SATURDAY FUN

Det siste døgnet har vært så fint..

Jeg har ikke ofret bloggen en tanke, foruten om å titte innom for å lese alle kommentarene deres. FY fader.. Jeg har sakt det før men sier det igjen, jeg har verdens beste blogglesere. Dere motiverer, inspirerer og guider, og jeg setter så ubeskrivelig stor pris på at dere faktisk tar dere tid til å titte innom kommentarfeltet og få meg opp når jeg ikke er helt i slaget. Jeg skal nå gjøre mitt aller beste for å få pulsen ned, til å ta meg tid til det som faktisk betyr noe, og til å blogge når jeg faktisk har lyst og ikke fordi jeg føler jeg må. Det er da det blir kvalitetsinnlegg, og det er det vi alle ønsker. Den statistikken kan ta seg en bolle.. Jeg nekter å bry meg om den, for vet dere hva? Jeg vil heller ha ferre lesere som faktisk blir glad og inspirert av det jeg deler, fremfor titusenvis av lesere som egentlig ikke kunne brydd seg mindre om hva jeg publiserer. 

I går etter at jeg la bort macen møtte jeg Ida og Stine på Løkka til en superkoselig lunch date, og for første gang på lenge følte jeg på det å bare være tilstede. Jeg tok med meg kamera, men knipset bilder fordi jeg hadde lyst. Ikke fordi at jeg var nødt til å ta bilder av noe som kunne skape innhold til blogg. Åh.. Håper jeg klarer å fortsette i denne retningen. Livet kommer ikke i reprise, og jeg nekter å se tilbake på de mest spennende årene av livet mitt, og vite at jeg brukte tiden bak en dataskjerm. Det er faktisk helt uaktuelt!

Etter daten gikk jeg hjem for å freshe meg opp til kveldens festligheter. Det var duket for Høyer's 10 års jubileum, så vi gikk løs på vinen, kledde oss opp, og stakk på fest. Sånne fester kan fort bli i overkant klein, og da vi hadde fått nok av high fashion, paljetter og dyre drinker, danset vi oss videre til Stratos. Her ble vi værende til langt på natt, og valget av sko gjorde at jeg kunne slut droppe hele natten lang.. Iført Slut Drop Tank Top fra kolleksjonen, selvfølgelig. Haha! Juicy stod bak spakene og serverte god musikk, og vi hygget max på fin bris.

Docs på beina // Skjørt fra StyleConnection (kommer snart) // Topp fra StyleConnection (her) // Denimskjorte fra StyleConnection (her) // Bandana fra Nelly (her) // Veske fra Marc by Marc Jacobs // Neglelakk i fragen Kiss Me On My Tulips fra OPI (her)

Hege har på seg Diamond Tee fra StyleConnection (her

Kvelden i går, ass.. SÅÅ GØY!!

I dag er jeg sliten men dagen har vært herlig likevel.. Søndagen har gått med til hang out med Stine, og nå sitter jeg i sofaen og stapper i meg makaroni med tomatpuré. HE HE! Har dere hørt om noe som høres mindre fristende ut? Ikke det nei? Jeg leser'n, selvom jeg faktisk synes dette smaker skikkelig digg. Makaroni, dere.. Det er få ting som slår makaroni. MAKAROOOOONIIIIIII! 

Hellstrøm underholder meg på TV'n og rører meg til tårer.. Jada, jeg er ekstremt lettrørt, for jeg kan faktisk begynne å hylgrine av dette programmet. Hellstrøm rydder opp i livene til folk og bare, "hei, jeg heter Hellstrøm og er verdens kuleste dude". Jeg hadde lett takket ja til å få slaktet matvanene mine av norges feteste kokk. HAHA!

Nyt søndagen, vakre mennesker. Dere er så ubeskrivelig gode ♥

42 kommentarer

Rebekka

10.08.2014 kl.21:13

Du er sååå herlig Kristin! Et innlegg om dagen, eller uken, jeg leser uansett! for bedre og herligere innlegg skal man faen meg lete lenge etter!

