PINK, FRESH & CUTE

Mornings ♥

Like før Bunnpris lukket dørene klokken elleve i går kveld, fikk jeg røsket med meg to buketter med ferske roser som i dag ønsket meg velkommen da jeg entret kjøkkenet som en zombie for en liten time siden. Det var akkurat den lille velkomsten jeg hadde trengte for å komme meg opp i gir, og kaffen ble selvfølgelig servert i matchende kopper.

Jeg elsker disse koppene her selvom de ikke passer inn i stilen min på noen som helst måte, men siden disse tilhørte mormor og morfar har de liksom fått en enormt stor betydning for meg. Jeg husker så godt hvor begestret jeg var for disse da jeg var liten.. Jeg kunne stå å beundre dem i flere timer, for så vakker synes jeg faktisk at disse koppene var. Det synes jeg fremdeles!

Jeg står egentlig på farten og er straks på vei ut døren for å dra videre i et møte med teknikerne som har bygget opp nettbutikken. Vi skal ta en grundig gjennomgang på hva som skal forbedres, så dere skal vite at jeg gjør ALT jeg kan for at dere skal få en positiv handleopplevelse. 

Nå gjenstår det bare å hive på seg fillene og friske opp i sminken fra i går.. Sånt sparer man tid på vet dere, haha! 

Talk later, darlings ♥

16 kommentarer

theresekristina

07.08.2014 kl.10:16

Slike kopper og fat har mamma fått fra mormor og morfar også, og eg skal garantert ha dei om noken år. Dei er så flotte!

Emma Julie

07.08.2014 kl.10:17

Ja, det er noe med disse rosene som får de fleste i litt bedre humør! Koppene var utrolig søte, så det var ikke rart du beundret de som liten, hehe. Jeg synes du gjør en mega jobb med nettbutikken din, og jeg fikk varen min så jeg er storfornøyd! Litt tålmodighet bør et vær menneske ha! Haha, regner med at du får på deg noen freshe filler som alltid! Kos deg på møtet, og ha en fantastisk torsdag! :)

Eva Karoline

07.08.2014 kl.10:21

Nydelige kopper, ja! Jeg husker da jeg var liten lekte jeg alltid te-selvskap med et sånn vakkert sett med både kopper og tallerkener. Haha, jeg elsket dem virkelig <3 nå har mamma arvet dem, så jeg bruker dem ofte til frokost :)

Du har en utrolig fin blogg, Kristin! Jeg elsker den, du skriver på en spennende måte, som gjør at det å lese et innlegg på bloggen din aldri er kjedelig! Så oppdaterer du så ofte også, det liker jeg:) fortsett sånn, du er favoritt bloggern min

Lea wa

07.08.2014 kl.10:52

Utrolig søte kopper! Elsker selv å få sånne småting fra familien, for det bærer jo så mange minner. Elsker bloggen din <3

KLEM

terese hagen

07.08.2014 kl.10:54

Nydelig kopp! Ikke rart du likte de da du var liten :-) Ser det for meg. Ha en super duper fin dag!

07.08.2014 kl.11:17

De va rett og slett nydlige. Konne tenkt meg et sånt sett sjøl. Lykke te med forbedrings-gjennomgangen :D

Ida Vinda

07.08.2014 kl.11:58

Roser gjør virkelig noe med humøret vårt! Så utrolig søte kopper! De hadde nok mamma elsket, men de selger vel dem ikke nå lengre siden de er fra mormoren din.. Ha en super torsdag videre!!

Tattavkvinnene

07.08.2014 kl.12:53

Så søtt servise med en hyggelig bakgrunnshistorie ^^ Et roseservise skulle jeg gjerne hatt selv også, men jeg må nok gå ut å kjøpe et. Green Gate har så mye fint, men det er litt overpriset synes jeg. Skal tråkke alle loppisene i Oslo opp og ned i høst på jakt etter godbiter, både til hjemmet og garderoben ^^

Lykke til med arbeidet i dag! Hurra for at du tar nettbutikken så seriøst og fikser opp i ting som ikke fungerer som det skal! You rock <3

Julie Storlien

07.08.2014 kl.13:38

Hei hei fineste Kristin!!

Så bra du fikk røsket med deg nydelige roser da ;) Man blir alltid i godt humør og inspirert når man har slike friske og nydelige blomster! Det serviset var kjempe nydelig! Ligner på noe jeg kjøpte til mormoren min for noen år siden!! Skulle ønske jeg hadde et slik et selv! Jeg har arvet et nydelig serviset av bestemoren min som jeg gleder meg til å ta i bruk når jeg flytter ut :)

Ønsker deg en super dag, og lykke til med alt du har på agendaen og møte! Flinka!!!

Klem i fleng <3

Mia Tønder Pettersen

07.08.2014 kl.15:10

For noen utrolig fine kopper! Kopper og fat som kommer fra besteforeldre er jo bare helt fantastisk! For det første er de fine, for det andre har de en spesiel plass i hjerte og for det tredje er de fra besteforeldrene noe som sier litt for seg selv :)

Jeg startet dagen på Stamina med litt trening før jeg hilset på tantebarna mine som er kommet hjem fra ferie! Jeg føler jeg skriver i nesten hver kommentar at jeg har hvert å trenet. Menmen noen må jo skryte :D Hehe!

Håper du fikk en nydelig morgen! Og at du har hatt en nydelig dag frem til nå <3 KLEM!

Marita Malmgren

07.08.2014 kl.17:37

Elsker slike gamle ting som man har gode minner med <3 Syntes det er fint at det kan arves osv :) Disse koppene var veldig vakre selvom det heller ikke er min stil :) Ønsker deg en fin dag <3 klemz

Mariel van Velzen

07.08.2014 kl.19:25

ÅH, nydelige kopper! Gamle ting i fra besteforeldre er virkelig på sin plass og ha i skapene! Verdt mer enn gull <3

Ha en skjønn kveld! Du er så vakker <3

Annah sa

07.08.2014 kl.20:20

Blomster er noe av det fineste som finnes!

Det går ikke Ann og ikke like blomster da!❤️

Victoria

07.08.2014 kl.21:37

Er så glad i litt finere te/kaffe kopper og servise selv. Men jeg er kanskje litt modernisert? Liker de litt større setta, med litt videre kopper. Får helt spasmer når jeg skal tvinge inn en liten finger igjennom for å holde, skjelver som en gal. Kan tro jeg er et fint syn i selskap hos svigers som bare serverer med sånne små kopper! Også så dyre som de ser ut til å være. Så der sitter jeg, med skjelvinger igjennom hele den lille fingertuppen jeg klarer å presse igjennom mens jeg smiler og slurper i meg glovarm kaffe som du kan banne på setter seg i halsen. Skål!

Ja, litt bredere servise ja, det er fint! Det der var også kjempe fint, altså, bare mine fingre som danser villt. Herregud, hvem er det jeg prater med? Kan sitte i timesvis og prate med meg selv.

Nancy

07.08.2014 kl.21:52

Åååå, det var noen nydelige kopper! Jeg synes det er så godt å se at ting går i arv. Selv arvet jeg min mormors bunad, og jeg kunne ikke vært mer stolt hver eneste gang jeg bærer den! <3 *denfølelsen* måtte du få en fin kveld videre, søte du! :-) <3

Charlotte Andrea

08.08.2014 kl.23:57

Så utrolig nydelig! Besteforeldre har som regel fint servise. Gjerne også noe de kanskje har arvet selv. Gjenstander som har blitt arvet gjennom flere generasjoner blir som regel automatisk litt ekstra fine :-)

Skriv en ny kommentar

hits