ET LIV BASERT PÅ STATISTIKK

Bah!

Skal jeg være helt ærlig så er det en stor del av meg som ikke har det bra om dagen. Den høye pulsen tar knekken på meg, og det livet mitt faktisk handler om er statistikker og et evig håp om å lykkes. Dette med å lykkes er nok det livet handler om for veldig mange, men for meg betyr det faktisk alt. 

Etter at jeg begynte å blogge aktivt, gjorde det til en fulltidsjobb og dermed startet mitt eget firma, har vel hele livet mitt kun handlet om jobb. Jeg har alltid vært karrierekvinne og hatt store mål å jobbe mot, og skal jeg være ærlig så har jeg sakte men sikkert opp gjennom årene kunne stryke ut det ene punktet etter det andre på veien mot suksess. 

Jeg begynte så smått i butikk og jobbet hardt for å bli fulltid, check! Jeg ble fulltidsansatt og gjorde mitt beste for å nå mitt neste mål - Å bli butikksjef, check! Jeg ville bli dekoratør for klesmerket jeg jobbet for, og med et yrende engasjement og hard jobbing... Check! Jeg kom til et punkt hvor jeg lekte med tanken om å sitte på toppen. Drifte, lede, ansette... Check! Jeg ble Retail Manager og hadde plutselig et gigantisk ansvar. Målene mine innenfor denne epoken var nådd, og dette på grunn av at jeg aldri lå på latsiden og alltid ville bevise at jeg var best! Jada, så var det tider jeg ikke var helt 100%, og interessen var ikke alltid på topp, men jeg var meg, og jeg hadde det godt med meg selv. Når jobben var gjort kunne jeg gå hjem og tenke på alt annet enn nettopp jobb. Jeg hadde fritid, jeg var tilstede, jeg hadde normal puls til tross for krevende og utfordrende arbeidsoppgaver... Jeg kunne være meg.. 

Fritid... Tilstedeværelse.. Jeg vet ikke hva det betyr lenger. Jeg vet ikke hvordan det føles å ha fri, og ingen ord i denne verden kan beskrive hvor sinnsykt mye jeg savner å bare leve uten å måtte dokumentere det. Å bare leve uten å alltid bruke energien min på å planlegge dagens eller morgendagens bogginnlegg. Ordet ferie finnes ikke i mitt vokabular.. Joda, jeg drar på ferie, men ferien for meg handler bare om å ha noe å dele. Noe å skrive om. Noe som er interessant nok til å kunne tviholde på de leserne jeg har. For det er det jeg gjør.. Jeg tviholder! 

Statistikk, dere.. Det kan få de fleste til å få magesår. Grafer, kolonner og tall som beviser klart og tydelig at du enten duger eller at du rett og slett suger. Min hverdag består av å holde meg oppdatert på hvilken rating jeg har.. På hvilken plass jeg har gjort meg fortjent til å ligge på når det kommer til f.eks blogglisten, og hver dag består av å komme med noe som gjør at dere blir værende og at dere faktisk kommer tilbake. Det sliter meg fullstendig ut! 

2 ganger hver eneste dag, 356 dager i året legger jeg sjelen min ned i bloggpostene mine. Jeg gjør alt jeg kan for å komme med noe interessant, noe spennende og noe nytt. Noe som er ekte, som kanskje kan sjokkere litt, og som er godt nok innhold for dere der ute. Uansett hva jeg gjør, så daler tallene mine, og jeg kan ikke fatte og begripe hva jeg gjør galt. Flere av dere er trofaste, dere stiller alltid opp og det er det jeg lever for, men her i bloggnorge vil man tilsynelatende aldri ligge på topp med mindre man enten er umenneskelig perfekt, om man er i overkant sjokkerende, om man er fargeløs, eller om man ikke kjenner de riktige folka. Joviale, fargerike jenter, sånn midt på treet er liksom ikke interessant nok.. Nå må dere ikke tro at jeg streber etter en plass på topplisten for å være kul og poppis, jeg streber av helt andre grunner, for vet dere hva? Jeg mister faktisk jobben om jeg daler på den forbanna listen.

Jeg er en av dem som prøver å gå mot strømmen, og vi som går litt mot strømmen er søren meg en utrydningstruet art. Vi er i fåtall, det ser jeg jo på statistikken, og det er her jeg prøver så inderlig sterkt å gjøre en forskjell. Jeg bruker ikke dyre designerklær, jeg er ikke en del av Norges motemafia som har bestemt hvordan motebildet skal se ut, jeg bruker ikke de tjukkeste strikkegensere midt på sommeren bare for å konstantere det faktum at JEG er først ute med de kommende trender, og jeg driter så realt loddrett i hva som er "inn". Jeg tar bare på meg det jeg føler for der og da!

Den største drømmen min som jeg har hatt i en årrekke, var å designe en egen kleskolleksjon. En kolleksjon for den lekne, for den som ikke var så forbanna opptatt av trender, og vips.. Jeg satset alt jeg hadde for å bare hoppe i det. For å følge drømmen, og aldri bli den personen som ser tilbake på livet og de mange sjansene man hadde, som man aldri tok! Føkk janteloven.. Jeg har lov til å si at jeg synes det jeg har klart å få til så langt er stort. En norsk jente i slutten av 20-årene som plutselig satser hver eneste krone på kontoen pluss enda litt til for å fullføre en drøm, det er faktisk ekstremt bra gjort, og det er det jeg må si til meg selv. At jeg er god nok selvom statistikken viser det motsatte. At det jeg har oppnådd er vanvittig bra!

Jeg må aldri glemme å gi meg et par tre klapp på skulderen, og dere? Ikke misforstå meg.. Jeg klager ikke. Jeg har valgt dette selv, jeg har valgt å eksponere livet mitt hver eneste dag, rett og slett for å kunne komme nærmere neste trappetrinn på veien mot nye mål. Kolleksjonen ville aldri vært en realitet om jeg ikke hadde bygget meg opp et godt publikum på forhånd, for let's face it. Det er ikke akkurat enkelt å lykkes i Norge. Nåløyet er så mikroskopsik i så mange bransjer, at det nesten ikke er vits i å håpe på å slå gjennom. Hvor mange innenfor musikkbransjen klarer å gjøre det sånn skikkelig stort? Hvor mange av dem som går med en drøm om noe innenfor TV-bransjen kommer seg på skjermen? Hvor mange designerspirer innen motebransjen klarer å slå gjennom på det norkse marked? Dette er spørsmål som for meg er vanskelig å svare på, men at det er vanskelig å klatre helt til topps, det er et faktum. 

Toppen.. Topplister.. Satistikker.. Jeg orker ikke klangen av disse ordene. Jeg orker ikke at livet mitt styres av statistikk, for vet dere hva? Det tar fullstendig knekken på meg, og fremover skal jeg gi mer faen. Jeg hyller de i blogg/motenorge som slår igjennom og som alltid ligger på topp selvom pulsen er lav. Jeg er så forbanna glad på deres vegne at dere vil ikke ane, selvom jeg til tider river meg i håret av frustrasjon. Jeg må begynne å hylle meg selv, for jeg er faktisk en fargeklatt i en beige verden, og selvom jeg aldri kommer til å styre på toppen så er jeg faen så viktig. Nå må jeg bare få livet mitt tilbake før jeg møter veggen, og aldri mer.. ALDRI mer skal jeg følge med på hvilken plass på blogglisten jeg ligger på, og la det bestemme dagens humør eller dagens puls.

Jeg skal tilbake til å være meg, og da tror jeg faktisk at bloggen blir bedre enn det den noen gang har vært!

156 kommentarer

krist.in

09.08.2014 kl.11:10

Åh, jeg kan forstå hvilket press det må være å alltid ha noe kult å blogge om, superkule bilder og noe nytt hver dag! Jeg digger deg og bloggen din, og du er alltid så inspirerende, de der helt på toppen bloggerne gir meg stort sett ingenting. Det er bare syke (falske) overskrifter og kjedelige innlegg som pøses ut bare for å ha flest mulig lesere. Da er det jo mye bedre å heller ligge litt lenger nede på lista, men like seg selv og det man gjør. Det går jo så langt at bloggerne tar silikon og opererer både her og der, bare for å se bedre ut og ha mer å blogge om? Om du blogger ett eller to innlegg til dagen, eller om du tar deg en pause en dag, så liker vi deg like godt uansett! Statistikken er ikke alt, det er vel bedre å ligge på 40. plass og ha tid til deg selv og de rundt deg, enn å slite deg ut for å skrive mange innlegg for å hoppe 20. plasser opp? VI liker deg og vil ikke at du skal slite deg ut! Vær deg selv, bli inspirert og blogg mer når du har mer inspirasjon og mye energi :))

Ina

09.08.2014 kl.11:14

Du er fantastisk Kristin, stå på!

09.08.2014 kl.11:16

<3 <3<3

09.08.2014 kl.11:17

Jeg liker deg uansett hvor mange blogginnlegg du skriver om dagen/ i uka! Jeg har lest bloggen din så lenge nå, og jeg har lest mange andre blogger også! MEN det er kun du som har holdt meg igjen, og gjort at jeg stadig klikker meg innom.. Stå på Kristin! Du er super

Stine

09.08.2014 kl.11:19

Ikke gi opp, du er fantastisk nettopp fordi du er deg!! ❤️

Izzy

09.08.2014 kl.11:22

Selv har jeg aldri vært noen ivrig bloggleser på noen som helst måte. Jeg har alltid synes at de fleste blogger i toppsjiktet ser kliss like ut. Jenter på 16-19 år som skriver om hva de spiste til frokost og at de har kjøpt seg ny chanel-veske. Dette tiltaler meg ikke. Jeg har savnet noe som passer oss med beina på jorda og litt lettere lommebok. Vi som synes det ikke gjør noe å ta seg et pizzastykke i ny og ne, eller om antrekket vårt er fra H&M eller Valentino.. Det var derfor jeg ble glad når din blogg dukket opp. Fargerik, ærlig, positiv og full av inspirasjon og kjempeflotte bilder!

Det er også kult at du har laget din egen kolleksjon, spesielt siden du ser ut til å like mange av de samme mønstrene og fargene som meg selv ;) Har allerede skaffet meg et par plagg, og det blir nok mer! Ikke vær redd for å ikke ha en topplassering, for jeg er ganske sikker på at du har flere trofaste og modne lesere enn mange!

Annah sa

09.08.2014 kl.11:22

Det eneste du trenger er og være deg og skrive noe når du har noe og skrive om! Det er de innleggene som betyr noe❤️

Karoline

09.08.2014 kl.11:22

På toppen av blogglista eller ei.. Jeg har lest bloggen din daglig de siste to åra, og du er en enorm inspirasjon! Jeg er mektig imponert over alt du har oppnådd, og jeg vet at du vil fortsette å lykkes uansett hva du bestemmer deg for å gjøre. For du ER et friskt pust i en overfladisk verden, du er et forbilde for alle unge jenter som prøver å finne seg selv. Et forbilde som sier at du ikke trenger dyre designerklær for å lykkes. Fortsett med å være deg selv, det er nettopp den du er som har sørget for at du har nådd så langt. :)

09.08.2014 kl.11:28

Enig med de over her!!:) <3

Julie

09.08.2014 kl.11:35

Følte bare for å sende deg en klem! Jeg liker bloggen din kjempegodt og syns du gjør en veldig bra jobb :-) Fortsett å vær deg selv, og drit i statistikker og lister! Og selv om jobb er viktig, må man også huske på at det finnes ting i livet som er såå mye viktigere :-) Ønsker deg en fin dag, med hvilepuls!

Mariell

09.08.2014 kl.11:43

<3

09.08.2014 kl.11:44

I mine øyne er du den beste bloggerne Norge har! Stå på!

