ON MY WAY

Juuuhuuuu!

Tenkte bare så svippe innom for å si hei til dere vakre mennekser, før jeg skal nyte kvelden med kjæresten. GUD som jeg gleder meg til å se han, og ikke minst til å feire han. Jeg har så mange overraskelser på lur atte HJELP, så nå gleder jeg meg skikkelig til å avsløre alt for både dere og morgendagens bursdagsbarn. Hehe!

Fokus og jeg sitter altså her og venter på boarding med et magasin og litt snacks, for joda.. Foo blir med på tur, og jeg kunne ikke bedt om et bedre reisefølge. I kveld blir det en real date night med mannen. Bord på en av de beste resaturantene er reservert, og her skal vi skåle og flørte hele kvelden før vi danser oss inn i bursdagen ved midnatt. HURRAA for bursdag for pokker!! JEG EEELSKER BURSDAG! Har dere fått det med dere nå eller? Heheheheh. 

Hva er planene deres for kvelden da, fininger? Skal dere noe spennende? 

SMASK 

19 kommentarer

Maria S Skiaker

09.07.2014 kl.17:59

Spennende og spennende.... Det er over 30 varmegrader hjemme hos meg, så jeg blir vel liggende på sofaen og i sola. Man orker faktisk ikke gjøre noe annet i denne varmen... <3 :) Du og Dennis får kose dere i kveld og i morgen på selve dagen hans ;) Du får hilse og gratulere han med dagen fra oss fine lesere på dagen hans ;) <3<3

09.07.2014 kl.18:21

Kos dere masse ❤️ fokus er den søsters hunden eg har sett!

Mariel

09.07.2014 kl.18:33

Åååå, kos dere Masse skjønninger :* NYT kvelden!

Hanne Lisa

09.07.2014 kl.19:08

Så herlig! Har også bursdag i morgen, men feire skal jeg ikke! Haha☺ Kos dere masse i morgen😄

Cecilie Lien

09.07.2014 kl.20:06

Åhhh, Fokus er så innmari søt! Kos dere masse på tur, og nyt dagene i Stavanger hos Dennis ♥ klemmer

siljepia

09.07.2014 kl.20:34

Gleder meg til å se hva du skal avsløre av overraskelsen / gaven Dennis får i morgen :)

Fokus er absolutt søteste lille hunden på jord ;) <3

Kos dere kjempe mye med hverandre i kveld ;) <3

Hilse Dennis kan du også gjøre :) <3

Jo bursdag er kjempegøy og spesielt det å ordne og stelle istand til andre ;) Bursdag er livet :) stor kveld :)

Ingrid

09.07.2014 kl.20:43

Kose deg <3 <3

Har den butikken din åpnet btw?

Emilie Norman

09.07.2014 kl.21:11

Kos deg masse <3 Elsker bloggen din!

Tonje

09.07.2014 kl.21:27

Åå, kos dikka masse masse! Er så koslig og ikkje minst viktig med kveldar der ein kun fokuserar på kvarandre! :D

Julie Hagen

09.07.2014 kl.22:37

Hei herlige herlige Kristin!

Jeg har lest bloggen din i veldig lang stund, og det er en veldig fin rutine jeg har i hverdagen å sjekke ut bloggen din for inspirasjon og glede!

For få dager siden fikk jeg vite at kjæresten min på snart 2 år skal flytte til Frøya, en øy/sted 2-3 timer unna trondheim hvor vi begge er fra. Jeg har aldri vært i et avstandsforhold og dette er et seriøst forhold også. Jeg har allerede lest innlegget du skrev om avstandsforhold og de hjalp veldig. Men her er the hard part, jeg er du kan si, nervøs og redd. Tårene render ned selv om det er snakk om par timer med båt/buss/bil, ikke fly! Vi begge er om en måned 19 år og ennå 'unge', men jeg ser han i livet mitt ennå år framover. Ingen vet hva en dag, et år, eller mer kan bringe.

