IN THE HEAT OF THE MOMENT

Oj!

Steike så hett det var å lese gjennom alle kommentarene i forrige innlegg. Jeg elsker å se at dere deler deres historier og at man faktisk i et kommentarfelt på en blogg, kan gi hverandre tips og dele erfaringer. Dette er rett og slett gull verdt! Det som går igjen er "flott at du tar opp et såpass tabubelagt tema", og da tenker jeg for meg selv.. Når ble egentlig sex tabu? Hvorfor er dette et tema man egentlig ikke skal snakke om? Det er skikkelig synd, for kunnskap er makt, og hadde det vært mer "naturlig" å snakke om sex og alt dette innebærer, hadde man nok flere hatt bedre selvtillit og vært tryggere når det kommer til sengegymnastikk. Hadde sex vært mer naturlig å snakke om, hadde det igjen vært lettere å kommunisere med sin partner, og som jeg nevnte i går er denne kommunikasjonen altavgjørende for et got sexliv.

Enkelte hendelser ble satt på spissen i går, og jeg la spesielt godt merke til en kommentar fra en mann som skriver at innlegget kunne virke i overkant diskriminerende. Dette var virkelig ikke min hensikt. Innlegget skulle ha en morsom tøtsj, for kjære mann.. Jeg skal love deg at det bare ikke er menn som kan svikte i sengehalmen. Gårsdagens innlegg kunne fortsatt i det uendelige, rett og slett fordi det er så sinnsykt mye man kan snakke om innenfor dette temaet. Kan man egentlig bli ferdigsnakket om sex? Jeg tror ikke det, men for å ikke drive forskjellsbehandling her, la oss snakke litt om hvor jeg tror vi jenter gjør den største tabben..

Runking og suging, jenter.. Det er jaggu ikke en enkel oppgave, og jeg tror alle kvinner en eller annen gang i løpet av livet har hatt angst for å sitte i "førersetet" og ta fatt på oppgaven. Jeg kan ikke forstille meg noe verre for en gutt, enn en jente som runker frem brannsår til ereksjonen går tapt. I tillegg kan det ikke være godt å bli sugd av en dame som bruker tennene mer enn tungen, for vi har alle vært der, har vi ikke? "Å herregud.. Hvordan gjør jeg dette?? HJEEELP". Man kan jo få angst av mindre, og en penis kan søren meg virke som det mest skremmende på jord. 

Igjen.. Kommunikasjon! Tenk hvor mange flere gode seksuelle opplevelser vi alle hadde hatt, om vi bare hadde våget å snakke om det. Selv på en one night stand. "Eh, du? Hva med å bevege hånden litt mer sånn, det føles så mye bedre". Det er jo bare positivt, og jeg kan ikke forestille meg at verken kvinner eller menn missliker å få direksjoner som gjør akten komplett. Det er verre at man blir latterliggjort i ettertid, eller hva? 

Folkens? Haha, jeg blir ikke ferdisnakket om temaet.. En av dere foreslo en fast sexspalte, så kanskje? Kanskje jeg en gang i uken eller måneden rett og slett skulle samlet erfaringer og tips fra både meg selv og dere i et eget innlegg som kan være til nytte, hjelp og glede for andre? Hmm.. *tenke tenke*

Morgenstunden er forøvrig superslow her på Løkka. Jeg rydder opp i magasiner og mailboks, mens Dennis spiller Playstation. Perfekt!

Åh!

Det var så forbanna deilig å se min kjære igjen i går.. Det er jo ikke så lenge siden sist, men desto nærmere vi kommer datoen når han skal flytte hit, desto mer desperat blir jeg etter å være nær han. Jeg gleder meg sånn til å kunne legge meg inntil den deilige kroppen hans hver eneste kveld. Krype helt inn i kroken hvor jeg trives aller best, og bare nyte. Halleluuja sier jeg bare.. Tenk da? Det er under en måned til han skifter adresse, så i dag skal vi faktisk ta en tur på HelvetesIKEA for å kjøpe litt ekstra kurver og diverse. Helt nødvendig når vi skal dele klesskap, og jeg klarer ikke se for meg hvor jeg liksom skal gjøre av alt som henger der allerede. HE HE! 