Mia Tønder Pettersen

09.08.2014 kl.11:46

Kristin du gjør en sånn fantastisk jobb at du aner ikke. Ferdig med det! Neida, jeg skjønner jo det at det eneste vi får med oss av din hverdag er blogginnleggene dine. Vi får ikke med oss alle tankene dine om statistikk, toppen eller blogglisten. For min del gjør det akkurat det sammen hvor på listen du ligger for uansett hva så blir jeg å følge med bloggen din, gjennom tykt og tynt! :)

For min del er du umenneskelig perfekt. Som du sier selv du går mot strømmen og det er det jeg liker ved deg. På den måten er du umenneskelig perfekt. Du aner ikke hvor mange jenter som titter innom bloggen din og har utrolig lyst til å være akkurat slik som deg! Men ikke la statistikken gå deg til hodet! :) Ha det bra med deg selv, nyt dagen! Du er din egen lille sjef, så noen dager i ny og ned med ferie er bare godt :) Ikke glem det, du kan alttids ta deg fri et par dager!

Håper du får en umenneskelig perfekt dag <3 KLEM! Og maaaaasse kjærleik!

Emilie S

09.08.2014 kl.11:50

Jeg forstår deg så innmari godt, Kristin! Flere ganger har jeg tatt meg selv i å dobbeltsjekke topplisten, for hvorfor er ikke Kristin høyere oppe? Jeg forstår ikke at flertallet heller vil lese om ungjenter sin dag i stede for å lese en så inspirerende, gjennomført, feelgood og annerledes blogg som din. Men du skal vite at dine lesere setter enormt pris for all den jobben du legger i bloggen din. INGEN, faktisk ingen har en så ærlig og personlig men samtidig så proff og inspirerende blogg som deg. I mitt hode er du nummer 1!

Klem <3

Vilde

09.08.2014 kl.12:02

Kristin, du er en av de kuleste damene jeg vet om (skulle til å skrive kjenner, men det gjør jeg jo ikke, selvom det føles sånn, hehe). Du er tvers i gjennom rå, både personlighet og stil. Ja, spesielt stil!! Jeg skulle ønske jeg hadde garderoben din! Og du må bare vite at det er ikke du som gjør noe galt. Det er ikke din skyld at plasseringen daler. Det er ikke bare du som har færre lesere enn før. Husk på det!

Jeg leser ikke så mange blogger fast, men endel, og av alle jeg leser har du den mest unike bloggen og du er den mest unike bloggeren. Noe av det første jeg gjør jeg når jeg våkner er å sjekke bloggen din, og jeg sjekker flere ganger daglig for å få med meg det du skriver så fort som mulig. Stå på, Kristin! du er helt fantastisk!!:)

09.08.2014 kl.12:10

Har sagt det før, men noe av det som irriterer meg er de "raske" innleggene dine! Type bilder med: ....but first, cofee.. Osv osv.. Da kan du heller la være å legge ut noe og heller vente til du har noe med mer kvalitet i seg.. Føler du hadde innlegg med fylde i før.. Nå er det det samme.. At du sitter ved kjøkkenbordet og lirer av deg HEEHEHE og bare noe ræl:( sorry altså, jeg liker deg veldig godt, men tror du må komme med litt mer enn som så, hvis ikke blir du en av de som blir glemt..

Christine

09.08.2014 kl.12:13

Wow.. Et ekte rett fra hjerte innllegg må til av og til.

Jeg forstår så sinnsykt godt det presset som er blant bloggere i dag, spesielt i Norge. Men det jeg liker så godt med deg er at du skiller deg ut, og at du faktisk er som du skriver " en fargeklatt i en beige verden" for akkurat det er du!! Din blogg er den jeg går til når jeg trenger å smile, le, få inspirasjon og rett og slett et lite pusterom vekk fra en travel kjedelig hverdag. Din blogg og alt du har klart å få til må du være så utrolig stolt av! Jeg er stolt av deg til og med og jeg er bare en vanlig bloggleser :-) Stå på videre Kristin og aldri glem hvem du er! For du er en fantastisk, unik og dyktig person. Er person Norge har så utrolig få av! Du fortjener å være på topp, og hos meg vil du alltid være det!

Gro

09.08.2014 kl.12:27

Hei Kristin!

Nå var jeg nesten litt redd for at du skulle skrive at du skulle slutte å blogge :o For selvom den dagen kan komme, hadde jeg håpet at den ikke kom enda. Så jeg ble letta over at innlegget sluttet positivt. Jeg skjønner godt at du føler du har et megapress på deg, og jeg skjønner også godt at du savner å ha helt fri. Men vit at med bloggen din så sprer du utrolig mye glede og positivitet! :)

Dagene mine blir bedre av å lese bloggen din, både på grunn av humøret ditt, at du snakker rett fra hjertet, og at du har så mye inspirerende å komme med, både på klesfronten og ellers.

Og du skal helt klart være STOLT av deg selv for alt du har fått til! Jeg er imponert over evnen din til å sette deg mål, og nå de så til de grader!

Så ikke tenk på om statistikken din faller, eller om du ikke ligger på topp på blogglisten. For vi som følger deg fra dag til dag setter utrolig stor pris på deg, og alt du skriver til oss og viser oss via bloggen. Stå på! Du er best! :)

Eva Karoline

09.08.2014 kl.12:38

Utrolig bra skrevet!

Du skal vite at du fortsatt har lenge igjen leve, og spør du meg, så tror jeg virkelig at du kommer til nå stort! kanskje ikke toppen av blogglista på blogg.no, men noe mye større. Blogglista har ingenting å si om du er bra eller ikke! Du er er herlig, Kristin! Jeg digger deg, og det har jeg gjort siden jeg begynte å lese bloggen din! Gleder meg til å fortsatt følge deg videre! <3

lillian

09.08.2014 kl.12:41

Du er virkelig super !!

Kristine

09.08.2014 kl.12:48

Jeg kommenterer aldri, men føler jeg må nå! Du tenker så riktig, ingen klare å være på 100% og gi av seg selv hele tiden, og det behøver man ikke heller! Lev livet, du har oppnådd utrolig mye i livet ditt og det bør du være stolt over. Vær med de som er glad i deg, vi blogglesere er ikke livet ditt:) Stå på, du er bein tøff og jeg elsker at du er en fargeklatt i den beige bloggverden!

Mariel

09.08.2014 kl.12:49

FINESTE, VAKRESTE, SKJØNNESTE Kristin som fortjener kun det beste <3 Du er VIRKELIG SUPER, og du er den personen som faktisk LYSER opp hver eneste dag for meg, med disse DEILIGE blogginnleggene du poster. Jeg ser sånn opp til deg, og du fortjener all respekt! DU ER STERK, og en fantastisk person som stråler <3

Du har så mye energi, og du sprer så enormt mye glede her på bloggen, og det er jeg sikker på at du gjør med de rundt deg også.

Stå på, and BE STRONG! Du er en tøffing som virkelig tar deg mot til å gå mot strømmen :* Love you BIGTIME, SUNSHINE!!

Inger Genberg

09.08.2014 kl.12:55

Du lever ditt eget liv, hvem som skal få komme inn i det må du selv bestemme❤️ Du er sjefen❤️ Selvom jeg aldri har møtt deg, føler jeg at jeg kjenner deg, med andre ord du blogger utrolig bra😊 jeg har lest bloggen din i 2 og et halvt år nå og kommer ikke til å slutte😊 stå på, du fortjener det beste❤️ Det gjør vi alle!

Anniken

09.08.2014 kl.12:56

Vet du hva Krisin, du er bare helt rå og jeg ser virkelig opp til deg! Du er ekstremt dyktig, vakker, morsom og ikke minst ekte! Jeg digger deg og klikker meg inn på din blogg hver eneste dag fordi jeg gleder meg til å se hva du skriver og bildene du legger ut. Jeg kjenner meg sånn igjen i det du skriver og jeg elsker den personen du er og måten du fremstår på. Du er den eneste bloggen jeg må lese hver dag og det er rett og slett fordi du leverer varene til det fulle! Du klarer alt, Kristin! Aldri tvil på det! Håper du får en fantastisk dag <3

Sara

09.08.2014 kl.13:03

KRISTIN!!!!!!! Nå måtte jeg faktisk kommentere, selv om det er noe jeg gjør typ 1 gang i året! Jeg har vært en fast leser av bloggen din siden FØR den var på noen som helst toppliste, og du har alltid inspirert meg og vært et ordentlig lyspunkt i hverdagene mine, både i form av fantastiske bilder, inspirerende tekster og selvfølgelig en GOD DOSE HUMOR!!! Let's face it, det er noe oppriktig galt med det norske blogglesersamfunnet når de som troner listene er high-school-drop-outs uten noen som helst form for mål og mening i livet (ikke alle, men noen# og lever på og skrive om de nonstop-fjortisdramatiserte livene sine. Og som faktisk FORTSETTER å være der med kun 1 innlegg i måneden om hvor deprimerte de har vært etter at frisøren stripet håret deres feil.. Du har alltid vært ekte, original og genuin, og selv om jeg leser mange blogger, kan jeg med hånden på hjertet si at jeg puster lettet ut når jeg klikker meg inn hos deg, for her vet jeg at jeg alltid får servert en real jente, en ekte person som ikke er redd for å skrive nettopp tekster som dette, ærlige på alle mulige måter. Det er som du sier, de leserne du har vil nok være trofaste mot deg så lenge du velger å dele ting med oss, for jeg tror jeg snakker for alle oss når jeg sier at vi ser på deg som en bestevenn, en vi klikker oss innpå 06.30 på morgenen for å våkne til, og en vi scroller nedover Instagram for å legge oss til med alle dine fargesprakende positive bilder #som forevig pryder min Mac-bakgrunn). Vet ikke helt hvor jeg vil med denne kommentaren, bortsett fra å si: VÆRSÅSNILL å ikke måle det fantastiske du har oppnådd og den herlige personen du er etter noe så latterlig og korrupt som blogg.no's lister, eller noen andre lister for den saks skyld. Den måler ikke latterkrampene du gir meg!!!!!!

celina

09.08.2014 kl.13:09

Du ligger på toppen for så utrrolig mange her i landet :) du er en stor inspirasjon for norske jenter, vertfall meg! Du er så sinnsykt bra og jeg digger deg :) man skal aldri tenke på hvor man ligger på lista for da får man ett press over deg som ikke er bra.. vær den du er og gjør det du vil og kan :-) du er uansett ett stort forbilde! :-D ♡

Julie Storlien

09.08.2014 kl.13:14

Hei fineste Kristin!!

Så fint at du deler dette med oss!! Jeg forstår at det må være sykt hardt og sykt krevende å jobbe 24/7 slik du gjør! Det er ikke alle som får det til like bra som deg!! Jeg undres hvorfor du ikke ligger lenger opp på topplisten og hvorfor du ikke har enda flere blogglesere. Du er jo så dyktig og så inspirerende!! På blogg.no så er det din blogg som er den eneste bloggen jeg følger daglig med på! For det er kun to blogger jeg leser fast og det er din og Fotballfrues... Dere to er kjempe forskjellig, men like på flere måter også!! Dere legger så sykt mye jobb i bloggen og det er vi lesere evig takknemlig for!! Jeg har fulgt bloggen din og deg de siste to årene! Og jeg mener at du bare vokser til å bli en mer og mer inspirerende og unik jente!! Ja, for du Kristin er unik!! Det er en av grunnene til at jeg alltid klikker meg inn på styleconnection ;) Og jeg setter så pris på at du ikke går med strømmen.. Det er så mange av de som ligger på topplisten som ikke fortjener å ligge der i mine øyne!! Men jeg tror at du har flere trofaste lesere enn de har! Og de på toppen der får mye mer hat og stygge kommentarer enn deg!!! Og det vet jeg er fordi at du er deg selv 100%, og det virker det ikke akkurat som de er..Jeg er også sååå enig med hva de andre over her har kommentert.. Det gjør ikke noe for oss om du ønsker å ta deg en eller flere dager fri! Du mister ihvertfall ikke meg som leser av den grunn! Jeg skjønner at du trenger pauser og det vet jeg at mange av de andre leserene dine også forstår!! Kanskje dette forslaget virker veldig dumt, men kanskje du skulle hatt en dag i uka eller noe som du hadde helt fri. Da du kunne slappet helt av og vært med venninnene dine eller noe. Du fortjener fri du også Kristin!! Ikke tro at du vil miste oss om du tar fri!! Jeg støtter deg uansett!!

