EN GOD START

Happy Wednesdy, Lovebugs ♥

Hvordan står det til med dere på morgenkvisten?

Jeg våknet to timer senere enn planlagt, og jeg merker at jeg aldri kommer til å vinne kampen mot vekkerklokken. Jeg blir så irritert på meg selv, og hver eneste kveld sier jeg, "i morgen.. I morgen, din slappfisk, DA skal du faktisk stå opp når vekkerklokken ringer. Du har SÅÅÅ mye å gjøre, så det er bare å komme seg opp". Og så tar jeg meg selv i hånden og lover å sprette opp med det samme den dødsirriterende plingelyden setter i gang.. Klarer jeg det? Ikke faen! 

FAEN!

Jaja.. Jeg har kommet meg opp av sengen, og har nå satt meg godt til rette på kjøkkenet med en superdiggfrokost foran meg, som virkelig bidrar til en skikkelig god start på dagen. Vi snakker kokkosyoghurt som minner meg om barndommen toppet med noen friske bær, samt knekkebrød med makrell i tomat og kalkunpålegg. NAM! Makrell i tomat, eller flykrasj som vi kalte det på barneskolen, er så sjuukt digg og så altfor undervurdert. Det ser kanskje ikke så delikat ut, men fy søren.. Jeg spiser Makrell i tomat rett fra boksen med skje, liksom.. Just sayin'

Hahahaha.. 

Denne dagen kommer til å fly forbi.. Sånn på lik linje som alle andre dager til nå. Hvor pokker blir de av egentlig? Jeg kan ikke tro at det nesten er en hel uke siden vi kom hjem fra ferie, og i går kveld ble jeg liggende i sengen å drømme meg bort til nye spennende destinasjoner. Det var faktisk nummeret før jeg bestillte flybillett til min NO.1 drømmedestinasjon, og det skal jeg søren meg gjøre i løpet av helgen. Noen som har en anelse om hvor vi skal dra? Wææææ!

Solen skinner, det er varmt i luften og livet er godt. Nå må jeg jobbe, så da gjenstår det bare for meg å ønske dere en fantastisk fin dag! Måtte den bli like vidunderlig som dere ♥

SMASK

29 kommentarer

Carina Chanel

06.08.2014 kl.10:22

dette så godt ut! nam.

her startet dagen med tårer hos guttungen. hadde akkurat levert i barnehagen og kommet meg på jobb, før jeg fikk en tlf om sykdom... jaja, slik går no dagan.

håper du får en fin dag videe! <3

Latte&Lullabies

06.08.2014 kl.10:28

Du er ikke den eneste som har kampen mot vekkeklokka ;)

Susannecasandra

06.08.2014 kl.10:32

Dette så godt ut:)

Du er ikke den eneste som har kamp med vekkerklokka.

Har enda ikke greid å komme meg opp av senga :p

Mia Tønder Pettersen

06.08.2014 kl.10:41

Kampen mot vekkeklokken skjer hver dag! Sånn er det bare. Nå i sommerferien har jeg satt alarmen på 10 hver morgen men tror du jeg står opp da? Jeg ligger hvertfall i 1-2 timer ekstra.. Nei, nei dette må jeg få en slutt på før skolen starter :) I dag våknet jeg først i 7 tiden og følte meg helt elendig. Jeg har vell fått litt influensa. Så jeg tok meg et par paraceter og la meg til å sove igjen. Jeg våknet klokken 09.30 av at jeg seriøst var gjennomvåt! Hele sengen var våt, jeg var våt, klærne mine var våt osv? Det var seriøst disgusting, jeg hadde svettet så utrolig mye. Det første jeg gjorde var å hoppe rett inn i dusjen. Og når sitter jeg her. Det er vel egentlig det jeg har gjort i dag :)

Jeg er faktisk utrolig enig med deg når det gjelder makrell i tomat, sykt undervurdert!

Kos deg masse med litt jobb. Håper du får en fantastisk dag <3 KLEM!

Emma Julie

06.08.2014 kl.11:27

Det står bra til med meg på morgenkvisten! Haha, er ikke alltid man klarer å høre på denne fordømte vekkerklokken.. Frokosten ser utrolig herlig ut, selvom jeg selv ikke liker flykrasjet så mye, hehe! Helt enig, alle dagene flyr forbi! Jeg vil ikke at det skal skje fordi det betyr at det snart er skole for min del. Oi, lurer på hva som er din NO. 1, gleder meg til å se hvor du bestiller din drømmereise og hvem du tar med deg! Først tenkte jeg Hawaii, men hvis jeg ikke husker feil har jo du vært der? Så da tenker jeg kanskje Bahamas? :) Dette er to av stedene som står høyest på min reiseliste! Ønsker deg også en fantastisk fin onsdag! Åå, du er så god mot leserne dine! Håper den blir like vidunderlig som deg også! Smask

Iris Edvarda

06.08.2014 kl.11:38

så utrolig digg! :) håper du får en strålende dag :D!