Alright.. Back to work! 

Måtte dere få en nydelig tirsdag, og fininger? Har dere en klein suge/runkehistorie på lur er dere faktisk nødt til å dele den med meg!

SMASK

49 kommentarer

Kristine

12.08.2014 kl.10:53

Heia deg! Fortsett som du gjør, det er så fantastisk gøy! Ha en strålende dag :)

Lea

12.08.2014 kl.10:58

Lykke til med magasinenene! Måtte du også få en nydelig tirsdag, fine deg!

KLEM

Thihihi

12.08.2014 kl.11:01

Når det kommer til sexpreik, så er jeg av typen som ønsker å være anonym. Men jeg må si jeg ble meget "glad" for at jeg ikke er den eneste som ikke alltid oppnår orgasme, og at så mange (både deg og i kommentarfeltet) ikke hadde noe i mot og ta opp temaet. Det er godt å vite at man ikke er alene, og at enkelte temaer blir mindre og mindre tabubelagt.

Stine

12.08.2014 kl.11:02

hellalujah ja ta med sexspalte! 2 ganger i måneden, eller hva som passer deg. det er på tide vi blir med åpne om det her!

Ønsker dere masse lykke til for da dere skal bo sammen, heldiggriser.

Heihei

12.08.2014 kl.11:31

Hurra for sexspalte!!!!!

:)

12.08.2014 kl.11:43

Bring it on!

Mariel

12.08.2014 kl.11:54

Hipphipp hurra for åpenhet, ærlighet og kommunikasjon :** Du får alt sagt på en så innmarri god og forståelig måte! All credz til deg skjønne Kristin <3 Ha en herlig tirsdag du også, og kos dere på IKEA (haha, vist det går an) Du er BEST! Loveyou 😚

Anna Charlotte

12.08.2014 kl.12:24

Det blir nok kos. Herregud gleder meg til den dagen jeg kan flytte it av barneværelse og inn i leilighet med den fantastiske kjæresten min! Kos deg videre den formiddagen, Kristin. Jeg digger deg! Sexspalte høres veldig gøy og spennende ut! :D <3

Btw: jeg digger stoffet på StyleConnection klærne mine, skikkelig digg kvalitet, og jeg har lyst på ALT i nettbutikken din! :D

StyleConnection

12.08.2014 kl.12:41

Anna Charlotte: Åh <3 Det gleder meg å høre, Anna Charlotte :) Jeg har lagt stor vekt på nettopp dette. Kvalitetene skal være fantastiske, og jeg produserer faktisk hos samme fabrikk som en kjent dansk designer. Vi selger de samme kvalitetene, forskjellen er at hun selger dem til det 7 dobbelte av prisen! Smask til deg <3

S..

12.08.2014 kl.12:49

Du har helt rett, jeg kan med ubetinget fordel la være å klikke meg inn på din blogg. Når jeg tillot meg å mene noe under forrige innlegg, så var det fordi du brukte mange ord der om hvordan du sliter/slet med å holde motivasjonen oppe. Du uttrykte stor frustrasjon omkring det å blogge som et levebrød. I den anledning så gjorde jeg meg noen tanker omkring dette, noe som åpenbart falt deg tungt for brystet. Paradokset, i mine øyne, ble inntrykket av at sexkortet ble dratt frem for om mulig skaffe deg lesere/klikk påtakelig, og at det hele ble derfor mer et patetisk skue. Så vidt jeg har forstått så er intensjonen din med denne bloggen å fremme klesstil og lansere din egen kleskolleksjon. I den anledning så ble det, nok en gang i mine øyne, en gigantisk avsporing.

Jeg er nok ikke i noe dårlig humør, slik du påstår.

Hva skal jeg si under her mon tro? Lykke til med suge og runkefokuset?

