Vi i vennegjengen gjør så godt vi kan når det gjelder å møtes til en hyggelig sammenkomst, og det er jaggu ikke enkelt å finne en dag som passer for alle. Når det er vafler inne i bildet, er de ferreste av oss vonde å be, og i går ble det superdigge vafler og spillkveld i cribben til Pay og Kamilla. SÅ kooooos! Denne dagen var kjærestene også invitert, og vi jentene som er i forhold prøver jo febrilsk å spleise typene våre, sånn at vi kan dra på sånne par-ferier sammen. Sånne turer hvor gutta drikker øl og vi girlsa shopper, vet dere.. SÅNNE klisjéturer har vi liksom planer om å dra på, så får vi se om gutta er like enige i den tanken der som oss. Hehehe!

Snakk om voksen-onsdag! Vafler, hunder, kjærester, kaffe, og Alias.. Så forbanna hyggelig!

Det her kan jeg bli vant til, selvom sånne spillkvelder ikke er godt for meg sånn helsemessig! Jeg blir så on fire at det ryker av meg. Jeg HATER å tape, blir steik forbanna på lagspilleren hvis det ikke går vår vei, for det er jo ALDRI min feil hvis det går dårlig, sant vel? Hehehehe.. Ojojoj, det kan ikke være kjekt å spille med meg, og på et tidspunkt var jeg faktisk utestengt fra alt som heter kort- og brettspill. Det skjønner jeg godt!

Nå skal jeg snart suse ut av døren og videre i et møte med regnskapsfører, etterfulgt av en ny tur på HelvetesIKEA! HJELP! Stemningen var jo så sjuuukt dårlig da vi var der på tirsdag, så vi glemte jo faktisk å kjøpe det vi dro ut til IKEA for å kjøpe. Er det mulig? Skyt meg! Ønsk oss lykke til, så satser vi på godstemning på IKEA om noen timer. Hehehehhe!

Nyt dagen, fine mennesker. Snart helg ♥

36 kommentarer

Lise

14.08.2014 kl.10:23

Noe som hjelper på IKEA er smågodt. Kjøp en pose før dere går inn, så er mye av turen redda. Kjæresten min og jeg gjorde det de fire gangene vi var der, på en uke! :p haha

Ha en fin dag :)

Irene Ellingsen

14.08.2014 kl.10:24

haha lykke til på ikea! Det så superkoselig ut for dere i går kveld. Tipper det blir noe lignende stemning for meg i helga, da jeg skal på hytte tur med kjekke venniner. Pakken min fra styleconncetion skal komme idag, sitter spent og venter på hente-melding :) Ha en fin dag, bortsett fra ikeabesøket!

Lea

14.08.2014 kl.10:39

Så ut som en super hyggelig kveld i går!

Håper du får en super dag i dag, og lykke til på IKEA!

KLEM

Anne

14.08.2014 kl.10:46

Så hyggelig sonne kvelder er så innmari gøye! Hah jeg er nokk lik deg på den spille fronten haha, men sonn er det bare!! Hahah lykke til på IKEA! Digger deg, du er så forbanna RÅ!

Annah sa

14.08.2014 kl.10:57

Venner er livet!! Ha det kjempefint med vennene dine! ❤️
Så kjempe koselig ut :) Lykke til på Ikea :)

Mia Tønder Pettersen

14.08.2014 kl.11:42

Åh, så utrolig koselig! Vafler er jo bare himmelen da :) elsker vafler! Ellers et jo alias også et koselig spill :)

I går kveld kom jeg meg til RIMI for å hente pakken til meg selv fra Styleconnection!! Wææ, elsker seriøst denne tank toppen! Super kvalitet og fantastisk utseende :) så akkurat nå sitter jeg iført NO LIMITS topp fra Styleconnection :D jeg er så lykkelig og fornøyd!

Håper du har hatt en fantastisk morgen, og lykke til på IKEA <3 KLEM!

Anniken

14.08.2014 kl.11:44

Hahaha! Alias er SÅ gøy, men det kommer også frem et vinnerinstinkt fra en annen verden som uheldigvis går utover gode venner. Men fy så morsomt man får det! Shit, nå fikk jeg lyst på vaffler, hehe. Ha en fantastisk dag, søteste Kristin <3

Ida Vinda

14.08.2014 kl.11:52

Så koselig med veninnekveld med spill og vaffler! DU er RÅ Kristin! Digger deg, bloggen din og stilen din!

Emilie Norman

14.08.2014 kl.12:08

Så hyggelig med sånne kvelder! Kos deg i dag fine Kristin <3

Eva Karoline

14.08.2014 kl.12:27

Så utrolig koselig! Stemningfulle bilder<3

Hahah, lykke til på Ikea, Kristin :))

Julie Storlien

14.08.2014 kl.12:35

Hei fineste Kristin!!

