MESSY MESS

Åhåj..

Hvordan skal dette gå? HE HE! 

Altså.. Jeg er en skikkelig rotekopp. Dennis er om mulig verre enn meg, og nå skal vi faen meg flytte sammen. Se på det her vi våknet til i dag!? Dette er ikke uvanlig hos noen av oss.. Vi lar bare dritten stå helt til lysten etter å rydde sniker seg innpå, og det skjer ikke så altfor ofte for å si det sånn. Nå skal vi bli to, nå skal det bli enda mer rot, men det skal bli så fint. Da har jeg noen andre å skylde på enn meg selv når vasken på kjøkkenet er fyllt til randen av skitne kopper og fat, bare fordi man ikke gidder å putte alt inn i oppvaskmaskinen. 

Okei.. Da har jeg fått bekreftet én gang for alle at vi ikke kommer til å ha en strøken leilighet til en hver tid, og at alle som har tenkt å komme innom på visitt MÅ gi en advarsel noen timer på forhånd sånn at vi får tid til å rydde bort det verste.En annen ting jeg også har fått bekreftet er at det nesten er umulig å være sunn når man er samboer. Dette har jeg egentlig alltid visst, men hva er greien med det egentlig? Når man sitter i armkroken på kveldstid og skal kose seg med en film, er det liksom litt koselig å ha noe kos til den koselige filmen, sant? Så i går.. Da vi liksom skulle spise grønnsaker med dipp laget på lekstra lett rømme til kvelds, siden vi nettopp hadde trøkket i oss kjøttbullar OG dessert på IKEA, så vi på hverandre og bare, "skal vi heller spise pizza?", før vi tuslet bort på Bunnpris. Det ble en fancy Grandiosa og chips som stod litt mer i stil til filmen, men grønnsakene kom faktisk i tillegg.. Utrolig nok. 

Nei, dere.. Dette skal bli spennende! Enten ruller vi rundt i cribben om noen måneder fra nå, eller så klarer vi faktisk å la all junk være forbeholdt helgen. Dessuten er det jo mye sunn mat som er skikkelig godt, og det viktigste er faktisk at vi koser oss og nyter hver dag, uavhengig om den er sunn og ryddig eller usunn og rotete. Haha!

Klem i fleng herfra ♥

40 kommentarer

Emma Holtet

13.08.2014 kl.12:45

Litt digg å høre at det er andre som har det rotete😂

Linn-Marita

13.08.2014 kl.12:55

Hahaha herlig å høre at selv ikke store bloggere har det plettfritt hjemme. Det ender alltid slik når jeg og kjæresten også skal se på film... "Skal vi ha frukt?" "Vi har ikke noe sjokolade da....?" Og så ender vi opp med å trøkke i oss alt det usunne vi kan finne i kjøkkenskapet... Ha en fortsatt strålende fin onsdag Kristin <3

Karoline

13.08.2014 kl.12:56

Jeg elsker hverdagsligheten din, Kristin! Du er et friskt pust blant kaloritellende ryddefanatikere :)

Ellielove

13.08.2014 kl.13:01

Hurra - endelig en blogger som roter, kjøper billigprodukter, spiser junkfood, bruker embalasje som asjett and ain't afraid to show it!

Susannecasandra

13.08.2014 kl.13:02

Vi er helt like Kristin, meg og kjæresten min hadde det også sån rett etter vi hadde flytta sammen. Men jeg tror det blir litt sån når mann flytter sammen med kjæresten.

Man vill lissom bare ligge i armkroken til dem man elsker å ikke gjøre noe Annet.

Mariel

13.08.2014 kl.13:02

Åh, godt å vite at det ikke bare er hos meg! Slikt er absolutt innafor inniblandt ;) selv er jeg egentlig ganske ryddig av meg, men av og til s hiver jeg rundt meg og gidder ikke og rydde opp før dagen etter.. Ahhahah, sånn er det 😊 ha en herlig dag, fininger 😘 Loveyou

Emma Julie

13.08.2014 kl.13:25

Haha, ganske menneskelig ja! Får håpe det går greit slik at dere ikke ruller av gårde og får en stinkende leilighet! Til film er det jo obligatorisk med noe godis, men er kanskje litt dumt når man er samboere og ser på film kanskje annenhver dag, hehe.. Ha en flott onsdag med Dennis! Klem i fleng :)

Eva Karoline

13.08.2014 kl.13:32

Hahah, godt å høre at jeg ikke er den eneste!