Jeg vil avslutte med å fortelle at jeg er kjempe stolt over at du har kommet så langt med nettbutikken og alt!! Jeg vet du har jobbet veldig hardt for det :) vær stolt av deg selv og tenkt at du er bra nok!!

Jeg digger deg til tusen!! Klem i fleng <3

Marianne

09.08.2014 kl.13:21

Et ekte innlegg, det kan jeg like!

Den eneste bloggen jeg slavisk klikker meg inn på hver dag, er din. Fordi du er ekte. Du klarer å fremstå som vakker, unik og inspirende, mens de andre bloggerene for meg bare er vakker og unik. De får meg til å tilbringe resten av dagen i sengen, alene, med en crapy serie og dårlig selvtillit. For uansett hvor mye jeg prøver, hvor mye penger jeg bruker, hvor mye tid jeg bruker, så føler jeg at jeg ikke strekker til, at jeg aldri blir god nok. Og det vet jeg bare er tull. Jeg trenger ikke dårlig selvtillit, jeg trenger inspirasjon. Det får jeg av deg.

Det slår aldri feil. Jeg klikker meg inn på bloggen din, og vips, der får jeg lyst på dagen. Får ræven i gir, humøret på topp og en innstilling om at i dag blir en bra dag med nye ideer og nye muligheter!

Charlotte Andrea

09.08.2014 kl.13:32

Du er en fantastisk person som inspirerer meg og mange andre. Du er ikke som de typiske toppbloggerne som gjemmer seg bak produkter. Du er åpen og ærlig og direkte på sak. Jeg hadde aldri klart dette presset selv. Bloggen din er virkelig den som fortjener å havne høyt opp på topplisten. Det er bloggere der som sjeldent blogger hver dag. Noen av dem blogger kanskje en gang i uka, men likevel er de høyere opp på lista enn det du er. Du jobber beinhardt for å gjøre oss fornøyde, og det gjør du virkelig! Det er lov å ta seg en liten, og en større en også, pause i ny og ne. Det tror jeg de aller fleste ville forstått :-)

Stå på, Kristin!

Emma Julie

09.08.2014 kl.13:37

Du har oppnådd så utrolig mye, Kristin! Jeg er utrolig stolt av at du klarer å være så glad og sprudlene hele tiden, og legge fram fantastiske innlegg til oss! Du har også en nettbutikk å styre, en haug av mail å svare på, en facebook side og to instagramer å oppdatere. Du får det til! Jeg vet ikke når du kan miste jobben, men du gjør det så utrolig bra så drit nå i denne idiotiske topplisten og statestikken. Jeg er trofast leser, men mennesker kommer og går. Du skal få lov til å ta pause akkurat når du vil, fordi det er ikke et sunt liv å måtte tenke på hva man skal blogge om hele tiden og heller ikke at "hvis jeg ikke ligger på denne plassen, mister jeg jobben og pengene jeg lever av". Det kan ikke være noe lykkelig liv å måtte tenke slik 24/7, i flere år! Det er sant at det er utrolig vansklig å gjøre suksess med noe som helst her i Norge! Nå digger jeg stilen din, men alle har forskjellig smak så det kommer alltid til å være vansklig med å gjøre stor suksess. Håper du får tilbake livet ditt og klarer å være helt hundre prosent den fantastiske Kristin! Du skal ha så sykt mange klapper på skulderen for alt det flotte og fantastiske du har oppnådd og kunnet strøket fra suksesslisten din! Klem :)

Live

09.08.2014 kl.13:42

Du er så fantastisk bra, Kristin! Det står virkelig stor respekt av at du velger å dele også dette med leserne dine, i tillegg til alle solskinnsdagene. Du er et stort forbilde for veldig veldig mange, rett og slett bare fordi du er den du er. Du skiller deg totalt ut fra resten av bloggnorge ved å være så ærlig, fargerik, annerledes, kreativ og helt ekstremt inspirerende. Og alt du har fått til! Det er så imponerende. Du skal være så uendelig stolt over deg selv. Det er vanskelig å klare å gi faen i statistikk og lister og det evige strebet etter å ligge på topp, men er det noen som kan klare det så er det deg! Det er jeg sikker på. <3 <3

Linn-Therese

09.08.2014 kl.13:51

Superbra innlegg. Syns både bloggen din og du er awesome! Gleder meg alltid til å se hva slags fargerike og morsomme innlegg du har skrevet. Og gleder meg til å se hvordan det fortsetter framover :) Vær deg selv, det finnes ingen bedre bloggere enn deg!

Rebekka

09.08.2014 kl.13:59

Stå på, Kristin! Du vil alltid være min favoritt blogger, uansett hvor mange innlegg og bilder du legger ut, og det vil du være til den dagen du slutter å blogge! Du er så forbanna rå, og er det beste bloggnorge har å by på! Jordnær og ærlig!! Elsket det! Du er mitt store forbilde! Og det er noe du har fortjent så jævli også! Å være leseren dine sitt forbilde, mener jeg! Du jobber ræva av deg, og står på! Du er ikke som resten av bloggerne som bare får pengene og shopper dem bort, du har startet en karriere ut av dette, og det er noe å beundre! Du starter på scratch og har oppnådd alt dette!!!!

Stor kyss og klem

Charlotte, 18

09.08.2014 kl.14:04

Jeg tror aldri jeg har lagt igjen en kommentar her på bloggen din før, men nå følte jeg et behov for å takke deg. Takke deg for at du ikke er som resten av bloggerne som hele tiden skal strebe etter perfeksjon i hverdagen. Jeg innrømmer at jeg leser Fotballfrue sin blogg i tillegg til din, men jeg hadde ikke klart å lese den uten å ha din blogg å lese etterpå. Du får meg ned på jorda igjen, og jeg setter stor pris på at du er så folkelig, ærlig og jordnær som det du er. Takk, Kristin! Fantastisk blogginnlegg.

Trine

09.08.2014 kl.14:08

Hei Kristin! Jeg har aldri lagt igjen en kommentar på bloggen din, men nå følte jeg at jeg måtte! Du er helt fantastisk, Kristin! Jeg klikker meg inn på bloggen din hver eneste dag og du gir meg masse inspirasjon :) Stå på videre;) Klem

Kimberly

09.08.2014 kl.14:14

Kjære Kristin!

Du er en stor inspirasjon for mange! Vi er alle stolte av deg. Takk! Takk for alt du deler med oss, for alle stundene du rører oss, og for at vi kan regne med et smil om munnen når vi klikker oss inn på bloggen din.

Hadde det vært opp til meg og mange flere, hadde du vært på toppen. Nettopp fordi du er ekte, du er deg!

FOR et forbilde!

ta vare på deg selv <3

Trine Grung

09.08.2014 kl.14:14

Dette vet jeg alt om og derfor skiftet jeg helt fokus. Orket det ikke mer, rett og slett. Stå på. Og husk, en er ikke fiasko selvom en ikke er på toppen. Alt handler om å nedjustere egne forventninger. Vanskelig, men det går. Nå blogger jeg en gang i uken og trives m det. En MÅ ikke blogge hver dag, det er tillagt.

Karianne

09.08.2014 kl.14:32

Noe av problemet er vel også at du fikk en hel haug ekstra lesere under paradise hotell (blant annet meg), men flere av de vil slutte å lese når det ikke lenger blir skrevet noe om paradise og du ikke lenger skriver om de andre deltakerne. Men så var du med på Robinson, og da fikk du vel enda en gang en haug med ekstra lesere som ville høre om programmet osv.

Jeg tror ikke du skal tenke så mye på de som ikke leser mer, men heller tenke på alle som har fortsatt å lese fordi de har virkelig likt det du skriver og hvem du er:)

Sammenlign kommentarfeltet ditt med hvem som helst andre og du vil fort se at dine lesere er mer personlige, de bryr seg virkelig om deg! Du får ikke mye hets som mange andre, og heller ikke mye spam. Det virker for meg som om du og dine lesere faktisk er venner og ikke bare tilfeldige lesere.

Karine

09.08.2014 kl.14:37

Ingen annen blogger inspirerer mer en det du gjør så derfor leser jeg bare din blogg! Synes du gjør en super jobb, for ditt gode humør spres som ild i tørt gress. På grunn av deg har jeg tort å sånn smått prøve nye variasjoner i klær :) Stå på, men ikke slit deg ut. Du fortjener et pust i bakken.

btw så digger jeg mine nye plagg fra kolleksjonen din ;)

Grete

09.08.2014 kl.14:42

Jeg har lest bloggen din i flere år fordi du er DEG!!! Du er fargerik på flere måter, reiser på spennende reiser og finner på mye gøy!!Jeg blir inspirert av deg, til tross for at jeg lever et helt annet liv enn deg og er MYE eldre enn deg!! Vær deg selv! Det kommer du lengst med! Du er god nok og vel så det.....

Vilde

09.08.2014 kl.14:43

det er bare å stå på som du alltid gjør! du en utrolig herlig jente, og jeg merker at du prøver å være deg selv og det syns i innleggene dine:-) jeg digger deg

Karina

09.08.2014 kl.14:43

Takk for at du er den ekte, herlige fargeklatten du er, og at du velger å dele så mye med oss leserne. Jeg er dårlig på kommentarfronten, men en ting skal du vite - jeg har lest bloggen din nesten helt fra starten og det av to gode grunner - innleggene dine er alltid inspirerende og at du er en stk RÅ dame :D stå på Kristin!

Kristine

09.08.2014 kl.14:50

"Don't aim for success if you want it; just do what you love and believe in, and it will come naturally."

Jeg tror jeg aldri har kommentert bloggen din før, men jeg vil at du skal vite at du er god nok. Du virker som en herlig dame, og for eksempel når jeg ikke har peiling på hva jeg skal ha på meg - så tar jeg meg ofte i å tenke "hva ville Kristin hatt på?" Du er en inspirasjon, og det håper jeg du vil fortsette å være. Ha en fin lørdag! :-)

Silje

09.08.2014 kl.14:50

Håper at du i all hovedsak for din egen del kan ta litt pauser nå og da. Vi som lesere må kunne tåle at du ikke kommer med to innlegg hver eneste dag. Samtidig skjønner ikke vi hva slags press du må ha fra andre kanter enn bare leserne dine. Bare sørg for å gå i deg selv når ting stopper opp, ikke la det gå så langt at du blir utbrent og møter veggen. Klærne dine er topp, og i kveld skal jeg bruke ditt neongule skjørt til solbrune legger i nydelige Tyrkia! Pass på deg selv, på Dennis, din famile og dine gode venner så skal du se at alt går bra :) mange gode tanker til deg!

Miriam Kristine Leiros

09.08.2014 kl.14:57

Åh gud, jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, jeg... Det meste er vel sagt opptil flere ganger nå, men kan aldri få nok av gode ord og oppmuntringer eller? Slapp av, kjære deg - du trenger for all del ikke poste tre innlegg daglig for å gjøre oss til lags eller for å få lesere. Bloggen din er så uendelig mye bedre enn alt annet der ute, nettopp fordi du er en fargeklatt av en personlighet og gudene skal vite at jeg er så latterlig lei av hvite skjorter og skinnjakker hvor enn jeg går. Spesielt i Tromsø som er en så liten by, ser alle helt like ut og det er grusomt kjedelig. Jeg bor nå i Cape Town for et år, og etter tre uker føler jeg meg mer som meg selv og mer hjemme enn jeg noensinne har gjort - fordi folk her er seg selv, og fordi de alltid støtter hverandre. Uansett.