Instagram: @annifrom

06.08.2014 kl.11:45

Makrell i tomat er bare helt fantastisk! Jeg tar det med til Hawaii hver gang jeg reiser tilbake, så det sier vel sitt om hvor mye jeg faktisk elsker dette pålegget :-) Jeg er ganske sikker på at neste drømmedestinasjon er Brasil?! Isåfall blir det nok en helt magisk reise, har så lyst til å reise dit selv! Ha en super dag, vakre Kristin!

Frida Hustig

06.08.2014 kl.11:48

Den kampen mot vekkerklokken er ikke noe lett altså, hehe :-)

Ha en fin dag!

Pernille Nybakken

06.08.2014 kl.12:19

NAM!! Har aldri prøvd kokosyoghurt, men det høres veldig godt ut! (U)heldigvis våkner jeg alltid av vekkerklokken, men hver gang jeg våkner av den tenker jeg at slumre-funksjonen er der av en grunn - så. Håper du får en superduper dag, herlige du!

Lea

06.08.2014 kl.13:04

Så ut som en super digg frokost ja! Den kampen mot vekkerkokka er ikke lett altså. Pleier som regel å ikke komme meg opp selv :-)

Håper du får en super flott dag videre, supre deg!

Klem <3

Annah Sa

06.08.2014 kl.13:32

Du er min daglige inspirasjon!! Din blogg er den eneste jeg leser❤️❤️❤️

Idun stenvaag

06.08.2014 kl.13:36

Kampen mot vekkeklokka er alltid tøff!

Elsker bildene og bloggen din! Veldig inspirerende:)

Ha en fin dag videre:)

Selma

06.08.2014 kl.14:48

jeg elsker virkelig alle klærne dine! men jeg lurer veldig på hvorfor du ikke selger håndkler og deksler som det står styleconnection på, siden jeg har sett at du har lakt ut bilder av det. ha en fin dag! (jeg sliter også veldig med kampen mot vekkeklokka :))

Marita Malmgren

06.08.2014 kl.15:07

Høres ut som en fin start på dagen med den frokosten ja <3 Nå for tiden drømmer jeg meg bort til Bali, virkelig et sted jeg vil oppleve, en stor drømmedestinasjon! Håper virkelig å få til å dra dit i neste sommer :) Bare 1 uke og 1 dag til skolestart, blanede følelser angående det, men jeg nyter siste del av ferien med mye kjærstekvalitetstid <3 Ha en fantastisk nydelig dag fineste Kristin! Stor klem fra Marita! :)

Lene

06.08.2014 kl.15:47

Tipper dere skal til Hawaii ;)

KRISTIN

06.08.2014 kl.16:44

australia

Julie Storlien

06.08.2014 kl.16:51

Hei fineste Kristin!!

De vekkerklokkene er noe dritt! Jeg kommer meg sjeldent opp når den ringer selv og når jeg først greier å kave meg ut av senga har alarmen slumra 10 ganger, hehee. Håper du får gjort det du skal i dag til tross for at du fikk litt mindre tid en planlagt!! Frokosten din ser deilig ut! Jeg er enig, makrell er skikkelig undervurdert og skikkelig godt, Hehe :)

Så gøy at dere skal på enda en utenlandsreise!! Hvor er vanskelig å gjette.. Du har jo vært så mange steder!! ;)Og det er jo så mange fine destinasjoner ;)

Ønsker deg en vidunderlig dag selv du skjønne!!

Klem i fleng <3

Oda-Renate

06.08.2014 kl.17:10

Samme her, er elendig å våkne når vekkeklokka ber meg om det.. haha! Heldig som skal på enda en reise, blir nok utrolig herlig! Da blir det enda flere fantastiske bilder og det gleder jeg meg til :D Tipper dere kanskje skal til Hawaii eller noe lignende? Ha en super dag videre skjønne!