ønsker deg en super kveld :*
Kule bilder :)

Nancy

10.08.2014 kl.21:23

Kjempebra å høre at du er på bedringens vei! Du inspirerer utrolig mange, og du er et helt fantastisk menneske!! Håper virkelig at du "kommer deg tilbake" til den du vil være! <3 du er helt utrolig fantastisk!!!! Måtte du få en fin kveld videre, kjære Kristin, det fortjener du så absolutt! <3

Anniken

10.08.2014 kl.21:26

Du er fantastisk! Jeg kommer til å klikke meg innom bloggen din hver dag uansett, jeg bare elsker å lese bloggen din. Du gjør meg rett og slett glad, Krisin :-) Ha en herlig kveld videre! Søndager ass... <3

S...

10.08.2014 kl.21:31

Tja, hva skal man egentlig skrive/si til de to siste postene dine, tro. Denne viser en dritings full dame i tenåringsklær, og som fremstår i en slags krise der realitetene omkring blogglivet sees i bunnen av ørten glass med alkoholholdige drinker. Ikke sympatisk, er min reaksjon. Det er mulig at du mener at du har funnet koden for å fortsatt kunne leve av bloggen, hva vet jeg.

Når statistikken faller, så er det som oftest en grunn til det, uansett hva det gjelder. Statistikk er målbart, og rankingen er nådeløs. Skal man leve av å konkurrere om lesere, så går det ikke å leve med skylapper, siden inntektene baseres på nettopp x-antall lesere og hvem som gidder å sponse en blogg.

Jeg tror ikke at man klarer å få lesere til å henge med ved å klage sin nød, beklager direkteheten. Banning og sverting hjelper heller ikke på den elendigheten, og det som er en ganske så voksen dame i svært unge klær blir således litt patetisk å skue. Beklager direkteheten. Det er også et uimotstridelig faktum at mange nye er kommet til bloggverdenen, og at man lett blir relativt 'old news' i denne bransjen. Her er kvaliteten på innholdet avgjørende. Ektehet er et stikkord, og må defineres av den enkelte det angår.

Nei, du gjør som du vil, selvsagt. Dette ble bare noen meninger.

StyleConnection

10.08.2014 kl.21:44

S...: Kjære deg. Takk for kommentar. Litt fest og moro iført såkalte "tenåringsklær" har vel aldri vært et tegn på å befinne seg i en slags krise som du skisserer. Jeg har det helt fint, jeg, og det er jaggu ikke ofte jeg klager over noe som helst. Det jeg ønsket å formidle i går var tanker og følelser, prøve å få mine lesere til å få et ekte innblikk i hvordan denne berg og dalbanen av tanker ser ut, og jeg ønsket å dele åpenheten min. Jeg er ærlig, jeg er åpen og jeg har behov for å fortelle akkurat hva jeg føler. Selvom gårsdagen var dritt og jeg hadde noen kjipe og oppvekkende timer på morgenkvisten der, setter jeg meg ikke ned og synes synd på meg selv. Jeg tar tak i problemene og går videre. I går gikk jeg videre på fest, og det var fint. Jeg tok bilder, disse deler jeg.. Som alltid. Ser ikke helt problemet? Skal det ikke være ekte? Klem

StyleConnection

10.08.2014 kl.21:45

Anniken: Takk, kjære deg <3 Det betyr så mye for meg!

StyleConnection

10.08.2014 kl.21:45

Nancy: Nå fikk du meg til å smile <3

StyleConnection

10.08.2014 kl.21:45

Rebekka: Takk, Rebekka <3 Klem til deg

Karianne

10.08.2014 kl.22:01

Hei! Må virkelig si YOU ROCK, du virker som en jordnær, snill, søt og ikke minst en rå dame Kristin! Jeg følger bloggen din og sjekker innom insta profilen din daglig, første gang jeg skriver her i kommentar feltet ditt, men følte det var på tide med en liten hilsen =) Du er rå, digger deg! Ha en nydelig kveld videre=)

Klem

Lea

10.08.2014 kl.22:09

Så fantastiske kule bilder. Kjempebra å høre at du er på bedringens vei!

YOU ROCK ! håper du får en super kveld videre..