Jeg er så glad for at du har bestemt deg for å drite i statistikken, for den er et bedritent tall som er omtrent like viktig som tallet på baderomsvekta. Og minst like giftig. Bloggen din er høydepunktet på morgenen når jeg sitter der med kaffekoppen min og ikke vil dra på skolen. For min skyld kan du godt skrive et innlegg i uka om det er det som skal til for at du skal bli lykkelig, og jeg kommer alltid til å lese bloggen din. Jeg kommenterer generelt veldig sjelden, men jeg måtte bare fortelle deg at du lyser opp mine dager med den fantastiske personligheten din, og jeg unner deg virkelig alt godt! Stå på.

anonym

09.08.2014 kl.15:01

DU er herlig Kristin Gjelsvik! Jeg har troen på deg. stå på videre.

Kathrine

09.08.2014 kl.15:09

HOLLA GIRL!!!! Stå på!!

Amalie

09.08.2014 kl.15:17

Du må vite at du gir utrolig mye til veldig mange gjennom jobben din med bloggen. Hvis jeg kan si det sånn så tror jeg faktisk at jeg har fått et bedre liv etter jeg begynte å lese denne bloggen. Du har minnet meg på hva som virkelig betyr noe i livet, samt hvor viktig det er å innimellom bare tenke på seg selv. Ja, jeg kunne skrevet SÅ mye om hva denne bloggen har gitt meg som person, men jeg tror at de andre kommentarene over understreker akkurat det jeg også mener :) selv er jeg sykepleierstudent og det jeg elsker med jobben min er å vite hvor mye jeg gir til mennesker rundt meg, så jeg håper at også du tenker over hvor fint det er å kunne gi til andre. For gi noe, det gjør du i aller høyeste grad! nå har du i tillegg åpnet en nettbutikk som i mine øyne er drømmebutikken og som jeg gleder meg helt sykt til å handle fra. Jeg har allerede plukket ut favorittene som skal klikkes hjem så fort lønningen er på konto!! <3 stå på, og ta vare på deg selv og de du er mest glad i!

Kaia

09.08.2014 kl.15:27

Du er en help fantastisk person Kristin! Du gir så mye inspirasjon. Det er helt utrolig hva du har fått til. Kunne skrevet så utrolig mye, men jeg håper og tror du vet selv hvor mye du betyr og har oppnådd. Du kommer til å klare deg strålende videre for du gjør en fantastisk jobb. En livsnyter av en fargklatt som lyser opp hver eneste dag!

Stå på videre!

karenelise

09.08.2014 kl.15:36

Åh, endelig! Tusen takk for at du er realistisk og du er du! Du er fantastisk og ja, du er en fargeklatt, en jævla stor en som jeg digger! Du viser ikke kun det perfekte men alt det utenom og, mange av oss trenger nettopp det og ikke kun nye negler og falske vipper. DU ER FORBANNA RÅ, du er ett kvinnemenneske av det sjeldne slag! All respekt til deg! Du er flink! Sender med en Stor god bamseklem, det trenger vi alle av og til og ofte!

Anne

09.08.2014 kl.15:48

Ååååå Kristin du er såå rå. Digger den lille fargeklatten som du er!! Jeg skjønner ikke hvor du tar inspirasjonen din fra, jeg sitter her å strever med å vite hva jeg skal skrive i de inspirasjonsrike blogg nnleggene du skiver (uten om det vanlige at du er rå fra inn siden og ut, drit kul, awsome på alle mulige måter, døds bra stil!, osv) det synes jeg er vanskelig så jeg synes tanken på det du holder på med er haugen på nokk!! Men du klarer deg rimelig godt synes jeg!

Leser bloggen din hver dag komenterer ikke ved vert blogginnlegg ,(sorry) men husk at du inspirerer mange, Vertfall meg. Jeg leser ikke andre blogger hverdag, men jeg må alltid klikke innom STYLECONNECTION! Fordi det gir meg så innmari mye inspirasjon og gjør meg så glad!! by the way så har jeg kjøp den awsome dimoden tee på nettet LØV IT<3

KEEP STROG YOU WONDERFULL, CRAZY WOMAN!! Love from me to You

B

09.08.2014 kl.16:02

Jeg leser bloggen din hver dag å sjekker bloggen mange ganger om dagen! Jovisst leser jeg også bloggene til andre toppbloggere å, men er det en dag jeg ikke får til å lese din, ja da er det krise i heimen!

Jeg begynte å lese blogg fordi jeg holdt foredrag om nettvett å ville holde meg oppdatert, å merket fort hvor påvirkende andre bloggere kan være....

Jeg har alltid vært en jente som skilte seg ut ved å ikke være typisk jente jente, men etter jeg begynte å lese blogg forandret jeg meg, ble fargeløs å kledde meg som du sier, beige, hørte på musikken som de rundt meg likte, å var lik alle andre! Så plutselig en dag kom jeg over bloggen din å Gud det har fått meg tilbake til mitt gamle jeg!! Du farger verden å ditt glade smil å konge videoer gjør dagen bra!

Det jeg vil frem til her er at jeg gir blanke i bloggere som oppdaterer en gang i uka, som bare blogger om overfladiske ting å påvirker unge til at sånn skal det være! Nei gi meg styleconnection med glade smil og ord om at vi lesere er gode nok å alle er best uten påvirkning om hva vi må gjøre men heller der tankegangen er : skill dere ut å lev livet!!!

Takk for en blogg med bare en påvirkning! Vær deg selv! :D

Nå ble det masse rart på kommentarene her , men vettuhva det var det jeg ville skrive så da gjør jeg det!

JEG DIGGER DEG! :)

JULIE

09.08.2014 kl.16:07

din blogg er den eneste jeg er innom hver eneste dag! stå på, du er dritkul :)

Trine Ottosen

09.08.2014 kl.16:07

Hei Kristin! Det er litt sjelden jeg kommenterer på bloggen din, men du må vite at jeg leser den hver dag, gjerne flere ganger til dagen. Jeg har fulgt bloggen din i litt over 2 år :) Jeg forstår at du må være under et konstant press for å ha noe inspirerende å blogge om og at plasseringene lett kan påvirke deg, men DRIT i plasseringen! Du er en helt fantastisk blogger. Bloggen din representerer så mye mer enn de aller fleste som ligger på toppen. De som leser bloggen din leser den for de faktisk synes du er inspirerende og at de blir i godt humør av å stikke innom bloggen til den glade bergensjenta! Dette høres kanskje litt teit ut, men moren min var veldig syk i fjor og da var et av lyspunktene i løpet av dagen å stikke innom bloggen din. Så aldri la deg styre av statestikker eller plasseringer, vær stolt av det du har opplevd og fortsett å inspirere leserne dine ved å være deg selv :) Det er den Kristin vi digger!

KLEM I FLENG <3

Tine

09.08.2014 kl.16:09

Åh, Kristin! Jeg kommenterer ikke ofte, men når jeg leste dette tok jeg meg selv i æ spørre meg om hvorfor akkurat jeg leser blogger din.

Jeg leser den fordi at du er en fargeklatt i et kjedelig, monotont blogg-Norge. Jeg leser din blogg fordi at du dag etter dag serverer innlegg med humor, gode tips og innblikk i din hverdag. En hverdag der du beviser at du er langt mer en god nok! Du jobber virkelig ræva av deg. Du jobber ræva av deg samtidig som du viser at du elsker det du gjør, du gjør det ikke kun for å være på topplista, du brenner for det du gjør og du får det så fantastisk inspirerende fram på blogger.

Kjære Kristin, du er mye mer en god nok.

09.08.2014 kl.16:57

Synes bloggen din var mye mer inspirerende før. Nå virker det som om du blogger bare for å blogge.

Mira

09.08.2014 kl.17:01

Kristin, du har vært en så enormt stor inspirasjon for meg at du aner ikke! Jeg elsker stilen din, du er så ekte og virker så selvsikker på det du gjør. Bildene dine viser at dette kan du! Dette er det du elsker! Tenk alt DU har klart på disse årene, med så mye engasjement og mot. Det er faktisk helt rått og veldig veldig modig!

Kine

09.08.2014 kl.17:04

Stå på Kristin! Ta vare på den fantastiske personen du er! Du inspirerer, gleder og motiverer mer enn du aner! Og jeg virkelig DIGGER at du ikke er som alle andre :)

Frkmalin

09.08.2014 kl.17:09

Du er utrulig flink Kristin, og har oppnådd sååå mykje!!! Så om du ikkje blogger en dag fordi du trenger en dag fri, so f**king what!!??? Alle fortjener å ha fri og å tenke på seg sjøl, uten at alt må dokumenterast, det gjeld alle jobber!

Eg leser sjelden toppliste bloggere, rett å slett fordi det blir oppigjen det samme, då er det vell bedre å ligge litt ned å lista og hellet skille seg ut, og ha alle dine tusenvis av faste lesere uansett :)

Du er rå, derfor har du en kjempe bra blogg OG at du faktisk ha startet din EGEN nettbutikk med DINE klær, det seier vell litt! :) :)

Fortsett slik å du når endå høgare mål :)

Ellen

09.08.2014 kl.17:32

Du er helt fantastisk inspirerende Kristin! Jeg er fast leser av bloggen din i over et år nå, og det skinner SÅ gjennom at du legger ned arbeid i innleggende dine. Bildene blir bare bedre og bedre, du skrive ærlig, ekte, positivt og morsomt. Der står dessuten ENORM respekt fra at du tør å skille deg ut.

Aldri glem at du er forbildet til hundrevis av jenter/damer og en evig inspirasjonskilde. Jeg gleder meg til å logge inn på bloggen din hver dag.

Stå på videre :)

Marthe

09.08.2014 kl.17:40

Eg er innom bloggen din kvar dag, men først no eg kommenterar..

Heilt sidan eg fant bloggen din, vart eg heilt facinert over innlegga dine. Du skiller deg veldig frå bloggarane som er heilt på toppen. Du vågar å skrive om dårlege dagar, tek opp temaer som for mange andre bloggarar er tabu å skrive om.. det er så uendeleg mykje bra med akkurat DEG! Hadde fleire i bloggnorge skrive og tenkt som deg (eller omvendt), hadde ikkje eg funne noke unikt med deg.

Stå på, du gjer ein bra jobb.

Hugs å ta pauser mellom slaga, hugs å ver til stades med heile deg :)

<3

May

09.08.2014 kl.17:56

Stå på Kristin, jeg har sagt det før du har en fantastisk "penn" og jeg elsker måten du skriver på og jsynes blogginleggene dine er super inspirerende. Jeg fatter altså ikke hvordan disse lett nevrotiske og usikre småjentene på topplista kan ligge der uke etter uke, men dessverre er det slik at det er mange lett nevrotiske og usikre jenter som prøver hardt for å henge med og da er det kanskje i disse bloggene de kjenner seg igjen eller at de desperat prøver å "herme" Eller det er lett å "hate" disse bloggerne og hatkomentarer er det absolutt mange av. Mulig du skal være stolt av å ikke ligge i den øverste kategori.......

Lisa Uhlén

09.08.2014 kl.18:11

Du skriver fantastisk godt! Jeg er fast leser her hos deg, og din blogg er den eneste bloggen jeg ikke går lei av, nettopp fordi du er unik og går mot strømmen! Du er en fargeklatt og du er ekte :D

Kan forestille meg at du lever under et fryktelig press, men det er bra du ser det selv og tar grep, så du ikke sliter deg ut! Du er så kul og unik at jeg er overbevist om at du kommer til å ha lesere uansett om du roer ned, tar en pause, gir mer faen, samme hva du bestemmer deg for å gjøre... Jeg tror også at du sikkert trekker flere lesere med et lite touch av "Kristin gir faen i å prøve og leve opp til noe spesielt!"