Hanne (20)

12.08.2014 kl.13:14

Hei Kristin! Digger stilen, digger deg og alt det du kommer med på den sabla fete bloggen din! Klikker meg inn her hverdag, alltid like spennende og inspirerende. Du er så direkte og ekte, og det er det jeg liker med denne bloggen og deg. Du er en fargeklatt som inspirerer mange kvinnfolk landet rundt! Kjør på med sexspalte, jeg kommer i hvert fall til å lese og dele! Keep going, superstar - æ digga dæ i hvert fall!:)

Anniken

12.08.2014 kl.13:23

Synes det er helt topp at du tar opp slike temaer, Kristin! Det er virkelig noe vi mangler i blogg Norge og i mine øyne er det ingen andre som er mer riktig til oppgaven enn deg. Du gjør det både morsomt og lærerikt på samme tid noe som gjør det veldig gøy og interessant å lese det du skriver. Du har kommet med en del slike innlegg tidligere og jeg blir like glad hver gang. En sexspalte hvor du tar opp forskjellige teamer en gang i måneden høres ut som en veldig god ide <3

Og til deg som kommenterer anonymt som S...? Kan ikke du spre de sure minene dine et annet sted, vær så snill. Det du skriver blir rett og slett for dumt! Hvis du har lest Kristin sin blogg lenge nok så vet du at hun er dønn ærlig og snakker rett fra levra! Denne bloggen handler ikke bare om klesstil, men om hverdagen til en person som deler så mye viktig og ekte med oss at mote bare blir en liten del av alt det fantastiske denne bloggen og vanvittig råe damen har å by på!

12.08.2014 kl.14:26

Sexspalte en gang i måneden? Do it! Vet du, bloggen din er den eneste jeg leser fast, og det er nettopp gå grunn av dette!

Kjør på, fjern tabuet, gjør det for oss som ikke tørr! Haha! ❤

Ingrid

12.08.2014 kl.14:44

synes det er helt supert at du tar opp slike temaer! Ofte, dessverre, er slikt veldig tabu og man tør ikke snakke om ting man selv er usikker på. Kjempeflott at du setter fokus på det og det hadde vært så gøy om du skrev om det oftere! :) Skriv i vei, jeg gleder meg :)

Emilie

12.08.2014 kl.14:50

Unskyld meg men jeg må bare hoppe inn her å gi en liten komentar til "S".

Detter er Kristin sin blogg, selvfølgelig har hun valgt noen ting hun vil sette ekstra fokus på men det er jo ikke noe galt i å flette litt andre temaer inn innimellom! Jeg syns det virket som de fleste leserene til Kristin ble gira på en sexspalte en gang i blandt, så som sakt syns jeg du kan la være å komentere og i det hele tatt sjekke bloggen til Kristin vis dette ikke er noe for deg.

Elsker deg og bloggen din Kristin, stå på!!

Anonym

12.08.2014 kl.15:44

Kelin runke/ sugehistorie sa du? Haha, jeg har en herlig en. For en stund tilbake siden hadde jeg det litt moro med en kamerat. Det hele varte bare en kort stund, men det var begge klar over og vi koste oss med den tiden vi hadde. En natt sugde han, og han var veldig god til å si hva som burde bli bedre og hva som alt var veldig bra. Som en hver gentelman sa han i fra når han holdt på å komme, og for første gang i mitt liv tenkte jeg: "Fader heller, jeg er så trygg på han at jeg kan ligsågodt la han prøve å komme i munnen min". Dette er noe jeg ikke har latt andre gjøre før, men litt godt i glasset og tillit til mannen tenkte jeg at dette måtte prøves. Han visste selvfølgelig ingen ting om min uerfarenhet, så du kan tro han ble temmelig satt ut da jeg spyttet ut all sæden han sprutet inn i munnen min utover alt. Og da mener jeg ALT. Magen, senga.. Huff.. Jeg ville synke ned i madrassen! Han var veldig hyggelig da, etter en mengde kvalte latterkuler. Hvorfor er det ingen som advarer om hvor mye det er å svelge?! Det ser ikke så mye ut, men det er fader meg mer enn man tror. Creds for de girlsa der ute som gjør dette med stil!