Slike onsdager er jo de beste!! Håper at guttene også kommer godt overens så dere kan dra på de fine par-turene sammen :) Ser ut som om dere koste dere masse, vafler er jo best!' Lurer faktisk på om jeg skal lage noe idag... Jeg fikk skikkelig vann i munnen av å se dem ovenfor!! Det er jo nok en dag med dårlig vær, så da blir det nok en torsdag med vaffler og kos under teppe :)

Jeg fikk hentelapp idag fra Styleconnection.... Så nå gleder jeg meg masse til pappa kommer hjem og skal kjøre meg bort til postkontoret og hente pakken. Ååå, som jeg gleder meg! Jeg vurderer faktisk å ta på meg regnjakke og gummistøvler med paraply i handa å gå ned til postkontoret!! Det blir nok litt for langt i regnværet.. Men jeg får se :)

Lykke til på møte!! Ønsker deg og Dennis en super dag!!

Klem i fleng <3

Emma Julie

14.08.2014 kl.14:03

Å, det er bra du forsetter med litt sexprat i blandt! Det hørtes ut som en veldig koselig onsdag! Haha, får håpe dere får til en slik utenlandstur etterhvert! Taper jeg så taper jeg, tenker jeg.. Får håpe det blir en litt bedre tur på IKEA i dag da! Nyt dagen du også herlige Kristin! Snart helg ja :)

Caroline

14.08.2014 kl.14:34

Kristin, kjører du en liten sølv/grå bil med kun en fungerende frontlykt? Haha. Er altså såå sikker på at jeg så deg tidligere idag, på vei inn mot sentrum.

mathilde

14.08.2014 kl.14:40

det så ut som at dere hadde det superkoselig :)

venter en pakke i posten...gjett om hvor den er i fra;) klarer nesten ikke vente

14.08.2014 kl.15:14

Så koselig :)

Jeg elsker stoffet på klærne dine, de er utrolig deilig å gå i :) men jeg lurte på om du i fremtiden kommer til å lage toppene litt lengre?! Som 182cm høy er to av toppene jeg bestilte litt korte, det gjør selvfølgelig ingenting hvis jeg går med skjørt, men ellers kan det se dumt ut. Dette problemet har jeg ofte hvis jeg shopper i butikk også haha

14.08.2014 kl.15:19

Hei skjønne fin deg!! Jeg og noen venninner skal til Bergen snart og derfor lurer jeg på om du kunne ha litt bergen guid.. litt om butikker, shoppingplasser, mat, opplevelser osv. Håper du kunne ha tatt deg tid til å skrive litt om sånne ting i bergen,tanke på at det er lite å finne fra før på nette. Ha en fin dag :-)

Beauty by Eline

14.08.2014 kl.16:08

Å så utrolig koseig :)

Emilie

14.08.2014 kl.16:15

Så herlig ut :D

siljepia

14.08.2014 kl.16:42

Høres ut som en veldig hyggelig onsdag :) Håper dere jenter får til å gjennomføre planen deres da :)

Ha en fin dag , og håper dere får en mer hyggeligere tur på IKEA i dag , enn det dere fikk på Tirsdag :)

stor klem :)

siljepia

14.08.2014 kl.16:54

Hei igjen :) Jeg husker for en god stund siden så fortalte du , dere skulle være med på en reality serie via en nettserie og det skulle komme i August ?

Når er premieren ? eller ble det ikke noe av `?

Håper dere får en fin Torsdag :) klem :)

Mariel

14.08.2014 kl.17:05

Ååå, Alias er så UTROLIG hyggelig! Tror faktisk jeg blir å lage vafler ikveld, etter jeg bladde nedover det her innlegget! Vafler er LIVET😘 Du Inspirerer med STOR I punktum

Håper dere får en litt hyggeligere tur til IKEA idag, og at dere får kjøpt inn det som var planen. Hahaha...

Loveyou beautiful 😘 klem i fleng!

Hannah

14.08.2014 kl.17:56

Høres ut som en hyggelig kveld ! :)

Kristine

14.08.2014 kl.17:56

Jaaaa fortsett med innlegg rett fra hjertet. Ingenting er bedre, gøyere og mer interessant å lese om på en blogg. Det synes nok de fleste :) på din blogg er det til og med gøy å lese kommentarfeltet, det sier litt om hvor mye du inkluderer leserne dine og hvor mye du vil høre fra oss og. Supert at du har den bloggen du har! Tommel opp og stå på videre, Kristin!

Marie Harnes Håheim

14.08.2014 kl.18:24

HEEEIII

Ser ut som om dere har koset dere, og det håper jeg at dere gjorde! Naamm, vafler er såå godt... heldigvis lager mamma boller, for nå ble jeg veldig fristet, hehe. Og Alias er jo kjempe gøy! Vi bruker å spille det når vi er på hyttetur om vinteren f.eks, og vi har det like gøy hver gang.