KLEM

Nora Erdal

10.08.2014 kl.22:11

Er det en som virkelig innspirer og motiverer, er det virkelig deg Kristin<3 elsker alt ved deg! Du er en av de bloggerne som faktisk sprer godt humør til leseren bare ved å legge ut sprudlende bilder og skrive så godt og "ukjedelig" om jeg kan si det på den måten, haha! Blir glad hver gang jeg er på denne bloggen , og det mener jeg!

Ha en fantastisk uke, kjære Kristin!

Emma Julie

10.08.2014 kl.22:13

Så utrolig bra at du koste deg med lunsj, var tilstedet og tok bilder fordi du ville,og ikke måtte! Bra du koste deg ilag med vennene dine på Høyers jubileum og Stratos med slut drop! Søte bilder dere har tatt, viser virkelige følelser, og jeg føler jeg var en del av det dere gjorde. Hehe, du får kose deg med makaroni og Hellstrøm. Haha, da er vi like ved at vi begge blir lett rørt, det trengs så vidt en tåre på TV'en før jeg sipper! Nyt søndagen videre, vakre Kristin :)

Eva Karoline

10.08.2014 kl.22:19

Så gøøøye bilder! Det er utrolig herlig å vite at du har det bra! <3 fast leser av bloggen din, og det har jeg good grunn til!

StyleConnection

10.08.2014 kl.22:20

Emma Julie: Så deilig å høre, Emma Julie <3 Da vet jeg at jeg gjør noe riktig.. Når dere lesere føler at dere var der sammen med meg :)

StyleConnection

10.08.2014 kl.22:21

Nora Erdal: Takk, Nora <3 Din tilbakemelding betyr alt! Måtte du få en nydelig uke du også, snuppa!

StyleConnection

10.08.2014 kl.22:22

Lea: DU som rocker! Klem til deg

Julie Storlien

10.08.2014 kl.22:29

Hei fineste, fineste Kristin!!

Så utrolig flott at du føler deg bedre!! Da blir jeg SÅ glad!! Veldig fint at du la vekk bloggen i noen timer!! Du fortjener litt fri du også, skjønne menneske!! Som sagt: Ta deg fri når du trenger!! Du mister ihvertfall ikke oss som lesere av den grunn! Ihvetfall ikke meg! Ser ut som om dere koste dere gløgg ihjel!! Så morro.. ;)

Ønsker deg en kjempe fin kveld!! Så snakkes vi :)

Klem i fleng <3

MLG

10.08.2014 kl.22:31

Haha! Fantastiske bybilder!! Som å se meg selv når bedt om å posere pent etter vors og drinker. Loving it!! Be yourself is all that you can be :)

Mlg

10.08.2014 kl.22:33

Og S: - drit og dra. Enough said!

Karine

10.08.2014 kl.22:36

Blir å lese bloggen din uansett hvor mange innlegg du skriver ;) Elsker stilen din og kunne virkelig ønske at jeg klarte å få til det samme.. Du er bare awesome!

Pernille Nybakken

10.08.2014 kl.22:39

Herremin! Den kvelden så utrolig herlig ut. Håper du får en fantastisk uke, og at du tar deg tid til litt pusterom! Er det noen som fortjener det, er det deg.

Live

10.08.2014 kl.22:59

Så fantastisk å høre at du har det bedre :D Og det er så utrolig godt å se hvordan du har klart å snu tankene dine når det gjelder dette med antall lesere. Vi er så mange som setter så uendelig stor pris på deg, og det er ikke rart, så inspirerende og god som du er. Håper uken blir fantastisk, fine fine deg <3

Isidora

10.08.2014 kl.23:11

Tusen takk for superhyggelig videohilsen igår! Du er så FANTASTISK. Sleng kyss tilbake til deg <3

Marthe

10.08.2014 kl.23:50

Syns det er heilt innafor å ta ein fest når det er helg, eg :)

Gårsdagen din starta med eit ærleg og tankjevekkjande innlegg, noko som var på sin plass. Du er ein av dei få bloggarane som faktsik skriv om det harde livet i bloggnorge. Tennåringskle, du? Ærlig talt. Kan ikkje i min villaste fantasi sjå for meg deg med sofistikerte kle kvar dag. Du kler deg fantastisk!