Pernille Nybakken

12.08.2014 kl.16:08

Først og fremst skjønner jeg ikke hvorfor i all verden "S" gidder å klikke seg inn hvis hun har så utrolig store problemer med alt som blir skrevet her. Det er jo også mulig å gro et par baller, og stå for det du skriver istedetfor å være anonym? :)

Sexspalte sier jeg et rungende ja til! Fine Kristin :-)

12.08.2014 kl.16:18

Kristin du er på 3 plass på blogg.no.

Alva

12.08.2014 kl.16:35

Kristin! Du e bare helt herlig! Elska at du alltid e så ærlig med leseran dine, og du har så mange fantastiske tanka! Æ syns det e kjempe bra at du har mange retninga på bloggen din, og at du skriv om så masse forskjellig! Bloggen din e virkelig en fargeklatt og en glede å klikk innom hver dag, og du inspirer og motiver så utrulig bra hver dag og det håpa æ du får all mulig creds for! Du fortjen virkelig alt godt som kommer i din vei kristin!

Morten

12.08.2014 kl.17:01

Hehe, kleint og kleint...Kan det kalles one night stand når det man ligger med samma jenta to ganger, med 2 ukers mellomrom? Anyway, jenta forsikret meg om at å suge og svelge, det var intet problem, bare å sette igang. Og hun satte igang med handa si, i en fart som kun kan beskrives som lynets hastighet. Jeg måtte minne henne på at pikken satt fast på meg, av gode grunner, og at jeg gjerne så at den satt fast i morgen også. Hun roet ned, og mente jeg kunne sette meg på brystet hennes og styre hastigheten selv. Point taken, jeg så den, og satte meg på brystet og satte igang. Hun sugde som en gudinne, og da jeg kjente at hele herligheten satte igang, må jeg ha gjort en liten vipp med bekkenet, for jeg satte hele skuddet tvers over øynene hennes og griset ned både hår og hud. Heldigvis hadde jenta humor, og lo seg skakk av synet i speilet. Takket være humoren, så pratet vi og lo en times tid, og tok en omgang til, og da satt hele settingen som et skudd.

Tina

12.08.2014 kl.17:03

Ja det er temmelig tabu, særlig når det kommer littegrann utenfor den "politisk korrekte" boksen... I disse sexkjøpslov-tider er jo temaet enda mer aktuelt, men likefullt fryktelig skambelagt og skremmende mange er skremmende moraliserende og fordømmende. Trist igrunn, i et land som vil fremstå som så himla åpent og fritt. Jaja. Min kropp mitt valg sier jeg, enten det gjelder orgasmer, abort eller tjenester ;)

M..

12.08.2014 kl.17:07

Du er rå som vågar å skrive slike innlegg! :)

Dei første gangane eg skulle runke og suge, var det så kleint og ubehageleg som det går an.. hadde null peiling, og fekk heller inga veiledning..

Irene

12.08.2014 kl.17:09

Thumbes up for sexspalte! :) Har forresten et spørsmål ang nettbutikken din, vet ikke hvor jeg skal spørre så skriver det bare her. Hvis jeg bestiller en skjorte og en t- skjorte, får jeg da toll elns? Nei? Kanskje dumt spørsmål, men vil bare forsikre meg i tillfelle :)

victoria

12.08.2014 kl.17:14

JA til sexspalte! :D

Tine

12.08.2014 kl.17:17

Elsker bloggen din, og det er det tydelig at mange andre gjør også! Vil påstå at 99% av kommentarene er positive. Sier mye om hvilke jenter og gutter som leser bloggen Din.

Når det er sagt, vil det alltid være de som sprer kvalme med unødvendige kommentarer.

Kjære "S" gå heller på diverse rosabloggere sitt kommentarfelt om du nå på død og liv vil spre kvalme. Der skal du se at du finner likesinnede.

Kristin, kjør på! Skriv om akkurat det du føler for, uten sensur. Det er derfor vi digger deg.

Og sexspalte en gang i måneden, JATAKK!

M

12.08.2014 kl.17:25

Ja til sexspalte!! :D

Har en dårlig erfaring med å gå ned i buksa til en fyr, og etter en del runking og kosing så bestemmer jeg meg for at idag skulle han være heldig.