Du er ubercool som du er, og vi trenger deg i det ellers så beige bloggnorge! Lykke til med å komme deg tilbake dit hvor du vil være :)

Kristine

09.08.2014 kl.18:12

Jeg har aldri kommentert bloggen din før (eller hvilken som helst annen blogg for den saks skyld), men dette innlegget var rett og slett for bra til å la være.

Jeg har fulgt bloggen din i flere år nå, og ingen andre blogger jeg har vært borti fremstår som så ydmyk, jordnær og ektefølt som det din gjør.

Stå på videre! Vær deg selv og kjemp for det du brenner for uansett om det er å gå mot strømmen. Jeg, sammen med mange andre vil fortsette å heie deg frem på sidelinjen.

Kristine, 26, Oslo

Anneline

09.08.2014 kl.18:13

Jeg kommentere så og si aldri. Men akkurat nå vil jeg si noen ord. Som nesten ALLE andre har skrevet til deg så er du en stor inspirasjon. Du virker som en laidback, rolig og røff jente som ikke gir seg før du har nådd målet. Men du har valgt blogging som din fulltidsjobb, og det er alltid to sider av en sak. Dette er "downsiden". Og du kan kontrollere selv hvor mange innlegg du har hver dag. Du kan velge å ta deg en ferie, uten noen innlegg - det får vi lesere bare akseptere. (Noe jeg tror alle gjør og forstår). Man har sine dager hvor ting går litt lettere inn på oss, men disse dagene går over. Personlig synes jeg man kanskje har kunnet merke at du har mistet litt "glede"... At innleggene dine blir for like, det er for mye av det samme. Jeg mener på ingen måte at du er dårlig eller uinterisang - for det er du. Men kanskje du skal ta deg en uke fri? Ikke gjør en dritt, eller gjør masse ANNET. Det tror jeg du har godt av. Ingen innlegg, nada, basta bom punktum finale. Jeg tror alle ville fortstått det, og jeg tror alle dine faste lesere (inkludert meg) vil være her når du evt kommer tilbake. Du er en super kvinne, med en utrståling som ufattelig få har. Du må huske å ta vare på deg selv. Jeg kommer alltid til å lese bloggen din, stortrives med det. Men nå, shape up! Wake up! Ta deg fri, eller gjør det du måtte føle for. Vi støtter deg uansett.

Lola

09.08.2014 kl.18:21

Du er et fantastisk menneske, jeg elsker bloggen din og det er ikke en dag jeg ikke vil være trofast mot den. Aldri, aldri gi opp.Den betyr noe helt enormt for ihf meg (15år) som fortsatt sliter med å finne min plass i verden, mest fordi det er et sinnssykt press på å være lik alle andre og innerst inne er jeg annerledestenkende. Det hjelper veldig mye å gå på bloggen din, du er ekte, jordnær, fargerik og sprudlende og du er ikke redd for å være den du er. Jeg kan relatere og vokse av bloggen din, og aller mest gjenvinner troen på at jeg skal være meg selv og være stolt av meg selv. Det er det ingen andre blogger som har klart. Du er en fantastisk inspirasjon, Kristin. Tusen takk. Stor klem<3

linnjeanettejensen

09.08.2014 kl.18:22

Et innlegg rett fra hjerterota!! Dette er grunnen til at jeg følger deg og jeg er en stolt følger! Du er fantastisk 😊😍

Ine

09.08.2014 kl.18:47

Kristin!

Du er helt fantastisk. Og et enda fantastiskere menneske!

Elsker bloggen din, det er desidert den beste i Norge.

Leser den hver dag og du får meg i bedre humør.

Never give up

Hilsen Ine (29)

09.08.2014 kl.19:03

Du er rå Kristin. Aldri gi opp! Jeg har lest bloggen din i flere år nå, og din blogg er så ekte og bra! Fortsett! Kan ikke sammenlignes med rosabloggerne som bare reklamerer, og skryter av sine deignerklær og treningsresultater...

silje

09.08.2014 kl.19:04

Dette var godt skrevet. Du må ikke glemme å ta vare på deg selv,og som andre skriver du har lov å ta noen dager ferie, hvis du føler for det innerst inne.Trur ikke det er noe å bruk energi på å følge med på lista om hvor høyt eller lavt du er. Du må vite og huske på at det er mange som leser bloggen fordi du er deg helt selv og viser alltid ærlighet og pynter ikke på noe sannheter.Er mange som er glade i deg og blir inspirert av deg fordi du er den unge flotte damen som er opp i 20 årene som er seg helt selv. jeg er en av dem. God klem :) Håper du får en fin lørdag :)

Hege

09.08.2014 kl.19:11

Kjære Kristin! Du må vite at du er fantastisk, og ikke minst en mega stor inspirasjon! Husk å ta vare på deg selv og følg hjertet ditt, uansett hvor det fører deg.

Ronnyboiia

09.08.2014 kl.19:12

Du er helt fantastisk!

Jeg sliter med sterk angst, og har gjort mange dumme valg, men etter at jeg har lest bloggen din hver dag i nesten 2 år, så ser jeg lysere på ting!

Du er UTROLIG!!

Tro på deg selv, eneste som teller! :)

Stolt av deg, og jeg vet du kommer til og lykkes <3

Ceci

09.08.2014 kl.19:13

Lest bloggen din i flere år :) buhu du ligger ikke så høyt på topp som du pleier men hvem bryr seg. Du har dine faste lesere og de vil du nok alltid ha :) Er komt alt for Mangen bloggere som prøver for hardt,blir for uekte.

Marie KK

09.08.2014 kl.19:22

Har aldri kommentert et eneste blogginnlegg, men dette synes jeg var veldig bra skrevet. Kan ikke forestille meg hvordan det må være å dokumentere hver eneste dag i livet sitt. Leser ikke veldig mange blogger, men din er definitivt den mest jordnære og innspirerende bloggen. Bare fortsett med det !

MLG

09.08.2014 kl.19:39

Hei Kristin!

Jeg skal innrømme at jeg hater hele sjangeren "blogg", og har aldri lest blogger. Annet en DIN - nettopp fordi du er ekte, unik, fargerik, og har en muntlig og morsom måte å skrive på. Drit i statistikkene, hev deg over det, det at du har mange trofaste lesere betyr så himla mye mer enn det å havne på "toppen" en gang. Jeg er 28 (blir 29 år), og samtlige av mine venninner leser akkurat DIN blogg av nøyaktig samme grunn. Vi gidder ikke lese hjerneløse innlegg om perfekte liv, perfekte cupcakes eller om silikon, sminke og restylan. Vi vil heller lese om en fargerik dame med bein i nesa, som har satt seg klare mål i livet og tør å gå utenfor de trygge faste rammene. Du er rå, Kristin! Jeg husker jeg ble mektig imponert når du til og med hadde handlet inn den rosa gitaren som accessoir til et innlegg på ferien - det sier litt om hvor profesjonell du er!!

Keep up the amazing work!! :)

- Og ha en strålende helg!

Oda-Renate

09.08.2014 kl.19:45

Wow, så bra skrevet! Jeg kan forstå frustrasjonen din når du alltid må ha med jobben din, følge med på blogglisten og aldri har en "ordentlig ferie". Men jeg syns du gjør en fantastisk god jobb med bloggen og jeg er innom hver eneste dag, det har jeg hvert i flere år nå og jeg syns alltid det du publiserer er bra! Det er ihvertfall min personlige mening.. Digger deg så utrolig mye og for min del er du en stor inspirasjon, spesielt når det kommer til mote! Og digger så sykt at du er deg selv og går mot strømmen :)

Malene Wilhelmsen

09.08.2014 kl.20:03

<3 Du er fantastisk akkurat som du er, Kristin!

rebekka

09.08.2014 kl.20:11

du er fantaastisk - nuff said

Daniela

09.08.2014 kl.20:16

Jeg har lest bloggen din i snart to år og har vært veldig dårlig til å legge igjen en kommentar. Må bare si at jeg synes det står mye respekt av at du deler disse tankene og forteller om hvor sliten du blir. Jeg elsker bloggen din for at den er annerledes og ærlig. Du er forbilde mitt på mange måter! drit i statistikken og tenk over alt du har klart å utrette. Du er helt rå!

Silje

09.08.2014 kl.20:29

Jeg har vært fast leser av bloggen din lenge, og er veldig glad for at det finnes en blogg som faktisk skiller seg ut. Alt for mange blogger er for like i innhold, og en dag kommer publikum til å finne det kjedelig. Jeg har studert reklame og markedsføring i 2 år, og er drit lei av de typiske rosabloggerne. Stå på! Hvis du trenger tips for å øke lesertallet er det bare å si ifra :-)

Valeria Kvamme

09.08.2014 kl.20:32

Og derfor er du forbildet mitt!

Sissel

09.08.2014 kl.20:36

Ikke tenk over plassering for de som ligger på topplisten er jo hjernedøde gørrkjedelige blogger som alle er lik. Hadde man sladdet ansiktet på de fleste rosabloggere hadde man ikke visst hvilken av bloggene man trykket seg inn på. Så like og kjedelige er de. Alle bloggene jeg leser er sånne herlige blogger som du har, og ingen av de ligger på topplista selv om dere alle fortjener å være der. Din blogg er en av de fineste jeg leser og du er en sånn stor solstråle som gjør at jeg smiler hver eneste dag fordi du blogger så herlig som du gjør!

Hannah

09.08.2014 kl.20:43

Stå på Kristin! Du er fantastisk og en skikkelig superwoman!

09.08.2014 kl.20:46

En annen ting: kanskje svare leserne dine i kommentarfeltet av og til? Det gjør i det minste disse "hjernedøde" bloggerne.. Óg legge ut rubbel og bit av kommentarer.. Har en følelse av at du luker ut de som ikke inneholder skryt og hvor mye de forguder deg.. Føler at alle bare streber etter å en dag bli mnds leser!

el turco

09.08.2014 kl.21:14

Inlegget vargodt skrevet av deg, for all del. Men grunnen til at du toppet listene en periode var på grunn av Paradise Hotel. Når det er over, mister folk interessen, og begynner lete etter det siste som sjokkerer, "siste nytt". Synes du har en fin blogg, og fortjener helt sikkert en høyere plass på lista sammenliknet med "rosabloggerne" som troner toppen. Fortsett det du driver med.

Hannah

09.08.2014 kl.21:54

Jeg har lest bloggen din i noen år nå, og jeg elsker den! Jeg har ingen planer om å slutte! Du er favoritt-bloggeren min, og jeg har lagret bloggen din i bokmerkene på mac'en! Må jo få med meg alle oppdateringene!

Jeg synes innleggene dine er så flotte, og for ikke snakke om bildene! Sjelden jeg ser så fine og fargerike bilder på en blogg!

Så stå på videre Kristin, dette klarer du! Og du har all grunn til å være stolt av det du har klart og opplevd! Forguder reiseinnleggene dine!

Håper du har en flott dag :D

Isidora Yli

09.08.2014 kl.22:08

Du er helt HERLIG Kristin! Statistikken og mengden betyr ikke noe, det som betyr noe er at kvaliteten på det du gjør og at du er deg selv <3 Jeg er en stor tilhenger av å tørre å gå mot strømmen og det syns jeg absolutt du gjør.

Jeg kommer hvertfall til å følge bloggen din så lenge du holder på

Stor klem!

Elizabeth

09.08.2014 kl.22:46

Stå på, Kristin! Dette klarer du & vi (de trofaste leserne) er her for deg gjennom tykk og tynt. Vi bryr oss ikke om topplisten eller statistikken, vi leser bloggen DIN fordi den er RÅKUL og INSPIRERENDE. DU er inspirerende, aldri glem det.