Ønskjer deg ei heilt fantastisk veke, og håpar du klarar å vere tilstades i den verkelege verda vidare framover.

klem <3

Oda-Renate

11.08.2014 kl.00:06

Så bra du har hatt det bra det siste døgnet! DET fortjener du virkelig, og bare legge vekk bloggen i blant :) Syns ikke du skal blogge fordi du føler at du må, for som du sier blir mye bedre kvalitet på innleggene når du får en sikkelig motivasjon/inspirasjon boost! Vær tilstede og blogg når du selv føler for det :) Utifra bildene så det ut som en super kveld hvertfall!

siljepia

11.08.2014 kl.00:20

Utrolig flott å lese/se at du velger å ikke bry deg om statistikken , og heller tenker at du blogger når du har lyst og føler for det:)

Høres fint ut at du hadde en fin kveld med jentene i går og fikk tatt en pause fra bloggen :)

Det hadde du nok godt av :) jeg vil at du skal vite at du blogger utrolig mye bra og elsker at du blogger så mye variert som du gjør.

Tusen takk for at du har blogget så mye om hvor viktig det å være positiv og holde på sine mål og drømmer :)

Det er nettopp det jeg fått oppleve nå , at det kan stemme og jeg gleder meg til å fortelle alle mine venner, nærmeste familie og bekjente den store gode nyheten..

Har med andre ord også fått meg til å tenke at det kan hende også meg som får realisert ønsker og drømmer :)

Håper du får en fin kveld /natt :) <3

Victoria

11.08.2014 kl.00:23

Du er en forbanna år dame, Kristin, husk det! Du inspirerer meg i uansett hvilket humør du er, og du får meg til å smile hver gang du sier du har det bra. Håper du fortsetter å ha det bra, for det fortjener du. I <3 you, og det er det mange andre som også gjør. Suss!

Stine

11.08.2014 kl.00:43

Bloggen din har alltid vært blant mine favoritter! Du er ei herlig jente med bein i nesa, ja - you're one of a kind! Gleder meg til å følge med deg videre! :)

Mia Tønder Pettersen

11.08.2014 kl.08:52

Så utrolig bra at du tok deg en liten "pause". Kan vel egentlig ikke kalle det for det :) men så lenge du har hatt det bra så er vel det det viktigste :D ingen forpliktelser.

Haha, jeg har tatt livet helt med ro og bare slappet av :) I går kveld var hele familien samlet på restaurant for å spise en "siste" middag sammen før broren min flytter;) utrolig koselig!

Håper du får en nydelig dag <3 KLEM!

Annah sa

11.08.2014 kl.10:04

Åååå! Jeg bare elsker deg!! Klærene dine, stilen din, personligheten din og deg som person! Jeg blir bare så inspirert til og finne min egen stil! Du er bare helt rå! Jeg har aldri hatt en spesiell stil før, etter at jeg begynte og lese din blogg hver dag, har du gitt meg så mye inspirasjon og av og lese din blogg så blir jeg så inderlig glad ❤️ Jeg tror ikke du vet hvor mye du har betyd for meg i den vanskelige ungdoms alderen der alle prøver og finne ut hvem er jeg og hvilken stil har jeg! Jeg har fått så mye inspirasjon fra deg! Nå begynner jeg og finne meg selv! Takket være deg Kristin 😘

anne

11.08.2014 kl.10:14

såå bra du koser deg og LEVER livet!! det fortjener du mer enn noen andre. Du er ei rå dame med syk awsome STIL! Jeg blir så glad av å lese sonn EKTE blogg innlegg som du skriver fordi du vil, det er de blogg innleggene som betyr noe, selvom jeg hadde lest hva som helst fra din blogg, hehe!! Kos deg masse i dag Kristin!!