I det jeg skal til å stappe penisen inn i munnen kjenner jeg en forferdelig lukt. En blanding av gammelt tiss og svette. Det hele ender med at jeg får totalt panikk og tenker tanken "den tissen der kommer ikke inn i munnen min og heller ikke lenger nede".. Jeg sniker meg opp igjen og legger meg ved siden av han så får jeg spørsmålet "er det noe galt? Vil du ikke mer?.."

Og da klarer jeg ikke annet enn å si "hvis det skal skje noe der nede, så må du gå rett inn i dusjen og skrubbe penisen din"

For å si det slik, jeg dro hjem. Og møtte ikke fyren igjen, takk Gud for det!!

Anna

12.08.2014 kl.17:28

Jeg må bare spørre, hørte noen si det..

er du gravid?

PS: Jeg følger med på bloggen din hele tiden og den er så utrolig bra! du er sykt flink!

Love you! :*

siljepia

12.08.2014 kl.18:17

Høres ut som en fin start på dagen :) Å at du tørr og ta opp slike temaer er jo veldig bra og fantastisk :)

Som flere skriver ja til sex spalte.. Alle kan ha nyttig å få høre andre sine erfaringer :) hehe

Når du nevner Ikea ,så må jeg bare nevne at jeg fikk en god nyhet i helgen ,

og det var at jeg har nå fått skaffet meg en egen leilighet og kan endelig flytte for meg selv :D

SOM jeg gleder meg ;) Håper dere får /fikk en fin tur på Ikea ;) Hilse Dennis ;) <3

Vidar

12.08.2014 kl.18:19

Kvinner trenger vel ikke vite så mye om det de vet fra før. Nemlig hvordan en kvinne ønsker å bli kjærtegnet. Så i og med at det er flest kvinnelige lesere her, kan jeg skrive noen ord om kvinners forbedringspotensiale. For nei, dere er ikke allvitende sexgudinner som besitter definisjonsretten på riktig og galt innenfor alt som har med sex å gjøre.

Nå kunne jeg generalisert ukritisk, og det skal jeg. Kvinner kan mye mindre om menns seksualitet enn menn kan om kvinners. Dere reproduserer stereotypier og betrakter dere som empatisk og seksuelt overlegne. Menn er enkle og har en primitiv seksualitet. Det er den vanligste steretypien og dere anser dere som såpass overlegne at dere mener det er naturlig å bedømme menn etter sengeaktiviteten der bare dere har fasiten på riktig og galt. Og ble det en trist seanse, er det alltid hans skyld.

Kom ned fra pidestallen. Les dere opp på menns seksualitet og prøv å innse at dere har fryktelig mye å lære. Så når dere har begynt å forstå litt om hva som er annerledes med en mann, da kan dere komme og belære oss om hvordan en kvinne vil ha det. Hva med en litt ydmyk tilnærming? Skal ikke se bort fra at dere vil bli møtt med samme ydmykhet.

Så tilslutt: Tusentipset.

Er partneren på villspor så kommuniser, rettled og vis vei. Ikke kritisere og bebreide. Da blir det bare kleint. Skaff deg innsikt selv og ikke vær belærende. Og helt til slutt: ALDRI utlever en du har delt intimitet og fortrolighet med. ALDRI! Det er den mest usympatiske handlingen enhver kan gjøre og det er beklageligvis litt typisk for kvinner. Og nei, dere har stort sett ikke peiling på menn....

Sånn! Da fikk bloggen en smule balanse. Generaliserende? Absolutt!