Inger

09.08.2014 kl.22:47

Dette er bra, dette støtter jeg 110%!!

Jeg er fast leser og leser bloggin din uansett.

Tattavkvinnene

09.08.2014 kl.23:09

Oi, nå fikk jeg skikkelig klump i magen! Trodde nesten du skulle gi deg med en gang jeg begynte å lese:( DET hadde faktisk vært litt krise :(

Det er veldig synd det skal bli sånn, og helt ærlig så skjønner jeg ikke hvorfor du ikke ligger helt i toppen! Du er dønn ærlig, du byr på deg selv, du har bra innhold og du inspirerer til tusen. Du er et herlig friskt pust i bloggnorge som vi trenger! Jeg skal jo ærlig innrømme at jeg liker å lese flere av disse "beige-bloggene" også, men da er det deilig at det finnes sånne som deg også ellers hadde det jo blitt fryktelig kjedelig i lengden!

Jeg skjønner at statistikk og plassering har mye å si når dette er fulltidsjobben din. Og man kan jo få magesår av mindre! Jeg driver jo den lille bloggen min og selv om jeg ikke har en brøkdel av dine lesere så merker jeg jo at jeg følger mer med på statistikken nå enn da jeg startet opp bloggen. Når man har holdt på en stund begynner folk å spørre hvordan det går med lesertallene og om man har begynt å tjene penger enda. Som om det skulle vært det enkleste i verden! Det er ikke lett å få mange lesere og å holde på de i et bloggsamfunn som er så sprekkfult av bloggere. Herregud, bare på blogg.no er det over 50.000 blogger som oppdateres hver uke, da sier det seg selv at det er vanskelig å slå igjennom. MEN nok om det, poenget mitt er at du har jo klart det! Du ligger (per nå) på 25 plass med over 5000 norske lesere! DET synes jeg du skal være stolt over :) Og ikke bare det, du har akkurat åpnet din helt enge nettbutikk med din helt egne kleskolleksjon! Det er så rått at det nesten ikke er til å tro!

Så jeg håper du klarer å overse de teite statistikkene og at ting fortsetter å "gå rundt" slik at du kan blogge her i lang, lang tid fremover :) Jeg heier på deg! Klem :*

Stine

09.08.2014 kl.23:23

Trist å høre at det har kommet til dette punktet, det er ikke noe koselig.

Jeg forstår hvor du/det kommer fra, jeg er sånn selv, det er viktig å "være best" på en måte, at folk skal like/gi feedback på det jeg gjør. Men i lengden går ikke det så bra, blir bare til at man tenker bare på det, og blir i dårlig humør når det ikke går "den riktige veien".

Jeg tror ikke du kommer til å miste blogglesere (i alle fall ikke vi trofaste og "ekte" leserene dine) hvis du blogger "bare" en gang om dagen. Du kan jo evnt. blogge en gang om dagen annen hver uke og to ganger de ulike ukene, f.eks? Eller annen hver dag annen hver uke? Bare noe som gjør at du får litt fri, at hodet ditt ikke eksploderer. For som du sier, du er alltid på jobb, og en dag smeller det hardt i veggen.

Ta deg ei uke eller to fri nå? Det er faktisk lov, vet du :) Men det går kanskje ikke, med tankene på at du da (sikkert) daler ned på listene og jobben kan ryke?

Hva med en gjesteblogger i en uke? En god venninne av deg eller en fjong kamerat som kan stille opp med innlegg, slik at du får fri og at det fremdeles skjer noe her på bloggen?

Jeg vet ikke. Men det jeg vet er at du må ha litt fri før det går galt. For det vil vi ikke! :)

Nå føler jeg at jeg har skrevet så mye vas at jeg avslutter,

HEI!

Siri

09.08.2014 kl.23:30

Fortsett med det du driver med, Kristin! Norge trenger flere som deg, som tar sine egne veier og står ut fra mengden! Håper det snur og at det går bedre for deg snart! Må være pes med det presset dere opplever, men jeg håper du finner ut en måte å fortsette med det du driver med og samtidig har det bedre enn nå!

Ingrid

09.08.2014 kl.23:32

Jeg kan faktisk ikke fatte og begripe hvorfor du ikke er på første plass jeg! Ikke at det betyr noe, men det virker som du har veldig mange lesere! Men det jeg har merka er at du får nesten kun positive kommentarer! Så jeg tror faktisk du har de beste blogglesere! ;) Er veldig glad for atdu gir deg selv skryt, for det fortjener du så vanvittig mye! Du er en stor inspirasjon og jeg er mektig imponert av hva du har oppnådd! :) Jeg har lest bloggen din fast i 3 år nå tror jeg, og har vel nesten ikke gått en dag uten å ha vært innom! :) så jeg håper du vet at du betyr veldig mye for mange av oss! Dagen min er hvert fall ikke det det samme uten bloggen din :) Du er fantastisk! Skjønner godt at du savner et liv uten å måtte tenke på blogg hele tiden! Men jeg håper hvert fall du finner ut av noe som passer for deg og som gjør at du er motivert til å blogge en lang stund fremover! :) stå på, kjære deg! :) <3

09.08.2014 kl.23:37

WORD.

maren

09.08.2014 kl.23:42

digger deg!!!

Sissel

09.08.2014 kl.23:51

Det du skriver her nå er det jeg tror de fleste på toppen tenker å føler men kun du som uttrykker det. Liker bloggene som er ekte, fortsett med det :)

Tone

10.08.2014 kl.00:31

Kristin, jeg heier på deg! Norge og resten av verden for den saks skyld trenger flere fargeklatter med ståpåvilje og driv! Vi faste lesere elsker at du går mot strømmen og er deg selv, det er DERFOR vi leser bloggen din hver eneste dag!

Håper virkelig du finner roen :)

anni

10.08.2014 kl.00:59

Du hadde fortjent en plass lenger opp, i toppen ligger d enkelt ufortjente, etter min mening. Jeg vil alikevel gi deg litt konstruktiv tilbakemelding,

* forsøke å være litt mer aktiv selv i komentarfeltet? der scorer(ho ho) FF høyt, hun har en tett dialog med sine lersere der.

*Det kan etter min mening bli litt mye gjentagelse om den kaffikoppen, mailboxen og trange timeplanen at du ikke aaaaner hvor du skal starte

*selv om du deler hverdagen med oss i bilder, så kanskje mer personlig tekster og dypere temar inni mellom, hvem er EGENTLIG kristin ??

*jeg liker veldig godt at du er en "annerledes" blogger, men kanskje litt mye "føkk og fjortis" til tider. ?

Det ble kanskje litt mye kritikk her, men la meg få legge til at jeg har vært fast leser av bloggen din i mange år! Jeg har savnet noe i det siste, sett du har krøpet nedover, nå har jeg forsøkt å satt ord på hva JEG mener , i håp om å kunne bidra til at du holder ut med bloggingen i fremtiden og så ønsker jeg å se deg lenger opp, d fortjener du :)

Maria S Skiaker

10.08.2014 kl.01:27

Jeg er helt enig med deg der Kristin. Alt for mye er basert på statistikk. Det jeg ikke skjønner er hvordan du kan miste lesere. Du har den mest levende og mest spennende bloggen jeg noen gang har lest. Og ja Kristin, bloggen din er spennende, det syntes hvert fall jeg. Du er et forbilde som tørr å være annerledes. Jeg syntes det er så mange like bloggere i Norge, men du er en av de som skiller seg ut, du er en av de spesielle, du er en av de som er verdt å se opp til. Det er sikkert flere som er verdt å se opp til, men da jeg fant ut at jeg igjen skulle lese blogger. Jeg var innom så mange blogger, men den jeg absolutt falt for var din. Den skilte seg ut fra de mange andre jeg hadde lest.

Det er så bra at du har nådd alle disse målene. Det er alltid viktig å sette seg mål og prøve å se det positive i livet. Alle har opp og-nedturer og det er virkelig trist å høre at du har det sånn akkurat nå, men dette kommer du nok i gjennom Kristin. Det er jeg helt sikker på. Du er så sterk som person, det merker man gjennom innleggene dine på bloggen her. Vær deg selv for det er deg vi vil lese om ingen andre. Ikke la noen forandre deg eller ødelegge deg på en negativ måte, fordi det er noe du ikke fortjener.

Kos og klem <3 :)

Natalia

10.08.2014 kl.01:35

Har stor tro på deg! Du er en stor inspirasjon for meg, så jeg håper du kommer sterkere tilbake! Elsker ståpåviljen din og at du aldri gir opp, det gir meg den samme styrken til å ikke gi opp. Du er en fantastisk fargeklatt som ikke kan forsvinne. STÅ PÅ!! :D

10.08.2014 kl.01:36

<3 <3 <3

Julia

10.08.2014 kl.01:38

Hei Kristin! Får vondt av å lese dette. Er ei jente på 21 som er fast leser av bloggen din, og har vært det i noen år nå. Det jeg liker så godt med deg, er at du er dønn ærlig, og annerledes. Det vises også at du legger ned MYE tid på å få ekstremt god kvalitet på bilder og tekst.

Vet jo at du er ekstremt opptatt av klær, og du inspirerer mye med din helt egne stil. Men, grunnen til at akkurat JEG leser bloggen din, er pga de ÆRLIGE og oppriktige innleggene du skriver. Hva med å hver uke gi noen tips på bloggen din? (forhold, alkohol, sex osv.) Der du gir tips ut fra dine erfaringer? Savner også SnikkSnakk... Lykke til videre, du er unik <3 jeg kommer vertfall til å følge deg fremover!

NOA

10.08.2014 kl.02:53

Hei, du.

Det du har er flott, men du eksponerer deg på/i feil forum. Her inne finner du stort sett fjortiser og andre bloggere - som kun jakter på oppmerksomhet. Kom deg vekk fra blogg.no og søk mer seriøse markeder.

Irene Ellingsen

10.08.2014 kl.03:05

Jeg er egentlig ikke glad i å lese blogger. Jeg leser helt ærlig ingen, untatt din. Rett og slett fordi du virker veldig ærlig, elsker stilen din (ikke mye abercrombie eller michael kors her i gården, men istede kule, laidback klær i freshe farger), du er utrolig flink til å ta bilder, du virker smart og du har egne meninge. Liker at du gir litt faen i å være så utrolig "basic". Digger bloggen, og online butikken din, stå på! :)

Margrethe

10.08.2014 kl.09:45

Kristin

Aldri før har jeg lest et innlegg som gir så mye mening! Jeg har ofte lurt på hvorfor en så sprudlende sjel som deg ikke regjerer på toppen, men en haug med "blonde" jenter som ofte ikke blogger på ei uke gjør det. Men like etter den tanken har slått meg tenker jeg "men det har jo ingenting å si så lenge jeg synes Kristin er best. Alle tenker forskjellig og har ulike illusjoner på hva en god blogger er". Som du selv sier er det overhodet ingen tvil om at du er god nok! Du er på mange måter mitt forbilde. Ikke fordi jeg planlegger å starte egen kleskolleksjon, men fordi du nådde det som var "toppen" for deg, drømmen! Stå på Kristin, du er flott ❤️

Elin Vastesson

10.08.2014 kl.09:56

Jag är en svensk tjej som bara älskar dig blogg. Du är cool, kul och har innehåll i din blogg som ingen annan bloggare har, du är SÅ unik i ditt bloggande och man blir verkligen glad av dig. En vardaglig förebild. För mig är du på topp :). Tack!! Kram Elin

Signe

10.08.2014 kl.10:09

Kristin <3 du burde være stolt over alt du har oppnådd!! Selv om du kanskje ikke topper statistikkene og blogglisten så betyr jo ikke det at du ikke er bra/bra nok! Dessverre er det jo de som blogger om sminke, sponsede produkter og merkevesker som ligger på toppen, så hvorfor sammenligne seg med dem? Du er jo ikke som dem, fordi du skiller deg ut, gjør din egen greie og er mer ekte. Ingen grunn til å konkurrere da :-) Jeg liker bloggen din uansett om du blogger om reiser, hverdagslivet, personlige innlegg osv. Så for min del så trenger du ikke hele tiden finne på mye nytt og reise for å gjøre bloggen interessant! Det eneste du bør tenke på er at om du ikke er inspirert i innleggene og prøver å "tviholde" eller "late som du er inspirert" så legger lesere merke til det. Så ta deg heller en pause eller lag færre innlegg om du føler for det. Kvalitet over kvantitet vet du :-)

Men du er bra nok uansett og jeg elsker deg og bloggen! Så stå på og kjør på med det du vil :-) heier på deg!