Håper du har hatt en fin dag idag! Jeg har nemlig tatt mitt første bad i sjøen etter at jeg kom hjem fra Kroatia, og herrejesus DET var kaldt, men samtidig deilig og kjøle seg ned i varmen.

KLEM

Marita Malmgren

14.08.2014 kl.19:21

Hørtes jo såååå koselig ut da <3 Lykke til på IKEA, om dere ikke er ferdig der da :) Jeg hadde første skoledag i dag etter en lang og fin sommerferie. Teller ned til ferien allerede, haha, neida :P joda..

Uansett, gleder meg masse til å gå på barne- og ungdomsarbeider. Så jeg ser frem til morgendagen allerede :) Ønsker deg en helt fab kveld! Klemz <3

Tattavkvinnene

14.08.2014 kl.21:51

Aw, så koselig å samles sånn med både venninner og kjærester ^^ Kjæresten og jeg har et annet vennepar som vi bruker å gå ut på middag med og sånt og det er jo så kos når man først får det til ^^ De vaflene så heller ikke akkurat vonde ut! Sender du over et par er du snill? <3 Hehe

Men du, jeg har et spørsmål. Jeg var en av de megaheldige som ble månedens leser denne gangen (juhu<3) men slet litt med å finne mailen din. Jeg har sendt til denne her: kristin@styleconnection.no men ikke fått svar. Vet jo ikke om du pleier å svare på de en gang, men tenkte bare jeg skulle høre om jeg hadde sendt mailen riktig ^^

Ha en fotsatt fin kveld søte du, håper dere kom dere gjennom IKEA uten å bli uvenner <3 Klem

Nora Erdal

14.08.2014 kl.22:05

Åhh, ser og høres fantastisk ut,Kristin!<3 Heldige deg med så mange gode mennesker rundt deg!

Håper alt gikk bra på ikea! Nærmeste man kommer helvette uten å dø, haha.. Been there, done that!

Elsker bloggen din!<3

Ellie

14.08.2014 kl.22:12

Hei Kristin, fulgt bloggen din en god stund, hovedsakelig på grunn av friske, positive bilder, mye inspirasjon i henhold til klær og stil, men nå kom jeg hjem fra ferie og ser du har begynt både og dele og å skrive mer enn du tidligere har gjort. Spennende. Jeg leste innlegget ditt om jaget etter ratings, at dette er en jobben din, og at du må holde leserene engasjerte. Ville derfor bare gi deg en kommentar om at jeg syns du skiller deg ut fra samtlige andre blogger jeg leser, fordi du faktisk kommuniserer med leseren. Du spør, og du svarer, du er tilstede og tilgjengelig. Bloggen din er ikke bare et utstillingsvindu, det er en kommunikasjonsportal. Her trur jeg du tilbyr noe ganske unikt, og kanskje er det nettopp dette som kan ta bloggen din enda videre. Du er en god kommunikatør. Ta vare på det. ;) Og kjør gjerne på med flere innlegg med tekst, du har en morsom penn.

Marthe

14.08.2014 kl.23:09

Viktig å ta seg tid til kvalitetstid med vennegjengen, hadde sjøl ein kjempekoseleg kveld med ei venninne i går :) rart det der, ein bor i same by/bygd, men ikkje alltid like lett å møtast!

Håpar turen på IKEA gjekk fint! Kan ikkje fordra den butikken, men når eg får mitt eige krypinn, må eg nok innom fysisk og ikkje berre bestille på nett :p

Oda-Renate

15.08.2014 kl.00:27

Åå, DET så ut som er deilig kveld! Virker som om dere koste dere masse :) Kjenner meg veldig godt igjen når det kommer til å være dårlig taper, haha - jeg blir så utrolig furt! Jaja, bra man har engasjement ihvertfall.. eller? Utrolig koselig og herlige bilder, sikkelig godstemming altså :D

Pernille Nybakken

15.08.2014 kl.12:15

Så koselig! Selv er jeg drittlei vafler, da jeg har stekt det dag inn og ut tre-fire sommerferier på rad - men det er vel stekinga som er problemet der i gården, ikke selve vaflene. . . NAM!

Håper turen til IKEA gikk bedre enn sist, men overlever dere IKEA kan dere overleve alt! (Nesten, haha)

Martine

15.08.2014 kl.12:38

Jeg lurer veldig på hvor man kan se paradise sesongen hvor du var med. Plis lag et innlegg om hvor vi kan finne den sesongen. Link ellernoe

Camilla Berg

15.08.2014 kl.15:02

Gud så koselig dere har det! Kjempe fine bilder :)

Thora

15.08.2014 kl.16:25

❤️

Linn-Marita

15.08.2014 kl.18:47

Haha åå så koselig!! Sånne turer er jo noe av det gyeste som finnes virker det som! Driver og prøver å spleise kameratene til kjæresten min med venninne mine sånn at vi blir sånn "perfect-double-date" venner. Hadde jo vært super koselig! Bra du nyter livet <3 Klem!

Skriv en ny kommentar

hits