Trude Myhre

12.08.2014 kl.18:36

Du er så utrolig kul! Digger at noen faktisk skriver om sex, for det er jo så naturlig, men det er også så kleint for mange å snakke om. Så er så kult at faktisk noen velger å skrive om dette, gøy å lese om : )

StyleConnection

12.08.2014 kl.18:36

Anna: Heheh, nei absolutt ikke :)

StyleConnection

12.08.2014 kl.18:38

Irene: Heisann :) Så gøy å høre at du vil handle :) Ingen toll tilkommer på varer kjøpt i Norge, så her er det bare til å shoppe i vei ;) SMask

Annah sa

12.08.2014 kl.18:45

Du er helt rå!!❤️❤️

Ugla

12.08.2014 kl.19:14

Ja du må lage spalte! Digger at du skriver om det og hater at det skal være et så stort tabu tema når det er den mest naturlige ting i verden. Personlig Spurte jeg venninner om hvordan det skulle gjøres når jeg var helt ny på den fronten, men det eneste de sa var se på porno. Det gadd jeg ikke, så søkte det heller opp på nettett og kom over en morsom blogg der gutter hadde beskrevet i detaljer hvordan de likte det. Det blandet med litt fakta fra andre sider og masse kommunikasjon sendte hvertfall kjæresten min til himmels (A) :D

Linn-Marita

12.08.2014 kl.19:16

En fast spalte hadde vært utrolig gøy tror jeg! Det er så gøy at du tør å prate om det ingen andre gjør, for det er mange som trenger å høre at de ikke er de eneste som sliter med å få slike ting helt til. Fortsett med å være så åpen - og de få som syns det blir litt mye, for vel bare tenke slik. For vi andre elsker det og vil ikkevære foruten. Ha en fortsatt fantastisk søndag kjære <3

Christine

12.08.2014 kl.21:03

Jaaa til sexspalte!!!

12.08.2014 kl.22:34

Ja! Sexspalte! Digger deg og bloggen din! Du er helt rå!!!

Camilla Berg

12.08.2014 kl.22:58

Utrolig bra skrevet! Du får virkelig sagt det :)

Emma Julie

12.08.2014 kl.23:22

Hehe, ja selvfølgelig er det ikke bare menn som feiler i sengen. Jeg kan ikke tenke meg noe verre for en gutt, enn en jente som bruker tennene på penisen. Jaja, som du sier må kommunikasjon og testing til under disse private sakene! Jeg kunne gjerne tenkt meg slike innlegg en gang i blandt for å både høre erfaringer og få en god latter, hehe. Det høres ut som dere har det koselig på Løkka, og jeg gleder meg på dine veiene at Dennis soon flytter inn! Fine bilder! Hehe, håper dere fant det dere skulle på masete IKEA. Ønsker dere en fantastisk tirsdags kveld :) Har dessverre ingen kleine historier å dele..

Anne

12.08.2014 kl.23:39

Åååå gleder meg på deres veine!! Det kommer helt sikkert til å bli super kos!

Fikk nettop t-skjorta i posten har bodd i den de to siste dagene!! Den passer perfekt til både hverdag og litt mere festligheter! GUD som jeg digger deg, du eier!!!

Anonym

12.08.2014 kl.23:44

Ja til sex-spalte !

Jeg er selv i mitt første forhold. Er ganske ung og ganske ny innenfor sex. Kjekt å få gode tips og lese om andre sine erfaringer - både fra deg, og fra andre i kommentarfeltet.

Jeg ble for eksempel utrolig lettet over å høre at det var mange som ikke hadde fått en orgasme før.

Stå på Kristin - du er forbildet mitt <3

Silje

13.08.2014 kl.00:51

Stå på Kristin!! Du er så nydelig og elsker de nye styleconnection klærene!! Bare digger de! <3

Du må ha det strååålende med kjæresten din!

Silje

13.08.2014 kl.02:14

Guri første gang jeg skulle runke og suge noen... Jeg har aldri vært så klein i hele mitt liv. Jeg tok så forsiktig i kuken hans at han sikkert ikke kjente noe en gang. Jeg tenkte "faen forventer han at jeg skal suge han nå". Så jeg tok kuken i hånda, så skeptisk på den, tok den i munnen og gav den noen småkyss og småslikk på tuppen. Jeg greide det rett og slett ikke, jeg hadde så jævlig kuk skrekk. I tilleg var den så stor at jeg tenkte jeg kom til å bli kvelt haha. Jeg sliter enda med kukskrekk, men han klagde ikke. hahah :P

Ingrid

13.08.2014 kl.11:30

Ingenting er kleinere enn en gutt som bare ligger der og ikke lager en jævla lyd når han får en blowjob! Opplevde dette en gang og da begynner man jo å tenke hva i helvete man gjør feil! :p Men det ble hvert fall en "happy ending" for hans del! Men uansett er det bedre at gutten kanskje drar jenta litt i håret for å vise at han liker det eller gi beskjed om at han heller liker det på en annen måte :) Elsker at du snakker om sex! Alle kan trenge litt inspirasjon og noen å dele kleine historier med! Stå på :D

K

13.08.2014 kl.13:30

Stort JA til sexspalte! Det hadde vert utrolig kult! Du er virkelig helt RÅ Kristin!