Det jeg enkelt og greit prøver å si er vell; har du et par tips til ei kvinne og leser i 'nød'. Jeg elsker denne gutten over alt på jord og avstandsforhold skremmer meg mer enn jeg skulle tro.

Emma Julie

09.07.2014 kl.23:10

Åå, så koselig! Nå regner jeg med at dere har ganske mye innabords, og du er vel på vei til å ta en slutdrop, hehe. Neida, man skal kose seg og spesielt når mannen fyller år! HURRA!! Gleder meg til å se disse gavene og overaskelsene altså. I kveld har jeg gjort dugnad på Allsang på Grensen, så er temmelig sliten, men vel fornøyd. Dans dere inn mot midnatt nå og ta en ordentlig bursdagssang for Dennis :)

theresekristina

09.07.2014 kl.23:36

Bursdag er det kjekkaste som finst! Håpe dåkke stoorkosa dåkke, men det tippa eg dåkke gjer :)

Amalie

09.07.2014 kl.23:43

Heldige Dennis! Han er heldig som har deg i hjertet hans! <3

Håper dere får feiret med måte! <3 jeg ligger på et hotell i Fredrikstad og skal til Svinesund i morra igjen! Ha en fin kveld! <3

LOVE <3

Ingrid Charlotte Christiansen

10.07.2014 kl.01:18

Iih, hurra for Dennis! Du må gratulere han så mye fra meg :) Elsker også bursdager, spiller ingen rolle hvem sin :D

Nå sitter jeg faktisk på hotellet i selveste NEW YORK, oh my! Herlighet så bra jeg har det nå! :D

Håper du og Dennis koser dere masse, og at Dennis får en suuuuper bursdag! Det fortjener han :)

Sandra Lærum

10.07.2014 kl.01:51

Åå så koselig med lille Fokus som reisefølge <3

Jeg er sikker på at du koser deg gløgg nå, men jeg måtte nett titte innom kommentarfeltet for å si at bloggen din er utrolig bra på telefon! Det er ingen problem å lese teksten godt og se bildene bra på telefonen, og det synes jeg er veldig bra for på mange blogger blir det mye rot om man går innpå med telefonen!

Jeg har brukt kvelden på å besøke tanten min og den lille hundevalpen deres, sammen med mamma! Så har hatt en fin kveld jeg også :-) håper du storkoser deg nå Kristin! Og gratulerer med dagen til Dennis :) klem!

Cecilie

10.07.2014 kl.08:19

Hurra for Dennis :)

Håper han blir glad for alle overraskelsene :)

Kose dere masse!

Marita Malmgren

10.07.2014 kl.10:01

Såå koselig å høre! Gleder meg masse til å høre hva overraskelsen er! Beklager så mye for mitt fravær men dagene går i ett sett og jeg reiser mye. For tiden er jeg på hytta med null internett, men er på båttur nå med gratis Internett :) benytter hver eneste sjanse til å klikke meg inn på bloggen din! <3 håper du har det fantastisk! Det har hvertfall jeg, kan ikke huske sist jeg var så lykkelig som det jeg er i livet mitt nå! Jeg er såå glad i deg, don't forget :) Stor kos fra Marita! :)

Emma Østli

10.07.2014 kl.10:42

GRATULERER MED DAGEN, DENNIIIIIS!

Jeg er så enig med deg: bursdag er så fantastisk gøy! Reaksjonene, maten, overraskelsene, dansinga, klemmene og ALT DET DER!

Jeg fant nå ut at jeg skal ut og spise i kveld jeg også, så det blir jo koselig. På ferie er det lov å spise så mye driiit man bare vil, men fy søren som jeg savner å trene nå, ass. Den følelsen etter en treningsøkt er helt spesiell!

Helt utenfor tema...igjen....

Du får ha en kjempefin dag med mannen<3

Tattavkvinnene

10.07.2014 kl.21:49

Så koselig! Jeg elsker også bursdag og i morgen er det min tur :) Hihi, gleder meg masse til å feire dagen. Selv om den ordentlige feiringen ikke blir før til uka ^^

Skriv en ny kommentar

hits