Charlotte Andrea

06.08.2014 kl.17:23

Jeg er veldig glad jeg er av den typen som våkner med en gang vekkerklokka ringer. Jeg tror det er kun 2-3 ganger jeg kan huske jeg har sovnet av, men ikke så my at jeg ikke rakk det jeg skulle. Heldig vis :-)

Du er så heldig som får reise så mye! Jeg håper virkelig det blir bedre hos meg også nå som jeg flytter og blir student (selv om det er lite sannsynlig). Tipper du skal reise til USA ;-)

Håper på masse fine bildet i alle fall :-) Ha en fin dag!

siljepia

06.08.2014 kl.17:24

God ettermiddag blir kanskje litt riktigere nå :P:)hehe.

Det å stå opp med engang vekkeklokken ringer er ikke bestandig like lett nei, er jo så godt å ligge litt ekstra og så plutselig så sovne du igjen , går helt fint hvis du ikke har spesielt avtale eller jobb å rekke..

Den frokosten der så jo nydelig ut,og er helt enig med at makrell i tomat er veldig undervurdert,spiser det selv daglig og har tilogmed , gjort det samme selv noen ganger å spise fra boksen med gaffel :)

Å høres spennende ut at du planlegger at dere skal ut å reise igjen :) blir spennende når du forteller det :) Det spørsmålet stiller jeg meg selv mange ganger også, om hvordan det går an at dagene bare flyr i vei..

Håper du har fått gjort det du skal gjøre i dag, og har hatt en fin og grei dag sålangt :) klemmer :) <3

Charlotte

06.08.2014 kl.19:12

Tipper No 1 reisemålet ditt er Brasil 😉😉

theresekristina

06.08.2014 kl.19:18

Amazing frokost!

Rikke Nilsen

06.08.2014 kl.21:27

Det er ikke vanskelig å skjønne at du trives med å reise, og da vil jeg anbefale deg et sted å dra, eller flere. I fjor sommer var jeg rundt om i USA, men et av stedene jeg trivdes utrolig godt var Cape Coral, Key West og Sanibel Island. Cape Coral og Sanibel Island ligger ikke langt unna hverandre så dit går det an å dra på dagstur. Key West derimot ligger langt unna, men det er helt fantastisk der!

Ellers ønsker jeg deg en riktig god kveld, ditt sprudlende vesen! :-)

Nancy

06.08.2014 kl.22:27

Er så enig når du sier at makrell i tomat er undervurdert! Det er så synd, for er det noe alle burde spise så er det nettop det! Du inspirerer virkelig veldig mange, og jeg er sikker på at det er flere som begynner å spise det fra nå av bare fordi du skrev om det, haha <3 har ikke peiling på hva ditt neste reisemål er, men det er nok en nydelig plass! Ha en fin kveld videre, søte du! Det fortjener du! <3

Eva Karoline

06.08.2014 kl.23:21

åå, ja! vekkerklokka er ikke men bestevenn heller, nei.. gruer meg til skolen starter igjen, for da MÅ jeg faktisk stå opp! å huff.. prøver å få på plass døgnytmen i god tid i år :) haha, håper jeg klarer det ihvertfall

Såå enig med deg, makrell i tomat er dødsdigg!! aah, elsker deet!

ha en fin dag du også :) jeg ha tilbringt dagen min i bilen.. familie i trondheim, så da blir det 8 timer i bil hver gang jeg skal dit xD

Tattavkvinnene

07.08.2014 kl.12:22

Haff, den kampen mot vekkeklokka er nesten umulig å vinne! Jeg er i hvert fall B-menneske deluxe, og hvis jeg kommer meg opp i 10-tiden er jeg supehappy! Haha, gleder meg faktisk litt til å begynne på skolen igjen, da MÅ jeg bare opp :)

Og jeg er heelt enig ang. makrell i tomat! Det er SÅ godt! Jeg spiser det også rett fra boksen, men da helst den som er opphakket ^^ Jeg har dog aldri turt å ha med meg makrell på skolen, ikke siden en gang på barneskolen da alle ble skikkelig sure fordi maten min luktet så vondt. Hallo, hva med egg da liksom? Det lukter jo ikke akkurat blomster det heller. Meen nå babler jeg veldig her! Ha en fin torsdag <3

Mariel van Velzen

07.08.2014 kl.19:19

Åh, kjenner til kampen mot vekkerklokken as... Jeg skal nyte morgenene en uke til, og såve så lenge jeg vil, uten å bli vekket av vekkerklokken! Åh <3 Du er så god! Ha en herlig kveld! Love you :*

08.08.2014 kl.14:57

mm, jeg spiser også makrell i tomat rett fra boksen! Det er supergodt

SYDETSELV

11.08.2014 kl.18:22

Yummy! :)

Skriv en ny kommentar

hits