Jeg har vell ikke noen kleine historier å komme med egentlig, men en gang runket jeg kjæresten og når han kom forstod vi ikke hvor det ble av før vi så opp på veggen.. Det hele endte i en voldsom latterkule som jeg tror jeg aldri kommer til å glemme :P

13.08.2014 kl.13:46

Værste med å suge noen er jo at penisen er jo ikke akkuratt liten! Når du kan stikke fingeren i halsen og spy, pga brekkrefleks er det faen ikke lett å suge en mann/gutt uten at du føler du må spy og brekker deg, noe jeg tror må føles jævlig ekkelt ut for mannen, de lydene er jo, hva skal man si, direkte ekkle?

Hadde vært myyyye lettere og nyte å suge noen og føle mang gjorde en god jobb hvis du kunne stappet hele penisen inn uten tangen for å spy.

Greit nok av og til lukter gjerne ikke den der nede så godt, men det gjør no ikke alltids fitten til alle jenter heller. Bor du med en mann kan man liksom ikke dusje 2-3 ganger daglig, det er ikke bra for kroppen og bli dusjet med såpe hver dag, men man bør jo ha noe rutine på hygjene fronten.

Selv skulle jeg ønske kjønnsorganene var byttet på når det kommer til dette, for jeg har ingenting imot å kysse på, sleike på og leke litt med penisen, men som sagt enorm brekk refleks så selve sugings delen klarer jeg ikke. Det hadde da vært mye lettere om menn hadde fitte, som jeg kunne slikket, kysset, befølt.

Poenget er at det er mye lettere å tilfredstille en kvinne oralt enn en mann, for mennene trenger ikke stappe en penis på størrelse med en banan (hahha, de finnes jo i alle lengder, fasonger og størrelser) inn i munnen/halsen sin. Til de kvinner der ute som klarer å suge mannen all respekt for dere! Og de som mangler brekkrefleks, de aner ikke hvor lett de egentlig har det. (litt sjalu, for at jeg ikke klarer tilfredstille på den måten.)

Har somsagt prøvd noen ganger, men når jeg i tilegg har en kjæreste som bare syntes det føles rart ut, uansett hvordan eller hva jeg gjør, så frister det ikke så jævlig å presse seg gjennom det heller. Hadde han no i det minste digget det, så hadde jeg prøvd mye hardere, enn det jeg gjør nå. (Kjæresten min sier han ikke har ronket selv 1 eneste gang siden vi ble sammen. Fordi han syntes det var bedre når jeg gjorde det, når vi begynte å ha sex så syntes han ikke ronking var noe mer en forspill... Sånn at det er sagt så har vi vært sammen i 5 år sammenhengende. Så har altså prøvd mye...)

Emilie

13.08.2014 kl.14:38

Herlig blogginnlegg, tommel opp for mer åpenhet om sex!

Jeg synes det er fantastisk at vi kan være åpne om det temaet, og prøver derfor ofte å snakke om det som om man snakker om sminke - med mine venninner. Erfart at dersom en tørr å være åpen om det så kommer resten etter vært :)

Jeg, som så mange andre som har kommentert her og forrige innlegg, har hatt problemer med å nyte sexen når det kommer til ONS. I mange år var sex kun ett heftig innslag av spenning og intense følelser, men ingen "flagget til topps". Bortsett fra i forhold. Da forstod jeg viktigheten av kjemien man har sammen for å klare å oppnå orgasme.