Jeg har faktisk hørt at det tar 21 dager å få en vane, så hvis dere klarer å holde leiligheten ryddig og spise "passe sunt" så lenge, blir det ikke så vanskelig resten av dagene! xD

Ha en fin dag videre, Kristin! loveu <3

Oda-Renate

13.08.2014 kl.13:35

Haha, da er vi to eller tre! Er ganske så rotete selv, men noen ganger får jeg en sikkelig rydde-boost haha! Syns det er veldig innafor innimellom, hehe.. Er så utrolig gøy at dere flytter sammen, digger det sikkelig må jeg si! Ha en fantastisk dag videre, kos deg :D

Annah sa

13.08.2014 kl.13:42

Jeg liker at du skriver innlegg om hvordan livet ditt og alle andre sitt liv egentlig er. På de fleste blogger skriver de om hvor fantastisk ting er og at det aldri er noe feil eller noe sånt i deres liv! Jeg liker at du skriver det som det er. Jeg sier alltid når folk kommet hjem til meg og de ser at det er litt rot sier jeg bare: Det skal synes at det bit folk her! Jeg ELSKER ærligheten din❤️

Svensk jente

13.08.2014 kl.13:45

Jag läste precis ditt inlägg om statisk och om att lyckas. Jag har följt din blogg från och till sen jag bodde i Oslo 2011. Om du satsade på svenska läsare så tro mig du skulle lyckas att få ett stor antal svenska läsare och din satsning på egen kollektion skulle skjuta i höjden! Du är grym Kristin och en stor inspiration för många. Ett steg in in i Sverige och vi har en ny bloggdrottning :) Kenza får akta sig :)

Lycka till med allt och jag hoppas att du satsar på svenska läsare snart!

Ha en fin dag från en trogen tjej från Sverige

Karoline Moldskred

13.08.2014 kl.14:00

Godt å høre at det ikke bare er meg som er en rotekopp!

Emilie

13.08.2014 kl.14:03

Boggen din har virkelig tatt seg opp de siste dagene altså! Det er dette jeg liker å lese om- rett fra både levra og hjertet! :)

Hilde

13.08.2014 kl.14:11

Hahah, dere er perfekte sammen!

Emily - Student i Australia

13.08.2014 kl.14:29

Å være samboer kan være en liten støtte til alle dårlige uvaner dessverre, men det gjelder bare å finne noen retningslinjer :)

Marthe

13.08.2014 kl.14:49

Haha, du er ikkje den einaste som er rotekopp :)

Tattavkvinnene

13.08.2014 kl.14:50

Lol, sånn er det med kjæresten og meg også! (føler jeg gjentar meg litt fra IKEA-innlegget nå)

Vi er egentlig veldig glad i å ha det rent og ryddig, men vi er så late at det nesten er umulig! Huff, nå sitter jeg å ser bort på tidenes tallerkenhaug borte ved vasken! Det frister veldig lite å begynne å vaske opp kjenner jeg. Kanskje i morgen :))

Victoria Hellerud

13.08.2014 kl.15:26

Åherregud, samboerkiloene er farlige! Jeg husker jeg og venninna mi stod på Kiwi i matfri på skolen og leste på VGforsiden "Pass deg for samboerkiloene". Dette var da et halvt år før jeg og kjæresten flytta sammen. Både jeg og venninna mi så på hverandre og sa nesten i kor "Det kommer IKKE til å skje meg"

HELLO, jeg veier faktisk nesten 30 kg mer, etter et og et halvt år... det er grusomt. Skjønner ikke åssen det gikk. Skal sies at jeg ikke kan spise brødskiver uten å legge på meg da, er heldig med genene... eh nei.

Charlotte

13.08.2014 kl.16:21

Haha, digger at denne bloggen er ærlig. Godt at noen viser at alt ikke er helt perfekt! Tommel opp til dere

Margrethe

13.08.2014 kl.16:35

Nå klarte jeg ikke å dy meg, denne kommentaren må jeg gi.