Mari

10.08.2014 kl.10:52

Hei kjære deg! Kommenterer heller aldri på noe som helst, men her e det umulig å la være! Har vært fast leser i mange år og digger deg virkelig! Din energi og ditt gode humør kan jo lyse opp dagen for hvem som helst! Stå på, Kristin! You rock👊

Oda :)

10.08.2014 kl.11:15

Du er en inspirasjonskilde til tusen! Jeg vil aldri slutte å lese bloggen din. Stå på Kristin <3 Vi alle digger deg

ida

10.08.2014 kl.11:50

ELSKER BLOGGEN DIN!! Du er forbilde mitt :)

Sofie Amaile

10.08.2014 kl.11:52

Wow, du imponerer! Kjør på, og husk at det viktigste å jobbe mot er å være lykkelig. Jeg har gått gjennom det samme mange ganger, en ting som ofte hjelper er å ta en dag hvor du legger fra deg mobil og pc hjemme og bestemmer deg for å glemme - bare for en dag. Ofte blir det klart ila. den tiden hva man egentlig vil gjøre.

Kick ass, du fortjener noe bra!

10.08.2014 kl.11:56

Du burde giddet å kommentert i kommentarfeltet av og til. Og ikkje bare sitte å luke ut mnd leser.

Silje

10.08.2014 kl.12:16

🙏👏

Gro

10.08.2014 kl.12:17

Hei!

Jeg kommenterer igjen, for jeg har tenkt en del på deg det siste døgnet. Håper du har det bra :) Det jeg ikke fikk med i forrige kommentar var at du selvfølgelig bare må ta deg noen dager/uke fri her og der. Jeg kommer til å lese bloggen din uansett :) En annen idè kunne jo vært å skaffe deg en partner in crime, og dele på bloggen? Men det er klart, da deler en jo på inntekten også, så mulig det ikke er så aktuelt.

Men noen gjesteinnlegg her og der kan kanskje lette presset på deg litt?

Og når det gjelder idèer til innlegg, hva med å lage en spørreundersøkelse på det som vi lesere kan besvare? Så kanskje du får litt idèer, og slipper å måtte sette deg i tankeboksen like ofte? :)

Såå mange som har kommentert så fint til deg på dette innlegget, Kristin, ser du hvor mange som bryr seg? :D Ser ikke dette fenomenet på andre blogger i like stor grad. Du er unik! Keep up the great work!

Marie

10.08.2014 kl.12:36

Du er virkelig helt fantastisk Kristin! At du er en ekte, jordnær og varm person skinner gjennom bloggen din, og det er så godt å se i den røren av overfladiske blogger som ligger på topplisten. Som du ser her er vi så mange som støtter deg og som alltid vil backe deg opp:) stå på, du er rå! Og husk, blogg kun når DU føler for det;)

Mita

10.08.2014 kl.12:39

Kjære gode, fargerike, fine, dedikerte, særegne Kristin. DU er helt f a n t a s t i s k! ♡ Og det gjør meg vondt å høre at du ikke har det bra. Håper du klarer å finne en måte å senke skuldrene, og bare leve. Sender deg en varm klem ♡

10.08.2014 kl.13:37

Veit du, når du skriv neste innlegg på bloggen din, blir eg lei meg om du BEKLAGAR for dårleg oppdatering, eller at det er i seinaste laget med dagens første innlegg.

Med tanke på dette innlegget du skreiv, tenkjer eg med meg sjøl at du har velfortent FRI. Er det ein person som treng fri og avkopling, er det f*** meg du!

Det gjer vondt å lese at du ikkje har det bra.

eg er her når du kjem tilbake <3

Renate

10.08.2014 kl.14:01

Du er et forbilde kristin! bloggen din er inspirerende, stå på! har lest din blogg siden jeg fant ut hvem styleconnection var, å du er herlig.

Masse lykke til framover, ser fram til å følge deg videre:)

xoxo.

Nicolea Kanton

10.08.2014 kl.14:32

er en nylig leser av bloggen din å jeg elsker den! Du virker så utrolig positiv og glad hele tiden <333

Silje

10.08.2014 kl.15:13

Så tvers gjennom ærlig! Du er min favorittblogger, fordi du skjønner alvoret med bloggverden. Noen tror de kan leve videre på blogg resten av livet, de dropper skolen og får flere barn, og så skal alt bli finansiert via bloggen. Noen trenger en realitycheck, du er ikke en av de! Noen har fått bloggsuksess "gratis" ved å være skandaløse, du har fått det gjennom hardt arbeid og et mål med det hele. Stå på videre, du er en unik og fargerik blogger i en altfor svart/hvitt-bloggverden.

Cecilie Lien

10.08.2014 kl.15:17

Jeg får vondt i meg av å lese dette, nettopp fordi jeg forstår så inderlig godt hva du mener. Det er søren meg ikke enkelt å "slå gjennom" som blogger i Norge, og det er søren meg ikke enkelt å holde lesertallet oppe. Jeg vet at du legger mye tid og arbeid i bloggen din, og med det store presset på å alltid levere gode innlegg, skjønner jeg godt at du blir sliten og lei når det du gjør ikke føles godt nok. MEN det du gjør er mer en godt nok. Du er den mest orginale, sprudlende, jordnære og inspirerende personen jeg vet om, og det er en grunn for at du, i motsetning til de fleste andre, har så ærlige lesere. Kommentarfeltet ditt kan ikke sammenlignes med andres, og jeg håper for guds skyld at blogglistepresset ikke tar over. Drit i den forbanna listen, fortsett med det du gjør, så skal du se at det ordner seg. Du og bloggen din er unik!

Jeg har lest bloggen din leeenge, og du mister ikke meg så lett, for å si det sånn

♥♥♥

10.08.2014 kl.15:58

Dette er hvorfor jeg leser bloggen din. Du er deg selv 100% og driter i alle trender og dyre klær bare for å være "inn" som du sier. Jeg leser ikke bloggen din fordi du poster og oppdaterer ofte, men fordi du er du og jeg bare digger deg! Stilen din, humoren din og utseende ditt. Poster du en gang i året skal jeg søren meg skjekke hver dag til det ene innlegget kommer ut!

Sara

10.08.2014 kl.16:35

Stå på Kristin! Det blir for mainstream og si at jeg elsker bloggen din! Med fyfaen, du er den råeste damen jeg vet om. Trenger ingen toppliste for å bevise det! Jeg elsker at du er deg og driter i hva de andre bloggerne gjør. Ungdommer i dag er redd for å skille seg ut, redd for å være seg selv og du er ikke annet en et godt eksempel på at nettopp det går ann! DRIT i statistikken, tenk på deg selv og ta en velfortjent pause! <3 Du fortjener det! Elsker deg <3

Anonym

10.08.2014 kl.16:38

Hei Kristin! Dette er mitt første innlegg på en blogg. Jeg er en dame på 34 år og din blogg er den eneste jeg leser. Du er morsom, ærlig og skriver veldig bra!

Null stress å gå ned til ett innlegg om dagen, mener jeg. To hvis du har noe ekstra på hjertet. Lykke til :)

siljemarlen

10.08.2014 kl.17:47

gjerne sjekk bloggen min

Det er bare å klikke på navnet mitt.

det hadde vert så kult om du hadde kommentert.

Hilde

10.08.2014 kl.17:50

Vi blogglesere forsvinner nok ikke om du justerer ned frekvensen litt. Vi er bare innom oftere for å sjekke om det er noe nytt ;) Ta deg en ferie, en bloggfri ferie. Vi er her om noen uker også vi.

Vær stolt av alt du har fått til, det har du all grunn til - men ikke glem å ta vare på deg selv :)

Ønsker deg en søndag med lave skuldre og null stress.

Hilsen fast leser og imponert kunde :)

Miriam

10.08.2014 kl.18:27

Det er så beundringsverdig, den jobben du gjør med denne bloggen! Det at du tør å være så ærlig og naken hele tiden, og ikke bare når du "må" som flere andre bloggere må får å holde på leserne, er en av mange grunner til å at jeg klikker meg inn på denne bloggen flere ganger daglig! Og jeg blir aldri skuffa, for du leverer ALLTID! Men det er viktig at også du får litt ferie og at du tar mer vare på deg selv. En dag i uken uten noen dokumentasjoner av alt du gjør, hvor du har Kristin-tid kan gjøre under. Du trenger en ordentlig søndag i uken du også <3 Og jeg kommer alltid til å være på statistikken din!

Henriette

10.08.2014 kl.18:57

Du er så RÅ, Kristin!!! Jeg forstår virkelig frustrasjonen din, og beundrer deg for at du griper drømmene dine og gjør de til virkelighet. Og det er derfor jeg leser bloggen din. Alt du nevner i dette innlegget om at du ikke er som alle andre moteblogger er jo nettopp det som får meg til å gå inn på bloggen din hver dag! Fortsett, stå på, men ikke la det ta overhånd over livet ditt. Det er ikke sunt for noen! Håper du klarer å slappe av mer med jobben din nå. Men vit at du vil alltid ha dine trofaste lesere, inkludert meg!

Siri

10.08.2014 kl.19:28

Kjære Kristin, SELFØLGELIG skal du være deg selv, fordi du er mer enn, og absolutt god nok!

Jeg tror ikke leserne dine vil slutte å lese bloggen din med det første, jeg er i allefall ikke en av dem.

Stå på, vi trenger flere jordnære jenter som deg!

Du er et fantastisk menneske som virkelig tar vare på fansen! Jeg så hvordan du tok deg tid til all fansen på kolleksjonlanseringen din, og det var vakkert og se :)

Jeg kommer ikke til å gi slipp så lett, nei, selv om du skulle finne på å kutte ned på antall blogginnlegg per dag :)

Linn-Marita

10.08.2014 kl.19:34

Jeg beundrer deg så ufattelig mye for den stå-på-viljen du har! Dette med at du ikke er en typisk moteblogg osv er grunnen til at din blogg er den eneste bloggen jeg er innom flere ganger til dagen! Skrivemåten din gjør meg så glad, og bildene dine sprer et stort smil om munnen min! Du aner ikke hvor glad du gjør meg når jeg har dårlige dager, du er til så stor hjelp bare ved å skrive noen få linjer på tastaturet ditt! Takk for at du er du - aldri bli presset til å forandre deg. Du er RÅ!!!

Ingrid

10.08.2014 kl.19:53

Ta deg en velfortjent pause, Kristin! :) Men ikke bli så lenge borte da, savner deg allerede! :)

Madeleine

10.08.2014 kl.20:06

DU er en flott kvinne, Kristin ! Stå på videre . Vi vil ikke miste deg ! Jeg er innom bloggen din minst 3 /4 ganger daglig. DU er faktisk flinkere til å publisere innlegg oftere enn de andre som blogger. Du er fantastisk til å sette ord på følelser og så flink til å skrive i dybden. Ikke bare det .. Du har også et fantastisk søtt utseende og såå fin utstråling da! Trenger du pause så ta pause og kom sterkere tilbake ! Heier på deg.