Men plutselig en dag så gikk det en jævel i meg, og jeg tenkte "hvorfor ikke jobbe med dette?" For sex kan være så utrolig bra, og dersom vi jenter klarer å jobbe med hodet vårt, og være 110 % trygg på kroppen vår så kan vi oppnå så mangt! Så slipp deg løs, lev i nuet, og fokuser på deg selv. Jeg har iallfall ofte tenkt "det viktigste er å tilfredsstille han". Jenter - NEI! Det skal gå begge veier :) Og etter jeg bestemte meg for det har jeg opplevd så utrolig mye god sex, og ikke minst med nesten eller helt villt fremmede. Hiv dere uti det :) Fokuser på kroppen din, du vet jo best hvordan den funker. Er han helt på ville veier - led handa hans der den bør være. Bruker han en fart tilsvarende hundreoghelvete der nede - ta tak i hånda hans og vis han.

Jenter som er selvsikre i senga er bra! Ikke tenk på så mye annet. Kos deg! :)

Og til dere som sliter med suging, og som er redd for å gjøre noe galt, eller er usikker på om det funker. Lik det :) Jeg tror det er "hemmeligheten." Om du liker suging så vil det merkes. Og det er ikke nødvendig å stappe hele herligheten i kjeften, det er jo nesten fysisk umulig - spesielt vis det er litt størrelse på dem. (Jammen en god fordel om han har en liten kuk av og til). Liker du ikke suging så ikke tving deg til det. Han vil garantert merke det, og det er ikke akkurat kjempe tiltrekkende. Tenk det selv da, om du har mann nede mellom beina på deg, og du merker at det siste han egentlig vil gjøre er å bruke tunga si på deg. Det er ikke særlig greit vel?

Innstillinga har alt å si :) Så jobb med deg selv, slapp av, nyt sexen! Har du problemer med å komme når han fingrer deg e.l - så lukk øyene, og tenk på det som vanligvis pleier å få deg til å komme (alene).

Apropo flaue historier. Har snakket med noen venninner, og vi har vel kommet frem til at det kleineste vi vet om er "fittefis" - og da spesielt i 69 stillinga. Hvem har vel ikke fått luft inn i skjeden, skrevet over ansiktet hans med rompa i været - og så taada. Dziiz så kleint.

Leste en kommentar her om første gang hun skulle svelge. Jeg er heller ingen fan av å svelge, for det kommer så ann på mengde og smak. Men det letteste er å la det komme - og så svelger man det man ønsker å svelge. Da slipper man å få hele munnen fylt opp og må tvinge det ned. Og da kommer det garantert brekninger opp. haha.

Fortsett med disse innleggene, jeg tror jenter trenger det! Vi trenger å være tryggere på sextemaet - for det er ikke flaut. La oss snakke åpent om det, og dele erfaring :)

Susanne Jensen

13.08.2014 kl.17:10

Du finner på så mange kule steder og vinkler å ta bilder av, slik at det blir kult uansett. Jeg får ikke det til, har du kanskje lyst å lage et innlegg der du sier og viser hvordan du får til å ta så kule bilder, eller hvem det nå er som tar bildene av deg? <3 Som sagt, stå på, elsker deg!!

Anonym

14.08.2014 kl.01:13

Jeg har en småklein sugehistorie å komme med, i hvertfall for meg.

Det hele startet med at jeg skulle suge kjæresten min og han kom med forslaget om å komme på ansiktet mitt. Jeg hadde ikke veldig lyst men jeg lot gå. Så jeg startet å suge og når han kom rant det utover hele ansiktet mitt deriblant inn på øyet noe som var virkelig i ubehagelig og jeg følte øyet mitt skulle hovne opp, og på toppen av det hele drypte det også ned på buksen min. Og selvfølgelig var buksen svart og det størknet jo ganske med en gang og jeg skal si det ikke fristet å gå forbi foreldrene hans og deretter ut med noen venner med hvite flekker på buksen.

Og etter den gang har han ikke fått kommet på ansiktet mitt igjen

Men alt i alt var det morsomt og det var mye latteri da det skjedde, og i ettertid er det noe jeg bare ler av

Skriv en ny kommentar

hits