Hjemme hos meg oppdager jeg ofte at foreldrene mine ofte er mye mer rotete enn broren min (22) og meg (18). Etterhvert gikk det over randen for min del, jeg liker ha det rent og i orden. Derfor ga jeg disse arbeidsoppgavene til familien for at det skulle se finere ut på kjøkkenet:

- sett inn i oppvaskmaskina med egang etter bruk, uansett!

- Vask stekepanne, ildfast form, glass med smootihe/kurturmelk og andre ting som størkner seg helt dønn fast, med en enesete gang! evt. sett det e gloheit vann med engang etter bruk (dette gjør det lettere å vaske det nå den tid kommer).

- Kast esker, kartonger, plastikk osv med engang.

- Når man lager mat eller baker vask alt med engang.

Jeg lover dette hjelper masse, når man først lager mat eller baker så er man allerede igang hvilket gjør det mer motiverende å bli ferdig med engang. Når det har stått på benken en dag står det fort ei uke. Mitt råd er egentlig: Ta deg av det med en eneste gang! hehe :D <3

mmffee

13.08.2014 kl.16:42

sykt rå header du har!

Lea

13.08.2014 kl.16:44

Godt å høre at jeg ikke er den eneste!

Kos deg masse videre idag.

KLEM

Ingrid

13.08.2014 kl.16:50

Hahah! Godt å se at det ikke bare er meg som har vasken full av oppvask! :p Kos dere masse! Gleder meg på deres vegne til dere er samboere! :)

Mia Tønder Pettersen

13.08.2014 kl.17:07

Jeg tror alle og enhver har en egen rotekopp i seg. Uansett hvor ryddig man er så roter man også. Man rydder jo vekk rotet :) Hehe! Jeg elsker å ha det ryddig på rommet mitt men jeg hater å plukke opp etter meg selv. Når jeg fårst får det ryddig så roter jeg like så gjerne med en gang igjen :)

Jeg kan love deg at det er ikke bare du og Dennis som ender opp med å spise usunt når dere egentlig skulle være sunn. Det har skjedd så mange ganger med meg også.. menmen, livet er for kort til å være sunn hele tiden :D

Håper dere har hatt en strålende dag frem til nå <3 KLEM!

Kristine

13.08.2014 kl.17:11

Hahah det er godt vi er flere! Kjæresten min er veldig flink å rydde og vaske osv da, men jeg klarer fint å rote det til for ham ;) elsker at du er så normal. Har fått så nok av disse bloggerne som alltid har det nystrøkent hjemme, som alltid nettopp har vært på trening og som spiser brokkoli til middag og et bær til dessert liksom ;) digger deg så grådig. Ha en fortsatt nydelig dag :)

Helene

13.08.2014 kl.20:57

Haha, godt dere er to om å være rotete da! Jeg er ganske ryddig av meg, så hadde ikke taklet det der, spesielt ikke på bad, kjøkken, stue og soverom.. Så var vel det alle rommene i huset/leiligheten og, hehehe.. Meg i et nøtteskall :D tehee

Men det jeg egentlig skulle si var at jeg ser jo nå at du er på 3.plass på blogg.no - så du har ingenting å bekymre deg over. Tror faktisk tallene har steget etter du startet med sexpratet, hahah :D Ganske sykt og ganske kult at det er det som skaper lesertall :D

Ha en fortsatt fin kveld <3

Camilla Lundby

13.08.2014 kl.21:48

Jeg kjenner meg helt klart igjen i det du skriver, haha noe godt å spise på i armkroken passer så bra!! Akkurat som å lese om meg og samboeren min! :D må le.. Ha en fortsatt fin kveld søte, gode Kristin! <3

siljepia

13.08.2014 kl.22:28

Hehe,er jo bra at dere er like når det gjelder rot enn at dere er helt forskjellige,slipper kanskje å irritere seg veldig over hverandre på grunn av det :)

jeg kan selv nå være fryktelig rotete av meg ,men er spent nå som jeg flytter for meg selv om hvordan jeg kommer til å være når det gjelder rot og sånt.