Hanna Kristin

10.08.2014 kl.21:13

Uansett om du synk på de forbanna topplisten eller ikke så e du helt sinnsyyykt fantastisk! Æ blir sååå innmari inspirert av dæ og alt du får tel! Treng æ litt motivasjon en dag så klikke æ mæ inn på bloggen din og sitt igjen med et stort glis over munn! Du e herlig og du e uten tvil mitt forbilde❤️ Stå på!

Rock my Feathers

10.08.2014 kl.21:42

Vi liker fargeklatter i en beige verden! Stå på! Jenter som deg burde det være flere av <3

Pernille Nybakken

10.08.2014 kl.22:31

Åh! Jeg kan ikke engang forestille meg hvor slitsomt og trist det kan være. Du må bare vite at du inspirerer og fargelegger dagene til mange, mange av den statistikken du bekymrer deg for. Det er kanskje ingen trøst, men du utgjør en forskjell. Hver gang du får "checket" av noe på lista di, inspirerer du andre til å følge sine drømmer også! Du er en motivator av natur, noe som er en utrolig flott egenskap å ha. Jeg skulle gjort så mye for å være rundt personligheten din hver dag. I mine øyne virker du virkelig som en sol på to ben. Du er herlig du! Og jeg skulle virkelig ønske jeg var så målbevisst som deg. Jeg beundrer deg virkelig! Men det er viktig å lytte til seg selv, slik som du nå gjør. Jeg håper med hele mitt hjerte at det blir bedre innen kort tid! Herlige Kristin.

Ida M

10.08.2014 kl.23:47

Kjære Kristin.. jeg er heller kanskje ikke den som kommenterer så ofte, men jeg er innom bloggen din vær eneste dag.. Du gir så sinnsykt mye av deg selv og du gir oss lesere utrolig mye. Du får meg alltid til å smile for humøret ditt smitter virkelig. Skulle ønske jeg hadde den sprudlende og selvsikre personligheten din og det er vel nettopp derfor du også har lyktes sånn som du har gjort. tror faktisk du kunne slått igjennom med det meste jeg bare ved å være deg. Aldri gi deg.

INNSPOO

11.08.2014 kl.01:19

Hei kjære deg!

Jeg er ikke mer en 19 år, men jeg har samme drømmene som deg. Jeg vil drive mitt eget en dag og inspirere andre. Gå i mot strømmen og vise andre hva jeg virkelig kan. Det er derfor jeg har startet bloggen min. Den skal handle om inspirasjon, men uansett hva man skriver om så er det ingen respons. Den helvettes blogglisten! Den er demotiverende og ikke inspirerende i det hele tatt. Må man virkelig gjøre noe drastisk som å få unger i ung alder eller opperere puppene sine for å komme opp på den lista. Vil ikke folk lese noe mer inspirerende en hvor synd det er på de osv. ? Jeg digger bloggen din for den handler ikke om nettopp det. Den er inspirerende! Det at du har startet din egen nettbutikk i så ung alder, er bare å bøye seg i støvet for! Stå på, ta vare på deg selv, familie og kjæreste, og drit i den forbanna janteloven i Norge. Man har ikke lov til å vise hva man kan lengre eller være stolt over det. Jeg har ikke mange leserne men dette innlegget skal virkelig deles i morgen tidlig!

Cecilie

11.08.2014 kl.09:57

Ta deg en velfortjent fridag (eller fler ;)). Trofaste lesere tåler å vente litt!

Sarah Nærø Pettersen

11.08.2014 kl.10:40

Du er faen meg den råeste dama i hele universet. Har mest lyst til å gi deg en gigasmask midt på truten, for dette innlegget var rett og slett fantastisk! JEG <3 DEG

Milla

11.08.2014 kl.11:17

Eg e så enig! Statistikker suge. Eg og slite med det å føla at alt eg gjør e feil fordi eg stadig vekk myste leserar. Eg sko ønska eg va mær som deg, for eg ser kommentarane du får og kjenne meg litt jelly. Eg får på det mesta toppen 6 kommentarer. Avogte bare ein. Avogte null. Og for ei som har lyst å leva av bloggen, og ha et eget firma så duge ikje det. Eg må ha flærre besøk før eg kan vurdera det. Så fortsett som du gjør. Du e ein inspirasjon. Og eg digge deg. Og sjøl om eg ikje e den som kommentere på alt så vit at eg e innom kvar gong du har et nytt blogginnlegg. STÅPÅ SØTA!!!

Nathalie K

11.08.2014 kl.12:31

Kristin, din råe og enestående bergenser, DU er fantastisk! Ikke la statistikk og slikt piss gå deg imot, gå din egen vei, ta vare på deg selv og ha det kjekt både med og uten kameraet og fame. For lets face it, bloggnorge eller Norge in general, hadde aldri vært det samme uten deg. :)

Mette Mari

11.08.2014 kl.13:20

Jeg digger deg, med eller uten kameraet. Med er det jo selvfølgelig mer å digge deg for, da alle bildene du tar er rålekre, uansett. Jeg beundrer deg, du er du og ingen andre kan deg bedre enn deg selv. Det finnes bare en av deg, og hun må tas vare på. Om det betyr færre blogginnlegg så er det det som må til og vi vil være her sammen med deg, spent på hvordan du har hatt det mellom hver oppdatering uansett hvor lenge det blir mellom hver gang.

Vi får ta tiden til litt nettshopping, sant?

Marthe

11.08.2014 kl.22:17

Du må aldri tro at lesertallet forteller om du blir likt eller ikke. Jeg tror det går mer på leserne som person. Folk blir eldre, og man får nye interesser. Og hobbyer går i perioder, og å lese blogg blir rett og slett en hobby. Jeg ser det på meg selv, for et år siden sjekket jeg flere blogger tusen ganger daglig for å se om det var kommet nye innlegg, og ble superfrustrert hver gang det ikke var noe nytt og spennende. Men i år syns jeg mitt eget liv er mye mer spennende, og blogg blir dermed noe nedprioritert. Uten at man tenker over det, hobbyer har en tendens til å dabbe litt av etterhvert. Jeg tror også at en av grunnene til at du ikke "troner" på toppen er fordi du er "normal". Du har ikke så mange haters, og folk har ikke så mye å klage på. Det er wt faktum at en hobby som aldri dabber av i norge, er å finne feil på andre og rakke de så langt ned at de aldri viser trynet sitt i offentligheten igjen. Du ER et forbildet, men dessverre tror jeg ikke mange unge jenter ser dette før de blir eldre. For i en alder av 15, så er alle jenters drøm å leve i en rosa boble uten noen bekymringer, og man leser seg gul og grønn på ting for å få livet et steg nærmere denne bloggen. Du har nok noe eldre lesere, og tror du skal være glad for det, for de er også mer trofast. De leser ikke bloggen fordi de vil bli som deg, men fordi de liker deg som person og det du får til. Noe jeg mener er mye viktigere, det å bli likt for den man er, og ikke fordi man er et forbilde og en fase man går gjennom. Du gjør heller ingenting galt i bloggverden, du gjør derimot alt rett. Så syns du gjør helt rett i å prøve å drite i statistikker, selv om det kanskje ikke er så lett. Hadde selv blitt gal om jeg hadde en "ustabil" lønning, og måtte konstant oppfylle alle andres ønsker for å kunne få lønningen jeg ønsker i måneden. Men prøv å ha fokus på kolleksjonen din fremover. Det er få som oppnår slike ting, og den er ikke noe som vil dabbe av, for det finnes alltid folk som har slik stil. Det er ikke bare en fase og en ting som er "in" der og da, folk vil alltid ha forskjellig stil, og selvfølgelig vil noen ha din.

Camilla Berg

11.08.2014 kl.22:46

I mine øyne så er du faktisk den beste bloggeren jeg noen sinne har lest i hele mitt liv!!

Linn❤️

11.08.2014 kl.23:42

Jeg digger deg og bloggen din....elsker at du ikke er som de andre bloggerne jeg leser.....det er det som gjør deg unik❤️❤️❤️

Rikke Nilsen

12.08.2014 kl.11:58

AMEN to that! Det er faktisk alt jeg har å si.

Elise

12.08.2014 kl.18:26

Uff, ikke kult at du føler det sånn. Fortsett og klapp deg selv på skulderen før statistikken tar det beste av deg! Du har den kuleste bloggen, og ikke endre på det bare for å få flere lesere. Stå på og fortsett å være deg selv!

T

12.08.2014 kl.21:36

Dette er den eneste bloggen i hele vide verden som jeg faktisk leser. Det burde si noe i seg selv.

Om du ligger på topp eller bunn så finnes det så mange personer som du når ut til.

Det jeg liker best ved bloggen din er at du gir selvtilitt til de som ikke har det. Du viser at en skal være stolt av å være seg selv. Og det gjør deg bedre og mer spennende en alle de andre.

Pluss at stilen din er dritkul! Trenger jeg å se på pastelljakker og vogue coffetable books så finnes det tusen av dem.

Det finnes kun en av deg :)

Stå på!

Solveig

13.08.2014 kl.10:29

JA!!! Hoi hoi, gripende og dødsbra skrevet!

Jeg leser bloggen din omtreeeent annenhver dag, fordi da er det flere innlegg å lese om gangen :) :)

Nå skal jeg iallefall begynne å klikke innom hver dag, selvom jeg venter til neste dag med å lese! Jeg ser på det som en inspirasjonsinvestering, og en slags miniliten, men god støtte for ei fantastisk jente med en dødsbra blogg!

STÅ PÅ JEG MENER DET

Elsket orgasme-posten din forresten! Dette vil jeg ha mer av!

Susanne Jensen

13.08.2014 kl.17:32

Du er en fantastisk dame uansett hva som skjer, du har opplevd masse oppgjennom livet ditt som ikke alle har opplevd, du er råå!! Det var skikkelig rørende innlegg og det var døds bra skrevet, jeg heier på deg uansett og du må bare stå på, ikke bry deg om hva andre sier om deg, bare gjør det du har lyst til å drive med, det er ikke de som skriver og snakkes stygt om deg som skal velge hva du skal drive med i livet ditt, du skal bestemme hva du skal holde på med selv, bare ta livet helt med ro og driv med det du, akkurat du har lyst til å holde på med, ikke det de andre sier du skal gjøre! Stå på!! <3<3 Jeg digger deg!!

Stine

13.08.2014 kl.21:49

Det er det som er bra med bloggen din at du er deg selv, ikke tar deg selv så høytidelig og ikke er overfladisk. Innleggene er morsomme og varierende noe som gjør at det blir gøy å LESE og ikke bare bla gjennom.

Håper du forsetter i mange år fremover, for vi som leser bloggen din hver dag setter stor pris på det du gjør!

Stå på!!!

Karoline

14.08.2014 kl.01:20

Du er den beste bloggeren jeg vet om! ;)

Cathrine Nilsen

15.08.2014 kl.17:12

Åååh, Kristin <3 DU er FANTASTISK! Og uansett hvor mange lesere du har, hvor mange innlegg du poster om dagen, om du ligger på topplisten eller ikke, så vil du alltid ligge øverst på min toppliste. Så lenge du fortsetter og poste innlegg, så vil jeg fortsette å lese de. Du og bloggen din har hatt så stor betydning i livet mitt at jeg faktisk ikke vet hvordan jeg skal forklare det. Du er rå, og jeg digger deg herfra til Neptun!

Stå på!

Christine

15.08.2014 kl.20:45

Digger deg ❤️❤️❤️

Anette

21.08.2014 kl.00:20

<3

Håper det ordner seg for deg!

Kristin

24.08.2014 kl.14:41

diggerdiggerdigger deg!!

Skriv en ny kommentar

hits