StyleConnection

11.08.2014 kl.11:07

anne: Tusen takk for fine ord på morgenkvisten, Anne <3 Det gleder en blogger med stress. Hahah

11.08.2014 kl.12:24

Kjære Kristin , eg må bare begynne å fortelle deg hvor utrolig bra bloggen din er! Detter er den eneste bloggen jeg leser hver eneste dag! Du har så utrolig mye bra å komme med, bildene dine er alltid nydelige å flawless<3 det hadde betydd utrolig mye om du hadde skjekket ut denne linken (https://m.youtube.com/watch?v=ZvLMOFUXlyk ) og fortalt meg hva du syntes:) stor klem fra meg <3

Kristine :)

11.08.2014 kl.12:41

Hei Kristin! Helt siden du var med i PH har jeg fulgt deg igjennom bloggen. Når jeg leste innlegget igår begynte jeg å tenke på hvorfor akkurat jeg har sluttet å gå innom bloggen din daglig. Huff, jeg syns det er litt trist å skulle fortelle deg hvordan jeg mener du skal gjøre jobben din, så jeg velger heller å skrive noen punkter av det som jeg savner her inne. For akkurat nå så syns jeg innleggene er en smule ensformige. Men igjen så er det jo din stil, og ditt preg, men tenkte kanskje idéer og kontruktive tilbakemeldinger er kjekke å ha?

- Varierte innlegg. Feks, hvordan er Kristin på kjøkkenet? Hva mener du om politiske saker som skjer rundt omkring? Kristins dag i bilder osvosv.. Har så mange idéer at skulle jeg skrevet ned alle så hadde jeg blitt sittende til ikveld :p

Nei, føler meg litt slem altså, men å sprite opp bloggen litt kan jo få den til å bli mer hektende for lesere som er innom en gang iblandt?

Håper du får en fin dag! Og at nettbutikken tar helt av slik at du kan jobbe med bloggen på si!

Klem

Mariel

11.08.2014 kl.14:10

Du er så FIIIN! Du er et fantastisk menneske som STRÅLER! Jeg blir ALDRI lei av deg og desse fantastiske innlegga dine :* Ha en herlig dag, vakreste <3 Loveyou BIGTIME

mathilde

11.08.2014 kl.14:13

kan vi bare ha et minutt stillhet om kor fantastisk du er. Du gir meg så masse inspirasjon. klarer faktisk ikke å gå en hel dag uten å gå innom bloggen din. (glede i hverdagen)

StyleConnection

11.08.2014 kl.15:51

Kristine: Kjære Kristine :) TAKK!

Dette trenger jeg å lese. Det er så vanvittig lett å se seg blind og fortsette i samme spor som alltid, og da er det veldig godt med konstruktiv kritikk. Kom med enda mer hvis du har noe på lager, for alt av tips tar jeg i mot med STOR Takk! <3 <3 Variasjon er alfa omega, og jeg vet at jeg har kjørt litt for mye på i den samme retningen den siste tiden.

Stor god klem til deg <3

Camilla Berg

11.08.2014 kl.22:45

FOR noen fantastiske bilder! Du er bare helt RÅ :-D

Tattavkvinnene

12.08.2014 kl.01:23

Så godt å høre at du har kost deg og ikke tenkt blogg en liten stund! Det fortjener du ^^ Jeg håper du klarer å skifte fokus fremover så du ikke sliter deg selv helt ut.

Bildene er som alltid kule og stemningsfulle og det ser ut som en veldig fin kveld! Jeg døde litt av det siste bilde der, du har bare tidenes uttrykk! x)

Håper du har hatt en fin start på uken <3 Klem

Linn-Marita

12.08.2014 kl.19:09

Å så fantastiske stemningsbilder og så bra at du klarer å lette litt på alle surrende tanker og gå ut å kose deg! Blir så glad av å høre at du har hatt en så bra kveld!! Klem <3

Susanne Jensen

13.08.2014 kl.17:21

Du er bare helt rå! Du er deg selv fullt ut uansett hvem det er som er rundt deg, da du meldte deg på paradise hotel tenkte jeg, wow, hun er råå! Dette er det beste året noen sinne!! Har enda ikke sett et paradise hotel år der det er kule folk med, de fleste er bare helt snåle og dumme, sorry til de som er med, men skal bare få frem at du er den beste og kuleste noen sinne! Og da du var med på Robinson så bare, yess! Kristin Gjelsvik er med på Robinson, hun er bare såå kul. Håper hun kommer langt, for hun fortjener det altsåå. Men ja, er en suuperduper fan, du må bare vite at du er suuper råå som jeg har sagt sånn 1359205 ganger i dette innlegge, men ja, stå på videre og aldri slutt å blogge, for du er verdens beste blogger ever!

Suss fra meeg<3<3

Skriv en ny kommentar

hits