Det kan jo hende at jeg forandrer meg helt og blir slik at det skal være ryddig til envær tid. Hjelp :P hehe

Forskjellen er jo at jeg er alene og har bare meg selv å ta hensyn til :) hehe

Håper dere har hatt en fin dag og håper dere har nå en fin onsdag kveld sammen ;) <3

Cecilie Lien

13.08.2014 kl.22:28

Herregud, glad for jeg ikke er den eneste! Jeg er faktisk blitt stemplet som "hun rotete" i vennegjengen, og det er ikke kødd engang. hahahah ler meg ihjel. Er ikke den personen som freaker ut om soverommet ser litt rotete ut, om det står et par skitne gryter og panner igjen etter middagen eller om jeg ikke har vasket badet på noen uker. Okei, det sistnevnte er faktisk litt ekkelt, men latskapen lenge leve. Skal bli spennende den dagen jeg faktisk flytter helt for meg selv, hahah!

Ha en fin onsdagskveld, fine deg ♥ klem

Tonje

13.08.2014 kl.23:05

Nå ble det litt rot her, men tenkte på tips til IKEAhelvete som du skrev tidligere. Det jeg har begynt å gjøre er å hamstre inn IKEA katalogen og se igjennom meg alene og så skrive ned sidetallene og krysse av i bladet hva jeg liker og vil ha. Så gir jeg den til typen, han sier ja eller nei på de tingene, så vet vi hva vi vil ha før vi går inn dørene :) Fungerer nokså greit, slipper så utålmodig mann da!

Anne

13.08.2014 kl.23:12

Hahah dere to er bare såå utrolig SØTE!! Digger dere begge!! Dere er rå! Kos dere resten av kvelden!! Det er jo enda "ferie" og da er det (Vertfall da) lovt til å spise noe ekstra godt!! Love it

Emily

13.08.2014 kl.23:25

Faen du er rå! Digger ærligheten din!

Kristine

14.08.2014 kl.00:05

Jeg lurer på en ting... Det er litt flaut å

Spørre deg, men er du gravid?

Jeg har bare hørt folk har sakt det. Men derfor spør jeg deg, for det er du som vet sannheten! :-)

Håper du får en fantastisk fin kveld og natt med Dennis!

Magda

14.08.2014 kl.00:26

Hei Kristin! Ville bare si at du er så fantastisk rå at det er ingen ord bra nok for deg! Leser bloggen din "aktivt" og dagen blir liksom litt mere når jeg tar turen innom for å lese neste innlegg; men når det er sagt: ikke føl deg presset til noe pga oss lesere!

Og som sagt: du er helt råå! Stå på <3

Anniken

14.08.2014 kl.00:52

Haha, sånn det skal være av og til! Og den ekstra kosen til filmen er et must, men prøver selv å holde det til helgen, hehe <3 Du er herlig, Kristin!

14.08.2014 kl.01:02

Hei fine du! Jeg tenker å reise til Los angeles, og senere flytte dit for å studere film og skuespill neste år. Jeg vet du har vært der tidligere så om du kunne gitt meg noe tips om hotell og hva som var billigst? Om du har noe link til tidligere innlegg fra du var i USA, da hadde jeg blitt glad! :-)

:)

14.08.2014 kl.07:42

for å trøste deg med det, så har jeg gått opp i vekt etter at jeg fikk meg type. Men nå har vi begge tatt oss sammen og lagt vekk godteriposen for godt! Vi lå bare på sofaen og lekte romantiske og stappa i oss godteri hele konstant tida. Vi spiste en til to måltider, men det har endret seg for min del, er det trening og kosthold som gjelder. Han derimot, han later seg.

Tanja

14.08.2014 kl.09:42

Åhh, fantastisk å se at det ikke bare er her det flyter over av husarbeid til tider! 😅Elsker ærligheten din! 👍☺️

Camilla Berg

15.08.2014 kl.15:04

Dere er så søte!!!

Linn-Therese

17.08.2014 kl.14:57

Haha, det der så og hørtes akkurat ut som sånn det er hos kjæresten min og meg :D

Skriv en ny kommentar

hits